Új privát üzeneted érkezett!

Szia Fibi!

Boldog Születésnapot Kívánunk Bálintnak!

Az éjszakai szopizásnál nekem is kényelmesebb volt ha velünk alszik Barbi és kéznél van a cicike így nem sírdogált annyit. Végig aludtuk az éjszakát majdnem és nem sírdogáltunk, van egy kis lila puhi egérkénk azt szorongatjuk minden éjszaka, ő a kis kedvenc. Nálunk apuci szokott gitározni este és énekelni az beválik.
carly74
 
 


Carly,
köszönjük szépen a köszöntést, Bálint nevében is :D

Jé, dejo, én férjem is gitározik (hobbibol, de elég jol), és sokat énekel is hozzá :) Föleg LGT-t, de gyerekdalokat is persze :D

KépKép
fibi
 
 


Sziasztok!
Itt vagyunk már veresen csak nincs még bevezetve a hálózat,...majd január közepén. Akkor tudok gyakrabban is jönni :)

Boldog szülinapot Bálintnak! De nagy fiú már!
Családi körben lesz az ünneplés vagy kis barátokkal?

Hihihi, Szonja is velünk alszik egy szobában ( még nincs parketta a szobájában) és amikor megébred hajnalban akkor átröpül közénk mert, nekem is kényelmesebb ha ott van és úgy szopizik. És elég sokáig nem is aludt kiságyban. de szerencsére nem jöttek be azok az ijesztgetések, amiket mondtak nekem.

Lányok, itt hol kell szólni, hogy újak vagyunk védőnő szempontból? Bár most még egyszer tuti a régi dokinkhoz megyünk aztán meg nem ártana helyben keresni egyet. Bár, remélem max annyi szükség lesz rá mint eddig volt a régire.


No, ennyi tőlem, mert apa követeli a laptopját :?
...én meg fodrászhoz megyek,..el sem hiszem!

Nagyon szép idő van kinn! Irány a levegő!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 

 
 

Natasa,
dejo, hogy már itt vagytok :) Milyen érzés Veresen lakni?
Köszönjük, családi körben volt az ünneplés tegnap, hétvégén meg jön a hugom is. Baráti körben majd talán jövöre, ha sikerül nagyobb házat szereznünk.... :?
Védönöt én nem tudom, mert mi Szadára járunk. Csak elmentünk anno, bejelentkezni hozzá, és kész.

KépKép
fibi
 
 


Sziasztok!


Natasa!

Nemrégen költöztem én is veresre / Széchenyi domb/, ti melyik részére költöztetek?
A veresi védőnők telefonszáma 28/387693 itt megmondják a címed alapján kihez tartozol és időpontot is adnak .
A mi kis Manónkat most szoktatjuk át a kiságyába de én éjszaka amikor felébred enni nem tudom megállni nem mindig rakom vissza , hiányzik hogy nem velünk alszik pedig a kiságya az ágyunk mellett van/szeretem amikor a hasamnál gömbölyödik és szuszog/.

Fibi!


Barbi az utóbbi időben a cicimmel játszik és bokszol közben a kis ökleivel , tejem van elég mert amikor megnéztem spriccelt belőle, és ha cicit váltok egy kis idő elteltével azzal is csak játszik.Mit tudsz erről Bálint csinált ilyet??


Tegnap hirtelen felindulásból vettem egy Rubint Réka DVD- t úgy a negyedét végig is csináltam, persze a párom a szigoru tiltásom ellenére be- belesett a szobába ..........a reakcióját kihagyom, ma egy kicsit darabos lett a járásom így a sétánk a szép idő ellenére nekem szenvedés volt.



Na megyek a Csajszi produkálja magát apuci próbálja gitározással lekötni de nem tudom sikerűl e neki . Magyaráz neki egyfolytában.
carly74
 
 


Carly,
sajna Bálint is csinált ilyesmit, és sokan ijesztgettek, hogy nincs elég tejem. pedig ez nem lehet az oka szerintem sem. Lehet hogy csak felfedezte, hogy azzal játszani is lehet, nemcsak tápláléknak jo, vagy nem tudom :) és B a mai napig szereti cirogatni, fogdosni a cicimet, benyul a polomba, és már elöre nevet, hogy én elugrom onnan :lol: azt hittem, csak a fiuk ilyen cicimániások :lol:
Rubint Rékát nem nagyon ismerem, de nem tul ugrálos? :roll: azt biztos tudod, hogy szoptatás mellett nem ajánlatos olyanokat csinálni. Én Kriston Andira tornáztam, az kifejezetten ugy lett kidolgozva, hogy a nöi szerveket kimélje.

KépKép
fibi
 
 


sziasztok!
Carly, köszi a telefonszámot! Mi a Csonkáson lakunk. Szerintem a legszélén (Mogyoródi u.).
Hát, az elején marha izomlázam volt mert, most lépcső van a házban és kissé soka volt a lépcsőzésből :oops: Az emberek egyenlőre nagyon barátságosak igaz, a gyógyszertárban, CBA-ban és egy hentesnél voltam csak :) Meg sétáltunk (felfedező túrán) voltunk a lányommal, de senkivel sem találkoztunk,...babákkal sem :( Bizonyára mindenki a kertben volt csak hát Szonja nem alszik ám el, ő nézelődni szokott meg szereti ha zajlik az élet miközben tologatom.

Köhöm,...Szonja napközben ha rájön akkor feláll meg tornázik cicivel a szájában :shock: És ha már nagyon nem bírom és beszüntetem a cicizést akkor bömbizik. De, tej az van és nem is mindig csinálja csak ha huncutkodni akar. Szerencsére harapni ritkán szokott pedig van mivel :shock: :)

Nekem is van RR DVD-m, de azon kívül, hogy végignéztem,....Én a jógát meg a Pilates-t jobban szeretem,....de, nagyon gyorsan kell kezdeni valamit, mert a hátamon érzem, hogy gáz van. A súlytöbletet nem is említem :cry: Kicsit bizakodom, hogy a veresi ténykedések is jó hatással lesznek rám 8)

Szép napot!
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mindenkinek Boldog Új Évet! Nem tudtok véletlenül olyan tornát Veresen, ahol vigyáznak közben a gyerekekre? Vagy akár ahol a babák bent vannak óra közben? Én itthon nem tudom magam rávenni, hogy tornázzak...
hugó
 
 


Sziasztok!


Ma voltunk szurin , de csak picikét sirdogáltunk és 4900g -osak vagyunk nekem ez egy kicsit kevésnek tűnik ,mert utánunk a másik babuci hat hetesen 6 kg , mondjuk enni eszünk rendesen.
A jó időt mi is kihasználtuk és sokat kirándultunk , a Dunakanyar gyönyörű ilyenkor , hattyúkat meg a kacsákat etettük , Barbika viszont az egészet végigaludta.

A fogyókurával én is hadilábon állokotthonpróbálkozom,de meddiglesz kitatrásom nem tudom , egyébként az új szabadidő központban a főtéren vannak lehetőségek, és van játszóház is amig elfoglaltságod van be lehet adni a picit de nem tudom milyen idős kortól lehet oda vinni.
Én is csatlakoznék tornára egyedűl nem nagyon mertem menni
Kincs játszóház:06/30 349 0669,28/588682
Fitt torna , aquafittnes:06 30/619 9399
Streching: 06 30/944 5135
Pilates is van de ennek nincsen telcsije , központi szám sportmanager 06 70/330 1036
carly74
 
 


Hu, Pilatesre én is beneveznék, azt sztem terhesen is lehet. Jön valaki velem? Natasa, Carly? :wink:
Kincsben voltunk multkor, nagyon kedvesek, ketten is vannak, és szépen be van rendezve.

Natasa,
mi is szoktunk sétálni, meg motorozni, de mostanában olyan kihalt itt az utca :( pedig tökjo idö van.... nekem is hiányzik a társaság...
fibi
 
 


Sziasztok lányok!

kicsit lemaradtam... :lol:

örülök, hogy egyre többen vagyunk,
Carly, üdvözlégy a csapatban!

Lányok, pénteken van kedvetek összejönni? remélem senki nem beteg most/már...

Fibi, mi az a Pilates?

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Carly, most nézem ti közel vagytok hozzánk :)

mi itt lakunk a hegyeknél, mikor piacfelé sétálunk átmegyünk a dombon...(bár nem tudom, mettől meddíg tart a Széchenyi-domb), de az ovi mellett mindíg elsétálunk...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Prüntyi,
jo, hogy ujra itt vagy :D
Pilates hasonlo mint a Callanetics :)
mi szivesen találkoznánk Veletek, de pénteken megyünk a genetikai UH-ra.

KépKép
fibi
 
 


Carly, köszi a számokat...én úgy tudom, hogy a Kincsben csak 1,5 éves kortól vigyáznak úgy a babákra, ha szülő nem marad ott. Az még nekünk egy bő fél év. Azért, ha Apa tud vigyázni Manókára, egy Pilatesre beneveznék én is.
hugó
 
 


Sziasztok!
No, ma sikerült megismerkednünk az új védőnővel. Szimpi bár teljesen más mint az előző védőnőnk volt. Igaz, Szonjához meg már nem kell havonta kijárni. A dokink meg egyenlőre marad.
Engem tegnap műtöttek. 2o perc alvás majd hosszú ébredés. Este jöhettem haza. Szonja jól elvolt apával, nem volt gond. A cici is csak akkor jutott eszéba amikor meglátott, de akkor nagyon :D

Carly, ne izgulj a bébid súlya miatt. Nem más babához képest kell, hogy gyarapodjon hanem, magához képest. Egy alultáplált babát kiszúr a védőnő meg a dokesz is. Egy éhes gyereket meg a legkezdőbb anyuka is észrevesz. Nem lehet minden gyerek kis hordó. Látod, nálunk a doki pont azt nehezményeste, hogy Szonja túl pufók pedig csak anyatejet kapott. Sok mindenből tevődik az össze, hogy egy gyerek milyen gyarapodási tempót diktál.

Szonjec pl nem hajlandó már nagyon pépeset elfogadni a darabosból meg sokkal kevesebbet eszik. Más anyuka ugrálna örömében ha a gyereke hajlandó lenne rágni. És szépen iszik vizet noha nem rég a tejecskén kívül nem volt hajlandó más folyadékot elfogadni. Szóval csak bízni kell bennük meg figyelni mit "mondanak".

Fibi, a Pilates oktató ha tudja a dolgát akkor legfőbb nem csináltat meg veled minden gyakszit. Nekem anno pl 15 héttől lehetett kismamajógára járnom, de mindig mondták, hogy mit ne csináljon az aki a 2. vagy 3. harmadban volt. A Pialtesben sok hasizmot dolgoztató gyakorlat van, ami neked most tuti nem javasolt. De a hátizomerősítők meg nem ártanak, sőt!

Prüntyi, mi szivesen találkozunk, de most pénteke nekünk sem jó. Engem tegnap műtöttek és zenebölcsibe is apával megyünk, mert nekem elvileg még nem nagyon szabad emelgetnem. Gyakorltilag meg muszáj ha Szonjának úgy tetszik
:wink: Priviben megírom a telefonom, mert nem tudok még minden nap netezni,....még mindig nem jöttek bekötni az internetet :twisted:

Ja Fibi, akkor ha addig nem "beszélnénk" péntekre extra drukk, hogy a gen.uh-n MINDENT lássanak :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mi is szívesen találkoznánk veletek, de Manóka beteg, benyalt valami vírust. Úgyhogy a héten a közösségi élet kilőve... Natasa, Neked jobbulást, Fibi Neked pedig jó híreket kívánok az UH-ra.
hugó
 
 


jól van lányok, akkor, majd még egyeztetünk :wink:

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Hugo,
köszi :)

Natasa,
köszi a drukkot holnapra :)

és mivel mütöttek????? ugye nem komoly?
és Ti melyik zenebölcsibe jártok? mi is szeretnénk már rendszeresen járni, ha elmulik a köhögésem.
fibi
 
 


Szia! Prüntyi Az óvoda melleti utcában lakunk a Peterdy-5 be. Ha mentek sétálni, akkor összefuthatnánk :-)
[b]Natasa [/b] jobbulást kívánunk, és a pillatesre én is beneveznék. :-) Kép
carly74
 
 


Hugó, jobbulást Manókának!
Fibi, na, mi volt?????? Csak azt ne mondd, hogy szemérmes a drága és nem látszott pont most, pont ott!
Carly, sárgulok az alvós kép láttán, mert a gyermekem reggel óta pörög holott már ki sem lát olyan álmos :evil:
Egyébként mi meg pont egy óvoda mellett lakunk :lol:


Hüvelyi cisztával műtöttek. Már el is felejtettem 8)


N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Carly, :lol: rendben! A hétköznap szerdánként 9.30-11.00 ig megyek a Ramazuriba, de a többi nap általában jó...egy hétfői sétát beiktathatunk...ha szép idő van, írd meg nektek mirkor lenne jó

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Natasa, benéztem az Istvánosokhoz...nem is tudtam, hogy ott szültél te is :)...annó még a Boros Juditos topikban beszéltünk lányokkal, de úgy látom ők is már csak az Istvánosba írnak...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Prüntyi, igen az Istvánban szültem. Az a topik nagyon pörög és már havi szinten összejárunk. Ki gondolná, hogy ez lehet belőle?! Mondjuk én Boros drnőt nem ismerem csak látásból.
Fibi nagyon eltűnt,...lehet most gurít le egy újabb alk. mentes koktélt örömében :D

Én is tünök,...hosszú volt ez a mai nap.
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, de jó! És hol szoktatok összegyűlni? Be lehet néha pofátlankodni?

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Prüntyi, szerintem jöhetsz minden gond nélkül a topikba, talikra. Főleg ha már jártál is ott korábban. Először kinn a szabadban találkoztunk (Orczy kert meg Városliget, Népliget attól függően mire szavazott a többség), de mikor bejött a hideg akkor sürgősen keresni kellett vmi megoldást. Először az Ikeában találkoztunk majd az egyik anyuka tagsági díj ellenében szerzett egy bölcsis szobát, ami havonta 2x pár órácskát csak a miénk és ott játszhatnak a gyerekek. Mi meg dumcsizhatunk.

Én úgy tudom, hogy most itt Veresen is épül egy príma szuper-csúcs játszóház. Bár árban tuti nem lesz egy lightos választás.

Fibi, ne csigázz! Mi volt az uh-n?

Holnap hétfő,...megint kettesben maradunk a csajszimmal :( Már teljesen hozzászoktam, hogy az ünnepek meg a szabi miatt apa itthon volt velünk.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, merre épül a játszóház mit tudsz róla? Van már ugye kettő (Kincs (dísztérnél), Ramazuri(Triangolónál))

Köszi, majd írogatok akkor néha oda is...bár már egyre kevesebb időm van :cry:

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!

[/b]Prüntyi


Most olvastam a leveled a hétfő, de bármelyik nap jó nekünk , és bármikor, szeretem a sétákat föleg utánna Barbi teljesen beájul. A hétvégén is nagyon fújt a szél és féltem kivinni sétálni helyette elmentünk dédizni meg nagymamizni .

Fibi

Mi újság már rég jártál erre ???


Most épül játszótér ahogy a Triangolónál egyenesen jövünk fel az úton , amikor arra sétáltunk akkor tették ki a táblákat , én örülök neki mert nem nagyon találtam játszóteret veresen , de lehet , hogy rosszúl tudom.
Babaúszásra járt közületek valaki veresen???




carly74
 
 


Carly,

melyik út megy fel a Triangolónál? Ami elmegy a játszóház mellett? Máshol nem rémlik út "felfelé"

Mi jártunk úszni, de Tüncsi érzékeny bőre nem bírta akkor (4-5 hónapos volt), amúgy nagyon jó volt...

Ha csütörtökön szép idő lesz akkor de. 10-11 körül átsétálunk...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Amúgy vannak kisebb játszóterek, de meszebb és már elég szét van bombázva...Ivacsnál van egy új , ami jó is, de nagyobb gyerekeknek...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Prüntyi

A csütörtök jó lesz már nagyon várom.
Ma is jót sétáltunk de Barbi egy pár napja nyugtalanabb és eddig mindig aludt amikor sétáltunk most sokat nyöszörgött.

A játszóház urcája ahogy megyünk felefelé van egy körforgalom de a táblán kívül még semmi nincs, csak beton csövek.
A babauszásra az iskolába vagy az idősek otthonába jártatok?

Bölcsi is jó lenne , habár tudom, hogy van egy magán bölcsi de az árát meg sem mertem kérdezni.
carly74
 
 


Carly,

Az iskolába...

bölcsi is lesz...ma olvastam a kistérségi újságban, hogy 2006 ban megnyerték a pályázatot a bölcsi építésre szánt pénz nagyrésze megvan...és az önkorm. hozzátesz, és lesz 2007. ben bölcsi a Liget óvoda környékén... :lol:

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Hűha, ez a bölcsi dolog bennünket is érdekel... a magán 45.000 Ft/hó, ahogy hallottam, szóval elég húzós.
Van egy egész jónak tűnő játszótér fa játékokkal a Termálfaluban, én azt néztem ki, hogy átmegyünk majd oda. De a kertünkben lévő hinta még kielégíti a kisasszony érdeklődését...
hugó
 
 


Hugó, de jó akkor te tudsz újat is...hol van az a játszótér?

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Na, pár napig nem jövök, aztán alig gyözök olvasni :D

Natasa,
bocs, hogy eltüntem, de én meg a Szent Imrés topikba (ott szültem) irogatok hüségesen, és teljesen lefoglaltak az ottani események :)
És hát a nagy hir: ismét fiunk lesz :lol: elöször nem akartam elhinni, csak bámultam a monitort..... aztán már örültem, és végülis tényleg mindegy, ugyis teljesen más személyiség lesz, mint Bálint. És lánybol is ismerek nagyon rossz gyereket, nem ezen mulik :wink:

most mennem kell aludni, holnap a suli miatt korán kelünk. jo éjt nektek!

KépKép
fibi
 
 


Prüntyi, a Termálfalu főterének tűnt, ott van egy kis "tó", és ott láttuk a játszóteret. Hát ne számíts valami nagy dologra, de legalább fa játékok vannak, és nem olyan veszélyes, mint a Csonkáson. Igazán pici babáknak való játszóteret sajnos én sem tudok...Manóka még csak a babahintát élvezi, de azt nagyon.
hugó
 
 


Fibi, hogy vagytok? Tudni már a nemét, és/vagy a nevét az új jövevénynek?

Hugó, köszi :lol:

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Lányok, bölcsi ügyben szomorú fejlemény - felhívtam az önkormányzatot, mert én vissza szeretnék menni ősszel dolgozni- hogy ugyan elkezdik idén építeni, de csak jövő tavasszal lesz kész...elvileg március 31-ig befejezik.
hugó
 
 


Hugó, köszi az infót...max, addíg a pár hónapig magánba lesz...és hogy mikor kell beiratkozni, meg mennyi..ilyeneket nem kérdeztél?

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Prüntyi,
irtam az elözö hsz-ben, hogy ujra fiu lesz :lol: Nevek... egyelöre a Levente tetszik a legjobban, de még nézelödünk... csak nem találtunk olyat, ami mindkettönknek bejön igazán.
Hányinger, álomkor elég jol elmult, azzal nincs is baj. Viszont mult hét ota elöjött ujra a téli depressziom :(

KépKép
fibi
 
 


Fibi,
Gratulálok! Bocsi nem vettem észre? Nekem az Ádám és a Dániel nagyon bejön :wink:

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!

Fibi

Gratula a kis legényhez ! :lol:


Barbi az éjszaka szinte semmit nem aludt biztosan a nagy szél miatt , de eléggé kipihenten ébredt ennek ellenére , pont apuci hasát rugdossa az ágyikóban.

A bölcsi minket is érdekel ha tudtok róla valamit.

Prüntyi

Nagyon jó volt a séta ha van kedvetek máskor is akkor írjál ide mi szívesen csatlakozunk, jó volt beszélgetni is :D

Nem tudjátok hogy bababörze mikor lesz majd , a Népstadionban???

Mindenkinek jó hétvégét! :lol:
carly74
 
 


Carly, rendben :lol:

szerdán nem jössz a szülők iskolájára?

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Prüntyi, Beruházási Osztálytól beszéltem valakivel a bölcsi ügyében, ők az adminisztrációs résszel nem foglalkoznak.

Zenebölcsibe nem készül senki?
hugó
 
 


Hugó Melyikbe? Ramazuri? az hétfő 9.30- tól van? Elképzelhető, hogy beugrunk...még nem tudom mikor viszem az autót a szervízbe (kötelező)

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Köszi a gratulákat :D

Prüntyi,
ezek a nevek nekem is tetszenek, de sajna nem megy a vezetéknevünkhöz.

Mi az a szülök iskolája, és ki mehet oda??

És zenebölcsibe én is szeretnék, de a hétfö most nem jo. Szerdán is van még, vagy mikor is?? :roll:

KépKép
fibi
 
 


Akár Ramazuri, akár a Triangolóban lévő... hétfő, péntek nem túl jó, a többi nap oké.
hugó
 
 


Hugó, A ramazuri ott van a triangolónál... :lol: asszem csütörtök du. van még zenebölcsi...de ide is átjöhettek, van zenebölcsis CD.-m is és sok játék! Ha van kedvetek! Csütörtök?

Fibi,
ramazuri .hu

Kép

Kép
prüntyi
 
 



Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!
Eltűntem, de vagyok csak én is másik topikon meg fél szemmel a lányom nézem,....
Fibi, gratesz a kis kukacoshoz. Mondanám ha jó kislányt akarsz dajkálni akkor gyere el és vedd ölbe Szonját, de ő is kész ördögfióka :) Gondolom, hogy azért a téli depressziód nem tart majd sokáig,...lassan itt a tavasz (remélem). Akarsz róla beszélni? Most komolyan!

Prüntyi, nekünk a festőnk mondta, hogy ahogy jössz be Csomádról és van a CBA ott lesz az új játszóház. Egy pasi jött talán haza külföldről és egy hiper szuper játszóházba akarja befektetni a pénzét,.... Az tény, hogy ott épül vmi, mert mi közel vagyunk és sokat megyünk oda boltba.

No, én nem ígérek semmit, de egyszer csak megjelenünk az egyik zenebölcsiben vagy valahol,...már nagyon ránkférne :)

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Na ha mindenkinek jó és mindenki meggyógyult, akkor gyertek át csütörtökön...szerdáig lehet dönteni, akkor én is tudom, hogy készüljek...

Kép

Kép
prüntyi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?