Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sajnos mi se tudunk menni a nagy hétvégi kiruccanásra! :cry: :cry: Nagyon szoomorú vagyok,de a csúnya anyagiak közbe szóltak.Ha Fanninak nem kellene a teljes árat kifizetni akkor még gondolkodnék rajta,de szerintem letagadni nem tudnám,hogy már 14 éves.Mikor látta,hogy el vagyok keseredve mondta,hogy ő szivesen itthon marad,majd elmegy a barátnőjéhez,de akkor én nem érezném jól magam.Na ez van.

Most többet nincs is kedvem irni.


De azért :

Gabi:

A barátnőd nagyon hasonlit rád!!Mintha tesók lennétek!

Dia:

Szuperül nézel ki!

Kormi:

Ha adhatok tanácsot az ovi választással kapcsolatban akkor azt mondanám,hogy amelyik ovi érdekel ott nyugodtan érdeklődj már most!És a nyilt napokra feltétlenül menj el!Szerintem a körzeti óviba tutira fel kell venniük Benedeket,ha az is tetszik persze.
A vegyes csoportnak is meg vannak az előnyei és a hátrányai,de legfontosabb az óvónő személyisége!!!Ha te szivesen adnád a kezébe a kisfiadat ott már nagy baj nem lehet.Kérdezz bátran ezzel kapcsolatban ebben a témában nagyon tuti vagyok! :D

Kép

Kép
novum
 
 


Natasa! Boldogot! És a szín törtfehér, te nő, törtfehér! Amúgy színekben borzasztó gyenge vagyok, egyetemen folyton feketében jártam bulizni (ugyan mi másban) és már az egyik fiú szólt, hogy ne hordjak már ilyet, mert nem áll jól.... :wink: Szóval értek hozzá.

megyek elpakolom a vendégség romjait.

Kép Kép
coolasa
 
 


Ez a kép Sajtiékról olyan, mintha a háttér oda lenne retusálva. :D
Tök jóóóó!

És az is, hogy a vb-n ma is nyertek ezek az ééédes fiúúúk! :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 

 
 

Timi,
nagyon sajnálom! :cry:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, nekem is a retusálás jutott eszembe, de lehet, hogy azért ilyen, mert biz. fényképezőgépeken van olyan funkció, hogy az előteret, tipikusan arcot élesen veszi, a hátteret homályosabban. Mert értek a fotózáshoz is, csak azért fejtegetem. És ma kik ellen nyertek, és milyen verseny ez, és mikor lesz a következő meccs? Te válogatott voltál?

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
:D :D :D
1. ma norvég, tegnap dán
2. vb
3. holnap Angola

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Natasa,
Isten éltessen sokáig, a füled NE nőjön bokáig! :lol: :wink:
Hol voltatok indiaiban?

Ilba,
láttam a meccset, nagyon jó volt! Kivédte a kapus a szemüket :lol:

Mbá is azt nézte mindjárt, hogy a Sajtiék képe olyan, mintha photoshopos lenne :)



Úgy néz ki vennünk kell egy új kazánt :evil: :evil: :evil: Hogy az a jó ****** b******ná meg azt a ********* ********* ........ :evil: :evil: :evil: :evil:

Bocs :oops: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
mancs
 
 


Téééleg Ilba, ezt már tök rég akartam: hol játszottál és mi voltál?

Kép
mancs
 
 


Angola fogós kérdésnek tűnik, miután a madzsarok legyőzték Dániát... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Mancs, mért vesztek új kazánt? Nem megy a régi a hajszínedhez? :wink:
Bubek ma egész nap távol volt, mi lehet vele??

Kép Kép
coolasa
 
 


Önéletrajzomat majd szóban ismertetem, vagy emilben, ha nem bírjátok ki addig. :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Timi,
nagyon szomorú vagyok. :cry:

Vanília,
nagyon szomorú vagyok. :cry:

Kézit én is láttam, és megnézem az éjszakai ismétlést is! Tegnap is így csinááááátam. 8) Jó figura ez a Nenad. :lol:

Natasa, boldogot!!!
Hát, ami ketteskét illeti, ha idén összejön, akkor már elégedett leszek. Livi sem volt egy egyszerű menet. 1 év hormonkezelés + előtte egy év, mire kiderült, mi bajom. Na, ezt már nem kell keresgélni, de a bogyóimat szedhetem újból kituggya meddig. Nyembaj. :wink: Annyit viszont már most tudunk, hogy Dóri vagy Peti lesz, ha el nem kajabálom.

Timi, ez a tegnapi osztálytaliról van, még mindig hasonlít? :lol:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mi is a jelszavam?! upsz... megvaaaaaan :)

Szijasztok,
Mancs szerint hiányoltátok az apukákat, na én most hosszú idő után itt vagyok :)

Gratulálok mindenkinek az elmult 2-3 hónap hó-és évfordulóihoz, születés- és névnapokhoz, Boldog Karácsonyt és Újévet...volt még valami? ja persze, Sajtiéknál kijár egy külön nagy GRATULA!!! 8)

Persze a híreket kapom így is mindenféle vidéki szektázásokról, stb, meg mancs is ellát titeket infóval...mingyááá kiderül, nem is hiányoztam :)

Biztos hallottátok a sztorit a tegnapi két kényszerleszállásról: az egyik a mi gépünk volt, úgyhogyrohangáltam egy kicsit :shock: a másik, amelyiken szülni kezdett a csaj. Ma mesélte egy srác, akinek a tesója volt ügyeletben a reptéren, hogy a török csajt a Schöff (vagy Söff, Söpf, Shöff, Schöpf)-Méreibe (vagy Mérey) vitték, és a német férje amint meglátta a körülményeket, saját felelősségre - a mentőt kifizetve - továbbvitette magukat a Telki-magánba...

na ilyenek vannak...

Kép
Kép
mancsbá
 
 


Na itt vagyok, Cool, most jöttem.

Noki egy tündérbogár...(apa aszonta miylen fiús...és hogy akik ilyen fiúsak ilyen pici korukban, azokból lesznek a legszebb csajok nagykorukban.... :wink: )

Köszi az emailt az adatokkal - már ami megvan.
Háát, én is kezdek letörni, hogy a fix 12 majdnem 13 családból már csak akkor vagyunk 10-en, ha Esztiék, vagy Mancsék is tutkó jönnének.... :cry: :cry: :cry:
Mivel nincs meg minden adat, ezért nem küldtem még el a foglalást, Eszti reggel biztos bejelentkezik, és akkor meglátjuk. Jó lenne, ha Mancs, vagy Eszti mondanátok valami bíztatót, és mindemellet náhány icipici adatot (ezt csak Eszti), hogy legalább 10 family meglegyen...

Vanília
Mindenképpen lefoglalnám nektek is a szállást, mert visszamondani mindenféle kötelezettség nélkül bármikor visszalehet - ezt direkt megkérdeztem, maikor beszéltem velük - szóval kellenének tőled is adatok. Mondom ezt Mancs és Eszti nektek is, mert ha egy kicsit is úgy néz ki, hogy lehet, hogy el tudnátok jönni, akkor már érdemes a táblázatot kitölteni, és akkor legalább az esélyt is megadjuk magunknak, hogy meglegyünk majd 10-en. Rendicsek?
Holnap de adjatok adatokat lécci (Mancsé már megvan), és akkor már tényleg el tudom intézni a foglalást végre. Köszi előre is. :)

Timi,
Ha elintézem, hogy Fanni is gyerekkedvezményes legyen, akkor jönnétek? (mert ha el lehet intézni, akkor én elintézem! Holnap amúgy is beszélek velük, és nagyon rendeseknek tűnnek. Szóval add meg te is az adatokat, és ígérem, csak akkor teszem bele a foglalásba, ha azt mondod, hogy jönnétek, és mindenképp jelzem (kéne emailben addig is a mobilod!!!) hogy sikerült -e lebeszélnem velük a gyerekkedvezményt. Rendben?

Ilba,
Én a 2. félidőt láttam ma, sajna a tegnapit nem láttam, csak ma az összefoglalót, de a dánok végig vezettek, ahogy láttam. Nem semmi végjáték lehetett.... :shock: :wink: :lol:
Ma meg...Puljezevics-et (bizti nem így kell írni... :oops:) meg Istenné kiáltjuk ki!!!! :wink: Jó kis meccs volt!

mit is akartam még....nemtom....

Ja, Tücsi, reggel küldd már át lécci a tiéteket is (adatokat), mert van amit tudok, de jobb ha te mondod, mint ha én találom ki... :wink:

Képzeljétek, ma megpróbáltam Marcinak adni pörköltet (lájtosat) adni nokedlivel, és én balga összetörtem neki a turmixszal. :evil:
Így nem kellett neki, folyton az enyémből kunyizott...és amikor bekapta a husit, akkor elrágta... :shock: meg a nokedlit is... :shock: csak az a baj, hogy kb 4-5x annyi ideig eszik így, mint ha turmixolok. Szóval most csak időnként kap majd falatozásos dolgokat, de a kaját azt még muszáj pépesítennem kicsit, mert hát nem ülhetünk egész nap az asztalnál.... :? :wink:

Holnap megyünk agyhártyaszurira de, szóval csk a du alvásánál tudok majd jönni. Jó lenne, ha az inboxomban lenne egy-két levelecske némi adatocskával... :lol: :wink:

Dia, neked a képen rúzs van a szádon, vagy ilyen piros? Nagyon jó kép egyébként!!!

Sajti, rólatok mindig nagyon király képek vannak. Annyira összehangoltak mindig Zsófival...Általában ugyanolyan arcokat - vagy hasonlót vágtok a képeken, amiken együtt vagytok...erre mindig rácsodálkoztam. Jumam képei között régebben is voltak nagyon tutik!
Festeni fogják a hajad, azért kell a 3 hónapot megvárni? Én ehhez nem értek...(látszik milyen gyakran járok fodrászhoz... :oops:

Natasa, nagyon irígy a talpmasszázsért...Nagyon boldog szülcsinapcsit!!! Én aszittem sokkal fiatalabb itt a többség mint én- köztük te is...pedig nem is sokkal...csak kicsivel... 8) :roll: :wink: (ez egyébként bók akart lenni ámm...csak álcáztam....)

Na akkor most nem tudom mit írtatok még addig, amíg én írtam....de majd most kiderül. :lol:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Mbá,
üdv újra köztünk! :wink:

Bubi,
már miért ne rágná el Marci a húst, meg nokedlit (kis "n"-nel :lol: )?
Hisz több foga van mint bárkinek, nem? :wink:
Amúgy Benőkém is mindent megrág, de iszonyat lassan és elunja, így én is turmixolok még, aztán ha azt megette, akkor bohóckodhatunk a darabossal.

Ma kapott így husit, szépen ette, majd fél óra múlva, mikor altatni akartam köpte ki az utolsó falatot. :shock:
Lehet, hogy azt hitte ma már nem adok neki semmit és elrakta későbbre? :shock: :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Nem retusált! Csak ilyen élesek a körvonalak, ha valaki verőfényes napsütéses időben az árnyékból fényképez a világos felé, s a kép előtere is árnyékban van.

Natasa,
Isten éltessen sokáig!
Kacajos képek itt vannak: http://www.kep.tar.hu/bbabak/50421073#2 egyszer már feltettem a linket, s a kérdésemre, hogy elég-e így, vagy kicsinyítgessek, Cool azt mondta, megfelel.

Gabus,
Livi kiengedett haja úgy néz ki, mintha fodrász hozta volna formára, ügyesek vagytok. HEHE, nekem is van ám név hármaskához, Rebeka. Mondjuk ha megint fiú jönne össze, furán nézne ki vele 8)

Ilba,
játszótér ügyben ott tartunk, hogy párom beszélt az adott körzet önkormányzati képviselőjével, az meg megigérte, hogy bemegy a bizottság keddi ülésére felvetni, hogy hozzák vissza a régi mászókát, tehát folytköv kedden.
Adósod voltam még egy válasszal, kérdezted, hogy Benedek hogy áll a peluskérdéssel. Sajnos mostanában csak nagyon ritkán hajlandó bilire ülni, csak ha kaki van, így éjjel-nappal pelusozunk. A héten még ennél is nagyobb gond volt, mert szerda óta csak ma tudtam először rávenni, hogy bilire üljön, s ma is csak harmadjára sikerült a kaki. Ez azért gond főleg ebben a korosztályban, amikor már valamennyire tudják szabályozni a dolgokat, hogy belekerülhet egy szorulása van, fájdalmas a kaki, inkább visszatartja, még inkább szorulása lesz ördögi körbe, s eléggé elfajulhat a helyzet.

Timi,
örömmel veszek minden tanácsot óvoda ügyben (meg másban is). Nekem az óvodakereséssel az a legnagyobb gondom, hogy szociofóbiás pánikbeteg voltam/vagyok, ami bármilyen intézmény hatására előjön. Azaz engem egy óvonő is tutira be tud paráztatni. Komolyan erőt kell vennem magamon, hogy ne kezdjek már most pánikolni.

Levente elég felszinesen alszik itt a hátam mögött, szopibreak, még jövök.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Kormi azt is elintézhetnétek, hogy a Lenhossék parkban lévő 1 db bébihintát megjavítsák, mert a "jónép" eltörte.
Köszi

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mbá,
csessze meg a német férj! Fingja nincs, hány gyerek életét mentették már meg ott! Inkább vigye haza a szemetét, amit ide hordtak a "pedáns" Németo.-ból! :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Vuka,
jó, szólunk a bébihinta miatt is.

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Vuka,
kár a fáradtságért, valszeg újra eltörnék 1 nap alatt...

Kormi,
nálatok bizti a 3. gyerek, vagy még csak tervezgettek? És a fiúnév?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Elszállt, amit írtam, még jó, hogy csak 2 mondat...

Gabus,
még csak tervezzük a harmadikat valamikor 2008 második felére. Anyám szerint ne legyünk má hülyék, ne akarjunk 3 gyereket. (mondja ezt ő 3 gyerekes anyaként). Anyosómék azonban már csak bennünk reménykedhetnek, hogy lesz egy lányunoka 4 fiúunoka után (nagyon szeretnének). Fiúnév nincs, szerintem nem is lesz, csak ha kiderülne, hogy tuti fiú.

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Ilba,
eddig MArci mindig öklendezett a daraboktól...de már nem... :wink:

Helló Mbá!
hogy bírod ezt az éjszakázást. Mármint amikor 3h-ra kell menni...elég gázos lehet... :roll:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Ja, egyszer az Orczy kertben szóltam a karbantartóknak, hogy törött a bébihinta, azt mondták, pár hetente kicserélik, de úgyis mindig újra eltörik. Amit most raktak fel a Tinódi utcában, az jobb fajta, tömör gumiból van, elég nehéz lehet tönkretenni.

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Gabi, nagyon vageszek az új avatar és vonalzóképek!!!
Tök jó, hogy nálatok is tervezitek a kistesót!!!

Meg Kormi ti is! Hú, mennyi két-három vonalzósunk lesz jövő ilyenkor....

Ilba,
még azt akartam kérdezni, hogy szoktad még menteni a hsz-eidet? Darabonként szoktad? Mert nekem nem működik a kereső...gondolom másnak sem...szerinted lehetne olyat kérni Apától, hogy szedje össze nekem a 2006-os hsz-eimet? Van ennek rációja, vagy meg se próbáljam...

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Kormi,
ahaaaaa, értem. :)



A frissen felújított lakásunkról annyit, hogy a kilincseket naponta össze kell csavarozni, az ajtók nyikorognak, mint állat, a konyhában a csapot nem lehet csöpögésmentesen elzárni, a gardrób szekrény foganytúi sorban esnek le, a vécében a lámpabúrát meg kell ütögetni, mikor elkezd villogni benne az égő és akkor nem megy el teljesen a világítás, a konyhában a 2 konnektorból az egyik úgy van felszerelve, hogy kiáll a falból és már csak a szentlélek tartja, a másik pedig kilöki a dugót, ha bedugok valamit, a fszoba és vécé ajtók aljára pedig úgy szerelték fel a szellőzőrácsot, hogy a két oldal lefedi egymást, tehát összezár. De én kicseleztem őket és fél év után észrevettem :oops: és uzsgyi, megcsinlátam rendesen. 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jó éjt nektek, menek alukálni...

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Sziasztok,

Kormi ez tényleg jó kép :lol: :lol: :lol:
Persze nekem nincs meg :cry:

Gabi,
már megint olyan jót röhögtem Rajtad :lol: :lol: :lol: :lol:
Tudod eszembe jutott, mit szóltál volna ahhoz a sok hülye miss picsához akik amerikában voltak :lol:
Biztos úgy helyre raktad volna őket, hogy életük végéig pszichológushoz jártak volna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondjuk én sem bírom a sok hülye nyávogós picsákat.
Ezért bosszúból mindig fiúkkal barátkoztam :lol:
Nem bírtam, hogy :jajj dagadt vagyok, jajj nem jó a hajam, jajj nem béla szeret, jajj jenő szeret stb.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Meg is látszott a magatartásomon :lol: Rossz voltam, verekedős, köpködős :lol: :lol:
Már első osztályban tele volt a tájékoztató füzetem intővel :shock:
De már jó vagyok :lol: :lol:

Natasa
Boldog boldog boldog születésnapot, kívánom, hogy legyen még sok ilyen szép napod
A énekemet gondold hozzá :lol: :lol: :lol:

Bubi,
festetni fogom.
Sajnos muszály, mert ha nem még ennél is szarabbul néz ki
:lol:
Meg világ életemben szőke voltam és olyan nehéz elfogadni, hogy már nem. Beszürkült a hajam.
Egyébként ennél sokkal világosabb szokott lenni. Eddig fóliás melír volt benne. de most az egészet 1 színűre szeretném.

Mancsbá,
köszike :D

Tegnap láttátok a naplót?
Volt benne egy riport, hogy beállnak a mozgássérültek helyére.
Persze jöttek Gazsiék :lol:
Mondja neki a riporter, hogy hát nem kéne ide állni. Erre az asszony, nemtud írni, olvasni..
mingyá megyünk.
Riporter: de hát itt csak egy jel van :shock:
De nem tud írni, olvasni.
Akkor, hogy szerezte meg a jogsiját?
Ó, az meg van neki.

Férjemmel majd be szartunk a röhögéstől :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


első vagyok???
na neeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Én már vagyok 1 ideje, csak meg kell emésztenem, hogy Beni hajnali 8-kor kelt. :shock:
Éééééés, 5-kor volt csak szopi!!!! Eddig 3-ig tudtam húzni, ha ébredt korábban, kis simi, de no cici és most 5-ig aludt!!!! :D

Jövök később, vásárlás jön most, remélem nem fog esni és ma jön a Húgom is. Szal van program. :?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Láttátok reggel Palik Vilikét? Naggyon cuki! :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Hali!

Láttam a Naplót, Gazsiékon én is röhögtem. :lol:
Palik Vilikéről lemaradtam. Most éppen mi volt az apropója a szereplésének? :roll:

Kazánunk kilyukadt, kell venni egy másikat, mert nem lehet megcsinálni. Most itt fent a klímával fűtünk 2 szobát, a fürdőszobát meg fűtőkockával :evil: :? Ahol nincs fűtés,. pl. átadásra kész gyerekszoba, ott 13 fok volt reggel :shock:

Én is be fogom festetni a hajam, terveim szerint még világosabb lesz. Remélem, nem narancssárgul be... :?

Este, mivel nincs fűtés, kivételesen nem szellőztettem ki Petike lefektetése után. Jövök be a fürdőből, Mbá itt ül a gép előtt. Sört ivott, és durva szagú fokhagymás toast-chipset evett :shock: :shock: :shock: Évek óta nem iszik sört, erre pont most kell nekiállnia, amikor nem szívesen szellőztetek (ahol a büdös, ott a meleg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ). Úgy leb****tam szegényt, ment is fogat mosni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Muszáj voltam mégis szellőztetni. Szép lesz a villanyszámla :?

Kép
mancs
 
 


Mancsi,
hülye kazán!!! :evil: :evil: :evil: Hogyé adnak egy újat?

Sajtiné,
azé' élő szóban nem vagyok ilyen bátor, mint itt... :roll: Inkább egy-egy gonosz :twisted: megjegyzés, de hosszas kioktatást azért nem szoktam tartani.
De az oviba nem a bátyám miatt kellett bejárniuk a szüleimnek eligazításra...
A suliba már igen, akkor már jó kislány voltam. 8)

Most megyünk vásárolni, most indul a nap (fél 11-kor keltünk).

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, én is durvaarc voltam az oviban: egyszer bemószerolt az egyik pistike vagy józsika anyukája, hogy közösségellenesen aggresszív a viselkedésem, mert letéptem a fia kabátjáról 1 azaz EGY gombot. Gondolom, azért fordult az óvónőhöz, hogy engem ezért azonnal csukjanak le, de szembesítéskor pistijózsika elszólta magát, hogy gombja általam történt vadállatias leszaggatását megelőzte részéről egy mintegy 1-1.5 órás intenzív hajhúzogatás :wink: így megúsztam szabadlábon.

Kép Kép
coolasa
 
 


Bubek, ennyire ragaszkodsz a hozzászólásaidhoz, hogy el akarod menteni őket? És aztán? Irány a vitrin, ahova kiteheted üveg mőgé, hogy a látogatók megcsodálhassák múzeumnyitvatartási időben kivéve hétfő? :wink: Én csak azt a módszert ismerem, hogy bemész a profilodba, és ott találsz linket az összes hozzászólásodhoz jobbra kékkel...

Kép Kép
coolasa
 
 


most csak egy gyorsjelentés, mert Marci az ölemben ül, és állandóan ütögeti ő is a billentyűket...

Szóval:
Cool, köszi megnézem azt a lehetőséget. Azért kellenek, mert el akarom tenni Marcinak emlékbe... :wink:

és ami nagyon fontos:
Timi, elintéztem, Fanni gyerekként kezelendőségét a szállónál! Jelezz lécci, hogy így esetleg jönnétek-e?


Gabi, ha tudod Timi számát megírnád priviben vagy mailen? VAgy aki olvassa, és tudja. Köszi-köszi.
Ma estig mindenképp elküldöm a foglalást, akármi lesz is...

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek, megnéztem, de nekem nincs meg Timi telszáma....brühbrüh....

Kép Kép
coolasa
 
 


Bubek, akartam írni Gabusnak, mert ők most vásárolni mentek, hogy lépjen kapscolatba Timivel, de az ő mobilja sincs meg...

Kép Kép
coolasa
 
 


én is láttam Palik Vilikét. :D
Tényleg nagyon cuki :D
Hát elég rossz lehett Anikónak, hogy 3 hétig egyedül volt.
Én nem is tudom mit csinálnék azuram nélkül :lol:

Mancs,
átérzem a kazán mizériát :cry:
Nekünk asszem 1990-ben kellett cserélni, hát mit ne mondjak egy vagyon volt. Fúrás faragás :roll:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Cool,
Te közönségellenes :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


képzeljétek el én ma fél 8-kor reggelit készítettem és megfőztem az ebédet :shock:
j
kzfcvb vcc ;őőáű m :shock: :shcfock:
ű

ys=fit le kell fektetni

f bb byb c g

Kép

Kép
sajtine
 
 


Épp vasalok, úgyhogy csak bekukk.
Kazán még mindig nincs. Lesz vagy 200e ft :evil: :shock: Jópár nap, míg megveszik, beszerelik, kéményesprés, engedélyeztetés, egyebek... :evil: :shock: És most jönnek a mínuszok... Úgyhogy holnap Mbá visz minket Ózdra, aztán jön vissza, de a 7végén megint jön, és együtt jövünk haza. Nem jó ez így sehogysem, hogy nincs rendes fűtés. OK, nem fázunk, de mégsem az igazi. Család meg hagy örüjön, hogy babázhatnak :lol:

Én oviban a tesómtól voltam kiakadva. Én középsős, ő kiscsopis volt, de mi vegyes csopba jártunk. Mindig rajtam csüngött, meg meg akart védeni mindenkitől :lol: :lol: :lol: Énmeg haragudtam rá :lol: :lol: :lol: Nem voltam verekedős. Aztán az iskolában én is szigorúan fiúkkal barátkoztam. Sose voltam az a nőies témákról cseverészős és heherészős típus. Miben menjek a dizsibe, mi az új sminktrend... Na ettől hányok hupililát :twisted:

Megyek tovább vasalni. Közben azért fél szemmel nézem (hallgatom a Nadal meccset :wink: )

Csá!

Kép
mancs
 
 


Sajtnié,
Te munka hőse!!!!

Bubek,
sajna biztatót nem tudok mondani hétvégeügyileg, legfeljebb annyit, hogy HAJRÁ :lol: Mert mi nem megyünk, mostmár 100%. :cry:

Kép
mancs
 
 


Na, Marci alszik...

Voltunk agyhártyagyulladás elleni oltáson, háát, Marci ha már dokinéni túl közel jött, már bömbizett...és úgy csimpaszkodott a nyakamba, hogy amíg feküdt, addig is átölelt....közben persze krokodilkönnyekkel a szemében ordított.... :cry: :cry: Aztán 10 perc múlva már semmi baj nem volt. :lol:
Szóval most két napig nem megyünk sehova, mert addig lehet lázas, vagy ilyesmi.

Cool,
köszi. Eszembejuttattad hogy Gabi száma nekem megvan. (vajon miért nem ugrott ez be elsőre...tiszta gyagyás vagyok....) :lol: Már írtam neki sms-t de még nem válaszolt.

Mancs, ez a kazán...hááát, nem irígykedem.... :cry:
És mitől lyukad ki egy kazán???? Elképzelni sem tudom...régi volt?
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni.... :cry: :cry: :cry:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek és megkérdezted az aceton jelenséget? mi a megoldás?

Kép Kép
coolasa
 
 


Vaníliának a vezetéknevét tudja valaki. aki épp itt van?

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek, Püski rémlik így hirtelen

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
Ja igen. Megkérdeztem az acetont is. Aszonta dokinéni, hogy ez általában akkor van ha kevesebbet eszik vagy iszik. De azért én kértem egy vizeletlabort, azt mondta az elég, ha acetonos a vizelet, az elég hogy tudjuk, további vizsgálat kell esetleg. De Marcinak már 2x volt vizeletvizsgálata, és mind a kétszer tiszta volt. Szóval holnap reggel viszünk pisit a laborba, aztán majd másnap kiderül.

Már megvan Timi száma, de ki van kapcsolva...nem baj, mert elküldte az adatait mélen, most láttam, szóval ők már benne vannak a táblicskuban, és önhatalmúlag betettem Esztiéket is, ás Mariannékat is (remélem nem haragszanak meg) mert úgyis rávesszük őket is valahogy hogy jöjjenek!!! :wink: Ha meg nem, akkor is le tudjuk még majd később mondani.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek, jó, hogy ilyen gyorsan rövidre zárod ezt az acetonos kérdést. Persze az ilyen tépelődéskbe mindig beleesik min. 1 hétvége, amikor nem lehet laborba rohanni... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
Püspöki, de a család nevére lett volna szükségem... :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek, na jótól kérdezed, nálam a "pö" ki is maradt, ja igen, a "püski" az a kiadó, ahonnan a jog jegyzeteim származtak. :wink: Amúgy lehet ez a családnevük, ha a férjéét felvette a saját keresztnevéhez passzintva.
És amúgy is, nem mindegy? Kelképoszta is lehet a vezeték nevük (bár ez nem valószínű), végülis csak egy szobafoglaláshoz kell, a helyszínről meg majd úgysem küldik haza őket azzal, hogy "sajnáljuk, Püspökiéket nem vártuk, Kelkáposztáék érkezését lesi kastélyszállónk.."

Kép Kép
coolasa
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?