Új privát üzeneted érkezett!

Laura!

Örülök, hogy végre elszántad magad.
Csak vissza ne fordulj!

Meglátod van ott egy ici-pici kis babóka a
hasikádban.

Csak tesztelj szorgalmasan!

Bejának és Orsinak is szorítunk, ugye lányok?

Anna köszi a mindenkori listákat!

Éva
Éva
 


Kedves Éva!
(Remélem a többiek nem haragszanak meg rám, hogy már megint leirom a vizsgálataimat)
Szóval: voltam HSG-n (petevezeték átjárhatósági vizsgálat) és mindkét petevezeték átjárható, többször voltam vérvételen a 21 és 26-ik napok között errol csak azt tudom, hogy a hormonjaimmal van gond de, hogy pontosan melyikkel azt nem...(Remélem kb 2 hét múlva ki tudom szedni a dokimból)A férjemet is megvizsgálták: donor minoségu spermái vannak. Én Clostybegytet szedek novembertol 2x1-et az 5-tol 9-ik napig, márciustól pedig 3x1-et. Ma voltam a 23-ik napi vérvételen, és 2 hét múlva megyek vissza a dokimhoz megbeszélni, hogy hogyan tovább...
Petra! Én sem értem Bigacsiga felháborodásást, csak nem akartam ezzel elrontani a topic hangulatát.
Pusz, Szonja
Szonja
 


Lányok!

Nekem elkezdett fájni a hasam... meg fog jönni... tuti...
Beja
 

 
 

Beja,

A hasfajas nem egyenlo azzal, hogy meg fog jonni. Amugy azt tudjatok, hogy ha pl gyulolod a mensidet, mert pl babat szeretnel, es nem tudod elfogadni, hogy megjott akkor az egesz menstruacio sokkal fajdalmasabb?

Bocs a szoszapurulatert!

Beja, kitartas
PK
petrakovacs50
 


Beja!


ne rinyalj,bizakodj mastol is fajhat a hasad,csak hetvegere varod nem???!!!Amig nem jon addig bizakodj!!!En szoritok neked oltarian!KépPUSZI!!!!!!


Kriszti
kriszti
 


Beja!
Szerintem te Viráganya "takitikáját" folytatod...El akarsz minket bizonytalanitani, de mi nem hagyjuk magunkat, ugye lányok?! Most jut eszembe, hogy akkor a tiéd nem az április lesz hanem már a március!!!! Szoritok neked!!!!
Pusz, Szonja
Szonja
 


Kriszti! KépKépKépKépKépKép Értettem, fõnökasszony, nem rinyálok!!!!! Kép Csúcs vagyKép cupppppp

Oké oké, nem nyavajgok, Petra, köszi a bíztató szavakat! KépKép

Nekem egyébként mindig elkezd fájni a mensi elõtt úgy 2-3 nappal. Ti is így vagytok ezzel?

Kismamák! Nektek mikor nem jött meg és kiderült hogy babát vártok, fájt a hasatok olyan mensisen, ahogy szokott? Vagy ez a fájdalom is kimaradt már a mensivel együtt?
cupp, Beja
Beja
 


Az az igazsag, hogy nekem a mensinel sem fajt a hasam csak nagy ritkan.

De hallottam mar olyat, hogy mensis fajdalmai voltak embereknek terhesseg elejen.

De figyi. Maradj jozan. ne eld bele magad!

Udv
a drukkolo PK
petrakovacs50
 


Beja!

Ne szomorkodj! A terhesség elején is lehet
alhasi fájdalom, nem csak a mensi miatt.
Amúgy én még akkor is remélni szoktam, amikor
meg kezd jönni, abban bízva, hogy vannak olyan
nõk akik szinte az egész terhesség alatt végig
vérezgetnek egy kicsit. De amikor úgy begör-
csölök, hogy járni sem bírok és vérzek mint
az állat, akkor teljesen lezuhanok a mélybe.

Úgy, hogy fel a fejjel, míg rendesen meg nem
jön, addig még minden lehet.

Amúgy nekem is szokott elõtte 1-2 nappal már
fájdogálni a hasam.

Éva
Éva
 


Laura!

Köszi a tájékoztatást. A HSG vizsgálat miatt
adnak beöntést, vagy/és leborotválnak?

Éva
Éva
 


Beja!


neked tuti osszejott!!Annyira izgulok!Probalj megnyugodni a stressz csak arthat.
ma este el kell tekernem apa fejet holnap tuti ovulaciom lesz ,most nem bizom a veletlenre csinaljuk ma is holnap is..Hu de hatarozott vagyok a baj csak az,hogy az en kedvesem eppen kirugta az egyik alkalmazottjat es most neki is dolgoznia kell,eleg strapas meloja van valami bajitalt kell beszereznem estere!


pusssssszzz Kriszti
kriszti
 


Éva!

Jó, hogy kérdezted a dohányzást. Én soha nem dohányoztam, de a párom sajna igen. Szerencsére o nagyon kultúrált módon teszi, pl. kimegy a szobából, vagy ablakot nyit, stb. Nálunk inkább az apu a gond (szüleimmel lakunk, és o szinte láncdohányos), minden reggel, amikor lemegyek a konyhába (télen), egy nagy füstfelhon keresztül kell mennem. Ennek nagyon nem örülök.

Ti sem cigiztek, ugye?

Laura
Laura
 


Petra, nemnem, nem élem bele magam... sõt... úgy vagyok vele, hogy inkább pesszimistán fogom fel, aztán ha mégsem jön meg, akkor ér egy kellemes meglepi! Kép

Ez a HSG-vizsgálat melyik a petevezeték átjárhatósági vizsgálatok közül? Én úgy tudom, hogy csinálhatják átfúvással, és csinálhatják kontrasztanyaggal is, aminek útját röntgennel (vagy UH-val???) követnek... Szonja, neked melyiket csinálták? Mennyire fájt? Úgy tudom, nagyon kellemetlen és fájdalmas.
cupp, Beja
Beja
 


Éva!
A Laurának irt kérdésedet nem nekem szántad véletlenül? Ha nem, akkor elnézést!
Ha igen: A HSG-nél nincs se beöntés, se borotválás, sot nálam még nyugtató vagy fájdalom csillapitó sem volt (van akinek adnak nyugtatót és fájdalomcsillapitót is) Egyébként nem olyan szörnyu mint azt sokan állitják! És nem is tart sokáig a vizsgálat!
Pusz, Szonja
Szonja
 


Beja!
Hidd el, a hasfájás nem rossz jel, nekem is volt, most is van néha. Fel a fejjel! Tesztelni pedig szerintem nyugodtan tesztelhetsz, túl vagy a 10. napon, már kimutatja. A höd hogy áll?
Borzasztóan szorítok!!!
Eszter
eszter
 


Laura, én sem dohányzom.

Krisztikém, hajrá!!! Vess be mindent, hastánc, sztriptíz, ingyom-bingyom, mindent! KépKépKép A tuti ovulációt honnan tudod? Csinálod rendesen az ov. tesztet? Mutatja a két csíkot?
Beja
Beja
 


Kedves Szonja!

Ezer bocsánat! Ne haragudj, hogy össze
kevertem a neveteket és amit neked
akartam írni, azt Laurának írtam.
Írd meg hogy nem haragszol rám!!!
BOCSÁSS MEEEEEEEEEEEEEEGGGGG!!!!!!!

Puszika

Éva
Éva
 


Lányok!

Milyen az az ovulációs teszt?
Én még nem hallottam róla. Ilyen tájékozatlan
lennék?

cuuuuuuuuuuPP!

Éva
Éva
 


Beja!
Nekem kontrasztanyaggal csinálták. Egy kacsa segitségével felhelyeztek egy nagyon-nagyon vékony gumi csövet (kb 1 percig nagyon égeto fájdalmat éreztem a pocimban, de tényleg nagyon rövid ideig tartott), majd felkeltem a vizsgáló asztalról és átszambáztam (a két pici lábamon) a röntgen helységbe, ott belém nyomatták a kontraszt anyagot a csövön keresztül és láttam a monitoron, hogy szépen áramlik a folyadék a petevezetékeimben...Kb egy óramúlva begörcsöltem egy kicsit, majd késobb magas lázam volt ami normálisnak mondható mivel igy reagál a szervezet az idegen anyagra (a kontrasztanyagról van szó)
Szóval, ha nem hallgatom végig többek rémtörténetét a HSG-rol már hamarabb túl lettem volna az egészen! Remélem nem haragszotok, hogy ennyire részletes voltam, csak el akartam oszlatni a HSG-vel kapcsolatos rémhireket!
Pusz, Szonja
Szonja
 


Eszter, szija! Aranyos vagy, hogy szorítasz. Kép
A hõm nem tudom hogy áll, ugyanis nem mérem kb. egy hete, letettem a hõmérõt, ott figyel szépen a fiókban. Meguntam, idegesített, elég belõle. Köv. hónapban marad az ovulációs teszt, semmi más.
cupp, Beja
Beja
 


Beja!
Miféle következö hónap?! Kép Kép Kép
Eszter
eszter
 


Laura,

En soha nem cigiztem es a parom sem. Az apukam nagy dohanyos volt, de mar nem dohanyzik. A parom szulei viszont annal inkabb.

Amugy olvastam, hogy a dohanyosoknak nagyobb %ban szuletnek alacsonyabb gyerekei.

PK
petrakovacs50
 


Beja!

teszt mindennap ,tegnap halvany volt,az meg negetivnak szamit,viszont ma reggel leesett a hom 36.3-ra(3 tizedet)szurkal az alhasam,faj a derekam szerintem ez osszevag.Te is vedd meg a Corax tesztet mert nagyon preciz,most jut eszembe neked mar nem biztos,hogy szukseges!Kép

En sem dohanyzom es a parom sem!Remelem az 5.-es lanyom sem (ez csak poen volt!)


olyan fantasztikus,hogy vagytok,en lehet,hogy mar feledtam volna komolyan,mar kezdtem magam meggyozni,hogy semmi szuksegem 3. gyerekre,hat nem igy van!!KépKépKosssszzz ,hogy vagytok!KépKépKép
puszi

Kriszti
kriszti
 


Éva!
Miért haragudnék? Szent a béke! Az ovulációs tesztrol már elég sokat irtunk, röviden: olyan mint egy terhességi teszt, vizeletet kell vizsgálni vele, ha pozitiv akkor 1-2 napon belül várható a tüszorepedés!
Pusz, Szonja
Szonja
 


Szonja! Köszi a részletességet!!! Így ahogy leírod, tényleg nem félelmetes...

Éva! Én még nem használtam ov. tesztet, de a lányok leírásából már minden részeltet tudok. Tul. képp. úgy mûködik, mint a terhességi teszt. Rá kell pipilni, és ha megjelenik a második csík is, akkor termékeny vagy, ha nem, akkor nem. A tüszõrepedés elõtt 20-48 órával kezdi kimutatni a második csíkot.
Lányok, akik már használták, jól mondtam??? Szonja teljes részletességgel be tud számolni, õ használja. Ja, és Kriszti is használja már ha jól tudom...
cupp, Beja
Beja
 


Eva!

Corax ovulacios teszt, a vizeletbol,20-44 oraval az ovulacio elott pozitiv lesz .10 db 7350 Fta deli gyogyszertarban mindig van.Nagyon jo mert abszolut egyertelmu,vagy 1 csik vagy 2,ha 2 csikod van irany az agy!

Kriszti
kriszti
 


Drága Eszter, a próféta szóljon belõledKép... de azért én nem élem bele magam semmibe... majd ha ott virít a 2, azaz kettõ darab csík... majd akkor elhiszemKép

Kriszti! Tuti, hogy a Corax-ot fogom venni, már utána is kérdeztem a gyógyitárban, van 7 db.-os kb 5.000,-ért és van 10 db-os kb. 7.300,- ért. A párom irtó rendes volt, mondtam neki, hogy nem lesz hõmérõ, nem lesz semmi, csak az ov. teszt, mondtam hogy viszont drága. Azt mondta, kit érdekel, miért nem ezzel kezdtük? Úgy imádomKép

Kriszti, azzal kapcsolatban, hogy jó, hogy vagyunk egymásnak, én már többször kifejtettem a véleményem. Hadd mondjam el még egyszer: amióta ide járok, kb. tized annyit szenvedek a sikertelenségtõl, mint korábban. Annyira megnyugtató olvasni titeket, annyira optimistává fordult a nézetem a babaprojekttel kapcsolatban, mióta napról napra megosztjuk egymással gondjainkat, tapasztalatainkat, hogy nem is hittem volna!!! Párom is észrevette ezt, örül Õ is, hogy vagytok!!!
cupp
Beja
Beja
 


Kedves Mindannyian!

Sajnos fájdalmas búcsút kell vennem tõletek,
mert letelt a munkaidõm és mehetek haza foly-
tatni a robotolást.
Laurától holnap vidám bejelentést VÁROK!

Beja! Fel a fejjel, még nincs minden elveszve.

Köszönöm, hogy vagytok nekem, sokat jelentettek
nekem. Sokat köszönhetek nektek.

Holnap jelentkezem, remélem nem lesz sok
munkám és több idõt lehetek itt veletek.


Sok-sok puszi mindenkinek.

Jelszó: remény és kitartás!!!!!!!

Éva
Éva
 


Lányok!

Tudom, hogy nem tartozik szorosan a topichoz, de nem bírom ki, hogy el ne meséljem. Képzeljétek el, hétvégén voltunk a telken, találkoztunk a szomszéddal, aki 57 éves, a barátnoje 45, és 3 hete született egy kisfiuk! (És nem is tervezték.)(Persze már mindkettojüknek vannak nagy gyerekeik is.)
Olyan jó nekik!!!!

Puszi mindenkinek: Laura
Laura
 


Hu ,a vege kicsit csopogos lett,itt mindenkiben eszeveszetten dulnak a hormonok!Kép

Laura!Ugye tesztelsz reggel?!?!

En is haza megyek lassan,reggel itt kezdem a napomat
sziasztok!

Kriszti
kriszti
 


Lanyok!


egy utolso gondolat,ugy izgulok mint egy 16 eves kiscsaj.Holnap ovulalok,5 naposak lesznek a spermak,mondhatni tokeletes minden korulmeny!


Kriszti
kriszti
 


Kriszti!
Ez nagyon jól hangzik! Hajrá, mindent bele!
Szonja
Szonja
 


Sziasztok! Viráganya és Fran!! Nagy nagy GRATULA nektek!!Kép Kép Kép Üdv.Szani
Szani
 


HAJRA Kriszti!!!!! Kép Kép Kép

PK
petrakovacs50
 


Sziasztok,lányok!

Nem voltam itthon egész nap,így most alig bírlak olvasni benneteketKép:

Anna!Fejtsd kiKép!(Ha kell megírom az emilemet:csokimano@mailbox.hu)Hogyan tudom aktualizálni a lista-pistát?Mi az a markarvalami?

Laura,Orsi,Beja!Szorítok!

Éva!Férfihez járok,de lehet,hogy váltok nore.Amúgy szeptemberben voltam 30 éves,második babát tervezzük.

Beja!nekem se ment le a hom,mert nem volt honnan lemenni,olyan alacsonyKép.
Szóval,nem értem,mert a múlt héten egész héten olyan technokol rapidos,üvegszeru tojásfehérje volt,ami akkorára nyúlt,hogy a fejemet is fordítani kellett,nem csak a szememet,hogy kövessem.A ho viszont alacsony maradt.17.nap...Kép.

Ujka!Hajrá!Kép

Beja!Mikor terhes voltam,nem fájt a hasam,de ez biztosan változó.

Nem dohányzom.

Sziasztok,Mariann
Mariann
 


Sziasztok!

Én egy akkora hülye vagyok! Szombat este Norcolut helyett Clostyt vettem be. Eddig sem értettem, mi történik bennem, hát most lehet, hogy már a szervezetem sem tudja, mit is akarok tkp.

Éva! Sajnos még nem vagyok kismama, sot már 2 mensim is kimaradt, úgyhogy nem állok túl jól. Júliusban leszek 27 éves, az elso babát szeretnénk. Mi mindketten cigiztünk. A baba-program beindulása óta napi max 5-7 szálra csökkentettük az adagot, jan óta viszont már nem dohányzunk. (épp a cél érdekében, azóta meg már mensi se, .. hát nem igazság!)

Beja! Closty-UH-s tanácsom úgy tunik, már nem lesz aktuális!!!!

Eszter! Melyik dokit választottad? Azért számolj be nekünk, mi volt az UH-n!

Laura! Szorítok!!!!!!!

Mónika
Mónika
 


Petrakovacs!

Azt nem én írtam én csak idéztem, hogy mire reagálok, mert olyan hosszú ez a topic ha a végére írok senki nem érti kinek válaszoltam.
Bocsánat ha érthetetlen volt de nem volt kedvem kikeresni, hogy kell döltbetüsre venni a figurát ezért tettem macskakörmök közé. Az eredeti írora azért kiváncsi lennék én is.

bigacsiga Kata
bigacsiga
 


Sziasztok!
Huh, alig gyöztem az olvasnivalot, jo sokat irogattatok!

Monika!
Én nem szedek semmit, söt,még orvost sem kerestem. Már éppen rászántam magam,de a mult héten egészen véletlenül megtaláltuk álmaink házát, igy költözködünk jövö honapban. Emiatt nem akarok itt keresni orvost, mert a másik lakhelyünk teljesen másik városrészben lesz. Most már kivárom ezt dolgot, majd ott fogok keresni dokit.Addig pedig várakozom, hátha megjön magátol.Nekem nem voltak szabályos ciklusaim, amióta abbahagytam a fogamzágátlot, össze-vissza vagyok. Illetve az elsö három honap rendben volt, aztán 6 hétre jött meg, a következöt pedig most várom, 8.héten vagyok. De szilárd elhatározásom,hogy megejtek mégegy tesztet, hogy legalább kizárhassam a terhességet. Utána pedig nekiállok a ovulációs tesztet használni.
Szoval terv az van, csak telnének a napok!!

Laura, Beja, és aki még teszt elött áll! NAgyon-nagyon szurkolok nektek, és erösen szugerálom a második csikocskát a tesztetekre!!!

Csak a konkrét adatok miatt, 5 évig szedtem Tri-regolt, és nem dohányzunk. 26 éves multam februárban, elsö bébi lenne, ha lenne...

Sziasztok, és hajrá a csikokért!!!
Barbi
Barbi
 


BEJA,
neked ez most bizti összejött, nagyon valószínű, Te ne éld bele Magad, majd mi tesszük helyetted és lelkesedünk!!!!
Laura ,Anna-nem teszteltek még???????^^ˇˇ~~~~~
Mi sem cigizünk, soha nem is tettük.
Elég rég szedtem fogamzásgátló tablettát, nekem utána rögtön összejött(2 hónap tisztulási szünetet hagytunk), de nekem sikerült már tabletta mellett is teherbe esnem(ide szomorkát rajzolnék, ha tudnám hogy kell)

Mi Maglódon-Bp.-től 4 km.-re lakunk, ma van az ov. utáni 7. nap, már kezd a mellem érzékenyedni, mint amikor megszokott jönni..ez nem a mi hónapunk, de vannak itt olyanok, akik elviszik a pálmát e héten!!!!

Ki mikor tesztel, Laura ma reggel, ha jól emlékszem?
Nagyon szorítok, hogy tobzódjanak a csíkok, meg mindenki másnak is, aki most van akcióban!!

Igaekszem benézni napközben is, de nem túl ideálisak a feltételek...


KInga
kinga (kinga)
 


Szia Beja!
Én teljesen Veled vagyok! Nekem elvileg holnap lesz a 28.napom, de mindig más a ciklus. Ma még mindig fent volt a hőm, tehát - ha a múlt hónapból indulok ki - holnap még nem fog megjönni.(Akkor ugyanis a menstruáció napja előtt lement a hőm.) Én nem járok gyakran wc-re, de a mellem eléggé fáj. Szóval én is úgy gondoltam, ha hétvégéig nem jön meg, akkor jövő hétfőn mindenképp tesztelek. De már nem győzőm kivárni!!! Legszívesebben már most mennék a gyógyszertárba...
Laura, mi újság? Teszteltél?
Bár elég ritkán tudok hozzászólni, azért jó olvasni Benneteket.
Egyébként mint írtam, 29 éves leszek az idén, és az első babánk lenne...
Én kb. 3 évig szedtem Tri-Regolt, és tavaly áprilisban hagytam abba. De csak idén januártól akciózunk élesben. Amit Éva írt, az egy kicsit megrémísztett, de azért még bizakodok.
Szép napot Mindenkinek!
Rony
Rony
 


Sziasztok!
Sajnos tegnap nem tudtam visszajönne, mert annyi a hozzászólás, hogy a gépem negyedszerre sem tudta betölteni az oldalt Kép
Beszéltem a dokinénivel, állítólag ö a portán és az ambulancián is szólt, hogy temetésre kellett mennie, de nekem ezt senki sem adta át. Sajnos értesíteni nem tudott, mert nem tudja a számomat, és a vizsgálatot eléggé elöre beszéltük meg, akkor még nem tudta, hogy el kell mennie. Holnap azért megcsinálja az UH-ot, azt mondta, hogy elvileg látható, ha van érett petesejt, de ha mégsem, akkor a következö ciklusban megnézi.
Én nem dohányzom és a párom is csak akkor gyújt rá, ha többen is dohányoznak a környezetében. Azt szokta mondani, ennyivel is kevesebbet lélegez be mások füstjéböl.

Pk,
ha egy kicsit közelebb laknánk Budapesthez, már elmentünk volna a Kaáliba, de így kénytelen vagyok a helyi lehetöségek közül a legjobbat megkeresni. Ahhoz meg kezdek hozzászokni, hogy nekem semmi sem megy egyszerüen.

Anna,
én most tartok a ciklus 17. napján, elvileg 3 nappal az ovuláció után, de a tüneteim már kb. 2 hetesek. Én még nem merek tesztelni, mert mensi után teszteltem, de negatív lett. Kicsit reménykedem, hogy az UH-on valami olyasmit fog látni a doki, ami reménykedésre adna okot, de igyekszem nem beleélni magam.

Laura mi újság?

Beja nagyon szorítok KépKépKép!

Lányok, mindenkinek köszönöm a szorítást, remélem sikeres lesz Kép!

Mindenkinek szép napot!
Orsi
Orsi
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Hát, teszteltem. Az eredmény: másfél csík. Ilyenkor mi van?

Az egész úgy volt, hogy rácsöpögtettem a pisit és elkezdem zuhanyozni. Utána ránéztem a tesztre, 1 csík. Majdnem kidobtam mérgemben. Aztán megtörölköztem, megint ránéztem, és egy nagyon-nagyon halovány tesztcsík is megjelent a nagyon-nagyon eros kontrollcsík mellett. Ekkor vártam kb. 10 percet, és a halotthalovány teszcsík már egy picit erosebb volt, de a kontrollcsíkhoz képest még mindig rettentoen halovány.

Nektek mi a véleményetek? Ja, a hom 36,9.

Még mindig remeg egy kicsit a kezem, annyira izgultam!
Laura
 


Jó reggelt!
Laura!
Milyen tesztet használtál? Mert amit én használtam, arra rá volt írva, hogy a halvány csík is jó, az is pozitívnak számít Kép!
Mónika!
A MÁV-ba megyek Banczik dokihoz, még nem voltam nála, de jókat hallottam róla. Úgy izgulok, egész nap görcsben lesz a gyomrom. Persze nem tudom, mit lehet ilyenkor már látni (7. hét), de ö azt mondta, már mehetek.
Beja!
Tesztelsz már?!!!
Pussz,
Eszter
eszter
 


Ja, és még valami: nem dohányzunk, 24 múltam és az elsö babánk lesz.
Eszter
eszter
 


Laura,
a halvány csík is csík, és ha ehhez még a höd is magas, akkor biztos, hogy sikerült Kép! GRATULÁLOK és nagyon irigykedem!

Orsi
Orsi
 


Eszter!
Corax tesztet használtam, (amikor az ovulációs tesztet vettem, kértem mellé egy terhességi tesztet is) de erre nem volt ráírva, hogy a halvány csík is pozitívnak számít. Az sem volt ráírva, hogy csak a reggeli vizeletbol lehet használni, a patikus mondta.

Beja!
Mikor tesztelsz?

Pussz: Laura
Laura
 


Laura!
Szerintem a halvány csík is tuti Kép, de ha nagyon bizonytalan vagy, vegyél egy másik tesztet és próbáld ki azt is. Én a Medilabot használtam, az a 10. naptól kimutatja (nekem a 13. napon nagyon erös volt a csík, majdnem ugyanolyan, mint a kontrollcsík), és rá van írva, hogy nem csak reggel lehet használni.
Eszter
eszter
 


Lara!
Hová tüntél? Már napok óta nem láttalak. Hogy vagy?
Pussz,
Eszter
eszter
 


Jó reggel mindenkiek!

Laura!
Ebbõl még lehet valami! A hõd is ezt bizonyítja.
Ha nem jön meg, ami valószínû, néhány nap múlva
ismételd meg a tesztet.

Kriszti!
Írtad, hogy 5 naposak lesznek ma a spermák és
ez pont jó. Hogy érted ezt?

Rony!
Mit írtam én ami megrémisztett téged? Már nem
emlékszem.

Beja!
Borzasztóan szorítok Neked, ugye nem jött meg
és a hasfájás is alább hagyott?

Nekem ma van a 14. nap, de a hõm még mindig
nem emelkedett látványosan, sõt 36,7-rõl
36,6-ra esett. Szerintetek ez még normális,
hogy 14.nap lévén még nem volt ovulációm?

Éva
Éva
 


Laura!
Az biztos, hogy pozitív!
Az enyém is nagyon halvány volt, pár nap múlva megismételtem, és akkor már erősebb volt, de közel nem olyan, mint a kontrollcsík. De nekem az előző terhességemnél is csak ilyen halványka volt, és mégis van egy gyönyörű kisfiam.
Sziasztok
BGabi
Bánhidi
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?