Sziasztok!
Bárány!
Ez most nagyon Besenyő családos volt. Borsóleves borsófőzelékkel, értitek!
HAHAHAHAHAHA!!!
De tényleg jó hogy jó kedved van.
Noémi!
Szóval a barátnőmmel azért vesztem össze, mert: (kicsit hosszú lesz).
Kezdem ott, hogy 16 éves korunk óta ismertük egymást. Együtt szerencsétlenkedtük végig a kamaszkorunkat és együtt szenvedtünk a nővé válás gyötrelmeitől (pasik stb...) egyikünk se volt az a pasizós fajta, és mindent megosztottunk egymással. Aztán 19 éves korunk körül egy munkahelyen dolgoztunk, és kiderült, hogy a csaj viszonyt kezdett egy családos pasival aki akkor kb. 45 éves volt. Hozzáteszem mindig is az idősebb pasikat nézte ki magának, apakomplexusa volt. Én ráadásul azt a pasit kifejezetten utáltam, ellenszenves undorító fazon volt. Cikiztem is a b.nőmet rendesen, de persze nem érdekelte. Mondtam neki ne csinálja mert rossz vége lesz. A pasi nagy nőcsábász volt. Aztán mivel nem álltam mellette a pasizásban (én a "nagy Ő"-re vártam, röhejes de így van), már úgy folytatta hogy nekem nem is mondott el sok mindent. De hát szive joga, magánügy. Viszonya volt még a nőgyógyászával is, és azzal dicsekedett később hogy még a vizsgáló székben is csinálták. Majdnem elhánytam magam. Meg mindenféle taxisokkal, stb. Időközben huszonévesek lettünk, és nekem még nem volt igazi barátom, sőt semilyen, mert ami volt az plátói volt, vagy nem jött össze és többnyire egyedül voltam. Ezt aztán éreztette is velem rendesen, és kezdett rohadtul elegem lenni a pasiügyeiből. Mondtam is neki, hogy nem érdekel. De állandóan jött hozzám, és dicsekedett. Aztán amikor nekem lett barátom, akkor cikizte és azt mondta nem hozzám való stb. Baromira untam. Hiába mondtam neki hogy ez az én dolgom. Ez hosszú évekig így ment. De emellett egyéb témákban, egyéb téren tök jól kijöttünk, jókat röhögtünk stb. összejártunk, főztünk, zenét hallgattunk, jókat beszélgettünk, amikor éppen nem a pasik voltak terítéken. Aztán megismerkedett ezzel a 62 éves fószerral, és közölte hogy ő milyen boldog (jó hát legyen, az ő dolga), és gyereket akar tőle. A pasinak már volt két felnőtt gyereke, és unokái is. Ráadásul láttam, nem is volt egy nagy szám, sőt úgy is mondhatnám, az az igazi 62 éves fazon, ráncos, löttyedt, nagydarab... Ízlések és pofonok... Hát nem is tudom, engem a hideg rázott volna ki ha hozzám ér, nekem mindig is inkább a velem egyidős, vagy picivel fiatalabb pasik jöttek be, az idősebbek már nem annyira. Időközben én is megismerkedtem a párommal, (fél évvel fiatalabb nálam
) és ekkor már alig-alig találkoztunk a csajjal mert mindkettőnknek fontosabb volt a magánélet. Aztán amikor bejelentkeztünk az esküvőre, értesítettem a b.nőmet hogy mikor lesz, tehát jó előre szóltam neki, sőt meghívót is kapott. Mondta hogy mindenképpen eljön. Aztán előtte 2 nappal írt egy sms-t, (még csak fel se hivott) hogy nem tud jönni mert nyaralni mennek és pont így jött ki. Na én ezt persze nem hittem el, és nagyon berágtam!!! Mert szerintem féltékenységből nem jött el, féltékeny volt arra, hogy én férjhez megyek, előbb mint ő!!! Ez tuti, ezer %!!! Ugyanis korábban mondta, hogy a barátja nem akarja elvenni. Arról nem is beszélve, hogy miért pont akkorra időzítette a nyaralást, amikor az esküvő volt, mikor már hónapokkal előre tudta, mikor lesz? Kicsit gyanús, nem? Ezek szerint fontosabb volt a nyaralás (ha volt egyáltalán, de szerintem nem volt, csak egy ürügy). Az esküvő után egy héttel megint sms, hogy megjöttek, és mi van velem? Visszaírtam egy nagyon velőset, hogy jól vagyok. Aztán odáig fajult az sms váltás, hogy megírtam, nekem a férjem fontosabb mint ő, erre visszaírt hogy akkor menjek a p..-ba a férjemmel együtt. Szó szerint. HÁt itt telt be a pohár, és itt ért véget számomra a 17 éves barátság. Kibújt a szög a zsákból, sosem gondoltam volna, hogy ennyire primitív.
Na erről ennyit. Nem is választoltam neki, és azóta nem tudok róla semmit. De nem is érdekel. Egy közös ismerősünktől tudtam meg 2 éve, hogy terhes, és azóta megszületett a kislánya. Valószínűleg neki is szállították a hírt, hogy nekem is megszületett a kislányom.
Szép?
Bocs, kicsit hosszú lett. De ez valahogy azóta is egy tüske bennem.