Sziasztok!
Ezek szerint másoknak is depis napja volt tegnap, nem csak nekem. Mondjuk ilyen hülye időjárás mellett nem is csodálom! Most fagy el minden!
Rejo!
Paracetamol tartalmút szedhetsz (pl. Coldrex, Panadol) csak ibuprofen, acetilszalicilsav tartalmúakat nem!
Gyógyulgassál, igyál sok sok teát!
Ma mi kétszer keltünk hajnalban!
Almodo!
Gyönyörű kis pocok!
Ti is hason fektetitek? Csak abból gondolom, h. Gergőnek is kétoldalt kopik a haja (meg persze hátul egy sávban a napközbeni randalírozások során
).
Te mivel tartod kordában a PCO-dat szopi alatt???
Mennyire jöttek elő a tünetek újra?
Zsizsik!
De örülök, h. újra köztünk vagy! Akkor ez felért egy antarktiszi expedícióval! Hős vagy!
Egyébként megint dühöngtem egy sort, h. még mindig nem képesek fájdalomcsillapítót adni, pedig a betegnek joga van hozzá, h. ne szenvedjen feleslegesen! Addig oké, h. a kórháznak nincs pénze fájdalomcsillapítóra, de akkor írják fel, amit kell, kiváltjátok és szeded!
Gratula a fogyáshoz, szerintem nekünk PCO-soknak többet segít a metformin, mint a mozgás! (ezzel nem azt akarom mondani, h. nem kell mozogni, hanem azt, h. míg korábban, ha meggebedtem sem ment le rólam egy gramm sem, most normális napi tevékenység mellett is olvadnak le rólam a kilók! Bár azt akár zsírégető tornának is kinevezhetjük, h. mindennap felcuccolok a 4.-re egyik kezemben a 6,5 kilós gyerekkel, másikban a 2-3 kilós bevásárlással!)
Monyoka!
Pár napos ciklushossz eltérés előfordul, azért ne felejtsd el, h. sokféle hormon kavarog a háttérben!
Akkor mellékelek pár képet a Csirkefogóról: