Sziasztok!
Na, én is ezt mondtam Meának, hogy mostmár teljesen rá hasonlít Lívike szerintem...
Valóban sokkal nagyobbnak tűnik Lívi Gergő mellett, bár szerintem magasságra nem sok különbség van köztük.
Viszont Gergő olyan kis nyűzűge, a kb. 10,5 kilójával.
Lívi meg olyan kis édes, húsika, de nem tömör, vagy tömzsi egyáltalán!!!!
Nagyon édes!
Nyúlné, Barbi!
Képek nagyon jók lettek, gyerkőcök nagyon aranyosak!
Ayse!
Gergő is megy szeptemberben bölcsibe, elsősorban anyagi okok miatt, de a másodsor is legalább olyan fontos, mint az első.
Én ugye a társaság hiánya miatt mennék vissza nagyon dolgozni.
Ezt már milliószor kiveséztük ugye, hogy mi minden van, jobban mondva nincs. Társaság se, és nekem nagyon rossz itthon lenni, ennyire elzárva mindentől és mindenkitől.
Nem mentegetőzni akarok, mert természetesen mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy meddig marad otthon a gyermekével.
Egy biztos, épp Meával beszélgettük ma: ha anyagi okokból nem lenne fontos, hogy én is dolgozzak, és nem itt élnénk, ezen a helyen (ráadásul apóssal), hanem mondjuk sokkal közelebb a szüleimhez, akiknek a segítségére számíthatok,
és egyáltalán, lenne napi társaságunk, nekem is és Gergőnek is (mégha az a játszótéri társaságra is korlátozódik csak), szóval,
ha minden ideális lenne, akkor nyilván én sem adnám bölcsibe Gergőt, sőt, azt hiszem, akár már mostanában bevállalnánk a második babát.
De így nem, igenis azt gondolom, hogy Gergőnek muszáj kiszakadnia a 4 fal közül, neki még arra sincs módja, hogy esetleg játszótéren találjon pajtásokat magának.
Szóval, elég unalmas az élete. Legalábbis én így gondolom, és remélem, hogy soha nem kell megbánnom ezt a döntésemet, de most úgy gondolom, hogy
Gergőnek jót fog tenni a bölcsi.
Barbi!
Jó kis napotok volt ma! Nekem a camponás H&M nagyon tetszett, kb. 2 hete voltam ott (mondjuk nem vettem semmit)
Van Gogh kiállítás
Totka!
Így már értem, hogy honnan a Nyúlné ismeretség!
Komolyan, szentül meg voltam győződve, hogy ismeritek egymást. Abban mondjuk biztos voltam, hogy rokonok nem vagytok, de hogy
miért voltam olyan biztos, azt már nem is tudom...
Hogy miért nem vagyok a fotókon???
Először is, mert már indultak, mikor eszünkbe jutott, hogy nem is fotóztam ma semmit, aztán Mea mondta, hogy csináljunk már egy-két képet,
legalább így fel tudok tenni néhányat Líviről.
Másodszor, mert én fotóztam...
Harmadszor pedig, mert mostanában abszolút nem vagyok fotóképes...
Egyébként vettem egy hulla-hopp (így kell írni???) karikát, legalább a hasamról, meg a derekamról menjen már le valami.
Ahhoz képest, hogy kb. 1000 évvel ezelőtt, akár fél órán keresztül is csináltam, most kettőt nem tudok pörgetni magamon.
Nagyon gáz, Apa csak röhög rajtam, mikor próbálkozom, és közölte, hogy szerintem ott fogja végezni, ahol a súlyzók, meg a 90 napos diéta receptjei, meg az ehhez hasonlók...
Anikó!
Nem mondanám, hogy Gergő egy gavallér volt ma!!!
Féltékeny volt a játékaira, rögtön kivett mindent Lívi kezéből, mindig az kellett neki, ami Lívinél volt.
És ráadásul hisztis is volt, ha valami nem tetszett neki, vagy mondjuk ebéd előtt nem adtam neki kekszet...
Fiúk nagyon helyesek, sűrűbben is tehetnél fel képet róluk!!!
Bodza!
Tényleg nem semmi méretei vannak Kristófnak!!
Teszel fel képeket nekünk???
Ja, és még azt szeretném kérdezni, hogy ha lesz egy kis időd,(tudom, hogy ritkán van), akkor feltennéd nekünk annak a fincsa
aszalt gyümölcsös sütinek a receptjét, amit Juciékhoz is hoztál nekünk????
Köszi!
Róki!
Végre otthon! Ott azért már sokkal másabb lesz, hidd el!
Mennek még mindig a gyógypuszik!
Prüntyi!
Tüncsi nagyon helyes!!!