Nóri, köszönjük! és várunk türelmesen, persze , megértjük, h nem szeretnéd annyit zaklatni julcsiékat.
Amivel még én is adós vagyok, mert este szerettem volna írni, csak lefagyalt a hír!
BENDE, ÉS SAMU NAGYON SZÉPEK!!!!!!!!!!!!!!! A tekintete alapján Bende sokkal idősebbnek, érettebbnek tűnik számomra. Annyira szép nagy szemei vannak!
Háát Samu meg újból levett a lábamról a mosolyával. Nemhiába mondta apa, h "jól fog állni Samunak a narancssárga"
Liza is gyönyörű. Nagyon édes, ahogyan játszik a kis nyelvecskéjével. Gratula az újabb tudományhoz, pulcsi (azaz kardi) nagyon klassz! És ő is olyan komoly fejlett babó! Rengeteget nőtt ő is! Remélem, minél hamarabb kezdhetitek a tornát!
Fog ám mosolyogni, de tudod, minél később "jön", annál nagyobb lesz az öröm.
, ja és az eeg is rendben lesz! meglásd, és tudod, nemcsak Barnusért mondtam imát!
Zsóka, vas nálunk 1. úgy volt, hogy ránézésre ment, 2. meg a Madarászban állapították meg, aztán újból vérvétel, és már jobb volt az érték, így abbahagyhattuk. Beadni úgy adtam, ahogy Panni is írta. Ami rossz volt, h amikor kicsi korában kapta zsig, és visszabukta, nem tudtam kimosni semmivel a ruhákból. A nyelvét, száját annyira nem fogta meg, egy darbig látszódott de aztán elmúlt. Folsav gonodolom betölti a c vitamin szerepét, bár nem értek hozzá..(tök jó, h ilyen szép helyre születtél!) Estleg a későbbekben próbálj neki spenótot, meg marhahúst adni. Mintha úgy tudnám, hogy hetente 1x adható minegyikből...., rengeteg a vas a mhúsban, a spenótban meg folsav is van.
BARNUS GYÓGYULJ!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja Reni, jobbulást a derekadnak, sajna, én sem tudok jó megoldást. Biztos sokat emelgeted a kiscsajt, nekem is szokott fájni.akkor inkább legugolok hozzájuk....