Sziasztok!
Kösszencs a gratulációkat! Bubek, csak azért mertem leírni az évszámot mert, tudtam, hogy vannak itt öregebbek, meg hogy Sajti megnyugodjon
Gabus, szerintem ne görcsölj a kérdésen és gyorsan jön az a Petike vagy kicsoda
Egyébként értem a problémád, sajnos. Ja, nálunk Milán vagy Ágnes. De mint tudjuk én ismét lányt szeretnék ha elsőre sem jött össze fiú
Jézus, lassan úgy felbuzdulok mintha nem fáradtam volna le ma Szonjától
Mancs, Sharimar (Dob utca). Egyébként ha megnyugtata a mi kazánunk is döglődik,..azt pont nem cseréltük
Ja tudnék mesélni a Telkiről,....lehet német apukának nem csak a külcsínyt kellene néznie. Faszkalap! Amúgy meg ha itt szórja a zsét hát csak egészségére! (Egyébként semmi bajom ha vki oda kívánkozik szülni pl.)
Novum, Bubek nagyszerű közbenjárása után ugye, tudtok jönni, ugye, ugye???????
Én UTÁLOM és UTÁLTAM az óvodát! Kormi, ez nem szociofóbia csak simán ovifóbia. 2 évig voltam ovis ahol az elsőben magassarkú papuccsal ütötték a fejemet még nem hánytam ki az ebédem. Az okot már nem tudom,...amnéziás lettem. A másik helyen meg fel voltam fázva és az óvónéni nem engedte, hogy becsukjam a WC ajtót, hogy bebizonyítsa, hogy nem kell pisilnem. Amikor szabadultam az ovitól, annyira megörültem, hogy iskolás lehetek, hogy még a Gimiben is örültem neki!
Cool, biztos vagy benne, hogy minden rajtad levő világos ruha a törtfehér szinkategóriába sorolható?
Holáre, holáre, holáre hú! Lehet személyesen is hamarosan talizom a veresi anyukákkal. Nagyszerű lenne ha végre itt is ismernék egy-két szimpi anyukát
Benyócinak mi is mosolygós 11-ket kívánunk!
Ja, ma termés! Így eszünk mi az az Szonja: