sziasztok,
hát ez ami Julcsiékkal történik, ez tényleg vérlázító. én eleve nem értem, h. Julcsi ezt h. bírja testileg-lelkileg, dehogy egy orvost úgy kell vadászni, h. munkaidejében a fizetéséért ellássa a feladatát? v. naiv vagyok? tényleg előfordulhat ez egy gyerekosztályon? v. bárhol, bármilyen osztályon??
a nagy balhé jó ötlet, csak szerintem nekik prompt kéne megoldás, és ez a Fókuszban-Aktívban meg hosszú lefutású, min. 1 hét, míg adásba kerülne v. több stb. addig meg Julcsiék lehet belezakkannak ebbe az egészbe.
nekem jobb híján a paraszolvencia jutott eszembe, Kelet-Közép-Európában mindig célrevezető. bár a serpenyő másik felében meg az van, h. pénzt {szerintem}akkor ad az ember, ha vmi pluszt kér v. kap, v. hálából azért, mert elégedett volt vmivel. nem az alapvető ellátásért töm zsebeket. de ez is az én naivitásom biztos.
Timi, nagyon édi Bala a képeken, a kommentjeiddel meg aztán méginkább. tök jó, h. javulgat már az álla.
Zsóka, jobbulást Marcusnak, nem igaz, h. most lábalt ki az egyikből, és bele a másikba.
tényleg nem indult jól ez az év sok fórumos babának.
drukkok !
és még 1x megerősítve - nagyon jó Borka haja ! a kis csatokkal csodaszép !
Edus, jobbulást neked is, de ha hóemberezni mész, biztos már jobban vagy...
tök jó fej Imri, h. olvas minket, meg mondja, gyere szükség van rád
.. meg hogy gépelt helyetted...
kész...
két Zs látom hozta a formáját a fürdőkádban.. tündériek !
Panni, jobbulást Márknak a hőemelkedésből !
nem jön újabb foga, ami esetleg okozhatja?
baßus, egy napig nem jövök, és képtelenség reagálni mindenre, mert már off-nak hat !!
Zsófi, gratula Samunak, na és Apának a fordulásért ! tényleg csak lusti a fiatalember ezek szerint, motiválni kell.
ma is torna van? kutyaharapást szőrével.. úgy értem az izomlázra jó a még egy kis torna.
Mircike: fáklya..
látom hajnalban is formában tudsz lenni.. pont vmelyik nap gondolkodtam, h. amikor én dolgozni jártam, fél 7-kor keltem. én erre már képtelen lennék, v. csak nagyon nehezen szoknék vissza rá.
majd írd meg légyszi mi volt a bölcsiben, bár ahogy olvasom jó kis süürüü napotok lesz.
Mangó, kitartást az éjszakákhoz !
én szerintem nagyon szerencsés voltam anno Laurával, h. nem volt hasfájós.