Jucc!
Köszönjük neked is az ajánlást, de szerintem ha neked már beállt a kereslet-kínálat és még most kéne felszaporítani a tejet, akkor talán Majolának egyszerűbb, mert neki még most indul be. De mindenkitől szívesen fogadunk anyatejet! Mondjuk mielőtt mindenki nekiáll "termelni"
előbb megpróbálnám, egyáltalán elfogadja-e Zsuzsa még az anyatejet, nehogy feleslegesen bajlódjatok a fejéssel...
Benianyu, Ayse:
Nektek is köszönjük hogy gondoltatok ránk, de lásd fentebb...
Ayse:
Szegény Lili... remélem ha bárányhimlő is, valami enyhébb lefolyású dologgal megússza...
And:
Tini doki nénink nyert tőlem egy piros pontot ma, mert ő ügyel, és nem akarta mindenáron megvizsgálni Zsuzsát, sőt, azt mondta hogy inkább nem kínozza feleslegesen mikor megadóan kérdeztem a reggeli rituálé meztelen súlymérés után, hogy meg akarja-e vizsgálni.
Egyébként a tegnapi csitri doktornő nem a kezelőorvosunk volt, hanem egy másik csitri doktornő. Csak a félreértések elkerülése végett...
Davallia!
Remélem azóta már Esztit ringatod! Megy a sok drukk!!!
Rólunk:
Tegnap csak 37,6 volt popsiban Zsuzsa legmagasabb hője, erre azt mondták, hogy az semmi, úgyhogy dúl bennem a remény hogy hétfőn hazajöhetünk. Anyukám felajánlotta, hogy az utolsó éjszakát bent tölti vele, mert hihetetlenül rosszul alszom, a takonykórom nem akar sehogyse múlni, nem kapok levegőt, ha ki akarom fújni az orromat, ki kell menni a szobából, nehogy Zsuzsát is felébresszem, Zsuzsa is újfent ébred legalább egyszer éjjel és KÖVETELI a tápszert, olyan üvöltésbe kezd, hogy zeng tőle az osztály. De inkább adom neki, hogy visszahízzuk azt a rengeteg súlyt amit elvesztett. Most már második napja hálistennek felfelé megy a súlya, nem lefelé. Ma 9,72 volt... a legalacsonyabb eddig a 9,45 volt pár nappal ezelőtt, az borzasztó volt... és hát mindezt 11-ről... szegény kis maki. Egész nap majszol valamit, majd ennek is véget kell vetni, és rengeteg széklete van, napi 5-6-szor is, pedig már nem hőmérőzöm őt óránként... csak délután/este szoktam megnézni, mert akkorra megy fel.
And, szerinted az antibiotikumtól lehet ilyen sokszor széklete? És elég rendes adagok... ezért is jó lett volna eljutni a gasztróra.
Mondjuk ő amúgy is napi 2-3-szor kakilt azelőtt is, de ez a napi 5-6 soknak tűnik még magához képest is.
Szóval anyu felajánlotta hogy bejön, erre kiderült, hogy a húgom aki épp látogatóban van otthon az egyetemről is elkapta a fosós-hányós vírust, úgyhogy most nem merem engedni, hogy anyu bejöjjön. Most már ezt az egy éjszakát kibírom valahogy ott bent... ez lesz a 12. éjszakánk? Azt hiszem.
Most megyek megpróbálom itthon kipihenni magam mielőtt visszamegyek, hogy az éjjeli menetet bírjam ott bent.
Még szerencse hogy David van nekem és ilyen jól elvan Zsuzsával, mert a szomszéd szobában az anyuka aki ugyanúgy két szerdával ezelőtt került be mint mi az 5 hónapos kislányával, hát az ő férje max 20 percre dugja be az orrát. Szegényt nem nagyon váltja senki, egyszer láttam hogy a nagymama bejött pár órára, hogy ő hazamehessen. Azt mondta, gyorsan kitakarított. Pihenés gyanánt.