Sziasztok!
No, ma sikerült megismerkednünk az új védőnővel. Szimpi bár teljesen más mint az előző védőnőnk volt. Igaz, Szonjához meg már nem kell havonta kijárni. A dokink meg egyenlőre marad.
Engem tegnap műtöttek. 2o perc alvás majd hosszú ébredés. Este jöhettem haza. Szonja jól elvolt apával, nem volt gond. A cici is csak akkor jutott eszéba amikor meglátott, de akkor nagyon
Carly, ne izgulj a bébid súlya miatt. Nem más babához képest kell, hogy gyarapodjon hanem, magához képest. Egy alultáplált babát kiszúr a védőnő meg a dokesz is. Egy éhes gyereket meg a legkezdőbb anyuka is észrevesz. Nem lehet minden gyerek kis hordó. Látod, nálunk a doki pont azt nehezményeste, hogy Szonja túl pufók pedig csak anyatejet kapott. Sok mindenből tevődik az össze, hogy egy gyerek milyen gyarapodási tempót diktál.
Szonjec pl nem hajlandó már nagyon pépeset elfogadni a darabosból meg sokkal kevesebbet eszik. Más anyuka ugrálna örömében ha a gyereke hajlandó lenne rágni. És szépen iszik vizet noha nem rég a tejecskén kívül nem volt hajlandó más folyadékot elfogadni. Szóval csak bízni kell bennük meg figyelni mit "mondanak".
Fibi, a Pilates oktató ha tudja a dolgát akkor legfőbb nem csináltat meg veled minden gyakszit. Nekem anno pl 15 héttől lehetett kismamajógára járnom, de mindig mondták, hogy mit ne csináljon az aki a 2. vagy 3. harmadban volt. A Pialtesben sok hasizmot dolgoztató gyakorlat van, ami neked most tuti nem javasolt. De a hátizomerősítők meg nem ártanak, sőt!
Prüntyi, mi szivesen találkozunk, de most pénteke nekünk sem jó. Engem tegnap műtöttek és zenebölcsibe is apával megyünk, mert nekem elvileg még nem nagyon szabad emelgetnem. Gyakorltilag meg muszáj ha Szonjának úgy tetszik
Priviben megírom a telefonom, mert nem tudok még minden nap netezni,....még mindig nem jöttek bekötni az internetet
Ja Fibi, akkor ha addig nem "beszélnénk" péntekre extra drukk, hogy a gen.uh-n MINDENT lássanak
N.