Zsófi, Edus: Gondozónő a hiv. nevük. Ezen a fűn nagyon nevettem
Könnyű volt hímezni
Képzeljétek, az ágyneműbe, amit vinni kell, bele kell hímezni majd a jelet. Öhkm, hát én valahogy nemtom magam elképzelni, amint hímezek, és nagyon remélem, hogy mondjuk ha nem is fű, de maximum kocka lesz a jele, mert azért egy autót rohadt nezehen tudnék kreálni
Lehet, hogy inkább alkoholos filccel rajzolok rá...
Edus, Nóri: Elküldés, leüvöltés: Ám csak papírkutya vagyok, ki van csukva, hogy valakivel is üvöltsek, főleg az orvosokkal, hátmég a bölcsis nénikkel. Inkább pont azon gondolkozom, hogy mit lehetne ajándékba vinni, meg mennyi pénzt sírjak ki a cégemtől a bölcsis alapítványra... Hátha kicsit segít a konstruktivitásban
Szóval igazából nem akartam belesikítani az égési osztály vezetőjének az arcába, csak vicceskedtem, mert ugye kínomban és tehetetlenségemben leginkább jópofizni szoktam
Májkímélőbb ez a szokás, mintha zugivó lennék például
Kata: Én egyből láttam, hogy nevet!!!! Komolyantényleg!!! Nagyon édes!
Mangó, Zsófi, Edus: Igyekszem ám majd rajtatok tartani a fél szememet, de a cégnél azért is lesz nehéz olvasni, mert fura lenne, ha néha fel-felröhögnék... Vagy felkiáltanék, hogy deédescukorfalat... Fapofával meg nehéz olvasni titeket
Reni: Nagyon édes Niki! Jó, hogy hazajöttetek!!!
Edus: Imri egy tündér!:) De jó, hogy beszéltél Julcsival
Hát csajok, nem véletlenül tartjuk a férjeket, most már biztos. Mi itt napokig csak csacsogtunk, meg szörnyülködtünk, meg ez lesz meg az lesz, Imri meg határozottan mindezt lefordította kulturált és hatékony cselekvésre. Szuper jó voltál Imri!!!
Nóri: Le a kalappal, hogy ennyit be tudsz menni!!!
Az remek, hogy kedves volt az orvos. Kár, hogy nem előbb... Mondjuk pénteken. De legyen csak hétfő. Ááá. Mindegy. Tényleg az a lényeg, hogy most már legalább beszéltek Julcsival. De a kisördög csak ott motoszkál, hogy Imri nyilván előbb írt, aztán csak utána volt kedves az orvos... Mindegy.
Puszilom őket, én már bizti nem tudok bemenni a héten.
Edus: Miiiiiii??????????
Hihetetlen
Nagyon jó, de édesek vagytok. Van még Zsé betűs ötletetek? Nem térek magamhoz.
Ma egész csomó meglepivel szolgáltatok, az biztos
Nagyon örülök
Panni, Marcsi, Zsóka, Anaci, Timi, Fatima és még akit lehagytam puszi!!!
M.