Na itt vagyok, Cool, most jöttem.
Noki egy tündérbogár...(apa aszonta miylen fiús...és hogy akik ilyen fiúsak ilyen pici korukban, azokból lesznek a legszebb csajok nagykorukban....
)
Köszi az emailt az adatokkal - már ami megvan.
Háát, én is kezdek letörni, hogy a fix 12 majdnem 13 családból már csak akkor vagyunk 10-en, ha Esztiék, vagy Mancsék is tutkó jönnének....
Mivel nincs meg minden adat, ezért nem küldtem még el a foglalást, Eszti reggel biztos bejelentkezik, és akkor meglátjuk. Jó lenne, ha Mancs, vagy Eszti mondanátok valami bíztatót, és mindemellet náhány icipici adatot (ezt csak Eszti), hogy legalább 10 family meglegyen...
Vanília
Mindenképpen lefoglalnám nektek is a szállást, mert visszamondani mindenféle kötelezettség nélkül bármikor visszalehet - ezt direkt megkérdeztem, maikor beszéltem velük - szóval kellenének tőled is adatok. Mondom ezt Mancs és Eszti nektek is, mert ha egy kicsit is úgy néz ki, hogy lehet, hogy el tudnátok jönni, akkor már érdemes a táblázatot kitölteni, és akkor legalább az esélyt is megadjuk magunknak, hogy meglegyünk majd 10-en. Rendicsek?
Holnap de adjatok adatokat lécci (Mancsé már megvan), és akkor már tényleg el tudom intézni a foglalást végre. Köszi előre is.
Timi,
Ha elintézem, hogy Fanni is gyerekkedvezményes legyen, akkor jönnétek? (mert ha el lehet intézni, akkor én elintézem! Holnap amúgy is beszélek velük, és nagyon rendeseknek tűnnek. Szóval add meg te is az adatokat, és ígérem, csak akkor teszem bele a foglalásba, ha azt mondod, hogy jönnétek, és mindenképp jelzem (kéne emailben addig is a mobilod!!!) hogy sikerült -e lebeszélnem velük a gyerekkedvezményt. Rendben?
Ilba,
Én a 2. félidőt láttam ma, sajna a tegnapit nem láttam, csak ma az összefoglalót, de a dánok végig vezettek, ahogy láttam. Nem semmi végjáték lehetett....
Ma meg...Puljezevics-et (bizti nem így kell írni...
) meg Istenné kiáltjuk ki!!!!
Jó kis meccs volt!
mit is akartam még....nemtom....
Ja, Tücsi, reggel küldd már át lécci a tiéteket is (adatokat), mert van amit tudok, de jobb ha te mondod, mint ha én találom ki...
Képzeljétek, ma megpróbáltam Marcinak adni pörköltet (lájtosat) adni nokedlivel, és én balga összetörtem neki a turmixszal.
Így nem kellett neki, folyton az enyémből kunyizott...és amikor bekapta a husit, akkor elrágta...
meg a nokedlit is...
csak az a baj, hogy kb 4-5x annyi ideig eszik így, mint ha turmixolok. Szóval most csak időnként kap majd falatozásos dolgokat, de a kaját azt még muszáj pépesítennem kicsit, mert hát nem ülhetünk egész nap az asztalnál....
Holnap megyünk agyhártyaszurira de, szóval csk a du alvásánál tudok majd jönni. Jó lenne, ha az inboxomban lenne egy-két levelecske némi adatocskával...
Dia, neked a képen rúzs van a szádon, vagy ilyen piros? Nagyon jó kép egyébként!!!
Sajti, rólatok mindig nagyon király képek vannak. Annyira összehangoltak mindig Zsófival...Általában ugyanolyan arcokat - vagy hasonlót vágtok a képeken, amiken együtt vagytok...erre mindig rácsodálkoztam. Jumam képei között régebben is voltak nagyon tutik!
Festeni fogják a hajad, azért kell a 3 hónapot megvárni? Én ehhez nem értek...(látszik milyen gyakran járok fodrászhoz...
Natasa, nagyon irígy a talpmasszázsért...Nagyon boldog szülcsinapcsit!!! Én aszittem sokkal fiatalabb itt a többség mint én- köztük te is...pedig nem is sokkal...csak kicsivel...
(ez egyébként bók akart lenni ámm...csak álcáztam....)
Na akkor most nem tudom mit írtatok még addig, amíg én írtam....de majd most kiderül.