Sziasztok!
Isten életessen Laurát 8. hófordulóján!
Húúú mennyit írtatok! És milyen jó híreket! De jó hogy Julcsi és Barnus ma már otthon alszanak!
Edus - hát azonnal kiszúrtam azt a vonalzót! Sok szeretettel gratulálok Nektek! Hát asszem én sem bírnám ki, hogy ne mondjam el Nektek
Kata - Liza éééééédi és én is azonnal láttam, hogy MOSOLYOG! ÍGY NAGY BETŰVEL. Nincs ennél szebb, most. (de van - amikor majd hangosan kacag
Zsóka - de jó hogy már javultok! és hajrá semmiről nem vagy lemaradva!!!! Olyan fiatalok vagyunk még 3-assal kezdődik az évszámunk!!!!!! Cékla sorsa nálunk is ez volt
Új képek a vonalzón SZUPI!
Reni - hát az a hó nem annyira hiányzik! Niki cuki és ahogy eszik, nagyon koncentrál, hogy sikerüljön.
Nóri - le a kalapom előtted! Én képtelen vagyok még csak jegyzetekre gondolni is, nem hogy tanulni. Pedig Márk már csak 1-2x kel pár percre! Drukkolok Neked nagyon!
Mangó - Márk is pénteken született, de hétfőn jött a kórházi védőnő a csomaggal. Mindenféle volt benne, pelus, popsikrém, zokni és még egy fél liter domestos is.
Hasfájás - hát arról regényeket tudnék mesélni. Én már szinte kenyéren és vizen éltem! És sajnos nem is ért véget a 3. hónapban, köszönhetően egy bacinak. Ez kb. 1 hónap volt mire kiderült. És közben még kengyelt is kapott Márk. Szóval igazán nem tudtam eldönteni mitől nem aludt 1-2 óránál többet egyszerre éjjel és 1/2 óránál többet nappal. Illetve a babakocsiban - de akkor meg én nem tudtam pihenni. És mindehhez 40 fok volt nyáron.
Timi - húú ezek az éjszakák... horror a javából.
Mircike - autóban alvás
nálunk is ez volt a végső megoldás. Legalább ott aludt, de mi nem mentünk ekkora köröket és amint megállt az autó felébredt, de ez máig így van.
Én sem tudtam nemet mondani a cicire, majdnem képtelenség, amikor látod rajta, hogy csak attól nyugodna meg.
Zsófi - babaaerobics - csúcs, azok a combok és karok!
Márknak kinőtt a 4. foga. De nem a felső középső, hanem a jobb 2-es, így jobb oldalon két foga van, bal oldalon egy sem
Kutyák szerencsére meglettek, férjem befoltozta a kerítést és ma nem mentek már el. Hurrá! Egyébként kettő van, anya és fia.
Napirend - nálunk egész jó napirend kezd kialakulni, feltéve ha fogtündérek ill. a pocimanók nem zavarnak be.
reggel 5-6 körül ébredés, tápi visszaalvás
8-kor kelés öltözés, játék először a járókában - amígy Anya kávézik
aztán közösen
9-10 körül uzsi - gyümi
11 körül alvás kb. 1 óra, utána séta
13-14 körül ebéd főzelék, játék kb 1 óra után alszik 1-1 és fél órát
16-17 körül uzsi - gyümi és játék fürdésig
19 fürdés
19.30 vacsi - tápi, majd elalvás az ölemben
20.00 alvás kiságyban
2-3 körül felsír (általában vége az ágynak, vagy keresztbe beszorul) kis ringatás és alszik
Így már nem igazán panaszkodom, sőőőőőt. De persze ez nem mindennap sikerül így.
Hát ma jó hosszúra sikerültem, látszik, hogy a férjem vidéken van...
Puszi mindenkinek és jó éjszakát!
Elöl Lexi Anyu, hátul Ajax az ő "kicsi" fia
Jobbra Lexi Anyu, balra Ajax az ő "kicsi" fia
Halló itt Márk beszél...