Új privát üzeneted érkezett!

Kuha
Te kérdezted, hogy mit főzzél?
Ma én spenótot csináltam bundikenyérrel, holnap meg frankfurti leves lesz, és brassói aprópecsenye!
Este remélem jövök még, akkor talán nem leszek úgy lemaradva!
Pusszantás.

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 



ANCSIIIIIII!!!!!!!!!!!!
Nagy-nagy gratula, nem is tudtam, hoyg már tervezitek a tesót!!!! :D :D :D
Mennyi idős?

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 

 
 

Bocsi, már látom is :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Mea!

Saci még egyáltalán nem iszik rendes tejet, mert kicsit ekcémás lett tőle a bőre. Majd olyan 2 éves kor körül próbálom újra.

Általában csipkebogyóteát iszik, én egy pici mézet teszek bele. Elfogadja a vizet is, meg szereti a 100%-os almalevet is, amiket a talikon is szoktunk inni. És persze most az anyatej nagyon megy neki.

Saci úgy tűnik picike, most nőtt bele a 80-as cuccokba (H&M-ből jó még a 74-es), és a 19-es téli cipője is bőven jó még rá.

Esti mese: akár az apja is, akár én fektetem, át szoktuk beszélni vele a napot, mi történt aznap, megdicsérjük, ha valamit szépen csinált, ilyesmi. Egyelőre ez nagyon bejön neki, édesen magyaráz hozzá ő is.

Saci a tejen, mogyorón és csokin kívül szerintem evett már mindent.

Csikken! Köszi a felajánlást, de passzolom a dolgot, mert Saci leszokott a tápiról, most, hogy van tejcsi. :D

Kuha! Durva ez a gázszámla!

Kép

Kép

Kép
bodza
 
 


Tegnap írtam egy csomót este, de elszállt az internetünk :evil:

A keddi naphoz csak annyit, hogy Briginek is extra rossz napja volt. Hisztizett és mindent csinált, amitől tudja, hogy a falra mászom. Estére már teljesen kész voltam.

Jucc
Köszönöm, hogy érdeklődsz és a segítségedet is nagyon köszönöm. Az oltáson túl vagyunk, a vizsgálat alatt ordított, de a szurinál már csak szipogott. Macikája is kapott szurit doktornéni be is kötötte a kezét, ne fájjon neki :lol:

Bodza
Brigi is hasonlóképpen jelzi ha szopizni szeretne. Nyúlkál a blúzomba, bólogat nagyokat és nyammog hozzá. Olyan édes tud lenni, meg kell zabálni.
Brigi is inkább már csak este szopizik, reggel van hogy el is felejti. Napközben ha álmos akkor szokott cicit kérni.

Totka
Édes lehet Panna, ahogy Apát próbálja a WC-re ültetni.

Én ma nem voltam kinnt, mert itt voltak Anyósomék ők mentek a Brigivel sétálni. Idebenntről nagyon szép időnek tűnt, de állítólag nálunk is nagyon hideg van.

Én is úgy ébredtem reggel, hogy mekkora hó esett, de Férj lelombozott, hogy egy cm sem. Igaza van Nolcsinak ez tényleg átverés volt :lol:

Kép
Kép
maresz
 
 


Ancsi!!! Hurráááááááááá!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
bodza
 
 


Sziasztok,
Haat atfutottam amit irtatok--rengeteg--mint altalaban :lol: .
Tegnap nem voltam, egesz nap csavarogtunk a fiukkal, bevasaroltam nekik, majd cirkuszban voltunk, majd egy baratnomnel, aki most var ikreket, majd este bevacsiztunk egy jo kis etteremben, ahol ki van alakitva egy jatszoter a gyerekeknek, igy ok jatszottak, mi meg ferjjel dumaltunk egy jot. Tok jo volt, ide tobbszor is visszajovunk majd. Ma reggelre meg LEESETT a hooo! Majd tizen eve itt elek de en ekkora havat meg nem lattam itt. Nem is szokott egyeltalan ho esni. Persze az otthoni viszonyokhoz kepest talan semmi :lol: :lol: , de itt ez kesz csoda :lol: :lol:
Reggel suli elott hogolyoztunk egy jot a naggyal, a kicsit meg patyolasztam, mert elesett bele a hoba es nem igazan tetszett neki. Nem volt ugy beoltoztetve, mint amikor sieltunk :roll: :roll: :roll: De ket perc mulva mar nagyban kostolgatta a havat es "ugralt" o is benne!
Matthieu volt szomoru, hogy suliba kellett mennie, hat igen, mire hazajon igen csak el fog olvadni a ho :evil: :evil:

Na ennyit rolunk!



Ayse, Bodza, Benianyu, Kuha, Barbapapa, Jucc es Juci es remelem senkit sem hagytam ki, koszi, valoban buszke is vagyok rajuk :lol:
Na de lanyok ti sem panaszkodhattok!! :roll: :lol: :lol:

Barbapapa,
Jol latom, hogy a ket fiu, azonkivul, hogy az egyik szoke a masik meg barna, de nagyon hasonlit? Vagy csak a kamera allasabol tunik igy?? A furdokadas kepeknel, amikor egymas mellett vannak, nekem nagyon hasonlonak tunik az arcvonasuk.
Asztal, hat ezt meg (mint mindent), Matthieutol orokolte. Tzenyleg jo, mert ebben szokott firkalni, legozni, gyurmazni stb. Utana meg van lapja, amit felteszek es erre is tud kretaval vagy filctollal rajzolni.

Rokica,
De jo, hogy VEGRE otthon vagytok!!!!!!!!!!!!
Nagyon gyors javulast neked is es Zsuzsanak is! Tenyleg szivmarkolo volt, amikor olvastam soraidat, de mostmar hajra minden jo, ha jo vege!!! Racsos agy :lol: Durva beszokassal igaz, de szerintem ez most nagy segitseg lesz neked!
A lakaselrendezessel kapcsolatban csak egy tapasztalat, amit en szereztem annak idejen. Szoval mi "szerintunk" tokeletes modon elrendeztuk a lakast Balazs szuletese elott! Hat ket honap mulva ujra kellett rendezni a lakast, mert ugye minden gyerek mas, Balazs nem volt egy jo alvo stb, igy alakithattuk ujra az egeszet. Mi lenne, persze ti latjatok, ha most nem bolygatnatok Zsuzsat meg ezzel is?? Egy kis ido utan ugyis latni fogjatok, hogy an alakul majd a kettovel!
Ha mar rakerdeztel, a bolcsis temara, ha Zsuzsa jobban lesz, csak probakeppen elviszed a bolcsibe. :roll: :roll: Ott mar ugyis latszani fog, hogy akarja-e vagy sem! Lehet, hogy nem lenne ellennere, akkor miert ne, de ha sir vagy ellenkezik ellenne, akkor talan valoban nem kellenne eroltetni! De ezt csak te tudod eldonteni annak fuggvenyeben is, hogy mennyire lesz jo vagy mint irod "kis virgonc" Szilvivi. :lol: :lol:

Toka,
Semmi sertodes nincs!! :lol: :lol: Gyurmazas az tulzas, csak dobalja szet meg, de azert alakul neha egy kis formazas is :lol: :lol:
Matthieu nem volt megbuntetve, csak menni kellett lefekudni :lol: :lol:

And,
Koszi :lol:
Parizsrol feldobtam egy Eiffel tornyos kepet, sajnos valamit elallitottam a gepen es nagyon homik lettek a kepek :twisted: :twisted: :twisted: , csak a videok jok, azt meg nem tudok felrakni :cry:

Totka,
Mellizom gyakorlatokat sulyzoval csinalj, de megteszi ket masfel literes uveges viz is :lol: :lol: Emelgetni kell, egyenes majd hajlitott derekkal, oldalt csak egyik majd masik oldalon es hat a hires fekvotamasz!!!! 50 legalabb minden nap!!! Ne aggodj egyebkent, meg csak most alltal le a szopival, majd helyrezokken az, mint mindenhez, ehhez is ido kell!!

Ingatlanado :roll: :roll: :roll:

Juci,
Ki fogom probalni a receptet!

Megann,
Jo utat akkor!! Apropo, mikor mentek Romaba?

Kuha,
Jot nevettem, Gergon, ahogy leirtad, milyen hazigazda volt! Majd megvaltozik :lol: :lol:

Benianyu,
Na most en szeretnelek vigasztalni teged, mert te is sokszor tetted mar ezt velem! :lol: :lol: Szoval vigasztaljon a tudat, hogy nem vagy egyedul ezzel a nagyfius, neha fegyelmezni sem lehet problemaval :lol: :lol: Most jol megvigasztaltalak nem? :lol: :lol:
Na de komolyan!!! Meglatod, mihelyst visszaall a megszokott rend, rendezodni fognak a problemak is. Bar eleg nehez szerintem is ket eleg eros egyenisegu fiuval, ilyenek az enyemek is! Megprobalok en sem nagyon belemenni a vitaikba, de neha muszaly, mint irod, foleg ha akaratbol piszkalja! De, most pillanatnyilag nalunk "csend" :roll: van, mivel:
Mar tobb honapja szeretne, ha lecserelnenk a playstation-jet es hat eddig nem igazan hajlottunk ra! De, ferjnek otlete alapjan, kitalaltunk egy pontrendszert; ossze kell gyujteni 500 pontot, ahhoz, hogy megvegyuk neki a hon ahitott XBOX 360-at. Kialakitottunk egy tablazatot es pontot kap, asztalleszedes, agyberakas, stb es bizony kap vagy elveszit pontot annak fuggvenyeben, hogy hogyan viselkedik a tesojaval :roll: :?: Most mit mondjak, az elejen egy kicsit vonakodtam, mert bar rengeteget segit nekem es nagyon onnallo, de azert nem akartam, hogy ezek utan ugymondva "mindent pontban merjunk", de mostmar pozitivabb vagyok! Bar peldaul eleg huncut :lol: is, Jon es kerdezi, hogy "-Anya, akarod, hogy foglalkozzak Balazzsal, amig te elvegzed a dolgod? Mire en, persze, aranyos vagy! Persze mikor vegeztem, megkerdezte nagyon "aranyosan, hogy hat anya nem gondolod, hogy megerdemlek nehany pontot?? :lol: Azert talaltuk ki ezt a rendszert, hogy erezze, ilyen ajandekot nem kaphat csak "ugy"! Reggelente mar nem is kell kerni, berakja az agyat magatol :lol: es ket napja en irtam neki a pontjait, elfelejtette!
De most visszakanyarodva, legalabb csend van, mert ha "gonoszkodik" Balazzsal akkor csak annyit mondok, hogy "Figyelmeztetlek, elvonok a pontjaidbol" es hat mukodik!
Es Balazs is jobban keresi a tarsasagat, miota foglalkozik igy vele!! Hat, nalunk most ez van! Remelem, folytatodni fog, miutan meglesz neki az 500 pontja is! Hm, mit szoltok??

Na most megint jol elmelyedtem magamban :lol: :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Totka!

Az a nem semmi gázszámla!!!
Anyud mit szólt, mikor meglátta a számlát???
Bár, én mondjuk már a tiétekétől is infarktust kaptam volna!!!

Azt azért hozzá kell tennünk, hogy ugye én gázzal főzök (a sütőm viszont elektromos), de csak éjjel fűtünk gázzal.
Nappal fával fűtjük a kazánt, és a bojler is villany.
Szóval, azért ha egyfolytában gázzal fűtenénk, azért sokkal, de sokkal több lenne nekünk is!

Holnapra nekem is a frankfurti leves volt betervezve, de aztán elvetettük, mondván, hogy szombaton újra leves lesz.

Brassói nem is olyan rossz ötlet, ezre éve nem volt nálunk sem!!



Benianyu!

Tudom, hogy milyen brutál árai vannak a távfűtésnek, anyuéknál is az van, 50nm-es a lakás. Ráadásul az utcára fűtenek, mert olyan szerencsés a megoldás, hogy nem lehet elzárni...

Ancsi!

Amindenit!! NAgy-nagy gratula nektek!!! Én sem tudtam, hogy tervezitek a kistesót!!! És már 7 hetes???
Most őszintén, ezért voltál olyan távol mostanság???

Kép
kuha
 
 


Anikó!

Nekem nagyon bejön ez a pontrendszeres dolog!!!
Ezt jól megjegyzem magamnak, tuti biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben szükségünk lesz valami hasonlóra!!!!!

Bodza!
Látod, kérésed / felvetésed Ancsiék számára parancs!!! Máris itt az utánpótlás, akinek a második babáját lehet várni!!

Kép
kuha
 
 


Ancsi
Most látom mik történtek nálatok. Nagy-nagy gratula ! :lol:

Totka
Még azt akartam írni, hogy cici ügyben én is eléggé el vagyok kenődve. Terhesség előtt teljesen meg voltam vele elégedve (ez az egyetlen (volt az egyetlen) amin nem változtattam volna). De most... Szilikont én sem szeretnék, de a második baba után egy-két öltés nálam is elférne :wink:

Mea

Körkérdésre a válaszok:

Brigi még szopizik, de reggelihez szoktam neki rendes tejből kakaót csinálni. Napközben gyümölcslevet vagy ásványvizet iszik.

Ásványvízből a szentkirályit vagy a Norbi vizet isszuk.

Cipőméret: 20 Csizmaméret: 21

Ruhaméret: 86, de bodyból a 80-as is jó még neki (némelyik)

A mese még nem köti le, de ő szívesen lapozgatja a könyveit, mutogat és nekünk mondanunk kell mi van a képen.

Azt hiszem mézen és mogyorón kívűl már mindent evett. A diós tésztát pl. imádja.

A sétát délelőttre szoktam időzíteni akkor 1-2 órát kinnt vagyunk. Persze van olyan nap is amikor ki sem mozdulunk, de akkor délután már nehezen bírok vele.

Kép
Kép
maresz
 
 


Úristen, ezek a gázszámlák nem semmik. Nálunk kb. 3 hete nem megy a kazán, a kandallóval fűtűnk. Sok gyümölcsfa volt a telken amit az építkezés miatt ki kellett vágni, azt Férj felhasogatta és azzal fűtűnk. Kicsit munkás, de imádom. A földszinten ált.27 fok van, az emeleten 22-23. Az idei télen már visszahozza az árát.

Kép
Kép
maresz
 
 


Halihó!

Képzeljétek, Nati olyan kis maki! :lol:
Tegnap Apa hazaállított néhány DVD-vel, köztük egy olyan filmmel, amiben a Will Smiths játszik.
Nati reggel óta levadássza a polcról a DVD-t, közli, hogy Apa és mutogat a palira! :shock: :shock: :lol: :lol:
Először azt hittem, véletlen, de többször rákérdeztem és mindig a fickót mutatja! :shock:
Nekem mondjuk tetszik a pali, de hogy Apa mit szól ehhez?? :evil: :lol:

Benianyu!
Köszönöm előre is! :)

Totka!
Segíts légyszi! :oops:
Fáj a torkom. Elmondanád még1x, hogy kell azt az öblögetős lötyit csinálni? Köszi!
Azt szerettem volna még tőled kérdezni, hogy azok után, hogy Pannád is úgy döntött, elég volt a ciciből, te tervezel még neki tápszert adni?
Nati elég sok tejterméket eszik, de simán tejet még nem ivott.
(kajában főzve már igen, de csak ritkán)

Köszönjük mindenkinek a jobbulás kívánásokat! :)
Délelőtt aludt a csajszim 3 órát és most megint alszik szegénykém.

Mea!
tápszer: lsd. pár sorral feljebb. Nati eddig szopizott, most nem tudom, ezután mi lesz.
ivás: Nati teát iszik szőlőcukorral. Csipkebogyó-hibiscus filteres tea.
cipő: itthon 20-as, kint vastag harisnyával 21-es, de az bundás belül.
ruha: 80-as naci, 86-os felső
mese: reggeltől-estig a képeket nézegetjük, lefekvésnél éneklés van. A figyelmét 4-5 sorig tudom lekötni, így inkább mondókázunk.
séta: hidegebb időben 1-1,5óra, nyáron 2x2óra legalább.
A többi kérdésedre előttem már válaszoltak, én is azt mondtam volna! :)

Kuha!
Ez bosszantó! :evil:
De mi is úgy vagyunk, mint Benianyuék! :? És ez csak egy lakás. :(

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Csak azt nem tudom, hogy a nyugdíjasok ezeket a számlákat miből fogják kifizetni?
Az ingatlanadóról már ne is beszéljünk, csak felhúzom magam. Miért nem tud olyan kormányunk lenni, aki kicsit is foglalkozik velünk? Hány bőrt akarnak még lehúzni rólunk. Na, téma lezárva.

Kép
Kép
maresz
 
 


Ancsi!
Nahát! :shock: :lol: :lol:
Gratulálunk mi is! :lol: :lol:
Vigyázz Magatokra!

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Duda!

Nati tündéri lehet, ahogy W.S.-re mutogat,hogy Apa!

Azért majd meséld el nekünk is, hogy az igazi Apa mit szólt mindehhez.

Távfűtés: hát igen, baromi drágák a lakásokban, és volt is a tv-ben, hogy tömegesen menekülnek a panelokból az emberek (persze,akik megtehetik).

Ehhez képest mi pont panelba akarunk költözni év vége felé... :x :x :x
Dehát egyenlőre ez az egyetlen megoldás, kiút a mostani helyzetből.
Többet nem tudunk bevállalni.
Aztán meg, évek múlva még mindig lehet lépni.
Mi sem ott akarunk megöregedni...

Kép
kuha
 
 


Megann
Én is úgy érzem ki az írásodból, mintha ez a második bölcsi jobban tetszene neked. Az szerintem nem baj, ha sok gyerek van, csak tőrődjenek kellőképpen a gyerekekkel és az is fontos, hogy neked szimpatikusak voltak a dadák. Ha csüngtek rajtuk a gyerekek az már jó jel. Nem?

Kép
Kép
maresz
 
 


Ancsi,

GRATULALOK
Te kis huncut, jol eltitkoltad a dolgokat!!!!!!!

Megann,
Ez a masodik bolcsi valoban jobban hangzik!

Mea,
Biliztetes: Majd nyaron. Ugye nekem Matthieu julius 26-an Balazs meg julius 27-en szuletett. Majusban kezdtem el Matthieuval, akkor volt ugy 22 honapos, melegben jobban megy! Nem volt vele gond, par honap alatt megvalt a pelustol.Most sem aggodom, nalunk is benn a bili a WC-n, szerintem kezdi felfogni o is, megmutatja, hogy kakalt, sot jon es mutatja, hogy valtsam at, de meg nem eroltetem! Majd nyaron!

Tej,
Nem adok meg sima tejet, en a Nestle vagy Bledilait croissance-t adom neki ez egy babatej, de otthon jol itta a Milumil3-as tapszert is, higitva!

Cipo
22-es, csizma 23-as (nagy labunk van) :lol:
Ruhak, itt evre vannak, 2 evesre valot vettem tegnap es jo ra :lol:

Kaja:
Mindent eszik o is, kiveve az elobb emlitett dolgokat, edesseget nem igazan adok neki

Esti mese,
Az nincs, enekelek neki mindig es beszelek neki, altalaban a napi dolgokrol, meset inkabb napkozben hallgat szivesen, ami leginkabb kepek keresesebol all :lol:

Ppanna,
Igen, itt en is mint irtam a Nestle vagy Bledilait croissance-t hasznalom, de otthon jol bevalt a Milumil3-as tapszer is. Nem talaltam babatejet :roll: , bar gondolom Pest kornyeken, ha arra leszel azert akad!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Bakker, még jó, hogy Maresz említi a nyugdíjasokat!!
Most jut eszembe, hogy az ingatlan-adó nemcsak a mostani házzal sújt minket, hiszen, Pomázon, az a ház, amiben a nagymamám lakik, az az öcsémé és az enyém.
Jó, a ház nem nagy (57 nm), de hát még az hiányzik, hogy a pomázi önkorm. is kitalálja a telekadót.
Na, akkor aztán vakarhatjuk a fejünket, ugyanis az a telek, ami ahhoz a házhoz tartozik, 600 négyszögöl...
Anyám, mi vár ránk... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
kuha
 
 


Kuha
Én nagyon szerettem a panelban lakni, csak idegesítő volt az a sok pénz, amit kidobtál az ablakon. Télen állandóan dög meleg volt, nyáron fizettél, mert ott mentek a csövek a lakásodban. Szerintem próbáljatok meg olyan lakást keresni, ahol vagy van külön hőmennyiség mérő felszerelve a lakásba, vagy nem távfűtéses. Mondjuk nálunk is volt hőmennyiség mérő felszerelve, és kaptunk is (volna) vissza pénzt, de a házban sokan nem fizették ki a fűtés számlát, így oda ment a mi pénzünk is :evil:

Kép
Kép
maresz
 
 


Brigi n3 óta alszik. Ma karfiol levest csináltam és zöldbab főzeléket. Mikor már oda tettem elgondolkodtam, lehet hogy nem jó párosítást? Most már mindegy.

Megnézem ezt a gyereket, mert délelőtt akkorát esett az ülőgarnitúráról, hogy félek nehogy agyrázkódása legyen.

Kép
Kép
maresz
 
 


Lanyok,
nem igazan tudok beleszolni az otthoni dolgokba, de elszornyulkodve hallgatom, hogy milyen valtozasok vannak!

Ayse nagyon birtam, bar sajnos nincs mit nevetni rajta, a stilust, ahogy leirtad, hogyan adnak ki ujabb adot! Igazi Ayse-s volt :lol: :lol:

Duda,
:lol: Szerintem inkabb azt akarja kozolni veled, hogy ezt a DVD-t apa hozta!! Nem? :lol: Nalunk is van ilyen, hozza a telefonom es mondja mama, vagy behozza az apja cipojet es mondja papa :lol:
Bar ki tudja, majd az apja eldonti, akar-e WS nyomaba lepni :lol: :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Kuha!
Jó, majd beszámolok! :lol:
ne csüggedj, mi is panelbe megyünk, csak jobb környékre!
Mi is próbálunk olyan lakást venni, amit Maresz is említ, bár ez a "közösbe fizetés" új nekem. :? :evil:

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Hu, most jutott az eszembe valami,
Mi van akkor, ha mint az en esetemben, vettem egy hazat anyunak, ami az en nevemen van, de az anyae a haszonelvezeti jog. Ki fizet akkor ingatlanadot?????????????
Erre ra kell kerdeznem!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Alszik mint a tej.
Szóval délelőtt bohóckodott és sikerült hanyatt leesnie az ülőgarnitúráról. Beütötte a kis fejét és szerintem a hátát is. Volt nagy sirdog-virdog :cry:

Kép
Kép
maresz
 
 


Duda, Kuha
Az biztos, hogy a panel nagyon kényelmes. Magadra csukod az ajtót és a háztartáson kívül nincs más dolgod. De! Fizetsz közös költéget, ami nem kevés (ha vannak bérbeadott helyiségek a házban ez olcsóbb lehet), nyáron is több ezer forintot fizetsz a Távhő-nek. Viszont az ingatlanadót is figyelembe véve lehet, hogy a panelt olcsóbb lesz fenntartani.

Kép
Kép
maresz
 
 


Kuha, akkor képzeld mi mennyit fogunk fizetni....pedig nem milliós kp.- ből épült, hanem apránként összerakott (ADÓZOTT) pénzekből, és a régi házunk árából.

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Maresz,

Szegeny!!!!! Nem lett semmi baja???
Kedden az enyem is szerzett egy jo ki borsonyi dudort a homlokara, lefejelte az asztalt a dadanal :evil: Dehat, mint ahogy mondjak, vasbol vannak ezek gyurva! :lol:

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Halihó!!

Nagyon szépen köszönöm a gratulációkat!!! :D
Ma voltam a 2.uh-on és azért nem szóltam eddig mert az elsőnél 2héttel kissebb volt a bébi,mint a menszesz alapján.Ezért kellett ma visszamenni,de hálistennek rendben van minden,csak később fogant mint ahogy a menszi mutatta.Már ver a pici szive!! :D
Hogy őszinte legyek én se tudtam,hogy tervezzük......vagyis apa tervezte nagyon,én még vártam volna egy kicsit!!De úgy látszik apa akarata jobban érvényesült!! :lol: :lol: :wink:

És Kuha!!
Igen eltaláltad!! :D Ezért nem irok mostanság annyit,mert eléggé szarul vagyok és néha örülök hogy élek!! :?
Mikor Meli elalszik,akkor szoktam bekapcsolni a gépet és fekszek és olvaslak titeket,de irogatni valahogy nincs erőm!! :( Remélem ezért nem "rúgtok ki"!! :lol: :roll:
Melivel egyáltalán nem voltam rosszul,most meg....fejfájás,folyamatos émelygés... :?
A kajával is úgy vagyok,hogy azt hiszem nagyon kell,aztán pár harapás után olyan mintha telelennék!! :?

Egyenlőre még izgulok milyen lesz két kicsi gyerekkel,de szokom a gondolatot!! :D

Na most ennyi,mert Meli felkelt a több mint 3ÓRÁS!! ALVÁSÁBÓL!!
Tündér gyerek,tudja hogy anya rosszul van!! :D :?

ancsi26
 
 


Rókica
Jó, hogy újra otthon vagytok. Zsuzsa biztos hamar összeszedi magát és lehet, hogy a bölcsihez is másképp viszonyul majd :roll: Ilyen orrdugulásom nekem is volt a terhesség alatt, nekem semmilyen szer nem használt.

Kép
Kép
maresz
 
 


Anikó
Hát remélem, hogy nem lett baja. Akkor sírt kb. 5 percig, kérdezgettem tőle hol ütötte meg hova adjak neki puszit, de mindenre csak rázta a fejét. Ez a hosszú alvás viszont nem rá vall.

Ancsi
Ezért félek én is a következő terhességtől, mert a Brigivel a 16.hétig émelyegtem és hánytam :? Szörnyű volt. De a 17.hét első napjától mintha elvágták volna. Remekül éreztem magam, nagyokat csavarogtam és élveztem, hogy mindenki velem örül a kisbabánknak.

Kép
Kép
maresz
 
 


Maresz.

16 hétig?? :shock: :shock: anyám!!
Én még hányni nem hánytam,de már valamelyik nap azt mondtam Zolinak már talán az is jobb lenne ha hánynék és nem lenne a torkomba gombóc! :( De gondolom attól még nem sok minden javul!! :?

Jajj,Megann!!!

Mostmár bebizonyosodott,hogy tényleg boszorkány vagy!!!! :lol: :wink:
Emlékszel mikor összekevertél Csikkennel,hogy nem jön össze nekik a baba?És mikor rájöttél,kérdezted,hogy ha már igy alakult esetleg én nem akarok egy babát???
Na akkor én már tudtam és nagyon nehéz volt megállni,hogy ne irjam le...már megvan!! :D :D :wink:

ancsi26
 
 


Ancsi, Gratulálok!!! De ha nagyon nem akartad volna, tudtál volna ellene tenni, nem? :wink:

Róki, örülök, hogy gyógyultok!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Na, felébredt. Sírva ébredt, de benyomott egy tányér főzeléket. Ha agyrázkódása lenne már jelentkezett volna nem?

Kép
Kép
maresz
 
 


Prüntyi.

Köszi.
Persze,hogy tettem volna ellenne,de mivel én is akartam kistesót igy nem nagyon tiltakoztam!!Csak nem gondoltam,hogy ilyen hamar össze is jön!! :D
De nehogy azt gondoljátok,hogy nem örülök,mert nagyon boldog vagyok,csak még szokom a gondolatot...és a rosszullétet!! :D :D :?

ancsi26
 
 


Ancsi, egy percig sem gondoltam, hogy nem örülsz! :wink:

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Ancsi!

Sajnálom,hogy rosszul vagy, remélem, nem tart sokáig!!

Maresz, Duda!

Tudom ám, hogy vannak a panelnak iszonyú jó előnyei is! Én is abban nőttem fel.
Bár most, hogy családi házban lakom, azért látom ám a hátrányait is.
Én szó nélkül, bármikor vissza tudnék panelba költözni.
Bár Robival megbeszéltük ugye, hogy most panel következik, és elfogadja ezt, azért egy kicsit féltem őt.
MErt tudom, hogy korábban mennyire óckodott tőle, meghát ugye mégiscsak kertes házban nőtt fel, hatalmas kerttel, stb.

Duda!
Én jól sejtem, hogy Ti kb. ott laktok, azon a lakótelepen, ami az Árpád híd mellett van, ha Budára megyünk, akkor jobb oldalt??
Én azt hittem, hogy az aránylag egy jó környék.
Mit értesz azon, hogy jobb környék???
Vannak már konkrét tervek?
Érdekelne, hogy mit tartotok jobb környéknek. Te csak jobban tudod, hisz Pesten laksz!

Nálunk nagy valószínűséggel Dunakeszi lesz (ott egyébként nagyon sok olyan lakás van, ami egyedi mérőórával van felszerelve), illetve mostanában láttunk egy-két nagyon vonzó hirdetést Káposztásmegyeren is.
Max. még a 15. kerület jöhet szóba.
Ugye, az álmom Szentendre lenne, de azt már mondtam itt, hogy azon az áron, amin mondjuk Szentendrén kapok egy 50 nm-es panelt, ugyanazon az áron kapok Dunakeszin egy 70-72 nm-es szintén panelt.
Akkor azért nem mindegy.
Drukkolunk az M0-ás hídnak is, azért Dunakesziről így már tényleg csak egy ugrásra leszünk anyuméktól...

Kép
kuha
 
 


Sziasztok!

Hű egy kicsit kikapcsolom a gépet, aztán kapkodhatom a fejem.... :)

Ancsi!
Szívből gratulálok!!!
Bem is tudom, ki hiányolta az újabb pocakosokat, és íme már itt is az újabb "generáció"!

(Andrissal igaz, hogy nem hánytam, de 9 hónapon át émelyegtem :( )

Mea Körkérdései:
Cipő: 19-es
Séta: A gyerekeknek az agyuk sokkal nagyobb a testükhöz viszonyítva, mint a fejük. Az agy a legoxigénigényesebb szerv, ezért nekik időjárástól függetlebül órákig kéne szaladgálniuk kinnt.
Sajnos mi is sokkal kevesebbet vagyunk kinnt, mint kéne. Most azon fáradozom, hogy építsünk egy játszót, mert ilyenkor szezonon kívül olcsóbban adják. Neked könnyú a helyzeted, a párod meg is tudja csinálni :).
Mese: Andrist elég rövid ideig köti le a mesélés. Olvasni egyáltalán nem lehet, inkább a képeket nézegetjük, de azt is leginkább hangutánzó szavak erejéig. Már nem emlékszem, hogy Lilinél hogy is volt, de úgy rémlik, hogy a Boribon sorozat darabjait tudtuk először igazán elolvasni. Szerintem zseniálisak. Lili ilyen korában biztos, hogy türelmesebb volt.
Ivás: tea, víz, pohárból :)

Duda!
Éjszakák :(
De legalább nem lázas!!!!

Hajni!
Csücs :)
Mi együtt kesergünk úgy látszik a testünkön :wink:
Már én is többször gondoltam a plasztikai műtétre (na nem mintha mostanában aktuális lenne, egy kicsit böngészve a neten olyan 300 ezertől indulnak az árak). Néha azonban felülkerekedik bennem az érzés, hogy lehet, hogy nem a régi, de ez arról mesél, hogy van két szép gyerekem és adtam nekik a tejecskét. Ha ránézek ez jut eszembe inkább. Most bűntessem azzal őket, hogy késsel szabdaltatom szét????
A torna is jót tesz! Magán a mell alakján nem sokat változtat, de a tartásán igen!

Gázszámla/Adó:
mi szívunk, mint a torkosborz. Ezt a telket apósom vette 72-ben 10 ezer forintért. Senki sem sejtette, hogy milyen jó befektetés lesz, ők hobbiból kapirgáltak rajta. Mikor Lili megszületett, a 36 négyzuetméteres lakásunk árából és óriási kölcsönnel felépítettük. Most itt olyan árak vannak, hogy le sem merem írni, meg azt sem, hogy mennyi lesz az adója, meg azt sem, hogy mi már tavaly is mennyit fizettünk, úgy, hogy 22 foknál sosincs melegebb :(:(:(.

Maresz!
Milyen kandallótok van?
És hogy oldjátok meg, hogy Brigi ne menjena közelébe?

ayse
 
 


ANCSI!

AKKORÁT UGROTTAM MINT EGY SZÖCSKE :D :mrgreen:
ÓRIÁSI GRARULÁCIÓ :D :D :D :D :D :D :D :D

Nekem is egyből az jutott eszembe....HOGY UGYE ÉN MEGMONDTAM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És kisfiúra vagy kislányra vágytok apával??????

Mostmár csak Csikkent és Prüntyit kell még megvuduznom... :lol: :lol: :lol: :D :D

Na lányok????? Ki akar még terhes lenni?????? :D :D :D 8) 8) 8)
Forduljatok hozzám bizalommal :wink: :wink: :wink:

Bár most hogy igy Ancsi bejelentette...komolyan mondtom hogy szétvet az irigység :D :D :D
Lehet hogy magamat kéne megvuduzni?????? :roll: :roll:

Kuha!

Hát én is kivagyok ezeken a számlákon amit irtatok...
Akkor én már nem is mondom hogy nekünk mennyi jött ki...
Igaz valami túlszámlázás van...mert valszeg rosszat diktáltunk be.....de csak néhány 100 köbméterrel..úgyhogy valszeg mi is kapkodjuk majd a levegőt...

Ja a mi számlánk 6 jegyű és bőven 6 jegyű nem csak kicsit...
De ez annyira sok, hogy azért majd utánanézek...

Viszont azt hiszem hogy inkább beruházunk mi is egy vaskályhára...
Amúgy is szerettünk volna, de ez most meggyorsitja a dolgokat...

Mea!

Léna tápija:
Milumil-vegyes gyümölcsös
Mildibé..banános...most épp felváltva kapja... és tejbe teszem neki...

Lábi: 20

Ruci: Én a 86 osakat érezem elég nagynak...pedig tök morzsák vagyunk Livihez képest...

Ivás:
Imádja a szénsavas ásványvizet de ritkán kap.
Egyébként meg csipkebogyótea, akárcsak Bodzáéknál..

Levegőzés:
Az egy óra általában megvan..de valamikor több..tavasztól őszig meg ugye amennyit csak lehet..

Mese:
Minden este József Attila:Altató
Próbáltam más is mesélni....de követeli az altatót..

Aniko!

Roma febr 1-4 ig..

Bölcsitéma:
Már magam sem tudom melyik tetszik jobban....
Szerintetek nagy gáz elmenni mindkét helyre mégegyszer...
Olyan jó lenne ha férjre lehetne ilyenben számitani, hogy mégis mi a benyomása ilysemi...
De ő nagyon nem olyan tipus, aki ilyenben véleményt tud formálni..

Ami a mainak nagy előnye...hogy ugy Léna bő helyhez van szokva...és hát a mai bölcsiben tényleg sokkal nagyobbak voltak a szobák....(máramennyire nagynak lehet nevezni egy bölcsis szobát..)

Maresz!

Szerintem kijött volna már az agyrázkódás....de orvos nem vagyok... :roll: :roll:

Jó sokat irtatok egyébként....tuti nem jegyeztem meg mindent...

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Cicitéma:

:( :( :(

Sajnos én is bekapcsolódom a siránkozók táborába...
A melltartóméretem egy fél számot ugrott...azaz stabilan 80B, de az is csak a push up os fajtából :( és hát sajnos a hátam szélesedett ki... a cicim ugyanakkora maradt..mint volt....pedig szopi alatt nekem is nagyobb volt..de aztán a fogyással szépen vissza is zsugorodott és egy kissé megereszkedett... :( :( :(

De apától már kaptam igéretet, hogyha legalább van már 2 bébi, akkor megcsináltathatom...
Egyenlőre én csak felvarratásban gondolkodnék, mert a nagyobbitástól félek :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Megann!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vuduzd csak meg magad!! :D
Meg a többieket is!!! :D :wink:

Gázszámla :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:

Edina mindenkit üdvözöl!!!
Ma mentek haza!! :D
Kiderült,hogy nincs is semmilyen fertőzése....jól ráijesztettek!! :evil: :evil:
Pandának nagyon tetszik Eszter!!Játszani akar vele,mint a babájával!!!!

Na pussz!!!

ancsi26
 
 


Most nem azért, de a kockáknál megírtam Edinának, hogy szerintem is ez a szitu!
Velem is ezt csinálták ugyanis :evil: :evil: :evil:
Hű de várom már az Eszti-képeket!

ayse
 
 


Ancsi!
Nagy nagy gratula tőlem is!!!! :D Olyan jó ilyen hírt olvasni!

Megann!
Mi ugyan nem ismerjük egymást, de egy kis zebra-vudu nekem is elkelne, ha van még energiád.. :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


:lol: Megann, az jóóóóóó lenne!!! Vudukat kérek!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Hát ez jó!

Megann hát ez jó!!! Csak vigyázz, nehogy a babanetes vuduzást is adóköteles tevékenységgé nyilvánítsák a nagyokosok, mert aztán leshetsz...
És nemcsak a gázszámládnak kell majd utána nézned... :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha
 
 


De figyu csak Megann!!!

Azért nekem csak eszembe jutott valami!!!
Egy kicsit más jellegű vuduzást is vállalsz???
Nekem a pénztárcámat, meg a bankszámlámat kéne egy kicsit megvuduzni... Hadd fialjon csak, ami benne, ill. rajta van!!! :lol: :lol:
Menne ez is???

Ha igen, akkor azért légyszí mindezt egy kicsit nagyobb odafigyeléssel csiináld, jó?? NEhogy rosszul süljön el a dolog, azt' azt a keveset is elűzöd, ami már megvan.. :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :wink: :wink: :wink:

Én majd nem zebrákat, hanem dollárjeleket teszek fel, ha van valami eredmény...
Na? Mit szólnál hozzá????

Kép
kuha
 
 


Kedveseim :D

A sikeres vuduzásnak nem feltétele a személyes ismeretség..
Ezt Ancsi is tanusithatja :D :D :D

Úgyhogy még mielőtt elutazunk megint jól megvuduzom a bébi után sóvárgo kisnyanyákat, hogy mielőbb pocakosodjanak :D :D :D

Kuha!

Na ne mááááááááá :shock: :lol: :wink:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Kuha!

Állat :mrgreen:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Megann!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha
 
 


Ja egyébként nem félsz az adókommandótól???
Mit mondasz, ha majd megkérdezik honnan lett ennyi lóvé a családba????
Majd jól rámkened, mi????
Aztán majd jönnek hozzám, hogy ugyan mutassam már meg a papirjaimat... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

M.

Kép

Kép
megann
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?