Sziasztok!
Pénteken a babanet is rossz volt, még vissza akartam jönni, de nem tudtam. Nekem elég fárasztó hétvégém volt, a hidegfront miatt mindkét nap fejfájással ébredtem, amire normál esetben gyógyszert szoktam bevenni, de most nem mertem. Aztán délutánra elmúlt szerencsére, visztont a takarítástól+családi jövés menéstől lefáradtam.
Aztán arra gondoltam, hogy ez még mindig semmi ahhoz képest, amennyire a baba mellett le fogok fáradni és akkor nem fetrenghetek egész délelőtt a kanapén, hogy nekem fáj a fejem.
Azért az nagyon jól esett, hogy a vasárnapi ebédet az anyukám csinálta.
Áfonya! Üdv köztünk. A pécsi káliról jókat hallottam, de az utazás tényleg macerás lehet. Kívánom, hogy csak egyszer keljen lejárnotok!
Erika! Kár, hogy pont most jön az igazi tél, különben azért könnyebben kimehettetek volna Ákossal. Sebaj, mindjárt itt a tavasz és futkározhat kedvére.
Pihi! Szerintem nyugodtan törődj bele az inszembe.
Én is beletörődtem, hogy 6 inszem, aztán ki tudja hány lombik és majd valamikor sikerül. Nekem bejött!
Princess! Én Olaszországból Toszkánát (Firenze, Pizza környéke) ismerem, és Rómában is voltam, de sajnos csak futólag. A férjem beszél olaszul, ezért biztosan fogunk még menni. Hogy mi a kedvenc külföldi helyem? Hát, túl sok gyönyörű hely van ahhoz a világban, hogy kedvencem legyen. Szerencsére kicsi koromtól kezdve sok alkalmam volt utazni (család, hobbi, tanulás, munka) így sok helyen jártam és "megfertőződtem" az utazással. Persze minél több helyen jársz, annál több helyre szeretnél eljutni. Ha volna rá pénzem, biztos, hogy Ázsiába, Dél-Amerikába és Afrikába mennék, kb. ilyen sorrendben. Minél egzotikusabb és másabb, mint itthon annál jobban szeretem. De akkor már lehet akár egy világkörüli út is.
De azt hiszem egyelőre kiságyra és pelenkára fogjuk költeni.
Hosszúhétvégézni még nem tudjuk hová megyünk. Egyelőre Hajdúszoboszlóval szemezgettünk, mert egyikünk sem volt még Debrecenben. Mivel én nem mehetek gyógyvízbe, se jakuzziba, se szaunába, olyan helyet keresünk, ahol van sima fedett medence és lehet várost látogatni.
Sok sikert a holnapi vizsgálathoz!