Itt vagyok, vagyok...
új laptopom van, ami automatice beléptet, akkor is, gha a Babanet csak egy fül a monitor alján.
Elég idegroncs vagyok ettől az új kütyütől.
Mir, nagyon sok szeretettel gratulálok. Kíváncsi vagyok, hogy sikerült a szülés.
Azért ég a pofám, mert vagy mindenkinek sorba írok valamicskét (ami lehetetlen már csak azért is, mert többnyire szakaszokban olvasok kicsiket és megyek is tobvább) vagy kihagyok valakit. Harmadik verzió: csak magamról pofzázok.
Látjátok milyen szar ez a laptop?
Öööö... anyóst nem résuletezem. Bevillant ehy nagy oroszlánkabátban (leopárdminta, szőr a nyak körül), alatta leopárdmintás felső meg gatya, csillogósbarna csizmával, meg szőkéből ilyen nem is tudom milyen elvseszett vöröses piros színű haj. Képzelhetitek Bpgit. Tátott száj ezerrel, ni, egy élő karácsonyfa! Szavam ne legyen, végül nem hozta el a járókeretet, pedig istenbizony készen álltam rá, hogy megmondom amit Rambóka mondott, de nem hozta el, biztos észhez tért. Helyette elmesélte, hogy PONTOSAN szeptember óta depis. Nini, mondom, és miért pont azóta? Hát mert csináltatottt horoszkópot és abban az áll, hogy tavaly szepttől ez év májusig rossz időszaka van.
Na mégis sikerült részletezni.
Na mindegy, vége a jóvilágnak, ugyanis elcsórta a laptopom, Internetezni dfog!!
Többet egy szüót se!
A mensim megjött, de az is milyen. Úgy t
nt, hogy 1 napig tart, aztán pénteken 2 takarító eljött nagytakarítást csinálni velem együtt, akkor kicsit erőlködtem, mert széttéptem azokat a dobozokat, amiket a párom nem volt hajlandó kidobni idestova 3 éve hogy majd jó lesz a következő költözködéshez. Már egy ideje szemezgettem a hűtő tetejére felhajított nyomtatós Canon dobozzal. Akkor megint megjött a mensim, meg Bogi is ugrált egy kicsit a hasamon. Szerintem ennél jobb abortívum (vagy hogy is mondják?) nem kell. Holnap megyek Csepelre vért vetetni reggel a Laborigoba.
Jöttek házat nézni már hárman is a hétvégén.
Meg még van műsfajta munka is, már nagyon várom, hogy látszódjon az eredménye, de egyelőre csak egyet lépónkl előre kettőt hátra.
Elég nehéz a mai világban, ha valaki vállalkozásba fog.
Bogicica pár napja szótagokban gőgicsél. Rettenetesen felhúzza az orrát, kint van a felső ínye, és mondja percekig levegővétel nélkül szinte, hogy vávávvvvávávááá. A macska dermedten nézi, hogy akkor most lekeverjen neki egy pofont, vagy sem?
Ja, a mcska.. behozott tegnap hajnalban egy élő egeret és elengedte a házban...
Azóta se tudjuk, mi van, esküszöm itt halok meg, ha holnap szemezek majd egy kis cinivel mondjuk a konyhában...
Csakegy, nem irigylésre méltó a helyzeted. Különben kicsit örülök hogy újra írz, most hogy megint írsz, a sajátos stílusodban, kicsit a régi idők küszönnek vissza számomra és ez külön jó!
Kavicska, a paradicsomos halfelajánlásod nagyon aranyos volt!
De szerintem a gólyák a csigákat is szeretik! Vagy azt nem?
Rejoka, sűrűn vagytok betegek... egy fotót, kérlek... Johannát nagyon régen nem láttuk.
Én most nm írok többet, besokalltam ettőla hülye géptől, ne haragudjtok! pzszi