Új privát üzeneted érkezett!

na most vagyok mert egész nap őrültek háza.

először is: nagyon jó, h mircike meg reni be tudtatok menni!!!! nagyon jó fejek vagytok!!! úgy örülök, h nem olyan gáz mint amilyenre számítottatok!!! ( mekkora felületű a sérülés??) le a kalappal, h így ismeretlen ismerősként is bementetek, kját vittetek stb. nóri, majd ha mész be én is (mi is) gondolunk rájuk, pusziljuk őket.

márknak gratula, h ilyen ügyesen áll!!!!!! bárcsak samu is csinálna valamilyen kunsztot! lizi fog, a többiek állnak, járnak, figyeljétek meg lizu előbb fog forogni meg szaladni mint az samu...

lizu édes!!!! gyönyörű tündér a képeken. samunak már nincs a feje alatt pelus, ill semmilyen cucc sincs az ágyban, ő az ujját se nagyon szopizza elalváshoz. szerintetek ez baj? tegyek be valamit? vagy ne?

szegény ma hányt egy nagyot... gondioltam adok neki vizet, hátha szomjas (és persze pohárból...) félrenyelt és mindent kihányt vizet, barackot mindent...

miért van az h 4 hós hippből szinte alig van választék??? kb 3 fajta van ami jó, adható. almás-sütőtökös, barackos meg almás-barackos. a többit én nem merem: áfonyás, meg húsos meg rizses meg ilyenek.

örülök, h marci nem hányt ma!!!!!!

sajnos erre emlékszem és már nagyon késő van visszaolvasgatni, ne haragudjatok. ja! lizu blogján a képek meseszépek, a kalandok meg csudjók!!!!!!!!!!!!!!!!! és mircike olvasgattam a bélogod megint! annyira jól írsz!!!! és gratula a díjadhoz!!!!!!!!!!! büszkék vagyunk ám nagyon rád!!!!!!!!!!!! (aki nem olvasta volna, mircike blogja díjat kapott!!!!!!)

na jó éjt!!!

barnusnak ++eneria és nagy gyógypuszi!! julcsinak meg kitartás!!!!!!
kerekpocak
 
 


szal nézzétek el nekem a helyesírási, gépelési és fogalmazási hibákat. az samu=samu
kja=kaja stb......
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

De jó, nagyon örülök, hogy Barnus azért a körülményekhez képest jól van, ezer puszi Julcsinak és a Kisprücsöknek!!!!
Tényleg szuper, hogy be tudtatok menni hozzájuk Mircike,Nóri Reni. Biztos jól esett Julcsinak.

Timi, jól láttad, hogy nem láttad a szül.történetem. Azért maradt el, mert kb 3 hónapos volt Marci, amikor hozzátok csatlakoztam, akkor meg már nem volt aktuális a téma.

Márk nagyon-nagyon ügyes!!! Gratulálok a felálláshoz. Marcinál ezen a téren még mindig semmi :roll: .

Viszont volt egy nagyon sz@r éjszakánk, szinte semmit nem aludt a kishapsi. Szerintem a vasat nem bírja a pocója. :?

Zsófi, tényleg elég kevés gyümije van a Hippnek. Mást nem akarsz adni Samunak? pl Nekem a Kecskeméti és a Nestlé is nagyon bevált, és azok kicsit változatosabbak. Nézd majd meg! Bár mondjuk Samunak nemigen lehet még az almán, barackon, sütőtökön, körtén, sárgarépán kívül mást adni. A banánt nem is tudom, mikortól lehet elkezdeni :roll: .

KépKép
logi
 
 

 
 

sziasztok,

[b]Mircike, Reni[/b], tök jó, h. be tudtatok menni. hálistennek, h. végre külön szobájuk van Julicsiéknak.
nagyon gondolok én is rájuk, nagyon sok erőt kívánok Julcsinak, és rengeteg gyógyenergyt küldök Barnusnak. olyan jó, h. írtad Mircike, h. annyira nem taglózott le a látvány, és Barnus szája javulni látszik.
Nóri, ha mész be, add át Julcsinak légyszi, h. ha hazajönnek, és bármire szükségük van, {akár bevásárolni, v. kiszaladni vhová, v. elhozni vmit, v. bármi} szóljon nyugodtan. itt lakunk a szomszédban, és nagyon szívesen segítek, ha tudok ! elküldöm neked a mobilom priviben.

Zsófi, köszi a receptet, az a spenótos izé is nagyon jól néz ki. lehet nem tudsz főzni {bár a képek nem erről tanúskodnak}, a fantáziád az nagyon ott van.
feltétlen ragaszkodsz a HIPP-hez? végülis megértem, mert az az egyetlen cukormentes, bár én 1 hónap alatt túlléptem ezen. mármint pár hete néha mást is veszek, mint HIPP, mert a másféle márkákból azért nagyobb a választék. bár én ennek a hozzáadott cukornak annyira nem örülök, bár gondolom nem egy nagy mennyiség, és azzal nyugtatom magam, h. erre is szüksége van a szervezetnek. amit én főzök, abba sem rakok persze.

Kata, Lizu cukorfalat ! annyira ügyesen fejlődik !

Reni, tök jó az új vonalzókép !

Zsóka, de jó, h. Marci el kezdett eszegetni !
végre ! és boldog 10-es hófordulót a nagyfiúnak !

Timi, Balának jobbulást ! nem semmi módon lilult be az álla. voltatok végülis röntgenen?

Panni, nagyon ügyes Márk ! gratula ! ezt a hálózsákos felállást Laura is szokta produkálni, sőt így kel reggel. feláll, és kikiabál engem az ágyból. ez a legújabb. nem sír, hanem hangosan kiabálva ébreszt.. :lol: amíg oda nem megyek hozzá.
közben persze infarktust kapok százszor, mert mindig azt hiszem, h. ebben a zsákban mingyá eldől.
na majd nem győzöd te is elkapkodni.. :wink:

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Marcsi, egyszerre írtunk! Nagyon csajos ez a vonalzó, megáll az eszem :lol: . Köszi a köszöntést!!!!

Lizi szuperszép kiscsaj, annyira szép a kis pofija. Ezek a hülye görcsök, nem igaz... a szuriból még sok van hátra? Mintha 10-et írtál volna.

Adrienn szia!! Majd én is írok Neked, ahogy lesz egy kis időm...
A kisfiad tündéri, nagyon édes!! :P

puszi, holnap már talán több időm lesz, Borcsi megy oviba, apjuk dolgozóba...szóval jövök :mrgreen:

KépKép
logi
 
 


Tényleg Lányok, Julcsi tud fejni? Én csak egy napig nem tudtam szoptatni Marcit a kórházban, de már rosszul voltam, annyira tele volt a mellem. Ha kell fejőgép (medela mini electric) szívesen kölcsönadom, én max 2-szer használtam, ki van fertőtlenítve.

KépKép
logi
 
 


apát felhívta a főnöke (VASÁRNAP REGGEL!!!!) h menjen már be dolgozni egy 2-2.5 órát.... klassz, mi??? megint egyedül vagyunk :( :(
én ez olyan nehezen viselem....
kerekpocak
 
 


Bakker Zsófi, ez tényleg nagyon rossz.. :( :? . Borival mi is nagyon sokat voltunk egyedül, és akkor még net sem volt. A téli hónapokban sokszor azt hittem megzakkanok itthon..
Na azért bízzunk benne, hogy tényleg csak 2-2,5 órára ment el Apa. Mi lesz a vasárnapi menü??

KépKép
logi
 
 


még nemtom h a villámgyors paprikáskrumpli v zöldségleves+rántotthusi+krumplipüré variáció lesz, de lehet h győz a depi és az unalom és a fáradtság (f3ig fentvoltunk=barátok jöttek) és paprikáskrumpli győz majd.
kerekpocak
 
 


nincs időm most de mindenkinek szeretnék egy nagy CUUPANCSOT küldeni!!!

Zsófinak pedig depi ellen kettőt is !!!! :wink: :wink:
lmkata
 
 


öö a cuppancs 2 db P és 1 db U csak sietek :)
lmkata
 
 


Sziasztok!

Most nem tudok visszaolvasni, csak azt akarom írni, hogy most beszéltem Julcsival és BArnus kedve már sokkal jobb és ami a legfontosabb, hogy végre ALUDT éjszaka! 20-30 percenként felébredt kicsit, amikor mozdulni akart, de akkor Julcsi eligazította, és aludt tovább. És reggel 8-ig aludt. Julcsi is tudott kicsit pihenni, úgyhogy ez a jóhír van!

Mi délután fél 5-re megyünk be. Úgy tervezem, hogy fürdésre (7-re) érjünk haza. Farkast leteszem és majd 8 után jövök a hírekkel.

Puszi, Nóri

Kép
nóri8
 
 


apa hazajött!!!! megyünk ebédelni!! tegnapi kép:

samu&anyu: Kép
kerekpocak
 
 


Kép
kerekpocak
 
 


Jaj de édes kis húsgombóc ez a Samu!!! Zsófi, Te meg tök jól nézel ki, sokat fogytál, ugye jól látom?? Van még rajtad valami, vagy már visszanyereted a szülés előtti kilóidat?

Julcsiéknak sok-sok pusszancs!!!

KépKép
logi
 
 


Sziasztok!

Na végre valami jó hír!!! Úgy örülök neki!!! (Bizti a macifiú segített elaludni Barnusnak amit Niki küldött neki :wink: )
Puszi Barnusnak meg Julcsinak!!!


Kikérdeztem Julcsit a balesettel kapcsolatban, hogy mi is történt pontosan. A drót ami be van dugva a konektorba és összeköti a láppával azon középtájt van ugye a kapcsoló. Na Barnusnak a kapcsolóból sikerült kirántani a drótot aminek a másikfele a konnektorba volt bedugva és szerencsétlenül (vagy így utólag néha belegondolok, hogy milyen szerencse, hogy nem a szemével történt :roll: ) a szájához csapódott... Remélem érthető voltam :oops:

Zsófi
Nem úgy volt, hogy ez sokkal lazább munkaidejű meló lesz mint az előző :shock: Hogy lehet ilyen egy főnök :evil:

Na megyek csomagolni! A kedvesem egy órája kitalálta, hogy bejárjuk Európát és holnap reggel indulunk :roll: :lol: :lol:
Vagyis megyünk Cseh-be Brno-ba (Szlovákián keresztül ahol ugye időzünk kicsit :lol: ) mintakollekcióval rendelést felvenni, lehet Prágába is felmegyünk ha kell, de akkor már átmegyünk Németo-ba Metzingenbe körülnézni, esetleg Bécs és haza! Na de ha ennek fele is összejön az már sok lesz...! Szóval nem vagyunk 1-2napig. Még nem tudom meddig maradunk, lehet, hogy csak 2 éjszaka és ithon leszünk!

Üdv!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Nagyon jók vagytok Samuval!!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Zsófi: Hát az azért elég nagy kunszt a fiadtól, ahogy nevetni bír :)
Sztem ágyba nem kell semmi. Ha nem igényli, akkor jobb, ha nem szoktatod hozzá. De ha ő bevinne valamit, vagy fogdosna valamit, akkor sztem minden további nélkül!
A kaja sztem bőven elég így elsőre ennyiféle. De lassan már a banán se fog ártani, és a rizses cuccok se.

Blog: Az a díj csak amolyan baráti díj ám, vicceskedett az ismerőseivel az egyik szintén netes, soha nem találkozós de mindennap beszélős virtuális barátnőm :) Mellesleg ő beszélt rá a blogolásra is :) Bár a többi "díjazottak" között van profi pszichológus meg újságíró is, úgyhogy eléggé meg is lepődtem, hogy egy lapon lettem emlegetve, hozzátéve hogy a békaseggealatti önértékelésemnek nem tett rosszat :)

Zsóka: Bizti a vas a ludas? Szegény Marcus. Meg szegény te... Borka is felkelt éjjel?

Timi: Az állólámpa zsinórja szakadt el a kapcsolónál. Szal nem vezeték a falból, hanem a zsinór. Mondjuk ez se semmi, de megakadhatott valamiben. Nem értettem jól az egészet, pedig elmondta Julcsi.

Marcsi: Jó a ticker, valóban :)

Kata: Az jó, hogy a neurológián összeadnak pénzt. Szomorú, hogy másként nem megy, de legalább jó, és ráadásul tényleg tök kulturált formában! :)

Viszonyításképpen a szomorú tény: az égési osztályon leginkább 4-5 év körüli gyerekeket láttam. Eléggé világháborúsnak kinéző kötözéssel, egész test, karok, fej. Mármint a kötözés profi, csak ahogy ránézel a picire, annyira tele van kötözve, hogy ki se látszik. A többség járni is tud a sok géz ellenére. Vagyis leginkább "magamra rántottam a forró vizet" típusú felelőtlenség miatt vannak ott, nagy felületen megégve. A kórtermekben szülő nélkül is vannak néhányan. Volt olyan, akire négy napja rá se nézett az anyja, azazhogy a genetikai felmenője. Itt tuti nem lehetne pénzt szedni. Nem hivatkozásból, mert nem kenyerem ez a fajta általánosítás, csak a tény miatt írom le, ahogy láttam, az égési osztályon bent lévők nagy százaléka szociálisan (+agyilag) hátrányos helyzetű roma. [Remélem nem értetek félre, de ez tény.]
Pl. Julcsiék melletti átlátszó kórteremben is. Kettő gyerekhez bejár az anyja, vagy nővére, a harmadiknál nem voltak napok óta. A kettőt az asztalnál etetik, a harmadik meg ott sír szegény megállás nélkül egy bazimagas rácsos ágyban és és eszükbe se jut kivenni.

Bementem. Remélem ezek után gondoltátok :)
Barnus a kezemben nézelődött, Julcsi jött velünk. Megkérdeztem, hogy ki hogy van, mondtam, hogy mindenki milyen jól néz ki, és gondoltam, hogy valamivel felvidítom azt a kisfiút, dehát már annyira kész van szegény, hogy esély nincs rá. Plusz ezer dolgozó, bohócdoktor se tudja helyettesíteni az anyját, az meg sz.rik rá. Rögvalóság, és ezen pénz se segít.
A gyerekek örültek nekünk, azt hitték, hogy én vagyok a doktornéni... :)

Az jutott még eszembe, hogy valószínűleg azért nincsenek felkészülve csecsemőkre, mert hála az égnek nem jellemző.

M.
mircike
 
 


Együtt írtunk, látom Reni felfogta a zsinóros sztorit 8) Ezek szerint végülis hihetetlen pech, de még ez is nagy mák volt, hogy csak ennyi lett végül ... Huhh.

Bizti a maci miatt aludt!!!! :) Nagyon kedves Nikitől, hogy küldött ajit Barnusnak.

Zsófi: Szokásosan nagyon jó képek!!! Látszik, hogy nagy a szerelem! :)

M.
mircike
 
 


Mircike, a neurológián is nem egy baba, 2éves, 3éves volt anya nélkül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
volt egy kisfiú -3 éves - akire mondtam is h na ha nincs szülője bakker akkor örökbefogadom... egyik este meséltem neki. amúgy egy gyönyörű kisfiút képzeljetek el, aki okosan néz maga körül mindenre és mindenkire de nem szólal meg (nem csoda) és nem is mosolyog meg semmi. de mindent ért maga körül és felfog meg minden... na amikor elkezdtem mesélni neki, rámnevetett!
képzelhetitek................. én meg majdnem bőgtem.........
hihhhhhhetetlen....
:)
na rohanok. pusszok
lmkata
 
 


ja mircike- a szívem szakad meg. szegény babók. én az ilyenbe bele se merek gondolni, mert kiborulok. egyszerűen az a legelkeserítőbb, h több (!) barátnőm küzd, h végre teherbe essen és lassan rengeteg pénzt fizetnek majd ki próbálkozásokra. és akkor vannak nők akik sorba szülik és hagyják el- le se sz*******ják a gyerekeiket. ez olyan nagyon igazságtalan!!!

zsóka: sajna rosszul láttad, még min. 10 kiló + van rajtam.... (pl az esküvőnkhöz képest, ami nekem az ideális lenne, szal úgy érzem a legjobban magamat) valahogy csalnak a képek. kb 4 kilót fogytam ahhoz aug végéhez képest...

kata puszikat köszönjük!!!!!!!
kerekpocak
 
 


és még1 kép: Kép
kerekpocak
 
 


sziasztok!
most csak bekukk!!!

annyira édesek vagytok, hogy bementetek!!! ez olyan jóóóóó! klassz csajok vagytok!!! puszilom Julcsiékat!!!!
Mircike, ez annyira szomorú amit írtál, hogy vannak ott babók akiket nem látogatja meg az anyukája........ komolyan egyszerre sírok és mérges is vagyok......

Zsófi, Samu, Lizacica, Márk olyan édesek vagytok!!!!!!!!

Pici Marci!!! olyan jó, hogy jobban van!!

Panni, írd meg, hogy mit mond a doki!

puszi
mangó
 
 


Zsófi, hogy van apa vérnyomása?
mangó
 
 


Reni, jó utat!!!!!!!!!
mangó
 
 


Sziasztok!

Szóval bent voltunk Zsoltival (a férjem). Amikor beértünk Barnus épp aludt. Apukája ült az ágya szélén. Délelőtt és délután is egy-egy órát aludt. Amikor felébredt kicsit sírdogált, de nem volt olyan vészes. Hát nekem elszorult a szívem rendesen. A varrat, a tényleg fél méter hosszú orrszonda, és mindez egy pici baba arcán. De nagyon gyorsan javul, és ma már evett kiskanálból nagyon óvatosan híg pépet.

Zenélős bohócot végül nem vittem, mert ahhoz be kellett volna nyomulni az Árkádba, és akkor kevesebbet lehettünk volna ott. Viszont utolsó pillanatban eszembe jutott, hogy van egy macis nyakláncom, azt felvettem,( ismervén a korosztály gyengéit. :)).
Be is jött. Amikor apukája elment akkor átvettem, és onnantól fogva csak a nyakláncot babrálta (rövid, tehát nem tudta bekapni, viszont majdnem megfojott vele a kis erős karjával :) ). Ott is hagytam Julcsinak amikor eljöttünk.

Julcsival délelőtt megbeszéltük, hogy viszünk kiskádat, mert az ottani undorító. Így három nap után hárman megfürdettük. Zsolti fogta a lábát amiben a branül van, én a csövet az orrából, Julcsi pedig Barnust, és fürdette.

Babakocsit végül nem vittünk, mert azt ami nekünk van Barnus nem szereti, sportkocsi kellett volna, az meg nekünk nincs.

Mircike, mondtam Julcsinak, hogy azt írtad, hogy milyen pici Barnus, ezen én jót mosolyogtam, mert én meg azt mondtam, hogy milyen nagy, mert Farkashoz képest nagyon hosszú. Persze, kinek mije van. :)

A kisbabát ma 10-től fél 2-ig meglátogatták. Hoztak neki egy szatyor játékot. Majdnem megszakadt a szívem, és azt hiszem a tekintetétől egy darabig nem fogok tudni szabadulni.

Mivel orvos nincs hétvégén ezért a helyzet ugyanaz mint eddig, majd hétfőn kiderül minden.
Barnus egyébként elég nyugodt, persze kap kúpot, kicsit mosolygott is, és nagyon aranyos!!!!

Hát ennyi volt ma.

JA és még valami, sajnos elfelejtettem átadni az üzeneteket. :oops: :oops: :oops: :oops: De holnap telefonon pótolom!!!!! Csak ott annyira Barnussal foglalkoztunk, hogy kiment a fejemből.Bocsánat!!!!!

NA, most megyek,mert ennem kéne....

Zsófi, nagyon nagyon jók a képek!!!:)

szegény Marcus, remélem jobban alszik ma már.

Puszi, Nóri

Reni, Nikivel mentek a körútra? Vagy őt hol hagyjátok? ÉS ha viszitek, bírja az autózást?

Kép
nóri8
 
 


Marcsi, csak most láttam, hogy írtál mobilszámot, meg az üzenetet. Holnap felhívom és átadom neki. Tényleg!!!!!

Kép
nóri8
 
 


Jaj de jó, hogy javulgat Barnus kedve!!!
Nóri, légyszi küldj egy üzit légyszi holnap hogy mit mondott a doki!!!! Mert megpusztulok addig mire hazaérünk, hogy mivan Barnussal :oops: A számom elküldöm priviben. Julcsit nem akarom ilysmivel nyaggatni. köszi előre is!!!!

Niki jön velünk! Az autózást imádja, meg majd megállunk néha pihizni is.

Puszi mindenkinek, majd jövök!

Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Köszi szépen az értékes információkat. Körvonalazódni látszik döntésem. 2 doki között nem tudok dönteni még. Az egyik Dr. Sóvágó: tapasztalt, humoros, kedves dokinak tűnik a leírásotok alapján. nekem megfelelne, de 50 éves körüli és azt tervezem, hogy már nem váltok dokit SOHA TÖBBET AZ ÉLETBEN!!! Viszont akkor fiatalabbat kell választanom. A tökéletes Dr. Pálmai Bálint lenne...., de alig idősebb nálam... Nem lenne gáz?? Mármint nem vagyok perverz fantáziáló típus és nagyon, talán még túlságosan is szemérmesnek gondolom magam. A férjemmel korabeli doki.... Aki már volt nála nem volt kellemetlen?? Egy dokit mindig öszhajú, szemüvegesnek gondol az ember. :lol: De miért is?? :lol: :lol:

adrianya
 
 


én sóvágó dokira szavazok.
kerekpocak
 
 


amúgy nekem már volt olyan nőgyógyászom, aki nálam 1 évvel volt fiatalabb. sztem egyáltalán nem para. ilyenkor kikapcsolom az h ő pasi, csak azt tudom, h ő a doki és kész. nem ciki egyáltalán.
kerekpocak
 
 


Kata: :( Pont azt beszéltük Julcsival, hogy gyerekosztályon dolgozni nem lehet ép lélekkel, az tuti. Riszpekt, akik ott kibírják...

Zsófi: Tündér képeitek vannak. Olyan kíváncsi lennék Samura, mondjuk húsz év múlva, ez a mosoly biztos nem fog változni :) Hihetetlen édes :)

Reni tényleg, jó utat! :)

Nóri: Holnap írok sms-t Julcsinak, hogy hány napig maradnak még, mert délután megyek vásárolni Westendbe, meg ha a férjem bírja a strapát, akkor Reniékhez is, ofkorsz be tudom vinni a babakocsit!!! Sport is van, esernyő is, válogatni is lehet :)
Kinek milye van :lol: Hát igen, a 15 kiló után a komoly 8 kiló... Mirkó úgy négy hónaposan volt annyi :) De milyen édes az a Barnus. Hatalmas kék szemek, mondjuk Farkasénál nem nagyobb szemek, de nagyon kék! :)
Nem lehetett semmi a fürdetés...
A kézfejéről mondott valamit Julcsi, amiből ki kellett venni tegnap a branült?

Zsóka: Fejést nem is kérdeztem :oops: De sztem nincs rá alkalma szegénynek.

Edus???

Marcsi, Mangó, Panni, Kki, Übi, s valahány név a naptárban puszi mindenkinek!

M.
mircike
 
 


Nóri, de jó, h. jó hírekkel jöttél. szerencse, h. ezek a picik ilyen gyorsan regenerálódnak. remélem pár év múlva már csak rossz emlék lesz az egész mindenkinek.

Zsófi, Samu az Edus-pólóban tiszta olyan, mint egy kigyúrt baseballjátékos kicsiben. nagyon cuki !
a sok egyedüllét tényleg gáz, bár én hozzászoktam már azokhoz a napokhoz, amikor Apa 24 órázik, és ilyen elég gyakran van. a volt férjem meg Németországban dolgozott, szóval nekem {is} ezek a kártyák lettek osztva.

Adrianya, szia !
én idő híján nem írtam neked, de ahogy látom jobb is, mert az én orvosom kb. 60 körül van, de én meg őt favorizálom. mindenki a magáét szerencsére ! ettől jó kórház a János, mert sok jó doki van, és a szülésznők is jók, meg a nővérekkel is mondhatom, h.szinte mindegyikünk meg volt elégedve. amúgy ami linkre hivatkoztál, az a picibabás, rákattintottam, de nem mélyedtem bele, mert vki azzal jött, h. a János egy mészárszék. szóval léptem is kifelé hamarost. kíváncsi lennék, h. miért írta ezt az illető, mert kifejtve nem volt, csak felb...a bennem az ideget.
na mindegy.

amúgy nekem meg egy női nőgyógyász elképzelhetetlen {hiába ismeri teszem azt jobban a női lelket és egyebeket}, u.azért amiért neked furcsa egy fiatalabb doki.

meg ne haragudj, de azon elmosolyodtam, h. "de 50 éves körüli és azt tervezem, hogy már nem váltok dokit SOHA TÖBBET AZ ÉLETBEN!!! Viszont akkor fiatalabbat kell választanom"...
igaz, h. korai a ffi halandóság Mo-on, de gondolom nem 20 év múlva akarsz szülni még 1-t.. szegény Sóvágó, remélem nem olvas minket... :lol:

Mircike, miért mész Reniékhez, ha elutaznak?

tényleg Reni, jó utat nektek ! nem semmi Niki még nincs 1 éves, azt hány országban járt már !

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon
 
 


:D :D :D :D :D :D
Nem arra gondoltam, hogy 20 év múlva szeretnék szülni. :D :D :D :D Bár, vicces lenne. Hanem azért minden évben el kel menni rákszűrésre, ilyesmire. Olyan furi, hogy végülis idegenekhez. Najó, szerintem azt csak túlkomplikáltam a témát. :)

A mészárszéket pedig a férjem mondta és a csajszi azt idézte. :D :D Azért mondta, mert Ő ott született sok éve és akkor olyan sok baba született, hogy az anyukáját nem tudták berakni a szülőszobára, csak amikor már kibújt a baba feje. Ez persze tök rég volt, remélem mostanában nem szülnek velem egy időpontban majd ilyen nagyon sokan. :lol: :lol: :lol: :lol: És a kedvedért a hozzászólást töröltettem. :)

adrianya
 
 


most sincs időm... :cry: ma nagyot csavarogtunk!!!!!!! :lol:
Zsófi nagyon szépek vagytok!!!! szuper fotók! annyira vidámak, színek, ti, samu-mosoly..!!klassz!! :lol: :lol: :lol:

Barnus egyre jobban! de jó dejó!

Reni jó utat..


jaaaaaaj bocsi télleg mennem kell, majd remélem holnap több időm lesz.

ja! holnap először autókázunk Lizivel kettesben!!!! nagyon kíváncsi vagyok mit szól az üléshez meg én a szituhoz...

na rohanok

csókok
lmkata
 
 


Marcsi: Renihez, mármint a boltjukba :)
Mészárszékes okostojások elképesztőek. Igazából az ostobaság, az fáj nekem mindig. Egyszer itt még jó régen úgy beszóltam egy kismamának emiatt, néha eszembe jut, hogy túl bunkó voltam, de aztán rájövök, és mindig megnyugtatom magam, hogy nem csak én sőt... :)
Kiakadok arra, aki úgy lép be egy vadidegen helyre, hogy helló izéke vagyok, milyen a jános, azt hallottam, hogy tökszar. Remek belépő, nem? Mit lehet erre írni??? Nem nem szar. Áh. :)

Adrianya: Én még nem írtam, mert sztem így nem tudsz objektív infót kapni, csapjál bele a lecsóba, aztán majd lesz valahogy. Nem hinném, hogy egy életre tudsz választani orvost, hát bármi közbe jöhet, nem? Mégse tetszik, meghal fiatalon, satöbbi.
Ne izgulj. Én egy következő dokit tudnék ajánlani, mint a lányok, ráadásul ő a profhelyettes, de valakinek meg nem jön be, hogy nem egy vicceskedő pofa, hanem kimértebb. Én meg pont azt bírom benne :)
A hezitálásodból ítélve sokat rágódsz, ami persze természetes, egy határozott szókimondó doki lenne a jó választás. Szerintem :)
Ahogy figyeltem a Sóvágónál v. Pálmainál szült csajokat itt, mindegyik csak nagyon pozitívan nyilatkozott! Úgyhogy ezek alapján nem lehetne dönteni.
Az egyik anyuka [már jó rég nem írt Adri, mi lehet vele brühühü] a kisfiának a második keresztnevét hálából Pálmai miatt Bálintra íratta :) A kis Richárd Bálint, emlékszem 61 centisen természetes úton született, és kapaszkodott kifelé a gátsebbe :) Áh, bocs beszélek összevissza, valami cecelégy megint megcsípett.

Párdon a hosszú hülyeségért. Már csak másfél hét :wink:

M.
mircike
 
 


Adrianya: Jahogy a kedves papa vicceskedett :) Azért szupi, hogy töröltetted :wink:

M.
mircike
 
 


Reni, jó utat!!!!!

Zsófi nagyon szépek vagytok, az az imádat mindkettőtök szemében... :wink: .

KépKép
logi
 
 


sziasztok Lányok!

Mircike, puszi és drukk Julcsiéknak!!! +++++++++++

Ardianya, szia, még én sem írtam Neked, szerintem sem ciki, ha fiatal a doki, azt hiszem amikor mentem szülni, akkor Pálmai doki volt az ügyeletes, valahogy nem foglalkoztam vele, hogy fiatal, én a dokit láttam benne, és nagyon kedves és precíz volt, minden elmagyarázott, lehet hogy látta rajtam, hogy izgatott vagyok a szülés miatt :lol: :lol:
mangó
 
 


Nem is öreg a Sóvágó, ne máááá, szegény, ne bántsátok!!
Sajnos bárki bármikor meghalhat, a barátnőm férje 35 évesen esett le a székről :cry: .Kicsit optimistább hozzáállást lányok!!!! :wink: 50 éves ember még nem vén ember, sőőőőt.


Julcsiéknak pusszancshegyek!!!!!

Ma mi is egész nap a levegőn vagyunk, most is csak kajálni szaladtunk haza. Ez a bezártság már teljesen letaglózott.
Annyira szép idő van kint, tiszta tavasz. :roll: :P

KépKép
logi
 
 


Nem tudom, miért írtam többesszámot. sebaj, az optimizmusra mindenkinek szüksége van!! :wink: :wink:
puszik

KépKép
logi
 
 


na mi meg hazaértünk az első közös autókázásunkról Lizuval, szuperklassz volt, most itt gagyog nekem a járókában az autóban persze aludt hihi :lol: de csak visszafelé, odafelé ébren volt de tök csendben.
most is rohanok természetesen mert mingyá éhes lesz, nekem meg ki kell pakolni még....
na majd du remélem már tudok rendesen jönni :lol:
pusszok!


áááááááááá apa elvitte a babakocsit a csomagtartójában!!!! :twisted:
így nem tudom kitenni Lizut a levegőre :cry:
mindegy, majd holnap is remélem még lesz szép idő.
különben mostmá' aztán ne jöjjön tél!!!! ha eddig nem.......... :roll:
lmkata
 
 


na míg ilyen jól elvan, a fotók :lol:
(mert természetesen arra már volt időm :? :oops: :lol: 8) )

Kép

Kép
lmkata
 
 


Sziasztok Anyukák!

Naggggyyyyooon nehezen, de valójában nem túl alaposan végigolvastam amit péntek óta termeltetek!

A legjobban annak örülök, hogy Julcsiék jóbban vannak!

Klassz csajok vagytok mindannyian és le a kalappal előtettek, hogy pici gyerek ide vagy oda, azért jó párotok elmentetek meglátogatni őket! Biztosan nagyon örült és hálás a törődésetekért!

Jól gondolom akkor, hogy mindkét szülő családja vidéken él???? Csak mert olyan hihetetlen, hogy ennyire magára számíthatott!?! :? Na meg rátok! :)

MÁÁÁÁÁS!!!!!

Aki még nem tudja (mert a szülészetes topikra nem jár olyan gyakran), annak jelzem, hogy meg van a pocimacink neme!!!!

KISFIUNK LESZ!!!!!!!

Mindenkinek szép napot!

F.
Zsófi - Samu gyönyörűűűűűű! Úgy megpuszikálnám! :)

Kata - Ügyesek voltatok Lizuval! Biztosan élvezte az első közös kiruccanást! Tök sok baba szeret autóban aludni!
Én már nagyon nagy baba vagyok, mégis a mai napig imádok autóban aludni!!!!! :):):)

fatima
 
 


Jujjj fatima ! Ez nagyooooooooooon jóóóóóóóóóó!!
Mármint h fiú. Ezt szeretett volna apa nagyon ha jól emlékszem, nem? :wink: :wink:

vannal fotók a 4D-ről? ott voltatok egyáltalán?? :oops:

rakj fel mindenképp ha van !!

egy kis nosztalgia részemről :oops: :

Lizu így havajozott odabent 20+3-kor, azaz pont 1 héttel fiatalabban mint ti ma :lol: :lol: :wink:
Kép
lmkata
 
 


öööö izé azaz 1 héttel idősebben na!
:lol:
lmkata
 
 


hát élvezte a kiruccanást, leszámítva a szurit gondolom - mert hogy sajna a kórházba mentünk. azaz nem sajna mert majd segítenek itt nekünk. de mégis sajna mert jobb lenne nem ide járkálni... naszóval értitek. :wink:

amúgy a kis ribizlim annyira ügyes, képzeljétek nem is sír a szurinál! annyit mond nagy panaszos hangon hogy heeeeeeeee és aztán kész :shock:
utána van hogy még gagyarászik is a nővérkének :roll:

kéremszépen 111/83 a vérnyomásunk (lizunak), mert nekünk már olyat is mértek (nagy nehezen :wink: ) :lol:

megyek enni, mert a reggel óta 2 rudi és egy kávé kicsit kevés és szegényes szoptatós anya létemre! :oops: :oops:
szégyeljem magam! :?

na meg eldugulok
lmkata
 
 


kata mindketten bűvészkedünk :) hehehe
de egyik se tetszik nekem annyira... lehet h maradunk a réginél.
kerekpocak
 
 


Zsófi ugyanazon az oldalon ráadásul és egyszerre ????
ez vicces.......
igen, én is már a sokadik verziót próbálom, de valahogy nemazigazi egyik sem.... :lol:
lmkata
 
 


avatart nagyba azonnal!!! kata&lizi nagy kép!!!!most most most!!!!
kerekpocak
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?