Új privát üzeneted érkezett!

julcsék ma jönnek haza! részleteket majd ő ír este!!!!!!!4
kerekpocak
 
 


nóri próbál téged elérni, h a hazaútban hátha segítetek nekik.
kerekpocak
 
 


De örülök!!!! biztos a gyógyulás is gyorsabb lesz otthon a megszokott környezetben.
Szupppper!!!!!!

KépKép
logi
 
 

 
 

HURRRRRÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

Olyan jó híreitek vannak ma!!!!!!

Julcsi! Örülök, hogy minden OK!

Zsófi!
Köszi a híreket! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fatima

fatima
 
 


Mangó, a kórházban én sem kaptam csomagot először, de amikor mondták a csecsemősök, hogy a csomagban lévő popsikenőcsöt használjam, mondtam ,hogy én nem kaptam csomagot. Akkor szólnom kellett a védőnőnek és kaptam. (A telefonszámom meg majdnem megváltoztattam annyit hívogattak a különböző ügynökök, biztosítósok...., a kitöltött Felicitasos papír miatt). Nem egyszemélyes szobában voltál?

Mircike, lehet, hogy tényleg úgy lesz, ahogy Zsóka mondja, hogy Mirkónak könnyebb lesz, mint neked. A leszoktatás nehézségét ha kicsibe is de én is átélem.
Farkas éjszaka szopizni kel fel igen. már eléggé unom,mert még mindig akkorákat harap a végén, hogy a múltkor vérzett is. Azt már elértem, hogy ha mondjuk éjfél-egy körül szopizik, és felkel mondjuk 4-kor, akkor elfogadja a teát. De éjfélkor muszáj a szopi. :shock: Aztán fél6-6 körül is.
A teára egyébként van egy jó módszerem, ha vkit esetleg érdekel. Én filteres babamosoly (szintén a csomagban volt egy minta) teát adok neki cukor nélkül, és este a cumisüveget felteszem a fűtőtestre, így melegen kapja éjjel és ez nagyon jól esik neki (pont cicimeleg :) )

Zsóka, hova gondolsz, hogy kifutsz az időből???? Százezer nálad sokkal idősebb első gyerekes anyukát ismerek!!!!! (Szulák Andrea 43 éves, májusra várja első babáját) :arrow: (mondjuk őt nem ismerem :) )
A céklával kapcsolatban még régebben akartam írni neked, hogy csak egész keveset tegyél bele, mert nagyon erős az íze. Én csak 2 karikát szoktam.

Kép
nóri8
 
 


Húha, én meg komótosan írogatok és közben meg százan írtok!!!:)

Julcsival beszéltem, Zsoltim megy értük, viszi őket haza.

Igen, a részleteket ő írja majd.

Na eldugulok, puszi, megyünk sétálni.

Kép
nóri8
 
 


DRÁGADRÁGADRÁGA EDUSÉK!!!! MILLIOTRILLIO PUSSZANCS A PICI-POCAKNAK HOGY EGÉSZSÉGBEN SZÉPEN JÓL MEGNŐLJÖN ODABENT ÉS A KÉT ZSÉÉ MELLÉ ÚJABB SZÍNFOLTOT VIGYEN AZ AMÚGY SEM FAKÓ ÉLETETEKBE ! ! !
(igaza van ám annak a bartánődnek aki ezt a tortahabos dolgot mondta :wink: :wink: :wink: és úgy is gondolja egyfolytában még mindig de azért titkon szorít a kispuncisért csak úgy a móka kedvéért.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: )
lmkata
 
 


Reni welcome home! :lol: :lol:
azért jó kis kalandotok volt, dolgozni is sikerült?? :lol:
jobbulást Nikinek!

Szegény Bende! Igen a citrusfélékről én se hallottam jót ilyen szempontból, bár bevallom van hogy megeszem egy csomó mandarint + narancsot és nem csinál semmit Lizi-pocival szerencsére... :roll: de hát ugyebár nem egyformák a csöppek.

Nagyon klassz hogy jöhetnek is haza Julcsiék! De hogyhogy ilyen hamar, ha eddig azt mondták még 1 hétig orrszonda meg társai... :?: :roll:
na majd mesél biztos - habár nem hiszem hogy lesz rá ideje... :roll:
ne is! inkább majd a hírvivő Nóri vagy Zsófi elmeséli! :lol:

Ja ikrek! :arrow: szóval az azért számomra még mindig a misztikum körébe tartozik, amikor egy gyermekkel is épp elég érdekes tud lenni az eleje :roll:
a szülészdokimnak képzeljétek 3as ikrei vannak! mind lány, plusz a 4. fiú és asszem másfél évesek voltak a kiscsajok amikor jött az öcsike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na ez a brutál-kategória! :lol:
ja! és a hármasikrek nem egyszerre, hanem előbb kettő, és a harmadik baba 2 héttel később fogant..!!!!!!
Edu! :wink: :wink: :wink: :wink:
lmkata
 
 


Mangó, nekünk is borzalmas éjszakánk volt, bár még csak a második ilyen ezialatt a 3 hónap alatt, de engem eléggé kicsinált.
nem is tudom hogy bírtam volna ha mindig ilyen nyügi lett volna Lizu... bár hülyeség nyílván bírja az ember amikor benne van.

01:20-tól 04:00-ig ment a nyügi, nem sírt mondjuk hanem szenvedezett ... semmi nem volt jó, csk ha a cici a szájában volt, de 1 óra után mondtam már leesik a "kupakja" ha tovább csócsálja. aztán egyszercsak amíg kiment a tesóm megmelegíteni a tápit (merthogy tesóm itt aludt, és igen sajna egyre több tápt eszik) szóval amikor kiment még sírt és mire visszajött (kb 2 perc) már aludt!

szóval MENJ ALUDNI!!!!!!!!!! na meg én is menjek....... :lol:
lmkata
 
 


Zsóka, miért lennél elkésve??!!! Még simán beleférne egy 3.babó!

Jaj de jó! Julcsi várunk este!!! Már ha tudsz jönni :) !

Kata, sikerült a meló része! Megérte kimenni!

Na majd este jövök, hátha sikerül írni Julcsinak!

Puszi mindenkinek!
Reni

Kép

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Kép

Az új tudomány!

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Kata! - Kicsit megkésve, de BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Zsóka!
Nem tudom hány éves lehetsz, de "annyira" vénlány nyílván nem vagy! És tudod mit? Igaza van Zsófinak (asszem ő írta), hogy simán lehet kismama egy 45 éves nő is!
Szóval, ha még szeretnétek egy gyönyörűséges harmadikat, akkor hajrá, ne gondolkodjatok sokat (azzal is csak megy az idő), hanem vágjatok bele! :lol:

Mircike - megnyugtat az, hogy az egyik barátosném 4 éves lánya még a mai napig szeret cicizni!?! Nyílván nem :arrow: csak poénból írtam! De komolyan! Ne izgulj! Mirkó ügyes kisfickó. észre sem veszi majd hogy nincs cici napközben. Sőt szerintem az lenne a legjobb, ha este sem lenne egy idő után! Még a végén cicifüggő lesz nagykorában! :D Úgy értem a csajokkal kééééésssőőőőőbb! :lol: :oops: :lol:

F.

fatima
 
 


Jaj Zsófi, DE JÓ HÍREK!!!!!!!!!!!!!!!!!MÁR ALIG VÁROM, HOGY JULCSI MEGÍRJA, MI ÚJSÁG!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P (azért remélem, minden rendben velük, és nem a levél miatt küldték őket haza.... :oops: :oops: ) És köszönjük Csabinak, hogy ő is lépett volna!!!!!!!!!!!!!!! Tök jó, hogy egyre gondoltunk! :P
Nóri, látod, megint csak segítesz! :P Jól csinálod teljesen! Sok kitartást a tanuláshoz, elhiszem, hogy most teljesen kivagy! :? Nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!!!Drukkok, meg mennek az energyk!!!!!!!!!!!! :P lánynevek nagyon klasszak! (volt angoltanárnőm kislányát is Mankána hívják)

Zsóka, szerintem is butaság!!!!!!!!!!!!!!!!Nem késtél le semmiről!!!!!!!!!!!!! :P

Kata, KÖSZÖNJÜK a drukkot a puncishoz!!!!!!!!!!!!Ja és tetszett a "sorozatgyártásos" írásod :wink: :wink: , még anno, csak most reagáltam rá! 8) Lizusnak jobbulást lehet, hogy a hűvös, illetve a közelgő hó (front) viseli meg őt/őket Bendével!!!!!!!!!! Azért próbálj meg te is pihenni! :)

Ja és kérdeztétek, hogy tervezett volt-e? :roll: :shock:
Igen, csak a korábbi verzió az lett volna, hogy én visszamegyek dolgozni, váltunk nagyobb lakásra, és kb 5-6 év múlva jöhet a 3., de így hogy máshogyan alakult a sorsunk ezt is át kellett gondolnunk, hogy most mi legyen a következő lépés. Biztos nem lesz könnyű, de majd meglátjuk! :oops: :oops: Állunk elébe! Az biztos, hogy én sem vállaltam volna 3. gyerköcöt, ha nincs egy ilyen jó "titkárom", aki mindenben segít!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: 8) :wink:

most más nem jut eszembe, ja még annyi, hogy én zsigát szombaton szültem, én is arra tippeltem, amit Mircike írt. :?
mazsolák
 
 


na Zsóka, hogy döntesz???? jöhet a harmadik gyönyörűség???
:wink: :lol: 8) :wink: :lol: 8) :wink: :lol: 8)

ügyes Niki ! mit falatkázik a képen?????
(annyira cukik ilyenkor ahogy koncentrálnak erre a hatalmas feladatra! mert igenis hatalmas ez kérem! :wink: )
lmkata
 
 


Nekem most nagyon lassú a babanet, szóval mire elküldtem eszembe jutott:

pufifilc: kreatív boltokban lehet kapni. olyan, mint a filc, írsz vagy rajzolsz vele, és vasalóval a leírás alapján megvasalod, és akkor "feljön", ki fog domborodni. ja és valami élénk színt válassz, amit egyből észrevesznek, pl narancssárga...szerintem jó!remélem, így érthető volt. :roll: :oops: :oops: 8)

ja sztem is a szülőnek nehezebb az "elválás" :oops: :oops: :?

na most mennem kell, még benézek!
mazsolák
 
 


hu, sokan írtunk egyszerre, talán azért ilyen lassú, azért még pár dolog:

RENI, NIKI NAGYON ÉDES, hogy koncentrál a falatokra. :P :P tök jó, hogy akkor sikerült az üzleti része is+ a pihenés része is! :P

Nóri, :arrow: "Szulák Andi, ismerem/nem ismerem :arrow: aranyos :oops: 8)

Kata, "leesik a kupakja" :arrow: :lol: :lol: nagyon jó, :P :P

még volt valami, de elfelejtettem. :oops: :oops: :oops: 8)

Na Zsóka :arrow: 3. :?: :idea: :P :P

Zsófi, eltűntél????!!! csak nem főzöl 1000-el :?: :idea: :P
mazsolák
 
 


hát lányok én csütörtökön szültem de nem kaptam semmilyen csomagot... amúgy pár hónappla a szülés után fel is hívott egy fickó, h a csomagban a mit adtak volt egy... itt szakítottam félbe, h kéremszépenénneeeeeeeeeeeeeeem kaptam... mondta ja, de azóta sem..

én azon filózom sokat, h hogy csináljam a napunkat (mert senki nem válaszoklt brühühü) mert az nagyon jó, h nagyot alszik délután, de ez még mindig nem klassz. mert az van h eszik lemegyünk sétálni, a kocsiban alszik 30 percet (szigorúan) és az ébredéstől számított 20 perc múlva (szigorúan) nagyon nagyon sír. rekedtre üvölti magát- mert álmos. de a kocsiban már nem alszik el.
nyilván többet kellene-vagy máskor kellene altatnom, de akkor gyakorlatilag egész nap aludna és megint ott vagyunk mint régebben, h SEHOVA nem lehet menni, semmit nem lehet csinálni... ti hogy csináljátok? mikor kezdenek többet ébren lenni? gyakorlatilag most megint vagy álmos-hisztis, vagy alszik. alszik 3 órát délután 5kor kel, de 6kor már kezd nyűgös lenni...

úúúgy szeretném ha leírnátok marci-mirkó -farkas-laura pl mennyit alszik? mennyit van ébren? hogy lehet velük járkálni ide-oda? a barátnőm mindig izél, hogy menjünk meglátogatni, de hát hogy? 9kor kel, és 11:30-tól már vagy aludnia kell babakocsiban, vagy iszonyú nyűgi... délután alszik, este meg már semmi. ez meddig tart? hogy van ez? hogy osszam be az alvását? akinek 2őt alszik a babója az mikor hogyan van? 10-11 és ??? vagy???
kerekpocak
 
 


Jaj, de jó, hogy jönnek Julcsiék!!! :)

Nóri, de rendi a Zsoltid!!! :)

Edus: Ne hülyéskedj már!!!!! Nem küldték volna haza, hogyha orvosilag nem lenne helyes. Sőt, a levél miatt biztos kétszer is meggondolták. És arra jutottak, hogy bakker minek szivatják ott bent, hogyha nem feltétlenül szükséges! Vigyázó szemek tesztelik őket, ezért külön is odafigyeltek. Ez tuti.
Valószínűleg már nem orvosi, hanem csak ápolási probléma van, de egy anyuka ezeket egy kisbabával meg tudja oldani! :) Tehát nyugodt szívvel, és sok feladattal engedték őket haza. De majd megtudjuk! Felejtsd el ezt a hülyeséget, már torlódnak a hormonok szerintem :) :)

Fatima: Hát sajnos nem úgy van az, ahogy a Móricka elkérdezi, merthogy ha nem venné észre, hogy nincs cici, akkor már rég leszokott volna magától :lol: Akkor engem se érdekelne. Dehát kiabál, hogy cicicici, fogdos és sír, aztán pedig szomorúan és egykedvűen leül valahová, és nem hajlandó megmozdulni. Nahát ez az, ami kikészít. Nincs jogom megtagadni és képtelen vagyok egész nap elterelni a gondolatait. Lustaságból inkább mindig cicit adtam neki.
Most meg inkább elvittem ma, öt boltban voltunk, közben motorozott, csakhogy ne legyünk otthon. De így nem volt ebéd, úgyhogy Balaton szeletet evett, amitől nem lakott jól. De már hullafáradt volt, és idő sem volt rendes kajára, de éhes volt, így kénytelen voltam neki cicit adni elalvás előtt, különben egy óra múlva felkel éhesen.
Na :) Pararádiót hallottátok :) Jól van, eddig nekem havaj volt, most két hónapig nem lesz az :)

Kata: Kupakon én is nevettem :)

Nóri, Kata: Éjszakákhoz részvétem. Már bele se tudok gondolni az ilyenbe :)

Zsóka: Amúgy én megértem, az elkésést! Nem a szüléshez vagyunk öregek, hanem a felneveléshez. Ha tíz évvel ezelőtt szülök, tíz évvel tovább tudtam volna vele élni. Vagy valami ilyesmi...

Reni: Volt már vágva Niki haja? Olyan hosszúnak tűnik :)

Julcsi várunk, pihegjétek ki magatokat, aztán tőmondatokat írjál csak, amikor alszik Barnus!!! Otthon már biztosan fog! Alvállalkozókkal meg csak erélyesen!!! :)

M.
mircike
 
 


vagy ez van? szobafogság még 5 hónapig? tornáról meg mindenről le kell mondani? mert vagy evéssel ütközik, v alvással..
apukám is azal izé, h hisztigépem van, mert ha átmegyünk, (pl ma meglátogattama cégnél) addigra hótttt álmos, a metrón aludt, de ez ugye nem elég és hazáig -a metróban hál'istennek nem- rekedtre üvöltötte magát. tegnap délután 3.5 órát aludt.... az a baj h korábban amikor 3-4 kicsit aludt akkor se volt jobb a helyzet. sose aludt 2 nagyot ugye... írjátok meg lécci, h hogy van a nappali rendetek, hátha tudok belőle ötletet meríteni.
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Csak átpörgettem az elmúlt napokat, mert rohannom kell... :cry:

EDUS!
A fülemen túl, a fejem búbjáig ér a mosolyom, s annyira örülök a Pocaklakótoknak! :lol: :lol: :lol:
Vigyázzatok rá nagyon! És pihenj sokat, máramennyit Zs-k mellett tudsz. :wink:
Én elsőre kiszúrtam a 3. vonalzód!
(most futott át az agyamon, hgy ezt az őzhistóriát már pocakosan ... brrr...)
/Küldtél nekem is privit? Én nem látom... :cry: /

KATA!
BOLDOG SZÜLINAPOT!
Lizababa tünemény!

ZSÓFI!

Samunak ez a szerkója zabálni való, tündéri a kis krapek! Gratula az átforduláshoz!

MIRCIKE!

A bölcsihez kitartás. Nagyon nem irigyellek. :?

ZSÓKA!
Ne butáskodj! Még simán jöhet a harmadik Gyönyörűség! Simán belefér!

RENI!
Niki tüneményes, ahogy pancsizik az alkalmi "kádjában", s ahogy nyamizik. (Bárcsak BAla is így tenne, de sajnos... :evil: ).

NÓRI!

Annyira jó, hogy tudtok segíteni Julcsiéknak! Köszönjük!

JULCSI!
Remélem, hogy otthon sikerül megnyugodni, s elfelejteni (bár tudom nem lehet) ami az elmúlt napokban történt veletek bent a kórházban. Egyszerűen vérlázító.
Barnusnak hatalmas puusszancs, s jobbulást! Zsoltinak is gyors javulást! Próbálj meg Te is pihenni, máramennyire lehetőséged lesz rá. Remélem a lakás gondjai megoldódtak azóta, s nem tetőzik még azok is a mostani helyzetet.
Fel a fejjel, s kiatrás, már kifele jöttök a gödörből!

Puszi mindenkinek: Timi

(Első blikkre ennyi voltam, bocsi, ha valakit kihagytam, majd még visszaolvasok, de most mennem kell... :cry: )

Kép

Kép
timtom
 
 


Háááát, na jó....gondolkodom a "dolgon"! csak apa sem 20 éves, én meg 36, már Marcival is agyonizgultam magam, még magzatvízvizsgálatot is csináltattam, pedig még nem töltöttem be akkor a 35-öt. :oops:
De alszom rá párat :wink: .
(annnnnyira jó ez a társaság!!!! Edu, azért az áprilisi találka áll, ugye??én már nagyon várom ám)

Két pancsoló MMZs huncut rosszcsont gyönyörűségek. Nem is olyan vékonykák! A 3. is MMZS lesz?? :lol:

Kata kupakján és is jót nevettem :lol: :lol: :lol:

MARCI EGYRE JOBBAN VAN, MÁR ROSSZALKODIK ÉS FELESEL!!! :P :D

Kata, ez az új avataros Lizi bámulatosan szép, és határozottan, egyértelműen mosolyog!!! :wink: :wink: :wink: :P :) :D

Zsófi???Panni???Kriszta???

Julcsi, írj, ha majd lesz egy kis időd!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
logi
 
 


ADRI, KÖSZÖNÖM! :P

és közben eszembe jutott, és jól gondoltam, h Mircikének szerettem volna:
"Zs"-betűs nevek: fiúban van a Zsolt, a Zsadány, meg talán, Zsédény, szal egyik sem igazán a vezetéknévhez illő nevek... :oops: :oops: :oops: , így ha fiúnk lesz, akkor más betűk felé kell vennünk az irányt. :? De ne kérdezz, mert nincs semmi tippem!!!!!!!!!!!!tippünk! Talán 1 van, de az meg nagyon összecseng a vezetéknévvel, és nehéz lenne kiejteni, és több "m" betűs nevünk sincs, amivel megkönnyítenénk a kiejtést, :?: :idea: szal, passz! :? Lánynév van, de azt meg még nem szeretném elárulni....majd ha ott vagyunk! :oops: :oops: :oops: 8) :wink:

na és mára eldugultam, mert én szórakoztatlak csak titeket... :oops: :oops: :oops: 8)
mazsolák
 
 


Hú de sokan lettünk...
Zsófi, válaszolok ahogy tudok, de most felébredt marcipán, már tépi a matracát :roll: ...
Legkésőbb holnap de.

mircike, jaja, egyre gondolunk..
pusza

KépKép
logi
 
 


Zsófi: Mirkó se aludt sose babakocsiban. Én kérem - kis túlzással - sehol se voltam vele másfél évig. De ez a dili téged nem érint :)
Ha mentem is valahová, csak autóval. És ott mindig elaludt. Ezért mindig köröztem egy órát, és utána mentem, ahová mentem. Direkt úgy időzítettem mindent. Szigorúan akkor autóztam, amikor úgy gondoltam, hogy aludnia kell. 3-4 óra ébrenlét után.
Úgyhogy nem tudok okosat mondani. Sajnos. Sztem egy éves koráig alvás és napirend és kimozdulás szempontjából semmi jóra nem lehet számítani. Utána már lehet erőltetni az egy darab délutáni alvást. És akkor már könnyebb az időbeosztás is.
M.
mircike
 
 


Jaj Timi: Múltkor még eszembe jutott egy jó kaja, csak mindig elfelejtem. Májgombócleves. Simán lehet kézzel enni a kis gombócokat! :)
A gyermek imádja a tésztát is, és a májgombócleveshez kagylótészta volt, és azt is kézzel ette, úgy halászta ki, mintha kontaktlencse lenne :) Közben meg én adagoltam nagykanállal a levest a szájába :)
Na megyek, mosnom kell. Turkáltam pár bölcsisnadrágot :) Ami puha, de nem tréning, nem farmer de mégis vagány, gumis derekú és ilyesmik az elvárások :?
M.
mircike
 
 


Ja Zsófi még az előzőhoz: Szóval én pl. babaúszásra is autóval jártam. Ott ugye megszoptattam, aztán be autóba, és Biatorbágyon keresztül Gyálig mindenfelé mentem, mint a mérgezett egér, aztán másfél óra múlva haza. Szóval elég drága mulatság volt az úszás :? Tehát tényleg inkább sehová se nagyon jártam :)
M.
mircike
 
 


na jó, akkor még egy uccsót:

Timcsi, az axelerosra ment, és most h írom rájöttem, hogy már ilyen, nem létezik...ez volt az iwiwen, mi meg gondolkozás nélkül nyomtuk! Akkor pls írj privit, hova küldjem, vagy cseréljem le eccerűen tonlányra?!és KÖSZI!!!!!!!!! :P :P

Miricke, köszi. Ja lehet, h a hormonok a bűnösök!?! :oops: :roll: :? A korról tök igaz, amit írtál, az együtt töltött idő.... :cry: :cry: :(

Zsófi, mivel nekem egyik zs sem volt nagy alvó, így inkább segítsenek a "fiatalabbak". :) Írtam neked, de akkor már tudom, mi a "gond"... :?

Zsóka, sztem is tök jó a csapat!!!!!!!!!!!! :P és naná, hogy ÁPRILIS!!!!!!!!!!!!!! :P már apa azért is rágja a fülemet, hogy járjak utána, h jó-e a kiszemelt helyszín, vagy bérlejek vmit, szal néha, brüüüüüüüüüüüü, de lehet, h átadom neki eme feladatot... :oops: :oops: 8) ja és mondta, h nem jön el, el leszek a két pasimmal...pedig sztem annyira kíváncsi ő is rátok! :oops: 8) :wink: És Zsóka, ha lány, akkor MMZs, ha fiú, akkor vmi mááásss... :oops: :roll: :? És tök jó volna, ha Nektek is lenne egy 3.!!!!! :P

ja Kata, képzeld apa, amikor tegnap este nézett "minket", akkor azt mondta, hogy Lizunak még a szeme is mosolyog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P

na remélem, most már nem jut eszembe semmi, ha igen, akkor elnapolom kicsit magam.... :oops: :oops: 8) :wink:

JULCSI VÁRUNK HAZA TITETKET!!!!!!!!!!!!!de első a pihenés!!!!!!!!!! :P :P :P

na amíg itt csacsogtam majdnem odaégett a vacsi, és szétkapták a tökik a járókat, azt hiszem, itt a vége..... :oops: :oops: 8)
mazsolák
 
 


Niki főtt krumplit próbál enni, de adtam már neki főtt répát és banánt is! Nagyon el van vele. Amikor meg megunja felkapja a tányért és akkor minden repül minden irányba... Mág a vákumos tányért is felszedi :oops:

Zsófi, alvástémára passz.. Mi is kinlódunk.. Habár most rááltunk ara, hogy 12-kor eszik utánna 20perc egészségügyi mozgás és utánna nagy alvás (1-2óra), majd délután 5 körül alszik mégegyet, akkor fél vagy 3/4 órát.

Van olyan dudorodós festék is ami olyan mint egy filc, rárajzolsz vele az anyagra és csak hagyni kell megszáradni! (van belőle olyan is ami sötétben világít, csillogós, stb.) Ez spéci anyagra való.

Megyünk sétálunk egyet!

R

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


ez még kimaradt régebbről: Liza nagyon aranyos a mosolygós képen, na meg a többin is! Édes ki cukormackócsaj :D

Niki haját még nem vágtuk. Habár elől nem ártana mert a szemébe lóg (az orráig már :roll: ), a hajgumi meg a csat meg elég hamar kiesik belőle.

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


édes vagy Zsóka!!! :D

huh, de jó, hogy jönnek haza Julcsiék!!!!!!

igen csajok én pénteken szültem, akkor azért nem kaptam, bár mindegy, csak kiváncsi voltam..... viszont engem is hívtak a korházból biztosítással kapcsolatosan.

Niki nagyon cuki!!!!
mangó
 
 


Kata, hát igen azzal vigasztalom magam, hogy az is jó, hogy eddig nem voltak ilyen éjszakáink, meg remélem ez el fog múlni hamarosan... már ma????, esetleg?? :oops: :? :D

pihentél? én végül nem.... 8) :wink: :roll:
mangó
 
 


Nóri!!!! olyan édes vagy, hogy annyit segítesz Julcsinak!!!! :) :)

a kérdésedre a válasz igen, egyszemélyesben voltam meg hétvége is volt.

puszi
mangó
 
 


micsoda páli fordulat, h. jönnek haza Julcsiék ! de jó !
Nóri, megírod nekem is priviben a számát légyszi, ha nem gond?
akkor nem megyek be holnap... viszont szeretnék neki írni sms-t, h. itt vagyunk a szomszédban.

Mangó, írtam vissza privit.
hasfájós témában nem tudok okos lenni, mert nálunk ez kimaradt.
a 3 hónapotokhoz viszont nincs sok, de jó lenne, akkor tényleg abbamaradna.

én kaptam ajándékcsomagot, de nem volt benne pelenka. hanem mindenféle termékminták {popsikenőcs, babavíz, mosópor, öblítő, müüanyag kanál stb.} meg kuponok. én olyat is hallottam, h. vhol kis zokni meg ilyesmi is szokott lenni.
biztosítóból szerencsére kimaradtam - unk.


Edus, beletrafáltál a megfázás okába, de psssztt.. mert nem leszek népszerü vele.. :roll:

Reni, Niki milyen ügyes ! mekkora darabkákat adsz neki?
és hogy koncentrál !

ja, ma nálunk is cékla volt a menü - hálistennek lecsúszott mind. Laura adagja mostmár másfél bébiételes üvegnyi. ha elkészül, én abból adom neki v. Aventes pohárból.

Marcsi

KépKép
alon
 
 


LAURA 8 HÓNAPOS ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak
 
 


Zsófi, szóval mi is autózunk. de szerencsém van, mert Laura kocsiban akkor is jól el van, ha alvásideje van, és akkor is, ha játékideje van. éhesen nincs jól el egyedül...
tehát mi mindig megyünk vele kocsival mindenhová, ha ébren van, szívesen nézelődik, ha bealszik, akkor meg bealszik. a két kaja közé kell besüüríteni.

babakocsival sétálni viszont csak alvásidőben lehet vele {h. jól bealudjon}, egyébként mozgás-játékidőben kiabál, meg szállna kifelé.
érdekes, h. autósülésben meg el van jól. ki érti ezt nála.

segíteni szerintem nem tudtam, csak kérted, h. írjuk le, h. kinél hogy van.

Laura egyébként 2x alszik, illetve a délutánit most felrúgta, mióta áll, mert kb. 1 órát üvölt, és áll fel a rácsokon hullafáradtan. tehát egy órával most kitolódott minden, aminek azaz eredménye, h. galád módon felébresztem délután, mert ha hatig aludna, akkor nem tudnánk őt időben letenni éjszakára.

szóval:
8 körül kel, 9-kor reggeli
11 körültől alszik egy órát
13-kor ebéd

normális esetben kb.15-től 17-ig szunya, de most 15-től 16-ig bojkott, és így csak 1 órácskát alszik, v. max f6-ig.

amikor kisebb volt, más napirenddel és pl.babatornára mentünk, akkor v. lekötötte a dolog, és nem érezte az álmosságot, és a végén beájult, v. érezte az álmosságot és nekiállt nyüglődni, én meg emiatt nyüglődtem, és eljöttünk.

mondjuk tényleg szerencse a kocsi, mert őt szépen elringatja, ha álmos minden balhé nélkül.

na jó zagyva volt, de remélem vmi kibogozható belőle.

Marcsi

KépKép
alon
 
 


BOLDOG 8. HÓFORDULÓT LOLO!!!

fatima
 
 


óóóóóó ... !! :oops:

köszi Zsófi és Fatima !!

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Sziasztok!

Edus!
Azóta is itt örül a fejem, úgy mint a smilenak: :lol: :lol: :lol: Annyira jóóóóóóóóóó!!!
A privi meg valszeg meglesz, csak hát ugye lassan két hete nem jártam otthon, így a leveleim is váratnak magukra, de este Apával letöltetm már őket, s akkor elolvasom. Elvileg axelero-val is meg kellett hogy kapjam.
Az áprilist meg már nagyon várjuk!

Zsófi!

Hát sajna nekem is azt kell mondjam, hogy amíg két alvásunk volt, addig mi sem igazán tudtunk merre menni programilag, hacsak nem úgy, hogy az egyik alvást pont akkorra időzítettem, hogy az a kocsikázás idejére essen. Útközben kialudta magát, s a tervezett programon már frissen és üdén vigyorgott Bala. :lol: Ilyen téren a baba-mama tornákkal az a baj, hogy bizti akkor van, amikor pont alvás jönne. Én így egy ideig úgy jártam el mozogni, hogy a reggeli visszaalvás után 10:00-es órára mentünk le, s Bala a babjátszóházban játszott. Hála Istennek jól érezte magát, mondjuk akkor Bala már elmúlt egy éves. (Féléves korában próbáltam eljárni mozogni, de elment a tejem tőle, így abba kellett hagynom.) De ez csak sajnos pár alkalom volt, mert utána sorra betegek lettünk, s így kihagytuk ezt a programot.
Most a könyvtárazgatásaim elé, után próbáltam meg időzíteni a tornákat, ezidőalatt úgy is nagyizott Bala hol itt hol ott. De lehet, hogy valamelyik nap megint kipróbáljuk a játszóházat, mit szól hozzá.


*****

Jaj csajok a mai éjszakánk katasztrófa volt! :evil: :evil: :evil:
Apával már eleve jó későn feküdtünk le (olvasgattunk mind a ketten), majd az ágyban még jó sokáig dumcsiztunk, majd amikor már megállapodtunk 2:30-kor, hogy akkor alvás, mert holnap is nap van, Bala felébedt. Először visszasusogtuk, majd két perc múlva újra felsírás. Akkor már fogni kellett a kezét, s nem volt hajlandó aludni, félvén, hogy visszabújok az ágyamba. De mivel a földön ücsörögve negyed óra után majd meg fagytam, szépen megpróbáltam megbeszélni a Drágámmal, hogy Anya visszabújik az ágyába, de itt vagyok mellette, így nyugodtan csucsuzhat. Hát nem. Felállt, s kezdődött a sírás. Apa következetesen nem hagyta, hogy felkeljek hozzá, a szívem facsrodott, de megpróbáltuk. Hát nem jött be. 15 perc után is torka szakadtából üvöltött. Apa végül felkelt, s kivette, hogy "Mi a baj kicsi Fiam?Gyere, beszéljük meg". Leültek a szoba közepére, hogy akkor most aludni, játszani, vagy mit akar a lelkem. Teljesen lököttnek nézte Tomit, hogy most "Mit akarsz éjnek évadján Apa, játszani?" Apa:"Igen, hisz álmosnak nem vagy álmos, akkor fárasszuk magunkat!" Erre Bala bevágta a durcát. Csak bambult az ölében, s tüntetőlegesen rá sem nézett Apára. Aztán egyszer csak győzött az álommanó, s elaludt Apa karjaiban. Apa óvatosan visszatette a kiságyba, s reggelig aludt. Szegény Apa 3:30-tól aludt 5:30-ig, s indult melózni. :cry:
Remélem egyszeri eset volt ez a nyügizés éjjel, mert így Apa kipurcan. Meg Bala is tiszta nyügi ma az éjszakának köszönhetően. :cry:

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Ja és egy röpke hír, főleg, hogy Edus Pocaklakójának örülök egész nap:
Tegnap, azaz ma éjjel nálunk is szóbakerült a tesóprojekt. :wink:
Nyáron szeretnénk indítani, de egy feltétele van, s ez a gáz része: addig le kéne faragnom min. 10-15 kg. :cry: :roll: :oops:

Na futok tova, azaz vissza az íróasztalhoz...

Kép

Kép
timtom
 
 


Lolokának nagyon boldog 8. hónapot kívánok!!!

NIki nagyon ügyes!!!!!! Ezt nagyon irígylem! Hogy csináltad Reni? Kaptam a múltkor a konduktor bnőmtől egy fejlődéskövetőt (8-9-10-12 hónapos babának mit kell tudni), aminben az van, hogy 8 hónaposan kézzel maszatolva eszik és rág. Hát Farkas se nem eszik se nem rág. Mármint az asztal sarkát igen, de a darabokat nem. Úgy érzem soha nem fog megtanulni enni.

Zsófi, napirendben azt hiszem mi sem vagyunk követendők, mert szerintem itt az egész csapatból Farkas alszik a legkevesebbet. Éjszaka összesen 9 órát, de közben persze felébred, mint ahogy azt már írtam, nappal pedig délelőtt 30-40 percet, és délután 30-40 percet.Ha a délutáni alvás után megyünk ki sétálni, akkor még esetleg ott is alszik 30 percet, de azt nem mindig, és mostanában már nem is megyünk ki késő délután.

Azért a napirendünk:
1/2 7 - 7 ébredés,
1/2 9 - 9 reggeli (gyümölcs)
9-11:játék
11 : alvás (30-40 perc)
12: ebéd
12-15: játék
15: szopi utána alvás (mostanában 14,30-15,30ig séta, közben alvás)
15.30 -16.00: evés (pép)
16-18,30 : játék
18.30: vacsora
19.15: fürdés
19.45: tápszer
20.15:alszik

Mi a játékidőben szoktunk elmenni ide-oda, de inkább csak hétvégén, mert én nem vezetek, gyalog meg messze vagyunk minden civilizációtól.

Edus, nem csak Imri figyel minket, hanem Zsolti is. :) Be szokott állni a hátam mögé amikor írok és beleolvas. Múltkor elmondtam neki kit hogy hívnak kihez milyen baba tartozik. Ez még régebben volt és akkor egyszercsak később megkérdezte hogy Mangó új? és neki "mije" van? :)

Mircike, már írtad régebben, hogy ha nem vagy otthon akkor Mirkó nem igényli a cicit. Biztos így lesz ez a bölcsiben is. Én pl. a kórházban szoktam le a cumiról, az unokaöcsém meg az iskolában (!) a cumisüvegről.
Azért nagyon édes lehet, ha bedurcázik mert nincs cici. :) Julcsi mondta, hogy milyen édes, és hogy tiszta apja! :)

Timi, olyan édes Bala, hogy a papával mindig elalszik. :)

Na, most megyek, mert vacsit kell főzni Farkasnak.

Azért írtam ennyit, mert a nővérem játszik most Farkóval.

Puszi, Nóri

Ui: Julcsi és Barnus lassan hazaér! :)

Kép
nóri8
 
 


rettenet milyen összeszedetlenül írok !
kezdek leépülni? v. csak mindig sokat termeltek, és csak néha jövök nehéz beszállni?

szóval a mi napirendünk:

5-kor szopi, visszaalvás
8-kor ébredés
8-9-ig játék
9-kor szopi
11-ig játék
11-12 alvás
12-13-ig játék
13-13.30-ig főzelék
15-ig játék
15-17 alvás {mostanában csak 16-tól, addig balhé}
17.00-17.30-ig gyümölcs+gabonapehely 8)
19.00-ig játék
19.00 fürdés
19.30 sinlac + szopi
20.00 alvás

újabban fakultatív programként:
20-21.00-ig felállva a kiságyban balhé

szóval:
kocsival mi kajaidőn kívül bárhová el tudunk menni. babakocsival meg csak alvásidőben.

Mircike én is akartam írni, h. tündéri lehet a cicimegvont duzzogós Mirkó..

Timi, mivel Bala bagoly családba született, nem csoda, ha ő is csatlakozik ehhez... ;-)
amúgy meg nem lehet semmi ez az éjszakai kukorékolás, én előre félek tőle ! gázabb, mint amikor szoptatni kell fel az ember.
főnököm mesélte, h. a 4 éves lánya menetrendszerüüen hajnali fél 5-kor kel, befexik a szülők közé, jobb esetben DVD-t kell nézni, rosszabb esetben ugrál rajtuk. :roll:

de jó, nálatok is tesó-projekt lesz ! gratulálok !


Marcsi

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Laura köszöni a további köszöntéseket !

Marcsi

KépKép
alon
 
 


LOLOKÁT ISTEN ÉLTESSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

KépKép
logi
 
 


Pusszancs Lolonak a 8. hófordulóra! És egy virtuális virág a Virágszálnak!
Kép

Kép

Kép
timtom
 
 


lefekvés előtti babaerobics:

Kép Kép

és rájöttem (remélem) a megoldásra- samu 7kor megy aludni. előbb is kitalálhattam volna. így korábban kel, belefér +1 d.e. alvás- így nem lesz hisztérikus már délben... na majd meglátjuk.
forgás jelentem megyeget, egész nap edzett szegény több-kevesebb sikerrel.... (kb 5x sikerült. szigorúan csak az egyik oldalra, szigorúan csak hasra.)
kerekpocak
 
 


LOLO, 8. HÓFORDULÓDRA SOK SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Kép

SAMU TÜNDÉRBOGÁRMACKÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A KIS TORNÁSZFIÚ!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
mazsolák
 
 


Örülök, hogy Niki és Marcipán már jobban vannak! :P

Zsóka, már annyiszor szerettem volna írni, hogy nézz körül, mert vannak olyan tejpépek, amik vassal vannak dúsítva. :P ( régen a humananak volt cseresznyés izű...)

Timcsi, tök jó, hogy nálatok is ilyen tervek vannak!!!!!!!!!!! :P :P A súlykérdés meg úgyis adja majd magát! :)

Marcsi :arrow: erkély :arrow: nem ez alapján fogom meg/elítélni az embereket, és megválogatni a barátaimat /az már rég rossz lenne/ :oops: 8) . (különben meg a titkáromnak is ez a "gyengéje"... :oops: 8) :wink: ) (és ismét a boszorka vérem... :oops: :oops: 8) )
mazsolák
 
 


Sziasztok!

Isten életessen Laurát 8. hófordulóján!

Húúú mennyit írtatok! És milyen jó híreket! De jó hogy Julcsi és Barnus ma már otthon alszanak!

Edus - hát azonnal kiszúrtam azt a vonalzót! Sok szeretettel gratulálok Nektek! Hát asszem én sem bírnám ki, hogy ne mondjam el Nektek :D

Kata - Liza éééééédi és én is azonnal láttam, hogy MOSOLYOG! ÍGY NAGY BETŰVEL. Nincs ennél szebb, most. (de van - amikor majd hangosan kacag :D

Zsóka - de jó hogy már javultok! és hajrá semmiről nem vagy lemaradva!!!! Olyan fiatalok vagyunk még 3-assal kezdődik az évszámunk!!!!!! Cékla sorsa nálunk is ez volt :lol: Új képek a vonalzón SZUPI!

Reni - hát az a hó nem annyira hiányzik! Niki cuki és ahogy eszik, nagyon koncentrál, hogy sikerüljön.

Nóri - le a kalapom előtted! Én képtelen vagyok még csak jegyzetekre gondolni is, nem hogy tanulni. Pedig Márk már csak 1-2x kel pár percre! Drukkolok Neked nagyon!

Mangó - Márk is pénteken született, de hétfőn jött a kórházi védőnő a csomaggal. Mindenféle volt benne, pelus, popsikrém, zokni és még egy fél liter domestos is.
Hasfájás - hát arról regényeket tudnék mesélni. Én már szinte kenyéren és vizen éltem! És sajnos nem is ért véget a 3. hónapban, köszönhetően egy bacinak. Ez kb. 1 hónap volt mire kiderült. És közben még kengyelt is kapott Márk. Szóval igazán nem tudtam eldönteni mitől nem aludt 1-2 óránál többet egyszerre éjjel és 1/2 óránál többet nappal. Illetve a babakocsiban - de akkor meg én nem tudtam pihenni. És mindehhez 40 fok volt nyáron.

Timi - húú ezek az éjszakák... horror a javából.

Mircike - autóban alvás :D nálunk is ez volt a végső megoldás. Legalább ott aludt, de mi nem mentünk ekkora köröket és amint megállt az autó felébredt, de ez máig így van. :D Én sem tudtam nemet mondani a cicire, majdnem képtelenség, amikor látod rajta, hogy csak attól nyugodna meg.

Zsófi - babaaerobics - csúcs, azok a combok és karok!

Márknak kinőtt a 4. foga. De nem a felső középső, hanem a jobb 2-es, így jobb oldalon két foga van, bal oldalon egy sem :D Kutyák szerencsére meglettek, férjem befoltozta a kerítést és ma nem mentek már el. Hurrá! Egyébként kettő van, anya és fia.

Napirend - nálunk egész jó napirend kezd kialakulni, feltéve ha fogtündérek ill. a pocimanók nem zavarnak be.

reggel 5-6 körül ébredés, tápi visszaalvás
8-kor kelés öltözés, játék először a járókában - amígy Anya kávézik
aztán közösen
9-10 körül uzsi - gyümi
11 körül alvás kb. 1 óra, utána séta
13-14 körül ebéd főzelék, játék kb 1 óra után alszik 1-1 és fél órát
16-17 körül uzsi - gyümi és játék fürdésig
19 fürdés
19.30 vacsi - tápi, majd elalvás az ölemben
20.00 alvás kiságyban
2-3 körül felsír (általában vége az ágynak, vagy keresztbe beszorul) kis ringatás és alszik

Így már nem igazán panaszkodom, sőőőőőt. De persze ez nem mindennap sikerül így.

Hát ma jó hosszúra sikerültem, látszik, hogy a férjem vidéken van...


Puszi mindenkinek és jó éjszakát!

Elöl Lexi Anyu, hátul Ajax az ő "kicsi" fia

Kép

Jobbra Lexi Anyu, balra Ajax az ő "kicsi" fia

Kép

Halló itt Márk beszél...

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Boldog 8. hófordulót Laurának!!!

Kép

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


nincs most erőm mindenre írni, bocsánat!!!! :oops: :oops: :oops:

LOLO-BABY 8 pusszancs a kobakodra hófordulód alkalmából!!!!!


Samut megzabbantom azonnal de izibe !!!!!!
én nem tudom elhinni hogy ennyit nyügizik meg sír ilyen fotók után... egyszer nem fényképeznéd le Zsófi sírósan is a kedvemért??? akkor talán hiszek neked :wink: :wink: :wink: :wink: :lol:

nekem nincs jó napom, Lizu nyügi volt napközben is, így én is plusz az éjjeli nem alvás. plusz a megint növekvő számú görcsölés, bár talán enyhébbek....de lehet h már csak bemagyarázom....
szóval nagyon szar a kedvem, tököm tele már hogy miért kell az én drágámnak ennyit szenvednie ezektől a rohadékoktól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
bocsi de most csak erre futja ....

azért fő az optimizmus, tudom! majd holnap..........
lmkata
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?