egy kis lemaradás:
ügyetlen-béna-fiú-lány-blabla téma
hát Kisnyuszit nem is lehetne felügyelni rendesen,néha csak a koppanásra figyelünk fel és a nem éppen láthatattlan következményekre!(ma reggel közöttünk fejezte be az alvást pl.és
,szerintem nem udta,hogy hol van és fogta magát egyszercsak felpattant,hálózsákban és elindult le az ágyról...indult volna,de ugye én ott voltam és el is dőlt,mint egy zsák,na ott fejmagasságban meg a ágyneműs ládánk volt
,jól lefejelte és így kelt,hatalmas bömbivel!nagyon ari volt!bevallom kinevettük,mert olyan idióta mozdulatsor volt,mintha filmrendező kérte volna tőle!
)
ő annyira pörög,rohan egész nap,hogy fel kéne vennem egy őrző-védőt magam mellé,ha ki akarnám védeni a napi borulás adagjait!lehetettlen!
így hagyom kibontakozni!hogy ettől mennyire lesz ügyesebb vagy sem,azt nem tudom,talán az lesz!
de például engem a szüleim szintén hagytak kibontakozni,már játék terén és ki is bontakoztam,de lista vezető voltam az ügyelet,sebészet,szemészet osztályokon!nem húzok rövid szoknyát(más egyéb okok miatt is),mert pláne nyáron a barna lábamon virítanak a fehér hegek a térdemen és máshol!egy fiúnak nincs ilyen lába!én a mai napig mindennek nekimegyek,beverem,leverem,kiejtem,ráöntöm,elvágom
,mért is lettem fodrász,kérdezhetnétek jogosan!hát mesélhetnének a kedves pácienseim,hogy milyen élmény véres kezű Emese székében ülni!
pedig én aztán szaladgáltam,fára másztam,szakadékot vizsgáltam közelről,szerpentin utakon száguldottam a cangámmal és sorolhatnám,aztán tornáztem,táncoltam keményen és mégis az orom egyre görbébb az évek múlásásval és ennyire görbe talán nincs is a családban!
szóval nem tudom,lehet ezeket a napokat nem éltem volna túl,ha szüleim nem engedtek volna szabadon fejlődni,ügyesedni,de az is lehet,hogy az orrom még ma is olyan helyes pisze lenne.....
az is tény,hogy anyumék viszont minden másban megvonták tőlem a bizalmat,még mosogatni sem engedtek,mert azt mondtak olyan katasztrófálisan ügyetlen vagyok,hogy több kárt teszek!sőt egyik karira megkaptam tőlük a" kétbalkezes kamaszlányok kézikönyvét",nem örültem neki,de mondták szükségem van rá!
na nem is merek semmibe sem belekezdeni az életbe,de az biztos,hogy ha bele is kezdek,az első kudarcnál meghátrálok és visszavonulót fújok!
remélem tanultam belőle és támogatom nyuszi egészséges önbizalmát!amúgy ő is az a rohanok,de beszari is vagyok típus,kell is neki a támogatás!sőt már most kéri sok mindenre,hogy tappsal segítsük!
huhh!(olvsható?
)
Barbi
drága kaki
képek nagyon jókpókember lehengerlő és menő a kiskocsi!
Roki
nem is tudjam mit mondjak!drukk-drukk-drukk a kitartáshoz,gyógyuláshoz!
Majola
örülök,hogy a kapcsolat sikeres lett!
képek pedig édesek!
Benianyu
de jó,hogy Beni már sokkal jobban van!egy hős!puszilom és gratulálok neki!
Ayse
Lili és a pöttyök
ikrek,miután így elgázolták nyuszimat még bocsánatot sem kértek.,de nyuszim szerencsére nem vette zokon,ráfogta a korukra és továbbra is szereti a rokonságot!
(nem is sírt)
ami,anyukám és nyuszi hasonlóságát illeti,hm,nem tudom lehet!de az biztos,hogy a családban csak neki kettejüknek van ilyen édes kis pisze orra!
,még!
Totka
én is imádom azt a filmet és még sok-sok régi és új magyar filmet!!!!!!!
amúgy nekem volt orrsövényműtétem(terhességem első vándorlós szakaszában) és altatással,mert máshogy nem voltam hajlandó beadni a derekamat,és persze először az orrszépítéssel is próbálkoztam,hogy ha már homár,legyen kövér,de mégisinkább szép és pisze és kicsi és(tulajdonképpen én csak kicsit ki akartam egyenesíteni).....,de azt mondták az én nózimat nem lehet csak picit átalakítani,csak nagyon és akkor nagyon más leszek!
Megann
de jóóóóóóóó,hogy jól sikerülT!hurrá!képek szuperek,de az otthoni nagyon édes!
fogakkal meg ez így normális!én is pánikoltam,de Benianyu mondta,hogy ne tegyem!van gyerek,akinek csak a bal oldalon jönnek ki a fogai először és csak aztán a másik oldalon!
Prünyti
Tüncsi szomorkás tekintete nagyon édes!igazi szívbemarkoló nézés!és ti tudtok neki nemet mondani?
Maresz!
hát ez az,én se értem,hogy lehet így aludni!olyan vicces!
de legalább ilyenkor is van mit fotóznom!
Juci
magához képest,mi?!!!!
,vigyázzá most már!fogsz te még irígykedni nyuszi mélynövésére,amikor tornyot kell építeni a gyerekszobára!
képek amúgy édesek!
folyt.köv.