Halihó!
Szonja ázik apával a fürdőben így most van egy kis szabadom.
Nagyszerű volt a tali csak kissé túlöltöztem meg a végén O2 hiányom volt, de azért eszméletemnél maradtam. Tényleg jó volt, hogy ennyien voltunk bár nem hiszem, hogy mindenkivel tudtam dumálni.
Vuka,....ááááááááááááááááááááá! Nekem eddig az fájt a legjobban és most is van, de egyszerűen nem tudom rászánni magam! Hős vagy!
egyébként uton hazafelé azt mondták, hogy a nagy szelek majd csak éjfél körül érik el Ferihegyet. Így Pesten meg Veresen sem hiszem, hogy sokkal előtte-utánna lenne vihar. Szonjaapát egy néni már kioktatta miközben ment a kocsi felé, hogy mit gondol ilyen vészhelyzetben sétálgatni az utcán!
Gabus Liviapunak üzenem, hogy rajtatok kívül Szonjának hiányzott a legjobban. Igaz, a végén meggyőzte Beniapát, hogy vegye ölbe, de Beni apa nem ért annyira a lányos jelzésekből. Tudom, én meg nem ismertem fel gyermekem sírását, de ebből is látszik, hogy ritkán szokta hallatni a hangját ilyen formában.
Dia, nem akarsz a napok előrehaladtával fényképes naplót közzé tenni? Csak hogy sárguljunk. Én tuti sárgulnék! Vagy nem tudsz elképzelni kínainak?!
Holnap thai csirke lesz ebédre. Megkóstoltam, füleim ketté álltak olyan finom kis csípős, de szerencsére én pont ezt szeretem
Cool, szerintem akkor inkább Piroska mint Béla
A Béla az egyszerűen semmilyen! (Bocsi, ez csak a privát véleményem, izlésem.)
Rádől vagy nem dől rá? A két nagy fánk a mellette parkoló autónkra? Ez itt a napi kérdés. Remélem nem dől rá, mert akkor Szonjaapa enyhén ideges lesz nekünk meg nuku csajos autónk. Szóval remélem ez a szélvihar fel lett nagyítva.
Mancs, főzi hogy csúszott Petyosznál?
N.