Szijjasztok!
Először is:
Ayse, Göndörzsóf, Prüntyi!
Én is tajtékzom az ingatlanadó miatt, ill. amiatt, hogy milyen feltételekkel akarják bevezetni!!!!!!!
Komolyan mondom, most szívem szerint nagyon csúnyákat írnék ide, de hát minek? Egyrészt nem nektek szól, másrészt, gondolom, Ti is.
Meg a többiek is, mivelhogy mindenkit érint.
Most komolyan, jól értettem tehát, hogy az alsó min. összeg 30e Ft, és hogy egy kb. 15 millás kérónál az adó kb. 75e Ft-ot jelent?????
Ez elég jó!!!
Tudjátok, én csak egy valamin vagyok kiakadva, de rohadtul, és ez független a jelenlegi kormányzó párttól, hiszen nem új a probléma.
Szóval, vegyük a mi esetünket:
Robi szülei, kb. 30 évvel ezelőtt felépítették a házukat, nyögték ők is a hitelt, meg persze a kamatokat. (Az adózott pénzükből).
Majd Robi anyukája meghalt, persze, jött rögtön az ilyen- olyan adó, mivel Robi megörökölte a házat, ill. a nem megöröklött rész is a nevére lett íratva.
Szóval, nem kis összegeket csengettünk be az államnak.
Erre jön az önkormányzat, hogy a már megadózott pénzemből!!!!!!! fizessek még külön építményadót is évente!!!
És akkor a kegyelemdöfés, jön az állam, hogy szintén a kis megadózott pénzemből, megint csak fizessek ingatlanadót.
A rohadt nagy szemétségnek azt tartom, hogy ha majd mi is feldobjuk a pacskert, akkor ugye a gyerek(ek) ugyanezt végig fogják játszani.
Szóval nem értem, hogy MIÉRT??? ÉS HÁNYFÉLE, ÉS MENNYI adót akarnak még ugyanaz után az ingatlan után beszedni.
Meg különben is mi ez, ha nem az adózott pénzem újbóli megadóztatása????
Göndörzsóf!
Jót nevettem a további adózási ötleteden, de aztán belegondoltam, hogy ez nem is annyira nevetséges, mert még akár lehet is belőle valami.
Kb. 2 hete hallottam, hogy Szegeden (nem biztos, csak úgy rémlik), az önkormányzt esőadót!!!
vezet(ne) be.
Bodza!
Nem is reagáltam arra, amit velünk álmodtál!!
A legjobb, hogy nem is áll annyira messze a valóságtól!!
Megann!
Hű,ez most sokkal jobbnak tűnik ez a bölcsi, és a szavaidból azt veszem ki, hogy Te is így gondolod.
Ez hol is van?? XIV. kerület???
Totka!
Nem nevetünk ki, és abszolút szerintem legtöbbünkben felmerül a kérdés, amit te is felvetettél a cickókkal kapcsolatban.
Valahogy én is így voltam ezzel korábban.
Soha nem voltam vékony alkal, csípőm tök széles, segges voltam mindig.
De arra tök büszke voltam, hogy csípőtől fölfelé semmi. Tök lapos hasam volt (na jó, azért nem kocka, az hülyén is nézett volna ki
), semmi háj nem volt a felsőtestemen.
És igenis úgy álltak a cickók, ahogy kellett.
Ja, és a karom sem volt akkora, mint egy súlyemelőnek...
Szóval, én is ugyanígy voltam vele, mint te, hogy azt emeltem ki, ami jól mutatott, meg kidobtam, amit lehetett...
De most meg!!
Legszívesebben csadorban járnék, mert már az sincs, ami régen jól nézett ki. Mostmár azt sem tudom kidobni, kiemelni, stb.
Azt nem tudom neked megmondani, hogy ezek a kencék mennyire segítenek, talán inkább Prüntyi tanácsa a célra vezetőbb.
Vagy egy jó kis mellplasztika, a múltkor egyébként komolyan mondom, utána néztem, a plasztika fajtájától függően, olyan 450e és 800e között van. (Nyilván a nagyobbítás, szilikonozás stb. ) a drágább.
Ja, és a gyomorgyűrűnek is utána néztem, azt egy helyen csinálják Bp-n, (a Péterfy S. u.-i kórházban), szóval annak az ára is 500e Ft.
Pedig komolyan, na azt , ha lenne rá keret, tuti, hogy megcsináltatnám.
De hát mindegy, inkább kuporgatom a pénzt egyenlőre egy új lakásra.
Mit is akartam még?? Nem tudom!
Ja, de Nyúlné!
Tök jó, hogy eljársz tornázni, bár a miértjét nem teljesen értem, de elfogadom.
Egy biztos, ha úgy néznék ki, mint mondjuk Te, tudod mikor jutna eszembe sanyargatni magam???
Bakker, tudom, hogy akartam még valamit, de eszembe nem jut(na)!!