Szijjasztok!!!
Most mentek el Meáék, jól elfáradtak a gyerkőcök, Gergő már alszik is, remélem, Lívi is bealszik a kocsiban.
Gergő búcsúzásképpen esett egy hatalmasat, be is verta az orrát a tanulószékbe, el is kezdett vérezni.
De úgy látszik, nincs nagyobb gond.
Jól éreztük magunkat, jókat dumáltunk, és a két "kölök" is nagyon édi volt.
Csináltam néhány képet Líviről, később felteszem nektek, már ezer éve nem volt fennt kép róla,
de Meáék fényképezője elromlott, nem tudnak most képet csinálni.
Barbi, Benianyu, Ayse!
Köszönöm szépen, hogy leírtátok, ti hogy álltok ezzel a "nagyszülőknél mit szabad" dologgal.
Látszik, hogy nem az első gyerkőcötök van, hiszen tök rugalmasan álltok a dolgokhoz.
Lehet, ha később lesz második gyerekem, sok mindent másképp fogok látni én is.
És belátom, igazatok van, lehet, hogy nekem is egy kicsit rugalmasabbnak kéne lennem, hisz
Gergő előbb utóbb csak megtanulja, hogy mit lehet ott, és mit (nem)lehet itthon.
Csak egyelőre az a bajom, hogy Gergő itthon is kezd követelődző lenni, és egyre többet hisztizik azért, hogy elérje a célját.
De igyekszem lenevelni erről.
Épp most veséztük ki Meával, hogy mennyire vagyok türelmes, vagy sem, és mondtam, hogy a hiszti az, amit abszolút nem tudok tolerálni, és hamar felmegy a pumpa.
Barbi!
Eszméletlen, Leon hogy tűri a hajvágást! Nagyon édesek a fürcsis képek!!!
Prüntyi!
Hű, nem jó hír,hogy összetörték a kocsit, még szerencse, hogy nem lett nagyobb baj, és hogy Tüncsi sem volt veletek!!
Totka - Nyúlné!!!
Ti nem is ismeritek egymást?????????
Akkor most hogy van ez??? Én azt hittem, hogy Totka te a Nyúlné ismerőse vagy, és hogy úgy hallottál a topikról...
Illetve, arra emlékszem, hogy Nyúlné mondta, hogy van egy csajszi, aki nagyon szeret minket olvasgatni, de....
Szóval, akkor hogy van ez?
Ayse, Nyúlné!
Hogy én is csatlakozzak a bénák táborához: arra nem emlékszem, hogy gyerekkoromban mennyire voltam az, de most felnőtt fejjel,
én is mindenbe bele rúgok, nekimegyek, lefejelek. elcsúszok, kiöntök, elejtek, és még sorolhatnám.
A családom már röhög rajtam.
Anyuméknál van egy szék a konyhában, annak a lábába rendszeresen belerúgok, az ágyat ágyazásnál folyamatosan ráhúzom a lábamra...
Soroljam még???
Inkább nem, mert borsodzik a lábam, amikor időnként úgy belerúgok valamibe, hogy hallom, ahogy reccsen a kis lábamujja, és utána hetekig kék-zöld az egész...
Juci!
Köszi szépen a receptet, nem is gondoltam volna, hogy mozarella is volt benne!!!
Ezt pedig neked, a bölcsitémához, most találtam, még nem néztám át tüzetesebben, de délután lesz egy kis időm rá:
http://abbcenter.com/index.php?t=bolcsode
Majola!
Én is mindig tátott szájjal olvasom, hogy Julcsi milyen kis okos és ügyes!
Megann!
Léna-kamikaze!!!
Na, örülök, hogy mégis mentek HOngKongba. Bár, az utolsó hozzászólásaidból már sejtettem, hogy így döntöttetek.
Nem fogjátok megbánni, hidd el, és ha tényleg nyáron/ősszel indul a babaprojekt, akkor meg pláne!
Kínai havernak van családja, vannak gyerekei??
And!
Nagyon szépen köszönöm a felajánlást! Nagyon aranyos vagy, dehát biztos valamikor nektek is szükségetek lesz még rá!
(Ha máskor nem, akkor babatalik alkalmával).
De maradjunk abban, hogy Apára bízom, melyik megoldást választja, jó??
Ugyanis felajánlotta, hogy felnőtt ember, meg tudja ő is venni, azért ne fáradjunk be Pestre Gergővel!!!!
Csak így lestem:
Hát nem édes???? Azért az kérte, hogy egy fényképet dobjatok már légyszí a gumitalpúról, mert elképzelni sem tudja, hgoy hogy néz ki, és hogy ű
egyáltalán mit keressen.
(Bár mondtam, hogy az eladók tuti tudni fogják...)
Szóval, megtennétek, hogy valaki dob egy fényképet erről a szilikontalpú zokniról??
Aztán lehet, hogy mégis az egyszerűbb megoldást választja, és elugrik hozzátok, And!!
Duda!
Szegények, remélem, hamar kilábaltok a kórságból!!!!