Sziasztok ismét!
Eszembe jutott, mit akartam írni:
régebben írtatok a ruhákról - miből hányat érdemes venni. Na, hát eszembe jutott, hogy nekünk is azt mondták, hogy elég pár db 56-os, és inkább több 62-es, mert amúgy sem hordja sokáig.
Ehhez képest Marci 52 cm-rel született, így a 62-esekből egyet sem tudtunk ráadni, az 56-osokból meg kellett még venni egy csomót, mert sokszor van nap, amikor 4 ruhát elhasznál!!! Hiába mosok minden nap, 10 kombidressz és 10 rugi épp, hogy elég. Ez azért van, mert vagy kipisil a pelusból alvás közben (hiába irányítom pelenkázásnál lefelé a kukit), vagy pelenkázás közben éri baleset a ruhát (hiába a pelus a pocira, addig rugdalózik, hogy mire észreveszem, már pisis is lett a ruha), vagy annyit kakil kaja után, hogy a pelus szó szerint nem tudja beszívni, és csupa kakis lesz a ruha. Már több méretű és típusú pelust kipróbáltunk, de mindegyikkel ugyanez történik. Nektek nincs ilyen "élményetek"???
Ez nem panasz, hanem inkább egy érdekesség, hogy sajnos sokszor nem elég a kevés ruha. Igaz, hogy nekünk jó sok van, de azokat használjuk is rendesen, már eléggé meg is koptak a sok mosástól.
Verna
nem vagy hülye, csak nem akarsz a gyereked rabszolgájává válni. Nem hiszem, hogy a babáknak bármi bajuk esik, ha 10 perccel később kapnak enni, abból viszont baj lehet, ha a mama kiéhezteti magát, és emiatt nem lesz teje. Vagy ha rosszul érzi magát a bőrében és hisztis lesz. Persze én sem hagyom Marcit órákig üvölteni az éhségtől, de van, hogy igenis bekapok pár falatot, mielőtt megetetném. Ilyenkor természetesen sietek, nem kezdek el jóízűen falatozni.
Mondjuk ma is 1/2 2 volt, mire végre ebédhez jutottam, de délelőtt bekaptam egy joghurtot és egy túró rudit. Ezt Marcinak végig kellett várnia. És ha épp zuhanyozok, nem pattanok ki rögtön, ha elkezd sírni, persze sietek befejezni.
Szóval, üdv a "gyerekkínzók" táborában.
Tüccs
tök jó, gratulálok!
Tiop
nektek is gratula a fogakhoz!