Új privát üzeneted érkezett!

basszus elfelejtettem!!!!! pedig direkt felírtam!!!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak
 
 


még azt szerettem volna, csak közben zsombesz berottyantott, hogy Kata, nekem Lizu nagyon hosszú babának tűnik! :oops: :roll: :shock: :) Már olyan nagy kiscsaj??!! vagy csak nekem, a képeket nézve :?: :idea: , na megyek, mert már megint akadt valami... :oops: 8)
mazsolák
 
 


FONTOS!!!!!!!CSAJOK, MINDENKI KAPOTT PRIVIT, - azaz iwiw-en található emilcímre küldtem - OLVASSÁTOK EL!!!!!!!!!!!REMÉLEM, MOST MÁR TÖRTÉNIK VALAMI POZITÍV JULCSIÉKKAL!!!!!!!!!!!!! ÉN NAGYON REMÉNYKEDEK!!!!!!!!!!

Nóri, ha ezután sem történik semmi, akkor írj!!!!!!!!!!!!!!
mazsolák
 
 

 
 

beszéltünk julcsival: visszakapta az ágyat és 2 percben felvilágosította a dokinő. amit tudnak: több hétig tart majd a gyógyulás, 1 hétig még tuti bent kell maradniuk, de már holnap enni is próbálkoznak. csabi is beszélt vele. ha imri nem lép, akkor ő bement volna. már ma tervezte. mi a 7végén bemegyünk hozzájuk.
kerekpocak
 
 


Imri \ Edus, le a kalappal előttetek !!
és Csabi előtt is, h. bement volna intézkedni.

du.írtam, de elszállt :twisted: ,így mindenkinek csak egy puszi.

{a kisasszony most a változatosság kedvéért a koromsötétben beszélget.. én meg dúdolom, h. "nem jön álom a szememre" }

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Edus, Imi!! Király!!! Hihhhhetetlen jóók vagytok!!! a levél szuper, a stílusa :arrow: nem nyomulós, nem bunkó, tiszteletteli és határozott.... szóval nagyon nagyon jó!!

annyira elmondhatatlanul jó hogy itt ilyen csapat jött össze............................................. kimondhatatlan sokat jelent ez így sztem mindenkinek h számíthat a másikra a bajban.

jajjjj mikor lesz már április? (akkor jöttök haza és lesz a tali ugye?)
lmkata
 
 


LÁNYOK! EDUS, ZSÓFI! KÖSZI A KÖSZÖNTÉST!!!
Lizu úgy köszöntött ma, hogy egy tündér volt és már alszik is. hosszú idő óta először egy nyikk nélkül.
DRÁGACSILLAGOM!
lmkata
 
 


de egy vakegér vagyok !

[b]Boldog szülinapot Kata !![/b]

Marcsi

KépKép
alon
 
 


lányok pls help!!!

nálatok hogy vannak az evések/alvások??? samu
8-kor kel
8-kor fekszik

mikor mit hogy egyen???aludjon?
kerekpocak
 
 


csúcs az új kerekpocak-avatar!!! :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8)
Zsófi gondolom nem tőlem vársz választ a témában :wink: :wink:

Marcsi dehogy vagy vakegér!!! köszi :wink:
lmkata
 
 


Ja Edu!
Tényleg nagyon nagyon hosszú baba Lizum!!!! és sztem mostanában főleg hosszban nőtt, mert a súlya 3 hete stagnál!
68-as rucikat hord és mindenki idősebbnek nézi.... :roll: :lol:

tudod már a pocakomban is mindig az FL (combcsont) hossza alapján idősebbnek nézték, mert olyan nagy volt.
szóval már akkor mondták h vagy idősebb vagy hosszúcombú.
hát utóbbi! :wink: 8) :wink:

neked nagyon jók ám mindig az észrevételeid....! :wink:
lmkata
 
 


kata: a te avatarod is marha jóóóóóóóóó!
kerekpocak
 
 


samut is mindenki idősebbnek nézte! és 3 hósan ő is 68as cuccokat hordott!!!
kerekpocak
 
 


Reni, most nézem, hallgatom a híradásokat, remélem, minden ok veletek! Megúsztátok ezt a baromi nagy havazást! :roll: :oops: :?

Csajok nagyon klafi az új avatar képetek! :P

Zsófi, inkább ad más tanácsot, mert nekem már "nagyobbak" a kölkök, és lehet, hogy nem jól emlékszem... :oops: :oops: 8) , a többiekben sokkal frissebb az info! :P

köszönöm a dícséretet apa és a fiúk nevében is! :P

ja és képzeljétek beszéltem Julcsival! :P Annyira jó volt! :P kicsit megnyugodtam lelkileg! Már ő is nyugodtabb - bár mondta, h gyakran ideges, és nehezen bírja, de ez vhol tök természetes ilyen szituban -, főleg hogy látja valahol az alagút végét, hogy rájuk néztek, mondták, hogy meddig kell bentlenni még...., meg ilyeneket. Sajnos ő sem tudott annyira beszélni, mert figyelte Barnus szondáját, én meg korrigáltam az itthoni fürdés utómunkálatait. De beszéltünk!!!!!!!!!!!!!Hurrá!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :P
Zsófi, bizti örülni fog, ha bementek hozzá! :wink:
Kata, Lizu egy TÜNEMÉNY!!!!!!!!!!!!!!! :P
mazsolák
 
 


ja még annyit, hogy zsig is az FL szerint mindig idősebb volt (1-2 héttel), a többi átlagban ugyanott volt +/- pár nappal. És most is hosszú combja van, ám! :oops: 8) :wink:
mazsolák
 
 


Sziasztok!

Boldog szülinapot Kata!!! Tuti az új avatarod!

Edus tuti a levél, végre történt is valami!!!

Nagyon tuti a Samu-sorozat!!!

Zsóka, durva lehetett a hűtőfürdő... Szegény Marcipán... Gyógyuljatok meg gyorsan!!!


Megjöttünk még tegnap este! Lefujtuk az út többi részét mert nagy havat mondott (ma le is zárták azt az autópályát amin jöttünk..). Így is elég nagy hóban jöttünk haza... De egyébként jót kirándultunk.

Hogy ki ne maradjunk a sorból:

Niki ma reggelt hányással kezdte, majd délutáni uzsiközben kitaccsolta az egész aznapi kajcsit :( Voltunk dokinál, állítólag az a nyavajás vírust kapta el :cry: ... Valószínű azt ami Marcinak is volt. Étvágy egész nap nem nagyon volt, de vagyit evett rendesen szerencsére és elaludt szépen (úgy hogy még benne is maradt a kaja). Kíváncsi leszek a holnapra... Még soha nem volt beteg, úgy rendesen. 2-3x volt taknyos de akkor is csak taknyos volt és ennyi... Lázas meg még soha nem volt (remélem nem is lesz még egy ideig)
Szóval Julcsihoz sem merek bemenni így, nehogy Barnus elkapja, pedig terveztem :( ...

megyek mert még ki sem pakoltam :oops:

Üdv!
Reni

És néhány kép:

Kép Hogy írigykedjetek kicsit :-)

Kép Hajnali 7-kor....! Keljetek már fel!!!! Nincs alvás!!!

Kép Pancsolni jóóó!

Kép Ma betegen, de a kedeve szerncsére változatlan :-)

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Sziasztok Csajok!

Látom elszabadultak az érzelmek.
Délután bent voltam Julcsinál. Fogtam Barnust, sétáltunk a folyosón és jött egy orvos. Nem az aki műtötte, hanem egy másik. Szerintem elég kedves volt. Mondta, hogy a varratoknak 12-14 napig bent kell maradniuk. Tehát addig nekik is, mert az orrszondán való etetést, csak ápoló csinálhatja. Így még egy hétig bent kell lenniük. Julcsi kérdezett és az orvos válaszolt, mindenre. Viszonylag sokat beszélgettek (na nem olyan sokat, de azért sokat)
Az állapotok tényleg nagyon durvák, de én a kevésbé heves vérmérséklethez tartozva azt hiszem, hogy az orvos lekiabálását illetve nem lekiabálását hagyjuk a szülőkre.(az orvosok lelkivilága sokszor nagyon érzékeny, és egy lekiabált orvos, lehet, hogy továbbra is lesz@rná, illetve felületesen vizsgálná meg Barnust. azt nehezen tudom elképzelni, hogy fülét farkát behúzva rohanna a szobájukba. ) A legnagyobb segítség tényleg az lehetne inkább, ha Julcsi is benne van, hogy egy-egy órára bemegyünk és átvesszük tőle Barnust.
Ami most egy kicsit jó, hogy egy nagyon rendes ápoló fiú van, akit Julcsi, követként használ. Kérdez vmit,és a fiú megy az orvoshoz és kérdez.És elég sokszor jön és nézi, hogy mi újság. További jó hír, hogy kikerült Barnus kezéből a branül és úgy tűnik nem is kerül vissza. Még egy jó hír, hogy talán holnap 200 ml tápszet kaphat, mert az okosok kiszámolták, hogy ennyi kilós gyereknek 150 ml tápszer kell, és eddig annyit kapott. (Farkas ekkora mennyiségtől üvöltene egésznap).

Én valószínű vasárnap du megyek megint, de lehet hogy pénteken is betudok, bár az még nagyon képlékeny.
Zsófi, ha bementek, ne akkor gyertek amikor én (bár jó lenne találkozni), mert Julcsinak az a jó, ha minél hosszabb időt pihenhet. Én ma jól elfáradtam.....

Ja, és engem is sokszor kinyom, ha hívom, mert egyszerűen nem tud beszélni a kezében tekergő gyerekkel, akinek az orrszondáját tartani kell, hogy ne kapja be,és a kezét is hogy azt se kapja be. Én már mondtam is neki, hogy nem hívom, majd hív ő.

Na, most abbahagyom, mert a papa itt ül egy fél órája és várja a vacsoráját...
Visszaolvasni nem tudtam csak kapkodva, és csak a jUlcsis részeket olvastam. Edus mindjárt megnézem a levelet, még azt se láttam...

KATA BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!


pusz, Nóri

Kép
nóri8
 
 


Reni, de jó, hogy hallani felőletek, akkor eljöttetek a nagy hó elől! Jó, hogy itthon vagytok! Képek csudaklasszak, mindegyik kép nagyon jóóóóó!!!!!!!és jobbulást a pici lánynak! Remélejük, hamar túllesz rajta! még jó, hogy a kedvén nem látszik. :P :P
mazsolák
 
 


Nóri, jó hírekkel jöttél! :P :P De jó, de jó :P :P , de most már nekem is mennem kell, mert nálam is lázadnak! (megyünk megnézzük a jóbanrosszban, mert nálunk csak az jön onlány! :oops: 8) :wink: )
mazsolák
 
 


csak a vonalzókat tessék figyelni..... :oops: :oops: 8)
mazsolák
 
 


Sziasztok!

Nem vesztem el, csak kicsit összecsaptak a hullámok a fejem felett.

Nekem nem küldtétek el priviben a levelet, pedig én is tudni akarok mindent.
Szegény Julcsiéknak sok lesz ha még egy hetet bent kell maradni. bár ez Barnus gyógyulását szolgálja, azon meg ki vagyok akadva, hogy nem sikerült a dokival normálsian beszélni. Ilyen esetben egy anyukának annyi kérdés forog a fejében, nem igaz hogy ezt egy doki nem tudja tolerálni. Nem csak a gyógyításról kellene tanítani a dokikat a suliban, hanem az emberi viselekdésről és az empátiáról is. Ez is nagyon fontos. (Bár olvastam hogy végül is sikerült beszélni valakivel.)


Amennyire visza tudtam olvasni, meg megnéztem a képeket mindenki nagyon szép és rém helyes.

Nálam a nagyok nagyon várják a havat, remélem most már jön is. Igértem nekik nagy hóembert, meg szánkózást. Elvégre tél van vagy mi.

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


Na íme a mi kis MEGLEPINK Nektek..

Apa már rég el szerette volna Nektek, " a csajoknak" mondani, de én paráztam a 12. hét meg a stbk miatt..., de nem bírtam ki mert imádlak Titeket!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: 8) :P

/na gondolhatjátok, h megijedtem ettől a fránya/ v fáklya félig átsült őztől, csak nehogy toxoplazmám legyen???!!!!!!!!!!!de nem, fő a +++++++++++++hozzáálllás! :roll: :oops: :oops: :? 8) )
mazsolák
 
 


én azt lestem mikor veszik már észre hogy jééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
edu megint babát vár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


éljenéljenéljen!!!!!!!

rögtön kiszúrtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ÉLJEEEEEEEEEEEEEEEEEEN
kerekpocak
 
 


JA és cuki a vonalzóóóóó!!
kerekpocak
 
 


Anaci-Nóra, bocsi, de nem tudom, hogy Te létezel-e az iwiwen, de sebaj, küld már át légyszi privibe az emilcímedet, és oda átküldöm!Bocsi, bocsi, még1x! de a többiekét is onnan szedtem össze. :oops: :oops: :oops: :?
mazsolák
 
 


Zsófi, Edus: Gondozónő a hiv. nevük. Ezen a fűn nagyon nevettem :) Könnyű volt hímezni :) Képzeljétek, az ágyneműbe, amit vinni kell, bele kell hímezni majd a jelet. Öhkm, hát én valahogy nemtom magam elképzelni, amint hímezek, és nagyon remélem, hogy mondjuk ha nem is fű, de maximum kocka lesz a jele, mert azért egy autót rohadt nezehen tudnék kreálni :) Lehet, hogy inkább alkoholos filccel rajzolok rá...

Edus, Nóri: Elküldés, leüvöltés: Ám csak papírkutya vagyok, ki van csukva, hogy valakivel is üvöltsek, főleg az orvosokkal, hátmég a bölcsis nénikkel. Inkább pont azon gondolkozom, hogy mit lehetne ajándékba vinni, meg mennyi pénzt sírjak ki a cégemtől a bölcsis alapítványra... Hátha kicsit segít a konstruktivitásban :)
Szóval igazából nem akartam belesikítani az égési osztály vezetőjének az arcába, csak vicceskedtem, mert ugye kínomban és tehetetlenségemben leginkább jópofizni szoktam :) Májkímélőbb ez a szokás, mintha zugivó lennék például :)

Kata: Én egyből láttam, hogy nevet!!!! Komolyantényleg!!! Nagyon édes! :)

Mangó, Zsófi, Edus: Igyekszem ám majd rajtatok tartani a fél szememet, de a cégnél azért is lesz nehéz olvasni, mert fura lenne, ha néha fel-felröhögnék... Vagy felkiáltanék, hogy deédescukorfalat... Fapofával meg nehéz olvasni titeket :)

Reni: Nagyon édes Niki! Jó, hogy hazajöttetek!!!

Edus: Imri egy tündér!:) De jó, hogy beszéltél Julcsival :)

Hát csajok, nem véletlenül tartjuk a férjeket, most már biztos. Mi itt napokig csak csacsogtunk, meg szörnyülködtünk, meg ez lesz meg az lesz, Imri meg határozottan mindezt lefordította kulturált és hatékony cselekvésre. Szuper jó voltál Imri!!!

Nóri: Le a kalappal, hogy ennyit be tudsz menni!!!
Az remek, hogy kedves volt az orvos. Kár, hogy nem előbb... Mondjuk pénteken. De legyen csak hétfő. Ááá. Mindegy. Tényleg az a lényeg, hogy most már legalább beszéltek Julcsival. De a kisördög csak ott motoszkál, hogy Imri nyilván előbb írt, aztán csak utána volt kedves az orvos... Mindegy.
Puszilom őket, én már bizti nem tudok bemenni a héten.

Edus: Miiiiiii?????????? :) :) Hihetetlen :) Nagyon jó, de édesek vagytok. Van még Zsé betűs ötletetek? Nem térek magamhoz. :) Ma egész csomó meglepivel szolgáltatok, az biztos :) Nagyon örülök :)

Panni, Marcsi, Zsóka, Anaci, Timi, Fatima és még akit lehagytam puszi!!!

M.
mircike
 
 


EDUS GRATULÁLOK!!!!

Én is egyből kiszúrtam, de először nem hitte a szememnek :D

Hát erre valahogy nem számítottam :shock: :lol:
Terveztétek?! Nem semmi! 3. gyerkőcc! Le a kalappal!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Nóri, örülök, h. részben jó híreket hoztál !
én péntek du. lehet, h. be tudok menni majd egy órára.

Edus, egyelőre csak egy halk gratula !! a 12.hét után meg hangos lesz ! frankó, h. Imri mégiscsak haza tudott jönni utánatok Karácsonykor.. :wink:
Istenem ! de jó !
fúúúú, annyi mindent kérdeznék még, h. hol fogsz szülni, meg ilyenek, meg hogy tervezett volt-e, meg hát nem vagy semmi, h. bevállaltál egy harmadikat. de majd akkor babonából egy kicsit később kérdezem meg.

én ma, pontosabban tegnap frankón megfáztam, tiszta Miss P.. vagyok tőle, remélem Laura nem kapja el.
mert nekem ujjatlan pólóban kellett az erkélyen lennem... :?

Reni, de jó, h. megjöttetek ! és hogy elkerültétek a nagy havat az utakon ! Niki mit szólt a hóhoz?????
szenzációsak a képek, kedvencem a hajnali 7 órás ébresztős !!
szegénykém, h. őt sem kerülte el ez a fránya vírus ! még "jó", h. itthon jött rá, és nem mondjuk Prága kellős közepén.. jobbulást neki.

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Ja és sztem toxoplazma ki van csukva. Hacsaknem macskát ettél... :) Kint jársz majd gondozásra? Ja hülye kérdés, nyilván nem ugrasz haza havonta...
M.
mircike
 
 


Edus! Gratulálok! (nem csak én leszek a három vonalzós csodabogár. :D )
Vagyok iwiw-en, mindjárt írok Neked privit.

Pihenj sokat!
Nóra

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


Ja még toxoplazmózis ügyben, úgy tudom kizárólag cicáktól lehet kapni. Az őz nem cica, ne izgulj.
anaci
 
 


EDUS GRATULÁLOK!!!!!

tegnap este benéztem, "sokkot" is kaptam, és azt álmodtam, hogy nekem lesz harmadik babám. :)
tényleg, kint jársz majd orvoshoz? egy barátnőm Rómából járt haza terhesgondozásra, meg szülni.... :shock:

Kép
nóri8
 
 


EDUS, EZ AZTÁN A HÍR!!!!!!!!!!! DE JÓ DE JÓ DE JÓ DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!
(MIT MOND APA, SIKERÜLT A LÁNYPROJECT?? :lol: )

KépKép
logi
 
 


Köszönjük a gyógyító jókívánságokat, mintha már hatnának :wink: .

Gyönyörűséges Niki babának trillióbillió gyógypusszancsot küldök, remélem, ti hamarabb kikászálódtok belőle, mint mi :? .

Samu-legény naaagyon ügyes,gratula a forgáshoz.Azóta csinálja magától?

Edu, ez a levél tényleg fenomenálisra sikeredett, magasfokú intelligenciáról árulkodik :wink: , és úgy tűnik, hatásosnak bizonyult. Hova fogsz járni dokihoz? Gondolom szülni itthon szeretnél.

KATA BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!! Kép
Én egyből látam ám, hogy mosolyog Lizi! :wink: :P dönölűűűű!!Hatalmas szemei vannak, hozzá meg egy méteres pillák, igazi kishercegnő. :wink:

Julcsiékat én is szívesen meglátogatnám, de nem akarok vírusokat bevinni, van elég bajuk :( . Annak örülök, hogy azért Barnus jobban van és eszeget. Puszi Nekik!!!!!

mindenkinek csókok :P 8)

KépKép
logi
 
 


Edusoooooooom!!!

GRATULÁLOK!!!

Én is azonnal kiszúrtam és végig azon drukkoltam, hogy én legyek az első! :wink: De "sajnos" nem én vagyok az! Ami érthető, mert én este nem vagyok! :(

Szóval szívből gratulálok!!! Nekem nagyon kis csajosnak tűnik az a 3. vonalzó! Csak nem szívetek mélyén egy kislányt álmodtatok meg?!?

És akkor tényleg most hol fogsz szülni? Esetleg újra a dokibánknál???

MÁS!

Tegnap végül sikerült Julcsival beszélnem! Szegénykém nagyon törékenynek tűnt a telefonban! Mondta, hogy majd Nóri mindent megír (ami már megtörtént) és hogy végre szóba állt vele egy doki.

Én sajna nem leszek Pesten a hétvégén, de a jövő héten szívesen bemegyek hozzá valamikor estefelé (7 körül), csak sajna én nem "cipelhetem" Barnust, mert ugye egyre nagyobb a pocim és hát az emelgetés nem tesz nekünk jót.

Mindenesetre annyit kérek tőlek csajok, hogy kérdezzétek meg tőle, hogy nem zavarja-e, ha egy "idegen", mint én bemegy hozzá. A világért sem akarok kellemetlenséget, csak szeretnék én is hozzájárulni valamivel a jobb közérzetükhöz!

Edus!
A levél nagyon jó! Reméljük lesz hatása!

F.

fatima
 
 


Edu, most úúúgy irigyellek :oops: . Én is én is akarok még szülni!!!! :oops: :P :D

KépKép
logi
 
 


Hajrá Zsóka :lol: :lol:

Niki ma eddig még jól van, nem hányt! Kopp, kopp, kopp!

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


sziasztok, beléptem, és az utolsó hozzászólásom után Edus írt, és most gyorsan nem olvasok még hanem jujjj!!!! jajjjjj!!! de jóóóóóó!!!!


EDUS!!! IMI!!!! PICI ZSÉK!!!!! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mangó
 
 


KATA!!!! BOLDOG-BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!
:D :D :D
mangó
 
 


Nikibabának jobbulást!

úgy örülök, hogy rendeződnek a dolgok Julcsiék körül :)

Nóri, Zsófi, megírjátok nekem Julcsi számát priviben? írnék neki

Zsóka, nagyon hiányzol ám, remélem hamarosan többet tudsz jönni!


...tudom szentimentális vagyok, de annyira örülök nektek Edus!!!! :lol:

rólunk: az éjszaka ma még rosszabb volt....... :cry: :cry: :cry:
szegény babám......... és nagyon híg a kajája, jelenthett valamit, hívtam a dokit mondta, hogy ameddig nincs láza addig nincs semmi gond.......
mangó
 
 


Sziasztok! :P

Pár kérdést megválaszolok, csak előtte gyorsan:
Nóri, neked még írtam az este, és fel a fejjel!!!!!!!!!Nagyon jól csinálsz mindent! :P
Anaci-Nóra, bejelöltelek iwiwen, és írtam is, csak már tegnap nem voltam fent, apa továbbította Neked a levelet. (a lányok nevébő kiindulva a "k" betű környékén kerestelek volna... :oops: :oops: 8) )
Csajok megadtam Nórának a ti neveteket is, bizti bejelöl majd titeket is. :wink:

Ja és KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!!!!!!!!!! Bár még halkan örülönk, és bizakodunk, h nem lesz semmi, de tudjátok a "babona". 8) :wink:

És akkor a pár válasz:

1. Első körben otthon szeretnék terhesgondozásra járni, de kiderítem, hogy itt hogyan működik - de eddigi infoim szerint a 14. hét előtt nem néz rám senki..., de ez még nem tuti, szal nyomoznom kell még. Otthoni dokibácsinkkal meg van beszélve! Abban állapodtunk meg, hogy majd megmondja, hogy mik a főbb csomópontok, amikor otthon kell lenni, és úgy kalkulálunk (sztem: 12. hét, afp, cukor terhelés). Így majd február végén megyek hozzá! Alig várom, addig marad a sok sok izgalom! És szülni is otthon szeretnék, de ebbe lehet, hogy bele fog szólni a magyar egészségügy??!!! :oops: :oops: :?
2. A legfontosabb most számunkra az EGÉSZSÉG, aztán
3. A következő kérdések vannak bennünk is: Hányan laknak odabent???
4. Kisfiú/Kislány?

Erre az egyik nagyon kedves barátnőm szavait szeretném idézni, mert mi is így érezzük: "Nektek is "csak" annyit kívánok hogy olyan gyönyörűséges egészséges pocaklakótok legyen mint az első kettő ! a neme az mindegy, a kislány csak hab a tortán.... "

Szóval most mi így vagyunk...Annyira jól estek a gratulációk, bár egy kicsit megijedtem Nóritól, amikor azt írta:
tegnap este benéztem, "sokkot" is kaptam, és azt álmodtam, hogy nekem lesz harmadik babám

de most tudom, hogy Nóri kimerült, és fáradt... :wink:

Zsóka, én csak örülnék, ha Te is!!!!!!!!!!! :P :P :P :P Bár a szüléstől biztos f***ni fogok, de most azt várom, hogy újra nagy pocim lehessen, és kismami ruhákat hordjak... (ja és mintha újak lennének a vonalzó melletti kisképek, vagy csak én nem vettem eddig észre??!, akkor bocsi, de akkor is klasszak!!!!!!!!!!!! :P :P )

toxoplazma infokat köszönöm!!!!!!!!!!!!Remélem, így lesz! :P

ja igen Marcsi, hazaért... :oops: :oops: 8) :wink: (viszont te csak nem azért fáztál meg, mert az erkélyen

cigiztél???!! :roll: :oops: :oops: :shock: 8) Ha nem akkor bocsnat, h ilyet mertem feltételezni :oops: :oops: :? )

ja igen, és nyugodtan kérdezzetek, ha tudok, válaszolok.... :wink:
mazsolák
 
 


Ja még annyit,

Mircike, én pufi filceztem, azzal írtam, ill rajzoltam be a jelet, mert a hímzés... :oops: :oops: :?

Mangó, lehet, hogy ettél valamit, ami meghajthatta Bendét? Citrusfélét ettél? Vagy ittál narancslevet? :shock: :roll: :oops: gondold végig, esetleg ettél-e olyat, ami megkínozhatta a pociját?! :shock: :roll: Gratut köszönjük! :wink:

Fatima, vonalzó csajos? :shock: :roll: :oops: Pedig próbáltam semlegesebbet választani, mert persze csajosból itt is több a választék, mint pasisól.. :oops: :? Szóval, arra gondoltam, ezek a kis kék, zöld, rózsaszín zoknikák olyan feltételessé teszik a nemét, néztem a csörgő helyére mást, de ott is vagy kislányos/kisfiús dolgot ajánl fel, így maradtam ennél... De ha lányos, sebaj! 8) :wink: Majd meglátjuk... 8) Nekem nagyon tetszik... :oops: :oops: 8)
mazsolák
 
 


Edus! kétnaponta szoktam esténként narancsot és mandarint enni, lehet, hogy ezért? :? :shock:
mangó
 
 


Lányok, már nagyon régen akartam kérdezni, de mindig elfelejtem: szóval, Ti kaptatok a korházban valamilyen ajándékcsomagot, amikor jöttetek haza?

az egyik barátnőm meséli, hogy ezt kapott, azt kapott én meg csak nézek, de nem a Jánosban szült.

csak úgy érdekel, hogy van ilyen a Jánosban?

na megyek, megpróbálok pihenni egy picit, bár szerintem most fog majd felkelni a babám :)
mangó
 
 


Mangó, narancs, mandarin simán! Főleg a mandarin :arrow: állítólag felfújodnak tőle nagyon, a narancs, meg hajt!( ha nincs széklet, akkor javasolják...) Próbáld meg kiiktatni az étrendedből, hátha jobb lesz. :roll: :shock: Talán ezek okozhatták/hatják a rossz éjszakákat. :roll: :oops:

Csomag: 2003.-ban nem kaptam, 2005-ben kaptam, pedig állítólag már 2003-ban is adtak... Én is csak hűltem haltam, amikor a szomszédaim, barátnőim meséltek, h ezt meg azt kaptak... De ez furi volt, mert 2005-ben akartak velünk életbizt. kötni, és csodálkoztak h zsignek nincs pedig ugyanott szültem....és ez már akkor is volt...Talán kimaradtunk a szórásból??!! :roll: :shock: :oops:

na most leléptem, mert vár a főzés, vasalás, meg lassan velem lesz tele mind a két topik... :oops: :oops: 8)
mazsolák
 
 


Jaj EDUS!!!!
NEEEE!!!

Úgy megbántam amit írtam, már ahogy elküldtem, tudtam, hogy félreérthető!
MI ZSoltival ha meglepődünk vmin, mindig úgy mondjuk, hogy sokkot kaptam.....
Meglepődtem igen, de felkiáltottam este, és hívtam Zsoltit mutattam neki a vonalzót! :)
DE ez nem rossz értelem!!!!!
Sőt nagyon nagyon örülök, tök sokat gondolok rád! Mérlegelem, ha fiú lesz, milyen jó három kis lurkód lesz, ha lány akkor meg milyen tuti bátyjai lesznek!

Én is szeretnék még gyereket, sőt kislányt (Manka vagy Bodza :) :) ) is!!!! De mi még nem vágunk bele hacsak a sors nem dönti el helyettünk, mint Farkast. :) :) :)

Csajok!
Bocsánat, hogy nem reagálok ismét, de tényleg egy kicsit elfáradtam. Farkas éjjel két-háromszor kel, én meg hajnalban tanulok. Össz. 4 órákat alszom azt is részletekben. Este a "jelentéseimtől" úgy elfáradok, hogy másra nincs erőm.

De Niki gyönyörű!!!!! A hóeséses képet irígylem, de holnapra csak ideér! :)
Samus avatar, eddig nekem a legjobb!
És hát Lizácska is édes királylány!
Borka és Marci is nagyon tündériek!
JA, Edus a fürdőkádas képeket is láttam, nagyokat mosolyogtam rajtuk. :) Nagyon vidám életetek lehet. :)

Edus, ZSófi ti is vízöntők vagytok ugye? Mikor ünneplitek a szülinapotokat?

Most rohanok, puszi, Nóri

Kép
nóri8
 
 


Angéla, annyira helyes vagy, nagyon jól esett amit írtál!! :P
Kitartás!! A narancstól/mandarintól simán lehet lágyabb Bende kakija, Borinál pl én nem is tudtam enni ilyeneket, mert úgy fosott (bocsánat) tőle, mint a fene..
Én 2001-ben és 2006-ban is kaptam csomagot!! :wink: Pont annyi pelus és popsitörlő volt benne, ami a kórházba elég volt.

Nóri, gyönyörűek a lánynevek, a Bodza kimondottan nagyon tetszik :wink: . Szegény, elhiszem, hogy fáradt vagy, nem is tudom,hogy lehet tanulni egy 10 hós mellett, én képtelen lennék rá :oops: . Pedig tavasszal le akarom tenni a jogsit.

Edu, ez a "hányan odabennt" kérdés engem is nagyon foglalkoztatott, megmondom őszintén, én valahogy soha nem vágytam rá, hogy ikreim legyenek, nem tudom miért :oops: . Az első uh vizsgálatokon mindig arról faggatództam-persze a legeslegfontosabb kérdés után (ugye egészséges?)- hogy hány szivecske dobog odabennt.
Ez a pufifilc micsoda? :roll:

Mircike, drukk-drukk, hogy minden okés legyen a böliben. Szerintem Mirkó könnyebben veszi majd az akadályokat, mint Te. (legalábbis az én tapasztalataim szerint 8) ). Hát ja, a szopinak nem nagyon örülnek, ismerős a szitu.. :( .

Csináltam céklát pipihússal Marcipánnak, na azóta megy a mosógép :roll: , úgy köpte ki, mint a huzat, minden csupa lila lett. pedig kimondottan finom, jó édes. Borrrrrrzalmas egy pasi...

KépKép
logi
 
 


Nóri, bocsi, 8 hós mellett se lehet könnyű tanulni (én már a saját tanulásomon filóztam..).

Edu, jól láttad!! :wink:

KépKép
logi
 
 


Ja, és ne vegyetek ám komolyan, irigykedem, mert imádtam pocakos lenni, meg babázni/gyerekezni is nagyon szeretek, de sajna a 3. babóról már lecsúsztam... :oops: :roll: :oops: előbb kellett volna kezdenem :roll: .

puszi

KépKép
logi
 
 


Köszi csajok, remélem minden oks lesz a bölcsiben. De pl. már ma is mondtam nemet délelőtt cicire, és hát én ezt nem bírom. De a napközbeni cicizésről valahogy le fogom szoktatni szegénykét, van rá két hónapom.

Mangó: A kórházi védőnő jött első nap, és alá kellett írni papírt, hogy az adataimat minden létező marketinges megkaphatja, és akkor kaptam csomagot. Tök sokminden volt benne. Sőt elvileg a terhes könyvvel kapott tájékoztató könyvben is van egy kupon, amit terhesen ki lehet váltani X db boltban. Felicitas a csomagos cég neve. Hétvégén szültél? Lehet, hogy a védőnőcsaj nem figyelt oda :)

Edus: Én se tudom mi az a pufifilc :)

Nóri: Nagyon ügyes vagy! Jól bírod! Farkas enni kel fel éjjel?

Mindenkinek pussz. M.
mircike
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?