Icuskám!
Panka gyönyörü! Szerintem csak a kispárnák akadályozzák már az átfordulásban, de egyszercsak meglesz az! Milyen sulynak örvend a hölgy?
A gyümölcs persez hogy nem olyan laktató, én ugy csináltam hogy nem önálló, rendes étkezés volt, hanem 2 evés közötti, szóval az ebéd előtt ugy 1,5-2 órával.
Te jó ég, most gondolkozom, hogy azt már nem is tudom, hogy délután mit adtam neki amikro még nem önálló kaja volt a gyümi
Pedig nem is olyan rég volt! Meg kell nézzem a füzetemben! Hogy tud ilyen szita agyam lenni?
Na szóval az meg világos, hogy a főzelék, főleg ha krumpli is van benne, laktató, és majd el fogjátok rövidesen érni, hogy egyáltalán nem akar szopizni utána.
Tulajdonképpen nálunk akkor lett teljes az éjszakai béke, mikor 4 hónapos korában felirta a dokinéni a HA-pépet. Abba mindig tettem gyümölcsöt, hogy ne nyomja ugy a kalóriát, és azóta rendes alvás van. Bár előtte is csak annyi volt, hogy 11 óra felé kért enni, és utána reggel 7-1/2 8-8 -ig csönd volt. Később, ugy 10 hónapos tájékán viszont ugy döntött, nem kér több pépecskét, és akkor átálltunk a vacsorára is főzeléket variációra. Ebédre 2 adagot főztem, és a maradékot bepakolta este, ez most is sok esetben igy müködik, de persze mostmár, ha pl. rizsescsirke van, vagy bármi olyan, ami Neki jó, akkor vacsira azt kap Ő is. Sőt, mostanában elkezdtük a levesevést is, csak ott meg nagyon észnél kell lenni, mert persze éhes, de ha több levest adok Neki (mert izlik ám), akkor a főzeléket nem tudja már megenni. Viszont mikor elfogya leves, ki van akadva, amig kiteszem a főzeléket.
Hogy mi történt a genetikusnál?
Kért a dokim béta-HCG vizsgálatot, mivel már nincs automatice az AFP vizsgálatban, de befolyásolhatja annak MOM értékét. Elmentünk reggel, az asszisztens megkérte a vizsgálatot, majd délután a genetikus azzal fogadott, hogy ő ezt ugyan nem csináltatja meg, mindegy mi az eredmény, mert nekem alá kell vetnem magam az amnionak! Felhivtam a doktoromat, aki azt mondta,majd akkor reggel intézkedik. És reggel pedig azt mondja nekem a jó doktorom, hogy ezt a vizsgálatot az a p*csa megcsináltatta, csak nekem hazudott!!! Meg is volt az eredmény, ami teljesen jó volt. Nekem meg azt ugatta, hogy 1 szülész aztán ne mondja meg neki, a genetikusnak, hogy mit csináljon, ő sem szól bele a szülésbe. Én viszont csak annyit kértem, vegyük végig a veszélytelen beavatkozásokat, mielőtt megszurnak, mert már volt 1 22.heti vetélésem! Nahát ez volt a közjáték, és azt el is érte, hogy 2 éjszaka rémálmaim voltak torz gyerekről, meg minden hülyeségről (hát ha nem szurnak, azért legyen már 1 kis izgalom a kismamának
). De aztán a Praxisban a Győrffy Mátyás alaposan megnézett, és azt mondta, ő nem tenné ki ennek a feleségét ezeknek a leleteknek a birtokában.
Ja még azt is mondta a genetikus az Istenhegyi markeres vizsgálatra, hogy azok csak a pénzt nyelik el, és nehogy már elhiggyem, hogy olyan alacsony a kockázat, amiért én 39 éves vagyok, nekem igenis 1:139 a kockázat, és nem kevesebb!
Na szóval nagyon rosszindulatu volt. De az egész eljárásban az a legdurvább, hogy ott ül a folyosón rengeteg gyanutlan kismama, akiknek mind rossz a z AFP mert ez a hülye béta-HCG hiányzik ugye, és mind sugárzó arccal jöttek ki a rendelőből, hogy mehetnek az amnióra, és biztos kiderül, hogy semmi baj nincs. Azt pedig véletlenül sem emliti nekik senki, hogy el is vetélhetnek!!! Nem is értem, hogy ebben a mai netes meg korszerü világban hogy lehet ennyi tudatlan és gyanutlan ember! És volt ott olyan nő is, akinek már 3 vetélése volt korábban! És meg merte csináltatni!
Tudod mit mond a dokim? Ezt a bétát ugye már nem nézik. Ám a véreket a szülésig fagyasztva tárolják ott aSchöpiben, az ország összes terhes nőéjét, ha kell, mégis ki tudjanak belőle venni. A fene egye meg, az nem kerül pénzbe, tárolni, ahelyett, hogy azt a tényezőt továbbra is vizsgálnák
Emiatt viszont rengeteg a téves eredmény, a dokim azon csodálkozott volna, ha az enyém jó. És akkor mehet az ember ezekre a körökre.
Lehet hogy azért csinálják ezt az egészet, hogy ne szünjön meg az a kórház? Mert igy a látogatottsága ugye az egekben van! Hogy tömegnyomor van, ott állnak a terhesek, mert kevés a hosszu folyosónyi szék, annyian vannak!
Na nem is dühöngök tovább.
Gyönyörü a sielős kép! Én sajnos minden lejtőtől félek, még szárazon is. De vizszintesen szeretek csuszni
Te viszont a pálya ördöge vagy!
Nyanyuska!
Hát ha meggyógyult, akkor meggyógyult
Remélem Balázsnak bejön ez a torna.
Mandulácska!
Pedig gondoltam én is, hogy 6 hetesen a babák megváltoznak, legalábbis Máté akkortól aludt rendesen.
Meg kell próbálni még1x a riasztót!
Paga!
Azért panaszra nem sok okod van! Nekünk sose volt ilyen jó bizink
Viszont azért nem kellett volna eltüntetni, azt kell barnának megérteni, hogy ez nem megoldás.
Persze nehéz azt megérteni, nálunk mai napig nem sikerül teljes mértékben. Mindig van 1-2 sikkadó egyes
Találj ki más büntetést, a sport és a levegő kell a gyereknek!
Vadvirág!
Nekem olyan szerencsém van, hogy Emese áldott jó gyermek, a fiam pedig profi pásztor, igy ha muszáj, meg tudjuk oldani. De nagyon ritkán érezzük hogy muszáj, valójában annyit voltunk kettesben az utóbbi években, hogy most ez nem is hiányzik tulságosan.
A szüleim nem ajánlkoznak, az anyósomék messze és öregek, igy szinte magunkra vagyunk utalva, bár van néhány barátnőm, keresztmama, akik várva várják a lehetőséget, de még nem kaptak szegények.
Na eldugulok.