Sziasztok!
Nagyon lemaradtam csomó fontos dologról, de igyekszem felvenni a fonalat. Nem akartalak igy elhanyagolni benneteket, de Boti mostanában nagyon keveset alszik napközben és ezért semmire nem jut időm. Most is csak azért tudtam jönni, mert rosszul aludt szegény éjjel és nagyobb alvásra lehet számitani.
Zsebi!
Nagyon sok szeretettel gratulálok nektek, jó egészséget és sok örörmet a picikhez!
Mesa, Joe!
Boldog első szülinapot kivánok a kölköknek! Hamar elrepült ez az egy év, igaz? Én is csak lestem anno!
Joe!
Jobbulást Botinak, remélem, jobban van már. Elhiszem, hogy teljesen kész vagy, rettenetes egy beteg csecsemőért aggódni.
Ha a vizsgálatok nem mutattak semmi komoly bajt, akkor valószinűleg tényleg virus lehet, abból meg akad egy pár ebben a langyos időben.
Az én Botim kis túlzással októbertől decemberig folyamatosan náthás volt, hol jobban, hol kevésbé. Most már szerencsére egészséges.
Mostanában több helyen is olvastam, hogy a láztól nem kell annyira megijedni, hiszen a szervezet igy harcol a bacik ellen, vagyis természetes reakció. Persze, kell csillapitani, ha túl magasra menne.
Sára és Vince!
Boldog névnapot kivánok nektek és jobbulást ebből a nyavalyás náthából!
Ahogy Panzej irta, teljesen normális, ha Vincus ilyen náthásan, nem túl fitt állapotban nem kiván enni. Nekem is az jutott eszembe, hogy itasd, amennyit csak kér és könnyű ételeket adj neki. Boti pl. natúr rizst kivánt pici sóval, amikor beteg volt. Ettől jól is lakott és nem émelyitette a gyomrát.
Én még annyit csináltam - nem tudom, ez szimpi megoldás-e neked-, hogy amikor Boti nagyon nem akart enni, főztem neki kamillateát vagy hársfateát /légúti betegségekre szuper, de ezt egy homeos guru úgyis tudja
/, és tettem bele elég sok cukrot és egy pici sót is, hogy legyen energiája a gyereknek. Tul. képpen olyasmi lett, mint a fiziológiás sóoldat, amit orvosék adnak, de sokkal jobb ize volt.
Boti is sokat kéredzkedik kézbe mostanában. Én úgy vettem észre, hogy nem akar lemaradni az egy emelettel feljebb lévő történésekről! Nem tudom, ez életkori sajátosság-e, de tény, hogy nála is mostanság kezdődött.
Timi és aki tapasztaltabb nálam! Ez a tea nagy hülyeség?
Timi!
Hannának is jobbulást kivánok! Szegényke, ezt a kálváriát! Tök sokat betegeskedett, aztán mandulakivétel lett a vége! Anno én is igy jártam 6 évesen, remélem, Hanna hamar meggyógyul!
Te elkezdtél dolgozni?
Ágik mindannyian!
Titeket is Isten éltessen, remélem, szép ünneplésben volt részetek!
Huncut!
Nagyon örülök, hogy Sanyika alvásproblémája ilyen szépen javul! Gondolom, fényévekkel jobban érzitek magatokat! Ügyesek vagytok, hogy utánajártatok a dolognak.
Renáta!
Remélem, jól vagy és közös orvosunk továbbra is lelkesen gondoz benneteket! Jót vigyorogtam ezen a válaszán, amit irtál, hogy "minek a szülésznő"+ Ez teljesen rá vall.
Livi27!
Üdv itt köztünk!
Sajnos én nem ismerem az orvosodat, sem a szülésznődet, de Lilló most rakta fel a friss táblázatot, ha jól láttam, talán abban talász olyan topiklakót, aki náluk szült!
Egyébként bármi kérdésed van, gyere nyugodtan, szivesen segitünk!
Na, most megyek, mert fogy a drága időm, puszi mindenkinek!
Kinga