Új privát üzeneted érkezett!

Róki, nyugi. Biztos megoldják
Drukkok mennek.

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok! :) :) :)

Most jöttünk meg az erdőből, jó nagyot sétáltunk Juciékkal. :) Próbáltuk kifárasztani a kutyust, de lehet, hogy ő fárasztott ki minket. :)
Mindjárt teszek fel képeket. :)
Szerencsére, Danit sikerült bevarázsolnom az ágyába a babakocsiból, nem ébredt fel, úgy mint tegnap. :)

Megann,
De jók a képek! Léna nagyon édes ebben a sok cuccban is. :) Tényleg nagyon jó, hogy ennyire élveztétek! Hó is volt és sokat voltatok a jó levegőn! :) A málhás dolgot én is átérzem! :)
Szenzációs Léna, ahogy a maccal alszik a földön. Otthagytad vagy átteszed az ágyba/járókába? :oops: :oops:

Rokica,
Jaj, de sajnálom, hogy még maradnotok kell! :( Főleg, hogy már beleélted magad a mai hazamenetelbe. Szegény Zsuzsa, miért nem tudják már végre meggyógyítani?!? :oops: :oops:
Az is borzasztó, hogy te sem tudsz pihenni. :(

Megann, Kuha,
Nem baj, hogy így nő a gyerkőcök foga. Kimaradt az alsó két (második) metsző. A szemfog meg általában a rágó után bújik.
Daninak már mind a 16 kint van és olyan édes, ahogy vigyorog, tele van a szája foggal. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Benianyu!

Milyen jó kis progitok volt ma Juciékkal!!!

Mind a 16 foga kinnt van Daninak????
Anyám!
Akkor mit akarok én Gergő 6 és kb. 1/8 fogával??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ó, de messz vagyunk még attól, hogy túl legyünk már ezen a fogzáson... :? :?

Kép
kuha

egy kis lemaradás:

ügyetlen-béna-fiú-lány-blabla téma :lol:
hát Kisnyuszit nem is lehetne felügyelni rendesen,néha csak a koppanásra figyelünk fel és a nem éppen láthatattlan következményekre!(ma reggel közöttünk fejezte be az alvást pl.és :lol: :lol: :lol: :oops: ,szerintem nem udta,hogy hol van és fogta magát egyszercsak felpattant,hálózsákban és elindult le az ágyról...indult volna,de ugye én ott voltam és el is dőlt,mint egy zsák,na ott fejmagasságban meg a ágyneműs ládánk volt :? ,jól lefejelte és így kelt,hatalmas bömbivel!nagyon ari volt!bevallom kinevettük,mert olyan idióta mozdulatsor volt,mintha filmrendező kérte volna tőle! :lol: )
ő annyira pörög,rohan egész nap,hogy fel kéne vennem egy őrző-védőt magam mellé,ha ki akarnám védeni a napi borulás adagjait!lehetettlen!
így hagyom kibontakozni!hogy ettől mennyire lesz ügyesebb vagy sem,azt nem tudom,talán az lesz!
de például engem a szüleim szintén hagytak kibontakozni,már játék terén és ki is bontakoztam,de lista vezető voltam az ügyelet,sebészet,szemészet osztályokon!nem húzok rövid szoknyát(más egyéb okok miatt is),mert pláne nyáron a barna lábamon virítanak a fehér hegek a térdemen és máshol!egy fiúnak nincs ilyen lába!én a mai napig mindennek nekimegyek,beverem,leverem,kiejtem,ráöntöm,elvágom :shock: ,mért is lettem fodrász,kérdezhetnétek jogosan!hát mesélhetnének a kedves pácienseim,hogy milyen élmény véres kezű Emese székében ülni! :twisted: :oops: :lol: :lol: :lol:
pedig én aztán szaladgáltam,fára másztam,szakadékot vizsgáltam közelről,szerpentin utakon száguldottam a cangámmal és sorolhatnám,aztán tornáztem,táncoltam keményen és mégis az orom egyre görbébb az évek múlásásval és ennyire görbe talán nincs is a családban! :lol:
szóval nem tudom,lehet ezeket a napokat nem éltem volna túl,ha szüleim nem engedtek volna szabadon fejlődni,ügyesedni,de az is lehet,hogy az orrom még ma is olyan helyes pisze lenne..... :roll: :wink:
az is tény,hogy anyumék viszont minden másban megvonták tőlem a bizalmat,még mosogatni sem engedtek,mert azt mondtak olyan katasztrófálisan ügyetlen vagyok,hogy több kárt teszek!sőt egyik karira megkaptam tőlük a" kétbalkezes kamaszlányok kézikönyvét",nem örültem neki,de mondták szükségem van rá!
na nem is merek semmibe sem belekezdeni az életbe,de az biztos,hogy ha bele is kezdek,az első kudarcnál meghátrálok és visszavonulót fújok!
remélem tanultam belőle és támogatom nyuszi egészséges önbizalmát!amúgy ő is az a rohanok,de beszari is vagyok típus,kell is neki a támogatás!sőt már most kéri sok mindenre,hogy tappsal segítsük!
huhh!(olvsható? :roll: )
Barbi
drága kaki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
képek nagyon jókpókember lehengerlő és menő a kiskocsi! :wink:
Roki
nem is tudjam mit mondjak!drukk-drukk-drukk a kitartáshoz,gyógyuláshoz!
Majola
örülök,hogy a kapcsolat sikeres lett! :P
képek pedig édesek!
Benianyu
de jó,hogy Beni már sokkal jobban van!egy hős!puszilom és gratulálok neki!
Ayse
Lili és a pöttyök :?
ikrek,miután így elgázolták nyuszimat még bocsánatot sem kértek.,de nyuszim szerencsére nem vette zokon,ráfogta a korukra és továbbra is szereti a rokonságot! :wink: (nem is sírt)
ami,anyukám és nyuszi hasonlóságát illeti,hm,nem tudom lehet!de az biztos,hogy a családban csak neki kettejüknek van ilyen édes kis pisze orra! :P ,még! :twisted:
Totka
én is imádom azt a filmet és még sok-sok régi és új magyar filmet!!!!!!!
amúgy nekem volt orrsövényműtétem(terhességem első vándorlós szakaszában) és altatással,mert máshogy nem voltam hajlandó beadni a derekamat,és persze először az orrszépítéssel is próbálkoztam,hogy ha már homár,legyen kövér,de mégisinkább szép és pisze és kicsi és(tulajdonképpen én csak kicsit ki akartam egyenesíteni).....,de azt mondták az én nózimat nem lehet csak picit átalakítani,csak nagyon és akkor nagyon más leszek! :? :lol: :lol: :lol:
Megann
de jóóóóóóóó,hogy jól sikerülT!hurrá!képek szuperek,de az otthoni nagyon édes! :P :P :P
fogakkal meg ez így normális!én is pánikoltam,de Benianyu mondta,hogy ne tegyem!van gyerek,akinek csak a bal oldalon jönnek ki a fogai először és csak aztán a másik oldalon! :lol: :lol: :lol:
Prünyti
Tüncsi szomorkás tekintete nagyon édes!igazi szívbemarkoló nézés!és ti tudtok neki nemet mondani? :shock: :P
Maresz!
hát ez az,én se értem,hogy lehet így aludni!olyan vicces! :lol: :lol: :lol: de legalább ilyenkor is van mit fotóznom! :wink:
Juci
magához képest,mi?!!!! :twisted: ,vigyázzá most már!fogsz te még irígykedni nyuszi mélynövésére,amikor tornyot kell építeni a gyerekszobára! :twisted: :twisted: :twisted:
képek amúgy édesek! :P :P :P
folyt.köv.

Emese és MarciKépKép
nyúlné

A séta végén betettük a fiúkat a babakocsiba. :)
Kép
Kép
A kutyus nagyon élvezte a rohangálást! :)
Kép
Dani csibész nézése :) Egy kis kifli mindig jót tesz a kedvének. :)
Kép

benianyu

ja
képek nem nagyon lesznek Bük-fürdőről(így írják 8) 8) 8) ),csak pár szobában készült,mert Kisnyuszi a tolóajtós szekrénynél ragadt le állandóan,sőt volt,hogy bele is költözött és magára húzta!pedig sötét volt!kezdi összeszedni magát a kis beszarink??? :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
amúgy tényleg nagyon jó volt,igazi pihentető!nyuszi úgy aludt,mint a bunda,már nekünk kellett 8kor felkelteni,hogy menjünk már reggeleizni,mert éhen halunk az apjáavl! :shock:
pancsizni még mindig imád,de liftezni a legeslegjobban!egész nap liftetzni kellett vele!sőt keresett magának mindig palimadarat,ha mi már untuk! :twisted: és rikácsolt végig!de képzeljétek,két dolog is volt!
1.tényleg azt csinálta,hogy(de hisz tudjátok milyen :oops: )rikoltozott mindenkire,aki élt és mozgott,aztán röhögött!míg nem jött egy legény a talpán(vagy torkán :roll: )és úgy visszarkoltott nyuszimra,hogy még a haja is lobogott,az meg úgy megszeppent,hogy el is hallgatott,persze csak egy időre,de a fiútól rettegett! :twisted: :lol: :lol: :lol:
2.és szembesültem a rémálmommal!!!!!tudjátok mséltem,hogy rettegek attól,hogy nyuszi így,kukorékolva,rikoltozva fogy beszélni is!hát találkoztam egy hasonló gíyerekkel,aki hasonló ,elviselhetettlen hangon BESZÉLT!!!!!!!!!főleg az anyukájával,ha akart valamit!!!!!szegény meg ott pronkodott!én meg együttérzően,ugyanakkor félelemmel teli néztem őket,a jővő képemet! :( :( :( :wink:
a hotel amúgy egy nagy kalap kaksi volt,Danubius lánc,azért mentünk oda,mert barátaink hívtak oda,és ők Danubius láncon belül dolgoznak!de oda soha többet!remélem!fúúúúúúúj!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné,
Kár, hogy nem volt jó a szállás! De amúgy azért jól éreztétek magatokat! :) Kisnyuszi nagyon édes lehetett a tolóajtóval. :)
Egyszer Benivel is voltunk, hason korában telelni és neki is a tolóajtó volt a kedvence. :) A rikoltozás nem biztos, hogy megmarad. :wink:
Szerintem, jó, hogy hagyod Kisnyuszit kibontakozni, ő tényleg nem az a fenekénülő típus. Dani is koppan jó sokat, szép kék-zöld-lila foltjai is szoktak lenni. :?
Ma is nagyon élvezte, hogy ment le a lejtőn, de kétszer annyira orra esett, hogy tiszta föld lett a feje. Nem sírt egyáltalán az esés miatt, csak mikor elvettem tőle a földes kiflifalatot. :wink:

benianyu

Kuha,
Megviseli Gergőt a fogzás? Mert, ha nem, akkor mindegy, majd kibújnak, nem ráér? :) :)

benianyu

Juci, igen általában ilyen karikásan néz... :? :lol:

Nyúlné, hát nehezen... :lol:

Kép

Kép
prüntyi

Nyulne ,
Bocs de en annnyira rohogtem a remalmodon :twisted: :twisted: Elkepzeltem a kiskakas-nyuszit (??) :)
persze biztos csak addig talalom viccesnek amig egyszer David el nem tanulja tole :twisted: :twisted:
egyebketn David is bemaszik a szekrenyekbe es ujabban a cipoinkbe is belebujik :D

Meg Tuncsirol es a Benianyu-fiukrol: szerintem roluk csak az nem latja hogy fiuk vagy lany, aki nem nez rajuk! Tuncsi kifejezetten kislanyos, Dani es Beni meg abszolut vagyany kisfiuk. szoval nem is ertem!

Kép

Kép
ppanna

Ppanna, ez nem egy mondókás honlap, csak épp erről is irtak. Egy Down kórral született kislány szülei által irt blog: http://szirkababa.blogspot.com/, talán Bodza ajánlotta régebben, azóta néha beleolvasok, olyan szépen foglalkoznak vele a szülők és nagyon aranyos a kislány.

KépKép

KépKép
majola

Benianyu!

Szerintem igaziból annyira nem viseli meg Gergőt a fogzás. Legalábbis eddig nem vettem észre.
Nappal nem nyűgösebb emiatt, max. talán úgy venni észre, hogy éjjel többször ébred.
És mostanában, mióta észrevettem, hogy ott kandikál kifelé az új fogacska, éjjel álmában is nyöszörög, sírdogál, aminek persze az a vége, hogy felébred, sír egy kicsit, majd alszik tovább.
De még semmilyen "szert" nem kellett bevetnem a fogzásra.
Igaz, szerintem Dentinoxot már nem is tudnám használni, mert azt sem engedi meg, hogy belenézzek a szájába, nemhogy belenyúljak...

Prüntyi!

Én is akartam már mondani, hogy Tüncsi annyira , de annyira édes ezen a fotón (meg persze amúgy is :lol: :lol: )
És azok a kék szemek!!! :wink: :wink:

Nyúlné!

Sajnálom, hogy a szállás nem volt megfelelő, de legalább azért jól éreztétek magatokat, nem??
Én most érlelem magamban, valamikor be is adom apának, hogy februárban menjünk el Sárvárra.
Nekünk nagyon bejött, és hát Márti is áradozott róla.
De most valahogy jobban örülnék, ha kettesben mennénk.
Talán jobban ki tudnánk kapcsolódni.
Viszont az a gáz, hogy egyre nehezebben hagyom "el" Gergőt.
Tudom, hogy anyunál a legjobb helyen van, de pár óra múlva már baromira hiányzik.
És rohanunk mindenhonnan haza, csakhogy mihamarabb Gergővel lehessünk...
(Bár hétvégén kissé ki voltam akadva, mert egyszer csak azon kapom magam, hogy apukám zsíros kenyérrel eteti Gergőt. Komolyan mondom, ordítani tudtam volna, és egyszerűen nem értem, hogy mi a jó büdös francot nem lehet megérteni azon, amit kérek tőle?????
Ha szólok, besértődik.
Attól féltem, ha most elkezdek ordítani, akkor annak nagy veszekedés lenne a vége, de olyan, hogy szerintem még össze is csomagoltam volna, és irány haza.
Szóval azért is nem értem, mert tudom, hogy velünk nem csinálták ezt, és nem vették ennyire lazán a dolgokat.
Mondtam is neki, hogy ne legyen már ennyire értetlen, mert baromira idegesít.
És persze kissé meg is sértődött...)

Kép
kuha

Hahó!!

Igen én megyek Dubai-ba........majd ha nyerek a lottón!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :?
Itt valami félreértés van...sajnos!! :D :wink:
Én nem megyek,de akkor ki megy??? :shock: :shock:

Rokica.
Jajj,de sajnálom,hogy még nem mehetettek haza.
Nincs is annál rosszabb,ha az ember már beleéli magát valamibe és végül nem úgy sül el!!!! :( :cry:

Annyira jó képeket tettetek fel már megint!!!
Hogy lehet hogy itt minden gyerek ilyen szépséges??? :D :D :roll:

Nyúlné.
Hááááát komolyan mondom,néha összepisilem magam az irásaidon!!! :lol: :lol:

ancsi26

Remélem Edina nem haragszik meg ha felteszem Eszter fényképét!!
Én is a Miskolci topicból csórtam!! :oops: :D

Kép

ancsi26

Sziasztok!

Nyúlné :) Véres kezű Emese :lol: Nagyon elemedben vagy! Ahogy elszontyolodtam Rokicáék reménytelen helyzetén, Te annyira felvidítottál! Tető megmaradt? / gondolom, írtad volna, ha nem.../

Rokica :) Már a képeken is nagyon elszomorodtam, valahogy nagyobb szobában képzeltelek el Benneteket... Balázzsal ugyanekkorában voltunk egy évvel ezelőtt, igaz, ott két gyerek volt, de nem is kellett ott aludni, csak egy napot reggeltől estig kibírni, hát az sem volt egyszerű. Nyilván egy beteg gyereknek nincs akkora mozgásigénye, mint egy egészségesnek, de akkor sem tudom elképzelni, hogy lehet Zsuzsát egy ekkora helyen egész nap hosszú-hosszú ideje lefoglalni. Ráadásul Teis hulla fáradt vagy :( És akkor még ez is, hogy újra hőemelkedés. Azért én bízom benne, hogy minden eredmény jó lesz, és mégis hazaengednek annak reményében, hogy otthon könnyebben gyógyul! Nagyon szorítok a legjobbakért!

Ancsi :) Csak nem haragszik meg Davallia, mi mindenesetre köszönjük, gyönyörű kis manócska Eszti!!!

Megann :) Örülök, hogy jól sikerült a síelés! A képek nagyon tutik! És az itthoni földönalvós meg díjnyertes :)

Juci, Banianyu :) Nagyon jók a tegnapi avaros képek is, és a mai sétálósak is!

Barbi :) Srácaid még mindig nagyon édesek, és milyen nagyok :)

Meg ne feledkezzek valakiről! Igen:
Prüntyi :) Tüncsi igenis gyönyörű kicsi hajjal is, tegyél fel sok-sok képet nyugodtan!!!

Persze KisNyuszis képek is tutik megint :)

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Köszönöm a dícséreteket a fiúk nevében is, most hízott a májam rendesen nekem is :lol:

Piacon voltunk délelőtt, a fiúk két kézzel tömték magukba a nyers savanyú káposztát. Hát jobban örültem azért, mint amikor a kifliért megy a hiszti.... :D
Nolcsi elkezdett köhögni, Leon meg taknyizni, remélem ennél rosszabb nem lesz. Kapják a grépfruit mag cseppeket, c-vitamnit és még egy szuper vitaminos gyümölcskoncentrátumot, remélem sikerül csírájában elfolytani a dolgokat. :?
Leonnak is kibújt a 16. foga végre, meg a hétvégén hajvágás is volt, mindjárt teszek fel kopszi képeket :P

Róki!
Hát ez már tényleg nem lehet igaz, hogy nincs vége :(
A leletekből azért remélem fény derül a hőemelkedés okára!

Megann!
Képek nagyon szupik, látszik Léna milyen jól érezte magát, a táj meg mesés. :D
Jaj de édes a habtapin szunyizó kisasszony És igen, nekünk jött össze két év alatt Nolcsi... :(

Emese!
Feszítő Marcitól kifeküdtem, de a többi kép is nagyon jó lett.
Milyen volt Bükkfürdő?
Már olvasom :wink:
És igen, olvasható, habár most van is időm belemélyedni az olvasásba, fiúk alszanak. :P

Juci!
Avaros képek szuperek :D
Hogy lehet Marcit lánynak nézni?????? :shock:

Prüntyi!
Tüncsike tüsi hajjal is nagyon cuki, nem is néz ki kisfiúnak, nem is értem, hogy lehet annak nézni???? :shock:

Beniaynu!
De édes a két kis csibész, meg a kutyi is! :D

Évi!
Én anyukám is eteti zsíros kenyérrel a fiúkat, de én ezt már fel se veszem, örülök, hogy minden 2. héten bevállalja őket 2-3 napra.
Régebben még nekem is voltak kikötéseim, mit lehet, mit nem, mit ehet, mit nem. Na ebből mára semmi nem maradt. Ott van, hogy egy filmet egymás után 2x is megnéz Nolcsi, meg 2-3 túrórudit megeszik egyszerre, de már nem izgat.
Itthon úgyis tudja mind a kettő, hogy mit lehet és mit nem, eszébe nem jutna egy rudi után még egyet kérnie bármelyikőjüknek is.
Szerintem Te is próbáld lazábban venni, Gergő is tisztában van vele, hogy nem otthon vagytok és itt mások a szabályok. Teljesen feszült leszel Te is, ha meg esetleg erélyesebben szólsz, annak úgyis sértődés a vége. :?
A jövőben biztos sokat fogod még otthagyni Gergőt, amikor Te sem leszel ott, akkor úgyis azt csinálnak a nagyszülők, amit szeretnének.
Persze normális kereteken belül. De pl. egy zsíros kenyér evés nem katasztrófa, legalábbis szerintem :wink: :D

Davallia!
Jaj de szép ez az Esztert baba! Gratulálok hozzá még egyszer! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ancsi!
Ma reggel a rádióban egy Ancsi nevű lány, aki amúgy Anita, nyert egy utat Dubaiba. Olyan szép lett volna, ha Te vagy az! :D
(a hangodról nem ismerhettelek fel, ugye :lol: )

ayse

Hajnyírás közben, tök szépen viselte, csodálkoztam is
Kép

A végeredmény
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Leon így mutatja, hogy milyen klassz az új sérója :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Még a para-mama témához akartam pár dolgot: Anyukám soha nem volt aggódós, legalábbis úgy emlékszem rá. Gondolom, az sem mindegy, mit lát az ember, ez is ragadós lehet. Bár húgom nagyon paramami, a fene tudja. Mindenesetre anyukám dolgaira visszagondolva a szőr feláll a hátamon, néha komolyan csodálkozom, hogy nem lett tragédia a dolgaiból... És utólag ő is úgy meséli, hogy nem is érti, hogy gondolta mindezt. 20 éves volt, amikor születtem, lehet, hogy emiatt is túl laza, de ez sem törvényszerű nyilván. Olyat csinált pl., hogy elment apámmal színjátszó körre, miután mi elaludtunk, és tök egyedül hagyott minket. Kinek jutna ilyesmi az eszébe? / mondtam is neki, hogy nem győzünk szörnyülködni a hírek hallatán, hogy otthonhagyták egyedül a gyereket, a kályhából kipattant egy szikra, gyerek bennégett, stb. És kiderül, hogy anyám sem gondolkodott ilyesmin, ment lazán. Utólag ő sem érti, de mindig azt mondja a végén, hogy ha bajnak kellett volna történnie, megtörtént volna minden óvintézkedés mellett is.../
És hányszor kezelt bennünket saját szakállára, úgy , hogy orvos nem is látott. Igaz, már nagy voltam, 15 éves, amikor a koleszban összeszedtem egy szemölcsöt a talpamra. Ő meg úgy döntött, kivágja nekem zsilettel! Persze én bíztam benne, kivágta. Aztán alig bírtam menni, úgy fájt a lábam, a koleszvezető kérdezett rá, hogy mi van, és mivel épp aznap jött a koleszdoki, meg is kellett neki mutatnom. Szépen ellátta a sebet, kaptam tetanuszt, és jó lecseszést.
Jó, én sem viszem minden lázzal, náthával orvoshoz a gyerekeket, de ilyet???
/ persze azért meg beszól, hogy mért eszik csokit Balázs, meg mért megyek a gyerekekkel Westendbe szombaton.../

Bocsi, most én is kicsit tömör lettem :) :oops:

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Nyúlné!
Terhesen műtöttek, altatásban???? :shock: :shock: :shock:

ayse

Pruntyi,

Tuncsi szerintem is nagyon aranyos igy! Olyan edes a nezese es ez a rovid haj meg nagyobb szemeket varazsol a kis arcara!

Megann,
Nagyon edes az alvos a kep! Egyebkent ti mentek Dubai-ba nem??

Kuha,
Szerintem se aggodj a fogak miatt, majd kino.
Matthieunak epp a forditottja van, nem akar kiesni neki :lol: :lol: a tejfoga, meg "csak"4 db esett ki es eppen fogatlan felulrol.
Egyebkent nekunk is csak 8 es fel fogunk van a kicsivel :lol:

Davallia
Remelem nem haragszol, hogy Ancsi kepet lopott, de ezert a kepert megerte :lol: Olyan edes, epp nevetem epp hogy megszuletett, mar unatkozik :lol: :lol: lehet, hogy nyugis lanyod lesz?

Benianyu,
Nagyon jok a kepek :lol: Mondjuk szerintem is iszta fius Dani foleg itt a kepen, a kiflis historia meg nagyon aranyos! :lol:

Nyulne,
En is felvidultam ebben a ramaty esos idoben, a kis tortenetedtol, a nyusziveszelyekrol, meg a kukorekolasrol. Ne aggodj, Balazs is sikitozott ebben az idoszakban, talan csak par napja valtott "elviselheto" hangerore. Szoval szerintem meg nalatok is van remeny :lol: :lol: Foleg a visszakiabalos storyd tetszett nagyon!

Rokica :cry: :( :( Nem tudok mit mondani, csak drukkolok, hogy legyen mar vege a kalvariadnak es legalabb az utolso hetekben tudj pihenni egy kicsit a masodik terhessegeddel!
Egyebkent valoszinuleg-talan gyorsabban gyogyulna otthon Zsuzsa nem????????? Lehet, hoy ott a korhazban is azon kivul ami baja van szegenynek osszeszedhet mas kort is??? Mi a francert nem megy mar le ez a laz?

Valakinek van valami otlete, Balazsnak tegnap ota meg vannak nagyobbodva a nyirokcsomoi a fule mogott, a nyak tajekanal. Elvittem a dokihoz, azt mondta ne aggodjak, irt ki kupot gyulladasra, valamint mondta, hogy ha csutortokig nem mulik el, vigyem vissza. Mi lehet ez? Semmi baja egyebkent, nem lazas, eszik, virgonckodik egesz nap, alszik jokat. :roll:
Halott mar valamelyikotok errol? And?

And,
Egyebkent valoban nagyon szupik a talis kepek. Esztike nagyon aranyos, nekem fokepp az a kep tetszik, azt hiszem az utolso, amikor latszik a kis pelenkas harisnyas feneke, fenn van az oledben a foltelon. Itt olyan kis "babas" :lol: :lol: De nagyon szep kislany! Te is jol nezel ki a feltuzott hajjal.

Barbapapa,
Nagyon tetszenek a fiuid!! Igazi kis belevalo legenyek!

De persze mindegyik baba, kivetel nelkul aranyos es gyonyoru es hat Istenem, mekkorat nottek!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Jucc!
Azért az egy másik világ is volt. Mi is olyanokat megcsináltunk, félnapokat csatangoltunk, jó messzire hazulról, 10-11 évesen is. Mobiltelefon nélkül, ugye. :lol: Az én gyerekeim ezt tuti sose csinálhatják meg. Mi is sokat voltunk egyedül, amíg a szüleink színházban voltak. Negyedikes koromtól nem voltam napközis, én melegítettem a hugomnak is az ebédet.
Orvosi témákban nem volt laza anyukám, apukám annál inkább!!! Ő saját magának vágta ki a szemölcsöt (lett is belőle műtét), és amikor úgy döntött, összeforrt a csontja, velem vágatta le a gipszet a lábáról :shock: . Végig könyörögtem neki, hogy ne csinálja, de hát a szülő szava.... :?

kuha!
Zsíroskenyér, nem a világ!
Vessetek meg, megkóstoltattam Andrissal a kacsazsíros kenyeret, hamár a combi annyira bejött neki. Nem kérte. Én is nagyon szeretem, de persze csak ritkán hódolok ennek a szenvedélyemnek =lehet kapni azt a kacsamáj fűszeres libazsírban, hát az életveszélyes, tényleg :lol: )!

ayse

Jucc!
Hú, anyukád nem semmi, ezek azért elég durva dolgok! :shock: :shock:
Anyám egyszer hagyott otthon engem és az öcsémet, mert elment este gondolom bulizni valahova....na többet nem is :lol:
Én már nagy voltam, nem tudom hány éves lehettem, de felsős ált. iskolás. Megbeszélte velünk előre, persze mi bele is egyeztünk szépen, hogy menjen csak nyugodtan. Mondta, ha vészhelyzet van, menjünk le a házmester nénihez, a fia, az Ottó (akkor lehet 30-35 éves :lol: ) majd feljön. Persze csak vészhelyzetben!!
Na anya el is ment, mi meg öcsémmel elkezdtük egymást paráztatni, iszonyat elkezdtünk félni és levágtáztunk Ottóhoz, hogy jöjjön fel, mert félünk.
Anya arra jött haza, hogy Ottó ott sörözik a nappaliban és tv-t néz :lol: :lol:
Majd elsüllyedt szégyenében, soha többé nem hagyott minket felügyelet nélkül........

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!
Nagyon helyesek kopirnyóék!
Egyszer majd mi is nekiveselkedünk Andris hajának, de még egyelőre élvezzük, hogy olyan baba :). Neki nem is nő gyorsan.

Anikó!
Nem lehet, hogy a tüdőgyuszi utólagos hatása? Nekem volt olyan arcüreggyuszim, ami után pár héttel bedagadtak a tarkói nyirokcsomóim (Lilitől kaptam el, neki tüdőgyuszkója volt), aztán szépen elmúlt.

Nyúlné!
Nem vagy egyedül! Ezt a kis kínrímet épp ma költöttem:

Kis kazuár,
Kicsi kazuár,
Gyere ide már,
Édesanyád vár!

Ha nem bírom, nálunk én rikoltok vissza, akkor visszavesz a hangerőből!

ayse

Sziasztok!

Davallia!
Tündér édes ez az Eszti-oroszlán baba. :lol: Gratulálok és sok boldogságot kivánok! :lol:

Megann!
Szuperek a képek, nagyon jó lehetett. Tudtam, hogy nem lesz gond Lénával, annyira jófej a csajszi. :wink: Irány Hongkong. :lol: :lol: :lol:

Benianyu- Juci!
Klassz lehetett az erdei séta. Most a kutty miatt mentek az erdő felé vagy eddig is jártatok arra? Fiúk nagyon helyesek együtt. A kuttyot meg egyenesen imádom, olyan okos pofija van és olyan jó, hogy befogadtátok. :wink: :lol:

Duda!
Még a talis képekkel kapcsoltaban. Ugyan én nem nevezném magam paramamának, de azért bennem is megállt az ütő, mikor Maja állt a kiskocsin és Roli tiszta erőből elkezdte tolni. :shock: :lol: De ez már Majának is sok volt le is szállt róla gyorsan. A lépcsőről meg egyszerűen nem lehet lebeszélni, kb. két percenként kellet lerángatnom róla, pedig el is barikádoztuk. Trambulinnal most találkozott először, én azt hittem tuti esés lesz belőle, de nagyon ügyesen ráérzett, hogy hogyan kell rajta egyensúlyozni. And is mondta, hogy Esztinek sem volt még vele soha balesete. Szóval én is folyamatosan sasolom, hogy hol töri össze magát, de szerencsére úgy néz ki, hogy amennyire vállalkozó szellemű annyira megfontolt is, nincsenek komoly balesetei. Remélem ez igy is marad. Korlátozni nem nagyon szeretném, persze az ésszerűség határain belül. :? :D

Prüntyi!
Tüncsi sztem is eszméletlenül édes és nagyon lányos a pofija, de a mozgása is. :D

Nyúlné!
Nyuszi alvását jól megmosolyogtam. :lol: Jó lehetett a kis kikapcsolódás. Éljen a bátor gardrób-nyuszi. :lol: Te meg nemtom mit problémázol ilyen múlttal az orrodon, örülj, hogy egyáltalán még van. :lol: :roll: :lol: Egyébként szertintem nem is állna neked jól egy tökéletes kis pisze orr, igy vagy szép, ahogy vagy és szerintem a karakteres orrod is elengedhetetlen kelléke a nem mindennapi egyéniségednek. :wink: Na, most aztán jól körbe udvaroltalak. :oops: :lol: Mit meg nem teszek a jó leendő anyóstársi viszony érdekében. :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

sziasztok!

csak átfutottam a jónagyra sikerült termést.

Davallia!!!! óriási gratula a gyönyörű kis druszánkhoz :) jajj de nagyon szép!!! :D
ez tényleg jó hír, nagyon örülök neki :)

Megann, üdv újra itthon :) ltszik a képeken, hogy jól sikerült a síelés! Léna is nagyon élvezte! a hóhoz hogyan viszonyult? és hogy oldottátok meg a síelést, felváltva, vagy más vigyázott addig rá? ha már írtad, akkor ne írd le újra, igyekszem visszaolvasni :)
és még annyi, hogy olaszországban voltatok, ugye? mennyi volt az autóút?

Barbi! szuperek a képek! pókember Nolcsi nagyon vicces:D Leonra meg folyamatosan rácsodálkozom, hogy egyre jóképűbb :wink: és milyen kis fotogén! ugye Nyúlné? :) kis szakállas képek is nagyon aranyosak!

ja igen, Léna haja kis göndökrés?? nagyon megnőtt! kérünk róla képet!!

Julcsi és Anna is csodaszépek együtt is meg külön-külön is! Julcsi dumájára meg nem találok szavakat. már összetett mondatokban fog érvelni, mire Eszti értelmes szavakat kezd kinyögni :lol:

Eszti egyébként nincs rosszabbul :) a takonykór még áll, tényleg Nyúlné, ha lehet most akkor mi is beneveznénk egy tuti orrszívásra. 2 hét múlva mennénk síelni...
a hangja már ok, azt nem tudtam eldönteni, hogy hasmenése volt-e, de ma robbantott egy nagyot.
az alvás most nehezebben megy, de szerencsére tudok következetes lenni.
js, és valószínűleg beleszerettünk az egyik maciba! juhéjj! nagyon aranyos, úgy öleli, hogy a lelket is kiszorítja belőle, állandóan puszilgatja. mondjuk alvásnál délután telesírta a maci fejét, mmert még nem akart(ak) aludni. rögtön lelkiismeretfurdalásom is lett, és kitaláltam, hogy biztos azért találta most a macit, mert szerethiánya van. ugye, hogy ökörség?

Ayse, olvastam, hogy Lili megúszta pár pöttyel, nagyon jó! most már csak azon agódok, hogy ha az Esztinek beadatom, és nem kapja el, akkor esetleg felnőttkorára hogyan lesz védett.... bízom benne, hogy annyi gyerekkel találkozik, hogy tuti elkapja

na most megjött a húgom, és az Eszti is felébredt, majd este visszaolvasok

KépKép
KépKép
and

Cleo :) :) Most eszembe jutott Roli, ahogy szegény Majácska alatt elkezdte tolni. Szegényke, azért megrémült.

De amint láttátok ő állandóan szaladgált valamival amit marha gyorsan tolhatott.

Összel átmentünk egy ismerőshöz, ahol Roli egy rendes nagy lábbal hajtós autót tolt úgy ,hogy a 4 éves gyerek benne ült.
A kis izompacsirtám :)

KépKép
Kép
csikken

Barbi!
Nagyon jóképűek a megfodrászolt Karácsony fiúk! :lol: Akkor, ha taknyi van holnap nem jövünk át ok? Gyógyuljatok meg gyorsan!

Ja, én a feszitős-kukis nyulas képet meg sem mertem mutatni Majának annyira életveszélyesen szexi. :lol:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!
Panni délutáni sziesztáját tölti, apa öt után jön, én meg itten vagyok!
Ebéd után voltunk a virágkötő unokatesóméknál(40éves a csaj-30-nak néz ki)
Szegény jól megjárta .Övsömöre van!Csabának akkor volt, mikor 37 hetes kismami voltam, nekem meg, mikor leérettségiztem.Baromira fájt-ez a fő érvünk, hogy Pannit beoltatjuk a barik ellen.
De Ayse Lilije után, nemtom, mitévők legyünk.Tegnap este mesélem férjnek, hogy Lili megkapta az oltást, és hogy járt.

Panni szeme alakul, szerintem a kenőcs túrót nem ér, lehet, hogy a kamilla, vagy spontán.A lényeg, hogy javul.Nincs beduzzadva, és nem is piros.
Huu, mennyit írtatok!Mennyi kép!!!!
Megann
Síelő képek túlzás nélkül nagyon szépek, elképesztő, mennyire hasonlít Rád Léna!A macis, alvós kép is cuki.
Irány Kína!Babaprojekt :D Tudtok már fiú, ill.lányneveket a Tesónak??
Juci
Marci nagyon ari a vigyori, ill.a tejfölbajúsz képeken!!!!!!!Látom, neki is szünet van a két felső-metsző fogai között.Pannának is ilyen.Helyes a vizslakutyuli!
Rokica
sajnálom, hogy még mindíg bennt vagytok, de így legalább gyógyultan viszed haza Zsuzsát!(gondolj bele, ha egy-másfél hét múlva vissza kéne menni újra...)Gyógypuszik Nektek!!!
Benianyu
Erdőséta Juciékkal, és a képek nagyon jóóók!

Folyt.köv.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Nyúlné
ha látnál egy-két túl hiú hölgyet, aki az orvosi tanács ellenére ilyenre-olyanra kéri a nóziját, tuti lemondanál a plasztikáról.Volt, akinek beleesett az eső! :D Jó, ez túlzás, de tényleg voltak szélsőséges eseteink.Mondjuk baromira meg voltak az új nózival elégedve, és ha a beteg elégedett, akkor minden OK.
Nem ismerlek, csak abból, amit itt leírsz magadról, soha nem beszéltünk, ill.csak képeken láttalak.
Olyan fura volt olvasni azt, hogymeghátrálsz az első kudarcnál.Én abszoult nem ilyennek gondoltalak!!!!!Vagány, mindent bevállalós CSAJNAK, akinek csak úgy mellesleg ÓRIÁSI A SZÍVE!!!Hmm....Ja, és szép vagy, CSaba szerint is(de ezt már megtárgyaltuk!) :oops: 8)
Ancsi
Dubai........ :D Ebből lesz a pletyi!De gondolom, nem bánnál egy kis arab kiruccanást!Köszi az Esztiképet, nagyon szép kislány!Remélem, jól vannak anyukájával együtt.Szoktál Edinával beszélni?
Barbi
a szívemből írtál, akár én is írhattam volna az elveimet az anyumékkal kapcs.Volt is egy csomó kikötésem, de mára szinte semmi nem maradt belőle, én is úgy vagyok, örölök, hogy otthagyhatom-mivel anyósékra tényleg nem lehet számíthatnunk.és férjem is így látja.
Anyukám mindíg kindertojássalk várja Pannit, az meg már ha belép a konyhába-meglátja a csokis kosarat, örömittasan kiált-tááás=tojás! :?
Fiaid rövid-hosszú hajjal egyaránt igazi helyes PASIK!!!!!
Cleo
nagyon bírlak!Leendő anyóstársi jó viszony építgetése!! :lol: :lol: :lol: :lol: Jót kuncogtam!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka!
:wink:

Ja, dél körül beszéltem Rókival, aki nagyon tanácstalan volt, mert Zsuzsának megint 39 fokos láza volt. :( :roll: Jó lenne, ha már véget érne ez a kórházasdi és a kicsi Zsuzsa is meggyógyulna. Mondjuk az tök jó, hogy elkezdett hizni, az már a gyógyulás jele. Nagyon-nagyon szoritok nekik, hogy már gyorsan igy is legyen.

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Úramisten! Szegény Zsuzsa és Róki!!! Hát ez már tényleg nem igaz!!!!! Fúúúú de dühös vagyok :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ayse

Nyúlné!
És még valami, hogy ne érezd magad egyedül!
Gyerekkoromban (IS) olyan kétbalkéz voltam, hogy a szüleim egy bulgáriai nyaraláson már azt mondták, hogy ha egy nap nem csinálok semmi galibát, akkor megkapom a hőn áhított felfújhatós repülőt!
Aznap csak a könyvemet ejtettem egy autó elé, úgyhogy úgy döntöttek, hogy ez bagatell, így én a nyaralás hátralevő részét egy tu154-es szárnyain töltöttem a Fekete-tengerben :).

Benianyu!
Dani annyira hasonlít rád a képeken, tisztára egy kis Benianyu ül a babakocsiban :D!

ayse

Sziasztok!

Rokica
A fenébe, mitől van már ez a láz? Remélem a leletek alapján okosabbak leszünk! És nagyon szorítunk.

JUcc
Azért szerintem ezek elég felelőtlen dolgok voltak Anyudtól, hogy így fogalmazzak. De fura. És Te pendig pont az ellenkezője vagy. Szerencsére. :oops:

Benianyu
Köszi a képeket! Nagyon édesek! :P

BArbi
Nagyon helyesek a kádazós srácaid!
És jót nevettem a történeteden! :lol:

Ayse
És mi a kedvenc szined, költőd és filmed?
Most vicceltem, bár a költő tényleg érdekelne.
Amúgy most Galya-tető vagy Galyatető? Hol így látom kiírva, hol úgy.Mi is nagyon szeretjük.

Nyúlné
Oltári lendületes volt a mai írásod! Látom visszatértél önmagadhoz! Hajrá! :lol:
Szobatorony :lol: Ne felejsd el,hogy esetünkben a szülők is ilyen felhőkarcolók, így nem lesz szükség nagy átalakításokra.

Kuha
Akkor most nagyrészt Nyúlné tollával fogok ékeskedni. :lol:
Szóval tészta megfőz, golyós mozarellát belepotyogtatok, bele tonhalkonzervet és babot, na meg tejfölt is, megsózom kicsit, bele a tepsibe és tetejére sajtot reszelek. Be a sütőbe és ameddig szeretném addig sütöm.
De jó, hogy így engedi Gergő már a fütyköst huzogatni. Nekem is elkellene kezdeni.
Furcsa, hogy Gergő nem akart az ágyában aludni. :roll:
Megértem az érzéseidet a szüleiddel kapcsolatban. Mondjuk engem spec a zsíroskenyér nem zavarna, de azt én sem csípném, ha nem tudnánk együttműködni Anyuékkal.

Majola
De édes Julcsi!
Igazi állatbarát!

Totka
Igen, szünetes picit a nyuszifoga :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Bordó (mint a villányi)
József Attila

ayse

Hé frit gyere a skypra! :wink:

ayse

fruit

ayse

Hahó!

Csak gyorsba.

Totka.
Tegnap beszéltem Edinával,épp aludt a pici lány.
Jól vannak mind a ketten!! :D
Azt mondja egyáltalán nem hasonlit Eszter Pandához,mert sötét hajú,sötét szemű!! :D :D

Na most csak ennyi!!

Pussz!

ancsi26

Sziasztok!

Köszönjük a drukkokat... most már egy kicsit jobb hangulatban vagyok mint délben mikor Cleóval beszéltem, akkor tényleg nagyon magam alatt voltam és aggódtam Zsuzsáért...

A laboreredményei alapján makkegészséges. :roll: Csak éppen lázas, 39 volt déltájban, és most mikor eljöttem is menetelt 38,5 felé, még csak 38,3-nál tartott... meglátjuk hol áll meg. Mivel bakteriális fertőzésre utaló jel nincs a laboreredményei alapján, most azt tippelik, hogy biztos elkapott még ráadásnak valami vírust. Egyébként hangulatilag tök jól van, eszik is két pofára, de hát ez volt az elején is mikor bekerültünk a kórházba, hogy mikor éppen nem volt lázas, akkor tök egészségesnek tűnt. És csak pár nap magas láz után lett elesett... remélem nem játsszuk újra ezt a forgatókönyvet.

Én időpontot kértem a háziorvosomtól, és oda kell mindjárt rohannom, hátha ad valamit erre a takonykórra, hogy legalább emiatt tudjak aludni éjszaka, mert Davidnek továbbra sem engedik hogy bent maradjon éjszakára, úgyhogy maradok én.

Már bevittük a laptopot is, Zsuzsa egész nap Baby Einsteint néz, én felkészültem egy 6 órás sorozattal hogy majd azt fogom nézni ha elaludt, lassan berendezkedünk. Kár hogy internet nincs. :P

Most megyek doki nénihez.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ez nem smiley akart lenni hanem kinyújtott nyelv,de mindig elfelejtem hogy a Babanet olyat nem tud... azért vigyorogni még nincs okom...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Én nem tudom mit csinálnának az olyan gyerekkel akit mondjuk az apukája nevel, és beteg lesz, annak se engedik hogy bent legyen a gyerekével?!?!

De most már tényleg megyek...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok lányok, köszönjük a dicséretet! Ma ez a legjobb ami ma történt :cry: ..........itt tajtékzom, párom céges autója szervízben van, így bementem érte a munkahelyre, és hazafelé az árpád hídon belénkjöttek hátulról :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: a két hónapos kocsiba...de akkorát szolt, meg rántott a kocsin....szerencse, hogy Tüncsit nem vittem magammal...., meg az is, hogy apa vezette, mert most akkor bizti én lennék még a hibás is.... :twisted: :twisted: :twisted: bajunk nem lett szerencsére...

Kép

Kép
prüntyi

Davallia, gyönyörű a pici lány!

Kép

Kép
prüntyi

Jucc
A szer megvan, de mennyit kell belőle beadni? A doktornénink még azt sem tudta, hogy hogy kell ezt felírni én jártam utána a gyógyszertárban. Tudsz segíteni? A C30-ast vettük meg.

Kép
Kép
maresz

Juci

Milyen bab megy bele???

Ayse,
En is arra tippelek, vagy valami kialakulofelben levo nyavaja :roll:

Rokica,
:roll: Mikor engednek haza titeket?

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Pruntyi,

Hu, meg szerencse, hogy nektek nem lett semmi bajotok. Persze a kocsiert is kar azert, meghat a nelkul maradni, biztosan nem egyszeru!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Cleo!
Akartalak is hívni, hogy inkább toljuk el, nehogy véletlenül elkapjatok valamit. :(

And!
Az jó, ha Eszti nincs rosszabbul :D

Csikken!
Érdemes még elmenni a h&m-be? Mert ha igen, lehet holnap elnézünk :P

Hajni!
Gabinak is volt örvsömöre, tényleg jó szar :(
Panni szeme :D
Kinder tojás Gabi szüleinél a nyerő, tegnap átjött Gabi húga és 2 kinder tojással érkezett uzsi előtt..... :?
Most mondjam a két gyereknek is, hogy most nem, meg Annit se akartam megsérteni. Szóval kinder csoki után volt az uzsonna, túlélték :P

Róki!
Már nem is tudok mit írni :( :(
Talán ezért lenne jobb, ha hazamennétek, nem? Nem nyelne be minden szar még pluszba is Zsuzsa, ha már a leletei jók.

Prüntyi!
Sajnálom, szegények :( :(
És nagy a kár? Casco rendben van már, vagy ezt a kötelező bizt. fizeti?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kuha,
Egyetértek Barbival zsíroskenyér témában. Sajnos nem éri meg vitázni. Én is tajtékoztam régen, mostanában csak bosszankodom, mert nálunk is megy a tömés, de a gyerekek megtanulják hamar, hogy mit lehet otthon és mi az az extra, ami a nagyiéknál kijár. Ez van.... :oops: :wink:
Totka, Daninál is a kindertojás nyerő és ezt az Anyunak köszönhetjük. :?

Ppanna,
Köszi a vagány pasik nevében. :)

Ancsi,
Köszi a képet és az infot Davalliaról és a Piciről. Nagyon édesen ásítozik a képen. :)

Barbi,
Jóképűek lettek a fiúk hajnyírás után is. :) Hihetetlen, hogy Leon milyen nyugodtan tűri a hajvágást! :)
Savanyúkáposzta :) :)

Jucc,
Anyukád tényleg hajmeresztő dolgokat csinált! Szerencsére nem lett baj belőle! :)

Ayse
A gipszlevágás, Apukád lábáról sem semmi! :)
Tényleg Dani hasonlít rám? Pedig általában mindenki azt mondja, hogy tiszta apja. Mostanában azt veszem észre, hogy kicsit néha Benis, kezd hasonlítani rá. :wink:

Prüntyi,
Szerencse, hogy nem lett bajotok! Főleg, hogy Tüncsi nem volt veletek. De azért nagy kár az új kocsiért! :(

benianyu

Rokica,
Jaj, de sajnálom, hogy Zsuzsa esetleg újra benyelt valamit. :(
Nem értem, hogy Apuka miért nem maradhat?! :? :?
Mikor Beninek az orrmanduláját vették ki, másfél éve, volt egy 6 éves kisfiú, aki az apukájával feküdt be. Igaz, nem a Madarászban volt, de nem problémáztak vele.
Nagyon drukkolok, hogy vége legyen végre a szenvedéseiteknek!!!

Cleo,
Ma a kutyuli miatt sétáltunk az erdőben. Pedig mi az erdővel szemben lakunk, de a korábbi sétáink mindig úgy alakultak, hogy közben vásárolgattunk, elintéztük a postát stb. De ez sokkal jobb volt így! :) Ugye, Juci? :)

Totka,
De jó, hogy Panna szeme gyógyul! :)

Barbi,
Jobbulást a fiúknak! Remélhetőleg, nem másznak bele! Drukkdrukk :)

And,
Esztinek úgy szintén! :)

benianyu

Róki, ez már tényleg borzasztó! Múljon már el ez a betegségsorozat!
Fejtem már egy kis tejet, csak határozatlan vagyok, hogy most mennyi is kell. Majd értekezzünk!

Barbi, őrület, hogy ez a Leon mennyit változott. Nagyon jól áll neki az új frizkó és a kis alvóbabából igazi virgonc, vidám kispasi lett.

And, köszönjük a múltkori dicséretet a szeretteli képekről, annyira jól esett, csak elfelejtettem irni.

Na, tovább ecsetelem Julcsi beszédkészségét, annyira vicces, amiket produkál. Most rájött, hogy a szavaknak nem csak egy formája van, hanem tovább képződnek, ragozódnak. Nem tudja helyesen használni, hanem összevissza bővit. A kutya már nem kutya, hanem "kutyája" ... apa néha "apáé" - jó sokat nevetek rajta, annyira édes.
Jaj, és annyira aranyos, amikor Annával vagyok a hintaszékben felkéredzkedik, én egy akrobatamozdulattal fel is veszem, és énekelünk (na, azt inkább ne hallja senki :oops: ): Hinta, palinta, hintázik a Julcsika...és mikor újra kezdem, mondja, hogy Anna. Vagyis, hogy Anna is hintázik. Ilyenkor olyan kedves. Aztán amikor lehúzza Anna zokniját, akkor nem annyira, bár csak kiváncsiságból teszi. Ma egy kis vonalat rajzolt tollal Anna fejére véletlenül, szerencsére épp csak hozzáért, de nagyon kell vigyázni.
Hát ilyen kalandjaink vannak mostanság.

KépKép

KépKép
majola

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?