Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi a hiányolást! Tegnap Anyukámnál voltunk, így nem voltam gépközelben. Nehezen indult a napunk, mert a kutyák elszöktek és megtették ezt ma is. Várom, hogy Márk felébredjen és megyek összeszedni őket.
Hőemelkedés még tegnap is volt, ma hívom a dokit. Ma jár le az antibiotikum, ami már elég jó kis hasmenést is okozott tegnapra. Pedig már 5. napja adom a Protexint is. Most elfogyott, úgyhogy kipróbáljuk a normafloret. Amúgy más baj nincs, eszik, alszik, játszik.

Jó olvasni, hogy Barnus már eszik kiskanállal, de hogy egy orvos sem néz rá, pedi hőemelkedése van. Ez ŐRÜLET! :evil: Millió puszi Julcsinak és sok sok erőt kívánok nekik, meg hogy minél előbb otthon lehessenek.

Kata - olyan szépek vagytok ezeken a képeken. Nagyon ügyi vagy, hogy így tudsz fényképezni!

Zsófi - nagy gratula Samunak az átforduláshoz! (és a fényképésznek is!)

Timi - Bala képek :D még-még-még!

Edus - fürdés - naaaaagyon édik! De jó, hogy jobban vagy!

Zsóka - remélem Marcus már jobban! Őrület ezek a vírusok!

Millió puszi mindenkinek és szép napot!

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Sziasztok!!
Most csak gyorsan feldobok pár friss képet, aztán majd jövök, reagálok mindenre :P .
Marcit egész éjjel ápolgattuk, 39,7 volt a láza, egyszerűen semmi nem vitte le. Aztán éjfél körül elkezdtük a hűtőfürdőt, szegény végigüvöltötte, de hatásosnak bizonyult :) . Panniékhoz hasonlóan mi is antibiózunk..még csak 2x kapott marci, de már hasmenése van. :?

Szóval még jövök ám, csak most mosok, vasalok, mosogatok egyet :shock:

"úúúúgyse veszem be a gyógyszert anya"
Kép Kép
széles mosoly :D Kép

KépKép
logi
 
 


sziasztok!

képzeljétek, HÓRA ÉBREDTÜNK!!!!!!!!!!!! :P

míg el nem felejetem, Nóri, "jobban van" már a branül Barnus kezében? :roll: :shock: :? /remélem nem hagyják elfertőzni!!!! :evil: :evil: /

Mircike, sajna, hogy nem tudsz bemenni. :( Elhiszem, h izgulsz a bölcsi miatt :) , de minden rendben lesz. :) Köszönjük az igéretet, hogy "elkapsz egy fehér köpenyest". Aztán a jelét írd meg ám a nagyfiúnak! :wink:

Zsóka képek fantasztikusak!!!!!!!!!!!!Nagyon édesek, és szépek a gyermekeid! azért már sokkal jobban van a kis beteg! :P /nem tudom, adható már a gyerköcöknek, de állítólag még a danone-nak a bifiduszos cuccai jók, ilyen problémákra. Hasimasi lehet, az antib-tól, ill lehet, h úgy távozik a vírus (tisztulás)... :roll: :? , sajna nálunk ilyenkor főleg zsombesznél, zsignél enyhébben pirosodott a popsi, mert marta a kaki.. :evil: ) Panni, Zsóka, jobbulást a két kisbeteg krapeknak! :P

Ja és Panni, sok sikert a kutyavadászathoz! :)

ja Kata, még Neked, h minél klasszabbul menjen a szuri, meg az utazás/vezetés, utána meg gyógypuszik Lizusnak, h ne fájjon neki, ill minél kevesebb legyen a görcs! :)

Julcsiéknak meg millió puszi, kitartást - és Miricke szavával élve - egy fehérköpenyest! (és bocsi a tegnapi "j"-kért, de már fáradt voltam.):oops: 8)

na még jövök, mert zsig hóemberezni szeretne... :)

ja Marcsi, Laura pasizos sztorija nekem is tetszett, aranyos lehetett a szitu! :P :wink:
mazsolák
 
 

 
 

sziasztok,

hát ez ami Julcsiékkal történik, ez tényleg vérlázító. én eleve nem értem, h. Julcsi ezt h. bírja testileg-lelkileg, dehogy egy orvost úgy kell vadászni, h. munkaidejében a fizetéséért ellássa a feladatát? v. naiv vagyok? tényleg előfordulhat ez egy gyerekosztályon? v. bárhol, bármilyen osztályon??
a nagy balhé jó ötlet, csak szerintem nekik prompt kéne megoldás, és ez a Fókuszban-Aktívban meg hosszú lefutású, min. 1 hét, míg adásba kerülne v. több stb. addig meg Julcsiék lehet belezakkannak ebbe az egészbe.
nekem jobb híján a paraszolvencia jutott eszembe, Kelet-Közép-Európában mindig célrevezető. bár a serpenyő másik felében meg az van, h. pénzt {szerintem}akkor ad az ember, ha vmi pluszt kér v. kap, v. hálából azért, mert elégedett volt vmivel. nem az alapvető ellátásért töm zsebeket. de ez is az én naivitásom biztos.


Timi, nagyon édi Bala a képeken, a kommentjeiddel meg aztán méginkább. tök jó, h. javulgat már az álla.

Zsóka, jobbulást Marcusnak, nem igaz, h. most lábalt ki az egyikből, és bele a másikba.
tényleg nem indult jól ez az év sok fórumos babának.
drukkok !
és még 1x megerősítve - nagyon jó Borka haja ! a kis csatokkal csodaszép !

Edus, jobbulást neked is, de ha hóemberezni mész, biztos már jobban vagy... :wink: tök jó fej Imri, h. olvas minket, meg mondja, gyere szükség van rád :).. meg hogy gépelt helyetted...
kész... :lol:
két Zs látom hozta a formáját a fürdőkádban.. tündériek !

Panni, jobbulást Márknak a hőemelkedésből !
nem jön újabb foga, ami esetleg okozhatja?

baßus, egy napig nem jövök, és képtelenség reagálni mindenre, mert már off-nak hat !! :cry:

Zsófi, gratula Samunak, na és Apának a fordulásért ! tényleg csak lusti a fiatalember ezek szerint, motiválni kell. :)
ma is torna van? kutyaharapást szőrével.. úgy értem az izomlázra jó a még egy kis torna.

Mircike: fáklya.. :lol:

látom hajnalban is formában tudsz lenni.. pont vmelyik nap gondolkodtam, h. amikor én dolgozni jártam, fél 7-kor keltem. én erre már képtelen lennék, v. csak nagyon nehezen szoknék vissza rá.
majd írd meg légyszi mi volt a bölcsiben, bár ahogy olvasom jó kis süürüü napotok lesz.

Mangó
, kitartást az éjszakákhoz !
én szerintem nagyon szerencsés voltam anno Laurával, h. nem volt hasfájós.

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Laura az utóbbi 5 napban elromlott alvásügyileg.
nálunk most jött elő, ami Nóriéknál, Reniéknél ?

eddig Laurát ha álmos volt, elég volt berakni a kiságyba. befordult egy kényelmes pózba, ököl a szájába, és már aludt is.
most meg minden alvás előtt eljátszuk, h. beteszem az ágyba, és hangosan elkezd sírni, és húzza fel magát állásba a rácsokon.
én oda :arrow: picit vigasztal, kiságyba vízszintesbe berak :arrow: Laura meg ismét ordítva húzza magát fel állásba. visszafelé meg még nem tud menni, tehát azt sem lehet, h. esetleg otthagyom, kitombolja magát és elalszik. ezt változóan 15-30percig játszuk ezt a visszafektetésesdit, aztán belefárad, v. ráun és elalszik végre.
na itt vannak a :?: :?: , h. ez mitől van? az új tudományaitól, mint állás, lépegetés és egyéb új ingerek stb túl van pörögve, és így jön ki rajta ? mintha olvastam volna ilyesmit vhol. még az is eszembe jutott, h. fél vmitől. olyan borzasztó ezt látni, mert néha már annyira bepörög a sírástól lefekvés előtt, h. szinte rekedt tőle, és patakokban folyik a könnye. úgy sajnálom ilyenkor. napközben meg mosolygós tündérbogár, meg nem állna egy percre sem a felfedezésekben.

v. a foga? v. a frontok? :?: :roll: :?:

hát ez van velünk. remélem idejével elmúlik, mert az alvás legalább nagyon rendben volt nálunk.

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Sziasztok Anyukák!

Én csak annyit mondok, hogy le a kalappal Julcsi előtt!!!! Ha én lennék ő és az én fiammal művelnék ezt, az tuti, hogy akkora botrányt csinálnék, hogy csak na!
Eleve nem is értem, hogy miért nem oszt ott ki valakit!??????? Én basszus 100 ezer %, hogy leüvölteném az orvos, a nővér, a főorvos, a főnővér és az osztályvezető fejét is! Mi a szart képzelnek ezek magukról?????? Már bocsánat, hogy ilyen vulgáris és agresszív vagyok, de ami sok, az sok!
És még ezeknek az orvosoknak adnak az emberek hála pénzt????? Mi a fa**nak??? Azért mert nem csinálják a dolgukat???
Nyílván nem a szobájában ül a doki és rejtvényt fejt, hanem más betegekkel foglalkozik, de szerintem ugyanúgy kötelessége mindenki mást is vizitálni!

Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen megtörténhet??? Akkor minek vannak bent a kórházban??? Ennyi erővel otthon is lehetnének, nem???? :evil: :evil: :evil: :evil:

Iszonyat felhergeltem ezen magam!

Kérlek mondjátok meg Julcsinak, hogy szedje össze magát és azonnal járjon utána, hogy ki és miért nem nézi meg az ő gyerekét! Vagy akkor legalább a férje menne a dolgok után!

Mircike! - bízom abban, hogy tényleg el kapsz valakit és jól leugatod őket!

Komolyan mondom, ha kell én bemegyek és kiosztom őket a francba!!!!

Na ennyi! Mert felrobbanok!

F.

fatima
 
 


sziasztok Lányok!!!!!!

hát ettől a doki témától teljesen lehidaltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hogy lehet ilyen? nincsenek vizitek????
szegény Julcsi, nem elég, hogy fárad még harcolnia is kell azért ami jár!!!! szörnyű, kivagyok!!!!! :evil: :evil:

ma úgy keltem, mint az a pasi az ikea-s reklámban, de én nem a matrac miatt :( szegény picim ma két óránként kelt :cry: azt hittem kezdünk kilábalni a pocifájásból, de úhy látom, hogy még nem........ abban reménykedem, hogy sokan azt mondják, hogy a 3. hónap az egy fordulópont lehet...........meglátjuk.....
mangó
 
 


Bala, tündér, nekem az utolsó kép tetszik nagyon!!!!

olyan édes Borka és Marcus, Marcin még azért látszik, hogy beteg a picike......

Nóri, akartam már írni, hogy Farkas tündéri a kádban!!!!

Zsófi, nagyon nagyon gratulálok az átforduláshoz!!!!!!!!

Panni, nektek is jobbulást!!!!

Marcsi, az is lehet, hogy front, én beszéltem a dokinénivel és azt mondta, hogy ne csodálkozzak, ha érzékenyebb most a baba, mert front van és sok anyuka telefonál, hogy a babók másképpen viselkednek most, hát nem tudom.......
mangó
 
 


Edus!!!! a Ti két pasitok, eszméletlenül jófejek!!!!!!!!!!
mangó
 
 


hááááááát ezt nem hiszem el, írtam egy vagonnal és elszállt :cry: :twisted: :evil: :x :?
most mennem kell, majd megpróbálom újra leírni..és persze nem az elején szállt el, hanem mire mindent leírtam, az utolsó mondatnál.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted:

KépKép
logi
 
 


beszéltem julcsival és sajnos még MINDIG NEM LÁTTA ORVOS BARNUST!!!

nincsenek vizitek ???????????????????????????

viszont julcsinak elvették az ágyát és -ezt figyeljétek- A DOKTORNŐ FIZETŐS MAGÁNBETEGE , AKI FELNŐTT !!!!!!!! FOGLALTA EL, MERT A DOKINÉNI MAGÁNBA HASPLASZTIKÁZZA!!!!!!!!!!!!!!!

no comment.

julcsi azt mondja ő üvöltene, kiabálna meg kminden, de 1. csak barnussal tud menni mindenhova- letenni se tudja- pisilne se tud menni....2. a férje kicsit beteg, 3. fél h még szarabb lesz az ellátás. 3. még a lázát se mérik egy 10 hós műtött kisfiúnak.... értitek ti ezt???????????4. julcsi nagyon nagyon kész van. 1 hete műtötték barnust, és azóta nem látta orvos, se azt h mennyit hogy stb egyen, se azt h mikor hogy mehetnek haza stb stsb.....
kerekpocak
 
 


a nincsenek vizitek az nem kérdés hanem állítás volt. tehát nincsenek vizitek. ja még annyi h julcsi a folyosón ül, sétál és lesi várja egész nap h menjen vki arra, de csak úgy állnak vele szóba h közben nem állnak meg hanem neki kell rohannia az orvos mellett....
kerekpocak
 
 


Zsófi!

Ez nagggyyyyoooon gááááz!

Én a Julcsi helyében addig mennék akár gyerekkel a kezemben, míg szóba nem állna velem egy orvos. Ilyet egyszerűen nem tehetnek!!!!

Különben meg ennél rosszabb már hogy lehetne???? Egy hete a kutya se nézett feléjük....

:evil: :evil: :evil:

Elküldöd nekem plíz priviben a Julcsi számát?

F.

fatima
 
 


na most rólunk:
1. samu 8-8ig aludt- ami szupppper de persze azt jelenti h a napirendünk megint dől, még dolgozunk az új rendszeren.
2. ennek következtében nem bírta végig a tornát, nagyon álmos volt így az uccsó 15 percről ki kellett jönnünk :(

mangó: kitartás, a 3. hónap nekünk áttörés volt, az meg ugye már csak 1 hét :wink:

lolo a du alvásnál, vagy az estinél csinálja? bizti az is közrejátszik h áll!
kata drukkhegyek mennek h lizi egyre jobban reagáljon!
panni: lassan már kilábaltok remélem...
zsóka: marci és borka szokásosan álomszépek. szerintem sokkal jobb borka haja így!!!!!!!!!!!!!

edu hó de durva!!!!!!!!!!!! jobban vagy????

képek samuról: Kép Kép Kép
kerekpocak
 
 


Kép
kerekpocak
 
 


Engem csak most engedett be a babanet... :evil: :evil:

Zsófi, EZT NEM HISZEM EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: EZ TÖK DURVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EZ A NŐ HOGYAN MERI MAGÁT ORVOSNAK NEVEZNI??????!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: MILYEN DOLOG, H ELVESZIK AZ ÁGYAT, HA MÉG MÁS LENNE A CÉL, AKKOR OK, DE ÍGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: MIT LEHET TENNI?!?!?! :roll: :shock: :oops: :? ÉN ÚGY SEGÍTENÉK, DE HOGYAN, FŐLEG ILYEN MESSZIRŐL! :cry: :cry:
HU MOST ÉN IS FÁKLYÁZNÉK, AHOGYAN REGGEL MIRCIKE ÍRTA!!!!!!!!!!!!EZ FELHÁBORÍTÓ, DÜHÍTŐ, NEM ELÉG HOGY JULCSI FÁRADT, KIMERÜLT, VAN EGY BETEG KISFIA, AKIT NEM TUD LETENNI EGY PERCRE SEM, AKKOR MÉG JOBBAN FOKOZZÁK A KISZOLGÁLTATOTTSÁG ÉRZÉSÉT!!!!!!!!!!!!EZ VÉRLÁZÍTÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HUH, INKÁBB NEM ÍROM, MIT TUDNÉK, MOST TENNI!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
mazsolák
 
 


Megint csak beugrani van időm [haha ez egyre inkább így lesz... :)] Úgyhogy csak képeket tudtam nézni, Borka Marci tündér!!!!! Oldalról egész másképp néz ki Marcus!!! Kis betegnek jobbulást!!!

És még arra van időm, hogy magunkról pletyizzek.

1. Fél kilencre beestünk Julcsihoz, épp telefonon intézte a lakásépítési ügyeket, nem részletezem, mert szerintem ez már nem is valóság :) Mirkó nem nagyon akart bejönni velem, dehát még egyelőre én vagyok az erősebb, aztán kifelé cipeltem őt is meg a babakocsit is, jó volt :) Folyosón egy darab fehér köpenyest nem láttam, biztos megijedtek a jöttömre, remélem azóta már előbújtak.

2. Lehet, h a kórház miatt, nemtom, de M. nem volt valami barátságos a bölcsiben. Ráadásul nincs szabad jel! Brühühü. Majd vesznek nekünk valamit. Most kaptak új szekrényeket, de még új jel nincs rajta. A katica meg az autó persze már foglalt volt :)

3. Frankó volt, elmondták, hogy mimerre hányméter, mit kell vinni, fizetni, kérdezték, hogy alszik a gyerek, hogy eszik... Aztán egyszercsak kinyögtem, hogy még szopik... Hát csajok, nem örültek. Próbáltam jó képet vágni, remélem sikerült... Úgyhogy munkahelyről átjárás kicsukva, sőt finoman közölték, hogy jól tenném, ha a déli elalvásos szopiról már leszoktatnám mire odakerülünk.
Hát nem tudom mi lesz, de légyszi mondjátok, hogy én ezt akarom!!!!!!!
Kicsit elbizonytalanodtam.

4. Cégnél is voltam, átállásra, visszaszokásra, netezésre semmi időm nem lesz, már az első napokban a tárgyalások kezdő időpontját hozzám igazították. Hihetetlen. Délelőttről áttettek egy halálosan fontosemberes tárgyalást, csak mert én du. fogok beérni. Hát ettől bakker totál elszoktam. Tényleg dolgoznom kell majd. Lesz egy fél napom, hogy átnézzem az elmúlt két évet...
Mondjátok, hogy én ezt akarom!!!! :)

5. Ha aktívot, fókuszt kell nézni botrányozás miatt, akkor szóljatok itt előre, mert anélkül nem nézném, mivel nem nézem sose :) [Híradókat se... Desőt Barátok köztöt se :) Persze azért tudom, hogy kikicsoda :)]

Majd csak este leszek. Most kész vagyok, mint a mateklecke, úgyhogy elmélkedek magamban, és barátnőzöm egyet, miután a gyermek fel kegyeskedik ébredni.

M.
mircike
 
 


grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:


ennyit tudok reagálni erre az egész kórházas őrületre amin átmennek................................

ilyen hogy történhet?? télleg nem értem! lehet h túl naiv vagyok (elő szokott fordulni) de én még mindig nem hiszem hogy nem lehet valkit ott elkapni hogy namostmáaztánelég!!!!!
lmkata
 
 


Bakker olvastam Zsófit.
Azért - bocs Julcsi - a férje bemehetne üvölteni, akármilyen beteg.
Most írtam Julcsinak sms-t, hogy hívja fel a nőgyógyász dokinkat, akivel ő azért barátibb viszonyban van, mint pl. én, hátha tudna segíteni és így átmehetne a Jánosba. Azonnal. Taxival. Szó nélkül.
Kiakadtam. M.
mircike
 
 


IMÁDLAK SAMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NAGYON CSÚCS, JÓFEJ PASI VAGY!!!!!!!!!!!! :lol: Meguntad az izmos combok figyelését, mi? meg ezek már nem friss husik, meg hát a gyomor, az gyomor, látszik, h pasiból vagy!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Panni, Márknak jobbulást! :P

Fatima, ha beszélsz Julcsival, lécci add át, h én is puszilom, és vigyázzon Barnusra, meg magára, és tudom, h ilyen kiszolgáltatott helyzetben nehéz illedelmesen viselkedni, de próbáljon meg vmit elérni! :oops: :oops: :? (írtam, gondolom, megkaptad! :wink: )

Mangó, kitartás! Így van a 3. hónap már áttörés! 8) Egyik napról a másikra fog elmúlni a pocifájás, mintha elvágták volna! :) Próbáld meg tornáztatni, hátha könnyebben távoznak a szelek, és megkönnyebbül szegény pici Bende! Nálunk a torna sokat segített zsigun, illetve a sokak által nem ajánlott "sokáig ülni az autósülésben". Nálunk volt, h az is segített zsigun, talán, mert más helyzetbe kerül a poci...(pl amíg én megfőztem, addig ő az üléséből kukucskált engem) próbáld meg, hátha bejön valamelyik! kitartást! és minél könnyebb éjszakákat! 8) :P

most mennem kell csekkolni!
mazsolák
 
 


Hello Csajok!

Zsófi!
Köszi Julcsi számát! Sajnos azonban kinyomott kétszer is.... Remélem pont most van ott az orvos vagy valaki és ezért. De az is lehet, hogy azért mert bentről (munkahely) hívtam és nem jelzi ki a számot. :?
Vagy az is lehet, hogy épp altatja Barnust! De hol bakker??? A folyosón????

Nem akarom őt zavarni, úgyhogy majd csak később próbálom még.

Amúgy tök igazad van Mircike! Mi az, hogy nincs bent a férje vagy valakije, aki intézkedne?????

Ez nekem nagyon furcsa!

Én esküszöm, ha kell, bemegyek, de azt tutira megemlegetik az orvosok!

Edus!
Átadom az üzit, ha tudok vele beszélni!
Ja! És megkaptam a leveled. Beszéltem tesóddal is. Minden OK.

F.

fatima
 
 


én mondtam julcsinak h ha ma nincs előrelépés akkor szóljon és elkezdünk vmit azonnal szervezni, ha kell bevisszük átvisszük stb.

ne felejtsétek lányok h azért mások vagyunk, más a vérmérsékletünk. én valszin 1 nap után bemostam volna két nővérnek, leharapom egy ápoló fülét, lefejelem a dokit, valamint olyan jelenetet rendezek h arról sokáig beszélnek majd. de nem vagyunk egyformák. julcsi nagyon kész van és lehet h már nem bírja se fizikailag se érzelmileg. zsolti meg beteg nagyon sokat dolgozik és épphogy bejut este, amikor meg nincsenek már dokik. csaba valszin már rég ombudsmannal tárgyal, feljelenti a kórházat és az összes benne dolgozót.. remélem hamarosan lesz valami változás!!!
kerekpocak
 
 


ja a szülők meg vidéken, messze, betegen.
kerekpocak
 
 


Fatima!
Nagyik nincsenek... egyáltalán.
mircike
 
 


Mircike!
Sajna most olvasom a soraidat! Remélem, a dokibátok tud segíteni Julcsiékon, mert ez horror! Tarthatatlan állapot! Én is csak dühöngök! :evil: :evil: :evil:
Én is a katicát, illetve a csigabigát szerettem volna zsignek, dehát a választék, az választék! :? :?
Nem irigyellek, ez elég élesváltás lesz neked és M.-nak, és már előre hiányolunk Téged! nagyon hiányozni fognak a soraid. Tudom, nem illik elvárni, hiszen munka után jön a család, aztán holtfáradtan ágyba dőlsz, de azért remélem, nem tűnsz el! :wink:
Bölivel kapcsolatos aggályok..hát ismerős a téma! Pl Zsigunak mindig szép volt a bőre a popsiján, sajnos akkor nem tudom hogyan, de voltak gondok..., illetve volt hogy az egyik nő nem jól törölte ki a popsiját a nagywc után, hát mennyit kellett krémeznem. Mire bölibe került, szobatiszta volt, de mindig adtak rá pelenkát...de hogyan????, meg nem is cserélték...Két nő volt zsigujék csoportjában, persze a gyerköcök azon belül is megbontva. Ha nem a "mi" nevelőnönkhöz került zsig, akkor annyi. ja és hadd ne mondjam, bölcsödébe, ahol kicsi gyerekkkel foglalkoznak, műköröm???!!!! Huh, nekem is voltak sztorijaim, attól a nőtől ma is felmegy a pumpa bennem! A másik hölgy tök aranyos, kedves volt! :evil: :evil: :oops: :?
A szopizáson ne izgulj, megoldódik. Majd hozza magát. Talán az elején a sok új inger, játék miatt hamar elfárad M., és hamar kidől az ebéd után, és alszik egy nagyot. Aztán ha a hétköznapokban átáll, akkor már a hétvége is könnyebb lesz. Sok lelki erőt kívánok! :P Sajnos a böli is olyan, mint a kórház, vagy tök jó nevelőnőket, dr-t fogsz ki, vagy??!! sajnos lutri. Az biztos, ha én ilyen intézményt vezetnék, akkor jobban megnézném, kiket alkalmazok... :oops: :? 8)

na megyek, mert most engem is megcsíphetett a cecelégy! 8)

pusszok! Aztán, ha bárki megtud vmit Julcsiékrók, akkor pls informáljon minket!!!!!!!!!!! :P
mazsolák
 
 


FATIMA, KÖSZI!!!!!!!!!!!!! :wink:

Az biztos, hogy mások vagyunk! Más vérmérséklettel! És én sajna tudom, hogy most Julcsiban milyen harcok mennek. Fáradt, kimerült, szíve szerint harcolna a fiáért, de nem tudja, mikor tesz jót, ha "behódol", vagy "kiabál" velük, közben meg lehet, h néha a sírás határán, könnyeivel küszködik (h ne lássa rajta Barnus), már semmire, semmihez nincs ereje. Közben a párja meg dolgozik, hogy legyen állása, tudják miből a hitelt fizetni, szóval ez kétkapus dolog. Nem ítélkezhetünk, nagyon nehéz helyzetben vannak ők! Én inkább abban bízom, amit Mircike írt, hogy a dokijuk tud valamit lépni, és ha arra sem reagálnak, akkor egy másik kórházat megcélozni, már ha még van erre szükség, hiszen, ahogy Fatima írta, eddig sem nézett rájuk senki, akkor ennyiből otthon is lehetnének! :twisted: :evil: :evil: :evil:
mazsolák
 
 


Bocsi lányok, ha bántó volt a hozzászólásom! Egyáltalán nem akartam kritizálni szegény Julcsiék családját, csak hát annyira sajnálom szerencsétleneket!
Elhiszem, hogy semmi lelki ereje nincsen a balhéhoz, de akkor mi lesz így??? El kell onnan jönni azonnal. Kell hogy legyen olyan kórház, ahol fogadják őket és foglalkoznak velük!

Na megpróbálom újra....

F.

fatima
 
 


fatima bennem is ugyan olyan kérdések dúlnak mint benned! reméljük történik vmi változás!!!!! ha tudsz vmit szólj!!!!!
kerekpocak
 
 


ja mircike még azt akartam mondani, h egy nagyon kedves barátunk mind3 gyermeke 8 hónapos korától bölcsibe járt! a 11. ker-be. és ott ennek a 3 gyereknek (külön külön jártak persze) külön főztek ! és a mai napig ódákat zengenek a dadusokról, meg bölcsis nénikről (hogy hívják őket?? nyilván nem így... tök gáz vagyok) szal vannak ma már NAGYON JÓ bölcsik!!! és egyre több ilyen lesz, mert lassan senki nem engedheti meg magának azt a luxust h 3 vig otthon---hitelek, kirúgás veszélye, kevés pénz stb stb. szal biztos nem lesz gáz!!! ne aggódj! mirkó bizti nagyon szeretni fogja! de adj neki időt! a munka is furcsa lesz így közel 2 év után de amilyen belevaló csaj vagy tuti élvezni fogod!!! jönnek majd a sikerélmények!!!!!

ha meg nem írsz sokszor, akkor felkeresünk és nagyon de nagyon leszúrunk!!! nem eltűnni! nélküled üres a topik! (nem kell reagálnod majd mindenre, csak mesélj h mi van)

ja és a jel: nekem középső csoportban "fű" volt a jelem. a családom ezen röhögött egy hétig. minden gyereknek kiskacsa, kisviziló, kisizébizé nekem meg 1 szál zöld fű. alig volt hervasztó....
de legalább könnyű volt mindenbe belehímezni.......
kerekpocak
 
 


Fatima, nem voltál bántó, teljesen normális érzések dolgoznak benned!!!!!!!!!! :P

Zsófi aranyos, amit írtál a "fűszálról". :P hú az a bölcsi meg nagyon klassz lehet!!!!!!!!!!!! :P Szeretnék én is ilyet kifogni majd máskor! Mondjuk most zsigu ovijára egy rossz szavam sem lehet! :P De így van! Mirkó tökre fogja élvezni: haverok, buli, fanta (cici helyett)! :oops: 8) :lol: A Bölis néniket meg elküldi, ha... 8) , ja zsófi nekem is ciki, de már én sem tudom, mi a titulusuk... 8)
mazsolák
 
 


szerintetek ez AZ amire vágyom oly nagyon? vagy csak képzelem....


Kép

Kép
lmkata
 
 


az jutott eszembe, a kismama magazint olvasgatva ( :lol: :lol: ) hogy én julcsi helyében tuti megírnám azt, ami vele történt! ilyen esteben az újság utána szokott járni a történteknek. érdemes lenne! már csak azért is, h mással ne történjen meg. szal h ne hozhassanak más babát-anyukát ilyen rossz helyzetbe!
kerekpocak
 
 


Nem vesz fel még mindig Julcsi! :(
Biztosan odafönt sem akarják, hogy beleszóljak a dologba! :roll: :?
Én tutira nem tudnám tűrtőztetni magam, ha bemennék és találkoznék ezzel a dokinővel! Egyszerűen az élet más területéről tapasztaltam, hogy azzal, ha valaki jól megmondja a magáét még nem fog ártani semmit. Ha hallgatunk, akkor ezt használják ki és akkor semmi nem fog történni!

Na dugulok!

F.

fatima
 
 


Zsófi!!! ez nem semmi!!!! ilyet még nem is hallottam!!!!!!! szörnyűűűűű!!! remélem hamarosan lesz valami megoldás és Julcsiék jobban lesznek............
mangó
 
 


Mit kell nézni Kata???? :oops:

F.

fatima
 
 


Samu!!!!!!!!!!!!!! nagyon cukorfalat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon szép és ez a kardi!!!!! nagyon édes!!!!


Kata!!!!! azt hiszem ez bizony AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


:lol: :lol: :lol: :lol:
mangó
 
 


Zsófi, szerintem megérné!!!


Edus, Zsófi, köszi a biztatást! remélem tényleg csak addig fog tartani a pocifájás....

Edu, köszi, kocsiülést itthon még nem próbáltam, kipróbálom!!! :wink:
mangó
 
 


azért ilyen rossz fotó mert ezerrel mozgott lizzzi közben...
és 180 fokban körbeforgott az ágyában a nagy játék közepette :):):)
annyira édes volt ahogy fogdosott, nézelődött, ficánkolt, kalimpált.... :)
és tök jó kupit csinált az ágyában!!! csak jönne már vissza a gyógytornász a síelésből... :roll:

Kép Kép

na még egy OLYAN amin mintha AZT csinálná.... :wink:
Kép
lmkata
 
 


na én is jól szétaprózom az irományomat :oops: :?

tetszik Zsófi a fű-s jel!!! nagyon édes lehetett :)

Mircike! csatlakozom a lányokhoz, nagyon fogsz hiányozni, csak tudsz majd jönni, én szeretném!!!!!!
a szopizás csak alakulni fog valahogy...... én mondom akinek nincs tapasztalata, bocsi........ :oops: :?
mangó
 
 


mi az az AZ???????
kerekpocak
 
 


köszi MangóAngi! :wink:

pici pocimocira nagy pusszancsok - jaaajj télleg frodulópont lesz a 3 hónap - na mondjuk én a hasfájást nem tapasztaltam, csak barátosnőm apukája aki öreg gyerekorvosbácsi, mondta h mint amit elvágtak !!!!!!!!!!!!!!! :wink:
lmkata
 
 


na hát ha nem látjátok, akkor ez nem AZ csak én hiszem
:cry: :cry: :cry: :cry: brühühühhüüüüüüüüüüüüüü
lmkata
 
 


lizu gyönyörűűűűű!!! és elfordult!!! hihetetlen! nincs itt semmi gáz, kata a kis cukkancs borsószem profibb mint bármelyik nagy melák (khm khm samu??) irtó édes!!! csak nemtom mi az az AZ....
ja és gyönyörűűűű a szeme!!!!
kerekpocak
 
 


mosoly????? mert mosoly az van!!!!
kerekpocak
 
 


Kata!!!!!! és ezek a pillák, csak ismételni tudom magam :lol: :lol:

Bende is folyamatosan mozog amikor fotózom! :D
mangó
 
 


Zsóóóóóóóóóófi igenigenigenigenigen!!!!!! mosoly!!!!
yesssssssssssss! EZ AZ !!!! 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol:
lmkata
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak
 
 


Na magamhoztértem :)

Panni! te neked aztán még esélyed sincs unatkozni, mi? :lol:
sikerült összeszedni az ebeket? most hány is van?? Márk játszik/játszhat velük???

Zsóka! a tesók csodaszépek most is :wink: Marcus ugyan kicsit bágyadt, nincs most ott a szemeiben az a bizonyos huncutság, de remélem hamar rendbejön és visszatér belé a rosszcsont :wink:
jajj de sajnálom :arrow: hűtőfürdő.... nagyon szar lehet!!!!! de ha muszáj... :roll:

Marcsi, nincs ugyan tapasztalatom, de tuti ettől az új tudomyánytól kuszálódott össze az alvásotok.

Zsófi! a fűn halálra röhögtem magam. bocsi :oops: de annyira aranyosan írtad és télleg olyan vicces ! még nem is hallottam iylen jelről... :roll:
kapucnis Samu szuperklassz mint mindig :wink:
Lizinek is ilyn kardija van sztem csak lányos színekben... :roll:

Mircike, szorítok h minden lehetőleg simán menjen, ha muszáj is a bökkenő, minél laposabbal...!!! munka, bölcsi, szopi... nem eccerű időszak jön, de túl lesztek rajta és tuti klasszul csinélod majd!! ;)

ooops félbe kell szakadnom, mert Miss nagyonjátszós Lizuska felébrdet az éhségre
(úgy kifáradt h amikor ennie kellett volna az előbb, elaludt de nem bírta sokáig a hasa!!! :lol: :lol: :lol: )
lmkata
 
 


LIZU GYÖNYÖRŰ!!!!!!!!!!!ÉS ÉN LÁTTAM A MOSOLYT!AZ BIZA!!!!!!!!!!!!NAGYON ÜGYES A KISCSAJ, és látom, már meg sem kottyan a szuri!!!!!!!!!!! :P :P

ja igen, és BOLDOG SZÜLINAPOT ANYÁNAK!!!!!!!!!!!

Kép
mazsolák
 
 


Mangó, remélem, nektek is bevállik ez a megoldás! :P :wink:
mazsolák
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?