Coolasa, Kormi, és mindenki!
Nem dezertáltam, micsoda badarság! Egyszerűen el vagyok úszva, reggel is csak a képeket tettem fel... aztán írni már nem lehetett, mert a DAnci rángatott, mivel közben felébredt.
Sajnálom, de nem megyünk a Fenyvesizére...
Anyagi körülményeink nem teszik lehetővé ugyanis végre valahára több éves nyomorultul alvás után végre vettünk normális matracokat. Sultán matrac, az IKEA-ból. Amelyik most van akcióban 50-ről 24-re. 28 cm vastag és önmagában is majdnem olyan magas, mint egy ágy. És több éves hátfájással ébredés után igazi felüdülés volt rajta aludni. NEM FÁJT SEMMIM mikor felébredtem! El se hittem.
Gergi majdnem 11 kg és 73 cm. Dani nem tudom milyen magas, de a bölcsiben lemérték és 23,6 kg volt a hét elején.
Ezek voltak a jó hírek. A rossz hír, hogy két és fél hét bölcsizés után Dani beteg lett. Kedden hallottam mikor mentem érte, hogy furcsa a hangja... de sokat rohangált, csatakos is volt a haja, nagyon megizzadt, gondoltam amiatt és el is múlt. Szerdán ismét, csak kissé erősebben be volt rekedve. Estére elkezdett köhögni és prüszkölni. Késő estére már úgy köhögött, hogy ki is taccsolt az erőlködéstől. Másnap reggelre alig hallhatóan elkezdett sípolni.... Doktornénink már csak röhög mikor beállítok a kész diagnózissal a fiammal kapcsolatban és neki csak helyeselnie kell a gyógyszerszedéses tippjeimre. Tehát asztmás jellegű hörghurut, még az elején, de az, a torka szerencsére nem piros, de Ventolin, Pulmicort, köptető és orcsepp és orszíváss... Most várom, hogy mikor durran be a füle, mert hibáa voltam a hétvégén optimista, még szoltak is, hogy el ne kiabáljam a dolgokat, de nem hittem benne, hogy el lehet kiabálni... pedig kellett volna, tehát most sem hiszem, hogy kivételezne vele a fülbaj. cc. egy hónapra saccolom, mire meggyógyul.
megyek mert még egyik se lett megfürdetve, lehet csak mosakodás lesz, úgyse voltunk ma sehol és én is álmos vagyok, hív az ágy. Apa persze bevacsorázott és közölte, hogy akkor most megy filmet nézni, mert most jön valami és azt szeretné látni és most magára csukta a hálószoba ajtaját és döglik azon a nagyon kényelmes ágyon és lesi a tv-t!!!!
Ja és a délután alvásáról ne is beszéljünk, na mindegy. Ez van. Előttem még ugye itt lenne a fürdetés és az altatás és persze egyszerre a 3-at. Szoktam élvezni.
Bocs, hogy panaszkodom, de ezért se írtam, mert csak nyafogni tudnék...