Új privát üzeneted érkezett!

DZsolt!
Köszönjük, hogy ilyen helyzetben volt erõd velünk foglalkozni egy percre.
Kívánunk mielõbbi jobbulást Kristófnak, Krisztának sok erõt végigcsinálni.
Sok-sok-sok gyógypuszit küldünk Nekik. Gyógyuljanak meg nagyon hamar.
Várjuk a jó híreket Tõled.
(Most totál kiakadtam, remeg a gyomrom, tudom mit érezhettekKép és nagyon sajnálomKép de nem akarok negatív dolgokról írni)
neva
neva

Sziasztok!

ZsoltKép

Nagyon sokat gondolunk mi is Rátok, és fõleg Kristófra, és Krisztára! Gyors gyógyulást kívánunk a picurnak, és Krisztának és Neked pedig kitartást a gyerekekhez. Kérlek, bármi van, gyere, és számolj be róla! Elõre is köszi! Azt lehet már tudni, mi ez? Valami vírus? Kriszta már a múltkor is írta, hogy hányt Kristóf és köhögött.

ZoliKép

Nagyon jól sikerült a kép, aranyos a pici! A talihoz ez tényleg jó ötlet, majd utánanézünk. Ha majd ráértek, és lesz hozzá kedvetek, Ti is eljöhetnétek. Eddig csak egyszer találkoztunk a többiekkel, de az nagyon jól sikerült, jó volt végre személyesen látni egymást.

MarikaKép

Együttérzésem a bölcsességfogad miatt. Nekem 3 nõtt ki, az utolsó 25 éves koromban, és kb. 1 évig kynozott, mire hajlandó volt kibújni. Akkor én is azt mondtam, hogy átérzem a kisbabák helyzetét!Kép

Kata007Kép

Tegnap evett céklát Martin. Azt nem mondom, hogy nagyobb sikere volt, mint bármii másnak, de megette az adagját. Szerintem nagyon finom, mert én is belenyaltam. Ma zöldborsót kap majd.

DodusKép

Azért ahhoz, hogy baba legyen, többet is kell tenni, mint reménykedni a dologban!Kép Úgyhogy húzzatok bele!

Puszi mindenkinek, Lina
Lina

Sziasztok!

Múlt héten betegek voltunk Kép. Végig ment a családon egy vírus, ami hasfájással kezdõdik és hasmenéssel és/vagy hányással jár. Elõször a nagyin, majd a dédin, a nõvéremen ment át. Majd az elmúlt héten elkapott minket is. Gyöngy múlt hét hétfõ éjszaka 6-szor hányt, 3-szor kellett ágynemût/pizsit cserélni. Egész jól viselte (még soha sem hányt-kivéve az anyatejes bukást), csak a végefele kezdett sírdogálni. Másnap még híg volt többször is a széklete. Utánna én kaptam el, de én rosszabbul viseltem. Szerencsére Hanga nem kapta el. Már jól vagyunk.

Dodus!
Sajnos a vizsgával kapcsolatban elkéstem Kép, de a férjem szóban vizsgázott Papp Gábornál, így puskázási lehetõségrõl nincs infója. Remélem görbül a jegyed Kép.
Kívánom,hogy a Jézuska két csíkos tesztet hozzon KépKépKép.

Kriszta!
Jobbulást Nektek!
Sajnos most Hanga orra van tele. Nem folyik, de hallani, ahogy veszi a levegõt. A kézi, pumpás orrszívóval nem jön semmi, a porszívóssal meg még nem próbáltuk, mivel még nagyon pici. Ti ezt hogy oldjátok meg Kristófnál???

Lina!
Igen megint tanulok. Szombaton Operációkutatásból vizsgázom. A múlt héten nem fejegettem, mivel féltem, hogy a vírus bekerül a tejcsibe, meg nem is volt energiám hozzá. A szokásosnál 3x többet kellett mosnom és vasalnom.

Kata, Lina!
Gratulálok a 2 fogas bébikhez!

Lányok!
Most voltunk a Corában, és vettünk Hangának az akciós vizilovas bodyból, nagyon édi benne. viszont lehet kapni 490,-ért is nagyon jó minõségû hosszú ujjú bodykat, abból is kapott nagyobb méretûeket (gondolva a jövõre) Kép.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Betegek voltunk Kép. Ez így akartam.
Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Tegnap eléggé pangás volt!Kép Remélem, ma elõkerültök!

Ráálltam a mérlegre, és szimpatikus módon 59.5 kilót mutat!!!!! Szóval sikerült az elmúlt hónapban 6.5 felesleges kilótól megszabadulnom! Nagyon boldog vagyok!

Puszika, Lina
Lina

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Lina! GRATULÁLOK! Ez nem semmi! Egy hónap alatt 6.5 kiló! Mikor legközelebb találkozunk, már lehet, hogy meg sem fogunk ismerniKép Még folytatod tovább? És mi a cél? Nem csak reménykedünk:oKép

Gyöngyöske! Sajnálom, hogy Titeket is elkapott valami ronda betegség. De már jobban vagytok, ugye? Operációkutatáshoz egy kalappalKép Hidd el, túl lehet élni, én vagyok az élõ példaKépKép Papp Gábornál szerencsére lehetett puskázni, pénteken lesz eredmény, szoríts nekem, jó?

Kriszta és Zsolti! Nagyon szorítok Nektek, hogy mielõbb javuljon a pici állapota. Remélem nem sok idõt kell majd a kórházban töltenetek. Mindannyian Veletek vagyunk lélekben!

Többiek, hol vagytok??? Gyertek szépen ide és írjatok!Kép

Zoli! Nagyon édes szép kisbabátok van, gratulálok hozzá! Büszkék lehettek rá!

Ja! Tegnap vettünk egy csodaszép ajtódíszt. Annyira jól néz ki. Nem a hagyományos koszorú, hanem szalagokból, gömbökbõl, arany színû hálóból, csillagokból, fahéjrúdból álló költemény. Ilyen biztos nincs senkinek! Csak le ne lopjákKép

További szép napot Mindenkinek!

Dodus
Dodus

DodusKép

Köszi a gratulációt! A cél az, hogy beleférjek a ruháimba!Kép Szerintem ez kb. 54 kilónál fog bekövetkezni, úgyhogy még folytatom. De már nagyon benne vagyok, és így, hogy van sikerélményem, nem is nehéz. De a végcél persze a terhességem elõtti súlyom, ami 50-52 kiló volt.

Ma még jövök, puszi, Lina
Lina

Lina!
Gratulálok a mínusz kilókhoz!

Dodus!
Szerintem sem szörnyû az Op.kut., csak mivel nem voltam az elõadásokon, így más jegyzetébõl kicsit nehezebb. Pl. vannak elírások, elszámolások. Mire elkezdek hisztizni, hogy ezt "én nem értem, az elõbbi feladat ugyanilyen típusú volt más számokkal, és ott minden O.K-s volt ..." Ekkor a férjem ránéz a feladatra és megnyugtat, hogy csak elszámolta a csoporttársam, ezért borul az egész feladat Kép
Biztos görbülni fog a jegyed, szorítok.Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Lina!

GRATULÁLOK!!! Igaz, hogy nálam MÉG nem aktuális, de elárulod, hogy hogy csináltad??? :-) Szülés/szoptatás után biztosan hasznát venném!
roxane

Jajj, lányok!

Most tudtam meg, hogy egy másik babás fórumon is hamarabb született meg az egyik lánynak a babája! :-( És ezt fõleg, Neked irom Neva:
a 30. héten, terhességi toxémia miatt kellett megcsászározni, a baba nem fejlõdött úgy, ahogy kellett volna... Mikor kivették 33 cm és 760 dkg volt!!! Iszonyú pirinyó, én el sem tudok képzelni ekkora picibabát! :-(

Azt mondták, akkor engedik haza, ha eléri a 2600 gr-ot. Ez elõreláthatóan 3 hónap...
Neva! Ha esetleg úgy adódik, volna, kedved/idõd, stb. felvenni ezzel a lánnyal a kapcsolatot e-mailben? Biztos jól jönne neki egy kis segitség, Te is átélted ezeket a dolgokat. Persze, csak ha Õ is igényli és Neked sincs ellenedre!

Roxi
roxane

RoxiKép

Szerintem egy titka van a fogyásnak: kevés kaja, és sok torna.Kép És a legfontosabb a kitartás. Szerintem, ha az elsõ két hetet túléli az ember, akkor utána már könnyen megy.

Az az igazság, hogy én senkinek nem merném ajánlani, hogy annyit egyen, mint én, mert én is tisztában vagyok vele, hogy én elég drasztikusan csinálom. De én régebben is állandóan fogóztam, így tudom, mi az, amit a szervezetem normálisan kibír. Soha nem is volt semmi bajom, a gyomrom szuper, és a legnagyobb fogyókúrás idõszakomban is tökéletes vérképet produkáltam. (Egyszer csináltattam, hogy tudjam, nem teszem-e tönkre magam.)

Az a baj, hogy én nem tudok mértékkel enni. Vagy zabálok, vagy nagyon minimálisat eszek. Viszont gyorsan fogyok és gyorsan hízok is. (Pl. egyetemi vizsgaidõszak: kezdtem 50 kilóval, 6-8 hét múlva 58-59 voltam!) Szóval van már benne rutinom, hogy mit egyek és mit ne. Pl. szénhidrátokat szinte nem is eszek, egy hónapja nem láttam kenyeret, tésztát, ilyesmit, viszont sok a gyümölcs, párolt zöldség, csirkemell, joghurt, müzliszelet, és idõnként egy-egy túrórudi.

Sajna azzal is tisztába vagyok, hogy jobb lenne, ha lassan fogynék, mert akkor utána kevésbé jönnének vissza kilók, de mit tegyek, én ilyen vagyok, és már megszoktam, hogy mindig oda kell figyelnem magamra, mert ha ránézek egy szelet tortára, már attól hízok egy kilót.Kép

Még egyszer köszönöm a gratulációkat! Újabb mérlegelés 2 hét múlva lesz. Köszi, hogy ilyen aranyosan velem vagytok!

GyöngyöskeKép

Remélem, megygógyultatok, és sok sikert kívánok a további vizsgákhoz! Mindig szorítok. Én is bejelentkeztem végre jogi szakvizsgára, majd március-április körül lesz az elsõ. Büntetõjoggal kezdek. Remélem, menni fog.

DodusKép

Örülök, hogy túlélted a zh-t, Neked is nagyon szorítottam!

Képzeljétek, az egyik legjobb barátnõm tegnap szült Pesten. A kisfiú Máté Dániel, 3350 gramm és 51 cm. Most beszéltem az apukával, aki elmondta, hogy mama és baba egyaránt jól vannak, bár nehéz volt, 12 órát vajúdott a barátnõm, de miután kapott EDA-t, tudott pihenni is kicsit.
Persze rögtön rákérdeztem, hogy apás szülés volt-e, mert tudom, mennyire nem akart benn lenni az apuka, és képzeljétek, mégis benn maradt végig! Ehhez külön gratuláltam neki.Kép

Puszika, Lina
Lina

Sziasztok!

Lina!
Gratulálok, nagyon büszke vagyunk rádKép Dehát nem csoda, ilyen gyerekkel és ilyen szurkolótáborralKép Szerintem a további pár kilo is gyorsan el fog fogyniKép

Dodus!
Ha csak nem a kapura teszed nem hiszem, hogy valaki is ellopná, ha meg igen, akkor ... meg. Volt valami hétfõn?

Zoli!
Nagyon édi a pici babuciKép

Kriszta, Zsolt!
Nagyon szorítunk nektek, hogy ne legyen semmi gond. Remélem hamarosan kellemes dolgokról számoltok beKép

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

MarikaKép
Remélem fogad már nem fájdogál. Egyébként jól vagytok? Babuci mozgolódik?

Kriszta, ZsoltiKép
Nem is tudom, hogy mit írhatnék nektek. Elõttem a lányok már mindent elmondtak helyettem is. Várjuk a jó híreket.

ZoliKép
Babuci aranyos, és jó kis husiban vanKép

GyöngyöskeKép
Örülök, hogy már meggyógyultatok. Op.kut. vizsgához egy kalappal. Mi is túléltük.

LinaKép
Hatalmas nagy gratula neked a - kilókhoz. Nagyon ügyi vagy, csak így tovább. A karácsony miatt most nem irigyellek, hamarabb bûnbe lehet esni. Szakvizsgán majd biztos nagyon ügyi leszel.

DodusKép
Biztos sikerült a vizsgád, pláne ha lehetett puskázni. Azért pénteken majd gondolok rád. Aztán várjuk majd az eredményt. Ajtódísz biztos nagyon szupi. Elárulod, hogy hol vettétek? Nekünk a bejárati ajtón szokott lenni dísz, elsõ éven mi is izgultunk, hogy nehogy ellopják. De eddig egyik éven sem volt semmi gond vele.

RoxiKép
Annak a lánynak volt elõtte valami gond, vagy egyik napról jött a másikra a toxémia?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka!

Részleteket még én sem tudok sajnos... De szerintem semmi különös... Idemásolom, ami infót én is kaptam:

"... terhességi mérgezést kapott és hogy ne legyen baja se neki se a babának megcsászározták.
és azzal a kislánnyal mi lett?
Ágibaba 33 centi most és 73 deka, nagyon pirinyó, de jól van. Magától lélegzik és már tejecskét is kapott.
Múlt hét elõtt (29. hét) vették észre hogy nem fejlõdik a baba akkor került kórházba, nem tudom hogy fordulhatott elõ hogy nem vették elõbb észreKép
Ágibaba februárban született volnaKép
Csak azt vették észre, hogy nem fejlõdik a baba, amikor már egy kilósnak kellett volna lennie még csak 60 deka volt. amikor majd 2300 gramm lesz akkor engedik haza.
Még kapott magnéziumot, a pici meg tüdõérlelõt, de végül ki kellett venni..."

Szóval egyelõre én is ennyit tudok csak.

Roxi
roxane

Sziasztok lányok
Lina köszi at invitálást szívesen visszük Bendit mindenhová ahol hétköznapi gyermekekkel találkozhat. De mi is sokat tanulhatunk tõletek, mer hosszú idõ telt el az elözõ csecsemõnk óta.

Dodus, Marika, Panka köszi az elismerõ szavakat, de Bendi fojton flamóciusz, egy banán egyszerre, egy egész bébipapi egy másik alkalommal, vagy 210 g tápszer.

Én minden nap több esetben benézek ki van itt.Kép
bbendi

Sziasztok!

Kissé lemaradtam, mert itthon volt a párom. Vagyis elfoglalta a gépet. Kép
Viszont nem is bántam mert közben foglalkozott Dórival, én meg meg tudtam csinálni egy csomó mindent, amit mellette nem lehet.
Dórikámnak még mindig csak 1 foga van, de nagyon kinlódik a másodikkal. Az elsõt jóformán észre sem vettük, de emiatt most nagyon nyûgös. A cumit pl. úgy szívja, hogy az alsó karikája is a szájában van és azt rágja.

Lina!
Gratula a fogyáshoz!!!!!!!!!!!! KépKépKép

Vérvételi eredmény még nincs, majd holnap telefonálok érte.

Kérdezed a vizsgálatot a korom miatt. Én nem csináltattam meg. A megyeiben ezt akarták, de a dokim azt ajánlotta, hogy menjünk el a DOTE-ra Debrecenbe. Ott mégiscsak több ilyen eset fordul elõ. Szóval ott csináltak egy célzott UH-ot a 12. héten, majd õk is levették a vért az AFP-re, amibõl õk néztek még HCG-t és egy, a magzat által termelt hormont is megvizsgáltak. Ezután még egy UH a 18. héten. Mivel hajszálnyi Down kórra utaló dolgot sem találtak, nem ajánlották a magzatvízvizsgálatot. Ha kérem, természetesen megcsinálták volna, de mivel semmi jel nem mutatott rendellenességre, nem kockáztattunk, hogy esetleg elvetélhetek. Hittünk nekik, hogy semmi szükség rá. Úgy voltunk vele, hogy azért õk nap mint nap ezt vizsgálják, csak tudják szükség van-e rá.

Dodus!
Utólag is boldog névnapot kívánunk Neked!!! Kép

Zsolt!
Én sem tudnék más írni mint a többiek. Kép
Köszi Neked, hogy értesítettél minket!
Szorítunk Nektek és várjuk a jó híreket!

Zoli!
Édi kisbabátok van! Kép
Jó, hogy itt vagy köztünk és azért hiányzol, ha nem jelentkezel!!! Kép

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Jó reggelt!

A jó hirrel kezdem: felhivtam ma a terhesgondozót és megkérdeztem a terheléses vércukor eredményemet. Azt mondták, jó lett: 4,0 és 4,3 értékekkel. (Fogalmam sincs, ez mit jelent, de hiszek nekik :-) )

Más: tegnap irt egy pár sort annak a kislánynak az anyukája, akirõl meséltem. Panka kérdezte, hogy voltak-e elõzmények... Nos, ezt irta az anyuka:

"A 28. hétig volt minden rendben volt és akkor derült ki az UH-n, hogy lemaradt fejlõdésben a baba. Aztán az addig tökéletes vérképem egyik pillanatról a másikra "tönkrement" - máj és vesefunkció plusz magas vérnyomás 180/120 volt a legmagasabb, ha jól emlékszem. Iszonyú vizesedés, puffadás (máj miatt) aztán egy hirtelen döntés, hogy nincs tovább. A doki szerette volna, (persze mi is), ha bírom a 32. hétig gyógyszerezéssel, de aztán a mûtéten kiderült, hogy elkezdett leválni a méhlepény, tehát az utolsó pillanatig vártak így is. Így végül is elvileg 29 hetes és 4 napos voltam."

Roxo
roxane

Roxo=Roxi (bocs)
roxane

Sziasztok!

Köszönöm a további gratulációkat a fogyásomhoz, ez erõt ad, hogy folytassam. Azért idõnként nem könnyû, de kitartok. Köszi még egyszer, hogy ebben is velem vagytok!

Kata007Kép

Már hiányoltalak! De a férj otthon tartózkodása igazolt hiányzás.Kép

A második fogacskával Martin is sokkal jobban kínlódott, de az elsõ után pont egy héttel kibújt az is. Nagyon édesek, ahogy nõnek! Dórika harap vele? Martin az orromat szeretné, de nem hagyom nekiKép

Köszi, hogy leírtad, amit kérdeztem. Ismerõsömék úgy döntöttek, hogy megcsináltatják az amniot. Azt mondják, õk így lesznek igazán nyugodtak.

Kíváncsi vagyok a vérvétel eredményére, majd írd meg. És mostanában nem jelentkeztek újra a kiütések?

PankaKép

Sajna azt hiszem, idén kihagyom az ünnepek alatti nagy zabálást, de most mindent a cél érdekében. Mondjuk már így is hõsnek érzem magam!Kép Az a baj, hogy imádok enni!

Remélem,a babucival együtt jól vagytok!

MarikaKép

Mostanában olyan szûkszavú vagy! Tessék jó sokat írni, mi történik Veled és a bébivel!

KrisztaKép ZsoltiKép

Mi van Veletek? Kristóf jobban van? Otthon vagytok már?

RoxiKép

Gratula a jó cukor eredményhez!
Sajnálom azt a lányt! Majd írj róluk, hogy vannak, mi van a pici babával!

NevaKép

Te is eltûntél! Elkezdtétek a fõzeléket? Tetszik Laurának?

Puszi mindenkinek, Lina
Lina

Sziasztok!

ZoliKép
Nem szeretnétek bekerülni a táblicskunkba?

KataKép
Remélem Dórikát nem fogja sokáig kínozni az a fogacska.

RoxiKép
Örülök, hogy jó lett a vércukid eredménye. Akkor most már egy gonddal kevesebbKép Én a jövõ héten megyek, nagyon remélem, hogy most is jó lesz az eredmény.
UH-ra gyakrabban járok, mint ahogy kötelezõ, de a toxémiától még így is nagyon-nagyon félek. De azért reménykedek, hogy nem lesz semmi gond.

Többiek merre jártok? Nagyon nagy ma itt a pangás.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

SziasztokKép

Hát elkezdtük a krumplit 2 napja. A fogadtatás jobb, mint amire számítottam. Hát ha az anyjára hasonlít akkor imádni fogja a sós ízt, no meg krumplit krumplivalKép
Van ám Laurának fülbevalója, bi-biiiiiKép
Hõsiesen tûrte ezt is, persze ezért bõgött. Ott variált a nõ, hogy még kicsi, meg nem ajánlja a védõnõ. Ki a fene kérdezte a véleményét. Ott bénázott, a férjem pedig már olyan ideges volt, hogy majd fel robbant. Úgyis bármi törénik a gyerekkel a szülõ felelõssége. Ez így volt a kórházban is, õk bármit csinálhattak a gyerekkel, el sem mondták, de elõtte aláírattak egy papírt, mi szerint mindezt a szülõk felelõsségére. Brrrrr!
Egyébként minden ok. Naponta legalább egyszer van még üvöltés, de alakul.
Zoli!
Valamit kihagytam a levélbõl: elsõ de utolsó is.

Este ne felejtsétek el kitenni a csizmát az ablakbaKép Sose tudni....
neva
neva

<BLINK>Sziasztok</BLINK>

PankaBocs, de elfeldkeztem az elején amikor felajánlották, mit kell tennem, hogy ott lehessek köztetek? Egyébként, ha igy nem túl régi "Miskolc" motorosként javasolhatom, érdemes lenne egy egy telefoszámot is beszúrni, sürgõs esetekre, bocs de ez csak ötlet. Kép
neva Nekem reggel már volt egy virgács a cipõmben, az anyamikulástól, vajon miért?? Egész nap ezen törtem a fejem, talán koszos volt a cipõm??Kép
bbendi

Sziasztok!

Nem olyan rég értünk haza a kórházból. Kristóffal már minden OK. Szegénykém egy kicsit megsápadt, meg le is fogyott, de most már azért jól van.
Holnap majd írok részletesebben, de már (hogy irónikus legyek) olyan fáradt vagyok az 5 napi nem alvás után, hogy a fogam is viszket és a hajam is fáj.Kép Kép

Megyek beszédülök az ágyba és alszom.

Puszi mindenkinek
Kriszta
dkriszta

Sziasztok!

KrisztaKép

Úgy örülök, hogy otthon vagytok, és minden rendben van! Majd, ha pihentél, írd meg, mi volt ez az egész.

ZoliKép

Ahhoz, hogy benne légy a táblicskuban, értelemszerûen a szükséges adatokat kell megadnod, és Panka majd betesz Téged is. Telefonszámot azért nem találsz benne, mert azt nem tartjuk annyira publikusnak, hogy akárki megtudja.

Puszika, Lina
Lina

Sziasztok Lányok! Ja, és Fiú!Kép

Na, ezt a megszólítást jobb lesz még gyakorolni.Kép

Neva! Manapság már nem szúrják ki a gyerekek fülét a kórházban? A hugomnak még ott fúrták ki a fülét. Máig emlegetjük, hogy olyan picike volt, 2,7 kg-mal született, hogy a fülbevaló törte a vállátKépKép Akkor most már kész hölgy a mi Lauránk! Gratulálok hozzá. És még a krumplit is szereti! Mostanság csupa sikerélmény jutott Nektek!Kép Lekopogom, de mostantól mindig így legyen!

Kriszta! NAgyon örülünk, hogy végre otton vagytok és minden rendben van. Drága vagy, hogy este még volt erõd írni nekünk. Köszi!Kép Kristófkának puszikat küldök, jó sokat!

Panka! Jövõ heti vércukorhoz szorítunk nagyon! De bizti jó lesz. Az ajtódíszt még megvan, és Felsõzsolcán vettük, Kertészék Virágboltjában. Annyira kreatívak ott a lányok és olyan csodás dolgokat kötnek.

Lina! Nálatok mizújs? Fogak rendben? Talán már mossátok is õket?KépKépKép

Kata! És Ti, még nem kezdtétek el suvickolni?Kép

Marika! Életem, hát hol vagy már??? Tessék szépen jönni, még ma, mert ugye én a hétvégén nem leszek.

Roxi! Gratula a jó eredményhez! Nagy már a pocid? Berni várja már a kistesót?

Zoli! Szerintem biztos azért kaptad a virgácsot, mert a Miku eltévesztette a házszámot, vagy az emeletet!Kép

Én nem tettem ki tegnap este a csizmámat. De mire du hazamentünk, a konyhaablakban volt egy kis csomag kettõnknek, fincsi édességekkel az anyukámék Mikulásától. Pedig már mondtam nekik, hogy elég nagyok vagyunk már, nem kell már ilyesmi, dehát...Kép

Ti is kicsit karácsonyi hangulatban vagytok már? Én már nagyon! Hétvégén szeretném az egész házunkat feldíszíteni. Annyira szép ez az ünnep! Az Antalflórában olyan sok szép dolog van, ma munka után bevetem magam oda.Kép Ti is fel szoktátok díszíteni a lakást? És mivel? Nálunk az utcában nem is egy ház van, ami már most ki van világítva égõkkel. NAgyon hangulatos. Lehet, hogy ma, vagy holnap ráveszem a páromat egy sétára, estefelé. Majdnem minden ablakban vannak díszek, világítósok.

A hõm közelíti a 37-et. Ki tudja, lehet, hogy a fa alatt még egy zebrás teszt is lesz?Kép (Azért nagyon nem éljük bele magunkat.Kép)

Puszi Mindenkinek, Dodus
Dodus

DodusKép

Én nagyon szorítok Neked a teszthez!Kép Miért hõmérõzöl? Nem csak akkor kellene, ha pár hónapig nem jön össze? Nem akarok persze beleszólni, de így nem nagyon "stresszes" a dolog? Szóval, lehet, hogy spontán könnyebben menne. Mondom ezt én, aki az elsõ hónap próbálkozás után, hogy nem lettem babás, szinte sírva hívtam fel a dokimat, hogy jaj, most mi lesz, egybõl nem lettem terhes!Kép Szinte hallottam, ahogy vigyorog a telefonba, és azt mondta, hogy egy fél évet várjunk, aztán megnézzük, mit tehetünk. Na, a ezután 2 hónappal már azért hívtam, hogy mikor nézi meg a pocaklakót!Kép

Martin jól van, köszi, ahogy nézem, hízott is mostanában, majd jövõ héten mérem. Jézusom, én egy mérleg megszállott vagyok, folyton mázsálok valakit!Kép Mindenki azt mondja rá, hogy jó kis masszív fiúcska, bár egyáltalán nem kövér.
Sajna, ma reggelre mintha kicsit szörcsögött volna az orra, remélem, nem lesz megfázva megint. Majd adok neki C-vitamint, és tegnaptól elkezdtük megint a vasat is, hogy kicsit feltankoljuk így télre. A fogacskák nõnek, fõleg az, amelyik elõször bújt ki, nagyon édes! Még aranyosan kis cakkos a teteje.

A karácsonyi hangulat engem is megszállt, bár az ajándékokkal megint bajban vagyok, mint minden évben.Kép
És fõleg az tette be a kaput, hogy a kocsi most volt szervízben, bár semmi baja nem volt, de ez amolyan kilométerfüggõ kötelezõ volt (43e ft) és megvettük Martinnak az autósülést (25e ft). De ez utóbbi nagyon jó, akit érint annak mondom, hogy a COoa-ban most akciós, CAM márkájú, és 9-tõl egészen 36 kilóig jó!

Puszi, Lina
Lina

Az a valami Cora akar lenni! Kép

Pusz, Lina
Lina

Négyes lett a vizsgám!!!KépKépKép Úgy örülök neki. Ilyen jóra azért nem számítottam.

Dodus
Dodus

Sziasztok!

Dodus!
Csak miattam jelentkezem, mert te nem leszel most két napig.

Kriszta!
Nagyon örülök, hogy már itthon vagytok, remélem most már nem kell többet bemenni. Pihizz sokatKép

Velem a következõk történtek: Szóval a nátha, vagy nem is tudom mi levert a lábamról. Ez azt jelenti, hogy tegnap délelõtt beadtam a kulcsot, letudtam a két órámat, gyorsan hazajöttem és ma már nem is mentem dolgozni. Sajna tiszta nem tudom mi vagyok, hét elején még fáj a torkom, kedden elmentem a dokihoz, aki azt mondta, hogy nem nagy semmi, igyak mézes kamillás teát. Most már a torkom nem fáj, csak levegõt nem kapok az orromon át. Ja igen, tegnap délután még kötelezõ Mikunapi jelenésem is volt a férjem munkahelyén. Csak azért mentem, hogy mellette legyek és jött a sógormõn is két lányával. Õket meg én zaklattam, hogy jöjjenek be. Megérte, mert a két kiscsaj nagyon élvezte, mi meg a sok édes gyereken szórakoztunk jól. Azt nem is tudom írtam-e, hogy a tesómék is terhesek. Mármint bátyám van, de a felesége úgy néz ki, hogy babát várKép Ez olyan jó, van közöttünk 4 hónapKép Ja gondolom rájöttetek, hogy ez nekik már a harmadik (és remélik, hogy fiú, két lány utánKép)
Tegnap este nálunk is járt Miklós, mert jó gyerekek voltunk a férjemmel, azt tudom, hogy az ö csomagját az én Mikum hozta, de én kitõl kaphattam???
Ma meg most másztam ki az ágyból, köszönöm a sok kedves levelet, olyan szépek. Most megyek és visszabújok, remélem holnap újult erõvel vághatok neki a napnak, mert jön a férjecském nagyija, még nem volt nálunk mióta ideköltöztünk.

Marika (hriczom)

Dodus!

Gratulálok!

Marika
Marika (hriczom)

Dodus!
Gratulálok! KépKépKép

Sajnos Gyöngynek torokgyulladása van Kép, tegnap délelõtt megvizsgálta a doki. Nagyon aranyos volt, nem is sírt.
Este bekopogtatott hozzánk a Mikulás. Kép Nagyobbik lányunk kicsit meg volt szeppenve, néha-néha megremegett a szája széle, de hõsiesen tartotta magát, nem sírt. Az én kis fecsegõm most egy szót sem szólt, csak ült csendben. Viszont mikor a Mikulás mondta neki, hogy nyúljon bele a nagy piros zsákjába, ott megtalálja az ajándékot, hirtelen nagyon aktív lett. Meg akkor is, mikor mondtam, hogy jöjjön kikísérjük a Mikut, mivel még sok gyerekhez kell mennie.Kép

Kriszta!
Örülök, hogy jobban vagytok, szép álmokat!

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Mára elhúzom a csíkot. Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét, jó pihenést és jó karácsonyi készülõdést kívánok!

Puszi Mindenkinek, Dodus
Dodus

Sziasztok!

Már megint rossz hírek... Kép
A betegeknek jobbulást!!!!!!!!

Dodus!
Mivel még éppen csak fehérlik, nem kell suvickolni! Kép
A végén még rászólok a fa alatti kétcsíkos tesztre??? Kép

Kriszta!
Jó újra hallani a hangod!!!!! Kép
Örülök, hogy otthon vagytok!

És akkor, hogy a mi topicunkban is járjon a fehérszakállú:

Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lányok.
Lina, igazad van, nem gondoltam át alaposan az 5letemet.

Dodus, köszi az uj megszólitást, nem hiszem, hogy tévedett az a fránya télapu, mert rá volt írva, Apa, pedig, kerek csoki, lukas, mogyorós....a kedvencem.

Mindenkinek gyógyulást aki beteg, a gyerkeknek sok ajándé kot a mikulástól.
bbendi

Sziasztok Lányok.

Csak nem haragudtatok meg rám???

Egyedül nagyon unalmas itt lenni. Szomorú vagyok.KépKép
bbendi

Sziasztok!

Szóval a történetünk:
MInt irtam egy kis köhögéssel kezdódött még a múlt hét elõtti vasárnap. Kinga akkor betegedett le teljesen és így Kristófot is megmutattuk az ügyeleten. A doki kapásból azt mondta, hogy csak egy kis megfázás, az anyatej majd rendbe hozza. Ehhez képest szerdára már rendesen ugatott szegény. Kihívtuk a mi dokinéninket. Csütörtökön de. kijött, és közölte velem, hogy a gyerek enyhén fullad, és a hörgõire ment a gyulladás. Felírta a gyógyszer, amit délutántól Kristóf elkezdett kihányni. Péntek reggel irány az orvos. Folytattuk a gyógyszert injekcióba. Hétvégi program reggel-este ügyelet injekcióra. Vasárnap már egész jól volt a gyerkõc. Már azt hittük, hogy használ az injekció. Este viszont kezdõdött elõrõl a hányás és a hasmenés. Reggel még megpróbáltuk üvegbõl megetetni,5 ml-ként, hátha az benne marad. De mivel azt is kihányta így irány a GYEK. Kapásból felvették kiszáradás jeleivel. Egybõl rákötöttél az infúziót, le is folyt 2 üveg. Engem az anyaszállásra raktak le. Hát elég vacak egy hely. Adtak enni is. Hát nem vagyok válogatós, de ez valami vacak volt. A párnám alapjáraton is 35 cm magas szivacs párna volt, meg amikor ráfeküdtem is ugyanakkora maradt. Ülve remekül lehetett rajta aludni.Kép VIszont minden éjszakát végig aludt bent Kristóf. Este 9-tõl reggel 6-ig aludt. Bezzeg itthon. Kép Vénásan kapta az injekciókat, így be volt kötve a kézfejébe egy branü (gondolom, hogy így kell írni. Adtak mérleget is, hogy mérjem , hogy mennyit eszik, de az valami csoda módon mért. Nem hogy nõtt volna az érték evés után, hanem rendesen sokkal kevesebbet mutatott. Biztos kiszívtam belõle a kaját. Kép 3 baba volt egy szobába, bizony volt hangerõ, amikor mind a három sírt. Estére néha zsongott a fejem. A fürdési lehetõségekrõl ne is beszéljek. Bár szerintem el tudjátok képzelni, hogy milyen lehetett, ha még a pelenkát is vinni kellett a gyerek alá, ha nem akartad, hogy textil pelenkába csomagolják. A ruha, a saját törülközõ, fürdetõ stb... Szóval mindent. A fõorvos nagyon rendes volt. Így csütörtökön ki is engedtek mindent. Azt mondták, hogy egy kicsit vérszegény lett, de a d vitamin majd helyre hozza. Így most itthon vagyunk, és próbáljuk összeszedni magunkat. Viszony úgy látom a tejcsim megsínylette a kórházat. Úgye nem volt, és még nincs is olyan ereje szopizni, így sajna eléggé megcsappant a tejem. Bele is vagyok betegedve.Kép De nem tudok mit csinálni. Liter számra iszom a szoptatós teját, az alkoholmentes sört, a folyadékot, próbálok nem idegeskedni, de hát .....Kép Kép Majd meglátjuk mi lesz. Próbálunk minnél sürübben szopizni, hisz éhes szegényke, hátha az segítene.
Senkinek nem kívánom ezt a pár napot. Tele van a GYEK ugyan ilyen panaszokkal "rendelkezõ" gyerekekkel. Csütörtökön ahogy jöttünk haza hoztak egy testvér párt, és muszály volt egy ágyba fektetni õket, mert nem volt hely. NEm semmi.

Rólunk ennyit. Remélem mindenki jól van.
Majd ha összeszedtem magam, és lakásban sem uralkodik már a káosz jövök. Kép

Puszi
Kriszta
dkriszta

Sziasztok!

Kriszta!
Igazán szomorú dolgokat olvastam tõled, de remélem most már minden rendben lesz. Kérek legközelebb tõled sok-sok sárga fejecskét, ilyet: Kép

Lányok és fiú!
Van valakinek degitális fülhõmérõje, vagy tudtok róla valamit, hogy mennyire jó, használat,... Az Elektropontban van 6999 ft-ért. Megéri-e, vagy babucinak milyen hõmérõt ajánlotok?

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

KrisztaKép

Hát, ez nem lehetett könnyû! Örülök, hogy végre otthon vagytok!Kép Remélem, most már minden jól alakul. A tejcsi miatt próbálj meg nem idegeskedni, de tudom, ez nem könnyû.

MarikaKép

Elõször én is akartam digitális hõmérõt, aztán lebeszéltek róla, mondván, a fülfájós babucik igen utálják. Én egy rendeset vettem, persze digitálisat, hogy lehetõleg ne kelljen a popsijában tartani hosszú percekig. Ez azt hiszem kb. 2000.- ft volt, és pár másodperc alatt kész van. Sõt Martinnak már a hóna alatt is tudom vele mérni, mert ennyi ideig kibírja nyugodtan az ölemben ülve.Kép Nekünk azért is bevált ez, mert a kicsifiú élete elsõ két hónapjában olyan szorulós volt, hogy vagy 2-3x kicsit rá kellett segítenem szegénynek a lázmérõvel. (Na, azóta behozta a lemaradást, mert 2 hónapos korától napi 2-3x biztos kakil!Kép)

Szóval szerintem totál felesleges a fülhõmérõ, de ez csak az én véleményem.

Képzeljétek, beszéltem a kedden szült barátnõmmel, és ma engedték haza õket a kórházból, jól vannak mindketten. Olyan aranyos sms-t küldött ma reggel, így szólt: "A szoptatás mindig így fog fájni? Olyan, mintha le akarna szakadni a mellbimbóm." Ezen jót mosolyogtam, mert emlékszem még, milyen volt az elején, mert Martin is szívott, mint a pióca. De megnyugtattam, hogy pár hét, és megedzõdik.Kép Kicsit azért irigylem, egy újszülött baba... Istenem, Martin is most született, most meg már itt rohangál négykézláb, dumál, foga van, és ma rendesen evett mandarint és kiflivéget! Szóval rohan az idõ. Jó, tudom, hogy még csak 10 hónapos lesz, de akkor is nosztalgiázok!Kép

További jó hétvégét mindenkinek! Puszika, Lina
Lina

Sziasztok Lányok
Kriszta örülök, hogy ismét a megszokott környezetben vagytok, a két középsõvel mi is bent voltunk anno 10-10 napot, förtelem!! Hosszú lenne leirni miért, majd egy adandó alkalommal. Az anyaszállás Bendivel votl a feleségemnek öt hétig nappali otthona??, de acsúcs a kaja volt, hiszen olykor valami bab, vagy hasonló puffasztó kaját kaptak a szoptatós mamák. A tisztaság is...

Marika mi sima digitálist használtunk, azt hiszem a két legkisebbel, megfelelõen mûködtek, jól mértek. Én eldönteni nem tudom, hogy a füles jobb, vagy sem, de a Google.hu keresõben 240 körüli lázmérõvel kapcsolatos dolgot találtam, volt hülyeség és egész érdekes is köztük.

Amenyiben van köztetek aki nem ismeri annak ajánlom kipróbálásra Google-t, mert borzalmasan sok dolgot gyorsan lehet megtalálni a neten.

Ma még benézek ide.Kép Kép
Zoli
bbendi

Sziasztok!

Mit szóltok az idõjáráshoz? Jó hideg lett mára. Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én már annyira vágyom egy kis havazásra. Hogy álltok a karácsonyi ajándékokkal? Mi most nagyon ügyesek voltunk, már csak 3 barátnak kell venni valamit és megvan mindenki. Ennek nagyon örülök, mert már a mai vásárolgatás is lefárasztott rendesen.

Lányok és ZoliKép
Egy kis közvéleménykutatás: tetszik nektek a Benjámin név? De õszinte véleményeket kérek, jó?

NevaKép
Laura biztos nagyon csini lett a fülbevalóval.

ZoliKép
Táblicskuhoz kell: kor, lakhely, foglalkozás, kórház/orvos (ide szerintem beírhatnánk azt, akinél a feleséged szült), gyerekek keresztneve és születésük dátuma. Ha ezeket megadod már a következõben benne is lesztek.

KrisztaKép
Úgy örülök, hogy most már otthon vagytok és nem lett semmi komoly baja Kristófnak. Reméljük, most már egy jó ideig elkerül minden betegség benneteket.

DodusKép
Gratulálok a vizsgádhoz, ügyi voltál. Remélem ez a nagy hideg nem fogja visszatartani azt a zebrát és odaér Karácsonyra hozzátok.Kép

LinaKép
Remélem Martinnak elmúlt a szörcsögés és nem lett rosszabbul.

MarikaKép
Ugye jobban vagy már? Vigyázz nagyon magatokra, jó? Mi mindenképpen szeretnénk venni fülhõmérõt, nem tudom, hogy mennyire válik majd be.

GyöngyöskeKép
Gyöngynek is mielõbbi jobbulást kívánok.

KataKép
Aranyos ez a Mikus gif.

Az összes betegünknek küldök egy kis pozitív energiát, hogy minél hamarabb meggyógyuljanak:+++++++++++++++++++++++++++

Puszi mindenkinek, Panka

panka

<pre>
Név / Foglalkozás Kor Lakhely Kórház / Orvos Gyerekek Szülés ideje
Dkriszta /könyvelõ/ [size=-2]Zsolti[/size] 29év Tapolca Semmelweis / Dr. Sándor Csaba Kinga 00.02.03. Kristóf 02.09.03. ________
Dodus /kontroller/ [size=-2]Tamás[/size] 26év Arnót Megyei / Dr. Kerchner Csaba ________ Babaprojekt folyamatban
Gyöngyöske /GYED/ 30év Gyõri kapu Semmelweis / Dr. Sándor Csaba Gyöngy 00.04.30. Hanga Kincsõ 02.09.24. ________
Kata(killes) /titkárnõ/ 29év Jókai ltp. Semmelweis / Dr. Pócsi Tamás Karina 02.10.07. ________
Kata007 /GYED/ [size=-2]András[/size] 36év Avas Megyei / Dr. Gyurkó Anita 15év Daniella 7év Dóra 02.05.29 ________
Lina /GYED/ [size=-2]Marcell[/size] 27év Gyõri kapu Szikszói kórház / Dr. Szemcsák Miklós Martin 02.02.13. ________
Marika /tanár/ [size=-2]Viktor[/size] 24év Bulgárföld Vasgyári / Dr. Hollósy ________ Márc.24.
Neva /könyvelõ/ [size=-2]Csaba[/size] 29év Avas (III.) Megyei / Dr. Farkas László Laura 02.08.15. ________
Panka /könyvelõ/ [size=-2]Laci[/size] 26év Népkert környéke Megyei / Dr. Kerchner Csaba ________ Márc.16.
Ritaa /otthon van/ 30év Martintelep Semmelweis / Dr. Shittu Gafar Dani 6 év Dorka 3,5év ________
Roxane /elõadó/ 30év Avas (III.) Semmelweis / Dr. Pócsi Tamás Berni 99.11.02. Márc.05.
</pre>

panka

Kriszta!
Sajnállak titeket, de szerencsére túl vagytok rajta. Mikor olvastam eszembe jutott, hogy ezeket a saját bõrömön tapasztaltamKép
Panka!
Ez volt az elsõ vágy, hogy Benjámin legyen a fiunk. Egyetlen érv szólt ellene: ha nekem elkezdik Bendzsizni a gyereket attól hülyét kapok. Utána lett a Levente-Botond. De szerintem nagyon sép név.
Marika!
Laurának sima lázmérõje van. Gyakran használom és a várt eredményt is meghozzaKép Ha nem akar jönni az a kaka amikor anya szeretné akkor "lázat mérünk" és nem kell fél óra múlva pelenkát cserélni újraKépHát ilyen furfangos anyukája van LauránakKép Mellesleg 1-2 percig kibírja ha tényleg a hõre vagy kiváncsi.
Én úgy vélem, hogy rengeteg babadolgot árulnak amire sose lesz szükség és ezresekbe kerülKép
neva
neva

Sziasztok!

Mindenkinek jobbulást, aki betegeskedik!Kép

MarikaKép

Amennyiben ma tartod a névnapodat, Isten éltessen sokáig!Kép

PankaKép

Nálunk van Benjámin a családban, a férjem öccsét így hívják. Szerintem szép név, bár nem az én esetem.Kép

A fülhõmérõt szerintem Ti is gondoljátok meg. Szerintem aránytalanul drága, és optimális esetben nem kell túl sokszor mérni egy baba hõmérsékletét. Martin már 10 hónapos lesz, és eddig jó ha 10x megmértem, hogy lázas-e. Ahogy egyre nagyobb lesz, egyre ügyesebb, és könnyû neki már a hóna alatt is mérni. Persze nem akarok "okos" lenni a dologban, de annyi minden kell még egy babának, szerintem felesleges erre ennyit költeni.

Szerencsére Martin már teljesen jól van, nem lett beteg!Kép

Puszika, Lina
Lina

NevaKép

Most látom csak, hogy írtál! Biztos tündéri lehet Laura a fülbevalóval!Kép A lázmérõrõl úgy látom ugyanaz a véleményünk.Kép Idõnként nálunk is be kellett vetni, mint kakihozó csodaszert. Szerencsére nem sokáig volt rá szükség. Hogy álltok a krumplival? Ízlik a babának továbbra is?

Nekem is az nem tetszik, hogy a férjem öccsét is Bendzsinek becézik Kép, és mindig a kutya jut eszembe a filmsorozatból. Gondolom emlékeztek még rá. A Levente és a Botond is szép, de nálunk azért estek ki, mert mostanában ezek a leggyakoribb nevek, legalábbis a mi környezetünkben. És az a legmeglepõbb, hogy így párosítva van 4 ismerõs gyerek is az ismeretségi körben.

Engem sokan megróttak azért, mart Martin lett a fiam, de nekem ez tetszik. Sokan kérdezték, hogy miért nem Márton, az sokkal magyarosabb. Hát, ettõl a falra mászok. Egyrészt, mert arról mindig a Nils Holgersonból Márton lúd jut eszembe, másrészt hülyén hangzik, hogy Paál Márton, harmadrészt pedig az apukája Marcell, és és hasonlót szerettem volna, de nem ugyanazt. És nem volt utolsó szempont, hogy olyan nevet válasszak, ami sehol nincs a családban, sõt, lehetõleg még barátunk sincs ilyen néven. Így lett Martin. Bár tudom, hogy napjainkban ez is elég gyakori névnek számít, de szerencsére mi nem ismerünk másikat.Kép

Puszika, Lina
Lina

Sziasztok!

2. fogunk még mindig nincs, de már fehérlik a csíkocska. Szerintem holnapra kihasad. Kép
Az elsõvel azonban már rendesen harap. Minket nem, de a saját lába nagy ujját igen. Kép Szegénykém nem tanul a fájdalomból, mert ma fürdés elõtt 3-szor volt ordítás miatta. Kép

Kriszta!
Jó, hogy végre itthon vagytok! KépKépKép
A GYEK-rõl én is hallottam dolgokat, úgyhogy részvétem! Kép
Kívánom, hogy ne kelljen mégegyszer a "vendégszeretetüket" élveznetek és persze a többieknek sem.
Én szerencsére az anyák szállását sem ismerem, mert amikor Anitám besárgult és átvitték oda, én inkább rokonnál töltöttem a szopik közti idõt és a volt férjem vitt mindig szoptatásra.

Marika!
Nekem sima digitális van. A célnak tökéletesen megfelel. Egyetértek Linával fölösleges erre költeni.

neva!
Tündéri lehet Laura fülbevalóval. Dórinak is annyira megváltoztatta az arcát.
Esetleg kép nincs róla????? KépKépKép
Vagy nagyon telhetetlen vagyok??? Kép

Panka!
Csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz: mint Benjámin tetszik, de a Bendzsirõl tényleg a kutya jutna eszembe mindig. Viszont lehet éppen Beninek is becézni. Ezt neked kell kérned a rokonoktól, barátoktól.
Én így voltam Dancsival. Megkértem mindenkit, hogy Daniellát ne Daninak becézzék mint a fiúkat, hanem Dancsinak. Senki nem sértõdött meg! Kép

Mellesleg nekem ha fiam lett volna Marcell lett volna. Annyira tetszik nekem a Marci, de a páromnak sajna nem. Kép Úgyhogy Dóri, ha kicsit több "alkatrésszel" születik akkor Balázs lett volna. Késõ bánat, nekem már csak hoznak fiút. KépKépKép
Különben nálunk is mérvadó volt, hogy ne legyen ilyen név a családban és a rokonságban.

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Az egy dolog, hogy hétvégén alig írtok! D ma már hétfõ van! Tessék szépen elõkerülni mindenkinek!Kép

Kata007Kép

Mi lett az allergiavizsgálat eredménye?

Puszi,Lina
Lina

Sziasztok!

Jövök panaszkodni. Fõ a változatosság Kinga megint lázas és folyik az orra. Fogalmam sincs, hogy mi van vele, mert már teljesen jól volt. Tegnapra megint lázasodott. Nem voltunk sehol, senki nem volt nálunk aki beteg lett volna. Most attól félünk, hogy Kristóf megint vissza kapja. Kép Délután megyünk az orvoshoz. Hogy mi ez a vírus??
A tejcsim úgy lement, hogy pótolni kell. Még egy pár napra elég az "aranytartalék", így ma már iratok a dokinénivel tápszert. Ez van. Éhezni azért nem lehet. Kép Kép
HÁt mit ne mondjak! Mostanság nem vagyok egy jó társaság. Leülök és ragad le a szemem. Kép Kép
Kristóf 2 napja éjszaka 1,5-2 óránként felébred. Pici cici és már alszik is. Így biztos, hogy nem csak az éhség ébreszti. De, hogy mi van vele is??
Egyébként már elég jó kedvû. Szerencsére megeszi a fagyasztott tejcsit üvegbõl. Még remekül el is beszélget közbe az üveggel. Nagyon aranyos. Kép Kép (Hogy jót is írjak).

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A BIZTATÓ SZAVAKAT. NAGYON RÁM FÉR!! Kép

Marika!
Nekem is csak sima digitális lázmérõm van. Tökéletesen bevált mind a két gyereknél.

Panka!
Nekem is tetszik a Benjémin név, de tényleg Beninek becézve. Az olyan aranyos.

Neva!
Hogy állsz a könyveléssel? Én sehogy.Kép Hogyan leszek kész? Ez még a jövõ zenéje. Kép Kép

Lina!
Gratula a fogacskákhoz. Kép Irigyellek. JÓ lehhe, ha Kristóf is már nagyobb lenne. Talán könnyebben viselné a betegséget.

Puszi
Kriszta
dkriszta

Sziasztok!

Lina!
Bocs! Tudom már egyszer kérdezted, de kissé szétszórt vagyok mostanában anyu miatt.

A lényeg: negatív! Kép Tej, tojás szója érzékenység nincs. Kép
Pöttyök helyei már alig látszanak, viszont nem a kapott kenõcsök használtak, sõt, az utolsó rendesen felmarta a bõrét. Kép Szóval döntöttem, nem kenem tovább semmiféle kutyult kenõccsel. Fürdés után vékonyan Neogranormon és kész. Már másnap látszott az eredmény. Kép

Kriszta!
Jelentkezz délután, hogy mit mondott a doki!!!!!!
Addig is egy gyógypuszi nektek: Kép

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Mostanában olyan szétszórt vagyok, azt sem tudom, ki hol, mivel...
Köszi mindenkinek a lázmérõs hozzászólásokat, még meg kell ezt jól gondolniKép

Panka!
A név szerintem nagyon aranyos, becézve tényleg kis édes kutyus, de amíg pici, úgysem fogod a nevén szólítani, gondolom a tündérkémtõl kezdvem, a ...-on át minden lesz. Késõbb meg úgyis nagyfiús név kell és akkor már tökéletes. Egyébként a jelentése is nagyon jóKép

Kriszta!
Remélem doki néni semmi rosszat nem mond.

Neva!
Kép tényleg jó lenneKép

Lina, Kata!
Tõletek is jöhet pár fogas képKép

Marika (hriczom)

Sziasztok Lányok
Egyszer már irtam most valamit, de elszált, remélem nem lesz kétszer bent a toppban a MÛVEM

Valami ilyesmi volt.

Panka, nekem is tetszik a Benjámin, de fõleg azért mert Bendi-t Balázs Bendegúznak anyakönyvezték.Ha lány lett volna akkor Luca Csenge nevet kapja.

Kata007, szuper jó a gyógypuszi, hogyan kell csinálni?

Látom, hogy most sokakat érint a láz kérdése, ebben az istoba téli idõszakban. Egy jó módszer a lázcsillapításra, nem okoskodva, tapasztalatból a hûtõfürdõ. Ha még nem ismerik sokan akkor késõbb leirom, bár elsõ hallásra durvának tûnik, de nagyon hatásos, meggyukszik a baba.

Jó itt köztetek.KépKépKép

Zoli
bbendi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?