Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Holnap megyek a nőgyógyászhoz (rákszűrés és Chlamydia).
Sikerült Kopa dr-hoz is időpontot kérni, sajnos már csak február 20.-ra volt, pedig jó lett volna kicsit korábban, mert febr. 13-án megyünk újra a Kaáliba, szerettük volna vinni az eredményt, de így is jó. A lényeg, hogy megvan az időpont. A magánrendelésre jelentkeztünk be, nála is lesz sperma vizsgálat.

Erika!
Én is gombával küzdök. A múltkorit sikerült kiirtani, de most megint visszajött, ráadásul a Candida grablata mellé egy másik fajtát is termeltem, a leltre még azt is ráírták, hogy sok telep. Most kúpot kaptam, először olyat, amit kevertetni kellett és hűtőben tárolni. Utána meg olyat, mint egy gyógyszer és vizet kellett rá csepegtetni használat előtt. Hát, ez utóbbi használatával kicsit megküzdöttem. És hintőport is kaptam.

Nyulasz!
Nagyon várom a híreket!

Üdv: Princess
princess
 
 


Szia Princess

Gimes dr. eddig olyat írt fel amit úgy csináltak, de a Kaáliban a lombik előtt Ákosnál és most is Klion-D 100-ast kellett haszálni, és majd most is ezt, ezt is vizezni kell hogy fel lehessen rakni (útálatos), amit csináltatni kell az pedig vissza folyik, sebaj csak elmúljon. Előtte más nőgyogyik csak sima gyógyszertárit adtak, de volt hogy nem használt. Nekem még soha nem nézték hogy milyen candida, csak azt tudom, hogy az. De most kb. 3 évig jó volt, mert nem volt, és akkor tessék pont most. Na mindegy, eddig mindenki és Harcimókus is azt írta hogy nem baj, nem akadályoz a lombikba. És ennek örülök a legjobban.

Szia

erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Na képzeljétek hogy jártam.Takarítgatok,főzöcskézek meg minden,egy körül gondoltam ledőlök egy órára,és fél 3 kor elindulok.Erre alig eldőlök,csörög a telefon.Harcimókus az(aki nem tudja,a Kaáliban dolgozik mint asszisztens),hogy miért nem jöttem,be vagyok írva UH-ra fél 1-re.
:shock: :shock: :shock:
Mondom,fél 1-re??????????????
Nekem fél 4 van felírva. :oops:
Aztán mondja Harci,hogy 2-kor valaki lemondta az időpontot,odaérek?
Hajszárítás,rohanás be.Odaértem.Aztán még várnom kellett,mert sok transzferes volt.
A lényeg:jan.29.-ig szedem a fogigátlót(34 nap folyamatosan),aztán kezdem szúrni a Suprefactot,illetve szuratni,mert a Krizsa magának nem adná be,ebből kiindúlva azt a 4 napot bemegyek a Kaáliba.A Suprefact második napján meg kezdem a Gonált is szúrni.Majd a 7. nap stimu után Klion hüvelytabletta pár napig.febr.10-én Uh,de ő nem lesz,Szmatona dokihoz megyek.Febr.12-20-a között valamikor transzfer.

Kiváltottam,58.000 huf.Ebből 50.000 a Gonal.Ami holnaptól kb.75.000.Szóval naggyából ennyi.

Nyuszifül!

Most már értem.Biztos minden rendben lesz a pocaklakóval!

Jeni!

A hülyék pedig jobb ha állat nélkül maradnak.
Vendég
 

 
 

Szia Nyulasz!

Örülök hogy kezdhettek!
azt mondta neked Krizsa dr. hogy ő nem adná be magának a Suprefactot hasfalba? Nekem ilyet soha nem mondott, én most is mint kb. lassan 2 éve magamnak fogom adni. És te csak 4 napig kapod a suprefactot? Énnálam úgyan úgy lesz mint Ákosnál volt, csak a Gonal-f adagolása lesz egy kicsit más. Én pénteken 74.500 Ft-ot hagytam a déliben pár forint híjján. (suprefact, gonal-f, plusz a klinon).

Szia

erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Jó forgalma lehet a Déli gyógyszertárnak...

Én kihagyom a szurit,biztos te sokkal ügyesebb vagy.Még Krizsánál is :lol:

Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Erika!
Én is ezt a Klion D-t kaptam legutóbb. Hát inkább szurkálnám magam, mint még egyszer ezt kelljen használnom. De úgy látom, nem fogom megúszni.

Nyulasz!
Micsoda hírek! Jól felgyorsultak az események. És mi volt a mai UH-n?
Mikortól leszel szabin? Írtad korábban, hogy ’kezelés’ alatt otthon leszel.

Üdv: Princess
princess
 
 


Sziasztok

Nyulasz
Déli gyógyszertár: pénteken mikor voltam épp hogy befértem az ajtón annyian voltak, a 4 doboz (2 doboz gonal-f, 1 suprefact, 1 klion) gyógyszerből csak 2-ő volt, a tesóm ment szombaton a többiért.
szuri: sajna nem vagyok ügyes, csak muszály, nem egyszer volt, hogy beszúrtam és kiesett a kezemből és így kezdhettem előről. De én a suprefactott szúrom a gonal mellett is, igaz csak fele annyit, ez van, de hát mindent a siker érdekében!

Princess
klion-d: Krizsa dr. ezt írta fel Ákosnál is és most is, a leszívás előtt kell majd nyomkodni, de én útálom mert olyan száraz még vizesen is, vagyis akkor meg málik szét. De hát ezt is muszály.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Biztos nem ússza meg senki a Kliont.Mert nekem nincs most semmilyen problémám,és így is kell.

A mai UH-ról nem mondott a doki semmit,azt láttam,hogy kinyomtatott képeket.Azzal voltunk elfoglalva,hogy volt bennt egy pár,akik a Harcikával elkezdtek parádézni,mert már több mint egy órája vártak,és azt mondták Harcinak,hogy gonoszság van a szívében.Pont neki :shock:
Kértek e-mail elérhetőséget,ahol panaszt tudnak tenni.Lazán letegezve,olyan bunkó dolgokat mondott szegénynek,hogy csak ámultam.
Aztán Uh-n erről beszélgettünk,meg még utána az irodában is.Majd rátértünk a lényegre.Végül 3x mondta el a doki,hogy mi a menet,mert túl sok volt az infó és nehezen kerültem képbe :oops:
De nagyon türelmes.

Szabin a február első hetében leszek,pont mikor szúrni kell.Így be is tudok menni a Kaáliba.Utána meg táppénz.Remélem vagy 8-9 hónapig. :wink:

Nagyon készséges a doki,mondta is,hogy szóljak mikortól kell igazolás a táppénzhez.

A gyógyszertár ma is fullon volt.Elöttem egy pár is 58.000 fizetett,majd mikor én mentem az ablakhoz,visszalépett a srác,hogy megkérdezze milyen drágulás várható.De a pénztáros csak a vállát huzogatta.Mondtam neki,hogy 50%-ról 25-re csökken a támogatás.Csak pislogott.Mondom gonal,ugye?Mondja igen,köszi.

Jó éjt mindenkinek!
Vendég
 


Húha, mire legközelebb jövök itt már mindenki pocakos lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Úgy szép az élet, ha zajlik! Jó, hogy mindenki bele tud vágni.

Nekem Gimes doki kiderítette, hogy kevés a progim és magas a prolaktinem. ( Jó, hogy a Forgácsban ezt nem vették észre. Még papírt sem kaptam az eredményekről, csak azt mondták, hogy oké) Szóval így 2 év után még jó, hogy kiderül. Holnap kell kezdenem a clostibegyt tablettát.

Egy kicsit tartok a mellékhatásoktól, de nagyon bízom az eredményben. (és az orvosomban)

Na ennyit magamról, meg annyit, hogy nem tudom mikor tudjuk megkötni az internet szerződést, mert 8-5-ig vannak nyitva és mi addig dolgozunk. És nem lehet csak személyesen megkötni. :( Valamelyik nap, talán csütörtök reggel bevállaljuk, hogy késünk munkából és akkor jövő héten már talán tudok többet jönni. És vissza is tudok olvasni, hogy jobban képben legyek!

Addig sok drukk mindenkinek!!!! :wink: :wink:
pihi
 
 


Nyulasz!

Ez jó hír, akkor február a ti hónapotok lesz Erikával. Nagyon drukkolok!!!! Ikrekhez mit szólnál?

Beszólós párral egyszer én is találkoztam a Káliban. Akkor én teljesen úgy éreztem, hogy nagyon változó, hogy az emberekből mit hoz ki egy ilyen helyzet, aki nagyon el van keseredve az néha vagdalkozik. Én sem értettem, hogy miért azokon töltik ki a mérgüket/tehetetlenségüket, akik segíteni próbálnak. Meg olyan lányt is láttam, aki azt gondolta, hogy rajta kívül nincs is más betege a dokinak és ki volt akadva, hogy az orvos nem tud minden pillanatban az ő rendelkezésére állni. Pedig aki oda jár az pontosan tudja, hogy az orvosok milyen készségesek, de tényleg van olyan, hogy nem tudnak telefonhoz menni (leszívás, transzfer pl.)

Erika! Princess! Úgylátszik a gomba senkit sem kerül el. Mától nekem is kúpoznom kell, szerencsére csak öt napig, de már most elegem van. :evil:

Pihi!

A Clostytól ne félj. Én is szedtem 4 hónapig. Esetleg egy kicsit fájni fog a hasad a peteérés előtt, de az normális és nem vészes. Akkor lehet, hogy következő alkalommal már te is pocakosan jössz?

nyusziful76
 
 


Sziasztok!

Pihi!

Jó,hogy végre jó kezekben vagy!A Closty már nagyon sok mindenkin segített!Remélem nálatok is beválik,és hamar megbabásodsz :wink:

Az internethez sok sikert,aztán gyere azért,és számolj be mizus,mert mi nagyon kiváncsiak vagyunk!

Nyuszifül!

Ikrek? :roll: Jöhetnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Tényleg az ember vár éveket egy babára,aztán meg mikor a célegyenesben van,egy órán kibukik.A Dévais topicba is beleolvasok,simán 2,5 órákat várnak.Nálunk azért sokkal szervezettebb a dolog,még ha néha van is csúszás.De hol nincs?

Princess,Erika,Nyuszifül!

Hess gomba,hess!
Vendég
 


Köszi Lányok!

Nyuszifül! a Closty szedése közben Téged néztek UH-val??? Mert sok helyen hallottam, hogy csak úgy szabadna szedni. Többen írták, hogy ciszta lett közben és volt akit műteni kellett emiatt.
De nekem nem mondta a doki az Uh-t.

Erika, ha mégis szeretnék, szerinted bemehetek hozzá a Klinikára UH-ra a biztonság kedvéért? Vagy oda is be kell jelentkezni?

Egy kicsit aggódok emiatt. Mondjuk azt sem tudom, hogy hanyadik napon kellene mennem.
pihi
 
 


Sziasztok

Nyulasz
úgy látszik hogy nem csak a lombiknál, hanem az inszemnél is kell a beavatkozás előtt gombaölőt szedni - Klion-t
én is találkoztam már a Kaáliban ilyen várakozni nem tudó egyénekkel, de ők azért nem voltak ilyen durvák, utálom őket nagyon, és hát ki tudja hogy még mennyit kell nekik várniuk a csodára, én soha nem értettem az ilyeneket, én most pénteken is több mint félórát vártam és nyugodtam ültem, mert tudom hogy a doki nem passziánszozik, és még azt is utálom hogy akik ilyenek azok viszon elvárják hogy ők legyenek a középpontban, vagyis mintha rajtuk kívűl senki más nem várna a sorára ill. stb. stb. nem is idegesítem inkább magam az ilyeneken

Pihi
remélem hogy ezek után rajtad is fog tudni segíteni Gimes dr.
És az nagyon jó hogy nektek is lesz otthon internet, már csak Nyuszifüléknek kell!
UH- szerintem beszéld meg vele, mert a klinikán már előre be kell jelentkezni az UH-ra, de neki van a magánban is,
ja és ha jól tudom lombiknál van hogy ciszta lesz, és ha jól tudom nekem is lett,

Nyuszifül
gomba: nekem szeptemberben lessz 7 éve hogy előszőr volt, akkor rendszeresen volt ahogy a nagy könyvben meg van írva, de kb. 3 éve semmi, úgy látszik hogy kár volt örülnöm

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Ma voltam nőgyógyásznál, két hét múlva már érdeklődhetek a rákszűrés és chlamydia eredményről.

Nyuszifül!
Milyen kúpot kaptál? Te is ezt a Klion D-t? Én a sima kikevert kúppal könnyen megbirkóztam, de ezzel a Klion D-vel 10 percig is szenvedtem, mire sikerült felhelyezni. Persze korai volt az öröm, mert félig kicsúszott és újra kezdhettem előröl. Sajnos nálam az is problémát okozott, hogy ebben is van laktóz. A gyógyszertárban ugyan azt mondták, hogy a laktóz allergiám ellenére nyugodtan használhatom, mert hüvelyen keresztül nem szívódik fel. Hát, szerintem tévedtek, vagy csak én vagyok egyedi eset, de kb. 10 perc után úgy éreztem, mintha szétmarná a nyálkahártyámat.

Pihi!
Remélem sikerül hamar elintézni az Internet előfizetést.

Nyulasz!
Miért kell szedned fogigátlót? Ezt elmagyarázta Krizsa dr?

Erika!
Nekünk meg azt mondta Krizsa dr., hogy ő nem vállalkozna a here biopsziára. Persze ennek a párom nagyon örült és rögtön mondta, hogy ő is igyekezett elkerülni. Főleg, miután Krizsa dr elmagyarázta, hogy már nemcsak egy helyről vesznek szövetmintát, hanem több helyre szúrnak. A lényeg, hogy tényleg megúszta, de azért kicsit fél Kopa dr-tól.
Nálad volt valamilyen mellékhatása a Gonal-F és Suprefact ’kezelésnek’?

Üdv: Princess
princess
 
 


Sziasztok!

Én is azt szeretem a Krizsa dokiban,hogy mond két vagy több variációt,és utána elmondja,hogy ő a helyünkben...

A biopsziát sem javasolta és a lapart sem.És a fogigátlót azért szedem,mert ez az egyik protokoll.Van a másik,de ott sokat kell szúrni magad.Szerintem attól is függ,hogy kinél melyiket alkalmazzák,hogy a nőnél van-e valami baj.Szóval a fogigátlóval leállítják a saját peteérésed,hogy aztán injekcióval úgy tudják stimulálni,ahogy azt akarják.Így a kettő nem zavar be.Legalábbis ezt olvastam valahol,és elég valószínűnek tartom,ezért nem is kérdeztem rá.
Persze rendes volt,mert azt mondta,hogy ő a helyemben a fogigátlóst csinálná...
Mondjuk velem tényleg minden rendben volt.

Tényleg ez jó kérdés,hogy volt-e valami mellékhatás a szuriknak?

Mert én rákérdeztem,és azt mondta"á,dehogy,hogy lenne" és közben vigyorgott.Ebből azt vettem ki,hogy naná,hogy van.

Az EKG-ra kell beutaló?

Ja,és megkérdeztem a fagyasztást is,de azt mondta amit Harci is írt,hogy ilyen "rossz" eredménynél értelmetlen,mert nem élnék túl a fagyasztást.Még a donoroknál is sok elpusztul,pedig azok jó minőségűek.
De Princess,te azért rákérdezhetsz,mert nálatok lehet,hogy érdemes.
Mi így bizunk a vitaminok jótékony hatásában,és imádkozom tovább.

Hát,a Kliontól már most elvettétek a kedvem.

Kár,hogy olyan soká mentek Kopa dokihoz,mert én már nagyon kiváncsi vagyok az eredményetekre.A Kaáliba mikor ad mintát a párod?
Vendég
 


Sziasztok!

Princess
herebiopszia: nekünk egyszer meg azt mesélte hogy van olyan ismerőse akinek 3X is volt, és szegény megérzi az időjárás változást, hát mit mondjak "jó" helyen.
mellékhatás: nálam semmilyen nem volt

Nyulasz
EKG: nekem annak idején a körzeti csinálta meg
lapar: akkor gondolom neked a HSG vizsgálat is jó eredménnyel zárult, mert nekem már első alkalommal mondta, hogy ha a 2. lombik sem sikerül akkor műtét, de azt mondta, hogy lehet hogy már az első után elgondolkodunk rajta, a beszélgetés végén volt a hüvelyes UH (bekuk) és ekkor mondta hogy ő már most mindennek az elején javasolja, de én döntsem el, és szerencsére jól döntöttem mert a műtét után elsőre sikerült Ákos.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Erika!

Nekem HSG-m sem volt.Azt se javasolta.

A körzeti tud csinálni EKG-t?

Jó döntést hoztatok!
Ákosbaba hogy van?
Vendég
 


Sziasztok

Nyulasz
EKG: szerintem minden körzeti rendelőben alapvető felszerelés az EKG készülék
Ákos baba köszünjük szépen jól van, ma korán lefeküdt - már 7-kor aludt is, olyan álmos volt, hogy fél hétkor már muszály volt vinnem locsi - pocsizni, mert már nagyon nem bírta a fennt létet. Remélem hogy reggelig alszik!
Neked hogy hogy nem javasolta a HSG-t? Nekem Gimes dr. megcsinálta a férjem eredményei ismeretében is. Végülis kibírható volt.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szia!

Örülök,hogy Ákosbaba jól van! :D

Krizsa doki csinált egy hüvelyi UH-t,és azt mondta,hogy ha csak egy apró dolgot is látna,ami nem tettszik neki,akkor kellene.De szerinte abszolút nincs rá szükség.
Így megúsztam.Még ha nem is fáj,bár ha ezen múlna a siker,akkor minden további nélkül,de bízom Krizsa dokiban.
Vendég
 


Szia

szerintem is csak azt csináld amit Krizsa dr. mond, és akkor minden OK lesz.

Szia

Szép álmokat kívánok mindenkinek!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Pihi!

Engem sem nézett a doki UH-val, bár én is hallottam, hogy kéne, csak hormonos vérvétel volt megint, 3 a ciklusban. Lehet, hogy abból is látta, hogy van-e ciszta. De nekem szerencsére még soha nem volt. Egyébként az UH úgysem nem előzi meg a cisztát, legfeljebb észreveszik. Ha hajlamos vagy rá, akkor azért szólj neki, ha még nem szóltál. De első clostis ciklus után gondolom csak vissza kell majd hozzá menned, nem? Egyébként milyen adagban szeded? Mert ha napi 1, vagy 2×1, az elég kicsi adag. Bízz a dokiban!

Princess!

A kikeverőset kaptam, nem tudom a nevét, csak az összetevői voltak rajta a recepten. Nem kell vizezni és a felhelyezéssel sincs semmi problémám, csak mikor elolvad, akkor folyik és az borzasztó. Ja és ánizsszaga van, amit én nem nagyon kedvelek. De már csak 3 és fél napig kell, szerencsére. Nekem utoljára középisoklában volt gombafertőzésem, akkor komolyabb. Most igazából nem is vettem volna észre, csak kértem a dokitól, hogy azért a biztonság kedvéért nézze meg.

De csípnie biztosan nem szabadna, inkább szerintem kérj másikat. Hát nem irigyellek a laktózallergia miatt, jó sokmindenre oda kell figyelned. Vagy már megszoktad? Nekem"szerencsére csak pollenallergiám van, bár augusztus, szeptemberben az is szörnyű.

Lehet, hogy a mellékhatásnál a babára gondolt? :P Egyébként valószínűleg azért nem mondta, hogy van, mert így lehet, hogy nem is lesz. Míg ha tudod, hogy milyen mellkhatások lehetnek, akkor biztosan produkálod. Én legalábbis ilyen vagyok. :oops:

Nyulasz! Princess!
Krizsa nem mondta, hogy miért nem javasolja a biopsziát? Mondjuk én is azt hallottam, hogy előalakokból nagyon kicsi az esélye, hogy sikerül a lombik. Én is nagyon szkeptikus voltam, mikor a páromnak csinálták, de mivel ő reménykedett, hogy talán így találnak valamit, nem akartam elkeseríteni. Neki 2 helyen vettek mintát, már nem is látni a helyét és szerencsére nem érzékeny az időjárásra sem. Azért azt nem hagytam volna, hogy 3× megcsinálják neki, de szerintem azt ő sem akarta volna.

EKG: Nekem is kell és a védőnő nekem is azt mondta, hogy manapság már szinte minden háziorvosi rendelőben van. Hát, szerintem az én dokimnál nincsen, mert elég szegényes a rendelője. Mondjuk nem is valami jó orvos.

Sziasztok:

nyusziful

nyusziful76
 
 


Sziasztok!

Nyuszifül!

A biopsziát azért nem javasolta,mert találtak a mintában,még ha kevés,vagy nem túl jó mozgásút is.Ha semmi sem lett volna,mint az első két vizsgálatkor,amit még máshol csináltattunk,akkor biztos javasolta volna,mint legutolsó lehetőség.De ő eleve a műtétekkel járó kockázat miatt haggya csak végső esetre az ilyen dolgokat.
Azt mondja,minden műtét kockázatos,és hát így is van.És azt mondta,hogy lehet,pont olyan mintát metszenének ki,amiben pont nincs semmi.Mert még erre is van esély.

Hát a legjobb tényleg az,ha megbízunk az orvosunkban,és azt tesszük,amit ő jónak lát.
Vendég
 


Sziasztok!

Nyuszifül!
Nekünk is pont azt mondta Krizsa dr. a biopsziával kapcsolatban, mint Nyulaszéknak. Mivel találtak a mintában spermát, ezért nincs szükség rá.
A laktóz allergiát megszoktam, már van választék laktóz mentes élelmiszerekből. Képzeld, a külföldi barátaim gyakran küldenek laktóz mentes csokit (sajnos ilyet itthon még nem találtam). Inkább az a rossz, hogy nagyon sok gyógyszerben is benne van. Van egy másik allergiám, a glutén. Hát, ezt nehezebb volt megszokni.
A pollen allergia is elég kellemetlen, a pollen-élelmiszer keresztreakciót szoktad figyelni? Kaptál ilyen táblázatot, hogy a parlagfű, nyírfa, stb. allergiásoknak milyen ételeket kell kerülni?

Erika!
Nekem sem volt HSG. Krizsa dr. nem javasolta.
Örülök, hogy nálad nem volt mellékhatása a ’kezelésnek’, ez bíztató. Én mindig ezektől félek a legjobban, mert nálam általában szoktak jelentkezni.

Nyulasz!
A Kaáliba kedden megyünk, akkor ad mintát a párom.
Én meg pénteken már tudom csináltatni a hormonos vérvételemet.

Üdv: Princess
princess
 
 


Sziasztok!

Hát megjártam ma pestet ismét, voltam Gimes dr-nál. Írt fel 2db kapszulát, ebből ma kellett bevennem 1db-ot, és 1 hét múlva a másikat, és holnapra kész lesz a gólyó is. Úgyhogy a kezdésre tényleg ki leszek kezelve a gombából.

Sziasztok

Erika

Mindenkinek nagyon szép álmokat kívánok!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok

Hogy vagytok?

És TI Nyuszifül?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!!!

Nyuszifül, köszönöm! Nagyon megnyugtattál! igazad van, bízok a dokimban!!!! És bízok ebben a gyógyszerben is. Ha a két hónap alatt(ennyi adagot írt fel Gimes doki) nem sikerül, akkor kérni fogom, hogy inszemezzünk, ha lehet, mert a 2 év már sok idő.

Na engem szerencsére elkerülnek a gombák! :oops: De nagyon kellemetlen lehet. Régebben egyszer volt nekem is valami fertőzésem, de csak Canestent használtam, ja és egyszer hüvelygolyót.Szóval kétszer volt valami, de már nagyon régen. És ezt most le is kopogom.KOP KOP KOP

hihetetlen, hogy mennyi pénzt kell hagynotok a gyógyszertárban. :cry: :cry: Ez nagyon szomorú. Remélem, hogy tö9bbet nemm kell, legfeljebb csak babaápolási cuccok miatt költekeznetek ilyen helyen!!!! És ezt magamnak is remélem.
Gondolom az inszemhez is drága gyógyszerek járnak.

Hétvégén lesz a barátösnőm esküvője. :) Múlt szombaton voltam a lánybúcsún. Bár lightos volt, mert barátnőm babát vár. Jajj, úgy szeretném követni! :lol:
pihi
 
 


Sziasztok!

Erika!

Köszi, jól vagyunk. Tegnap eléggé lefáradtam, húzós napom volt itt a munkahelyemen, de mára sikerült kialudnom magam. Most megint motoszkál bennem, hogy még milyen messze van a következő vizsgálat és remélem, hogy a manó szépen fejlődik odabent. De olvastam a júliusi babás topikot és ott a kismamáknak hasomnló érzései vannak, szóval akkor ez normális :oops:

Pihi!

Az inszemnél attól függ a gyógyszerek ára, hogy hogyan reagálsz rá. Ha pl. a closty rendbeteszi a ciklusodat, akkor akár az is elég (nekem is ennyivolt csak egy másik gyógyszer). Plussz a tüszőrepesztő injekció: én orvitelle-t kaptam, ami novemberben még 4 ezer valamennyi volt, most már sajna 7 ezer körüli, de még ezzel együtt is messze van a lombikos áraktól. Ha veled nincs komolyabb probléma (PCO és hasonlók), márpedig azt már tudnád, ha lenne, akkor szerintem sima clostyval fog indítani. Nekem attól is 3 tüszőm lett és 1 babó :D Hasonlóan jó eredményeket neked is! De még a clostyval spontán is összejöhet!


Szép napot nektek! Mindjárt itt a hétvége!
nyusziful76
 
 


Sziasztok!

Pihi
Jó bulizást!

Nyuszifül
aggódás = szerintem természetes velejárója a dolgoknak, és még mennyit fogsz aggódni miatta - miattuk életed végéig - jó sokat.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Princess!

Hú,a kedd mindjárt itt van!!Már nagyon várom!
Te megtudod oldani,hogy a beülti után otthon maradj?

Nyuszifül!

Hát igen,aggódni mindenki fog.

Most így az izgulós napok után,már szeretnénk mi is aggódós napokat.Olyanokat mint a tied!

Kolleganőid már tudják a pocaklakót?

Erika!

Akkor jó határozott gyógyszer lehet,ha csak ennyi és ilyen kihagyással kell belőle.Biztos segíteni fog!

Pihi!

Szorítok neked ám nagyon,hogy bejöjjön ez a Clostys kezelés! :wink:
Vendég
 


Na megyek,főzök tovább,mert sose lesz kész a töltöttpaprika...
Vendég
 


Útálok rántást készíteni...
Vendég
 


Na meg foghagymát aprítani...
Vendég
 


Sziasztok!

Nyulasz!
Hát, a keddet én is nagyon várom. Aznap nem lesz meg az eredmény, csak csütörtökön mehetünk a leletért. Viszont ma jó napom volt, mert meg tudtam csináltatni a vérvételeket. Eredetileg holnapra terveztem, de örülök, hogy már ma elintéztem (hormonok, vérkép, vércukor, stb.). Ma van a 2. napom, Krizsa dr. azt mondta, hogy 2-5. napokon lehet. Neked hányadik napon volt? Tényleg, a vércsoportodat megnézetted? Vagy az benne volt abban a drága vérvételben? Nekem már csak a vizelet vizsgálat és az EKG maradt.
Szerintem nem nagyon fogok tudni itthon maradni a beülti után, max. pár napot. Mondjuk, vannak olyan munkáim, amit itthon is megcsinálhatok, de az sem lenne könnyebbség, mert egész nap ülnék a számítógép előtt. Feküdni kellene? Vagy inkább a nyugalom miatt javasolt az otthon maradás? Azért előtte igyekszem majd kikapcsolódni és feltöltődni, március végére írt be Krizsa dr. lombikra, már rá is kérdeztem, hogy előtte 2-3 héttel elmehetek e külföldre egy kicsit pihenni (az ünnep miatti hosszú hétvégén). Azt mondta, nyugodtan utazzunk. Nekem mindig az utazás a legjobb gyógyír, ezért gondoltam, hogy most is jót fog tenni.
Te meddig leszel otthon?
Töltött paprikát még soha nem csináltam. Nálunk spagetti lesz.

Erika!
Milyen kapszulát kaptál? Esetleg Mycosyst vagy Orungál? Vagy valami mást?

Nyuszifül!
Látszik már a pocakod? Vettél kismama ruhákat?

Üdv: Princess
princess
 
 


Sziasztok!

Princess!
Nekem is valahogy így,asszem a 4.napon volt a hormonos..Akkor neked is jól mükődik a szervezeted,hogy már ...
Van ahol azt olvasom,hogy szigorú pihenés,van aki a munkát sem hagyatná abba.Én sokat autózok,meg cipekedek is,úgyhogy ezt kihagynám.
Van egy ismerős,akinek az első nem sikerült,és a második után feküdt,és az sikerült.Ők erre esküsznek.Biztos nem fogok én sem feküdni,mert ugye az más,ha az ember beteg,lázas,és fekszik,mert akkor ereje sincs semmihez.Majd meglátjuk.Szeretném,ha nem ezen múlna...
A vércsoportról nem tudok semmit.Mindig elfelejtem :oops: ,pedig a mandulaműtétnél is írták.
Nekem még az EKG van hátra.
Hova utaznátok?

Én úgy min3 évig leszek itthon.Aztán megy a gyerek oviba... :lol:

Hát a leszívásig szabi,aztán betegácsi.Ha sikerül,akkor már nem is megyek dolgozni.
Csak febr.5-től vagyok szabin.Még 2 hét :(
Meg a holnapi nap...

Nem is szeretitek a töltöttpaprikát?

Milyen spagetti lesz?
Vendég
 


Sziasztok

Nyuszifül
te meddig dugdostad a kikeverőset?

Töltött paprika: imádom, csak a férjem nem igazán szereti, így sajna elég régen (kb. 1-2 éve csináltam) mert ekkor is én és a macskák ették meg.

Én a beülti után ha akartam volna se tudtam volna dolgozni, olyan rossz volt a közérzetem jó 2 hétig, itthon is csak ténferegtem. Imádok boltba járni, de ekkor épp hogy elértem a boltba már alig vártam hogy itthon legyek, és minden 6x annyi ideig tartott - de tényleg így is volt.

Princess
kapszula: Dermyc 150mg, Gimes dr. puskázott is - ez a legolcsóbb - eü. miniszter szerint (csak ezt írhatta fel)

Ma már nyomkodom a dugót is - keményen fizettem érte kereken 88 Ft-ot, de a 2 kapszula tegnap több mint 2300Ft volt. Jóóóóóóóóóó mi? "olcsóóóóóóóóó"

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Én meg nem is akarok dolgozni.Remélem azért rosszul nem leszek.
Miért voltál rosszul?
Mit éreztél?
Ez általános?
Vendég
 


Szia Nyulasz

Ákosnál én már a Suprefact elkezdése után párnappal, a vérvételnapjától nem dolgoztam.
Rosszullét: nem tudom, hogy mennyire általános, nekem kb. fél 12körül volt a beültim, és utána már kb. délután 5-6 órától kb. 2 hétig olyan általános rosszul létem volt, semmi nem volt jó, minden nehezemre esett, fáradt voltam rettenetesen stb. stb. - hányigerem ekkor sem volt és később sem, 1x sem volt. Csak tényleg minden nagyon de nagyon nehezemre esett megcsinálni, jóformám - tényleg csak ami nagyon fontos volt azt csináltam meg, örültem hogy éltem, de sebaj, mert meglett az eredménye. Bár már megint itt tartanék, olyan jóóóóóóóóóóó lenne!

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Erika!

A Suprefactot 3-án kezdem,úgyhogy én végig itthon leszek.
Kiváncsi vagyok,hogy ugyanúgy reagálsz-e most is a kezelésre.

Jó éjt mindenkinek.
Vendég
 


Sziasztok!

Most értem haza, Thai-chi órán voltam.

Nyulasz!
Hát, mi nem szeretjük a töltött paprikát, a férjem azért megeszi, ha pl. anyukája csinál.
Nálunk bolognai spagetti volt.
Már le is foglaltunk mindent, Olaszországba megyünk, barátokkal.

Erika!
A 2300 Ft-os volt a legolcsóbb? Én kb. 150 Ft-ot fizettem egy korábbi kikevert kúpért, de te nyertél a 88 Ft-al. Csoda, hogy ennyiért még adnak valamit.

Jó éjszakát!

Princess
princess
 
 


Sziasztok!

Tegnap végre eljutottam kismamajógára. Isteni volt, mindenkinek nagyon tudom ajánlani! A relaxáció alatt éreztem először úgy belülről is, hogy egy igazi külön emberke fejlődik bennem. Eddig valahogy inkább azzal voltam elfoglalva, ami velem történik. Ez lehet, hogy nagyon zavarosan hangzik, de nagyon jó érzés volt. :D Volt gátizomtorna is, amit most csináltam először és hát nem igazán tudtam beazonosítani, hogy épp mit kéne feszíteni és ellazítani. :oops: Van még mit tanulnom, de úgy érzem, hogy lehető legjobb előkészületet választottam a terheségre, szülésre.

Princess! Nehezen tudom megítélni, hogy az átlaghoz képest mekkora a hasam. Én egyértelműen észreveszem, mert máshol dudorodik, mint ha csak jóllaktam vagy híztam volna. :P Az egyik kolléganőm, aki tudta, hogy babát szeretnénk és rákérdezett (ezek szerint azért valami látszik) meglepődött, hogy 12. héten még csak ekkora hasam van, tegnap viszont jógán volt egy lány, akiről azt gondoltam, hogy 1-2 héttel járhat előttem és kiderült, hogy már a 18. hétben van. :oops: Szóval ez nagyon egyéni. Még rámjönnek a korábbi ruháim, mondjuk nem minden (bár nyáron fogytam 6 kilót és minden lötyögött rajtam, ami most pont jó), úgyhogy még nem vettem semmi kismamaruhát. Február elején megyek külföldre (céges+barátnőlátogatás), és már megbeszéltem a barátnőmmel, hogy megyünk H&M-be kismamaruhákat venni. :lol: Ott azért normálisabb áron lehet csinosakat kapni. Sajnos az itthoni H&M-ben kismamaruhákat még nem lehet kapni, ha jól tudom majd a Vörösmarty tériben lesz, ha egyszer elkészül.

Olaszország melyik részére mentek? Mi egyelőre tavaszra szeretnénk előnyaralást szervezni, mert ugye nyáron nem fogunk tudni menni :P De csak belföldre, mert itthon nagyobb biztonságban érzem magunkat.

Nyulasz! Azok a kolléganőim, akik tudták, hogy babát szeretnénk tudnak róla + a főnökeim + akikhez még eljutott a pletyka :wink: A férfi kollégák még észre sem veszik a hasam, a többi női kolléga meg még nem mer szerintem rákérdezni. :lol:

Erika!

Szerencsére már csak holnap kell, összesen 5 nap volt.

Nyulasz! Princess!
Az otthonmaradás nagyon egyéni szerintem. Én nem akartam itthon maradni (mondjuk nálunk csak inszem volt), mert így is nehezen viseltem idegileg a 2 hét várakozást. Ezért igyekeztem minél jobban lefoglalni magam. Még estére is programokat szerveztünk. Nekem 2 hét otthon nagyon nem tett volna jót. De ez függ attól, hogy ki, hogyan érzi magát, milyen a munkája és mennyire tudja otthon lekötni magát. Ha otthon is maradtok, szerintem szervezzetek minél több szabadidős programot. Mondjuk ha rosszul lesztek (én az inszem után 1 héttel, a beágyazódás időszakában nagyon szédültem és hányingerem is jobban volt+ puffadás+ nagyon álmos voltam), akkor úgyis legszívesebben feküdni fogtok. :P

nyusziful

nyusziful76
 
 


Ja és a siker szerintem nem az otthonmaradáson vagy a munkán múlik, hanem , hogy ti jól érezzétek magatokat, azt csináljatok, amihez kedvetek van, amiben örömötök telik, és minél kevesebbet idegeskedjetek. Hogy ezt ki, hogyan éri el, az nagyon eltérő. Mindenesetre mi nagyon fogunk nektek drukkolni és küldjük a pozitív energiákat!!!!

nyusziful76
 
 


Sziasztok!
Ugyan nincs szükségem donorspermára, de a többi lombikos topik kihalt. :( Úgy látom itt van élet, és tapasztalt anyukák. Most készülődök az első lombikomra. Október óta várok rá, örülök nagyon hogy elkezdődik. Persze tartok is tőle, annak ellenére hogy elolvastam mindent amit a témával kacsolatban találtam, azért mégsem volt még ilyenem.
Vendég
 


Sziasztok!

Nyuszifül!

Örülök,hogy így bejött a jóga.Lehet,hogy én is egyszer kipróbálom.
Akkor te külföldről fogsz nekeünk szorítani.Nembaj,onnan is ideérnek a pozitív energiák.
Én is így gondolom,hogy a siker azon múlik,hogy mi jól érezzük magunk.

Szia Áfonya!

Úgy látom neked már van egy tökmagod.Ő spontán baba?Mert azt írtad,hogy első lombik.
Hová jártok?

Egyébként a Szülészetek,kórházak címszó alatt van szinte mindegyik intézetnek topicja,még pörgősebbek is,mint mi,mert mi csak páran vagyunk.Persze szívesen látunk téged! :wink:


Princess!

Tengerpart?
Vendég
 


Nyulasz,
nem vágyom pörgős topikra, ahol eredetileg "lakom" az a topik is elég pörgős, lombik ügyben inkább valami családiasra vágyom. :)
Igen, a kislányom spontán baba, akkor még (22 évesen) úgy tűnik átjárhatóak voltak a petevezetékeim, és a PCOm sem tombolt. :(
Pécsre járok a POTE klinikára, Paks mellett lakom, nekünk ez van a legközelebb, még így is 80km. :?
Vendég
 


Áfonya!

Na családiasnak az biztos családias. :lol:
Volt HSG-d?
Hol tartotok?Stimu?
Vendég
 


Sziasztok!

Ma megkaptam a vérvételes leleteimet (hormonok, vércukor, stb). minden jó lett, annyira örültem neki.

Nyulasz + Nyuszifül!
Olaszországba az alpesi tavakhoz megyünk (Garda és Iseo), ezen kívül a Dolomitok, Verona, Sirmione és Bergamo az úti cél. Jártatok már erre? Van kedvenc országotok vagy városotok? Én a szigeteket nagyon szeretem, eddig Madeira tetszett a legjobban. Ott tavasszal voltunk, hoztam egy orchidea gumót, most virágzik. És imádom Londont!

Nyuszifül!
Ti hova tervezitek a pihenést?
Szerintem nekem sem tenne jót az itthon maradás, folyton azzal foglalkoznék, hogy sikerült e, és várnám a jeleket, idegeskednék. Jobb, ha lefoglalom majd magamat. Szerintem a Te példádat fogom követni és még hétvégre is programot szervezek. Így gyorsabban telt az a két hetes várakozás, ugye?

Erika!
Hol vagy?

Üdv: Princess
princess
 
 


Szia Áfonya!

A miénk nagyon családias topic.
Úgy látom a vonalzódon, hogy már csak 6 napod van a lombikig. Még nekem sem volt, most várok az elsőre, március végére vagyok beírva. A február Nyulasz és Erika hónapja.

Üdv: Princess
princess
 
 


Nyulasz,
nem HSGm volt, laparral akarták műteni a petefészkeimet (ami aztán nem sikerült) és mellékesen néztek átjárhatóságot is. És itt ült fenékre mindenki, mindkét oldal átjárhatatlan, holott nem is olyan rég szültem. Innen mindegy is volt a petefészek-műtét sikertelensége, úgyis lombik.
A stimum kezdődik kb 6 nap múlva (kb akkor jön meg a mensim, első naptól szúrok Decapeptylt, 3. naptól Gonal F-et és Merionalt, meg még 1 táska gyógyszerem is van).
Neked hányadik próbálkozásod lesz? (Bocs ha olyat kérdezek ami már le van írva, de nem tudom hol keressem)
Princess,
akkor együtt aggódunk és kérdezősködünk majd. :P Vagyis 1 hónap csúszással, de ugye mi vagyunk a tapasztalatlanok. :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Princess!

Gratula a hormonjaidhoz!!! :wink:
Még kedden feláll a hadsereg,és minden kételyetek elszáll!

Áfonya!

Ez érdekes :shock:
Mi történhetett veled ilyen "rövid " idő alatt?

Nekem is az első lombik.Én majd febr.3-től kezdem a stimut,Suprefacttal majd Gonallal.Már nagyon izgulok,febr.12.-ei héten csinálják a leszívást,majd beültit.

Princesszel és Erikával közös az orvosunk,a budapesti Kaáliban.
Nem irigyellek,hogy ennyit kell utaznotok.Én budán lakom,fél óra kocsival az intézet.

Asszem mára elköszönök,jó éjt mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok

Sajna tegnap nem tudtam jönni, mert a gép rossz volt, és mindent
újra kellett rajta telepíteni. Így szegény párom ma hajnali 1-ig csinálta, tegnap este kb. 7-től


Áfonya
üdv itt közöttünk! Sajnálom hogy ez történt veled! Véletlenül a szülés óta nem voltál felfázva?

Princess
igen a 2300Ft-os kapszula volt a legolcsóbb (2 db), még meg is nézte a papírjait, hogy nehogy ne a legolcsóbbat írja fel.

Szerintetek hány nap után kell hatnia ezeknek a keverős golyóknak?
Mert már nem emlékszem! és ügye 2db-ot már benyomtam, de a változás még nem sok, és most idegesít nagyon hogy elfog e múlni vagy nem. Mert ha nem akkor ügye szerintem 1 hét múlva nem kezdhetek, és ez rettenetesen idegesít!

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szép napot - hétvégét kívánok!

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?