Sziasztok!
Tegnap végre eljutottam kismamajógára. Isteni volt, mindenkinek nagyon tudom ajánlani! A relaxáció alatt éreztem először úgy belülről is, hogy egy igazi külön emberke fejlődik bennem. Eddig valahogy inkább azzal voltam elfoglalva, ami velem történik. Ez lehet, hogy nagyon zavarosan hangzik, de nagyon jó érzés volt.
Volt gátizomtorna is, amit most csináltam először és hát nem igazán tudtam beazonosítani, hogy épp mit kéne feszíteni és ellazítani.
Van még mit tanulnom, de úgy érzem, hogy lehető legjobb előkészületet választottam a terheségre, szülésre.
Princess! Nehezen tudom megítélni, hogy az átlaghoz képest mekkora a hasam. Én egyértelműen észreveszem, mert máshol dudorodik, mint ha csak jóllaktam vagy híztam volna.
Az egyik kolléganőm, aki tudta, hogy babát szeretnénk és rákérdezett (ezek szerint azért valami látszik) meglepődött, hogy 12. héten még csak ekkora hasam van, tegnap viszont jógán volt egy lány, akiről azt gondoltam, hogy 1-2 héttel járhat előttem és kiderült, hogy már a 18. hétben van.
Szóval ez nagyon egyéni. Még rámjönnek a korábbi ruháim, mondjuk nem minden (bár nyáron fogytam 6 kilót és minden lötyögött rajtam, ami most pont jó), úgyhogy még nem vettem semmi kismamaruhát. Február elején megyek külföldre (céges+barátnőlátogatás), és már megbeszéltem a barátnőmmel, hogy megyünk H&M-be kismamaruhákat venni.
Ott azért normálisabb áron lehet csinosakat kapni. Sajnos az itthoni H&M-ben kismamaruhákat még nem lehet kapni, ha jól tudom majd a Vörösmarty tériben lesz, ha egyszer elkészül.
Olaszország melyik részére mentek? Mi egyelőre tavaszra szeretnénk előnyaralást szervezni, mert ugye nyáron nem fogunk tudni menni
De csak belföldre, mert itthon nagyobb biztonságban érzem magunkat.
Nyulasz! Azok a kolléganőim, akik tudták, hogy babát szeretnénk tudnak róla + a főnökeim + akikhez még eljutott a pletyka
A férfi kollégák még észre sem veszik a hasam, a többi női kolléga meg még nem mer szerintem rákérdezni.
Erika!
Szerencsére már csak holnap kell, összesen 5 nap volt.
Nyulasz! Princess!
Az otthonmaradás nagyon egyéni szerintem. Én nem akartam itthon maradni (mondjuk nálunk csak inszem volt), mert így is nehezen viseltem idegileg a 2 hét várakozást. Ezért igyekeztem minél jobban lefoglalni magam. Még estére is programokat szerveztünk. Nekem 2 hét otthon nagyon nem tett volna jót. De ez függ attól, hogy ki, hogyan érzi magát, milyen a munkája és mennyire tudja otthon lekötni magát. Ha otthon is maradtok, szerintem szervezzetek minél több szabadidős programot. Mondjuk ha rosszul lesztek (én az inszem után 1 héttel, a beágyazódás időszakában nagyon szédültem és hányingerem is jobban volt+ puffadás+ nagyon álmos voltam), akkor úgyis legszívesebben feküdni fogtok.
nyusziful