Új privát üzeneted érkezett!

Jajj majdnem elfelejtettem ami miatt leültem!
ZSANINAK KIBÚJT AZ ELSŐ FOGA!!!!!!!!!!!!
Nagyon boldog vagyok!!!!!!!!!! :P :lol: :!:

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


nircee: És én még hülyén éreztem magam, hogy reggel először magamat teszem rendbe, és csak utána a babót... ;)
De tényleg igaz, hogy muszáj nekünk is jól érezni magunkat ahhoz, hogy a babával tudjunk rendesen törődni! Flórácska kénytelen kivárni, amíg Anya eszik, vagy épp letusol, és csak utána kap ő cicit... Szóval nehéz sora van szegénykémnek... ;)

Bár nem egészen tudom, hogy miről is van szól pelus ügyben, de az is egy jogos érv, hogy a babának egyszerűen meg kell érni ahhoz, hogy az ingereket kezelni tudja... ez tény, és nem lehet siettetni. Olyan, mintha azt várnánk, hogy egy hónaposan beszélni tudjanak...

Annyi divatos "baromság" van mostanában... ;)

Bocsánat, senkit nem akarok megbántani... ja, Pilla, említetted a babajelelést... Flórácska biztosan fog jelelni, de nem "hobbiból", hanem mert az apai nagyszülők siketnémák, és velük csak így fog tudni kommunikálni... amúgy én se látom sok értelmét a jelelésnek, csak ha tényleg "funkciója" van a dolognak...
Vendég
 


Sziasztok!

Nem tudnátok esetleg segiteni, a korházba vinni kell a babának arra a párnapra ruhát a korházba :?: És pelenkát :?: Vagy csak hazahozáshoz kell vinni :?:


Van esetleg olyan aki február 20 körül fog szülni :?: :D

Csunya idö van ma :(
pipacs80
 
 

 
 

Tiop, gratulálok a fogacskához, inenntől már biztos jönnek sorban. Szonjának még nem bújt ki amelyikkel most kínlódik, de ma már nem volt annyira nyűgös, mint tegnap...majdcsak... :roll:
egyébként néha Szonja is ráharap a cicire, szerintem olyankor, ha viszket, vagy fáj neki. Egyébként meg csikorgatja ezerrel. :lol:

thenus
 
 


Pipacs!
Akorházban angól pólyában vannak a babák ,de én már láttam olyan nbabát bent,hogy a saját kisruhájában volt!!!!!
Szerintem nyugodtan vigyél,főleg ha eggyütt lesztek de ha esetleg nem engednék meg akkorsincsen semmi baly legfeljebb hazaküldöd!!!! :P :?
A pellenkát adják de ha neked nem kell vihetsz be otthonról!!!!! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


Ruhát, pelust is adnak. Én a végén már sajátba öltöztettem, és az esti fürdetésnél is szó nélkül ráadták a sajátot. Arra készüljetek, hogy dögmeleg van! De a látogatáshoz érdemes vinni kis sapit, mert az ebédlőben viszont huzat szokott lenni.
A pelus az egy méret, szóval ha kisebb a baba, akkor érdemes újszülött méretű pelust vinni.
Amit mindenképp érdemes vinni, az a popsitörlő, azt nem adnak. Popsikenőcsöt, hintőport igen.

Ma leesett a köldökcsonkja Flóra babának. :)
Vendég
 


Megérkeztünk az uh-ról, ezer %, hogy lányunk lesz!!
Igazából mindegy volt a neme, mégis jó érzés, hogy kiderült.

Giga, nagyon eltűntetek, hogy vagytok Lilivel?

KépKép
tüccs
 
 


Tüccs gratula a pici lányhoz!

Kép
Vendég
 


Sziasztok ismét!

Eszembe jutott, mit akartam írni: :oops: :oops: :oops:
régebben írtatok a ruhákról - miből hányat érdemes venni. Na, hát eszembe jutott, hogy nekünk is azt mondták, hogy elég pár db 56-os, és inkább több 62-es, mert amúgy sem hordja sokáig.
Ehhez képest Marci 52 cm-rel született, így a 62-esekből egyet sem tudtunk ráadni, az 56-osokból meg kellett még venni egy csomót, mert sokszor van nap, amikor 4 ruhát elhasznál!!! Hiába mosok minden nap, 10 kombidressz és 10 rugi épp, hogy elég. Ez azért van, mert vagy kipisil a pelusból alvás közben (hiába irányítom pelenkázásnál lefelé a kukit), vagy pelenkázás közben éri baleset a ruhát (hiába a pelus a pocira, addig rugdalózik, hogy mire észreveszem, már pisis is lett a ruha), vagy annyit kakil kaja után, hogy a pelus szó szerint nem tudja beszívni, és csupa kakis lesz a ruha. Már több méretű és típusú pelust kipróbáltunk, de mindegyikkel ugyanez történik. Nektek nincs ilyen "élményetek"???
Ez nem panasz, hanem inkább egy érdekesség, hogy sajnos sokszor nem elég a kevés ruha. Igaz, hogy nekünk jó sok van, de azokat használjuk is rendesen, már eléggé meg is koptak a sok mosástól. :roll:

Verna
nem vagy hülye, csak nem akarsz a gyereked rabszolgájává válni. Nem hiszem, hogy a babáknak bármi bajuk esik, ha 10 perccel később kapnak enni, abból viszont baj lehet, ha a mama kiéhezteti magát, és emiatt nem lesz teje. Vagy ha rosszul érzi magát a bőrében és hisztis lesz. Persze én sem hagyom Marcit órákig üvölteni az éhségtől, de van, hogy igenis bekapok pár falatot, mielőtt megetetném. Ilyenkor természetesen sietek, nem kezdek el jóízűen falatozni. :lol: Mondjuk ma is 1/2 2 volt, mire végre ebédhez jutottam, de délelőtt bekaptam egy joghurtot és egy túró rudit. Ezt Marcinak végig kellett várnia. És ha épp zuhanyozok, nem pattanok ki rögtön, ha elkezd sírni, persze sietek befejezni.
Szóval, üdv a "gyerekkínzók" táborában. :lol: :lol: :lol:

Tüccs
tök jó, gratulálok!

Tiop
nektek is gratula a fogakhoz!
nircee
 
 


Tüccs!
Végre írtál már azt hittem valami baj tőrtént!!!!!!! :shock: :?
Nagyon-nagyon GRATULÁLOK a pöttöm pankához!!!!!!! :P :lol:
Meglátod majd milyen kis édes lessz!!! :lol:
Apuka mitszólt hozzá??????? :roll:


Nem akarok dicsekedni de tettem fel képeket a 79.oldalon vannak ha valakit érdekelne,de ha nem akkor sorry!!!!! :roll: :? :lol:
Köszönöm a gratulációkat!!!! :P

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


Sziasztok!

Tiop gratula a fogacskákhoz és a gyermekeidhez is. Nagyon szép nagy családod van! Hogy bírod 3 gyermekkel? Mindig felnéztem azokra az anyukákra akiknek van türelmük, energiájuk 3, vagy akár több gyerekhez is.
Igaz már egyszer írtam, de most leírom mégegyszer, hátha valakit érdekel: vannak 50-56-62-es ruhácskáim lányoknak, Avent mellszívó, Avent bimbóvédő, Avent mosható melltartóbetét, Avent bimbóvédő krém, bimbókiemelő és tejgyűjtő, Nandu hordozókendő, kismamaruhák. Priviben küldök képeket is, ha kell. Úgy néz ki a nyár végén költözünk és nem szeretnék ennyi mindent magammal cipelni, meg most is csag foglalják a helyet.

Mindenkinek szép napot!
Kép

Pilla
Vendég
 


Hello!

Csak egy pillanatra kukkantottam be, Bogi éppen a Teletubbies-t nézi, ahhoz nem kell neki társaság... :lol:

nircee: ha ennyi a "baleset" pisi-kaki ügyben, akkor lehet, hogy mégsem a megfelelő méretű pelust használjátok, hiába van benne a kisfiad súlya a pelus zacsiján megadott súlyhatárban... Mi mindig olyankor jártunk így, ha már kicsi volt a pelenka. Lehet, hogy tök idétlenül nézett ki a lányom az egy mérettel nagyobb pelusban, de az legalább megtartotta a "tartalmat" :D Azt is figyelembe kell venni, hogy hiába kb ugyanaz a különböző márkájú pelenkák mérete, nagyon márkafüggő a használhatóság!
Nálunk - hiába próbáltunk ki eddig már összesen 5 félét - csak a Libero vált be, pedig annak aztán van ára... :cry: De egy barátnőm pl. a Huggies-ra esküszik, abban viszont kismamás baráti körünkben teljesen egyetértettünk, hogy a Pampers a létező legvacakabb, és még drága is. Mindannyian észleltünk olyat ennél a márkánál, hogy ha 3 óránál többet volt a pelus a babán, a nedvszívó zselé "átszivárgott" a gyerek popsijára és olyan volt, mintha kristályok lennének a gyerek bőrén... brrr... Szóval csak annyit tehetsz, hogy lelkesen próbálgatod a különböző pelusokat, aztán majd ráakadsz a megfelelőre... más megoldás nincs...

Pilla: milyen méretű-típusú kismamaruháid vannak? Lécci küldj privit!

Üdv: Andi

Kép

Kép
andibab
 
 


Sziasztok,

tegnap este megjött rendesen a mesnim , szóval ebben a hónapban sincs babó :cry:

de nem adjuk fel :), hisz csak a 2.próbálkozás volt :wink:

Kép


Katica
bogár78
 
 


sziasztok,

Bogár, örülök, hogy nem adjátok fel, meglesz a várva várt gyümölcs, addig meg élvezzétek egymás társaságát!

Hát, remélem nem köveztek meg, de én PAmpers párti vagyok. Mindet kipróbáltuk, és nekünk a Pampers vált be.
Abban van valami, ha kijön a pelusból már egy adag kaki is, akkor szerintem is kicsi, és minden márkánál más a méretezés, meg kell találni a megfelelőt, mind a babának mind a mamának :)
Tiop, gratula a kis fogacskához! ügyes a lányod nagyon!

Jó ebédet mindenkinek
kispraga77
 
 


Nekünk is a Pampers jött be, bár más típusból csak újszülött méretet próbáltunk, de most már 2-es méretet használunk és az Pampers. Nekünk nagyon jól megtartja a pelus tartalmát, ritkán a szélén lesz csak maszatos...
Ruhát cserélni csak akkor kell, ha Flóra baba tisztába tevés közben ereszti el a pisit, az mindig aláfolyik és összekeni a bodyját...
De én is mosok 2 naponta, rengeteg tetra pelenka fogy nálunk (fej alá, büfizéshez, pelenkázóra), naponta min. 5-6 db., meg a törülközőt és a kifogót is elég gyakran éri baleset... ;)
Egyébként nekünk is csak a kisebb 56-os méretek lettek jók, a 62-es félre van téve... De tényleg érdemes többet venni, ha olyan méretű a baba, mert most pl. nincs egy darab body se a szekrényben, most fogok mosni-vasalni. :)
Vendég
 


Sziasztok!

Végre kész lett a gépem,kicseréltek mindent,ami elromlott! :lol:
Most nem tudok vissza olvasni,de 1 valamit mindenképp:
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A HOZZÁTÁPLÁLÁSHOZ VALÓ HOZZÁSZÓLÁSÁT,TANÁCSÁT!
Én hülye,valahol hallottamvagy olvastam,hogy az almához 1 kis kanál mézet lehet adni,hogy édesebb legyen!De azt már nem figyeltem hogy mikortól adható! :oops:
A lényeg,hogy csak 1×csináltam ilyet,többet nem fogok!

Vasárnap voltunk a kórházban,elég sok kismama volt ott.Nem volt ott valaki közületek?

Holnap viszem vissza Levit csípő uh kontrollra,remélem az utolsó lesz,többet nem kell mennünk! :roll:
Különben ha ilyen hó lesz,mint most,akkor el sem fogok indulni,majd kérek jövő hétre időpontot!
Nehogy valaki belénk jöjjön! :roll:

Üdv az újaknak! :lol:

Nircee,
megnéztelek az iwiwen,nagyon szépek vagytok!!! :lol:

Kép
mano83
 
 


Sziaszok!

Tiop, gyönyörűek a gyerekeid, és látom, hogy a nagyoknak is csináltál vonalzót. :wink: Jó lehet a nagy család.

Mi is négy, vagy annál több? gyerkőcöt szeretnénk :lol: .Mi négyen vagyunk testvérek, és nagyon élvezetes és jó dolog nagy családban felnőni.

Olvastam én is a pisiltetős fórumot, és nagyon kiakadtam a "modern gondolkodású anyukák" nézetein. Egy kisgyerek úgy is szobatiszta lesz két, 2,5 éves korára, ha nem pakolják bilire minden fél órában két hónapos korától. Így csak sérüléseket szenved szerintem, és nem attól foglalkozok a gyerekemmel, ha állandóan biliztetem. Fontosabb neki az e helyett játékra fordított energia.

Pelustéma:Nircee, mi is hasonlóan járunk a ruhacserékkel, naponta négy garnitúra esetenként, ahogy írtad. Sára a pampersből ugyan úgy ki tud kakilni, mint a tescosból. Sőt, volt, hogy a válláig kakis lett, szó szerint. Nem biztos, hogy a mérettel van a baj, mert ez még akkor történt, mikor teljesen jó volt rá az adott méret. Bár lassan már méretet kell váltanunk, és igaz, hogy még nem érte el a 4-es méretet kilóban, de kezd kicsi lenni rá a 3-as.

Verna, nálunk is rengeteg textilpelus koszolódik naponta.

szép délutánt mindenkinek!

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus
 
 


Sziasztok!

Székely Tamara néven vagyok fent az iwiwen!

Becsi: Sajna még egy nagyon kicsit sárga a babcika, de azt mondta a doktornő hogy ne foglalkozzunk vele, egyen rendesen az a lényeg.

Ma kettőkor 60 grammot evett ciciből!!!!!!!!!! :lol:

Kép
tami2900
 
 


Tami,
örülök,hogy már jól vagytok! :lol:
Csak így tovább,szép az a 60 gramm! :lol:

Kép
mano83
 
 


Tami hó? Itt Csömörön csak az eső esett tegnap, ma meg szép nagy köd volt reggel és egész nap vacak borús idő.
Mi Libero-t használunk és eddig csak 1-szer folyt ki a cucc, de akkor épp méretet váltottunk és nem szorítottam meg rendesen.
Bogár sajnálom, hogy most nem jött össze, de drukkolok továbbra is nektek!
Vendég
 


SZIASZTOK!!!

naccempilla:
Kérdezted,hogy hogybírom 3-om gyerekkel?
Megmondom őszintén.hogy néha már pattanásig feszül az idegem de a nap végére az ágyban van időm elgondolkodni és mindig ugyanoda jutok ki,hogy milyen szép nagy családom van és nélkülük nagyon unalmas lenne az életem,nem adnám őket semmi pénzért !!!!!! :P :lol:
Sokan szokták mondani,hogy nagyon sok türelmem van nekik a fele nem lenne!!! :wink: :lol:
Egyszóval ha válalsz három gyereket akkor nagyon sok türelemnek és nemsok mindenről de pár dologról eggy időre muszály lemondanod!!!! :? :roll:
De hidd el nagyon megéri,amikor mindannyian ithon vannak megtelik a ház élettel!!!!!!! :P :lol:
Megbolondúlnék nélkülük!!! :roll:


Bogár!
Nagyon helyes ,ez a beszéd meglátod ílyen hozzáálással nagyon hamar gratulálhatunk!!!!! :wink:
Mindent bele !!! :lol:


ichtus!
Nagyon élvezem a nagy családomat ha ők nemlennének nemlenne életem!!! :lol:
Ja és köszi szépen jól esik a dicséret!! :oops:


Tegnap elnéztem ,képzeljézek kettő fogacska jött egy hejett!!!!!!!! :lol: :P

Pelussal kapcsolatban ,nekünk amíg a PAMPERS.nek van mérete addig azt használjuk utánna váltunk a LIBERO-ra!! :wink: :roll:
Mind akétfajta pelus megfelelt csak elkell találni a méretet!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


Kati, Monoron esett hó???? Örülök, hogy megint fórumképes lett a géped :lol:

Tami, én is megnéztem Kristófot az iwiwen, édes babó, és gratulálok a cicis eredményhez!!csak így tovább!!

Milyen jó a most szült mamiknak, hogy ilyen kis csöppöcskéitek vannak, olyan hamar megnőnek. Most is el kellett tennem egy adag rucit a kinőttek közé.

Tényleg, Pilla, a vaterán nem hirdetted meg a babás cuccokat? talán jobban túl tudnál adni rajtuk.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus
 
 


sziasztok!

Tiop, pont eszembe jutott, hogy elsőre nekünk is két fogunk jött. :) Most viszont fölül látszódik a két szemfog, tuti, hogy egy -két nap és utat tör, már szinte kint van a vége. :D
Három gyerek? Én emellett az egy mellett is nehezen szervezem a dolgaimat, hát még három mellett???!!! :shock: MInden elismerésem a sokgyerekeseknek. Érdekes, hogy az oviban elbir az ember 30 -al is itthon meg gondot okoz ez az egy... :lol:

Pilla, engem érdekelne a mellszívó, tudnál róla bővebben írni priviben? (állapota, ára, stb...)

Mano, nálatok esik a hó? :shock: Én alig várom hogy lássak legalább pár pihét. Egyébként meg szánkózni akarok... :P

Pelus: Én a Liberora esküszöm abból még nem nagyon folyt ki semmi, és kidolgozásában is profibb, mint a többi, és árban is :?

Mi lehet Murphykével? lehet, hogy babázik? :wink:

Klauszka? Csanomano? :roll:

thenus
 
 


Sziasztok!

Tiop
Nagyon édesek a gyerkőceid! Csatlakozom Henushoz, nekem is épp elég Marcika, pedig még nem is rossz baba, de hogy mellette legyen még 2! Annyira elképzelhetetlen! Aztán ki tudja, mit hoz a jövő... :wink:

Bogár
ne add fel, meglátod, hamarosan már Te is a babád képeit fogod feltenni a fórumra! :lol:

Ichtus
Ugye, hogy nem a mérettel van a gond?!? :?
Mi vettünk Pampers 3-ast, Liberót, Huggiest, Happyt (olasz, ami a kórházban is volt) és Comfortot (az Auchan saját márkája, francia), 3-6 és 4-9 kg-ig. Marci 4,5 kiló. És MINDEGYIKBŐL kipisil és kikakil!!! :roll: Egyszerűen nem értem. Ha meg jobban megszorítom a pelust, akkor már szegény Marci nem fog levegőt kapni. :o
De hozzá kell tennem, hogy ez mindig akkor történik, amikor szebb ruha van rajta... :lol: Na, mindegy. Ma már azt csináltam, hogy a papírpelus fölé egy textilpelenkába is bebugyoláltam, mert a csípő uh-ra megint szép ruhába mentünk. Így nem történt "baleset", viszont jó nagy lett Marci popsija. :D

Jaj, bár már esne a hó!!! Én is nagyon várom, imádom! Milyen tél ez hó nélkül??? :cry: Februárban szeretnénk menni síelni, de ahhoz nem árt, ha esik hó is.

Tami
Gratula a 60g-hoz!!! Látod, minden szépen alakul, észre sem veszed, és Kristóf komoly kis legényke lesz! Csak így tovább!!!

Krisztinka
bocsi, nem emlékszem, mikor mész Fábián dokihoz, voltál már? :oops: Mit mondott a szülésről? Vállal még?
nircee
 
 


Sziasztok csajok!!!! :lol:
Thenus:CSak nem ovónő vagy??? :roll: :?:
Mikor nekem is csak eggy gyerkőcöm vólt sokkal nehezebb dolgom vólt,igaz akkor még "gyakorlatlan" voltam ,pedig ellőtte 2-tő évvel születet meg az őcsém !!!!! :? :lol:
Három gyerekkell nemm kőnnyü intézni a dolgokat de meglehet óldani! :lol:
Majd meglátjátok ha esetleg nektek is lessz még babucitok!!!!
A nagyobbak azért már úgy ahogy önállóak így ezért is van egy kicsivel könnyebb dolgom,a kicsivel szoktak játszani így én tudom végezni a dolgomat,persze olyan is van,hogy egésznap nemtudok semmit csinálni!!!!!!!!!!!! :lol: :?
Na és mikor betegek????!!!!!!!! :cry: :?


Úgyan azt tudom neked is mondani ,majd estleg ha lessz másik babótok ,megtudjátok milyen több gyerekkel!!
Nem olyan ördöngöség,látjátok van időm leülni is írni nektek!!! :lol: :P


Tami:Gratula!!!!!!! :P :lol:
Lessz az még több is .meglátod majd nemgyőzöd mellre tenni a picit!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


Majdnem elfelejtedtem,hogy hólnap kell visszamennünk Zsanival kontrolra,remélem nemlessz semmi baj!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :?
Drukkoljatok!!! :roll:


Sziasztok jó éjszakát mindenkinek !!!!!!!!!!!! :wink: 8)

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


Sziasztok!

Henus a mellszívót sikerült tegnap eladnom.
Ichtus azért nem árulom a Vaterán, mert nincs időm vele foglalkozni. Ráadásul leveszik belőle a részüket, ami nekem nem is szimpatikus.
Legfőképp azért tettem fel itt a kérdést, mert aránylag közel lakunk egymáshoz és talán nem kéne a postázással sem bajlódnom, személyesen is meg tudnánk oldani.
Itt még mindig nem esett a hó! Remélem nem is fog...
Nircee a barátnőm is fiús anyuka és azt mondja, hogy a fiúk képesek bármilyen pelusból kipisilni! :D

Pilla
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Tüccs! Gratula a kislányhoz!!! :D

Tiop! Édesek a gyerkőceid, hát tényleg dicséretre méltó hogy ilyen nagy családod van. Én nagyon félek hogy fogom bírni az elején a 2 kisgyerekkel. :?
Ja és gtatula a fogacskákhoz!

Pelenka: Eddig nekünk is a liberó jött be a legjobban, de a huggies se rossz. A pampersből viszont nekünk is minden kifolyt a hátán. Legalábbis amíg "kicsi" volt Viki. Nemrég megint megpróbáltuk, mert épp az volt akciós, és most nem történt semmi baleset. Szerintem inkább csak az újszülött babáknál nem illeszkedik megfelelően... :roll:

Tami! Megjelöltelek az iwiwen és megnéztem a kisfiad. Nagyon édi!!!

Katica! Láttam tettél fel új képeket Sáráról, hát nagyon tündéri! Hol kaptatok ilyen badyt??? Nagyon bejön! :lol:

Pilla! Én úgy tudom hogy teszveszen nem kérnek belőle %-ot.
Kismamaruha engem is érdekelne... méret?

Anita
Kép
Kép
wikyanya
 
 


Sziasztok!
Bocsánat, hogy megint belekukkantok a beszélgetésetekbe, látom ez egy összeszokott társaság. :)
Érdeklődtem már, de nem kaptam választ, ezért újra szeretném megkérdezni, hogy melyik orvos rendel a kórházban vagy Gödöllőn? Úgy tűnik orvost kell váltanom és akkor már lehet kórházat is váltok, nemrég költöztem Isaszegre és ahogy látom dícséritek a kórházat.
Köszönöm a segítséget!

Merci
mercure
 
 


Sziasztok!

Anita, anyukám vette Nyíregyházán a bady-t. Gondolom, ezzel nem sokat segítettem. De nekem is nagyon tetszik. :wink:

Még én sem tudom elképzelni, milyen lesz kettő, vagy több gyerkőccel, de minden több gyerekes anyuka azt mondja, hogy belejön az ember, és akkor már az lesz természetes.

Merci, bocsáss meg, hogy figyelmen kívül hagytam a hozzászólásod, akartam is írni, csak aztán annyi hozzászólás érkezett, hogy elfelejtkeztem róla. :oops:
Kovács Réka és Toldi Dr. rendel a kórházban, nekik nincs magán rendelőjük, de a többi orvos is be van osztva rendelésre. Gödöllőn tudom, hogy van pár orvos, de nem tudom sajnos, hogy kik. A többiek biztos többet tudnak segíteni. A kórház és a személyzet tényleg jó.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus
 
 


Kép Erről a badyról volt szó

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus
 
 


Ichtus köszönöm, nem haragudtam meg ám, látom hogy pörög a topik :-) Tündéri hajasbabád van :-))
mercure
 
 


Sziasztok!

Tegnap este,amikor írtam,itt esett a hó elég nagy pelyhekben,de végül elállt,nem is maradt meg! :cry:

Most jöttünk meg az ortopédiai klinikáról és jó hírünk van:NEM KELL TOVÁBB TERPESZRUGI!!! :lol:
Végre bármit ráadhatok Leventére! :lol:

Kép
mano83
 
 


Kedves Mercure!
Gödöllőn Dr. Szabó László rendel szerdánként az Átriumban 16-18-ig (Gerő főorvos nevét is láttam az Átriumban),
és Dr. Szentágotai Ferenc a Wellness Klinikán szerdán és pénteken 16-19-ig.
Szentágotaihoz tudok tel.számot mondani: 06-20-9-178-428 (nála szültem), Szabó doki száma pedig ki van írva az átrium emeletén!

Cincérke

Kép
cincérke
 
 


Mercure!
Dr Szabó László magánrendelése : 30 960 7297
A rendelési időt Cincérke már leírta!

üdv

KépKép
tüccs
 
 


Köszönöm szépen a válaszokat!

Próbáltam visszaolvasgatni és a Szentágotait többen dícsérték ahogy emlékszem... Cincérke te meg voltál elégedve? Megírnád a "tarifát"?

Tüccs, te a Szabó dr-hoz jártál?

Bocs a sok kérdésért, de egyáltalán nem vagyok ismerős errefelé :oops:
mercure
 
 


sziasztok!

kicsit eltűntünk, ugyanis a múlt heti nagy szél megtette hatását :lol:
január 20-án reggel fél 9-kor megszületett Kulcsár Lili, 51 cm-el és 2820 gr-al.
tegnap jöttünk haza a kórházból, Lili jól van enne sokat csak kissé szétrágta a cicim, így eléggé szenvedünk.
bocsi de most nem tudok visszaolvasni, és bővebbet is később. képet is fogok föltenni.

pussz murphyke

Kép
murphyke
 
 


Sziasztok!

Gyerekek, most olyat írok, hogy rosszul lesztek mindannyian! Most beszéltem az unokatesómmal, és szegénykém teljesen kétségbe van esve, mert kénytelen jövő év januártól bölcsibe adni a kislányát 14 hónaposan, mert vissza kell mennie dolgozni. Erre tegnap este hívta fel egy barátnője zokogva, hogy mit művelnek a gyerekekkel a bölcsiben. Képzeljétek, van valami idióta előírás - azt nem tudom, hogy helyi abban a kerületben vagy általános érvényű, aztán vagy betartják vagy nem - hogy 13 hónapos kortól biliztetik a gyerekeket a bölcsődében, ráadásul erről nem egyeztetnek a szülőkkel!!!! Ő is csak úgy jött rá, hogy amikor ment a pici lányáért, akkor a gyerek ült a bilin és üvöltött. A gondozónők meg nem hajlandóak engedni felállni a babákat a biliről addig, amíg nem produkáltak valamit. Mindegy, hogy éppen evésidő vagy alvásidő következne. A csöppségek ott görnyednek a biliken egymás mellett, üvölt mindegyik, mert nem értik a dolgot, a gondozónők meg lesz...rják, hogy mi van velük.
ÉN TELJESEN KIAKADTAM!!! Valószínűleg ott helyben törném le tőből az ilyen "gondozónő" karját és állítanám bele a hátába, ha hasonlót észlelnék!!! :evil: :evil: :evil:
Iszonyat, mi mehet a bölcsikben, hisz a gyerekek nem mindegyike tudja közölni a szülőjével, hogy mi történt vele aznap...
Igaz, nálunk eddig abszolút nem is volt kérdéses, hogy itthon maradok-e a gyerekekkel, amíg nem kell oviba menniük, de ezek után az sem érdekel, ha zsíroskenyéren kell élnem, semmi sem kényszeríthet arra, hogy másvalaki "irgalmára" bízzam a gyerekeimet.

Üdv: Andi

ui: tami, megjelöllek az iwiw-en!
andibab
 
 


Murphyke! Gratulálok!!! :D
Kép

Anita
Kép
Kép
wikyanya
 
 


Murphyke,
GRATULÁLOK LILI BABÁHOZ! Kép

Andi,
amit írtál az tényleg felháborító! :twisted:
Az biztos,hogy én nem adom bölcsibe!
Ha gondolod,engem is megjelölhetsz az iwiwen,Jónás Katalin néven vagyok fent(a sok közül az vagyok én,akinél nincs városnév írva) :wink:

Kép
mano83
 
 


Murphyke! Gratulálok!

Mercure, én Szabó dokihoz járok, együtt fogunk szülni. :lol:
Ha van kérdésed, szívesen válaszolok.

KépKép
tüccs
 
 


Szióka mindenki!!

Először is MURPHYKE:Gratulálok a picurihoz,és nagyon várom a képet rolla!!!Sok-sok egészséget és boldogságot kívánok,vigyázzatok magatokra,PIHENJ sokat!!!!!!!!!!! :lol: :P

WIKYANYA:Köszi szépen!! :lol:
Majd meglátod az elején még egy kicsit döcögni fogsz de pár nap és belelehet jönni az egészbe és észre sem veszed,hogy eggyel többen vagytok!!!!!NYUGI!! :wink:

ICHTUS:Nagyon tetszik a babócád.Mekkora haja van oltári édes,na meg a bodyja sem elhanyagólható!!Nagyon jó!!!!!!!!! :wink: :lol:
Igazad van pár nap és tényleg belejön az ember és onnantól azlenne fura ha nemlennének!!!!! :wink:

MANÓ:Örülük neki,hogy nemkell többet terpeszbugyit viselnetek!!!!! :lol: :P
Szabad a pálya!!!! :wink:


ANDIBAB:Teljesen elvagyok képedve,ha én ilyet látnék tuti,hogy nembírnának lefogni!!!!!!! :twisted:
Az ember így bizzon a nevelőkbe!!?????????? :? :cry: :evil:
SZÖRNYŰ!!!!!!!!!!!! :twisted: :roll:

Voltunk kontrolon,és hála istennek teljesen tiszta a tüdeje a picinek!!!!!!!!! :lol:
Boldog vagyok meggyógyult a kicsi!!!!! :lol: :P

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


Murphyke, GRATULÁLOK!!!!!!!Sok örömöt és jó egészséget kívánok nektek Lili babához! Pihenj sokat, és szurkolok, hogy minél hamarabb meggyógyuljon a cicid.
Hát, akkor ezért tűntél el úgy. :wink: akartam is kérdezni, hogy mi van veletek. nagyon örülök!

Tiop, örülök, hogy Zsani babád meggyógyult!!Köszi a dícséretet :oops:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus
 
 


Murphyke gratulálok Lili babához!
Várjuk a képeket és a szüléstörténetet!

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Murphyke gratulálok kicsi Lilihez!!!

Tiop
örülök, hogy Zsani baba meggyógyult!

Ichtus
milyen cukorka Sára!!! Tök jó, milyen sok haja van! És az a body! Teljesen belezúgtam! Egyszer egy olyat láttam, amin az volt, hogy: A Nagymama kedvence vagyok. Szerintem ez ugyanabból a kollekcióból van. Édes!

Manó
Éljen kicsi Levi!!! Most majd kiélvezkedheted vágre magad! :D

Andi
Őrület!!! Ha én ezt láttam volna, a gyerekem soha többé nem tette volna be a lábát oda! De tuti fel is jelentettem volna a bölcsit!!! Szerencsétlen kicsik! És majd csodálkoznak, hogy olyan sok lelki sérült ember van! Milyen nyomot fog ez hagyni a kis lelkükben??!!?? A szívem vérzett, hogy ezt olvastam!
nircee
 
 


Sziasztok!

Murphyke
, nagy gratula, a babóhoz, sejtettem, hogy ezért nem jelentkezel.

Ichtus, beszarás a bodytok :lol: A párom azt mondta addig megyünk, még nekünk is ilyenünk lesz. :lol:

Mano,
örülük, hogy már nem kell terpeszrugi, öltözhettek kedvetekre :)

Pilla, sajnálom a mellszívót, nekem azért kellett volna, mert most, hogy Szonja kihagy egy szopit a főzivel, marad lefejnivaló.

Andi, amit írtál a bölcsiről az szerintem csak helyi, nem törvényes, de ennek ellenére, vagy ezzel együtt nagyon felháborító. :evil: Én nagyon bölcsiellenes vagyok, de tudom, hogy vannak szülők akiknek nincs más választásuk. De magával a bölcsöde intézményével nem értek egyet.

tiop, tök jó, hogy meggyógyultatok. Én bizony -bizony óvó néni vagyok. :D

thenus
 
 


Halihó! :shock: :lol:

ICHTUS,NIRCEE:Köszönöm szépen,nagyon jólesik tudni,hogy bármit ellehet mondani nektek és nem hurrogtok le sőt eggyütt éreztek velem!!!!!!! :lol: :P
Köszi csajok!!!! :wink:

Pellenkával kapcsolatban még annyi eszembe jutott,hogy ha valakinek kissráca van akkor bekel igazítani a kukkancsot a pelusba mert ha pl -ul nincs középen akkor ha pisil,
oldalt vagy felül kijön a pisi!!!!!!!!!
Én ezt tapasztaltam a fiamnál ma jutott az eszembe!! :wink: :roll: :!:

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


Szia Heni ovónéni!!!! :lol:
Köszi szépen aranyos vagy.
Milyen ovónéninek lenni?Mindég érdekelt,hogy egy ovónéninek van-e esetleg "kedvenc" gyerkőce??? :? :wink: Vagy minden gyereket egyformán lehet kezelni????? :roll: :?:
Vagy mosz nagyon hülyeséget kérdeztem????????? :?

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


Hát köszönjük! :lol:
Én is örülök,hogy nem kell többé terpeszrugi! :lol: :lol: :lol:

Katica,
tényleg haláli a bodyja Sárikának! :lol:

Amúgy amikor még nem született meg Levi elég sokat nézegettem a neten az ilyesmi poénos ruhácskákat és ha jól emlékszem,Pesten a Teréz körúton lehet kapni hasonló dolgokat.
Nagyjából tudom melyik oldalon néztem,majd megírom a címet,ha megtalálom! :roll:

Szegény Levi ma nagyon nyűgős volt a széltől (gondolom én)! :(
Ez még nem is lenne baj,csak hogy nem volt hajlandó ma egyszer sem ciciből enni!
Mindíg elfordult és közben üvöltött,amikor etetni akartam! :(
Remélem holnapra ez is elmúlik! :wink:

Télyleg:
Tiop,
Nagyon szépek a gyerkőcök,szép nagy családod van! :lol:
Én is szeretnék még kistesókat Levinek,de a párom valahogy másképp látja ezt (még). :cry:

Ancsa,
fejlemények?
Szorítok ám Nektek nagyon!!!

Klauszka,
mi van veletek,jól vagytok?

Kép
mano83
 
 


Helóka!!!!
Manó:
Köszönöm szépen!!!!! :P :lol:
Az én férjem kébzeld el,hogy nem is akart harmadik gyerkőcöt de nem tartott sokáig rábeszélnem!!!!!!!! :wink: :lol:
Most meg ő mondja ,hogy milenne vele (magával) ha nem lenne a Zsani baba(ő így hívja)!!!!!!! :lol: :P
Ímádja mid a hármat.A férfiakat kell egy picit noszogatni mert szerintem csak egy kis önbizalmat akarnak szerezni!!!!!!! :wink: :P
Meglátod ahogy nő a kis Levi úgy fog majd változni az ő véleménye is!!!!! :lol:


SZÉP ÁLLMOKAT MINDENKINEK!!!!!!!!!! 8) :!:

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?