Sziasztok!
Diácska! Nem vagyok benne nagyon járatos, de a GYED és GYED alatt fizetés nélküli szabadságon vagyunk. Nem? És ha megszakítod a szabadságod, akkor visszamész dolgozni és kész. Az más kérdés, hogy utána minden szó nélkül elbocsáthat, de vissza kell, hogy vegyenek. Érdemes lenne egy jogi szakembert megkérdezni. Nincs valakinek ilyen ismerőse? Vagy nem ér ennyit neked? Sok anyuka pont a herce-hurca miatt hagyja magát. A kolléganőm lányának is felmondtak GYES alatt és ő semmit nem tett. Hát engem nem ebből a fából faragtak, én biztos ügyet csináltam volna belőle.
Pelus: Én már szinte mindent kipróbáltam. Sajnos nekünk a Penny-s nem jött be, mert Lillancsnak túl érzékeny a bőre és kiütéses lesz tőle. Pedig a nedvszívóképessége az tényleg jó! Nekünk a Pampers eleinte jó volt, de mi is jártunk úgy, mint Hajniék és mi is kakisak voltunk a nyakunkig. A legjobb a Huggies meg a LIBERO és nekem tetszik a dm-es babylove is.
Germilo! Bocs, hogy belevau-vau, de a 40 Ft/db az nem olcsó. Most a dm-ben a Pampersnek ( 5 méretben ) 37,23 Ft/db-ja és a Huggies is 37,17 Ft/db-ja. A Szecskán lehet kapni a turkáló melletti bababoltban is pelust. Ott úgy emlékszem 38 Ft/db-ja. Igaz csak a sárga szegélyeset érdemes megvenni, de annak is jó a nedvszívó kepessége. Sajnos Lillancs erre is allergiás. Olyan kényes popója van, egyem meg a szívét!!!
:):)
Jut eszembe a dm-ben a 15%-os kedvezménnyel 31-32 Ft/db-ja a pelusoknak!!!!!!!
GYES és GYED: Sajnálom Geromilo, hogy nincs munkahelyed. Hidd el nem akartalak sem én sem mások megbántani ezzel. Csak tudod marha dühítő, hogy pl. én már 19 éve dolgozom és fizetem a TB-t rendületlenül és annyi GYED-et kapok, hogy a rezsire elég. A GYES meg a fűtésszámlát sem futná ki. A lakásvásárlási kölcsönünk és a Sanyi évi 250 ezer Ft-os tandíja mellett ha megtehetem egyértelmű, hogy visszamegyek dolgozni. Én szerencsés vagyok, mert van munkahelyem ( legalábbis volt
) és szeretem is a munkám. Nem is keresek rosszul. Így nekünk ez sokat jelent. Lilike bölcsije itt lesz egy köpésre, szerencsére a munkahelyem is, a közvetlen főnököm is rendes és nem lesz gond remélem. Sanyi is sokat van itthon, mert váltott műszakban dolgozik. Tudom sokaknak nem ilyen egyszerű és persze hogy meg lehet élni a GYED-ből is, de ha van más választásom, akkor inkább nem maradok itthon. ugye megérted!
Persze nagyon jó lenne a gyerekkel itthon lenni, mert imádom. Jó lenne vele foglalkozni egész nap, csak hát....
Vidámabban....
Olga! Gyönyörű, édes kis Balázsotok van.... ! Helyre kis legényke! Annak idején én is megfogadtam, hogy ezt és ezt csakis így csinálok, aztán meg dehogy is. Ezzel sokan vagyunk így. Nekem szerencsém van a lányommal, mert tényleg angyeli jó kislány, nyugodt, kiegyensúlyozott, vidám és szépen fejlődik. Ma ugyan fél 5-kor ébresztett, mert ő kialudta magát, de hát néha belefér ez is. Legalább nem kényelmesedek el nagyon.
Használtok légzésfigyelőt éjszaka?
A nátha miatt ne aggódj. Előfordul ez. Nem is kell, hogy hazavigye valaki, elég ha a levegőben van. Mi is és más babócák is átestek már ezen. Milyen gyógyit kaptatok? Szívatni kell a nóziját?
Judit! Erről a zene bölcsiről már sok jót hallottam. Mennyi idős kortól ajánlják? Nekem még Marcika olyan pindurnak tűnik ehhez.
El vagyok maradva????
Elin: Nosztalgiáztam, amikor elolvastam a hozzászólásod. A kerilányom is úgy aludt el mindig, ha lökdöstük a popójánál fogva.
Ez a Lilcsi csaj ( a tiédről beszélek
)nagyon a barátnőm.
Annyira tetszik nekem, édes kis manó!
Ez egy mai kép....
Lányok! Már annyi képet tettem fel Lilikéről. Ti mit vesztek észre rajta..
Írjátok le légy szí'. Nem fogok megsértődni.
Most ezzel tesztelem magam, hogy csak én beszélem be, vagy tényleg....
Üdv: Hexe
Jaj, majd el felejtettem....
Ewa: Mi újság babaúszás terén? Érdeklődtetek már uszoda ügyben? Javasolták, hogy kérdezzük meg a Hozam Klubot is! Lehet, hogy itt a fórumos csajok közül is érdeklődnének, pl. Hajni biztos.
És meggyógyultál már????
Hogy vagy?
Huh, de sokat írtam....