Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Nem tudok mit mondani a bolcsis temara, mert ugye nalunk inkabb dadak vannak, ahol harom kisgyerek van egy dadara. Szerencsere nekem mindket gyereknel bejott a dolog, Balazsnal is jol mukodik, nem lehet okom panaszra. Nem bovitem ki a temat, mert szerintem ez ugysem erdekel titeket!
De gyereke valogatja szerintem ezt a bolcsis dolgot! Mert hiaba erzi jol magat egy kisgyerek mas tarsasagaban vagy szerintunk unatkozik otthon, sose biztos, hogy a bolcsiben jol erezne magat! Ezt ki kell probalni szerintem.

Kuha,
Varjuk a kepeket Livirol!

Lena a kis kamikazo :lol: :lol: Ez teljesen ertheto Megann, hogy nem erdeklik meg a jatekok! Most a legnagyobb jatek neki, felfedezni es kielegiteni a mozgasigenyet, felfedezni a kornyezetet es ehhez hozzatartozik a maszas, kuszas, rohanas stb. Majd meglatod, egy kis ido mulva elokerulnek meg a reg elfelejtett jatekok is. :lol:

Majola,
Akkor valoban nagyon rendes emberekkel vagytok korulveve! orulok, hogy legalabb segitseged is akad ket pici gyerek mellett es Julcsi hat igen, valoban kis zseni.
Ja, tegnap tanitgattam Balazsnak az altalad leirt kis mondokat es a nagyra no a karimajanal, olyan edesen korozott a kezevel, majd a vegen meg o utogette az en fejemet az imetlesnel mar, amikor van kalapja tehetit mondtam. Odajott es jol racsapott az en fejemre :lol: :lol: , majd elhuzta a szajat es vigyorgott! :lol: :lol:


Sokat "beszel" vagy gugyog inkabb :lol: o is szerintem, mar csak Matthieuhoz viszonyitva is ebben a korban, dehat neki ket nyelvet kell feldolgoznia, bar nem latom, hogy befolyasolna! Ugyanugy megcsinalja a dolgokat, ha magyarul, ha franciaul kerem.
De tegnap peldaul ilyet mondott:-Balazs ejes nyam-nyam-tutut mama boir,(inni), jaccsunk(jatszunk) , majd este elalvas elott kiabalt a kisagyabol, hogy -mamaaaaaa, tejcsit atyalyok(akarok).
Most ugy szeretnem megallitani egy kicsit az idot, annyira aranyosak es ennivaloak tudnak lenni ebben a korban!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Ayse,
Nagyon birom a stilusod :lol: :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Meg persze a tobbieket is, ezert is vagyok meg itt :wink: :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 

 
 

Mai Lívis képek:

Kép Kép Kép Kép

Kép
kuha
 
 


na akkor vágjunk bele:
Benianyu
nagyon jók a sétálós képek,koszos kiflidarab-ismerős! :twisted:
PPanna
hát igen,én is rettegnék ea helyedben egy találkozástól nyuszival,mert Fanni pl.igencsak nekiállt rikoltózni,sikoltozni.....anyukája legnagyobb örömére! :twisted: :lol: :lol: :lol:
nyuszi is próbálgatja a ruciaimat és illeg-billeg bennük! :lol:
Kuha
nagyon jól éreztük magunkat,sőt kifejezetten kényelmes volt az ágy,de maga a szálló pocsék volt,túl jó volt Zalakaroson.... :oops:
és nekünk nyuszival is pihentető volt most,szerencsére nagyNyúl ilyenkor(is)teljesen rákattan kicsi fiára és így én koktélozgathatok és pletyiújságot olvasgathatok fényes nappal anélkül,hogy valaki belevisítana a fülembe! 8)
de mindenképpen légy bátor és merész és engedj meg magatoknak pár napot Gergő nbélkül,mert az azért tényleg más,főleg kettőtökre nézve!altatás után nem igen mehetsaz ki a szobádbó ugyebár! :?
és nem,nem ismerjük egymást személyesen Totkával,mert az Iwiwen írt levelet,hogy olvas minket,de nem mer írni a topikba,meg ilyenek én meg írtam neki,hogy dehogy nem mer! :P
Ancsi
köszi,köszi a képet!olyan cuki!!!!!!!! :P :P :P :P :P
Jucc
tető megvan! :wink:
örülök,hogy felvidítottalak téged is! :P :P :P
micsoda emlékek! :shock: :shock: :shock:
Barbi
nyuszi is kopasz lett,kopaszabb,mint a fiaid! :oops: :oops: :oops: kicsit nekiestem szegénykémnek,de olyan édes golyó feje lett! :wink:
és képek szuperek!nyuszi azért ennyire nem engedi! :? már a gépet!
Ayse
az úgy volt,hogy nem tudtam,hogy terhes vagyok,mert az ominózis éjszaka után :oops: :wink: feküdtem be a kórházba és akkor még csak a vándorlás volt!miután kijöttem tudtam csak meg,hogy nyuszim lesz!de azért pár nap eltelt úgy,hogy nem értettem, mért vagyok olyanhisztis picsa! :lol: :lol: :lol:
kínrím :lol:
tu154 :lol:
Anikó
a baj az,hogy nyuszi mindig úgy csinál,mint aki befejezi a rikoltozást,de sajna pár nap múlva újult erővel folytatja! :twisted:
Cleo,Totka :oops: :oops: :oops:
ühüm,ühüm! :oops:
én is szeretlek benneteket! :wink: :P
And
orrszívást vettem,intézkedem!
huhogás viszont egyre kevesebbszer van :?
Juci
:wink:
azért vigyázz,mert a gyerekek túlnővik a szülőket!
mi még így sem vagyunk veszélyben! :lol: :lol: :lol:
és nem értem mi a bajod egy 11ker :shock: :shock: JAJJJJ!csak Jucc meg ne lássa!!!! :lol: :lol: :lol: szóóóval,egy XI.kerületi ovival,max.beadod nekem őrzésre,ha nem tudsz időben érte menni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :oops:
Prüntyi
kocsi :(
Majola
Julcsi tényleg fantasztikus!eszméletlen előnyben van és valószínüleg lesz is!kis okostojgli!gondolom Anna sem lesz semmi,pláne ilyen nővér mellett! :P
Megann
csorbacsík-nem ismerem! :roll:
HongKong :P :P :P :P :P :P :P :P
Duda
Natinak mennek a nyuszis gyógypuszik!

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Kép
nyuszi a tolóajtós szekrényben

Kép
kiszaladva

Kép
beszaladva

Kép
kopasz nyuszi fürdik

Kép
locsol

Kép
készül valamire

Kép
kopasz nyuszi fej egyik oldala

Kép
szemből

Kép
másik oldala

Kép
kopasz nyuszi müzlizése

Kép
diadalmaskodása

Kép
tudományos megközelítése

Kép
mind megevése

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Kép
látod Fanni,ilyen játékom is van!

Kép
ühüm,had nézzem csak nyuszi!

Kép
naaaa,engedj már oda!

Kép
mamik,ha kérhetném elfordulnátok egy percre?

Kép
mi van?

Kép
nyuszi,ha akarsz tudni valamit,csak kérdezz!

Kép
figyelj Nolcsi,mesélj nekem a csajokról!

Kép
háááát,vannak a kicsi csajok,a nagy csajok,a kerek csajok,a hosszú
csajok......

Kép
és a csajokkal lehet csókolózni is!
megmutassam milyen?

Kép
ez most komoly ,Nolcsi?????

Kép
jaaaaaaj,mami!tudtam,hogy kandikamera!

Kép
hát ezt jól kifundáltuk nyuszimami!

Kép
de most akkor mi az a csókolózás????
jaj,nyuszi!

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Sziasztok!

Nyúlné
Nagyon aranyos Nyuszkó! Így idősebbnek néz ki szerintem,mint fürtösen.
És vigyázz, mert a végén napokra átviszem Marcit és csak pisloghatsz! :lol:

Megann
Asszem tényleg felejtős a járóka akkor. Esetleg nevelési célzattal még bevetheted, vagy nyugisabb percekre.
Ja és hihetetlen lánykád van,hogy elaludt a Macival a földön!
Egy szavad nem lehet rá! :wink:

Ayse
Provokáltalak? :lol:
Szóval én valahol középen állok. Egy egész nap szerintem is hosszú lenne. Ezért próbálok fél napra bölcsit keresni.
És hála Istennek és Árpinak, hogy nem a szükség visz rá, hogy bölcsizzen Marci. Az is tök igaz, hogy más az hogy a gyereknek úgy tűnik társaság igénye van, de kiderül hogy csak Anyával.
Majd meglátjuk. Semmit nem fogok eröltetni, nem hajt a tatár. Ha Marci nem fogadja majd jól a bölcsizést, akkor nem kell járnia.
Most úgy érzem, hogy jót tenne Neki és talán igényelné a közeget.
Egyébként egyrészt gyerekfüggő is szerintem ez a dolog. Persze nem azt mondom, hogy az egyik gyerek már 1 évesen a másik csak 4 évesen érik meg rá, hónapokról beszélek.(de lehet 12 hónap is :lol: ). És a második gyerekkel már könnyebb ilyen szempontból gondolom. Hiszen a gyerekigényét a nagytesó azért részben kielégíti.

And
Én is gondolkoztam ezen,hogy milyen lehet 2 gyermekes anyának lenni. De fura lesz! :roll: Biztos nagyon jó. De az már olyan felnőttes. Kettő gyermekes anya! :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Azta Livike hogy megnőtt! Nagyon szép kislány. És Meásabb lett, jól látom?

Aniko
Szivesen! Remélem ízleni fog.

Barbi
Nagyon édesek lehettek a fiúk pucér popóval rohangálva! :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Danika (cica :lol: ) és Marci kergetőznek! Olyan édesek!!! :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Juci!
Nem provokáltál. Kiváncsian várom a fejleményeket!

Kisnyúl sorozat szokás szerint fergeteges! :P
Livi Gergő páros csodaszép!!! :P

ayse
 
 


Sziasztok!

Le vagyok maradva, mint a borravaló. Otthon voltunk Szegeden anyuéknál, ezért nem jöttem.

Davallia! Isten hozta Esztert köztünk!

Ha Róki megszül, nem lesz több pocakosunk??? Hajrá-hajrá baba-projekten dolgozók!

Róki! Most olvasom a kálváriátokat, nem semmi, amit végigcsinált(at)ok. Remélem most már otthon pihentek.
Tejcsi: én is adok szívesen, bár sose fejtem, és általában a két gyerek annyira leszív, hogy szó szerint semmi nem marad a ciciben (főleg Saci szopizása végén érzem, hogy már fáj, ahogy szívja, mert nincs már semmi benne).
Ja, és a tandem-szopit ajánlom minden fogyókúrázónak! Én most kevesebb kg vagyok, mint terhességem előtt, pedig nem fogom vissza magam kajálásban.

Megann! De jó lehetett a síelés! Léna nagyon édes a képeken! Fantasztikus, hogy így el tud aludni a földön!
A csorbacsík nálunk is használatos!

Bölcsi-téma: Ayseval és Dudával vagyok egy állásponton, és én se szorgalmazom a gyerekek bölcsibe menését. Saci szinte biztos megmenekül a bölcsitől, Kristóf viszont lehet, hogy nem, mert valamikor nekem is szakvizsgáznom kéne, nem húzhatom a végtelenségig.

Rólunk: nagyon jó volt otthon, nagyszülők elkényeztettek minket. Gyerekek irtó édesek, Kristóf továbbra is jó baba, eszik, alszik, és most már hatalmasakat vigyorog!!! Nagyon szereti az arcokat! Viszont Saci anno jobban elfogadta az embereket, bárkinek a kezében elvolt, Kristóf nem, neki csak anya, esetleg apa jó. Sokszor nagyszülők kezében olyan patáliát csapott, hogy csak na! De tényleg nem panaszkodhatom, irtó sokat eszik (6400 g volt 7 hetesen – Saci 5 hónaposan volt ekkora), éjjel alszunk, csak áthúzom egyik oldalamról a másikra.
Saci továbbra is kedves vele (bár épp tegnap úgy belekapott a homlokába, hogy vérzett), csak amikor szopiztatom, akkor kezd el türelmetlenkedni, hogy ő is kér.

Az idő lehetne jobb is, mert egy napja vagyunk itthon, de már kezdek beleőrülni a bezártságba. Nem vagyok depis alkat, de úúútálom az ilyen nyálkás időt!

Kép

Kép

Kép
bodza
 
 


And!
Oké, valamikor februárban Gabi itthon lesz szabin egy hétig (még van 3 hete tavalyról...), majd akkorra szervezem :wink: :D

Duda!
Szegény Nati, de remélem az antibigyót megússzátok! :?

Róki!
Remélem már otthon vagytok!

Anikó!
De ügyes Balázs, hogy már tud buborékot fújni! :shock:

Ayse!
Leon sajna úgy néz ki megy bölcsibe szeptemberben, kizárólag anyagi problámák miatt. Ha megtehetném, én is itthon maradnék vele még egy évet.Nolcsika se volt bölcsis, mostanában érzem azt, hogy jó lenne neki társaságban, nem csak velem. De ő nemsokára már 3 éves lesz. :?
Van ebben a 3 évben valami, úgy látszik. Egyébként Leon is imádja a nyüzsit, akkor érzi jól magát, ha pöröghet, de jelen pillanatban nem hiszem, hogy ha egész nap külön lennénk, azt élvezné......
Szeptemberig még azért van idő, remélem nem fogja a bölcsi megviselni.
Ha tehetném, még itthon maradnék csak Leonnal egy évet, max. néha elvinném a bölcsibe egy-egy délelőttre, mert be lehet adni úgynevezett játszóházba egy héten 2-3x is akár ebédig.
Máe európai országokban 3-6 hónapot maradhatsz otthon a gyerekkel, én ezt nem nevezném jónak, hogy egy pár hónapos csecsemőt otthagysz a meló miatt. Nem hiszem, hogy ez túlságosan gyerekbarát és a gyereknek ez kimondottan jó...... :?

Kuha, Mea!
Lívis és Gergős képek édesek nagyon, hogy Lívi mennyivel nagyobb, mint Gergő :shock:
Nagyon szép kis-nagylány :D

Zsuzsa!
Nagyon rendesek Karcsi barátai, azért ez nagy öröm lehet és könnyebség, hogy ilyen sok mindenkire tudtok számítani. :D

Emese!
Képet dobjál már, pontosabban küldjél Csibbnek a kopszi Nyusziról! :P :wink:

Ma a Camponában voltunk, ebben az esős időben nem lehet sétálni :(
Ha már ott voltunk, bementünk a h&m-be, vettem Leonnak én is spidermen-es pólót, meg egy szuper kantáros farmert, amire autók vannak hímezve, meg még egy szupi nacit :oops:
Az aboriginal-ban meg Gabinak egy supermen-es h.ujjú pólót....azért nekem is becsúszott mind a két helyen egy-egy felső :wink:

Pénteken utazunk ugye Komáromba wellnesezni a gyerekek nélkül, barátnőmmel és a férjével. Felvetődött, hogy pénteken kiugrunk Bécsbe shoppingolni és utána megyünk csak a szállodába. Alig várom, mivel mi a karácsonyi vásárt kihagytuk :D
Csak vasárnap jövünk haza, amikorra Gabi kapott belépőt a vangogh kiállításra, speckó jegy, mert miután bezárt a múzeum, este 7-re kell menni, amikor tárlatvezetés lesz. :D :D :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Sziasztok!
Nyúlné, kéééész vagyok a szövegeidtől, két perce csak kuncogok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Eszméletlenül jó képek lettek, mind egytől-egyig :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Tegnap du.-tól írtatok megint annyit, hogy jegyzetelnem kellett!
A memoárom már nem a régi, tegnapról lehagytam egy-két mondtatot! :oops:
Szóval:
Prüntyi
Tüncsinek nagyon szép szemei vannak, és jól áll neki a rövid haj!Én nagyon rövid haj párti vagyok, Pannácskámnak olyan hátul a haja mint a szénaboglya-de férj nem engedi levágatni.
Kuha
jaj, meg sem köszöntük Gergőd az iwiwen!Nagyon ari.!
Jucc
uhh, olvastam a penge-szemölcs-anyukád monológot! :shock:

Megann

Léna kimászik a járókából :shock: Hongkong éljen, éljen!
Duda
Natinak jobbulást!
Anikó
egy fél biokémia tananyagot vázoltál fel, de And ebben nagyon tuti!!!!
Kuha ismét
Gergő orrvérzése :cry: (egyből kiszúrtam a sorok között)
Jaj, igen, tényleg nem ismerjük(MÉÉÉÉG!) Nyúlnéval egymást.Anno írtam Neki levelet-miért pont Neki???Az ismerősöm ismerőseinek az ismerősei között megláttam egy képet, amin KIsnyúl volt-gondoltam, ez nem lehet más, mint Nyúlné kisfia(képről úgy 90%-al felismertelek utánna sokmindenkit innen az őszi topikból)
gondoltam egy merészet írtam neki-és visszaírt tök kedvesen, pedig gőze nem volt, hogy ki fia-borja vagyok!
Hát most meg itten vagyok! :D
Nagyon jók a képek Liviről, anyukájáról, Livi fülcsbevalójáról, Gergőről!Te miért nem vagy rajta??Jó, azon kívül, hogy Te voltál a fotós! :D

hmm, mit is akartam????
Benianyu
Beninek levállt már a fehér lepedék, ami védi a sebágyat??????

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Majola! De jó, hogy ennyi segítséged van! Nekem csak akkor van ilyen, ha hazamegyünk Szegedre. Ott tényleg van nekem is segítségem. Itt csak a lenti néni volt, aki szegény megbetegedett, így nem nagyon tudja vállalni a főzést már, meg Saci keresztanyja, de ő meg 30 hetes terhes, így már ő se nagyon tud jönni. :(

Barbi! De tuti lesz ez a VG tárlatvezetés!

Nyuszkó nagyon édes, mint mindig!!!

Márciusra én is szervezek most már valami kikapcsolódást, annyira jókat meséltek ezekről a hétvégékről. Végül is akkor már 3 hónapos lesz Kristóf. :D

Kép

Kép

Kép
bodza
 
 


Szerintem is hasonlit egyre jobban Meara! Nagyon helyes kislany.
Kuha koszi a kepeket! Fiad jo hazigazda volt? Nagyon helyes am a kepen!


Nyulne,
Elsopro, hengerlo es halalra nevettem magam a kepeken! Nagyon jok es jo a kisnyuszi haja, de megsugom, nekem a furtjeivel is nagyon tetszett :wink:

Egy par kep rolunk is,
Szoval a "ver- Kép ebunk"
Kép Majola, igy koroztem a kezemmel, a gombas mondokanal Kép igy szoktam kocsikazni Kép semmit nm ettem meg mama Kép rajzolni fogok valami szepet anyanak Kép inkabb gyurmazok egyet Kép Matthieu szomoru, mert nem nezheti a TV-t

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Szia Bodza!!!!!!!! :D
Szép méretei vannak Kristófnak!!!!!
Bölcsi:
Panninak tudjátok, az anyagiak miatt kell bölcsikébe menni!Ha megtehetném, a szüleim példáját látva magam előtt-velem lenne hároméves koráig, tuti!Azok az évek úgysem jönnek vissza soha már.(pl.belegondolva abba, hogy Panninak a bölcsi miatt hatkor kell kelnie-mostmeg alszunk hajnal öttöl összebújva fél kilencig, stb, stb, stb...)
Én csak előnyét láttam, hogy anyu otthon volt tesómmal, és velem is hároméves korunkig!
De van egy nagyon jó barátnőm, akinek 12 éves a kislánya, és most 13 hetes kismami!Na, Ő pl.a baba megszületése után 6 hónappal fog visszamenni dolgozni.Nem az anyagiak miatt-hanem kell neki a társaság, befordulna, bezizzene három évig.És szerintem ettől nem lesz rossz anya!
Szóval pro és kontra!

Rokica
Ez őrület, de majdcsak rendeződnek, kimennek a bacik, vírusok Zsuzsából!
Alig pihi, és jön Szilvi!Remélem, lesz segítséged!Használj ki minden f lehetőséget!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


f lehetőség=ez úgy akart lenni, hogy felajálkozó lehetőséget!

Figyelitek:fél év alatt haladó felhasználó lettem!!
Naaa, ezt apánknak inkább nem mutatom, mert így is sokszor megjegyzi, hogy mióta iwiwezek, és babanetezek, tizenegy körül keveredek ágyba, és megháromszorózódott a gép előtt való ülésem!!! :oops: 8)

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


mentem is!Pusszantás.

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Totka :roll: tudom, hogy And tuti ebben, valoszinuleg valaszolni is fog, mert Rokica tole kerdezte, de nekem meg keznel volt, mert nemreg voltam en is vervetelen es a felet nem ertettem, ezert mar el volt mentve a cikk :lol: Nem okoskodni akartam csak segiteni :oops:

Barbapapa,
De meg hogy! Eletartom a fujokat es "rofogve" belefuj, de sikerul neki es csak ugy orul a kis feje, amikor szallnak a bubik.

Bodza,
Tandemszopi: Nagyon bator vagy! Sacinak bevallik a par hetes anyatej? Bar biztosan, ahogy irod is, le a kalappal!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Itthon vagyunk!!!

Igaz 38,6-tal engedtek haza, búcsúzóul még kaptunk egy adag Nurophent... holnap délelőtt megyünk az új doki bácsihoz.

És rendesek voltak, mert csak 6 éjszakát számoltak fel, nem 12-t...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Emese!
Közben megjöttek a képek kopszi-nyusziról is :lol:
Nem is olyan rövid a haja, nagyon ari vele, nekem jobban tetszik, mint a loboncos :wink:

Bodza!
Huh, nem semmi méretei vannak Kristófnak, nem csodálom, hogy fogysz :shock: :D
Én is gyűlölöm ezt a pocsék időt :(

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Rókica, végre! Mostmár otthon hamarabb felépül(tök)!

Totka, igen szénaboglya eset nálunk is volt amíg hosszú volt...olyan nehéz kifésülni...

Anikó, nagyon édesek vagytok! Rég láttam képet rólatok.

Mea, jó nagy lány lett Líviből! De nagyon tüneményes! Hogy áll a felújítás?

Nyúlné, Tüncsi szerencsére nem pakolászik (ruhákat), csak ha nyitvafelejtjük a szekrényt...na de akkor vérszemet kap! :lol: ...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Anikó!
Nálunk még Nolcsinak se igazán megy a fújkálás, nemhogy Leonnak, csak köpdös bele ezerrel :lol: :lol:
Szuperek a képek, micsoda két helyes pasid van, hűűűűha, csak győzd a csajokat levakarni :wink: :P :lol:
Nagyon jó ez az asztalka, nem is láttam még ilyet. Talán nem tudja a lapokat úgy elhajigálni, nem?

Róki!
Jaj de jó, otthon biztos hamarabb rendbejön Zsuzsa.

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Sziasztok!!! :D

Köszönjük a dicséreteket és köszi kuha, hogy feltettél Líviről képeket, már annyira rég láttátok :oops:

Hát Lívi nem kicsi az biztos és igen, egyre inkább én fajtám :D
De eddig is az volt szerintem :) :wink:
Ja amúgy van vagy 13 kiló és vagy 84 cm.
Már majd leszakad a derekam tőle :D :D :D

A haja most lett másodszor levágatva, fodrász csinálta és jól tűrte nagyon.

Kuha! :)

Nagyon jó volt talizni :wink:
Remélem hamarosan megint fogunk!

Prüntyi! :)
köszi kérdésed, jól haladunk.
Május 1-ig kell kiköltöznünk, addigra belül kész lesz úgy néz ki!
Autód :( :( :(

Többiek!

Remélem hamarosan többet tudok jönni+olvasni is!

Addig is mindenkinek sok sok puuuuussszzzit küldünk!!!!

Mea
mea
 
 


Sziasztok!!

Csak gyorsba!! :oops: :?

Nem tudna valaki ajánlani valami finom egyszerű torta receptet??
Holnap lesz a párom szülinapja és lehet sütnék neki!!

Rókica!
Éljen,hogy otthon vagytok!!! :D
Meglásd minden rendben lesz!!! :D

Fényképek nagyon szuperek!!!

Ja,Edináék már holnap mennek haza!!! :D

Puszi!!

ancsi26
 
 


Lányok, Tüncsi legózik... :lol: és puszit is küld... :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Jaj Anikó, picit félreérthető voltam!!! :oops: abszoult nem arra gondoltam, hogy okoskodsz, sőt vedted a fáradtságot, hogy bemásold ide!Remélem, nem haragszol!
Rokica
Hurrá, hurrá az otthoni levegő!!!!!!!!!!!!!!
Prüntyi
Tüncsi nagyon édes a dobozban! :D

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Ancsi
Vakondtúrás torti!!!!!!!Finom is, egyszerű is.
Anikó
nagyon jó, hogy hogy gyurmáztok már, én is úgy adnék Pannának, de tuti megenné...!Matthieu-t hogy becézitek?Miért nem nézhetett TV-t?Bünti?

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Sziasztok!

Na, én is ezt mondtam Meának, hogy mostmár teljesen rá hasonlít Lívike szerintem...
Valóban sokkal nagyobbnak tűnik Lívi Gergő mellett, bár szerintem magasságra nem sok különbség van köztük.
Viszont Gergő olyan kis nyűzűge, a kb. 10,5 kilójával.
Lívi meg olyan kis édes, húsika, de nem tömör, vagy tömzsi egyáltalán!!!!
Nagyon édes!

Nyúlné, Barbi!

Képek nagyon jók lettek, gyerkőcök nagyon aranyosak!

Ayse!
Gergő is megy szeptemberben bölcsibe, elsősorban anyagi okok miatt, de a másodsor is legalább olyan fontos, mint az első.
Én ugye a társaság hiánya miatt mennék vissza nagyon dolgozni.
Ezt már milliószor kiveséztük ugye, hogy mi minden van, jobban mondva nincs. Társaság se, és nekem nagyon rossz itthon lenni, ennyire elzárva mindentől és mindenkitől.
Nem mentegetőzni akarok, mert természetesen mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy meddig marad otthon a gyermekével.
Egy biztos, épp Meával beszélgettük ma: ha anyagi okokból nem lenne fontos, hogy én is dolgozzak, és nem itt élnénk, ezen a helyen (ráadásul apóssal), hanem mondjuk sokkal közelebb a szüleimhez, akiknek a segítségére számíthatok,
és egyáltalán, lenne napi társaságunk, nekem is és Gergőnek is (mégha az a játszótéri társaságra is korlátozódik csak), szóval,
ha minden ideális lenne, akkor nyilván én sem adnám bölcsibe Gergőt, sőt, azt hiszem, akár már mostanában bevállalnánk a második babát.
De így nem, igenis azt gondolom, hogy Gergőnek muszáj kiszakadnia a 4 fal közül, neki még arra sincs módja, hogy esetleg játszótéren találjon pajtásokat magának.
Szóval, elég unalmas az élete. Legalábbis én így gondolom, és remélem, hogy soha nem kell megbánnom ezt a döntésemet, de most úgy gondolom, hogy
Gergőnek jót fog tenni a bölcsi.

Barbi!
Jó kis napotok volt ma! Nekem a camponás H&M nagyon tetszett, kb. 2 hete voltam ott (mondjuk nem vettem semmit)
Van Gogh kiállítás :) :) :)

Totka!
Így már értem, hogy honnan a Nyúlné ismeretség!
Komolyan, szentül meg voltam győződve, hogy ismeritek egymást. Abban mondjuk biztos voltam, hogy rokonok nem vagytok, de hogy
miért voltam olyan biztos, azt már nem is tudom...

Hogy miért nem vagyok a fotókon???
Először is, mert már indultak, mikor eszünkbe jutott, hogy nem is fotóztam ma semmit, aztán Mea mondta, hogy csináljunk már egy-két képet,
legalább így fel tudok tenni néhányat Líviről.
Másodszor, mert én fotóztam... :) :) :)
Harmadszor pedig, mert mostanában abszolút nem vagyok fotóképes...

Egyébként vettem egy hulla-hopp (így kell írni???) karikát, legalább a hasamról, meg a derekamról menjen már le valami.
Ahhoz képest, hogy kb. 1000 évvel ezelőtt, akár fél órán keresztül is csináltam, most kettőt nem tudok pörgetni magamon.
Nagyon gáz, Apa csak röhög rajtam, mikor próbálkozom, és közölte, hogy szerintem ott fogja végezni, ahol a súlyzók, meg a 90 napos diéta receptjei, meg az ehhez hasonlók... :) :) :)


Anikó!
Nem mondanám, hogy Gergő egy gavallér volt ma!!!
Féltékeny volt a játékaira, rögtön kivett mindent Lívi kezéből, mindig az kellett neki, ami Lívinél volt.
És ráadásul hisztis is volt, ha valami nem tetszett neki, vagy mondjuk ebéd előtt nem adtam neki kekszet...

Fiúk nagyon helyesek, sűrűbben is tehetnél fel képet róluk!!!


Bodza!
Tényleg nem semmi méretei vannak Kristófnak!!
Teszel fel képeket nekünk???
Ja, és még azt szeretném kérdezni, hogy ha lesz egy kis időd,(tudom, hogy ritkán van), akkor feltennéd nekünk annak a fincsa
aszalt gyümölcsös sütinek a receptjét, amit Juciékhoz is hoztál nekünk????
Köszi!

Róki!

Végre otthon! Ott azért már sokkal másabb lesz, hidd el!
Mennek még mindig a gyógypuszik!

Prüntyi!

Tüncsi nagyon helyes!!!

Kép
kuha
 
 


Ancsi!

Ehhez mit szólnál???

Narancsos túrótorta

HOzzávalók:

1 kg túró
csipetnyi só
12 dkg vaj
20 dkg porcukor
3 tojás
1 csomag főzni való, vaníliás pudingpor
fél csomag sütőpor
7 dkg búzadara
1 alma
3 narancs
10 dkg cukrozott narancshéj

Elkészítés:
A túrót szitán áttörjük, majd a vajjal, a cukorral, csipetnyi sóval, a tojássárgákkal alaposan összedolgozzuk.
Hozzáadjuk a vaníliás pudingport, a sütőport, a búzadarát, belereszeljük a meghámozott almát. Két narancs levét kifacsarjuk, a harmadik húsát kockára vágjuk és a cukorzott narancshéjjal együtt a túrós masszába vegyítjük.
Végül a tojásfehérjékből vert kemény habot is beleforgatjuk és kivajazott, búzadarával meghintett tortaformába töltjük.
Előmelegített sütőben 220 fokon kb. 50 perc alatt megsütjük és kikapcsolt sütőben hagyjuk kihülni.



Más: Azt elfelejtettem mondani, hogy hívott ma Annamami, mindenkit puszil, és továbbra is reméli, hogy lesz hamarosan internet, és tud újra jönni!

Kép
kuha
 
 


Évi, PÜ-ment

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Prüntyi!

Válasz PÜ ment!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kuha
 
 


Juha!
Én tök bírom a hozzáállásodat a bölcsihez. Szerintem is méltányolandó, ha az anyuka mondja azt, hogy számára megeröltető otthon lenni. És példás, ha ezt magának is be meri vallani!

Anikó!
Nagyon-nagyon szépek a fiaid!

ayse
 
 


Kuha! Bocsánat :oops:
így jár aki lop egy-két percet (majd azt írtam perecet :lol: ) és nem kapcsolja fel a villanyt....

ayse
 
 


Rokica!
Éljen!
Kívánom, hogy most már minden forduljon jóra és legyen vége a láznak, betegségnek!!!!!

ayse
 
 


Csajok!
Tök fájt a szívem délután. Ilyet akkor szokott csinálni, ha jön a hó :(. Úgy látszik, mégiscsak lesz tél, pedig már beleéltem magam, hogy itt van Kalifornia

ayse
 
 


na csak röviden,amíg nem füttyentenek a srácok!
ma is voltam tornázni,meg tegnap is!!!!! 8) 8) 8) ma vicces volt,mert csak én voltam,meg az edző! :shock: ,így jól megkínozhatott és egy kicsit sem lébecólhattam!nagyon kemény volt!de olyan jó,mert eddig 3tanárnál voltam és mindegyik megkérdezte,hogy balettoztam e? :oops: :P ,sőt a mai oktató agyon dicsért,hogy milyen szép mozdulataim vannak!olyan jó esett!az állóképességemet már nem dicsérte egyik sem! :? van mit behoznom,nagyon elgyengültem,főleg belső combi,fenék,csípő,szóval deréktól lefelé,pedig én ott voltam nagyon erős,mozgékony!most a karom ,sőt már a hasizmom is erős,pedig régen egy kiló krumplit sem bírtam megemelni......mennem kell

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Ancsi
nagyon fine,de borzasztó egyszerű csokis??????
200g ét tortabevonó(Katica)
100g akármilyen mag(eredetileg fenyőmag,én mandulával szeretem,párom mag nélkül)
125g olvasztott vaj v.margarin
4tojás
100g cukor
1 csomi van.cuki
50 g liszt
porcukor és/vagy kakó por a tetejére!
a többit,ha érdekel!
nekem ez a kedvencem és mindenki a bűvöletébe esik,aki kostolja!
8) :P :P :P és hiper gyors!

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Kuha! :D

Azért Lívi sem volt semmi, mikor odament Gergőhöz és le akarta cibálni a kisautójáról!!! :oops: :oops: :oops:
De nagyon jól éreztük magunkat, köszi :wink:
Mondjuk Lívi csak hazáig aludt és tök fáradt maradt és még most sem alszik, hanem egy órája dumál a kiságyában, és elvan :D :D :D

Én beadnám Lívit bölcsibe délig 2 éves korától de sajnos csak itt Verőcén van bölcsi, Nagymaroson nincs :evil:

De ha nem is dolgozás miatt, akkor is fél napra vinném őt, persze csak ha azt látnám, hogy élvezi is, mert ha nagyon nem akkor várnék még vele.

De mivel Maroson nincs, ezért valószínűleg csak ovis lesz :wink:

Viszont gyerektársasága így is lesz bőven a 5 egyidős gyerkőccel az utcában :D

Ayse!

Szavaid jól estek.
szerintem is jó, ha bevallja egy anyuka, ha másra is vágyik ill. hogyha picit sok azért neki a gyereknevelés.....
merthát valljuk be, ehhez óriási türelem kell néha(pl. ami nekem nem igen van, de gyakorlom most már :D :D :D )
mondjuk nekem szerencsére nincs sok okom a panaszra Lívivel, mert egy ANGYAL, de tényleg.
Nem hisztizik, szót fogad nagyjából(EDDIG), alszik mikor kell és eszik is azért :D

Na megyek, mert dóóóógom van :D

Puszi és jó éjt Nektek!!!

Mea
mea
 
 


Sziasztok!

Még délután olvastam vissza, de csak most tudok kicsit írni, úgyhogy a felére sem emlékszem :oops:

Rokica :) Nagyon örülök, hogy végre otthon, biztos minden rendben lesz, gyógyuljatok, pihenjetek!!! További gyógypuszikat röppentek, biztos ami biztos :)

Anikó :) Végre a Te fiaidat is láthatjuk, nagyon jó képek :)

Tüncsi is édes a ládában :)

Lívit is jó látni újra, tényleg tiszta anyja, és nagylány ő is :)

Nyúlné :) Szemtől szembe a kínzó edzővel, az nem semmi lehet...

Bölcsi: ezt a témát én is ugyanúgy kerültem, mint Ayse :)
Igazából nincs is hozzáfűznivalóm, csak annyi, hogy egyetértek vele. Waldorfék 4 éves korban határozták meg az elválásra érett kort, de nyilván nem mindenki teheti meg, hogy gyes után még marad. És ők többnyire ragaszkodnak a félnapos ovihoz,. mert továbbra is azt támogatnák, hogy a gyerekek az anyjukkal legyenek, és igazából 7 évesen érettek arra, hogy hosszabb időre elváljanak. Természetesen tökéletesen megértem azt, akinek anyagi oka van arra, hogy dolgozni menjen, sőt Kuha helyzetét is. Aki arra hivatkozva adja bölcsibe a gyereket, mert szerinte gyerektársaságra vágyik, az szerintem téved, de kategorikusan nem jelenthetem ki ezt sem, csak a véleményem ez :) Pontosan, ahogy Ayse mondja: anyjával együtt. Elválva az anyától egész más lesz. Én mondjuk el nem tudom képzelni, hogy Gergővel mi lenne, ha erre kényszerülnék, de ők mindketten nehéz esetek ebből a szempontból. A lényeg, hogy szerintem játszóházba, gyerektársaságba érdemes járni, ha nincs valaki rákényszerítve a bölcsire.

Mennem kell...

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


Még mindig bölcsitéma:

Én is fél napra adnám Lénát bölcsibe, nem egész napra...de én tényleg meg vagyok győződve arról, hogy az én Lénámnak jót teszek ezzel... :roll: :roll: :roll: :roll:
És itt most természetesen én sem titkolom el, hogy nekem is vannak másirányú terveim(nyelviskola) stb, aki ismer az úgyis tudja, hogy nem vagyok az az itthon elüldögélős tipus...de ha úgy látnám/fogom látni, hogy Lénának nem jó, nem szokik be, nem tetszik neki, nem érzi jól magát(és ezteket szinte elképzelhetetlennek tartom ismerve őt)...akkor én is átértékelném a bölcsikérdést...

Kuha, Nyúlné!

Jól lenyúltam a receptjeiteket :wink:

Kuha...

Épp most akartam kérdezni, hogy hogy áll a 90 napos.. :oops: :oops: de akkor storno..

Totka!
Te hogy állsz fogyival???

Én elég ramatyul állok súlyügyileg...jókat ettünk kint is olaszban...meg is látszik...
És sajnos csak a hasamon...echte úszógumi..egyébként meg vékony lábak, karok...
Tök amorfnak érzem magam :( , és pont ott van a háj, ahol meg is marad...
Egyébként du shopingoltam egy órácskát az árkádban...és a Zara-ban vettem magamnak egy 38 as kord nacit...meg egy kockás blúzt(1790 ft :shock: :shock: :shock: )..
És hát sajnos megint konstatáltam...hogy a cickóim miniatűrök lettek a fogyástól..a hátam viszont tök kiszélesedett...igy csak L-es blúzt éreztem kényelmesnek...
Kistesó után már csak XL-es lesz jó??? :shock: :shock: :shock: :shock:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Sziasztok! :)

Hazajött az öcsém Amszterdamból két napos villámlátogatásra. Az Anyuék sem dolgoznak, így nálunk voltunk ma egész nap és holnap is ott leszünk. Olyan jóóóóóó volt. :)

Ayse,
Nem foglak megcáfolni. Én sem vagyok bölcsi párti. Beni sem járt bölcsibe és ha tehetem (Apa is pártolja) akkor Dani sem fog. Azzal persze egyet értek, hogy szükséges, hogy másféle ingerek is érjék a gyereket, ne csak állandóan kettesben legyen az anyukával, mert az 2-2 és fél éves korban kezd kevés lenni. De lehet menni játszóházba, játszótérre, babatalira :), kitalálni egy héten 2-3-szor különféle érdekes programokat, ami akár villamosozás is lehet, Beni imádta. :)
Sajnos nálunk nincsenek el ilyen jól a fiúk, mint Lilid és Andrisod.
Beninek már nagyon hiányzik a saját korosztálya, nagyon régen van itthon, több mint másfél hónapja nem jár oviba. Sokat unatkozik itthon, nagyon sok olyan játéka van, amit csak akkor tud játszani, amikor Dani alszik. Sokat szekálja Danit, nem hagyja kibontakozni, elveszi a játékait. Nagyon nehéz most vele. Már azon gondolkoztam, hogy lehet, hogy kéne beszélnem egy hozzáértő emberrel. De most még várok egy kicsit. A műtét is megviselte, sokat voltunk bezárva itthon, pici a lakás is. Talán, ha visszarázódik az oviba, elkezd újra sportolni. Az oviban egy héten ötször van sport, igaz ezek fél-háromnegyed órás edzések, de szerintem nagyon sokat számít. Tavasszal újra fogunk játszózni, az oviban is kint lesznek majd az udvaron délután is. Remélem, mindezek jó hatással lesznek rá…
Kicsit eltértem a tárgytól……

Duda,
Mielőbbi jobbulást Natinak! :) (egyébként hörghurut)

foly. köv. :) mert még nem olvastam végig. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Andris ma egész magas hangon kurjongatott, csodálkoztam is, hogy ma nem kazuár, hanem valami kismedveféle???
- Hát te meg ki vagy? - kérdem tőle.
- Atti! - válaszolja. :shock: :D

ayse
 
 


Hé Kuha!
Ki fogja nézni a Barátok nélkült??? :wink:
(jóvanna, tudom ám, hogy közt)

ayse
 
 


Ayse!

Előző hozzászólást köszi! :wink: :wink: :wink:

A Barátok nélkült pedig nézem, most épp reklám van... :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha
 
 


Mea!
Leon is 84 centi :wink:
Csak ő kicsit kevesebb, habár talán elkezdett hízni, úgy 5 hónap után rá is fér......közeledik a 12-höz :lol:

Prüntyi!
Puszidobálós Tüncsi eszméletlen jó fej! :D

Emese!
Edzés jó lehetett, ügyi vagy, hogy jársz! :wink:
A torta tényleg nagyon fini, tapasztalatból mondom! :P :D

Megann!
38-as naci és gondjaid vannak a súlyoddal :shock: Na ne hülyülj, jó?! :lol:

Benianyu!
Nolcsin is kezdem azt érezni, hogy elege van a télből, a bezártságból, nagyon hisztis mostanában, Leonnal is türelmetlenebb és ő még közösségbe se fog menni egy darabig....
Én is a tavaszban reménykedem, ha sokat megyünk a játszira, majd telekre, akkor könnyebb lesz.
Most pl. 2 hete nem voltak a fiúk a nagyiknál, hát meg is érzem magamon. Kevés a türelmem nekem is, alig várom, hogy hétvégén elutazzunk :oops:
Szóval teljesen átérzem, hogy kicsit eleged van :?

Évi!
Hát én meg se próbálkoznék hulla-hopp karikával, asszem Gabi is csak fetrengene a röhögéstől, de én is.... :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Ayse :) na neee! Már Andris-száj is van??? És még nevetni is kell rajta, olyan jóóóó! :D

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


Barbi!

Na, az a másik, hogy ha látom, hogy Robi röhög, nekem is röhöghetnékem van...
Úgyhogy majd akkor csinálom, amikor nincs itthon.
Igaz, Gergő is kacag, de legalább ő nem azon, ahogy szerencsétlenkedem, hanem azon, hogy nem érti , mit csinálok...


Megann!
Most tényleg! Mennymá' :roll: :roll: :lol: :lol: a 38-as nadrágoddal, jóvan???? :wink: :wink: :wink: :wink:

Benianyu!
Remélhetőleg, ha BEni újra közösségbe fog járni, talán "visszaváltozik" egy kicsit...

Kép
kuha
 
 


Zsuzsa,
Nagyon kedves emberek vesznek körül titeket. Jó olvasni. :) Ritka manapság az ilyen önzetlen segítség. És nekik tényleg Julcsi mosolya és bája a fizetség. :wink:

Kuha, Mea
Nagyon szuperek a képek! :) Lívikét tényleg rég láttuk. Hogy megnőtt! :) Tényleg kezd rád hasonlítani. :)

Nyúlné
Kopasz Kisnyuszi olyan szép! :) Szekrényben is, kádban is! :) De miért kopasztottad így meg? :oops: Olyan édes volt közepes hajjal! És Fannival és Nolcsival is tüneményesek. És a duma!! Megint szuperjó! :)
De ügyes vagy a tornával! Régebben én is jártam, most is kéne, de nem annyira egyszerű, meg rá is kéne szánnom magam. Inkább próbálom beadni magamnak, hogy tavasztól kijárok majd futni az erdőbe, mint régen. :?

Megann,
Nem semmi, hogy Lénád kimászik a járókából! :) Bár, amiket Dani csinál mostanában, nem is lepődöm meg.
Éljen Hongkong! :) :)
38-as nadrág! Jaj! Nekem sem megy a norbizás mostanában úgy ahogy kéne. :oops: :oops:

And, Juci,
Nagyon felnőttes ám kétgyerekes anyának lenni! :) De főleg nagyon jó érzés! :) :)

Totka,
De jó, hogy kérdezed. Még nem vált le a lepedék. Épp most néztem bele a szájába fürdésnél. Az jelent valamit? Egyébként néha fájlalja, olyan belenyilallás szerűen a fülét is és a torkát is, de elmúlik és már megy is tovább. Most már jól eszik és iszik.
Én is azt hittem, hogy ismeritek egymást Nyúlnéval, de most már minden világos. :)

Bodza,
Nem lehet egyszerű neked segítség nélkül. Az viszont jó, hogy éjjel tudsz pihenni.
Kristóf jó súlyban van, ő is kis gombóc lesz az anyatejtől. :)

Erről jut eszembe, hogy lemértem Dani és Beni haskörfogatát és kb. egyforma?!?!?! Az milyen? Olyan pocakja van a kis törpének, hogy csak na! :)

Aniko,
Végre láttunk képeket a két fiadról! :) A pici nagyon aranyos, a nagy meg igen helyes kissrác! :)

Rokica,
ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN, hogy otthon vagytok! :)
Zsuzsa örült, hogy újra otthon lehet?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?