Új privát üzeneted érkezett!

mosolygok erre ő is...semmi extra
kerekpocak
 
 


nahááááát! mi mikor jutunk el legalább egy kicsit mosolygós szintre??? Lizu nem az a mosolygós fajta úgy tűnik :roll:
vagy csak azért nem mert ez a vesszőparipám... :roll:

mindenkinek ilyen mosolygós a babája amúgy ????????? azaz 3 hónaposan milyenek voltak???
(samu nem ér mert ő extra mosoly-báró! :wink: )
lmkata
 
 


nem adom a kardimat meeeeeeeeeeeeeeeee :)
Kép
lmkata
 
 

 
 

Kata, Zsófi!!!! kösziiiiiiiiiiiiiii!!!! nagyon jól esik!!!!!

Kata, kék a szeme, csak ezzel a géppel nem tudok jó képeket csinálni, imádok fotókat készíteni, de a hagyományos géppel, de úgye a babónál jó ha van digitális, de csak rájövök a lényegre :) és akkor majd igazi színek fognak látszódni!

Samu továbbra is eszméletlen jó pasi!!!!
Lizu, édes csillagocska és a pic nyelve!!! :)

Kata, lehet, hogy tényleg direkt nem mosolyóg Lizu, mert annyira szeretnéd, de majd ha egyszer elkezdi!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó
 
 


lizu ismét nagyon édes! milyen szép a kardija!!! és nagyon cukkancs pici nyelve van!
kata samu is csak 3 hónaposan kezdett nevetni, úgy hogy magasba emeltük mi meg alul vigyorogtunk. ekkor nevetett ilyen teli szájjal előszőr. aztán meg azóta is folyton. ha mosolygok, azonnal mosolyog ő is.
kerekpocak
 
 


na én is vagyok.
ma Laura is tiszta nyüg, lehet a vihar, lehet, h. a felső foga?

Edus, nekem már attól halálfélelmem volt, ahogy olvastam ezt a Mary Poppins sztorit. te jó isten. szegény Zs-k !! édes kis Zsig, ahogy magát okolja, egyem a szivét ! és még mindig tombol ott a vihar?

Julcsi, nem is tudtam, h. fődim vagy.. de jó ! mióta laktok itt? na most már extrán szeretném tudni, h. melyik ez a lakópark, nehogy véletlen odaköltözzünk. mert egyébként vaciláltunk, h. a Zila mögöttiben veszünk egy lakást, de ahhoz hitel kellett volna, és most amíg nem dolgozom nem mertünk belecsapni blablabla.
nekünk Aradi Krisztina az orvosunk. ja, lehet a rendelőben láttál? mi egyszer voltunk ennél a Kiss Magdolnánál, amikor nem javult Laura taknyossága, és pont ő volt ott az egészséges tanácsadáson.
majd ha túllesztek a kupin, {meg végre mi is}meglátogatunk Laurával. :wink:

Zsófi, Samu nagyon édes mint mindig, én nem látom kövérnek, mint mindig.. és a mosolya is lenyügöző, mint mindig..
és na ja, az IKEÁ-s takaró.. :wink:
engem meg a hagymaleves receptje érdekelne... beújítanék majd én is itthon.

Kata, Liza gyönyörü .. ! és fog majd ő is mosolyogni, sőt teli szájjal vigyorogni !

Mangó, Bende beillene egy Anne Geddes képeslapra ! fantasztikusan formás baba, és azok a vastag ajkak..

Marcsi

KépKép
alon
 
 


majd jövök még, csak muszáj fürdetni- lefektetni Laurát, mert szét van esve szegénykém teljesen.

Marcsi

KépKép
alon
 
 


micsoda vonalzó behalok!! recept este leírásra kerültetik (bah!)
kerekpocak
 
 


lányok 2 napig ettük a sárgabarackot ma közel 80 ml-t bekanalazott. kellene emellett vmivel itatnom? lehet h szomjas? mert így 2-f8ig nem kap inni ugye. próbáljak vizet adni neki?? ti hogy s mint szoktátok?
kerekpocak
 
 


na az lemaradt h 2 napja evett barackot meddig együk ezt? mikor lehet pl sütőtökre váltani??
kerekpocak
 
 


Barnusnak és Márknak boldog hófordulót!!!

Juj Barnus nagyon cukormackó!!!! Az a csókos száj...! Majd olvadoznak a csajok :D

Samu hozza a formáját :D

Lizacica édi a nyelvnyujtogatós képen!

Nekem is nagyon tetszik Borka új frizurája, sokkal csajosabb! Úgy értem vagányabb!

Edus,
nagyon jók a pacis képek!!! Nagyon aranyosak a fiúk!!! Tök jó képek vannak róluk!
Nálunk is mindég kéznél van a fényképező :)
Nagyon gáz lehetett a nagy szél! Nagyon durva! Na, holnap mi is kapunk majd belőle.. Az előszele már délután óta itt van, az is elég erős...

Köszönjük a dícséreteket, elpakoltuk :lol: A pózolós képen mi is jót nevettünk a párommal :lol: Egyébként abból egy egész sorozat van (vagy 10kép) ugyanis annyit pózolt a csajom :lol: :D

Hajmosás- mi már régóta (2hónap) csak heti 2xmosunk hajat, kivéve ha leizzadta (vagy kajás lett nagyon). A Babe samponját használjuk, nagyon fini az illata! És hajat is szárítunk, mert ez a sok haj már nem szárad meg magától :roll: Szerencsére játéknak fogja fel, és nem ellenkezik hanem vigyorog!


Zsófi
Mi a sárgabaracktól kiütést kaptunk... Állítólag 1 éves korig nem ajánlott (a nyerset). Én 3-4napig adtam neki az elején egyfélét.
Sima (baba ásványviz) forralt vizet kínálgasd neki közben. Ha szomjas iszik, ha nem meg úgyse.
Ma én is csináltam zöldbabfőzeléket, ihletet kaptam :D

Annyit írtatok, hogy elfelejtettem már miket olvastam az elején :oops:

Üdv!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


én se nyersen adtam, hanem 4 hónaposoknak való hipp baba kaja formában. most rámhoztad a frászt... nem kellett volna???? de akkor miért árulják???
kerekpocak
 
 


Barnusnak és Márknak én is nagyon boldog hófordulót kívánok !!

Zsófi, köszi, várom a receptet.
nem őszibarack volt?
amúgy "hivatalosan" 3-4 nap {de van khm védőnő, ahol hosszabb} egy-egy ételfajta bevezetésére a tesztidő. allergia, pocifájás stb.. miatt.
amúgy néha a babakaják engem is megzavarnak, pont ma láttam 6 hós kortól mildi alma-narancs-banánt v. vmi ilyesmit, és én úgy tudom, h. a citrusok is 1 éves kor felett adhatók.

Edus, még akartam írni, h. nagyon jó volt a tegnap esti link ! köszi

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Iza, még neked akartam írni, csak du. nem volt időm, h. jó, h. jelentkeztél !
a dokidnak igaza van,ne legyél depressziós. a legfontosabb, h.kiegyensúlyozott, és magabiztos legyél, higyj abban, h. jó anya vagy, és meg tudod csinálni. Benike is megérzi, a bizonytalanságot és a kétségeket. tényleg bízz az ösztöneidben.
persze, h. gáz a megváltozott élethelyzet, a bezártság, tetézve sírással, gátsebbel, v. császárheggel, vérzéssel, gáz az is, h. max 3-4 óránál nem alszik egyben többet az ember. de tényleg így van, napról napra javul a helyzet, és szerintem u.úgy mint a szülési fájdalmak, ezek is letisztulnak és helyére kerülnek majd idővel.
hasfájásra vannak már cseppek, meg szerek - nem ajánlott vmit a doki?

gyere majd még ha engedi időd !

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Sziasztok!
Nem tudom van-e még itt valaki.

Most jöttem haza a kórházból. Barnuskámat meg kellett műteni.

NEm tudom hol kezdjem... Azt már mondtam, hogy a reggeli első ébredése után kaja, de aztán velünk alszik a nagyágyban. Ma is. Aztán mikor felkelt, fel akartam öltöztetni, ő az ágyon, én az ágy szélénél mellette egy beépített polcos a kiscuccaival, nyúltam be, hogy veszek ki neki ruhát, a másik ezem persze odatartottam, hogy még csak véletlenül se essen le. De ott van az ágy mellett egy álló lámpa (már csak volt, mert Zsolti már ki is dobta). Láttam, hogy adajött egész a lábamhoz, de akkor már kezemben volt a body és fordultam is vissza, és csak hallottam egy pukkanást, meg szikrázást..............
Iszonyat volt, kiverte a biztosítékot is. Barnus belekapaszkodott a zsinórba és kiszakadt. Elkezdett sírni, gyorsan felkaptam, és a kis szája megégett. Vagyis a szája széle, kiszakadt belőle egy darab, lett egy lyuk rajta, mintha a szánk széle még tovább folytatódna egy nagy darab lyukkal. Én majdnem elájultam. Most is csak sírok, tiszta ideg vagyok, állandóan látom magam előtt. olyan szaga volt, mint amikor perzselnek, égett bőr szag. Belül tisztára hólyagos lett a szája, a nyelvén meg az ínyén is. Döbbenet volt!

Zsolti dolgozott, taxival hazajött, indultunk is azzal a taxival a Bethesdába, mert ott van égési osztály. Egy csomót vártunk, aztán megnézték, bevitték az intenzívre, várni kellett, mert a főorv. nő pont műtött. Aztán jött megnézte, mondta, hogy ő most nem jön holnap, nincs aki megműtse, mert meg kell, lehet, hogy hétfő lesz. De gyorsan megcsinálták a labort neki, és mondta, hogy inkább még most azonnal megműti, mert lehet, hogy hétfőig nagy baj lesz.

13,20-kor bevitték, addig végig ordított szegény, már amennyire ki tudta nyitni a kis száját. Én meg sírtam vele együtt, totál kész lettem, én nem tudtam tartani magam egyáltalán.
A műtét 2 óra volt, 15.20-kor lett kész.
Kihozták ölben, be volt körbe leukoplasztozva a kis arca olyan vékony félcentis csíkokkal minden irányban kb. 10-12 felé. A sok narkotikumtól kábult volt. Úgy volt, hogy addigra nekem is lesz valahol hely az osztályon (ő még persze marad az intenzíven), de aztán mégsem lett.
Hazajöttünk neki egy pár cuccért, Zsolti focis haverjának a kismama felesége hozott haza meg vissza is vitt, aztán Zsoltit kivitte a meccsre, ahol a férje is focizik.
Igazából úgy volt, hogy én sem maradok, mert Barnus még mindig aludt, de nem bírtam eljönni, most értem haza. Zsolti meg nem bír ki egy ilyen, tisztára megzakkant ő is, azt mondta, neki le kell vezetnie, muszáj futkosnia vagy valami. Még nem ért haza.

Barnus arca már tök máshogy nézett ki, mint közvetlen a műtét után. A szalagok átitatva vérrel, tiszta véres volt a kis arca, látszott a sok fekete cérna, szanaszét van varrva mindenhol a szája körül. Én meg csak álltam és hulltak a könnyeim.
Aztán felébredt szegénykém, elkezdett sírni, de a kötés nem nagyon engedte, fognom kellett a kis állát vissza, hogy ne erőltesse. Ő meg csak sírt és mondta, hogy Mammamma, és jönni akart hozzám. Persze keze, lába kikötve a rácsos ágyhoz, ment az infúzió, etetni nem lehet, az orrába be van vezetve egy szonda. Kapott gyorsan megint altatót, de nem aludt el, így 1 órán belül 3 adagot fecskendeztek belé, kicsit gyengült, de még mindig nem aludt el, hozzám akart jönni, annyira folyt a kis könnye, nézett rám bánatosan, közben meg a lekötött kezét próbálta az arcához tenni, gondolom fáj meg viszket. Olyan erővel kellett lefognom a kis kezét, hogy ne érje el. Aztán meg a fejét nyomta a kezéhez, azt hiszem haragudott rám, hogy mindig le kellett állítanom, rúgkapált meg ilyen.

Totál kész vagyok! Már alig látok ki a szememen. Akármit csinálok, állandóan csak hallom a pukkanást meg látom a szikrát meg a kis arcocskáját, hogy hogy néz ki. Akkora hülye vagyok, hogy engedtem, hogy eljöjjön a lábamig, de nem tudtam, hogy lámpázni fog, eddig még sosem nyúlt hozzá, meg már hónapok óta ez van.

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


ATYA ÚR ISTEN!!!!!!!!!!!!! JÉZUS MÁRIA!!!!!!!!!!!!!!!!! NAGYON NAGYON SAJNÁLOM!!!!!!!!

nem tudom mit írhatnék!!! hogy hangzik az h nem lesz semmi baj???!! de nem lesz!!!! legyetek nagyon erősek, barnusnak erre van szüksége, erős szülőkre!!!! imátkozom értetek rengeteget gondolunk rátok!!!! kitartás!!!!barnusnak +++++++++++++tripla mega drukk és gyógyító energia!!!! millió gyógyító puszi a gyönyörű kis fejére!!!!!


kitartás!!kitartás!!!!!!!
kerekpocak
 
 


vézik a szivem, én is sírok!! nagyon nagyon szorítok!! nagyon nagyon erősen gondolok rátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak
 
 


A műtétre először azt mondták, hogy a combjából vesznek ki egy darabot, de aztán mégsem. A száját húzták el oda.

A fő kérdés nem is az, hogy meglátszik-e majd, mert inkább igen, mint nem, hanem, hogy be tudja-e majd csunki rendesen a kis száját, vagyis hogy tud majd enni, beszélni...

Mert azt ez izom végzi, ez zárja le két oldalt a szánkat, és neki meg csak egyik oldalt van meg. Amit odahúztak izmot vagy átveszi ezt a funkciót vagy nem. Ha szerencsénk van, akkor igen. De még a doktornő sem tudta előre megmondani. Lehet, hogy még további műtéte is lesz.
Tisztára megőrülök!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


az a lényeg hogy most próbálj minimálisan is megnyugodni meg pihenni mert barnusnak 100%ig lesz rátok szüksége! nyugodjatok meg! biztos h minden rendben lesz!!!!
MINDENNEK RENDBEN KELL LENNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! muszáj!!!!
kerekpocak
 
 


Szia Julcsi!

Hát ez egy ilyen nap!!!!!!!!!!! :evil: :evil: Megmondom őszíntén, majdnem az én könnyeim is potyogtak. Ahogyan leírtad a kicsi Barnu esetét! huh, még olvasni is nagyon rossz volt. Ne hibátasd magad, bár biztos én is ezt tenném a helyedben. Az a baj, hogy az ilyen pici babáknál egy szempillantás alatt megvan a baj. Nekem is elég, ha fél percre nem nézek oda, és ott a jujj. Engem mindig azzal vigasztaltak, h az a jó, h amilyen gyorsan jön a baj, olyan gyorsan is megy! Így csak azt tudom írni, h próbáld meg összeszedni és kipihenni magad, és erőt adni Barnusnak. /tudom, milyen szar lehet kikőtve látni. Zsiga 15 hósan volt így, és saját felelősségemre nem kötötték ki, virrasztottam mellette, mert ő is ki akarta tépni az infuziót a kis kézfejéből. hallottam űvölteni, ahogy elvitték vérvételre. ezt csak azért jegyeztem meg, mert nem légből kapott dolgokkal dobálozók. És én is sírtam, ez volt a megnyugvás. Párom mondta, h ne sírjak, h ne lássa rajtam a gyermek. Szegény, és ahogy írtad, h ment volna hozzád, és haragudott rád. Annyira rossz érzés lehetett. Ha bármi érzés kavarok még benned, írd le, még egy darabig itt vagyok! :oops: :? :cry:

nagyon vigyázz magatokra!Sok sok gyógypuszit, és +++++++++++++++++++energiát küldök Nektek.
Nem lehetett megoldani, h bentmaradhass vele?! Ha tudsz, menj be mihamarabb, ha ébred, téged lásson elsők között! Jaj annyira sajnáloma kis drágát. :cry: :cry:

most másnak nem is tudok írni. majd holnap. De julcsi neked írok, csak írj, ha ott vagy, és jólesik. De ha alszol, akkor jó pihenést!egy ilyen nap után! :(
mazsolák
 
 


Köszi, Zsófi!
De hidd el, nem megy, nem tudok megnyugodni, állandóan csak erre gondolok. És ahogy most kinézett szegénykém!
Annyira félek, hogy mi lesz vele.

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


csaba is nagyon gondol rátok itt ülünk és nem alszunk! rátok gondolunk! minden rendben lesz!!!! ahogy edu is írta- hipp hopp baleset, de ahogy jött el is múlik!!!
MINDEN RENDBEN LESZ! KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++ENERGIA!!!!!!
kerekpocak
 
 


Julcsi, én is mondok értetek egy imát, este is, meg holnap is, ha megyünk a templomba. /van az ovi mellett egy templom./

Egész este én is rátok fogok gondolni, veletek leszek gondolatban, és tiszta szívemből kívánom, h vegye át ez az izom ezt a szerepet/funkciót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kicsi Barnus! (én nem tudok magamhoz térni!)
De azért érzem a soraidból, h most már kicsit megkönnyebbültél, h kiírhattad magadból, megoszthattad velünk!!!!!!!!!!!!!!!! Helyettünk is puszilgasd meg a kicsi arcocskáját, és MINDEN RENDBEN LESZ! PICI ERŐS NAGYFIÚ!!!!!!!!!!RAJTAD A VILÁG SZEME!!!!!!!!!!!!
mazsolák
 
 


imi apa is itt van, és ő is gondol rátok! Az eleje a legnehezebb, tudom magamból, utána már könnyebb lesz! Nekem is az első napok voltak a legrosszabbak, de utána egyre könnyebben ment! Bizakodj Te is, hidd el, minden rendben lesz, és mivel még nagyon pici, sokkal hamarbb túlesik mindenen. Hamarabb összeforr a varrat, felépül, és újra az a rosszcsont Barnus lesz, aki volt!
mazsolák
 
 


Edus, köszi!
Tényleg olyan rossz ez az egész. Nekem is mondta Zsolti, h ne sírjak, de nem megy. Annyira akart engem, én meg csak állandóan azt hajtogattam neki, hogy "nem, nem lehet, nem szabad, nem Barnuska..." És ő meg kapaszkodott bele a kezembe. Azt mondta a nővér, h már rég ki kellene dőlnie ennyi adagtól, de még a kis szemét sem akarta lecsukni, félt, hogy elmegyek.
És mi még eddig csak úgy aludtunk el, hogy vagy ringatom és hozzámbújik vagy melléfekszek és akkor átöleli a nyakamot. És annyira jött volna
A végén még egy lepedővel leszorították az ágyhoz, alátekerték jól a matracnak körbe, hogy ne tudjon kapálózni.
Aztán simogattam a homlokát, sokat hörgött, olyan kemény lett a kis hangja, mint aki berekedt. Kezdett kábulni, de résnyire mindig nyitva volt a kis szeme.
Mikor teljesen elaludt még félórát vártam, reggel meg csak fél 9-re mehetek, mert hamarabb nem engednek be (vizitek stb). Jajj, nem tudom, mi lesz, ha felkel 5-6 körül és nincs Mammamma.

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Sziasztok!

Napok óta csak olvaslak titeket, hogy kikapcsoljak egy kicsit a dipim összehozása közben, s most ültem le, hogy reagálok is, de azt hiszem csúsztatom a dolgot, mert itt potyognak a könnyeim Julcsi sorait olvasva. :cry: :cry:

Julcsi!
Az én javaslatom ellent mond a lányokkal: először jól sírd ki (és írd ki) magad, mert az levezeti a feszülségeket. Inkább most, mint Barnus előtt. Azt hiába mondjuk, hogy ne hibáztatsd magad a történtekért, mert ilyenkor csak az jár az ember fejében, hogy "Én hülye, miért nem...", bárki bármit mondhat. Tudom, mert hála Istennek velünk nem ekkora baj történt, de tegnap előtt Bala leesett a konyhaszékről (úgy ahogy Edus írta--->egyenesen előre, tompítás nélkül) a kőburkolatra, s az egész állunk fekete véraláfutásos, s a fogunk is vérzett. S nekem is állandóan kattog az agyam, hogy miattam történt az egész, pedig ott álltam mellette. Apa ma látta először a kopp nyomát, s röntgenre akar menni. :?
Nem kivitelezhető, hogy bent maradj Barnus mellett? Neked is és neki is könnyebb lenne. A kórház nem engedi?
Írjál nyogodtan, én itt leszek hajnalig.
Puszi és kitartás!

Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


timinek igaza van! sírd ki magad!!! írd ki magad!!!
nem lehet h korábban be mész??? hajnalban?? tuti beengednek, állítsanak meg ha akarnak! sztem jogod vana kisfiad mellett lenni!!! csabival sírtunk!!!
gondolunk rátok!!! nem lesz semmi baj!!!!!!!
menj be hozzá-magad miatt is-
kerekpocak
 
 


Szegénykém! Ez a lepedős sem semmi, de biztos ezáltal hamarabb elaludt, hiszen nem tudott kapálozni. Hát igen, most biztos rossz lesz neki, ha felébred, és nem leszel ott. És azt nem lehet, h bemész korábban, hogy lásson, és a vizit ideje alatt, meg kimész. Vizitkor mi sem lehettünk bent, ott sírt, meg mászott ki az ágyból zsig. sajna őt is egy tanuló ápolókislány csitította. Abban bízzunk, hogy 3 nap, és újra itt lesz Barnus! Nem tudsz bentlenni vele éjszaka???? és a nappal, azzal mi újásg?

Figyu, -sztem ha úgysem tudsz aludni- akkor menj be kb 7-1/2 8, áltban vhogy úgy van műszakváltás, és mond meg a nővérkének, h mi történt tegnap, és hogy ideges voltál/vagy, nem bírtál aludni, és meg szeretnéd nézni a kisfiadat, és természetesen a vizit ideje alatt, kimész a szobából.... na szted??!!mit szólsz ehhez az ötlethez? és akkor Barnus is jobban lesz, hiszen nekik szükségünk van ránk! Ugye Mammma, engem is így hív zsombesz. :wink:

na írj még, és ha nem untatlak, akkor írok még.
mazsolák
 
 


Úgy volt, h ma már bent maradhatok, de nem ürült ágy, tök teltház van most náluk. Annyit mondtak, hogy mindennap érdeklődni kell és hátha. Addig bemegyek reggel, és este jövök haza, Zsolti meg holnap csak délig dolgozik, így tudták neki megoldani, és utána jön ő is. A szar csak az, hogy egyszerre nem lehetünk bent ketten. Ezt nem értem miért. De nem engedik. Most Zs csak kb. 2 percig volt, és már azért is szóltak, mondtuk, hogy ő mindjárt megy.
Az lenne jó, ha mindketten ott lehetnénk egy kicsit mellette, hogy mindkettőnket lásson
Most megyek fürödni, de még jövök majd.

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Julcsi!

Baszus, elbőgtem magam ahogy olvastam a soraidat :cry:
Nagyon szorítok, hogy minden rendbejöjjön Barnussal. Nagyon sajnálom ami történt... Egy pillanat alatt... Istenem... Nem is tudok mit írni... Próbálj meg erős lenni, habár könnyű ezt mondani... Minden rendbejön!!!!!

Szorítok nektek nagyon++++++++++++++++++++++++
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Szerintem bemegyek korán, úgysem tudok aludni. Csak attól félek, hogy egész éjjel nem alszok, aztán reggelre meg kidőlök, de csak felbírok majd kelni, remélem.
Timi! Szegény Bala! Istenem! Remélem azért jobban van!
Puszi Csajok, olyan jól esik, hogy itt vagytok velem!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Timi, bocsi, de én is egyetértek veled, és nem szerettem volna julcsit lebeszélni a sírásról, hiszen engem is ez vigasztalt meg, és ez is sokat segít julcsinak, h kiírhatja magát. Ha ilyenre utaltam volna, akkor bocsi, hiszen én is sírtam, mit zokogtam, bőgtem! Csak utána, amikor megkaptam zsigát a vérvétel, meg vizsgálatok után /szintén véresen/, és akkor szólt apa, h ne lássa a gyerek..... De ha nem látott a gyerek....

Zsófi, ezek szerint egyre gondoltunk! én sem bírnám ki, kattogna agy agyam... :wink:

Timi, jobbulást Balának is. :oops: :?

ezek szerint ez tényleg ez ilyen nap! Zsombor is kezdte a telefon asztallal, aztán a szél, és még délutánra nekünk is maradt egy két huppanás..
mazsolák
 
 


korrekció:"ezek szerint ez tényleg egy ilyen nap", bocsi

Ilyenről még nem is hallottam, hogy apa, és anya egyidejűleg nem lehet bent?????????????!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: ez nagyon durva. Hiszen egy gyereknek van apja, meg anyja, és mind2re szüksége van! Egy ilyen helyzetben meg pláne!!!!!!!!!!!!!
Zsigához még a tesóm is bejöhetett! ez csak az intenzív miatt van, vagy ..., azért csak kaptok már 10 percet közösen???!!
mazsolák
 
 


julcsi, szerinem is menj be hozzá holnap reggel. Mind2nek jobb lesz! :wink:
mazsolák
 
 


MINDKETTEN GONDOLUNK RÁTOK!!!!!!!!!!!!!!!!

IMÁDKOZUNK BARNUSÉRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
millió puszi
kerekpocak
 
 


Julcsi szentségesúristen, ez kibxxszottul letaglózott, amit írtál. ezt nem hiszem el, nem akarom elhinni ! drága kicsi Barnus !
nagyon szorítok nektek, és ezerrel gondolok rátok !
nem lesz baj, nem lehet !

nem is tudok mit írni ! tombold ki magad, de utána erősnek kell lenned,h. Barnus belőletek merítsen erőt.

milliószáz pozitív erő és energia Barnusnak és nektek !!


Marcsi

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Julcsi!

:evil: :evil: :evil: Miért nem lehettek bent mind a ketten?
Intenzíven van Barnus? Hány ágyas szoba? Figyeli őt állandóan valaki?
Nem lehet, hogy egy kicsit (nem is kicsit) erőszakosnak kell lenni, s ha nem is úgy ott maradni, hogy helyed van, hanem egy széken csücsülve Barnus ágya mellett? A kolléganőm járt így egyszer. Nem engedte, hogy hazaküldjék, így végül kapott egy széket, ami nem volt a legkényelmesebb számára, de aludni úgysem tudott, de legalább az a tudat nem kínozta, hogy nem lehet a gyereke mellett.
Bár ez biztos kórház függő is, s nem tudom, hogy Ők melyik kórházban voltak.

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Köszönöm Balám nevében a pusszokat az álára.
Azóta ha mutatjuk neki a konyhában a széket, hogy hol történt a bum, elkezd pityeregni. :cry: De csak Anyuméknál. Ma már itt Anyósoméknál ugyanúgy mászott fel mindenhova. S hiába mondom neki, hogy bumm lesz megint. :shock: :? (Remélem nem lesz.)
Jól van, csak elég riasztóan néz ki az ála szegénykémnek.

Kép

Kép
timtom
 
 


Köszi még1x mindegyikőtöknek!
Apa itthon van, nem megy holnap dolgozni, együtt megyünk be reggel, de csak fél 9-re, mert ő úgy emlékszik, h 2 két vizit lesz pénteken egy oszályos meg egy másik valamilyen és kint fogunk ülni másfél órát. Hátha kicsit tudunk majd pihenni. Bár még egyikőnk sem fekszik, nem tudunk.

Timi! Ez az intenzívo. A sima szobákban már biztos lehetünk mindketten. Azt hiszem 5 gyerek van, gépekre vannak (vagyunk) kötve, ekg minden, 5 ágy van, de nagyon nagy terem, legalább 20 ágy beférne. De középen vannak az ápolók, nagy asztalok, azokon is monitorok, stb. Szóval figyelik.
Ennek elenére, holnap erősködünk majd, hogy mindketten egyszerre. Egyébként ma kaptam széket, de most totál ki vagyok borulva, ha maradtam volna széken aludni, reggel használhatatlan lettem volna, Barnusnak meg nagyon fogok kelleni. Annyira szeretem Őt!!!!!!!!

Most gyorsan bepakolok magamnak kórházi felszerelést egy táskába, hogy ha holnap lesz hely, akkor Apa csak érte kell szaladjon (bkv-val persze).

Szerintetek a varratszedésen is altatják? Rengeteg cérna van benne, jaj az egész kis ajka olyan duzzadt, mintha megcsípte volna egy darázs, a jó oldalon is.
Annyira látom magam előtt, pedig neki olyan kis szép szája volt, Zsolti mindig mondta, hogy arra a legbüszkébb, olyan gyönyörű. Csak záródjon rendesen az az izom! Muszáj neki!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Záródni fog! Muszáj neki!
S szurkolok, hogy holnap kapjál helyet a kórházban, s bent tudjál maradni Barnus közelében.
Azt nem tudom, hogy varratszedéshez altatni fogják e.
Viszont sejtésem szerint a későbbiekben még plasztikai finomítások is várnak majd rátok, de csak idősebb kamasz korában (ha jól tudom, addig a növekvő szervezet miatt nem lehet).
De most az a lényeg, hogy a kezdeti nehézségeken túl legyetek, s hogy működjön az az izom.
++++++++++++++++++ energy ++++++++++++++++++++

Kép

Kép
timtom
 
 


Köszi még1x mindegyikőtöknek!
Apa itthon van, nem megy holnap dolgozni, együtt megyünk be reggel, de csak fél 9-re, mert ő úgy emlékszik, h 2 két vizit lesz pénteken egy oszályos meg egy másik valamilyen és kint fogunk ülni másfél órát. Hátha kicsit tudunk majd pihenni. Bár még egyikőnk sem fekszik, nem tudunk.

Timi! Ez az intenzívo. A sima szobákban már biztos lehetünk mindketten. Azt hiszem 5 gyerek van, gépekre vannak (vagyunk) kötve, ekg minden, 5 ágy van, de nagyon nagy terem, legalább 20 ágy beférne. De középen vannak az ápolók, nagy asztalok, azokon is monitorok, stb. Szóval figyelik.
Ennek elenére, holnap erősködünk majd, hogy mindketten egyszerre. Egyébként ma kaptam széket, de most totál ki vagyok borulva, ha maradtam volna széken aludni, reggel használhatatlan lettem volna, Barnusnak meg nagyon fogok kelleni. Annyira szeretem Őt!!!!!!!!

Most gyorsan bepakolok magamnak kórházi felszerelést egy táskába, hogy ha holnap lesz hely, akkor Apa csak érte kell szaladjon (bkv-val persze).

Szerintetek a varratszedésen is altatják? Rengeteg cérna van benne, jaj az egész kis ajka olyan duzzadt, mintha megcsípte volna egy darázs, a jó oldalon is.
Annyira látom magam előtt, pedig neki olyan kis szép szája volt, Zsolti mindig mondta, hogy arra a legbüszkébb, olyan gyönyörű. Csak záródjon rendesen az az izom! Muszáj neki!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Köszi még1x mindegyikőtöknek!
Apa itthon van, nem megy holnap dolgozni, együtt megyünk be reggel, de csak fél 9-re, mert ő úgy emlékszik, h 2 két vizit lesz pénteken egy oszályos meg egy másik valamilyen és kint fogunk ülni másfél órát. Hátha kicsit tudunk majd pihenni. Bár még egyikőnk sem fekszik, nem tudunk.

Timi! Ez az intenzívo. A sima szobákban már biztos lehetünk mindketten. Azt hiszem 5 gyerek van, gépekre vannak (vagyunk) kötve, ekg minden, 5 ágy van, de nagyon nagy terem, legalább 20 ágy beférne. De középen vannak az ápolók, nagy asztalok, azokon is monitorok, stb. Szóval figyelik.
Ennek elenére, holnap erősködünk majd, hogy mindketten egyszerre. Egyébként ma kaptam széket, de most totál ki vagyok borulva, ha maradtam volna széken aludni, reggel használhatatlan lettem volna, Barnusnak meg nagyon fogok kelleni. Annyira szeretem Őt!!!!!!!!

Most gyorsan bepakolok magamnak kórházi felszerelést egy táskába, hogy ha holnap lesz hely, akkor Apa csak érte kell szaladjon (bkv-val persze).

Szerintetek a varratszedésen is altatják? Rengeteg cérna van benne, jaj az egész kis ajka olyan duzzadt, mintha megcsípte volna egy darázs, a jó oldalon is.
Annyira látom magam előtt, pedig neki olyan kis szép szája volt, Zsolti mindig mondta, hogy arra a legbüszkébb, olyan gyönyörű. Csak záródjon rendesen az az izom! Muszáj neki!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Erre az "erőszakosságra" én is gondoltam, csak nem mertem leírni...

Örülök, h apa szabin lesz holnap, és így együtt mehettek be Barnushoz. Én is drukkolok, és imádkozok, hogy mihamarabb gyógyuljon a seb, és zárodjon az izom! És mi lenne, ha vinnétek a csomagot, mert ha jól emlékszem Pestlőrinc és Bethesda között bkv-zni..., vagy ez nem okoz nektek gondot, ennyi "szellőztetés" kell? És ahogy Timcsi írta, drukkolok,hogy legyen számodra holnap hely. Lehet, h annyira javul az állapota Barnusnak, hogy holnap már nem is kell az intenzíven éjszakáznia, és a "sima " osztályon lehettek, ahol nagyobb esély van ágyra. Ja, és a hálózsákós módszer? hallottam nem egy anyukáról, h így maradtak bent a kórházban.

amikor fürödtem, pont arra gonoltam, szegények, nem elég a lakás mizéria, még ez is... na most már megyek, mert már nagyon fáradt, és álmos vagyok. De tudd, h veled vagyunk leszünk. Drukkok, imák, energiák, hogy holnapra sokkal jobban legyen Barnus, izom zárodjon, és legyen helyetek, h együt lehessetek. :wink: Jó éjt Nektek!

Timcsinek, meg jó tanulást!
mazsolák
 
 


ja még annyit, h a varratszedésnél feltehetőleg altani fogják, mert picike még.... de ez nem tuti,..., csak feltételezés részemről. (Fiaimból kiindulva, akik egy egyszerű orrtörlésre hadakoznak, akkor erre mit lépnének...)

Ja biztos a sok sok érzéstelenítőtől olyan a kis arca, mint egy tűpárna, meg duzzadt, de az holnapra lemegy, elmúlik. ja lehet, h még az lesz rossz szegénykémnejk, ha megy ki a fájdalomcsillapító hatása. de sebaj, mindent a cél érdekében! Gyógyulj Barnus!!!!!!!!!!!
mazsolák
 
 


Köszi! De ha én beköltözök sem együtt leszünk. Az osztályon csak a gyerekek vannak, gyerekágyban rácsosban. Én 1 emelettel feljebb lehetnék csak. Így meg még rosszabbnak hiszem most, hogy ott vagyok vele, de mégsem. Most jó, hogy hazajöttem, nem bírtam volna ki ott egyedül, mindkettőjük nélkül. Legalább így ketten alszunk, meg középre betesszük Barnus alvós rugiját.

Ha nem jövök, akkor bent maradok, ha nem, akkor majd este írok.
Nóri tudja a mobilomat, de iwiw-en is rajta van. Sms-ben elértek majd, ha este (későn) nem jelentkeznék.

Mindenkinek puszi, köszönöm, hogy vagytok és segítetek meg szorítatok nekünk!
J.

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Basszus, tényleg! A fájdalomcsillapító. Szegénynek nem szabadna sírni a varrás miatt, de ha fájni fog neki... Mert azért biztos fog. Egy sima vasalós égés is több napig fáj, ez meg! Te jó ég!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Bementem a hálóba és ott van üresen a kis ágyikója!!! Úgy elszorult a szívem, annyira hiányzik!!!!!!!!!!!!!!!!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Bocsi julcsi, egy utolsó....remélem, nem haragszol meg érte rám....


Kép
mazsolák
 
 


na itt már én is bőgök. jó éjt, meg amiket írtam, vigyázzatok nagyon Magatokra!
mazsolák
 
 


Julcsi!

Én még vagyok, mégha nem is mutatja a rendszer :?: ( :arrow: legalább is én nem látom, csak annyit ír, hogy nincs fórumozó, pedig Edus is most írt) :?: .
Gyere nyugodtan, s írj, ha gondolod (bár aludnotok is kellene, hosszú, s nehéz lesz a holnapi, azaz mai nap is).

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?