Sziasztok!
Sajnos tegnap nem tudtam visszajönne, mert annyi a hozzászólás, hogy a gépem negyedszerre sem tudta betölteni az oldalt
Beszéltem a dokinénivel, állítólag ö a portán és az ambulancián is szólt, hogy temetésre kellett mennie, de nekem ezt senki sem adta át. Sajnos értesíteni nem tudott, mert nem tudja a számomat, és a vizsgálatot eléggé elöre beszéltük meg, akkor még nem tudta, hogy el kell mennie. Holnap azért megcsinálja az UH-ot, azt mondta, hogy elvileg látható, ha van érett petesejt, de ha mégsem, akkor a következö ciklusban megnézi.
Én nem dohányzom és a párom is csak akkor gyújt rá, ha többen is dohányoznak a környezetében. Azt szokta mondani, ennyivel is kevesebbet lélegez be mások füstjéböl.
Pk,
ha egy kicsit közelebb laknánk Budapesthez, már elmentünk volna a Kaáliba, de így kénytelen vagyok a helyi lehetöségek közül a legjobbat megkeresni. Ahhoz meg kezdek hozzászokni, hogy nekem semmi sem megy egyszerüen.
Anna,
én most tartok a ciklus 17. napján, elvileg 3 nappal az ovuláció után, de a tüneteim már kb. 2 hetesek. Én még nem merek tesztelni, mert mensi után teszteltem, de negatív lett. Kicsit reménykedem, hogy az UH-on valami olyasmit fog látni a doki, ami reménykedésre adna okot, de igyekszem nem beleélni magam.
Laura mi újság?
Beja nagyon szorítok
!
Lányok, mindenkinek köszönöm a szorítást, remélem sikeres lesz
!
Mindenkinek szép napot!
Orsi