Sziasztok!
(Lassan elezdek reagálgatni (mindig egy kicsit), tele van már a nem létező tököm a szakanyagommal, s még nem tartok sehol )
Vera!
Hajrá a vizsgákhoz, nagyon ügyi vagy!
Látom sajna titeket sem kerülnek el a bacik, vírusok!
Javulást Apának! Csak a gyerkőcök ússzák meg! De sajna, ha olvastad korábbi sorainkat, Zsókáéknál végigsöpört az egész családon egy fránya vírus, pedig elsőre úgy tűnt, hogy csak Zsókát terítette le. Aztán a legrosszabb időpontban újra támadtak a fránya vírusok.
Zsóka!
De jó, hogy kezdtek kilábalni ebből a nyavajából!
Annyit gondoltam rátok, amikor elmentetek wellnessezni, hogy de jó nektek. Pihi, pancsi, feltöltődés, erre tessék, a fránya vírus tönkretette az egészet. De a lényeg, hogy kezdtek túl lenni rajta, s Marcus is már nyamizik.
Borka gyönyörű leányzó! Bevallom őszintén, nekem a hosszú haja jobban tetszett, de így is csodaszép, s tényleg vagányabb így, de én alapból hosszúhajpárti vagyok (még fiúknál is, már akinek van mit megnöveszteni, s akinek jól áll
). Úgyhogy nekem is fájt volna a szívem levágatni leányzóm haját, de uszodába tényleg sokkal kényelmesebb a rövid. Én ezért is szoktam le az usziba járásról.
A fenékig érő hajamból (anno) kimosni a klóros trutyit, meg megszárítani... Fél nap.
Reni!
Niki képsorozata tündéri!
Zabálni való, ahogy pózol! Tényleg a vérében van a csajszinak ez a tudomány!
Edus!
Képeitek láttán mindig elfog a vágy, hogy igen, rajta, jöhet a második gyerkőc!
Annyira lehet látni a képeken, hogy imádják egymást. Zsigu imádja Babáját, Baba meg felnézrá, hogy
"Igen Ő az én Bátyusom, akit imádok! Megyünk hancurkodni, s ellesek minden rosszaságot!" Nem lehet könnyű velük, de egyben csodálatos is.
A múltkor vendégségben Bala olyan jól elvolt órákig két nagyobb leányzóval, hogy mondtam is Apának, hogy én rögtön egy Nővérkét szülök neki testvérnek.
Nem semmi lehetett a szélvihar (minket csak a széle kapott el, de az is elég volt), a tv is mutatta milyen borzalom idő volt ott kint nálatok. Még szerencse, hogy egy röpke röpüléssel megúsztátok a dolgot, s épségben hazaértetek. Zsigu reagálása, hogy magát hibáztatta, annyira meghatott.
Zsófi!
Samu eszeveszetten jó fej! A mosolya lehengerlő, s zabálnivaló! A blogja meg fantasztikus, bár még csak röpke bele-beleolvasgatásra volt időm, de jókat derültem rajta. Jobban hatott a mostani kedéjemre, s álmosságomra éjnek évadján, mint bármi koffeines lötty vagy mint egy vígjáték.
Az osztályod nagyon szimpi. Ilyen kevesen vannak? Nagyon gyerekközpontúnak tűnik a suli. Nagyon tetszik. Hol is van? Eddig még nem halottam róla. És most, hogy Te Samuzol, ki az ofőjük? Vagy távolról irányítgatod őket? Tényleg jársz mág tanítani (bocsi ha írtad, van egy topikrész, ami kimaradt anno).
A kaják fantasztikusak, amiket írsz. Ha szeretitek a tejszínes, fűszeres, gombás, husis tésztát, akkor van egy tuti receptem. nekünk nagyon bejött.
Mircike!
Be tudtál menni Julcsiékhoz? Ha igen írjál, mi van velük! Meg egyébként is, mert hiányoznak a soraid! Mi lesz velünk, ha elmész dolgozni?
A fi-relének még csak itt a neten nézegettem utána (már megint tanulmányaim helyett
), s egyelőre csak annyit találtam, hogy nálunk még nem kötelező (bár régebbi cikk írta), de nagyon ajánlott, s az EU-norma szerint kötelező lesz. Még kérdezősködöm majd.
Nóri!
Julcsinak kitartás, s gyors javulást Barnusnak!
Nagyon sokat gondolok rájuk, s szurkolok nekik!
Bocsi, ha most valakit kihagytam, de mennem kell, majd még jövök, s folytatom soraimat.
Puszi: Timi