Helló Lányok!
Jelentem, olvastam ám becsülettel, de hát nem ígérem, hogy mindenre tudok majd reagálni!
Róki!
Sajnálom, hogy Ti még mindig odabennt dekkoltok.
Komolyan mondom, egyszerűen elképzelni sem tudom, hogy hogyan bírod.
Kitartás, kitartás, talán már tényleg csak egy pici van hátra!
Davallia!
Gratulálok nektek a gyors szüléshez, nagyon sok boldogságot, jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!!!
Megann!
Üdv újra itthon!
Én is sokat gondoltam rátok, hogy vajon mi a (hó)helyzet odakinnt, és hogy vajon Léna mennyire csípi a dolgokat. Hát nem kellett csalódnunk benne, és örülök, hogy ennyire gördülékenyen vette az akadályokat!
Ja, egy mondatod szemet szúrt, méghozzá Léna új fogával kapcsolatban.
Szerintem már nem voltál itt, de pont én is írtam a csajoknak, Gergőnél dettó ugyanez a helyzet!!!!
Alul lent kint van a kettő, bajd baloldalon, három fog szünet!!, és ott jön neki a következő.
De csak ezen az oldalon, a másik oldalon még nyoma sincs a dolognak!
Ayse!
Szegény Lili!
Most egy kicsit én is elbizonytalanodtam, mert gondoltam, én is beadatom Gergőnek, mielőtt bölcsibe megy. De akkor minek?
Engem mondjuk az is motivál(na), hogy én igen, de Robi nem volt bárányhimlős.
És, hát nem örülnék, ha elkapná.
Egyébként mikor itt volt az új gyerekdoki, rákérdeztem nála, és ő sem igazán szorgalmazza, (akárcsak a régi), de azt mondta , hogy ha én szeretném, akkor természetesen szó nélküol beadja.
Totka!
Hű, micsoda banzájt rendeztetek Ti anno! Elhiszem, hogy volt sikeretek vele rendesen!
Mizújs Panna szemével?
Juci!
Jelentem, csökkent Gergő ellenállása kuki - húzogatáskor!!
Tegnapi képek nagyon jók, kár, hogy nem jött össze a szalonnasütés!
Hű, össze is futott a nyál a számban, mikor olvastam...
Barbi, Nyúlné!
Képek ismét fenomenálisak, szövegek is!
Mindig csodálom, hogy milyen jó kis képeket tudtok csinálni.
Barbi!
Apa hol bulizott pontosan Mogyin???
Csak nem gokart pályánál???
Benianyu!
Nem semmi, elhiszem, hogy a fiúk lefárasztottak. De legalább hamar elaludtak, nem volt gond az alvással.
Nálunk valami történt Gergővel, mert anyuéknál egyszerűen nem akart az ágyikójában aludni.
Első este, hatalmas sírás-rívás árán, de álomba sírta magát, aztán másnap a déli alvás is nagy ordításba torkollott. Aztán kitettem a nagy ágyra, mellé feküdtem, és úgy elaludt, kb. 1 perc alatt.
Aztán aznap este én ugye barátnőztem, anyukám fektette le Gergőt, de mondja, hogy ahogy mondta neki, hogy megyünk tentézni, szaladt a lakás másik végébe, és már akkor ordított.
És ahogy közeledett vele anyu a kiságy felé, egyre jobban ordított, és csimpaszkodott anyu nyakába.
Úgyhogy végül nem a kiságyába, hanem az én ágyamba tette le, ott is aludt el, szintén kb. 2 perc alatt.
Úgyhogy együtt aludtunk éjjel, Gergő szét rugdosta a fejemet
Na, most megyek teregetni, azt' jövök még egy kicsit később.