Új privát üzeneted érkezett!

Nóri! Örömmel olvastam a soraidat, hogy akkor együtt lehetnek, bent is aludhat Julcsi. Biztos nehéz lehet egész nap Barnust, cipelni, meg szórakoztatni, lefoglalni őt, hogy közben nem nyúlhat a szájához, nem piszkálhatja az orrából kilógó csövet (ráadásul tudván, h alapból is imádnak minden tiltott dolgot a kölkök, most meg pláne!) Julcsinak kitartást, meg sok energiát, h bírja, talán este többet tud pihenni, amikor Barnust is elnyomja az álom! Mond meg neki, lécci, hogy le a kalappal előtte, nagyon ügyesen csinálja, minden elismerésem az övé - ugyanúgy ahogy Kata is csinálja Lizutündércicával-. Talán ha már ki tudnak jönnni a kórházból, akkor Zsolti is vesz ki szabit, vagy megkérik, jöjjön fel valamelyik nagyi segíteni, addig meg Julcsi pihizik. :)
Továbbra is minden jót kívánunk Barnusnak, és hétfőn is minden rendben lesz! Szépen gyógyulni fog a seb. Teljesen természetesek szegény Barnus reakciói, csak gondolom, ez mennyire lefárasztja szegény Julcsit. :)

na most nekem is mennem kell, puszi, és jó éjt mindnekinek. Kellemes hétvégét, jó pihit! nem tudom, tudok-e jönni hétvégén, de Barnus, Julcsi, Zsolti veletek leszek, sokat fogok rátok gondolni, és küldöm a soksoksok+++++++++++++++++energiát!+gyógypuszikat! :P
mazsolák
 
 


Ja és természetesen az izom is záródni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
mazsolák
 
 


Nóri!

Jó hallani Juliékról, s hogy együtt lehetnek végre, de reméltem, hogy jobb híreket hozol :cry: , Egész nap azon filóztam, hogy hogy bírja Julcsi, hogy Barnus egyáltalán nem használhatja a szájacskáját, így se cici, se cumi, se panaszos sírás Anyának. A tiltakozás Barnus részéről ugye teljesen megérthető, de hogy magyarázod el egy ilyen csöppségnek, hogy nem, most nem lehet, nem szabad... Csupa nem, pedig szegénykém pont nem a nemekre vágyik. Jaj Istenem szőrnyű ez az egész. Nem is tudom, hogy bírja Julcsi. Bár az az igazság, hogy sajna ilyen helyzetekben szerintem minden szülő egyszerre megtörik, s egyben meg is keményedik, hisz valahogy túl kell lenni ezen az egész szörnyűségen.
Kívánok Julcsinak nagyon sok energiát, s kitartást!
Puszilom Őket, s ezer megadrukk!
Szuper ötlet, hogy bemész hozzájuk! Biztos jól fog esni Julcsinak!
Zsolti miért nem maradhat bent éjszakára, ha már úgyis külön szobában vannak :?:

Puszi nekik meg neked is!
Timi

Kép

Kép
timtom
 
 

 
 

Nóri, ha bármit tudsz, lécci továbbra is informálj minket!!!!!!!!!!!! :P Amiért 1000 hála Neked!!!!!!!! :P

Vera, Krisztiánnak is jobbulást, h mihamarabb forrjon össze a seb! Gyógypuszik a nagyfiúnak is! Anyának, meg apának kitartást! és hatalmas kalappal a vizsgához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

huh, most már tényleg mentem! 8)

Ja és Vera, jó volt hallani felőletek, még ha rossz hírrel is jöttél! :oops: :? :)
mazsolák
 
 


nagyon elkeserít h nem szopizhat szegény kis mazsola, szívszaggató az egész.teljesen kiborít.
rengeteget gondolok rájuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak
 
 


receptek: fejből, kigondolom, vagy tudom h ettem már ilyet s vajon hogy lehetne??? vagy arátok barátnők. muszáj főzni kész vagyok a műanyag kajáktól.
kerekpocak
 
 


Szia Vera! :lol:

De jó hallani rólatok, bár a hír, amellyel jelentkeztél nem éppen jó. :(
Úgylátszik ez tényleg egy ilyen balesetes időszak. :(
Nektek is bent kellett maradnotok?
Milyen vizsgára készülsz? (Hajrá tanuló Anyucik! :lol: )
Mizújs van veletek amúgy? Hiányzol a csapatból, bár gondolom ha tanulsz, akor Te is inkább csak olvasó üzemmódban üzemelsz errefe.
Hogy van a pocid? Megérte?

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Timi: Én is a fi-relén agyaltam... Ha találtál valamit, mindenképpen írd meg! Bala álla, áu de komoly. Szegényke.

Bende nagyon édi: tényleg olyan kis harmonikus az arca!

Zsófi: megnézem wiwen az osztályodat, kiváncsi vagyok.

Erről jut eszembe, Kata, Lizát felvehetem a blog linkek közé?

Vera: Jobbulást, szegény Krisztián!


Nóri: Köszi a tájékoztatást, igazából egész nap többször is benéztem, de annyira le vagyok taglózva, hogy nem bírtam egy sort se írni, csak a te írásaidat vártam, hogy mi van már. Nagyon jó, hogy bemész. Úgy segítenék én is valamit. De mit lehetne ilyenkor...? Szegény Barnus. Én valahogy azt remélem, hogy kifárad ebben a kilátástalan sírásban, és talán holnapra már egykedvűbb lesz, és könnyebben elalszik. Szegény Julcsi, úristen.

Zsóka, Edus, Panni, Marcsi, Reni, és mindenki többiek puszi, babáknak is!!!

M.
mircike
 
 


Sziasztok!

Sajnos amikor tegnap írtam, hogy Barnus alszik, akkor pár perc múlva felébredt és újra a véget nem érő sírás következett. Szegény Julcsi még késő este is írta hogy nem bírja tovább, adott neki kúpot, de semmi. Kérdeztem, hogy a nővérek nem tudnak vmit segíteni erre modta, hogy 20 gyerekre van 2 nővér, és ő azért maradhatott bent, hogy megnyugtassa Barnust.

Én is teljesen le vagyok taglózva, főleg tegnap nagyon rossz volt, hogy írja az smseket, tudom hogy egyedül van, és nem tudok segíteni. Én is azzal bíztattam, hogy csak kifárad szegény és akkor majd elalszik. Hát remélem így volt.

Ne haragudjatok, hogy én is csak most ilyen hírhozó vagyok és nem nagyon reagálok, de egyrészt örülök ha ezt is meg tudom írni, másrészt meg engem is eléggé kikészít ez az egész, egész nap csak ezen jár az eszem, közben meg Farkasnak szinte végig fogom a kezét.

megyek most is, jövök majd.

pusz, Nóri

Mircike írok privit.

Kép
nóri8
 
 


Csajok, írtam sms-t Julcsinak, hogy ha kell, bemegyek ma.

Amúgy tegnap volt biztosító meg ács-állványozó, mert vihar levitte háztetőn kúpcserép, csak már nem volt kedvem írni. Meg férjem két kollégája itt aludt, mert két napos búcsúbulit rendeztek valakinek a jardon, szóval a géphez se tudtam rendesen jönni. De minden okés, biztosító fizet, ácsok meg garanciába már meg is csinálták, mivel hogy ők bszták el, hamárennyit legalább. Gyermek természetesen végigaludta a hihetetlen kopácsolást hangzavart.

Ha bemegyek, akkor majd írok Nórinak, ha elküldi a számát, Nóri írtam privit telszámmal, és akkor Nóri meg tudja mondani, hogy mivan, mert akkor megint nem tudok majd jönni, mert ott leszek.

Kérem, lelkileg én nem bírom az ilyet, de valahogy úgy vagyok vele, mint a kisróka meg a herceg, basszus, mindent tudunk itt egymásról, évek óta, hát valami felelősséget érzek, nem is tudom, mit, mindegy, megyek, mert sírni fogok. Gyermeket leteszem délben aludni, apja úgyis másnapos, majd vigyáz rá, aztán este hazajövök.
Remélem Julcsi azt írja, hogy menjek be. Legalább valamit segítek, nem tudom.

Kérem, értelmetlen voltam, elnézést.

Zsófi: Nagyon jófej az osztályod. Látszik rajta a lelked neked is.

Ja, figyi, írjatok ám szerintem, mert nem álszent dolog, hogy közben meg az élet megy tovább!!! Úgyis mindenki kész van, legalább a billentyűt lehet verni idegi alapon, levezetésként. Mivan mindenkivel??? (Mondom én, aki nem bírt egy sort se írni... De én életnegyságú mimóza vagyok, bár gondolom hihetetlennek tűnik, de így van.)

M.
mircike
 
 


Kedves lányok, most én sen tudok hosszan lenni...

Mircike, Nóri, remélem, be tudtok menni Julcsihoz, és lelket önteni belé, mert most biztos nagy szüksége van ilyenekre....mondjátok meg neki, h mi itt vagyunk, és sok sok puszi meg minden nekik!
Ha bármit megtudtok, kérlek írjátok meg, amikért előre is köszi!
Mircike, házikójavítás, másnaposság! :wink: , mimózaságot valóban nem hiszem rólad, megleptél vele :oops: 8)

Timcsi, apája nálunk sem aludhatott bent. (szabály) :oops: :?

Zsófi, osztályodat megnéztem, szerintem is nagyon klassz, és mintha nem is tanulnátok ott, hanem egész nap csak pletyiznétek, kávéznátok, stb..., ja tök jó az a kanapé, meg eldugott asztal, meg stb. :lol: :lol:

lányok már többször szerettem volna Nektek írni, hogy mind2 blogja, nagyon klassz, egyéniségről árulkodik, de számomra titok, honnan nyertek ennyit időt és energiát minderre. De látszik rajtuk a minőségi munka! Well done! 8) :wink:
mazsolák
 
 


Mircike, Nóri!

ha bementek Julcsiékhoz akkor sok sok puszit küldünk mi is!!!!!!! meg sok sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Edu!!! Neked meg már rég akartam írni, hogy puszi!!!!!!!! :lol: :oops:


......most mást én sem tudok írni..........

remélem Barnus tud egy picit pihenni is..............
mangó
 
 


Vera, szia!
a Te pici fiadnak is jobbulást és sok sok puszi!!!!!!!
mangó
 
 


Sok puszit küldünk mi is Barnusnak és Julcsinak no meg Apának is!!!!

Krisztiánnak is mielőbbi felépülést kívánok!! Szia Vera!

KépKép
logi
 
 


Sziasztok!
EdusKöszi a kedves sorokat.Már a nehezén túl vagyunk...csak átélni ezt az egészet ....plusz a suliban is rendben kell mennie a dolgoknak.
A másik hogy a munkában is most nagyon nehéz napokat élünk át...egy háziorvosi rendelőnem dolgozom...olvastok újságot -néztek hireket nem kell részleteznem mi a helyzet .... a rendelési időkre rá kell húznunk szinte mindennap stb.stb.
Ma reggelre Apa lett lázas......hüppp...hüppp
TimTom
Neked is köszi
Bala jobban van már?
A pocim hála istennek rendben van de mostanában nem nagyon van időm magammal foglalkoznom.
Most továbbképzem magam ...mint irtam háziorvosi rendelőben dolgozom és a körzeti-közösségi szakápoló képesitésre gyúrunk ...ami remélhetőleg febr.végén meg lesz ha a Jóistenke is úgy akarja.
Eddig minden vizsgám ötös-...de még van három és a záró-képesitő vizsga.
Amúgy szépen rendben mennek a dolgok az ovisok rendben vannak a nagyfiú szuperül tanul csups ötös mindenből .
Andrisnak most választunk iskolát...szeptembertől sulis lesz.
Olyan aranyos vagy hogy érdeklődsz felőlünk.
Mircike
Neked is köszi...Remélem jól vagytok.
Mangó
Köszi Neked is igyekszünk meggyógyulni.
Olyan kedvesek vagytok hogy gondoltok ránk....remélem majd több időm lesz többet jönni mert jelenleg csak olvasó üzemmódban és babacsodáló üzemmódban vagyok.
Gyógypuszi a gyógyulóknak és sok-sok puszi mindenkinek
Vera és a fiúk

Kép
Kép
vera70
 
 


Logi
Szia.Nektek is köszi és gyógyulást a picinek.
Borka annnyira szép kislány :)
puszi Vera

Kép
Kép
vera70
 
 


Sziasztok!

Vera
Jobbulást a nagyfiúnak!!! És apának is! Gratula az ötösökhöz és drukk a többihez!

Mircike
Remélem elsikerül menned Julcsihoz segíteni!!! Ráfér biztos...


Anaci
Miért lettek műtve a lányok? Gratula a megakakihoz :lol: Nálunk 8nap volt a kakinélküli rekord :roll: És 3 hónapig tartott. De ez tejes babáknál normális állítólag...


Én is úgy segítenék valamit... De sajna Nikit nincs kire bíznom, vele meg nincs értelme bemenni.. Viszont azon filóztam, hogy van-e rendes ennivalója? Azt esetleg vinnék neki szívesen. Főztem az este egy nagy adag marhapörit, jutna nekik is. Csak nem akarok rájuk mászni sem... Egyébként hol van ez a korház pontosan? Írta valaki régebben de nincs nergiám keresgetni...

Kata
Lizacica hogy van?! Remélem jól.

Timi
Hú, Bala jól elintézte az állát... Szegénykém... De szerencsére a kedve látom nem túl rosz :lol:


Nem tudom mi van mostanában de:

KICSI MANÓK VIGYÁZZATOK MAGATOKRA NAGYON!!!

Jó lenne már valami jót is hallani, nem mindég csak a bajokról...

Na megyek főzni...

Puszi mindenkinek!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Na jó, azért mondok egy jót is, bár tudom, ez senkit nem vígasztal és eltörpül szegény Barnus balesete mellett, de ma már fél bögrényi főzeléket megevett marcus és nem hányta ki (eddig)!!! :D :) :P
Remélem, mostmár a javulás útjára léptünk...
Apa még szenved, de már csináltatott magának kruplipürét sült csirkemájjal, szóval már nem olyan nagy a baj... :wink:
Tényleg pechszériával indul ez az év :( , de remélem ennyivel megússzuk erre az évre.
puszi

Vera nagyon ügyi vagy!!! El tudom képzelni, milyen dili lehet az orvosi rendelőkben :? .

KépKép
logi
 
 


Sziasztok!

Még sosem írtam ide. A http://forum.picibaba.hu oldalra szoktam írogatni.

A napokban derült ki, hogy babánk lesz. Már van egy kisfiam, akit a Kútvölgyiben szültem. Váltani szeretnék. A Jánost választottam, mert az van még közel hozzánk. Az orvosokat viszont nem nagyon ismerem. Tudnátok jó, megbízható dokit ajánlani?

Előre is köszi a segítséget.

adrianya
 
 


Sziasztok!

A hír még csak annyi, hogy Mircike bement Julcsihoz. Majd ír smst hogy mi volt. Ha nem tud géphez ülni, akkor én továbbítom nektek.

Reni, a kajára én is gondoltam,rántott húst csinálok krumplipürével holnap, azt viszem be neki. Az elég semleges kaja, mindenki szereti, és ha nincs mikro még hidegen is ehető.
Szerintem nagyon jól esik Julcsinak hogy így aggódtok, (unk).
A kórház a hungária körúton van (legalábbis asszem).

Vera, a fiúknak én is jobbulást kívánok! Már akartam kérdezni, hogy miért csak két vonalzód van? A legnagyobb fiú már kinőtte a babavonalzó méretet?

Adrienn, van egy másik fórum (e fölött a tartalomjegyzékben): János kórház Szülészet. Oda írogatnak a várandós mamák és mi is ott vagyunk és segítünk. Orvosokról annyit, hogy ahogy én észrevettem, egytől egyig jó orvosok vannak a Jánosban, legalábbis mindenki odavan a sajátjáért. A szülésznők is nagyon jók! szóval jó kórházat választottál.

Marcipánnak gratulálok a fél tányér főzelékhez!!!!

üdv: Nóri

Kép
nóri8
 
 


Sziasztok!

(Lassan elezdek reagálgatni (mindig egy kicsit), tele van már a nem létező tököm a szakanyagommal, s még nem tartok sehol :cry: )

Vera!
Hajrá a vizsgákhoz, nagyon ügyi vagy!
Látom sajna titeket sem kerülnek el a bacik, vírusok! :cry: Javulást Apának! Csak a gyerkőcök ússzák meg! De sajna, ha olvastad korábbi sorainkat, Zsókáéknál végigsöpört az egész családon egy fránya vírus, pedig elsőre úgy tűnt, hogy csak Zsókát terítette le. Aztán a legrosszabb időpontban újra támadtak a fránya vírusok.

Zsóka!
De jó, hogy kezdtek kilábalni ebből a nyavajából! :)
Annyit gondoltam rátok, amikor elmentetek wellnessezni, hogy de jó nektek. Pihi, pancsi, feltöltődés, erre tessék, a fránya vírus tönkretette az egészet. De a lényeg, hogy kezdtek túl lenni rajta, s Marcus is már nyamizik. :lol:
Borka gyönyörű leányzó! Bevallom őszintén, nekem a hosszú haja jobban tetszett, de így is csodaszép, s tényleg vagányabb így, de én alapból hosszúhajpárti vagyok (még fiúknál is, már akinek van mit megnöveszteni, s akinek jól áll :wink: ). Úgyhogy nekem is fájt volna a szívem levágatni leányzóm haját, de uszodába tényleg sokkal kényelmesebb a rövid. Én ezért is szoktam le az usziba járásról. :roll: A fenékig érő hajamból (anno) kimosni a klóros trutyit, meg megszárítani... Fél nap. :roll: :cry: :evil:

Reni!
Niki képsorozata tündéri!
Zabálni való, ahogy pózol! Tényleg a vérében van a csajszinak ez a tudomány! :lol:

Edus!
Képeitek láttán mindig elfog a vágy, hogy igen, rajta, jöhet a második gyerkőc! :lol: Annyira lehet látni a képeken, hogy imádják egymást. Zsigu imádja Babáját, Baba meg felnézrá, hogy "Igen Ő az én Bátyusom, akit imádok! Megyünk hancurkodni, s ellesek minden rosszaságot!" :lol: Nem lehet könnyű velük, de egyben csodálatos is.
A múltkor vendégségben Bala olyan jól elvolt órákig két nagyobb leányzóval, hogy mondtam is Apának, hogy én rögtön egy Nővérkét szülök neki testvérnek.
Nem semmi lehetett a szélvihar (minket csak a széle kapott el, de az is elég volt), a tv is mutatta milyen borzalom idő volt ott kint nálatok. Még szerencse, hogy egy röpke röpüléssel megúsztátok a dolgot, s épségben hazaértetek. Zsigu reagálása, hogy magát hibáztatta, annyira meghatott. :wink:

Zsófi!
Samu eszeveszetten jó fej! A mosolya lehengerlő, s zabálnivaló! A blogja meg fantasztikus, bár még csak röpke bele-beleolvasgatásra volt időm, de jókat derültem rajta. Jobban hatott a mostani kedéjemre, s álmosságomra éjnek évadján, mint bármi koffeines lötty vagy mint egy vígjáték.
Az osztályod nagyon szimpi. Ilyen kevesen vannak? Nagyon gyerekközpontúnak tűnik a suli. Nagyon tetszik. Hol is van? Eddig még nem halottam róla. És most, hogy Te Samuzol, ki az ofőjük? Vagy távolról irányítgatod őket? Tényleg jársz mág tanítani (bocsi ha írtad, van egy topikrész, ami kimaradt anno).
A kaják fantasztikusak, amiket írsz. Ha szeretitek a tejszínes, fűszeres, gombás, husis tésztát, akkor van egy tuti receptem. nekünk nagyon bejött.

Mircike!
Be tudtál menni Julcsiékhoz? Ha igen írjál, mi van velük! Meg egyébként is, mert hiányoznak a soraid! Mi lesz velünk, ha elmész dolgozni?
A fi-relének még csak itt a neten nézegettem utána (már megint tanulmányaim helyett :oops: ), s egyelőre csak annyit találtam, hogy nálunk még nem kötelező (bár régebbi cikk írta), de nagyon ajánlott, s az EU-norma szerint kötelező lesz. Még kérdezősködöm majd.

Nóri!
Julcsinak kitartás, s gyors javulást Barnusnak!
Nagyon sokat gondolok rájuk, s szurkolok nekik!

Bocsi, ha most valakit kihagytam, de mennem kell, majd még jövök, s folytatom soraimat.

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Köszi Nóri,

Láttam a másik topicot is, de ott szinte csak várnadósak vannak. Én olyanokat keresek, akiknek van már szülési tapasztalatuk. Végülis az zárja le az egészet. Nálunk a terhesgondozás szuper volt az előző helyen, de a szülés valami borzasztó rosszul sikarült. ezért sem akarok oda visszamenni.

Nomeg, ha kórházat már válsztottam, menjek csak be, hogy itt szeretnék szülni, kit kapok? Nem-nem. Csak érdekelne, hogy kit tudnátok ajánlani. Választani szeretnék. olyat, aki nem csak a szülés végén jön be, hanem mondjuk egyszer-kétszer rámpillant, hogy minden rendben van-e....

adrianya
 
 


Nóri
Kérdezd már meg tőle légyszi, hogy elfogadja-e ha vinnék kajcsit nekik valamikor. Meg meddig lesznek bent előreláthatólag. De ezt gondolom hétfő előtt nem fogja tudni. Majd a korház címét ha megtudod írd meg légyszi!

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Oké Reni megkérdezem. Meg a kórházat is már holnap pontosan fogom tudni.

Adrienn, itt ahányan vagyunk nagyjából mindenkinek más orovosa van. Én csak az enyémmel találkoztam, a többit egyáltalán nem ismerem. Este ha lesz egy kis időm küldök neked privit. Pár hónapja írtam egy kismamának róla, majd azt megkeresem és átmásolom. (Ő nem csak a szülés végén jön be!).

Kép
nóri8
 
 


Oké Reni megkérdezem. Meg a kórházat is már holnap pontosan fogom tudni.

Adrienn, itt ahányan vagyunk nagyjából mindenkinek más orovosa van. Én csak az enyémmel találkoztam, a többit egyáltalán nem ismerem. Este ha lesz egy kis időm küldök neked privit. Pár hónapja írtam egy kismamának róla, majd azt megkeresem és átmásolom. (Ő nem csak a szülés végén jön be!).

Kép
nóri8
 
 


Szia Adrienn!

Üdv közöttünk! Én is írok neked privit, azaz én is, mint Nóri, tovább küldöm egy korábbi levelemet. Az én dokimról tudom, hogy nem csak a szülés végére jön be, de sajnos nálunk gyakorlatban máshogy alakult a dolog, mert a vajúdás ideje alatt (még nem volt bent) gyorsan dönteni kellett, hogy akkor iránya műtő. Gyorsan beért, s nagyon rendes doki. Róla Zsóka is tud neked mesélni. Küldöm a privit!

Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Igen-igen. nevekre és tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Egyenlőre egy nevet tudok csak a Jánosban. Tudom, hogy bemehetnék és felírhatnám egy lapra egymás alá, de azzal még nem lennék előrébb... Szívesen veszem a priviket is. Már gondolom, mindenki unja itt ezt a témár rajtam kívül.

adrianya
 
 


Adrienn!

A privit elvileg elküldtem, remélem át is megy mihamarabb. Ha nem, akkor szóljál, s elküldöm e-mailben is.
Dehogy unjuk, hisz mindannyian jártunk ilyen, vagy hasonló cipőben. S azt hiszem mindannyiunk nevében írhatom, hogy örülünk, ha tudunk segíteni.
Teljesen természetes, hogy a legjobb dokit, s kórházat szeretnéd megtalálni, főleg, hogy volt már egy rossz tapasztalatod. Sok sikert a keresghéléshez, s kívánom, hogy a neked legmegfelelőbb dokit találd meg.

Jó pocakosodást és vigyázzatok magatokra!

Ui.: Tündéri mosolya van picifiadnak. :lol:

Üdv: Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Zsóka!

Mostanáig kerestem, de feladtam a dolgot, pedig jó pár oldalt átpörgettem: Anno leírtad Marcus szüléstörténetét?
Visszatekerve az oldalakat olyan furcsa, s egyben jó érzés volt pindurkának látni gyerkőckéinket :lol:.
Egyre nagyobb kedvet kapok a kistesóhoz :shock: :lol: :roll:

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Reni!
Köszi:)
A drukk is köszi rámfér ...a szociálpszich-ba még bele sem szagoltam.:(
A fiúk és Apa is alakulnak már a lázuk lement és jobban vannak .
Niki Tündéri:)

Zsóka
Köszi sajna jól látod diliház van :( és rengeteg elégedetlen ember
Nóri
A Peti idén már 10 éves egy kissé kinőtt már a babanetről bár már a tesók is lassan úgyhogy neki már nem csináltam vonalzót
a képtáramban vannak róla is képek.
Köszi már gyógyulgatunk.
Timi
Apa köszöni az érdeklődés már nem akar papot hivni:)mert jobban van lement a láza
A vizsgákra sokat készültem és örülök hogy a munka és a srácok mellett ilyen szépen sikerült vizsgázni.
Zsókáékra rájárt tényleg a rúd...persze még nálunk sincs vége most én jövök majd ....a doktorbácsim sikitófrászt fog kapni ha nem leszek egy napot is annyi beteg van.
Adri
Üdv.közöttünk
Az én orvosom Dr.Pálmai Bálint
nagyon kedves ,alapos orvos bárkinek nyugodt szivvel tudom ajánlani....de érdeklődhetsz a másik topicban is .
Vera

Kép
Kép
vera70
 
 


Köszi szépen az eddigieket.... A Dr. Pálmai Bálint-ról tud valaki mondani valamit? Sok jót hallottam róla is. (Kicsit fiatalnak gondolom. Ezzel nem a szakértelmét kérdőjelezem meg, hanem asszem nagyobb zavarban lennék vizsgálatokkor...) Természetesen várok más dokibemutatókat is. Jó érzés, hogy végre választ kapok kérdéseimre. :)

adrianya
 
 


Mircike!

Mesélj nekünk, hogy vannak Julcsiék?

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Nna most értem haza.

Szóval a lényeg, Barnus jóóól van! Legalábbis én nagyon sokkal rosszabb képre számítottam, és egy másodperc alatt megkönnyebbültem, amikor megláttam!!!

Az orrszondát már szinte természetesnek veszi, nem piszkálja, csak nehéz tőle őt fogni, mert külön figyelni kell rá, nehogy megfeszüljön.

A szája körül látszanak a külső varratok, de picik. A belső varratokat is láttam, amikor sírt, hát elég sok van, de már a műtét utáni duzzanat bőven lement. Jól regenerálódik. Tudja mozgatni a száját!!!

Ami gáz: se cici, se cumi. Hát ez a gáz. Inni még nem is tud nagyon másból, csőrösből is csak úgy lehet itatni, hogy félig-meddig, ne nagyon érje a sebet. Persze nagyon szomjas lehet, annak ellenére, hogy a szondán kap teát is.
Van ezzel kapcs. egy-két horror történet, hogy pl. az intenzíven tejjel csinálták a tápszerét, és az égési osztályon nincsenek egyáltalán felkészülve csecsemőre, ergó se tápszer, se babakád, se semmi. Egy fiú ápoló volt ott, mikor ott voltam, az kedves volt, dehát egyedül van.

Julcsi nagyon fáradt, persze először én is azon izgultam, hogy nem tolakodás-e, ha odamegyek, de nem az!!!! Konkrétan nem nagyon tud mástól segítséget kapni!!! És neki nem jár semmilyen kaja, persze ideje se lenne megenni, és úgyhogy én is hirtelen elhatározással vittem be neki rántott csirkemájat, csak úgy két kenyér közt, hát nagyon örült neki!!! Nóri nagyon fog örülni, bármit viszel! Reni pont ott voltam az sms-ednél, neked is örülne. Sőt pont azon izgul szegény, nehogy gondot okozzon ezzel!!!

Ringattam Barnust!!! :) Nagyon édes kisfiú. Picike, nyolc kilós, ugye még se ülni se semmi, úgyhogy most totál izomlázam van, mi lehet szegény Julcsinak!!! Én is féltem tőle, hogy sírni fog, mert idegen vagyok, de annyira uncsi neki a kórterem, hogy örült neki, hogy kisétaltam anyájával a folyosóra, Julcsi el tudott menni wc-re, én meg a csempén lévő matricákat mutogattam Barnusnak, kérem egy nyikk nem volt, nagyon élvezte. Édes egy tündérbogár. Aztán még cipeltem ide-oda, amíg Julcsi evett, meg csak úgy pihent.

Kis kezén volt egy branül, hát az most a legújabb kérdés, mert ki kellett szedni, nem tudták beadni az antibiotikumot, nagyon sírt szegény, és teljesen bedagadt a kis csuklója. De orvos sehol, majd este reméljük, hogy megnézik.

Szóval nyugodtan menjetek be!!! Minden fél perc jól jön Julcsinak!!! És a disznómájon kívül mást nyugodtan lehet vinni enni :) Kávét, csokit vittem, kávét nem iszik!

Jó lenne még egy kisebb, de fekvős babakocsi is, mert akkor tudná Barnust tologatni a folyosón, ami elég szűkös. Mondtam, hogy ha holnap Nóri vagy valaki nem tud bevinni, akkor én szívesen beugrom, mert nekünk van felesleges!!!!

Írjátok meg, hogy babakocsi ügyben mi van!!

Ja és persze mindenki üdvözletét köszöni, átadtam, kérdezte, hogy mi van a babákkal!!! Mondtam, hogy leültünk, mint az iszap :)

Ő is és Barnus is puszil mindenkit!!!

Megyek, majd jövök még éjjel. M.
mircike
 
 


sziasztok!

Nóri, kíváncsi vagyok melyik Bethesdában vannak! a Bethesda utcaiban, vagy arréb az Ilka utcaiban??? Mert mi Lizuval az ilkásban voltunk / oda járunk és tök furi de múltkor is olyan vki volt a neurológián akit mandulával műtöttek...meg még más is akit műtöttek... :arrow: szóval lehet h oda pakolnak baba-mamát ha csak ott van hely?????
naszóval kérdezd meg pls!
Mircike nagyon klassz h bementél!!! Remélem kiscsöppség már jobban van picit. jaaaj na nem gondolok megint bele az egészbe......... :roll: :? :oops:

A linket ha gondolod berakhatod :wink: ari vagy. bár ez igaziból a családnak/barátoknak szóló képes helyzetjelentés, hogy tudják mi történik velünk nap mint nap még ha nem is beszélünk.....

Zsóka de örülök h Marcus jobban van!!! Hurrá-hurrá már eszik finit!
:lol:
épp belegondoltam, hogy mennyire nem hiányzik egy ilyen hülye vírus amikor Lizinek amúgy is gyengébb az immunrendszere a szurik miatt...
apropó szurik :roll: megint sajna egyre több görcse van annak ellenére h tegnap kapott. pedig a szuri utáni nap (ma) nagyon szuper szokott lenni :roll: :cry: :cry: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry:
lehet h mégsem használ :cry: :cry: :cry: de akkor nemtom mi lesz velünk :roll: :cry:
na befejezem. rosszkedvből így is kijut mostanság.

végül egy kicsit vidámabb azért: Lizus amint épp a markolászás-fogdosás tudományát űzi! Ja újdonság: úgy alszik el h a pelus csücskét vagy a kacsát markolja közben!
annyira hihhhhetetlenül cukor!!! :lol:
Kép
lmkata
 
 


Mircike, nagyon jó hogy jól vannak. Már alig várom, hogy mehessek holnap hozzájuk. Én azt találtam ki, hogy viszek egy felhúzhatós zenélős bohócot Barnusnak, hátha az is leköti.

Babakocsink van! Ráadásul ugyanolyan mint amit BArnus használ. Át kell akkor szerveznem a vigyázást, hogy Zsolti bevigyen , de remélem sikerül és akkor visszük.

MOst rohanok.
puszi, Nóri

Kép
nóri8
 
 


Nóri: Felhúzhatósnak nagyon fog Barnus örülni!!! :)
Babakocsit tuti tudjátok nélkülözni?

Kata: B. utcaiban van, ott van külön égési osztály. Nagyon édi Liza!!! Ha inkább családi a napló, akkor persze nem!!! Nagyon jó egyébként, a blogterápiát javasolni is szokták, hogy könnyebben dolgozódjanak fel a feldolgozódnivalók... :) Ha kiírja magából az ember, akkor az már jó.

Na még majd jövök. Gyermekem természetesen végigaludta a kirándulásomat :wink:

M.
mircike
 
 


Sziasztok!

Mircike!
Köszönjük a híreket! :lol:
De jó, hogy jobban vannak Julcsiék!
Annyira jó, hogy be tudtál menni hozzájuk, meg hogy holnap Nóri is bemegy. :lol:
Tényleg elég horror, amiket írtál a kórházról. :( :evil:
Meddig kell bent lenniük?
Remélem a branül helye gyorsan rendbejön, s a szája is szépen begyógyul.
Szuper hír, hogy tudja mozgatni a száját. :lol:

Kata!
Lizacica annyira édes és szép! És milyen ügyes!
Nagyon jó a képsorozat!
Használnia kell ennek a fránya szurinak! Ha most éppen nem is ezt mutatja, de hosszú távon talán igen. Más megoldást nem említettek eddig a dokik, hogy mi van ha ez mégsem válik be? De ne is filózzunk ezen! Hatnia kell és kész!
Milyen link? Erről (is) lemaradtam valahol. :cry:

Nóri!
Puszi Julcsiéknak holnap is, s mennek a drukkok továbbra is!

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Mircike! jujj de jó, most olvasom h mik voltak bent Julcsiékkal!
Na azért örülök azoknak amitket írtál!!!

Nóri nagyon klassz h te is be tudsz menni, meg a bohóc, meg a babakocsi!!!!!!!!

Szuperek vagytok, biztos elmondhatatlan amit érez Julcsi h így segítetek neki! Ez most mindennél többet jelenthet neki!!!! (mármint persze Barnus gyógyulása után... :oops: )

Olyan megható!!!! Jajjjj na itt még elérzékenyülök, abba is hagyom!
:oops: :lol:

Mircike, tedd nyugodtan be linknek, csak mondtam h nem olyan szuperklassz színvonalas cucc mint a tied meg Zsófié, azaz sorry Samué :lol: hihi
blogterápia?? :shock: nem is hallottam....
lmkata
 
 


Mircike, igen tudjuk nélkülözni a babakocsit, mert most hogy hidegebb van, Farkas felöltözve széltében nem fér el benne.Mi most egy szélesebb kölcsön babakocsival nyomjuk. De Barnusnak bentre jó lesz.

Akkor jól tudom, hogy a Hungária körúton van az Erzsébet királyné és a Kacsóh Pongrác megálló között? Vagy hol van ez a Bethesda utca?

Kata, a képek ismét nagyon jók Lizuról. Hogy csinálod ezt az osztott képfelületet? Nem lehet hogy a frontot érzi Lizus és azért rosszabb most? hátha javul majd, ha egy kicsit megnyugszik az idő.
Nem is tudtam,hogy van blogod.

Mircike és Samu blogját is nagyon rég láttam már...majd azért szakítok rá időt.

Timi, a szakdoga témád és címed jó, de egy büdös szót nem értek belőle. :) :shock:

Hú, kicsit megkönnyebbültem, hogy jobban van Barnus.
Mosolyogjunk! :) :) :)

pusz, Nóri

Kép
nóri8
 
 


Timtomom :) köszi. pozitívan állok hozzá alapból, csak néha engedek meg magamnak egy kis hisztit meg negatív cuccot, de elhesegetem azokat a gondolatokat amint megint erőt gyűjtöttem :wink:
(ha nem használ a szuri, akkor még vmi gyógyszereket emlegettek... de nem is nagyon kérdeztem még utána, mert úgy állok hozzá h használ...)
link = Lizus blogja amit a családnak ír, írok, írunk ... izé :? kis képes beszámoló a mindennapokról, de nem minden nap, mert nem mindig fér bele az időbe :lol: még pocakosan kezdtem írni, de 2 post-nál nem jutottam tovább :lol: hihihi így aztán azt töröltem, és lett ez helyette nem rég :lol:
www.lizacica.blogspot.com
lmkata
 
 


mindig mire írok, ír még valaki akinek nem írtam... :wink:
szóval!

KÖSZI NÓRI! erre én is gondoltam már :arrow: front....... who knows... :roll:

nem reklámoztam na a blogot, de nem nagy durranás fabien és samu után :lol: :wink:
lmkata
 
 


Az előbb lehagytam, hogy hurrá, hogy Marcus sokat evett!!! :)

Nóri a Bethesda utca a Hungária körútra merőleges, a Kacsóh Pongrácnál, a Koós Károly sétány és az Ajtósi Dürer sor között, a Széchenyi fürdőnél, de http://www.terkep.t-online.hu
és itt írd be az utcanevet, és akkor jól látszik. Én is úgy találtam oda :)
Első emelet, folyosó végén jobbra :)

Timi: Nem tudja, hogy meddig kell bent lenni, reméli, hogy csak hétfőig, de valszleg a varratszedéstől és attól függ, hogy hogyan tudja megoldani az otthon etetést. Izé, ehet-e szájon át, akárcsak pépeset is.

M.
mircike
 
 


Sziasztok!

Mircike - hú nagyon jó, hogy jobban van Barnus. De jó, hogy tudtál segíteni Julcsinak. Ilyenkor szerintem a minden óriási segítség, főleg hogy neki nem tud senki segíteni. Kórházi állapotok :evil: Remélem mihamarabb otthon tudnak lenni a megszokott környezetben.

Nóri - nagyon sok puszit küldök Julcsinak és Barnusnak!

Kata - Liza sorozat gyönyörű. Annyira tetszik ez a montázs!

Zsóka - de jó, hogy a fiúk jobban vannak! Ha már étvágyuk van fél siker!

Vera - Krisztiánnak jobbulást, Neked meg nagyon drukkolok a sikeres vizsgához!

Timi - szegény kicsi Bala álla. Jól belilult. Gyógypuszit küldök neki is!

Rólunk - újabb tudomány Márk felállt! És sikerült is lefényképezni. A baj csak az, hogy nem tud lejönni és pár másodperc múlva segítségért kiált (ágyból járókából), remélem pár nap és megoldódik. Pénteken voltunk dokinál, mert csüt este még mindíg hőemelkedése volt, így 10 napig kell szedni az antibiotikumot.

Sok puszi mindenkinek és jó éjt!

Járókában

Kép

Hálózsákban

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Na itt vagyok végre, csak Nikkancsot pancsiztattam meg lefektettem!

Voltam bent Julcsinál!!!
Vittem neki vacsit :D Jó kis marhapörit csináltam az este dögivel(mert a kedvesem megkívánta és azonnalmegkkelletcsinálnomneki :roll: ), ma meg a változatosság kedvéjért züldbabfőzit. Remélem izlik majd neki! Sajnos elég későn mentünk (1/2 8 körül értünk oda) és rohanni kellett haza Niki miatt. Na de a lényeg, hogy én is megnyugodtam kicsit! Habár szegény Brnus folyamatosan nyöszörög, sirdogál és az meg nem jó mert akkor kinyitja a kis száját amit persze nem szabad és Julcsinak mindég vissza kell csuknia... Olyan édi kisfiú egyébként, olyan szívszorító egy ilyen kicsi fiút ilyen állapotban látni :cry: ... Szegénynek nagyon hiányzik a cumi meg a cici :( Nagyon remélem, hogy hétfőn jó hírek lesznek, muszály! A többit Mircike leírta!

Sajnálom, hogy Lizacicának nem hat ez a szuri... Azért hátha tényleg csak később jön ki a hatása. Nagyon szorítunk ám neki!!! Nagyon cukimuki és ügyes a kicsilányka!!!!

Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


GRATULÁLOK MÁRK ÚJ TUDOMÁNYÁHOZ!!!! Nagyon aranyos a hálózsákos képen :D És tessék mostmár meggyógyulni!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


De jó Reni, hogy voltál bent!

Panni, Márknak gratulálok az álláshoz!!!!! Milyen magas!ugyanilyen járókánk van és Farkasnak csak a feje búbja látszik ki belőle.

Kép
nóri8
 
 


Nna megint itt :)

Panni: Gratulálunk az ügyes Márknak! :)

Reni, de jó, hogy be tudtál menni! :)

Timi: Van fi-reléjük, megkérdeztem. Meg is egyeztünk benne, hogy anélkül még durvább lett volna a helyzet...

Még Nóri kérdezte az alvást, hát nem nagyon alszanak. Szegény Barnus, ahogy Reni írta, főleg a cici-cumi hiány meg a nyilvánvaló fájdalmak miatt gyakorlatilag csak kézben van el, még ott se biztosan. Talán 1-2 órát aludt éjjel is. Julcsit, meg gondolhatjátok, hogy annyit se... Attól fél, hogy éjjel beájul és nem fog felkelni és Barnus maga alá gyűri a szondát, meg ilyesmi..., de úgyis fel fog kelni szegény...

Meg még a szomszéd szoba... üvegfallal leválasztva, igaz, hogy van rajta függöny, node minden áthallatszik. Valamelyik szegény kis beteg felsír hajnal kettőkor, Barnus persze egyből felkel az amúgy se mély álmából.

Amikor eljöttem, akkor elszenderült, olyan édes volt, dehát szegény Julcsi ölben fogta, lámpát ugye le kell oltani, valami párnát maga mögé tenni, és miközben fogja a fel-felriadó Barnust, semmi mást nem tud csinálni, úgyhogy nyilván ebben fárad el legjobban...

Nem tudom, hogy más osztályok mennyire vannak felkészülve csecsemőkre, de itt pl. az ápoló fiú, miután az intenzívről valahogy szerzett tápszert, a csapból eresztett hideg vizet. Meleg nincs. Julcsi nézett... fiúnak abszolúte új infó volt, hogy meleg kéne... (Esetleg felforralni? Hihetetlen.) Mondjuk van vízforralója Julcsinak, de pl. fürdetéshez mi van? Szóval ezer ilyen hülye apróság. Amit a pénztelen egészségügyben végülis meg lehet érteni, no extra igény, dehát egyedül végigcsinálni nagyon gáz.
A kötsög tápszergyártók meg gyógyszergyártók igazán finanszírozhatnák sokkal jobban a gyerekkórházakat. De asszem Julcsi férje este már vitt be hypoallergén tápszert, ja, merthogy nem is hypoallergénjük van. Műtét után... döbbenet.

Szal összegezve a Bethesda ügyet, emberileg biztos okés az egész, de az anyagi részét hagyjuk...


Kata: Blogterápia szót végülis nem tudományos cikkben olvastam :) Az egyik általam linkelt anyukának ajánlotta a pszichológus, hogy írjon naplót minden nap, amikor adoptálta a kisfiát. És nagyon jó ötlet volt. Nem konkrétan blogról volt szó, de ma már egyszerűbb blogolni, mint füzetbe írni.

Nóri várjuk holnap a beszámolót!!!

Mindenkit puszilok. M.
mircike
 
 


Panni !! Jajjj de cuki Márk! Jaaaj annyira jó érzés lehet látni hogy egyszercsak hopp és már áll is !!!!!
:lol: 8) :lol:

Ja Nóri a mixet úgy csinálom h összerakom a képeket - az i-view képnézegető progiban van ilyen lehetőség......

Reni ügyi vagy a vacsival!!!! :lol:

mi az az fi-relé???? az a földelés vagy mi? :shock: sorry, hülye, tudja.... :oops:


Mircike, ott az ilkában is a neurológián úgy van h a szülők dobtak/dobnak össze csomó mindenre pénzt. nem a nővéreknek, hanem mindig egy valaki körbemegy, felírják, főnővér átveszi, szóval igazolják h nem az teszi zsebre aki gyűjti...
ebből van mikro, meg most a klímára gyűjtenek h meg tudják szereltetni.
naszóval így megy ez.
de ott azért nagyon felkészültek csecsemőkre is... mondjuk láttam a kiskád meg egy csomó minden ikeás. azokat is egy régebbi gyűjtésből vásárolták be asszem......

na megyek, jó éjjeleket!!!
pusza
lmkata
 
 


Sziasztok!

Panni!
Nagyon ügyes Márk, s milyen édes!

Reni!
De jó, hogy Te is bementél!

Mircike!
Fi-relé: Hajaj... Én azt hittem jobban véd egy ilyen kütyü. Azt hiszem naív voltam e témában. :oops: Vagy valami más gond volt Julcsiéknál. Nem tudom. Nem mesélte Julcsi, hogy szakadt ki az a vezeték? Apum (érintésvédelmi ellenőr is) elég hihetetlenne tartja, hogy hogy tudott kiszakadni. A fi-relé védőmehanizmusáról majd kifaggatom holnap.
Ez a kórházhelyzet olyan szörnyű :cry: :evil: .
Tényleg az egészség mindennél fontosabb. Mert az ittheni kórházhelyzetek mellett már a kórházban sem érezheti lassan biztonságban magát az ember.

Sajnos ez az aludni nem tudás tényleg idegileg kimerítő dolog tud lenni. nem véletlenül számít kínzási módszernek a mai napig l. a kémeknél.

Julcsiéknak lehet, hogy a vízforraló helyett egy vízmelegítőt be lehetne vinni, ha valakinek van ilyen felesleges most (nekem sajnos nincs ilyenem). Ezt csak azért írom, mert én ezektől a régi típusú vízforraloktól félek mindig, hogy vízbe áram alatt lévő fém dolgot dugni, mégha van egy műanyag nyele, akkor is. Brrrr.... Bár tudom, a modern vízmelegítők is ilyen elven működnek, de azért mégis, ott nem az embernek kell az áram alatt lévő kütyüt a vízben lötybölnie. De lehet, hogy ez csak az én parám.

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Szia Kata!

Hát igen. Nem semmi ez a dobjuk össze a kórháznak. Még nem is hallottam ilyenről, de végülis alkalmazható ötlet, s így tényleg előrébb vannak.

Fi-relé:
(Internetről idemásolva, nem értvén hozzá. 8) )
"Vigyázz 220V!
Életmentő lehet! Áramütés ellen alkalmazz életvédelmi ("fí") relét! Ez a kis berendezés már többször megmentette az életemet. Hazánkban csak bizonyos helyeken kötelező a használata, de minden lakásba, műhelybe, nyaralóba érdemes beszerelni!
A berendezés megvéd az olyan esetekben mint pl. amikor az elektromos fűnyíró elvágja a vezetékét, vizes hajszárítóhoz vagy földzárlatos mosógéphez ér valaki, illetve ha valaki a konnektorba dug egy tűt (gyerek!).
Nem véd meg akkor, ha egyszerre fogjuk meg a fázist és a nullát (pl. két tűt dug valaki a konnektorba).
A FI relé működési elve: a szerkezet figyeli a fázis és a nulla vezetéken folyó áramerősséget és ha a kettő nem azonos (azaz valahová máshová folyik az áram) akkor a biztosíték lekapcsol. A relé olyan gyors és érzékeny, hogy jó esetben az áramütött nem is érzi, hogy majdnem meghalt!
A biztosítékra hasonlító kis berendezést közvetlenül a villanyóra után kell elhelyezni, plusz áramot nem fogyaszt. A FI relé szinte minden elektromos boltban kapható. Villanyszerelővel érdemes felszereltetni. Javaslom a 10 vagy a 30mA (miliamper) érzékenységűt."


Hogy van Lizus? Mikor mentek legközelebb szurira?
Még korábban akartam reagálni irományodra:
Olyan ügyesek vagytok. Az, hogy a rohamok idején nyugodt tudsz maradni, s higgadtan kezeled a helyzetet, a legjobb amit tehetsz. Lizunak erre van szüksége. Ez egyáltalán nem az érzéketlenné válás jele, hanem a maximális törődésnek. Úgyhogy le a kalappal előtted! És sok energiát és kitartást a további kezelésekhez!
Remélem a tornát is mihamarabb el tudjátok kezdeni, mert az nagyon sokat segít. Hova kell majd mennetek tornára? A Gézengúzhoz?

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?