Új privát üzeneted érkezett!

Szisztok!

Erika!

Az a fránya gép.Még jó,hogy a párod ilyen ügyes.
Sajnos én nem értek a gombás dolgokhoz,mert még nem volt,de talán Harci tud neked többet is mondani.Őt nem kérdezted?
Vendég
 


Szia Nyulasz

De kérdeztem Harcimókust is, még hételején, és akkor ő azt írta, hogy addig kiírtódik és nem okoz gondot a kezdésben. Hát azért még várok, mert ügye még csak 1 kapszulát vettem be, és csak 2 golyót használtam el (és 10 db van), sajna egyből nem gyógyul meg az ember, de remélem hogy már csak pár nap és minden OK lesz.

Ti mit csináltok ma?
Én nekem főznöm már nem nagyon kell, mert tegnap a nagy részét megcsináltam. Úgyhogy ha Ákos felkell elmegyünk sétálni - habár a hőmérséklet jóóó, de az égbolt nem szép.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szia!

Én sem főzök ma,úgyhogy nekiálltam takarítani.Aztán megyünk majd a barátainkhoz.

Remélem az a csúnya gomba kiírtódik hamar!

Jó sétálgatást,reméljük esni nem fog.Nálunk reggel még sütött a nap,de már jól beborult.
Vendég
 

 
 

Erika,
őszintén szólva fogalmam sincs voltam -e felfázva, nagyon nem lehettem mert nem emlékszem. De a doki azt mondta hogy azokat a fertőzéseket amik elzáródásokat szoktak okozni ritkán veszik észre a nők. :(

Gombáról jut eszembe, nekem épp tegnap este (lombikot megelőző ciklus 21. napján) kellett egy krémet felnyomni preventíve gombaölő. Még csodálkoztam is hogy miért ennyire viszonylag messze a kezdéstől, akkor ez az ok, idő kell míg kipusztul (már ha van valami).
Vendég
 


Sziasztok!

Nálunk már esik :(
Vendég
 


Sziasztok

nálunk akkor kezdett el esni mikor Ákossal elindultunk sétálni, pedig nagyon utálja ha le van takarva esővédővel.

Áfonya
nekem is el volt záródva az egyik petevezetőm, a másik is csak félig meddig volt átjárható, de műtétileg megoldották (vagyis az elzáródottat kivették, mert tiszta hegges volt, a másikat pedig megégették). Nekem nem tudom, hogy mi okozta az elzáródást, de a HSG-nél a dokim első kérdése az volt, hogy voltam-e felfázva, de nekem olyan fájdalmaim mint amilyenről a sógornőm mesélt sose volt, úgyhogy nem tudom, hogy nekem mitől volt.
Már ilyen korán kell gombaölő krémet használj?
Nekem Ákosnál is és majd most is csak a leszívás előtt kb. 1 héttel kell majd dugdosni a Klion-D nevű hüvely tablettát (gombaölő), de úgy látszik ahány intézmény annyi szokás.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Már nálunk is többször kellett mindent újra telepíteni, nagyon bosszantó.

Én a múltkor elhasználtam egy 10 db-os kevert kúp csomagot, akkor használt, de utána újra termeltem a gombákat. Akkor kaptam a Klion D-t, amit meg a laktóz allergiám miatt nem tudtam használni. Most nem tudom, hogy állok, azóta nem nézték.

Én ma takarítottam, mostam, bevásároltam és főznöm is kellett.

Erika! Jó sétálgatást, nálunk már beborult, de még nem esik.

Üdv: Princess
princess
 
 


Erika,
az elzáródást én is kérdeztem nem lehet-e műteni, a válasz az volt hogy nem, mert a méh felöli részen van elzáródva. Hogy ez pontosan miért baj, azt nem tudom.
Dugdosnom nekem is kell majd, csak Betadine kúpot! Az még vörös is! Feltételezem nagyrésze kifolyik, így kész boldogság lesz! :?
Nálunk nem esik.
Vendég
 


Sziasztok!

Princess
nekem régen adtak másfajta kúpot is, de volt amelyik egyáltalán nem használt, ez a keverős szokott, főleg most, hogy nem egészen 1 hónap alatt még a Kliont-D-t is fogom használni, remélem, hogy még a csírái is elpusztulnak.
És mi finomat főztél ma?
Sajna séta közben esett az eső, de szerencsére azért minket nem nagyon zavart.

Áfonya
elzáródás műtétje: nekem a nőgyógyászom azt mondta, hogy mivel nálunk a párom miatt is és miattam is csak lombik lehet, így kár is engem műtögetni - petevezeték átfúlyás, mert egy idő kb. 3 hónap után úgyis újra összenő stb. úgyhogy felesleges tortúra.
a keverős kúp is amit most használok kifolyik (ez sárga), illetve majd amit a Leszívás után - és ha sikerül a kistesó akkor kb. a 14 hétig az Utrogestán hüvelygolyó (a megtapadásban segít) is betét használatát tesszi szükségessé mert ez is visszafolyik.
Úgyhogy én nagyon remélem, hogy most ezek miatt jó sokáig fogok betétet használni.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szia Erika!

Nálunk ma brokkoli krém leves volt, meg az a sajtos hús, aminek korábbam elküldtem a receptjét.

Jó éjt!

Princess
princess
 
 


Szia Princess!

Akkor nálatok tegnap nagyon fincsi ebéd volt.

Ti mit csináltok ma?
Mi délután megyünk egy baráti családhoz, ott van egy 4 éves fiúcska, és egy ici-pici-pici pocaklakó! Így végre meglesz a clamydia teszt eredménye is. Ezért is megyünk ma hozzájuk.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok

Nem is írtam, hogy tegnap a kis drágám, míg mi az apjával az étkezőben beszélgettünk, ő bement a hálószobába felmászott a francia ágyra - szépen leült és bekapcsolta magának a tv-t. Egyébként pedig már jóformán szalad olyan szépen megy 2 lábon. De persze délután 4 -5 óra után már sokat esik a fáradtságtól és ilyenkor sír szegénykém. De amúgy nagyon tetszik neki hogy már ilyen jól tud egyedül is 2 lábon közlekedni, lassan már kevés lessz neki a ház.

Sziasztok

erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

De édes! :lol: Milyen önálló!
És mit nézett a tévében?
Vendég
 


Szia Nyulasz!

Hogy mit nézet? Általában magyar1, magyar2, és a természet csatornákat szokta nézegetni, ha megkaparintja a távirányítót.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szia!

A kis élelmes.Minden gyerkőc imádja a varázsdobozt.
A természetcsatornákat én is szeretem.NGC,Discovery,Sprektum,Animal planet...

Pont az elöbb nézegettem vissza,kinek mi lesz a következő lépés.Még az is lehet,hogy egyszerre lesz a lombikunk.Jó lenne a Kaáliban összefutni,és megismerkedni.Nem?
Asszem Princessék febr.13-án mennek legközelebb.Még vele is esélyes a dolog.
Vendég
 


Princess!

Keddre ebből sok sok milliót!!!!!

Kép[Automated by GetSmile]
Vendég
 


Szia Nyulasz!

igen lehet hogy egyszerre lesz a lombikunk, de ha mégsem, akkor is jó lenne talizni, hátha összejön.
Szerintem én majd (legalábbis Ákosnál a Suprefact 7. napján mentem vérvételre) ez most kb. február 2-ára esik. De hát kitudja hogy most mikor fog megjönni tőlle.

Princess
keddre: +++++++++++++++++++++++

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Én 3.,4.,5.,és 6.-án is megyek be,a suprefactot beadatni.Végülis mindegy hány órára megyek,ha valamikor te is jössz,akkor megbeszéljük,miről ismerjük meg egymást.Ok?
Kép
Vendég
 


Asszem picit lepihenek,este még benézek.

javascript:emoticon(':un:')
Vendég
 


Szia Nyulasz!

OK, ha majd lesz időpontom akkor majd megbeszéljük.
JÓ pihenést!

Szia

erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Előre is köszönöm a sok drukkot keddre!

Erika!
Megvan a chlamydia teszt eredménye?
Milyen édes lehet Ákos, hogy már két lábon szalad. Azért sétálni még babakocsival jártok?
Jó ízlése van, én is a természet csatornákat szeretem.
A mai napot főleg pihenéssel töltöm, olvasgatok és filmeket nézek.

Nyulasz!
Én is örülnék, ha összefutnánk a Kaáliban és megismerkednénk!
Jó pihenést!

Princess
princess
 
 


Sziasztok!

Princess!

Szívesen,azért még holnap is kapsz belőle :lol:
Mármint a +++++++++++++++++++++++++-ból


Akkor biztos összehozunk majd egy randit! :wink:

Nektek is jó pihenést!
Vendég
 


Sziasztok

Princess
Clamydia test = negatív
igen sétálni még babakocsival megyünk, mert azért az utcán még nem hagyom hogy menjen, mert így beöltözve még nagyon nehéz neki, és annyit még úgysem tud maga menni, mint amennyit így babakocsival menni tudunk.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!!!!!

Erika, Clamydia test = negatív. Ez jó hír!!!! :):)
Ákos nagyon édes lehet. Szerintem ez a legszebb kor, mikor már totyognak, csetlenek, botlanak. aztán mikor elkezdenek kisérletezgetni a szavakkal. :)

Tegnap este bevettem az utolsó Clostilbegyt. Ma indul a project. :wink: Nagyon szeretném, ha sikerülne. De sokszor eszembejut, hogy ezek csak a kötelező tiszteletkörök és inszem kell majd. :cry: De azért bízakodok, és azért így, hogy tudjuk mi a baj, és hogy gyógyszert szedek rá, mégiscsak több eséllyel indulunk. Remélem apa katonái is jók. Mert azért még a fejemben van az 1 évvel ezelőtti eredmény. Ez annyira változó lehet.
Na jó, befejeztem a siránkozást! Igenis, sikerülni fog ebben a hónapban!!!!!

Bár én nem járok a Kaáliba, de szívesen taliznék veletek. Tavasszal vagy nyáron rendezhetnénk egy talit. Remélem akkor mindenki pocakos lesz! Egy teadélutánra beülhetnénk valahova például.
pihi
 
 


Sziasztok!

Pénteken a babanet is rossz volt, még vissza akartam jönni, de nem tudtam. Nekem elég fárasztó hétvégém volt, a hidegfront miatt mindkét nap fejfájással ébredtem, amire normál esetben gyógyszert szoktam bevenni, de most nem mertem. Aztán délutánra elmúlt szerencsére, visztont a takarítástól+családi jövés menéstől lefáradtam. :( Aztán arra gondoltam, hogy ez még mindig semmi ahhoz képest, amennyire a baba mellett le fogok fáradni és akkor nem fetrenghetek egész délelőtt a kanapén, hogy nekem fáj a fejem. :D Azért az nagyon jól esett, hogy a vasárnapi ebédet az anyukám csinálta. :oops:

Áfonya! Üdv köztünk. A pécsi káliról jókat hallottam, de az utazás tényleg macerás lehet. Kívánom, hogy csak egyszer keljen lejárnotok!

Erika! Kár, hogy pont most jön az igazi tél, különben azért könnyebben kimehettetek volna Ákossal. Sebaj, mindjárt itt a tavasz és futkározhat kedvére.

Pihi! Szerintem nyugodtan törődj bele az inszembe. :D Én is beletörődtem, hogy 6 inszem, aztán ki tudja hány lombik és majd valamikor sikerül. Nekem bejött! :wink:

Princess! Én Olaszországból Toszkánát (Firenze, Pizza környéke) ismerem, és Rómában is voltam, de sajnos csak futólag. A férjem beszél olaszul, ezért biztosan fogunk még menni. Hogy mi a kedvenc külföldi helyem? Hát, túl sok gyönyörű hely van ahhoz a világban, hogy kedvencem legyen. Szerencsére kicsi koromtól kezdve sok alkalmam volt utazni (család, hobbi, tanulás, munka) így sok helyen jártam és "megfertőződtem" az utazással. Persze minél több helyen jársz, annál több helyre szeretnél eljutni. Ha volna rá pénzem, biztos, hogy Ázsiába, Dél-Amerikába és Afrikába mennék, kb. ilyen sorrendben. Minél egzotikusabb és másabb, mint itthon annál jobban szeretem. De akkor már lehet akár egy világkörüli út is. :wink: De azt hiszem egyelőre kiságyra és pelenkára fogjuk költeni. :D

Hosszúhétvégézni még nem tudjuk hová megyünk. Egyelőre Hajdúszoboszlóval szemezgettünk, mert egyikünk sem volt még Debrecenben. Mivel én nem mehetek gyógyvízbe, se jakuzziba, se szaunába, olyan helyet keresünk, ahol van sima fedett medence és lehet várost látogatni.

Sok sikert a holnapi vizsgálathoz!

nyusziful76
 
 


Sziasztok

Egy gyors kukkantás!

Nyuszifül
fejfájásra algopyrint nyugodtan bevehetel, nekem annakidején Gimes dr. mondta hogy nyugodta, persze nem nap mint nap.

Sziasztok

Erika

Majd még jövök

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika,
nagyon ügyes fiad van, az én lányom 15 hónaposan kezdett önállóan járni! :)
Nyuszifül,
köszi az üdvöt! :)
Pécsett nincs Kaáli, POTE klinika van, de én se hallottam rosszakat. Tudtad hogy itt született (és készült) Magyarországon az első lombikbébi? :wink:
Princess,
már csak 1 nap! +++++++++++++++++++++++
Vendég
 


Áfonya!

Igen, tényleg. Meddőségi központot akartam írni csak már teljesen a Kálira jár az agyam.

Ott is szeretnél szülni, ha terhes leszel, vagy visszamész az eredeti orvosodhoz? 80km-ről gondolom nem volna egyszerű szülni menni. Bár ha ikrek lennének lehet, hogy előtte befektetnének. :wink:

Erika!

A sógornőm is ezt mondta, de valahogy a fájdalomcsillapítókhoz nincs bizodalmam. Algopirin nem is volt otthon, mert nekem ezekre a fejfájásokra a Saridon jött be. Most meg már vényköteles, de lehet, hogy feliratom, mert úgyis kell dokihoz mennem.

Szombaton fürdővel (tudom, nem forró!)+ levendulás aromaterápiával múlt el, vasárnap pedig sokat ittam és míg anyukám főzött, felpolcolt lábbal feküdtem a kanapén és délre akkor is elmúlt, de lehet, hogy akkor már a front múlt el. Egyébként a levendulaolajos fürdőt nagyon tudom ajánlani mindenkinek alacsony vérnyomásra, idegességre és fejfájásra (terhesen is lehet!). Anyukámat is rászoktattam, pedig ő nem foglalkozik természetgyógyászattal, de neki is bejött. :lol: Most még a homeopátiás bogyóknak akarok utánanézni, hogy fejfájásra mit ajánlanak. Inkább az+ levendula, mint gyógyszer.

A találkában egyébként én is benne lennék, de inkább tavasszal, mint nyáron :P
Üdv: nyusziful

nyusziful76
 
 


Nyuszifül,
nincs igazán orvosom akinél szülhetnék, és a szekszárdi kórházban nem is akarok semmilyen orvosnál (hozzánk az van a legközelebb), így szerintem maradok Pécsen szülni is.
Amúgy te lombikbabát hordasz? Már csak azért mert akkor kifaggatnálak főleg arról hogy hogy sikerült és vannak-e trükkök amiket javasolni tudsz tapasztalatlan fejemnek...
Vendég
 


Áfonya!

Egy donorbaba van a pocakomban, aki inszemmel fogant. Volt egy leállított beavatkozás (nem értek rendesen a tüszőim és inkább a halasztást választottam), aztán az első végigvitt kísérlet, amikor ténylegesen megvolt az inszem sikerült! :D De gyakorlatilag nálunk orvosi probléma nem volt, "csak" annyi, hogy valahogy a petesejtemnek randiznia kellett a névtelen donor spermájával. A dokik csak a randit intézték. Na persze azt, hogy nem a férjemtől van, fel kellett dolgozni, de ez lelki probléma, nem orvosi.

Úgyhogy az egyetlen tanács, amit én tudok neked adni, hogy lelkileg készülj fel a dologra. Az orvosok mindent meg fognak tenni, hogy az orvosi problémát megoldják, a te feladatod, pedig, hogy ne görcsölj rá a dologra és próbálj meg nagyon sokat lazítani és pihenni. Neked már van egy kislányod, ezért minden esélyetek megvan rá, hogy sikeres lesz a lombik. Én hiszek benne, hogy a lombik lelki része legalább olyan fontos, mint az orvosi. Türelmet, kitartást, és sok-sok szerencsét kívánok hozzá!!!

Princess!
Kérdezted korábban csak most jutot eszembe: az a két hét várakozás mindenképpen életed leghosszabb két hete lesz :? , de programokkal talán kicsit jobban megy az idő és elterelődik a figyelmed. Én az első hét után mindenfélét éreztem és azon agyaltam, hogy tényleg sikerült-e és azt érzem, vagy már ennyire megkergültem. Szerencsére az előbbi... :D

nyusziful76
 
 


Nyuszifül,
biztos hogy én vagyok értetlen, de nem biztos hogy értem.
Gondolom donorsperma azért kellett mert a férjeddel gond van. Eddig világos. De akkor nálad mi volt? Stimuláltak? Vagy veled is gubanc volt azért kellett a stimu? Szóval kicsit azt nem értem hogy ha nem veled van "gond" miért nem egy sima ciklusba inszemináltak?
De hogy elsőre! Hű de gratu! :D
Lelkileg csak annyit érzek hogy bármit végigcsinálok a sikerért. Gond csak akkor lesz ha nem sikerül. Azt nem tudom hogy lehet túlélni. Főleg úgy, hogy tudod hogy pár napot ott voltak a babák a pocakodban... még nem éltem át, de nincs kétségem afelől hogy ha így alakul az iszonyúan fájdalmas, igazán ettől félek.
Vendég
 


Áfonya!

Velem nagyjából minden rendben volt, kicsit hosszabbak a ciklusaim az átlagnál. Az első alkalommal stimu nélkül próbálkoztak és érett is egy tüszőm, de aztán megállt (valszeg az idegesség miatt, mert borzasztó hetem volt akkor). Akkor a doki megkérdezte, hogy szeretném-e, ha injekciókkal ráturbóznának, vagy kivárjuk a következő ciklust és gyógyszeres stimulációval (closyhoz hasonló, szóval a legenyhébb) újra próbáljuk. A második mellett döntöttem és a második alkalommal így 3 tüszőm érett és abból lett a babó.

Ha most úgy gondolod, hogy mindent megteszel érte, akkor meg is fogsz. Én lelkileg próbáltam arra edzeni magam, hogy ne legyek túl csalódott, ha nem sikerül és eleve arra készültem, hogy majd a többedik fog sikerülni, amikor már nem lesz annyira idegen ez a helyzet. Emiatt el sem hittem egy jó darabig, hogy tényleg sikerült. Csak hát tudom, hogy a lombiknál más a helyzet, mert sokkal drágább egy-egy beavatkozás, több macerával jár, tehát más újból belevágni, ha nem sikerül. De neked ott a kislányod, aki ha nem is kárpótol egy második babáért, de biztos sok erőt fog adni ahhoz, hogy ha kell, újból belevágjatok. Ha pedig nem sikerül nyugodtan "gyászold meg" az elveszett babókat, ez is kell ahhoz, hogy újból neki tudjatok kezdeni. De erre nem is lesz szükség, mert sikerülni fog! :lol: Ha hiszel benne, akkor lesz is babátok!

nyusziful76
 
 


Sziasztok!

Pihi!

Mindent bele,hadd jöjjön spontán az a babó.Épp elegen vagyunk,akik kénytelenek vagyunk végigcsinálni a programot.
Nagyon szorítok.Kapd el apát,és ne gondolj a babára,csak szeressétek egymást nagyon-nagyon.
Vendég
 


Sziasztok

Nyuszifül
homeopátia: én vettem egy ilyen könyvet de az gyerekeknek szól, fejfájásra én algopyrint v. cataflant szoktam bevenni, ezek nekem tuti hatnak. Én általában ha tudok (régen) mindig aludni próbáltam, de hát ügye ez már nem kivitelezhető, így az utóbbi időben már mikor érzem akkor beveszek egy bogyót, mert sajna álltalában ilyenkor a gyomrom is rossz szokott lenni, igaz hogy a fejem azért még nem elviselhetetlenül szokott fájni, de nem akarok türelmetlen lenni emiatt a gyerekkel, így inkább mint írtam is beveszem már az elején a bogyót.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Én nem is tudom mi lesz,ha elsőre nem sikerül.
És a lombiknál 3 hónap a következő próbálkozás :cry:
Biztos jobb úgy belevágni,hogy az ember felkészül mindenre,és úgy vág bele,de én képtelen vagyok.
Én biztos vagyok benne,hogy sikerülni fog.Sikerülnie kell.
Most teljesen elszomorodtam.És ha nem?
Napok óta azt fogalmazom magamban,hogy a munkahelyen hogy mondom el.De teljesen meginogtam.Sőt inkább félek.De ez biztos elmúlik.Csak lennék már egy hónappal idősebb.


Princess!
Holnapra nagyon-nagyon szorítok!Kár hogy csak csütörtökön van eredmény.Mindig várni valamire...
Már ez készít ki teljesen.Várni,várni,várni.

Eddig tök jól viseltem,leszámítva azt a pár napot,mikor kiderült a probléma,de azóta teljesen természetesnek veszem,hogy így lesz babánk,és egyáltalán nem rágódtam ilyeneken,hogy miért?miért pont mi?Ésatöbbi.De most megint rossz.Egyre közeledik,és egyre nagyobb a feszültség bennem.

Nélkületek már nem is tudom mi lenne velem.

Erika!

Örülök,hogy negatív lett az eredmény!

Nyuszifül!

Irigyellek,hogy sok helyre eljutottál már.Biztos nagyon jó lehet!Én még csak Görögben meg Spanyolban voltam.De sok helyre elmennék szívesen.De most a babaprojekt mindennél fontosabb.


Áfonya!

Kislányod már biztos nagydumás.
Otthon vagy még vele?Vagy dolgozol?
Vendég
 


Nyulasz,
hát persze hogy sikerülni fog!
Nektek mi miatt kell a lombik? Mert ha pl apagond van te meg egészséges vagy akkor igen igen jó eséllyel startolsz! Vagy ha pl csak a petevezetőid vannak elzáródva akkor is! És biztos tök fiatal is vagy, az is növeli az esélyt! Egyértelmű hogy sikerül! (Nálam kicsit más a helyzet, PCOs vagyok ami komoly hormonális problémákkal jár, és a PCO gyógyszerét nem bírom szedni egy másik betegség miatt, szóval bonyolult egy ügy.)
Hogy nagydumás a lányom az nem szó! Mindig beszél. Nonstop. Ha nem jut eszébe semmi akkor is hangokat ad ki magából. Elképesztő. A híradónak csak minden harmadik mondatát tudom kivenni. Most épp azt hajtogatja a fülembe hogy na na na naa naaa na naaa (dallamosan).
Lejárt sajna a Gyesem, és a régi munkahelyem nagyon messze van, így felmondtam. Jelenleg a felmondási időmet töltöm szabadságon. Gyerekkel már nem tudok napi több órát buszon tölteni. Megvárom mit hoz a lombik, ha nem sikerül munkakeresés SOS.
Vendég
 


Sziasztok!

Nyulasz! köszönö, igyekszem. Bár hogy ne gondoljak a babára......hát próbálkozok, de mivel hátrahajló méhem van, olyan pozítúrában "kell" csinálnunk, ami nekem nem a kedvencem. De végülis meg tudjuk oldani, hogy míg nekem nem lesz jó, addig így, utána pedig a cél érdekében úgy, csak ez váltás nem mindig sikerül. :) :) :) (Néha már túl késő)
Szóval azért gondolni kell rá egy kicsit.

Egyébként ez a megingás természetes dolog. Néha biztos vagyok benne, hogy nagyon hamar sikerül, néha meg olyan távolinak tűnik. Mintha velem nem történhetne meg, mert fel sem tudom fogni, hogy milyen lehet.Az iztos, hogy a hit már egy fél siker! Úgyhogy hinni kell!


Princessz, én is szorítok a jó eredményért!
Erika: homeopátia: vyalahol olvastam, hogy ezeket a gyogyókat úgy gyártják (vagy gyártották a kedetekben, hogy amikor kész lett, hozzácsapták a Bibliához. :) Hát érdekes. Én még nem próbáltam őket, de nem is nagyon hiszek a jótékony hatásukban. Inkább csak a pszichésben.

Áfonya! Általában stimulálnak. Akkor is, ha minden oké. mert így biztosabb. A legoptimálisabb körülményeket akarják megteremteni.
pihi
 
 


Pihi!

Persze,én azt nagyon is tudom,hogy nem lehet nem a babára gondolnod.Meg,hogy hogy sikrülhet.Én is átéltem ezt hónapokon keresztül,míg nem tudtuk,hogy baj van.Gyertyaállás,meg hasonlók.
Azért hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Áfonya!

Velem minden oké.Bár fiatal az már nem vagyok.(30)
A leszívás napján dől el,hogy van-e felhasználható spermium.Az első két mintában semmi nem volt.Aztán a harmadikban volt néhány,így a műtétet megúszta a párom.De közel sem milliókban mérhető.És a mozgásuk sem túl jó.
De reménykedünk,mert Princesséknél is komoly változás állt be kisfickók terén.Tehát nekem nem az a félelmem,hogy nem tapadnak meg,hanem,hogy nem tudják megtermékenyíteni a petesejtjeimet.
Még ahhoz is kevés,hogy fagyasszanak belőle,hogy azon a napon tutira legyen.És így túl nagy a nyomás rajtunk.Mert ha nem lesz semmi,akkor az egész próbálkozás kárba vész.Gyógyszerek,leszívás minden.
Vendég
 


Sziasztok

Nyulasz
ne agyalj ilyeneken! Mert akkor tutira nem fog sikerülni. Én sem agyaltam, nekünk a doki az elején azt mondta, hogy nagyobb az esély a sikerre mint másoknak, a beülti után meg azt hogy ne is számoljunk azzal hogy sikerülni fog, úgyhogy ezek után én nem is izgultam, hogy mi lesz. (mivel ügye 13-at szívtak le, abból 24 óra múlva csak 1 termékenyült meg - én ekkor tiszta ideg lettem, 48 óra múlva meg 2-3 volt még mindig csak), gondolom ezért is mondta a doki hogy ne számoljunk a sikerrel, de én azért továbbra is társalogtam velük mint addig is, és végül is sikerült. Úgyhogy ilyeneken ne agyalj, főleg azon ne hogy nem fog sikerülni, úgy kell rá készülni hogy az első általában (nagyon ritkán) sikerül.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pihi
én is úgy emlékszem, hogy egyszer régen valahol én is azt hallottam, hogy ezek a homeos dolgok az agyban dölnek el, ha hisz benne az ember akkor ok, ha nem akkor nem.

Nyuszifül
ti jól vagytok? Ügye nem dolgozod magad halálra? Ügye nem túlórázól?

Áfonya
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Pihi!
Akkor ti most spontán próbálkoztok és utána inszem? Én is az inszemre pályáztam, de a Kaáliban Krizsa dr. azt mondta, hogy a férjem 3 milliós eredménye (ebből 70 % volt élénk) kevés hozzá. Mondjuk a kezdeti nullához képest nálunk ez is hatalmas javulás. Én kérdeztem a nőgyógyászomat, hogy várjunk e még, hátha javul az eredmény, de azt mondta, lehet várni a csodára, mert vannak olyanok, akiknél így is sikerül, de közben megy az idő, és nem fiatalodunk. Én 31 vagyok, a párom 34. Ezt csak ezért írtam le, mert érdekelne, hogy neked mit mondott az orvosod. Javasolta, hogy próbálkozzatok tovább spontán és utána inszem? Mert ha jól emlékszem nálatok is 3 millió volt az eredmény. És ha nálad esetleg lehet inszem, akkor én is megpróbálnék jobban ragaszkodni hozzá, még ha kisebb is az esélye, mint a lombiknak. Egyébként nekem is hátrahajló a méhem.

Nyuszifül!
Eddig én is szerencsés voltam az utazásokban, elég sok helyre eljutottam. És tényleg igaz, ha egyszer belekezdünk, akkor nagyon nehéz abbahagyni. Mindig arra vágyom, hogy minél több országot ismerjünk meg, vagy ami nagyon tetszett, oda visszamenjünk. Mi körutakra járunk, mindenhonnan hűtő mágnest hozunk és már elég nagy kollekciót sikerült összegyűjteni.
Ázsia engem is érdekelne (főleg India), meg egy Skandináv körút, Izland és Skócia.

Heti hány alkalommal jársz a kismama jógára? Otthon is gyakorolsz?

Nyulasz!
Eddig én is igyekeztem optimista lenni, de az utóbbi pár napban már azon agyaltam, hogy mi van, ha nem sikerül. Tudom, hogy nem szabadna ezzel foglalkozni, meg fő a nyugalom, hiszen a sok stressz is rontja az esélyeket.
Én a gyógyszerektől és a szurkálástól is félek, eddig bármit kaptam, nálam mindig jelentkezetek a mellékhatások. Pl. soha nem tudtam fogamzásgátlót szedni (a nőgyógyászom több fajtát is kipróbált rajtam), mert egy hét múlva már ’megjelent’ az erős migrén, hányinger, hasmenés, stb. Pár éve gyomorfekélyem is volt, ezért mindig gyomor kímélő gyógyszereket kapok (szirup, vízben oldódó).

Áfonya!
A szekszárdi kórházról rossz tapasztalataid vannak? A kislányod hol született?

Erika!
Írnál egy kicsit arról, hogy a lombiknál milyen volt az altatás? Mennyi idő után mehettél haza? Pár óra?

Üdv: Princess
princess
 
 


Köszi lányok a biztató szavakat.
Tudjátok az a legrosszabb,hogy a párom felé egyáltalán nem mutathatom,hogy kételyeim vannak,így is elég szarul érzi magát az egész miatt,hogy nekem kell ennyi mindenen keresztül mennem,és én tartom benne a lelket,látja milyen erős vagyok és milyen pozitív,így hát maradtok ti,akiknek elsírom bánatom.
Minden más lenne,ha velem lenne probléma,akkor könnyebben tudnánk itthon is a félelmeimről beszélni.
Bár azaz érdekes,hogy eddig fel sem merült bennem,hogy nem sikerülhet.
És biztos most is hamar elmúlik,csak talán a frontok zavartak be.Én,aki örök optimista vagyok,még saját magamon is meglepődöm ilyenkor.

Mégegyszer köszi.

És Princess!

Ne feledd,holnap millió drukk!!!!!
KépKépKépKépKép
Vendég
 


Sziasztok

Princess
lombik altatás: felszínes altatás, mert végülis alszol a leszívás alatt, és nem is érzel semmit, én legalábbis semmit nem éreztem belőlle, csak a végén mikor szóltak hogy akkor most másszak át a másik ágyra aztán már aludtam is tovább, amivel kitoltak az örzőbe, ott szerintem az ember kb. fél óra múlva már fenn is van, és kb. 1-2 órát kell még utána ott fenn lenni (de erre az 1-2 órára már nem emlékszem pontosan hogy mennyi is - de az tuti hogy a vissza ültinél már csak kb. jó fél óra és mehetsz is), ja és amint már fenn vagy és totál magadnál vagy akkor az ágyról átköltöztetnek egy kényelmes fotelba és kapsz 1 pohár vizet. Az első lombiknál legalábbis így volt.
Holnapra: +++++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szia Nyulasz!

Most kizárólag pozitív dolgokra gondolj, és azzal ne is foglalkozz, hogy mi van, ha nem sikerül. Látod, Erikának és Nyuszifülnek is elsőre sikerült.

Köszi a drukkokat holnapra!

Princess
princess
 
 


Szia Erika!

És a párod ott volt veled az őrzőben? Vagy kint várakozott?

Princess
princess
 
 


Princess,
a lányom Pesten született a SOTE 1es női klinikán, akkor épp ott laktunk. (2 évet töltöttünk Pesten a férjem munkája miatt.) Lehet rá mondani jót is, rosszat is, de sokat jelentett hogy nem csak szóban van ott rooming-in, tényleg éjjel nappal velem lehetett a babám. Szekszárdon feküdtem már, még a nőgyógyászat is vendégül látott 1 hétig, de hihetetlen a szakmai hozzá nem értés. Megműtöttek egy méhenkívülivel ami soha nem is volt! És ez nem vicc, vagy 5 orvos hümmögött a lábam között az UHot forgatva a méhszájamon, és MIND látta a méhenkívüli embriót, ami műtét közben (és azóta sem) nem került elő... ezek után :shock:
Nyulasz,
ha ne adj Isten akkor épp nem lesz jó a párod eredménye, van lehetőség a leszívott petesejtjeid lefagyasztására? Persze jó lesz és sikerülni fog, csak elméleti síkon kérdem.
Vendég
 


Sziasztok

Princess
az örzőben nem lehet ott veled, ő lent vár téged. Csak a beültinél lehet ott - mikor csinálják, de utána ő lemegy, míg te az őrzőben vagy.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Nyulasz! Princess!
Teljesen természetes, hogy izgultok és féltek a kudarctól. Szerintem aki azt mondja, hogy nem fél egy ilyen helyzetben, az hazudik. De minden esélyetek megvan rá, hogy sikerüljön!!!! És sikerülni is fog. Egy ismerős párnak, akinél szintén a kiskatonákkal volt probléma, azt mondták, hogy a lombiknál nem a mennyiség, hanem a minőség számít. És mindkettőtöknél találtak, lehet gyermeketek a párotoktól! Biopszia nélkül! Erikával mi nagyon örültünk volna hasonló eredménynek és nagyon örülök, hogy nektek nincs szükségetek donorra. És a lombiknak sokkal nagyobb a sikerességi mutatója, mint az inszemnek. Én csak ezért voltam szkeptikus. Csak pozitívan! Mi nagyon drukkolunk nektek!!!

Nyulasz! Ne akard, hogy inkább veled legyen probléma, neked kell majd kihordanod a babátokat/babáitokat! :D És nyugodtan fogalmazd magadban, hogy hogyan mondod el. Én is ezt tettem, igaz azóta megváltozott a főnököm és az egész nem úgy zajlott, ahogy gondoltam, de akkor már nagyon nem számított. :lol:

Princess!
Heti egyszer járok jógára. Szeretnék kétszer menni, csak az a probléma, hogy ahová járok, csak csütörtökön és pénteken van esti óra, nekem meg jobb volna, ha a hét elején lenne a másik. De találtam itt a munkahelyem környékén is, ahol van hétfőn. Tegnap el is akartam menni, de a fejfájás miatt inkább hazafelé indultam. Meg találtam DVD-t is, de arról nem tudom eldönteni, hogy vajon jó-e, majd a tanártól megkérdezem. Magamtól egyelőre nem szívesen állok neki otthon, mert még nem tudom mire kell figyelni, mit szabad és mit nem. Majd ha már több gyakorlatot láttam.

A hűtőmágnes ismerős, csak most beépített hűtőnk van, arra nem tapad. :( Én azért jobban kedvelem a melegebb égtájakat. :D

Majd írd meg mi volt a vizsgálaton.

Erika!

A fejfájásnál én sem szoktam gondolkodni, hogy bevegyek-e egy gyógyszert, mert inkább az, mint, hogy az egész napomat elrontsa. Csak most a baba miatt nagyon elbizonytalanodtam. Hétvégén még kikúráltam magam, mert volt időm feküdni, de tegnap este betelt a pohár, az egész fejem szét akart robbanni. A gond csak az volt, hogy nem volt otthon algopirin. De ma megyek és beszerzem. Remélem már nem is fog kelleni.

Nem dolgozom agyon magam, és rendszerint a munkaidő végén mindent kiejtek a kezemből. Egyelőre normális ütemben zajlanak a dolgok. Estére azért eléggé elfáradok, 9-10 körül legkésőbb tuti kidőlök.

nyusziful

nyusziful76
 
 


Erika!

Mikor ünneplitek Ákos szülinapját? A hétvégén? Hogy álltok az előkészületekkel?

nyusziful76
 
 


Sziasztok!

Princess,
nálunk az első eredmény:1,5 ml /60 Millió/ alig 10% mozgó.
erre azt mondták, hogy nagyon-nagyon kevés a spontán esélye. De ahogy Nyuzsifül írta:a lombiknál nem a mennyiség, hanem a minőség számít.
Nemcsak a lombiknál. Ez a spontánnál is nagyon így van. A %-os arány a lényeg. Ha 5 Millió van, de abból 80% mozog, az sokkal jobb mint a mi eredményünk. Mert a 60 Millióból az a sok élettelen mind akadályozza azt a 10%-ot.

A decemberi eredményünk csodák csodájára:
50 Millió és abból 40% gyors, 30% közepesen mozgó. 70%normospermium. Erre azt mondták Czeizeléknél, hogy normális, pláne úgy, hogy otthonról vittük.


Szóval nekünk lehetne spontán az utolsó eredmény szerint. De ez úgy lászik nagyon változó. Most egy kis pihit tartottunk a bogyókból. 1-1,5 hónapot. De most megint szedi párom a macát meg a C vitamint. Majd veszek E vitamint is a jövő héten.

Nálam vannak hormonális problémák, de remélem a clostil sikert hoz. Az lehet, hogy ellenanyagot termelek és arra megoldás csak az inszem.

Nyulasz, Princess!

Teljesen természetes a megingás. Néha én is úgy kétségbe tudok esni és olyankor elsem tudom képzelni, hogy velem is megtörténhet ez a kis csoda. Néha meg nagyon tudok bízni!!!

Arról már én ishallottam, amit Erika írt: beszélgetni kell Hozzájuk, hinni hogy ottvannak és fejlődnek. Olvastam, hogy szeretkezés után is jó ha elképzeled magad előtt, hogy versenyeznek a spermák, találkozik a petesejt és a sperma, elképzeled a megtermékenyülést, beszélsz hozzá, hogy tapadjon meg, kapaszkodjon, mert nagyon várod, stb...... Ez biztosan agykontroll. Azt hiszem meg is veszem ezt a könyvet!:)

Áfonya! Nem semmi ami Veled történt! :shock: Hihetetlen!
pihi
 
 


Sziasztok!

Most értünk haza a Kaáliból, nagyon gyorsan behívták a páromat, kb. 10 percet vártunk. Én a váróban maradtam, de mondtam neki, hogy szóljon, ha kellek. Kicsit ideges volt, eddig olyan vizsgálatai voltak, hogy itthonról lehetett a mintát vinni, most meg itt kellett adni.
Mesélte, hogy milyen ösztönző újságok voltak kikészítve az asztalra, de ő inkább arra koncentrált, hogy minél jobb legyen az eredmény. Remélem tényleg hatásos az agykontroll.
12.000 Ft-ot fizettünk és csütörtökre lesz eredmény.

Üdv: Princess
princess
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?