Hello lanyok!
tök jokat irtatok! Hala'l a kisnyanyas ujsagra
!
Anyosom mindig ezt olvassa, ha vigyaz V-re és aztan razza a fejét, nagyon örül, h az ö idejében nem volt ilyen, mert agyonparazta volna az agya't!
Rita ezt nagyon jol leirtad, tényleg beparaztatjak az embert!
Tündi, nekem hasonlo a véleményem a felvesz-leteszröl. Elolvastam és ki sem probaltam, mert tudom, hogy ha bemegyek V-hez, ha éppen küzd az alvassal akkor teljesen behisztizik, zavarom! Ha beszélek hozza vagy simizem a hatat, kész, vége. Anyosom ezzel probalkozott (Kismamaban olvasta
) és nagyon kemény volt a végeredmény... Ha ki-bepakolnam az a'gybol utana egy hétig nem aludna, ugy érzem!
Ahogy Lilla irta, minden gyerek mas, mindenkinél mas modszer valik be.
Joe, azért irtam, h csodakra képse az anyatej, mert V most sokkal gyorsabban tultette magat a viruson, mint mi
. Ezzen csodalkoztam rendesen, mert most volt elöször beteg igazan. Elötte parszor volt taknyos 2-3 napig, ennyi.
De aztan megnézem Apat, aki inkubatorban volt 3 hétig, mert magzatvizet nyelt, ö tapszeren nött fel és olyan erös az immunrendszere, hogy ihaj.
Aztan itt van Vince ismét, aki mar 15 honapja szopizik és tök allergias....
Szoval nem tudom. Lehet ezt is tulzasba viszik, itt is atesenek a lo tuloldalara?
Van valami tipped, h hol, kitöl kapta el a mononukleozist? Franciaul csok korsagnak hivjak, mert nyallal (is?) terjed.
Botinak ugyis mindig az anyukaja leszel, mindig imadni fog (kamaszkor lehet kivétel
), nyugodj meg!
Egyél vitamint, segit magadhoz térni és aludjjjjjj sokaaaat, ez a legjobb gyogyszer!
Anid, nalunk mar többször elöfordult, hogy a macsek ült a hütöben, mikor kinyitottam!
. CSak vigyazz, h ne a gyereket rakd be!
A szoptatasrol még annyit, h az egyik könnyvemben az all, h a nök kb 15%-a nem tud szoptatni. Ugyanugy van, aki nem tudja megcsavarni a nyelvét, van, akinek van fülcippaja és van, akinek nincs! Ez szerintem az a kategoria!
Apa sztori
Gabek! nekem is lemasolod a babazenét légysziiiiiiiiiii?!
Hm, kicsit irigy vagyok meg nem is
.
Belegondoltam milyen szupi lehet neked minden nap hazajönni és megtalalni a kis porontyodat! Nekem ez akkora élmény mindig! Ma is elmentem egyet csavarogni és a buszon mar ugy vartam, h lathassam az édes kis pofijat
! Nekiallt tancolni mikor beléptem
Annyi, h utaltam/utalom a melohelyemet, szoval azt a részt nem irigylem. De neked nagyon jo lehet most, teljesen megértem, h igy bejön a 4 oras melo. Es nem fura, hogy "csak" 4 ora?
B. Andi, köszi szépen, hogy leirtad nalatok hogyan ment az elvalasztas!! En is megprobalom majd Vincével megbeszélni, akkor is, ha nem olyan nagy még. Aztan majd meglatjuk mi lesz.... Jaaaj, ettöl ugy izgulok (elöre)!
Toreau, nem lehet, h tul sok kasat adtal a gyümikhez/zöldségekhez?
Magnes, lehet depi késöbb is
! Volt szerencsém megismerni a szülés utanit is, az joval gazosabb, szoval nyugi! Szerintem nem is depi az, inkabb faradtsag, kimerültség. Ugy latom 8-9 ho körül van a kritikus idöszak sokunknal, szoval még raérsz!
Szerintem csoda, hogy egyaltalan ennyi ideig birjuk kiakadas nélkül!
Alvassal küzdö mamak nemprobaltatok homeos dokihoz vinni a piciket? Artani nem art és hatha tud segiteni
Indi, Magnes, naha't!
Puszi neked is! Domino hirek?
Szomenés megint összejött!