Új privát üzeneted érkezett!

Bubek, mi is remekül éreztük magunkat nálatok (bocs, hogy lefárasztottunk, megpróbáltál ugyan alamuszin ásítozni, de én mindent láttam!), ráadásul egyszem lányom felszabadulva visongott, így most már van élő tanú arra nézvést, hogy ő sem köztéri szobor.

Az autósülés meg borzasztóan komoly konstrukció, valóságos trónus, hazafelé már el is szenderedett benne pötyikénk. Becsatolni is sikerült, bár pont a monumentalitása miatt kissé elbizonytalanodtunk, mikor bekötöttük őt, hogy hátha nem tudjuk majd kikötni. Aggodalmamat még csak fokozta, hogy Nokiapa egész hazaúton elábrándozott arról az eshetőségről, hogy ha nem szedjük össze minden technikai érzékünket, esetleg Noki ebben az autósülésben fog frissnyugdíjassá cseperedni, de aztán ezt a vonzó perspektívát elvetettük, és mégis kiszabadítottuk a profi fogságból.

Sajnálattal osztozom viszont a többi család fájdalmában, amiért is ezúttal nagyon kevés fotót tudtam csak készíteni (a hangosan éljenzőkre most szigorú tekintettel nézek), mivel a tali első 10 percét követően gépemből elfogyott a muníció, az elemek pihenni tértek. Így van kb 5458992387928475927 db képem Szonjáról és Bubekról, mint akik a legközelebb tartózkodtak hozzánk fizikálisan (nem vagyok kényelmes, ugyan dehogy), és kb 1 kép a maradék 12 családról. Kéretik ezért alkotásaimat a szokottnál is jobban (köhöm) megbecsülni.

Most pedig visszavonulok sötétkamránkba kicsinyítés céljából, majd pedig kis idő múlva jelentkezem a fotótörténeti műremekekkel. Addig is feszülten figyeljétek a képernyőt.

Kép Kép
coolasa

Szóval akkor Szondzsi kalandjai:
Kép Kép Kép Kép

Kép Kép
coolasa

Csapó 2

Kép Kép Kép

Most következnek Szondzsi ANYUKÁJÁNAK a kalandjai 4 felvonásban (najó, nem, csak 1etlen picinyke képecske)

Kép

Kép Kép
coolasa

Néhány avatargyanús fotó Bubekcsaládról:

Kép Kép Kép

...és néhány szokásos...
Kép Kép Kép Kép

Kép Kép
coolasa

A legjobb minőségű fotóm jumamról, Tücsiről...Ilbáról és Pesztiről már fel sem merem tenni, gondolom ezért most hálásak...

Kép
Kép

Néhány "futottak még" kategóriás kép az ártatlan gyermekekről, akik ennél többet érdemelnek...
Kép Kép Kép Kép

Kép Kép
coolasa

Szétnézés a Kormicsalád házatáján....
Kép

1, azaz EGY tétel anya, egy tétel apa....
Kép Kép

...jut eszembe apa: ha harc, hát legyen harc!
Kép

Kép Kép
coolasa

Pesztiék megúszták ezúttal ennyivel:
Kép

Vanília, ugye hogy jó lett ez a kép?
Kép

...legalábbis az előzőnél van alibim, hogy mért nem lett jó....
Kép

A te anyukád is itt van valahol? Kép

Könnyfakasztó történet egy pink bili örökbefogadásáról...
Kép

Kép Kép
coolasa

Sallai "lécci-simogassátok-meg-a-pocakomat" Edina:
Kép

K. Eszter budapesti lakos észrevette, hogy fotózom, ekkor fojtogató mozdulatokkal felém közeledett, majd minden elhomályosult (igen, jól olvassátok), a többire Biztos Úr nem emlékszem.... Kép

Kép Kép
coolasa

konyec filma

Kép Kép
coolasa

Tücsi,
Azt mondtad, hogy Görgő még nem áll. Akkor Jumam 2. képen mit csinál??? :wink:

Egyébként tök jók a képek, van néhány kedvencem is. :D

Sasha,
Azta, de megnőtt Gergő! :shock: :)

Cool,
Szóval Vuka mondta, hogy ők meghosszabbítják a fenyőharaszti kirándulásunkat. A. erre felvetette, hogy akár mi is megtehetnénk ezt. Válaszom igenlő volt, de miután este számolgattunk, rájöttünk, hogy 3 hét alatt 2 nyaralás nem fér bele a keretbe. :roll:

Képzeljétek, Beni mindig meglep valami újjal. Életében először kifolyt a pelusból a pisi reggelre. :shock:
Pedig csak 1x szopizott, nem tudom hogy csinálta.

Tegnap meg annyit "borsót főztem ...", hogy ma Beni azt kapott, szerette. :D
És sétálni sem voltunk, mert nem mertem elindulni, de így végre leszedtük a fát.

Kép
Kép
Kép
ilba

sziasztok,

Sasha,
egyre jobban sajnálom, hogy nem jártok ti is el a klubba...tök jól tudnának játszani a fiúk! Nagyon jó képek! Ti nem jöttök Fenyőharasztra egy napra?

Cool, nagyon jó képek!
És Ilba képei is nagyon királyak!

Vuka, megszületett a döntés az éjszakák számáról és hogyanjáról?
Megkérdeztem telefonon, és igen, üdülési csekket is elfogadnak.

Eszti, és mi van akkor, ha a bútorozás után du vagy estefele jöttök utánunk? Az nem jó? Jaj, nehogymár ne gyertek!!! Annyira jó lenne!!! Én már alig várom! :wink:

na mindjárt teszek én is képeket...

Kép
----------------
B&M
bubek

képek a taliról most komment nélkül...:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek délben írtam e-mailt, mert a Bnet nem üzemelt.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Ilba,
nagyon régóta (kb 5-6 hónapja) először nekünk is kifolyt az éjjel a pisi...hajnalban át kellett öltöztetenem Marcit... :shock: egyszerre pisiltek sokat...

És megvolt nálunk is az első komolyabb sérüléses baleset... :cry:
Marcira rádőlt a lenyitható ágyneműtartó...pedig nem lett volna szabad rádőljön mert van egy rejtett um. zár, ami a mellette lévő szekrényből zárja és csak elég kombinatív módon nyithatná magára így MArci...Háát, cikerült annyira rángatnia az ajtaját, hogy rádőlt a bútórlap - jó nehéz másfél nm-es ajtó....én épp a másik szobában pakoltam, amikor meghallottam az ajtórángatást, aztán a puffot, aztán az éktelen sírást...szegénykém, van egy fél tenyérnyi lilás folt a bal sípcsontján, és rajta némi véres horsolás....ha hozzányúlok, vagy ő térdre esik- ami nála elég gyakori mostanság - szóval akkor már görbül a szája és elkezd sírni, ahogy fáj...szegény...pedig Marci tényleg csak akkor sír, ha valami nagyon fáj neki...úgy sajnálom.... :cry: meg közben örülök is, hogy ennyivel megúszta, mert tényleg egy elég nehéz lap az... :evil: ráadásul amikor pelust cserélünk, nem tudom úgy fogni a lábát ahogy szoktam, és ma már egyszer elfelejtettem, hogy hogy fáj neki, és pont ott fogtam meg.... :evil: ott szídtam magam, meg esedeztem MArci bocsánatáért... :oops:
Hát ez van. Még este kicsinyítek a Nki-Cool látogatásból is képeket, de mostmár nem, mert nemsokára MArci felébred.

Beszéltem a szállóval, vasárnapig ígértem, hogy külön-külön családonként összeszedem, hogy kinek milyen igénye van (szoba, ebéd, csak reggeli, babaágy, stb) részletesen, és akkor vasárnap mindent elküldök mailen.
Lesz egy vadászbál állítólag este (minden évben ekkor van), de azt mondta a csajszi, hogy úgy leszünk elhelyezve, hogy nem nagyon fogja a gyerekeket zavarni, és hogy nem lesz hajnalig, mert nem kértek szállást sem a vadászok, csak vacsora, és zenés est lesz. Hát, reméljük, tényleg nem zavarnak majd... :?

Na megyek...

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek, engedd meg, hogy mi is önjáróak legyünk, és legalább a saját dolgainkat ne neked kelljen intézni. Úgyhogy összefércelek egy táblázatot, és egy tervvel, hogy ki-kinek küldje tovább láncban kitültve saját magára vonatkozóan, mindjárt útnak is indítom a "(szoba, ebéd, csak reggeli, babaágy, stb)" kérdéskörben. Te meg addig puszilgasd Marci bibis lábát.

Kép Kép
coolasa

Cool,
oké, de én legyek az utolsó...és vasárnap délig érjen hozzám a táblázat, rendben?
Köszi!!! :wink: :)

(nem puszilgatom, mert fáj neki nagyon :cry: )

Kép
----------------
B&M
bubek

Elindult a táblázat, Ilba folytathatod a sort.... :wink:

Kép Kép
coolasa

ja infóként: 2 db franciaágyas szoba lesz szabad, az összes többi ami 2 ágyas, az tényleg 2 ágy, amit össze lehet tolni.

Kép
----------------
B&M
bubek

Ja, és ne kezdjen most mindenki vadul táblázattöltögetésbe (kivéve Ilba), csak ha hivatalosan odaért hozzá a staféta, hogy ne kelljen a végén összesíteni, hanem 1 táblázat forogjon végig.....

Kép Kép
coolasa

Bubek, van arról infó, hogy kártyával lehet-e fizetni, vagy vigyünk kp-t?

Kép Kép
coolasa

lehet kártyával is. ennek az oldalnak a legalján van, hogy mit fogadnak el: http://www.fenyoharasztikastelyszallo.hu/offer.php

Kép
----------------
B&M
bubek

Cool,
most olvasom ezt, a levelet meg már megkaptam. És továbbítottam is Vukának :oops: :lol: Addig kellett volna várnom, míg Natasától meg nem kapom? Ahhh! Ezt nem tudtam. Sorry.

Kitöltök én meg továbbküldök mindent, de szinte tutibiztos, hogy nem fogunk menni :?

Kép
mancs

Hihi, tényleg.
Még szerencse, hogy odarajzolták, olvasni úgysem tudok.

Kép Kép
coolasa

Mancs, no problémo, 2 táblázatot könnyű összefésülni, 2 szálon meg végülis még gyorsabban pörögnek az események, nem okoztál tredzsödit.. :wink:

Kép Kép
coolasa

Dia, Natasa, küldtem nektek mailt, de ha mégis ezt olvassátok előbb: mindketten nekem küldjétek majd a táblázatot, Natasa a névsor elejével, Dia a névsor végével, és akkor még összefésülöm Bubeknekküldés előtt.

Kép Kép
coolasa

Na, sétából megjöttünk, uzsi is megvolt, már töltöm is és küldöm is, amit és akinek kell. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Jelentem továbbítás megtörtént Gabiék és saját adatokkal. :)

Kép
Kép
Kép
ilba

Jelentem Én is küldtem Coolnak.
Natasa!
áááá,még nincs szemmel látható változás(még csak 3 kilót fogytam).Majd a talin már remélem észrevehető lesz. :wink: Pusssz

Kép
Kép
lldicsi

én is küldtem cool neked. meg bubeknek is
jumam

Sziasztok!

Engem tessenek kihagyni a sorból, már szóltam előre, hogy nem megyünk. Bár ha tévedésből jön, akkor továbbítom a levelet.

Pelenka: hogy tudom azt irigyílni, akinek gondot okoz, ha nagy ritkán kifolyik a pisi! Nekem lassan pirosbetűs ünnep, ha reggelre Levente nem ázik a pisiben. Kedden voltam pelenkára vadászni: Rossmann: minden kapható pelenka kipróbálva, folyat. Brumimaci szintúgy. DM megpróbáltam a sajátmárkát, 2 éjjel nem folyt(!) 3. igen. Holnap veszek kiprobálni a Pampers Sleep and Play drágaságot, ha az sem, akkor jönnek a bugyipelusok. S addig is hegynyi mennyiségű pizsamát és bodyt mosok.

Szintén pelus: most olvastam a babaszobán, hogy a hétvégén (most péntek szombat vasárnap) 3 napig a Tesco lila csomagos pelus 1499 Ft lesz (ált. 2500 szokott lenni) Ez a maxi plusz méretben is 30 Ft/darab ár alatt van. Benedeknek ezt használom, szerintem egy normál gyereknek jó.

Ma itt volt anyósom, tök jól lefoglalta Benedeket, és ráadásul hozott kajákat, amiket még B. meg is evett! Komolyan, az ilyen nagyanyai akciók mentik meg az idegeim maradékát, ami a Benedek (nem)evési szokásai miatt maradtak.

Szórakozzak képkicsinyítgetéssel, vagy elég az a link, amit este adtam?

Sasha,
olyan jól néznek ki a fiaid, olyan egy kaptafára készültek. Én nagyon szerettem volna régebben, ha hasonlítanának egymásra a fiúk, de nálunk ez annyira nem jött össze. Egyszer egy hiperben találkoztunk egy családdal, 3 fiú, mintha stencillel készültek volna, nekem nagyon tetszett.
Benedeknek pont olyan fogmosópohara volt, mint Dani kezében van (a héten kapott másikat) sőt, asszem még a fogkeféjük is egyforma!
Gergit mázsálták mostanában? Olyan szép pocakos, mint Levente :lol:

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Ja, Kormi, a képeket megnéztem, szerintem elég, hgoy oda feltöltötted, klasszak. (Én nem hallottam, hogy nem jöttök a kirándulásra, brühi, de örömmel olvasom, hogy továbbítod majd a levelet ettől függetlenül, és nem bojkottálod az akciót :wink: . Bevallom, reménykedtem vmi ilyesmiben).

Sasha, rólatok meg megemlékeztünk 1perces néma felállás keretében tegnap Bubekkel és Tücsivel, hogy mostanság sokkal ritkábban látogatod ezt a topikot, mint régebben. Csak nem dezertáltál????

Kép Kép
coolasa

Leventének boldog 11-et!!!!!

Kép
mancs

...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

kopp-kopp...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

szabad :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

GABUUUUUUUUUUUUUUUUUS

Kép Kép
coolasa

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

... ÉS AKKOR MOST MENJ SZÉPEN VISSZA ODA, AHOL LEVÁLTÁL RÓLUNK (2002 MÁRCIUS KÖRNYÉKE) ÉS OLVASS SZÉPEN MINDENT EL...ne kapkodj, kikérdezzük.

Kép Kép
coolasa

Coolasa, Kormi, és mindenki!

Nem dezertáltam, micsoda badarság! Egyszerűen el vagyok úszva, reggel is csak a képeket tettem fel... aztán írni már nem lehetett, mert a DAnci rángatott, mivel közben felébredt.

Sajnálom, de nem megyünk a Fenyvesizére...:( Anyagi körülményeink nem teszik lehetővé ugyanis végre valahára több éves nyomorultul alvás után végre vettünk normális matracokat. Sultán matrac, az IKEA-ból. Amelyik most van akcióban 50-ről 24-re. 28 cm vastag és önmagában is majdnem olyan magas, mint egy ágy. És több éves hátfájással ébredés után igazi felüdülés volt rajta aludni. NEM FÁJT SEMMIM mikor felébredtem! El se hittem.
Gergi majdnem 11 kg és 73 cm. Dani nem tudom milyen magas, de a bölcsiben lemérték és 23,6 kg volt a hét elején.

Ezek voltak a jó hírek. A rossz hír, hogy két és fél hét bölcsizés után Dani beteg lett. Kedden hallottam mikor mentem érte, hogy furcsa a hangja... de sokat rohangált, csatakos is volt a haja, nagyon megizzadt, gondoltam amiatt és el is múlt. Szerdán ismét, csak kissé erősebben be volt rekedve. Estére elkezdett köhögni és prüszkölni. Késő estére már úgy köhögött, hogy ki is taccsolt az erőlködéstől. Másnap reggelre alig hallhatóan elkezdett sípolni.... Doktornénink már csak röhög mikor beállítok a kész diagnózissal a fiammal kapcsolatban és neki csak helyeselnie kell a gyógyszerszedéses tippjeimre. Tehát asztmás jellegű hörghurut, még az elején, de az, a torka szerencsére nem piros, de Ventolin, Pulmicort, köptető és orcsepp és orszíváss... Most várom, hogy mikor durran be a füle, mert hibáa voltam a hétvégén optimista, még szoltak is, hogy el ne kiabáljam a dolgokat, de nem hittem benne, hogy el lehet kiabálni... pedig kellett volna, tehát most sem hiszem, hogy kivételezne vele a fülbaj. cc. egy hónapra saccolom, mire meggyógyul.

megyek mert még egyik se lett megfürdetve, lehet csak mosakodás lesz, úgyse voltunk ma sehol és én is álmos vagyok, hív az ágy. Apa persze bevacsorázott és közölte, hogy akkor most megy filmet nézni, mert most jön valami és azt szeretné látni és most magára csukta a hálószoba ajtaját és döglik azon a nagyon kényelmes ágyon és lesi a tv-t!!!! :evil: Ja és a délután alvásáról ne is beszéljünk, na mindegy. Ez van. Előttem még ugye itt lenne a fürdetés és az altatás és persze egyszerre a 3-at. Szoktam élvezni.

Bocs, hogy panaszkodom, de ezért se írtam, mert csak nyafogni tudnék... :oops:

Kép
sasha

A Julcsis támaszkodós kép nagyon eltalált.

Kép Kép
coolasa

Ja, Sasha, hogy csak a nagycsaládosok hadirokkantsága gyűrt le egy félidőre? Az mindjárt más. De még nincs veszve a meccs!

Kép Kép
coolasa

Bubek,
Szegény Marci! Jó, hogy nagyobb baj nem történt.

Eszti,
És vadászbálba nem mentek? :lol: :wink:

Kormi,
Benedek már csak éjszakára kap pelust, vagy még nappalra is?

Levente! Neked is már csak 1 hónap!
Mennyi szülinap jön megint! Tök jóóóóó!

Beszarás Julcsiról milyen képek vannak! :D

A 7gabonás milyen márka?

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztoooooooooooooooooooooooooooook!

Hülye alaplap!!!! :evil:

De már itten vagyok! Hiányoztatok! Köszi az sms-es és játszótéri infókat mindenkinek! Bár ejnye-bejnye, hogy nem említettétek, hogy Natasa túl van a műtéten. De nem haragszom, mert rendes vagyok! :twisted:

Sajtika, gratulálok! Zsófi nem mondja még, hogy "ottttttt a kistesóóóóóóóm!"? :lol: Megzabálom, ahogy dumál!

Jucusnak is gratulálok Borihoz, jó hamar megszületett!

Remélem idén nekem is lesz második vonalzóm. :wink:

Most dobok pár itthoni képet a művésznőről (aki anyukája lánya, rossz mint az ördög), aztán elolvasom a 62768911345 db olvasatlan mailemet.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép
Kép
Kép
Kép

Cool, ismered a Nagy Feró dalából azt a részt, hogy: jaj, de vicces, ha-ha-ha? :evil:
Ezzel jól el is rontottad a szép üdvözlést, miszerint: Gabuuuuuuuuuuuus!
(Na jó, nem is.) :wink:

Képzeljétek, a barátnőm, aki Jumamnak kűűűűdte a fürdőszéket babát vár! Ez azért olyan "nagy szám", mert ő is régóta szeretett volna, jó sok éve már, de valami mindig közbejött, ami miatt halasztani kellett. A kis butája akkor mondta meg, mikor sorban álltam a közértben, így még hangosan hurrázni sem tudtam, pedig mondtam neki, hogy visszahívom 5 perc múlva. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Cool,
nem akarok akadékoskodni, de lerítt a táblázatos mailedről, hogy jogot tanultál.... :wink: na jó ez csak vicc, de miért is nem excelben vana táblázat? És közben már láttam Jumam levelét, akinek átjöttek az ékezetek, így nem kell dekódolnod amit visszaküldtem.
De még mindig tartom magam ahhoz, hogy ÉN AKAROK LENNI AZ UTOLSÓÓÓÓÓÓ!!!!!! MERT ÍGY ÉRTELMES, UI ÉN KÜLDÖM EL A FOGLALÁST. tehát én nem küldöm majd tovább bárkitől is kapom, mert most pl. Jumamét megkaptam úgy hogy abban csak ők vannak benne, és a Faludi család. De akkor a sor nincs meg, a lánc nem él. Na mindegy, amikor lesz egy közel kész táblázatunk, akkor majd kérdezek inkább mindenkitől, hogyha valamit nem tudok. Kösszencs.

Gabíííííííííííííííííííííííííííí!!!! Hurrá!!!!!!!! És király lett a gép? Csak alaplap gondotok volt? hurrá!!! Nagyon vagány képeket csináltál te is megint!

Kormi, a tieid is tök jók, csak elfelejtettem írni.

Ja azt akartma kérni, hogy Marciképeket elküldenétek mailen? Én is küldöm majd, még a múltkori talival is tartozom... :oops:

És akkor képek Noki-Cool-Bubekcsalád klikkesedésről, tegnapról:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

ezt meg csak úgy, ma Marci kapott a kezébe egy fél banánt, és ez lett belőle... :lol: :
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Gabuuuus, sziiiiiaaaaaa!
Végre itt vagy!

Ilba,
a 7 gabonás pép Milupa.

Tescoban holnaptól lesz akció (vagy már mától? :roll: ) Frutapura 399, Milupa tejpépek is 600 vmennyiért lesznek.

Kép
mancs

Ja még azt akrtam megjegyezni: Noki szereti a zöldet. :lol:
Az összes játék ami a kezében van a képeken- mind zöld....

Kép
----------------
B&M
bubek

Mármint Noki a mi zöldjeinkkel szimpatizál... :wink: (nem a klub zöldjeit)

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubeket közben már megnyugtattam, hogy a lánc-levél hogy-hogynem ( 8) ) több szálon fut, ezért ő lesz az utolsó, kívánsága szerint. Biztosított róla, hogy megnyugodott, és megígérte, hogy az idegnyugtató piruláit is félreteszi egy orácskára. :lol:

A többieknek a klikkesedés fotóillusztrációjaként elmondanám, hogy a noki kezében szorongatott zöld-világosbarna rumbatök kb délután 5-8ig hangtalanul lefoglalta lányomat... :wink:

Kép Kép
coolasa

Gabus, a fotókról lerí, hogy lányod egy angyal, csak anyukája frizurázza kiskorú punknak...

Kép Kép
coolasa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?