Új privát üzeneted érkezett!

NICOL nekem kismama jóga dvd-m van azon szoktam néha tornázgatni ha nem vagyok túl lusta hozzá. De én szeretem mert nagyon ellazít meg ki is kapcsol,és ami a legfontosabb nem fáradsz ki tőle így nem erőlteted meg magad vele. Meg azt mondják a babának is nagyon jó! Én csak ajánlani tudom neked. ANCSA köszi az infot akkor megkérdem a kórházban, vagy ha valaki a Jahn Ferencbe fog szülni az hallot vmit erről a témáról????
Vendég
 


Ancsa most látom pont egy naposak vagyunk:) Még nem is tünt fel!
Vendég
 


Ancsa most látom pont egy naposak vagyunk:) Még nem is tünt fel!
Vendég
 

 
 

Bacsbern, a Jahn Ferencben nincs ilyen kikötés az apukáknak, csak annyi, hogy hozzanak váltóruhát és papucsot magukkal.

Hú, anyós-témában órákig tudnék panaszkodni, elég extrém a történetünk, de csak röviden erről: egy szem fia van, ám ennek ellenére szinte egyáltalán nincs kapcsolata vele (meg velem sem), a kommunikációnk a nullával egyenlő. Egyébként a szomszédban lakik, de szerencsére szinte sose találkozunk vele. Ja, és miatta kell itt laknunk, még pénzért sem hajlandó lemondani a haszonélvezetéről. Az ő idejébe nem fog beleférni az unoka, persze ennek én örülök is valamennyire. Viszont én itt szinte senkit sem ismerek, a rokonaim, barátaim nem itt laknak, így senkire sem fogom tudni hagyni a babát. És még csodálkozik, hogy miért nem rajongok érte.

KépKép
nanett
 
 


NANETT lehet hülyeséget kérdezek de a válróruha mit takar?? Vagy mindegy mi csak áttudjon öltözni?Bocsi hülye kérdés miatt :oops: Amúgy neked apás szülésed lesz? Látom csajok az anyós téma mindenkit felkavar :shock:
Vendég
 


Nicole: en is csak ajanlani tudom a jogat! En sajna szinten csak konyvbol jogazom, mert csoportos kismama jogat nem talaltam, de sztem a konybol is lehet rendesen (mondjuk en elotte is jogaztam, tehat azt hiszem tisztaban vagyok nagyjabol azzal, hogy mit hogyan kell csinalni) Lenyeg a rendszeresseg, de ezzel nem lesz gondod, en imadom mindig ugy erzem magam utana mint aki aludt vagy 24 orat! :D

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Bacsbern, tiszta váltóruhát jelent (hogy pl. ne piszkos munkásruhában legyen benn az apuka, ha munkából rohant a szülésre). Nekem úgy néz ki, császár lesz, de apás szülésre készültünk.

KépKép
nanett
 
 


Sziasztok!

Anyós téma:

Lehet, hogy egyedül vagyok, de én nagyon jól kijövök az anyósommal.
Az első perctól közös hullámhosszon vagyunk, nem szól bele semmibe, mindig megkérdezi a véleményemet a dolgokról, ha Velünk kapcsolatos témában kell dönteni, először mindig engem kérdez, csak utána a páromat. Tehát Ő nem erószakos, nem tukmálja ránk magát, és szinte észre sem vesszük, hogy van, de ha segítség kell, Ő az első aki felajánlja.

Szóval akkor nekem szerencsém van! :lol:

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418
 
 


Sziasztok!!!


Tegnap megjött az AFP-eredményünk, hála minden rendben van!!!!!!!!!!!!!Így holnap mehetünk végre genetikai UH-ra!!!

Ahhoz képest tök hamar megjött: múlt hét hétfőn vették le e vért. (7 nap)!!!

Már nagyon izgatottak vagyunk!!!!! :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Reméljük, hogy megmutatja magát a drágánk.

Egyébként nem tudom már , hogy ki írta, de én is azt tapasztalom, hogy akár napokig lustizik Zsebi, aztán meg egy egész teljes napig dolgozik odabent, így tette tegnap is!!!!Ilyenkor viszont óriási a hasam, s feszül!!! :lol: :D :lol:


Holnap jelentkezek, hogy mi volt!

Kép
Kép
judithappy
 
 


Csajok! 7végén frontok jönnek és még újhold is lesz!!!Remélem nem indul be még a szülés!!!!Vagy az újhold nem számít csak a telihold? vagy mi????

Kép
gyanixi
 
 


Ancsa tedd össze a két kezed érte:)

Amúgy nekem olyan nagy gondom nincs vele csak ne akarna ennyire jóindulattal intézni mindent mert én a pesti nagyvárosi mentalitásomat nem tudom a vidéki nagyvárosi mentalitásával egyeztetni. Sok a surlódás és azt hiszi az a jó amit ő mond és lehet 30 éve igaz is volt de az már elavult ezt viszont ő nem ismeri be :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Elizabethről még semmi hír úgy látom remélem jól vannak.
Judithappy gratulálok az eredményedhez.
Holnap megyek orvoshoz megnézi a méhszájat remélem rendben lesz.

Kép[/quote]
rena12
 
 


:D

SZIASZTOK!!!!!!!! :P

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei
 
 


Sziasztok!

Hát,ma csak most tudtam leülni... Ahhoz képest,hogy ma vagyok 30 éves (TE JÓ éG!!! :? :? ),nagyon pocsék napom volt..

Őzi:
Tündéri a kisfiad,olyan mint egy puttó! :D :D Érdekes,nekem is ugyanez volt a szülés előzménye! Egyáltalán nem voltam éhes,nem is ettem egész nap semmit,és én se vettem észre-csak a szülésnél... :?


Edi:
Én megmondom őszintén,a gyógyszertári dolgokat nem szeretem, leginkább a fürdetőt tartom undorítónak.. Ez egy kenőcsszerű anyag,ami nem oldódik fel a vízben,hanem csak úszkál a tetején..Fuj. Állítólag a mikroban kell egy kis meleg vízzel feloldani,de nekem nem jött össze. A gyerekről se tudtam letörölgetni. Én nem fürödnék ilyen trutyival,az biztos. A Jánosban,és az Istvánban is Johnsons-fürdetővel fürdettek az újszülöttosztályon,én is azt használok kezdettől a mai napig. Eddig ez volt az egyetlen,amitől nem száradt ki a bőrük,a Gabi pl. nem vált be. Popsitörlőnek,samponnak viszont a Nivea vált be a legjobban. És annyira szeretem az illatát... :roll: :D
Popsikenőcs az gyógyszertári,az bevált. Kell otthonra Neogranormon,de azt csak akkor használom,ha esetleg valamiért piros a popsija a babának,nagyon hamar rendbehozza!! De nem kell mindig azt használni..

Dorcacs:
A Dalacin C-t én úgy tudom,terhesek és szoptatósok nem is szedhetik. Nekem anno a fogorvos írta fel,amikor nagyon be volt gyulladva a fogam,de ha jól tudom,az egy antibiotikum,és tényleg marha erős!! A Donalgint viszont felíratom! KÖSZI az ötletet!!!!!!!
Tegnap este át kellett vinnem a lányom a tüdőintézetbe,mert annyira köhögött. Megint antibiotikum..,stb.Kétoldali arcüreggyulladás.
Ma egész délelőtt a Bethesdában voltunk a fiammal, röntgen, vizsgálatok, VÉRVÉTEL (szegénykém,annyira sajnáltam!! És meg se nyikkant,pedig én már majdnem lefordultam a székről!20 hónapos babától 5 kémcső vér!! Ma tiszta száraz volt a pelenkája..) Jobb oldali tüdőgyulladás,kétoldali arcüreggyulladás. Mindez a 2. antibiotikum kúra 8. napján..Ha rosszabbodik,be kell fektetni a kórházba.. És ne idegeskedjek!! :?: Szegény Bogikámat annyira sajnálom,mostanában nemigen rugdos,csak épphogy mocorog..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


barbamami
Hát nem irigyellek. Az a legrosszabb amikor a gyereked beteg, és nem tudsz neki segíteni. De remélem már jobban lesznek, és nem kell kórházba mennetek. Jobbulást nekik!! Neked meg boldog szülinapot!

Anyóstéma: hát azt hiszem én is összetehetem a kezemet. Segítőkészek, de nem viszik túlzásba, nem szólnak bele semmibe. Amikor pici volt a fiam, akkor sem jött a régi hülyeségekkel, megkérdezte hogy ez most hogy van, és azt úgy is csinálta amikor rábíztuk a gyerkőcöt. Apósom mai napig a gyerek "hétvégi apukája". Viszi a Dunára kavicsot dobálni, hajókat nézni, játszótérre, stb. Nekünk meg legalább van egy kis szabadidőnk. Szóval én senkinek nem kívánhatnék jobb anyóst, apóst mint az enyém. És nagyon meg tudom érteni azokat, akiknek nem ilyenek az anyósáék és elkívánják máshova őket. Sajnos sok ilyet látok baráti körömön belül. Hát az egy pokol lehet. Na, ilyenkor kell jó messzire költözni....

Mindenkinek jó éjszakát!

berzkat
 
 


Barbamami
nagyon Boldog és Kerek szülinapot kívánunk neked...

Rekanna
Jó volt látni téged is,remélem j7en is talizunk,meg akkor talán néha utána is tudunk..majd ha viszem Dórit a "bikásra" játszani,felhívlak :lol:

Babzsák
A táppénz témához annyit tudok mondani hogy van az a rózsaszín kis papír amit kapsz,na azon rajta van a dátum h mettől meddig kaptad ezt az összeget..ha az 1 hónapot ölel fel akkor kezdhetsz izgulni m akkor ez a tényleges pénzed,de vannak akiknek fél hónapot is küldtek már!!Nézd mega dátumot!!vagy utalással kapod??M akkor csak a telefon marad,kérdezd meg őket nyugodtan...

Nap12
Én is voltam az Istenhegyin,sztem megéri megcsinálni-legalábbis engem megnyugtatott...én 2szer mentem asszem a 12.hét előtt kell az első vérvételre menni és 2 hétre rá a másodikra,de érdeklődj utána..szólj ha kell telefonszám,és nagyon készségesek!!Sztem!!

Házassági anyakönyvi kivonat téma...

Én úgy tudom h ez teljesen kórházfüggő..nekem a Szt Imrében elfogadják a régit(már amennyire az 2006augusztus réginek nevezhető) :lol: ,de ezekszerint máshol nem..szóval mindenki kérdezzen rá a saját kórházában!!

EPIDURÁL
Én egyelőre úgy gondolom nem fogok kérni..sztem kibírom a fájdalmat-elég magas a fájdalomküszöböm amúgy is,de szeretném átélni az egészet minden ilyesféle segítség nélkül...lehet a másodiknál majd nem így gondolom... :)

Viszont Ti hogy álltok a BEÖNTÉS vagy NEM BEÖNTÉS témához?????na ezt még nem döntöttem el..valószínű h kérni fogok..nehogy már.... :oops: ott a férjem meg minden :lol: :shock: :lol:

Kép
nikky
 
 


Juuuj pont 100 napunk van még hátra most látom :lol:

Kép
nikky
 
 


Sziasztok!

Niki egyre többet van fent a múltkor 12 órát volt ébren, és közben végig foglakozni kellett vele különben bömbölt. Most napi 4-5-6 órát fent van. Most éppen orrszívás közben aludt el. Rengeteget eszik, szerencsére tejem van.

Ha rugit vesztek olyat vegyetek ami elöl patentos, mert a hátulzáródókkal sokat kínlódok és elöl könnyebb visszazárni.
Nekem bejöttek a gyógyszertári cuccok ez a fürdető is, bőrszáradásra babaolajat adtak azzal kell fürdés előtt bekenni a bőrét.

őzi gyönyörű a baba és hatalmas.

barbamami sok boldog születésnapot, és jobbulást a babának.

Nekem anyósommal nincs bajom, mert 200km-re lakik de a telefonban így is mond 30 évvel ezelőtti hülyeségeket a babával kapcsolatban. Inkább a szülőkkel van problémám, sehogy sem akarják megérteni, hogy nyugalomra vágyunk mivel alattunk laknak állandóan felmászkálnak. faterom első útja a kocsmából felvezet és zaklat, hogy ezt így kéne azt meg úgy. muterom is állandóan feljön, minden fürdetésnél feljön. mióta hazajöttünk tegnap először nem volt fent fürdetni, és olyan jó volt ezt a párommal kettesben csinálni. de ahogy olvasom mindenhol vannak azért problémák.

Nika szorítok, nem olyan borzasztó a befekvés, én útáltam, de ott biztonságban vagytok.

Kép
Kép
bbeti
 
 


Barbimami:
Tőlem is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT! Nem semmi, 30 évesen már két gyerkőc otthon, 1 meg benn a pociban.

Téma beöntés:

én szerintem fogok kérni, az talán megnyugtató, hogy nem történik malőr a szülés alatt. Még sosem volt beöntésem, van akinek volt már tapasztalata, hogy mennyire kellemetlen?

Téma apásszülés ruha:
Szintén úgy látszik ez kórházfüggő, a Szt. Imrében kell venned egy csomagot, melyben olyanféle műtősruha van, 1200 Ft-ért. Papucsot meg jó, ha visztek be a férjeteknek is.

Körkédés:
Anyám ma felhozta az őssejt témát. Valaki gondolkozott rajta, hogy érdemes megőriztetni a baba őssejtjeit?

Kép

Kép
rekanna
 
 


rekanna
nekem is csak most szülés előtt volt először beöntésem egyáltalán nem vészes, én attól féltem a legjobban. egy olyan vastag csővel csinálják, mint a kisujjad, nem fáj, annyit érzel, hogy tesznek oda valamit, pár másodperc az egész, ha voltál előző nap wc-n, annál kevesebb vizet kapsz. utánna viszont rettentően kell kakilni, az a legrosszabb.

mi levetettük az őssejtet, 342.000 ft. szerintem nagyon hasznos dolog, rengeteg mindenre fel tudják használni és a tudomány egyre csak fejlődik. nem kell egyszerre kifizetni lehet részletre is. ha érdekel valakit írok róla részletesebben.

Kép
Kép
bbeti
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Nem megy az alvás, így netezek már 5 óta...

Barbamami,
még ha késve is, de NAGYON BOLDOG SZÜLNINAPOT KÍVÁNOK NEKED! Nem túl kellemes lehetett a szülinapod, ha beteg a gyerkőc :oops: De azért remélem minden rendbe jön. JOBBULÁST A LÁNYODNAK!

Anyós téma:
Én ellenpéldával tudok szolgálni, mivel egész jó fej az anyósom. Persze ő se hibátlan, vannak sajátos "érdekességei", de összeségében nagyon kedves, és szeretnivaló teremtés. Rengeteg szeretet ad, és mindenben segítőkész, és ami jó, hogy mindezt nem viszi túlzásba. Persze lehet, hogy ez másképp alakulna, ha együtt laknánk, de így, hogy havonta egyszer látjuk, és valamivel gyakrabban beszélünk telefonon, tökéletes a kapcsolatunk.

Nap 12,
Én a Bolgárkerék utcai Czeizel-féle klinikában voltam az integrált teszten, ami szűri a Down-kort, és még néhány kromoszóma rendelenességet. Nincs rizikófaktor a családban, se nálam, se a páromnál, de amikor teherbe estem annyi mindent elkezdtem olvasni a terhességről, és hát óhatatlanul a születési rendelenességekről, ami jó beparáztatott. Ráadásul ezek a rendelenességek nem csak öröklődnek, hanem véletlen mutáció során is létrejönnek, szóval úgy éreztem, hogy csak egy ilyen teszt után nyugszok meg.

babzsák,
Lehet, hogy a betegszabid miatt lett kevesebb?! Mert hogy az első 15 napot a munkáltató fizeti, és a keresetednek a 80 %-át kapod.
Az azt követő időszak pedig már táppénz, ami az átlag keresetnek a 70 %-a, de mivel nem csak munkanapra, hanem minden naptári napra jár, így ugyan olyan, mintha dolgoznál...
Vagy ha nem ez, akkor lehet, hogy úgy van, ahogy a Nikky írta, talán tényleg valami elcsúszott időben. Minden esetre érdemes őket felhívni...

Mindenkinek szép napot!

Kép
dijcsi
 
 


Barbamami: Nagyon Boldog Születésnapot

Én most csak beköszönök ma kkell befeküdnöm 9-re megyek de hogy mikor szülök az még a jövő zenéje. Ancsának küldöm az sms-t ha megvan a baba

Legyetek jók és puszi mindenkinek talán más is fog velem együtt szülni drukk nekik a többieknek meg jó pocakosodást majd jövök

nika70
Salgótarján
 
 


Luisa,
Mi val veled? Miert nem jossz mostanaban? Tudsz valamit Vitterol?

Vitte,
Meg elenken el bennem az elso par nap hihetetlen mozgalmassaga, ugyhogy megertem hogy eddig nem jottel. De most mar nalatok is eltelt jopar nap vasarnap ota... jo lenne hallani rolatok valamit! Jol vagytok, minden rendben van veletek? Kicsit mar aggodom.

Dijcsi,
Boldogulunk koszi szepen! A parommal vagyunk ketten, es naprol napra konnyebb az egesz. Kezd kialakulni a ritmus.

Zsana,
En is meg vagyok elegedve mindennel. Legfokepp Levivel. Persze biztos minden anya ugyanezt erzi... szoval nem tudok betelni vele. Olyan nyugodt, kiegyensulyozott, alig sir, ha sir is hamar ki lehet deriteni, hogy miert. Hamar belejottunk mindketten a szopiba, jol eszik, jol alszik, mar hizik. Egyszeruen egy kis angyal. Az egyetlen problema, hogy besargult, es amig ez el nem mulik, addig rendszeresen merni kell a bilirubin szintjet, ami ugye vervetelt jelent. Akkor altalaban sir, de ezen kivul alig. En pedig naprol napra jobban vagyok, a gatam mondjuk eleg tropa, eleg nagy kuzdelme volt az en "kicsi" fiammal. Igyekszem nem sokat ulni, mert az meg faj, ha csak lehet fekve szopizunk, stb.
Lelkileg, meg nem tudom leirni. Nagyon megtalaltam a helyem, most vegre azt csinalom, amit mindig is akartam. A szulest emesztem meg, s bar a vajudas eleg durva volt, a tobbi viszont alom... Eletem legnagyobb elmenye volt nyomni es a vegen eletet adni. Fulig er a szam ha csak ragondolok. :D

Lili,
Mi ujsag veled???

Betti,
Mikor teszel fel kepet Nikirol?

Bacilivi,
Veletek mi ujsag? Milyen Dalmibaba? Kepek?

Nika,
Nagyon drukkolok nektek!

Beontes: Huh en nagyon szerettem volna, de a dokim azt mondta ne parazzak ezen, a termeszet altalaban megoldja ezt egy jokora hasmenessel, es ha megsem, akkor becsuszik valami, de az is teljesen rendben van. A parom ugyanigy volt vele, de azert megiscsak frusztralt a dolog. Aztan mikor mar ott tartottunk, akkor nem erdekelt az egesz, es erdekes modon nem is csusszant be semmi. Igy utolag belegondolva, tekintve, hogy ket napig vajudtam, nem is tudom mikor kellett volna kernem a beontest. De az tuti, hogy csak pup lett volna a hatamon, ha meg wc-re is kellett volna rohangalnom...

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Jo reggelt!

Nikole: En mar kemeny masodik hete jaork jogara, de sztem is nagyon jo. Nem az a porgos dolog, ez vkinek vagy bejon, vagy nem. Nekem jelenleg pont ez kell. Jo kis legzogyakorlatok, mindent atmozgat.

Barbamami! Boldog szulinapot kivanok neked!!! Csinalj vmit csak es kizarolag magadert!!! :wink:
Amugy erdekes, amit az apoloszerekrol irtal. Ugy latom, ez is alkati kerdes, mert eddig azt hallottam Johnsonekrol, hogy azok a leg allergenebbek, es az elejen kimondottam csak a gyogyszertari keszitmenyeket ajanljak sz okosok, mert hogy azokban nincs semmifele adalek-, illatanyag.

Nikky: Veled jubilalok en is, en 101-nel tartok. Lehet, veszek egy centit, es vagni kezdem :)

Anyos: nem panaszkodom, tulelo alkat vagyok. Bar igazi Kos is, ami a szivemen, az a szamon is. Eddig bejott. Ha vmi nem tetszik, mondom. Kulturaltan persze. Azert nalunk raadasnak meg ott van a nagyanyos is, aki mar azt is szentul hiszi, hogy valojaban mar a 2 unokajat is o nevelte fel, szoval o tudja igazan, hogy kell terhesnek lenni ;) Nala a 2 ful technika jon be: egyiken ki, masikon be.

Betti: Engem erdekelnenek az ossejtes dolgok, hogy lehet reszletre fizetni? Hany ceget neztetek meg? Melyiket valasztottatok es miert? Irnal nekem privit? Koszi elore is! A kicsi lanyod egy tunder lehet, mar en is nagyon varom a kis huncutomat.

Nika: DRUKK!!!

Kép
Kép
-macsek-
 
 


hali!!


anyós ügy:

nekem is rémes anyósom van!!!!!!elvált és van egy élettársa akire jobban halgat mit a saját fiára.még februárban volt hogy késet a menzeszem asztán egy hét múlva baromi erős görcsel ébredtem és ömlöttem mint állat meg elég nagy véres valamik jötek ki belőlem.szóval vetélés gyanús vólt a dolog.mivel apum debrecenben dolgozott kocsi meg csak egy van ami nála volt így felhivtuk anyóst és mondtuk hogy vigyen be a kórházba mert tényleg baromira görcsöltem.erre ő hogy akkor mindjárt itt van.asztán csak egy telefon jött hogy a szilárd(élettársa)szerint nincs semmi bajom csak felfáztam meg azóta megivott egy pohár bort.fekügyek le majd jobb lessz.utána meg még ott szórakoztak rajta hogy aszhittem elvetéltem pedig nem is.pedig valószinű mert baromira nem védekeztünk meg ismerem magam tudom milyen mikor megbetegszem.de neki mondhattuk:(
most meg azzal őrített meg hogy ne vegyünk SEMMIT a picinek mert ő babobás!!!!asztán jött a sértődés mikor december végén kérdezte hogy mit vegyen majd ő kiságy vagy babakocsi vagy más mimeg bejelentettük hogy már mindent megvettünk.1 hétig nemis hivott minket.erre volt jó a babonasága.ja meg mikor elkezdtem vizesedni akkor meg neigyak ám többet 1 liternél meg ne sózzam egyátalán a kajámat.mikor ott voltunk nemis kaptam inni.akkor is pofára esett mikor mondtuk hogy a doki aszt mondta ihatok amennyit akarok meg sózhatom is a kajám csak ne nagyon.de nem neki van igaza a doki hülye!!megőrit.kiváncsi vagyok hányszor jön átt a picihez.szerintem majd ha én viszem akkor látja.ja meg mikor elmondtuk veszünk házat találtunk is marha jó áron olyat amin most építenek erre ő hogy az nem úgy van mert ez biztos áttbaszás meg miért nem megyünk tanácsiba mert az biztos.igen ám csak aszt megis kell kapni.meg szerinte jobb itt nekünk ahol most 6 an vagyunk 3 szobás lakásban,a picivel eggyütt már 7 en mint 3 an egy 3 szobás házban.de ez van hülye és kész.neki minden áttverés.meg szerinte mi hülyék vagyunk és minket majd mindenki jól áttbasz.

bocs ha hosszura sikerült pedig még sorolhatnám a hülyeségeit.
kismama18
 
 


Sziasztok!

Köszi a jógás véleményeket, már nagyon várom, hogy délután legyen és mehessek. Nagyon kíváncsi vagyok!

Kérdés:
Kókusz matrac kontra szivacs a kiságyban...
Én természetesen kókusz matracot szeretnék, de tegnap a bababoltban azt mondták, hogy arra nem lehet ezt a PVC lepedőt tenni. Akkor most ha éjszaka összepisili magát a drágám, hol altassam, mert 5-6 óra mire megszárad a matrac...
Ti hogy gondoljátok?
Bár arra is gondoltam, ha a kiságy alja rácsos, és nem tömött fa, ill. bútorlap, akkor alulról szellőzik, tehát elvileg fölé tehetnénk PVC lepedőt. Vagy rosszul logikázom ki a dolgot???
Így is le vagyok egy kicsit hangolódva, mert amit kinéztem kiságy+pelenkázó nem fér el, így egy kisebb kell. Szerintetek a 60x 120-as bőven elég? Én a 70x140-eset szerettem volna, de sajnos a tegnapi szobaméricskélés után valószínű át kell értékelnem a dolgokat... A párom szerint persze a kisebb sem csúnya és elég is lenne, de én még azért nem tudtam dönteni...

Kép
Kép
nikole
 
 


nikky: a beöntés itt nálunk már nincs, hanem helyette kúp van, ami álítólag nagyon 6ásos. Esetleg akkor van beöntés, ha a kúp elfogy! :wink:

Őzi: csatlakozom hozzád, jó lenne már vittéről hallani!! :o :?:

Kép
gyanixi
 
 


Sziasztok lányok!

Aranyosak vagytok! :D

Beöntés téma..:
A lányommal kaptam én is a Jánosban,hát szerintem ki lehet bírni,nem olyan vészes.(Még jó is volt,tekintve,hogy császár lett a vége.) Az Istvánban ez nem rutin,de nem is hiányzott.. Tényleg az az igazság,hogy az ember csak előre parázik. Amikor OTT van,hogy nyomjon és jön a baba,abszolút nem érdekel,hogy esetleg kijön-e még valami. :oops: Ez valami iszonyúan erős reflex! Egészen elképedtem a fiammal,mert hát akkor éltem át ezt először..
Talán annyiból viszont nagyon hasznos,hogy gátsebbel sem a világ legkellemesebb dolga WC-re menni és nyomni.. :oops: Úgyhogy ha rögtön az első nap nem kell menni,hát az nem egy hátrány..

NIKA: DRUKK!! :D :D

Anyós és szülők téma...:
A mostani anyósom nagyon aranyos. Odaadta a fél telkét,hogy építkezhessünk,úgyhogy szomszédok leszünk,de egyáltalán nem az az átjárkálós típus,nem szokott beleszólni a dolgokba. EZ NAGYON JÓ.. Az első anyósomék nagyon nem hiányoznak.. :roll: De sajnos a lányom kapcsán néha csak találkozom velük. Most is közölték,hogy vigyem levegőre a gyereket,mert annyira agyon féltem,hogy azért ilyen beteges. Tök jó. Egy arcüreggyulladásos gyereknek pont a hideg levegő hiányzik. Anno a tetőteret építettük be, és folyton feljárkáltak. Volt,hogy épp AKKOR nyitottak ránk. Hát,én már csak tapasztaltam,hogy az a minimum távolság,hogy kabátot kelljen venni..

Kismama18:
Nagyon nem irigyellek.. :roll: Tényleg,egyébként hogy vagyTOK?

Bacilivi:SZÜLÉSSTORY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VÁROM!!!!!!!!!! NAGYON!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

És Őzi,Bacilivi,Betti,Mary.....KÉPEKET!! MÉÉÉÉG!!!!!
:D :D :D

Vittét én is HIÁNYOLOM!

ELizabeth:
Még mindig GYÓGYULÁST!

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Többen is írtátok az Elefáni Babadiszkontot a Bocskai úton. Mennyire nagy. Lehet furán hangzik a kérdés, de első körben inkább nézelődni mennénk, így a választék lenne a legfontosabb. A Baby Outletet a Soroksári úton nagyjából ismerjük, jártunk ott mikor még Mega Toys volt, úgy 3,5 évvel ezelőtt. Gondolom a mérete nem csökkent...
Még egy kérdés kisággyal kapcsolatban: Mi a jobb, ha tömör fa a fekvőfelülete, vagy ha rácsos. Remélem nem untatok még senkit a hülye kérdéseimmel...
Anyós ügyben én is a szerencsések közé tartozom, legalábbis nagyon úgy tűnik. Néha ugyan egy kicsit túllihegi a dolgokat, de mindezt csak szeretetből teszi, és a párom egy pillanat alatt helyre teszi a dolgokat, és szerencsére meg is érti. Mondjuk nem tudom mi lesz, ha Marci megszületik, mert már van 3 lány unoka, és most érkezik a pici fiú, amire azért 3 lány után már nagyon vágytak a nagyszülők, de azért remélem nem viszik túlzásba a dolgokat...

Kép
Kép
nikole
 
 


Barbamami: Boldog szülinapot!

Anyós:
Szerencsére nincs rá panaszom. Kicsit pletykásabb a kelleténél, de még kibírható.
Viszont az édesanyám észvesztő. Már évek óta hajtogatja, hogy neki unoka kell. Elég, ha megszülöm, majd ő neveli. Tanácsokat osztogat állandóan, de nem veszi figyelembe, hogy elmúlt évtizedekben mennyire megváltozott a világ. Amivel mostanában legjobban idegesít, hogy kicsikémnek hív-28 évesen. Soha nem volt ilyen "becézgetős" a viszonyunk.

Kép
anido
 
 


Szisztok!

Most voltunk uh-n, érdekes volt, mondjuk látványos nem volt, mert hogy alíg látszott egyben valamelyik testrésze. Rakok fel képeket, nem sikerültek annyira jól, de legalább látjátok, milyen egy 38 hetes baba arcoskája. Vagyis inkább 36 hetesé, mert a méretei alapján kisebb, kb. 2,7 kg-ra saccolják most. Ez egyrészt nem baj, mert talán könnyebb lesz a szülés, másrészt meg kicsit el vagyok keseredve, mert ha megvárná a tökéletes súlyt, akkor akár 2-3 héttel is csúszhat a szülés. Mondjuk azt mondta a doki, hogy nem szabad ezekhez az adatokhoz igazodni, akár most is beindulhat a szülés, de mindenesetre inkább felkészülök egy kis késésre.

Kép Kép

Nikole:
nem értettem annyira, hogy miért nem lehet műanyag lepedőt tenni a kókuszmatracra? Mert befülled? Mi is kókuszt vettünk és van kétoldali lepedőnk, ami csak félig műanyag, az akkor nem jó? Különben meg ha vízes lesz, mert a gyerek bepisil, akkor a szivacs se szárad ki annyira gyorsan, nem? Mi is csak 120x60-as ágyat vettünk, szintén helyhiány miatt és egyenlőre ez az ágy is óriásinak tűnik.

Kép

Kép
rekanna
 
 


Sziasztok.

Rekanna!
Én a természet hive vagyok,jöjjön akkor,amikor jönnie kell.
De a kiirt idöpont utáni szülést nem vállalnám be még egyszer.Elsö fiammal még 3 hétig hagytak,a jóslófájásoktól megbolondultam,leirom,nem szégyellem,bármi áron,de meg akartam szabadulni a gyerektöl a pocimból,annyira vészes volt a 3 hetem.Nem riogatlak,a szülésem sem irom le,de ha nem jönne babátok idöben,az uh-ot harcold ki magadnak,túlhordásnál gyorsan üszkösödhet a lepény,ilyenkor már a baba nem kap megfelelö "ellátást".Egy nap alatt is sokat romolhat.A szervezet ugyis érzékeli a túlhordást,ha az valóban az,kinként fogja fel.Remélem,nem jórsz ugy,mint mi,meg mint a nagynéném,ha megszültél,leirom a szüléstörténetem.NEM AKARTALAK BÁNTANI?OKOSKODNI SEM?CSAK FÉLTELEK!!!Ismeretlenül is puszi!!!



Anyós:
Nekem a fiamnak és a mostani bébimnek más az apukája.Szóval az elsö anyósom egy kanál vizbe....


A mostani párom anyukája egy angyal---IDÁIG!
Csak a másik is szülés után bolondult meg.Remélem,marad ilyennek,mint most,élöben még ugysem láttam jó anyóst,de titeket irigykedve olvastalak!!

A babám nekem is egyszer egész nap aktiv,most meg tegnap óta olyan kis lusta.

Másnak is van ilyen?Érdekes,mosogatásnál valami nem tetszhet neki,mert addig boxol kicsit fájósan,mig el nem zárom a vizet,tusolásnál viszont nincs ilyen.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


Rekanna: nagyon édi a baby!

A boltban azzal érveltek, hogy a szivacsra rá lehet tenni a PVC lepedőt, így az elvileg nem lesz nedves. De azt is mondták, hogy ki kell venni a kókuszmatracot szellőztetni hetente. De ezt lehet azért mondák, mert a náluk kapható kiságy nem rácsos aljú, hanem tömör, így alulról nem szellőzik. Szóval számomra sem egyértelmű, de azért még ma bemegyek, úgyis barátkoznom kell a kisebb pelenkázós kisággyal és újra kifaggatom a csajszit, hogy akkor most hogy is lenne a legjobb.
Egyébként lehet azért tűnt picinek a 60x120-as, mert ott volt mellette a nagyobb, és egy boltban azért csak jobban elveszik minden, mint egy berendezett szobában...

Kép
Kép
nikole
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek...

Olyan szarul ébrdtem..lehet az idő miatt van nemtudom..tegnap tök jó napom volt,ma teljesen lehangolt vagyok...Tök szar érzés..na mind1,vagytok ti néha így...???olyan világvége hangulatom van... :cry:

Rekanna
Édi a Niki-baby..hát ilyenkor akkor már tényleg kevesebb látszik belőlük..de ari nagyon-a kép egy picit feldobott!!!
És ne aggódj a súlya miatt..egyrészt Ő kislány,másrészt minden baby különböző..vkijé nagyobb,vkijé ügyesebb vkijé lustább..stb.Szóval ne aggódj,én inkább örülnék h nem közelíti meg a 4et!!Egészségesnek meg tuti egészséges-hát látod hogy jól érzi magát,szundítgat,úgyhogy sztem no para!!!

Gyanixi
Ez milyen kúp??ilyet még nem is hallottam...de ugyanaz a hatása,csak akkor nem olyan kellemetlen,gondolom-és kérsz ilyet vagy inkább nem??

Nikole
nem értem ezt a kókuszmatrac dolgot..szóval nem szellőzik úgy a kókuszmatrac mint a másik??jól értettem??-m ilyet még nem hallottam..

macsek
Köszi :wink: Gratula neked is a 100hoz..nem is tudtam h ilyen közel vagyunk egymáshoz...én eddig örültem h április végén szülök m akkor már jó idő lesz kitudom vinni..stb
erre most már úgy néz ki akkor jön a fagy..ez az én formám..

Dijcsi
neked meg folyamatosan elfelejtek gratulálni a kismama magazinhoz..hogy volt ez 1ébként??jelentkeztél személyesen vagy csak írnod kellett egy történetet,és így esett rád a választás??és azt tudod hány kismama közül??tök jó..phu most én is kedvet kaptam ehhez..francba akkor én meg már lecsúsztam róla??vagy milyen idős "terheskorig" lehet erre menni??kapsz vmi ajándékot utána??mondjuk a ruhákat amiket rádadtak vagy sminket vagy vmi hasznos dolgot a babához??

Őssejt
Sok helyen csinálnak már itthon én megnéztem az összeset a neten,nagyon rá voltam kattanva hogy ez nekem kell!!nagyvonalakba asszem ha 150et befizetsz egybe akkor havi 30at kell 2évig..vagy az egészet részletre..az egy picit több havonta ennél...ez idáig mind szép és jó,csak nemtudom azt megnéztétek-e hogy ezt később felhasználni mennyibe kerül...szóval ez sajna már nem 100.000es tétel,egyelőre...lehet egy 20év múlva a tudomány fejlődésével olcsóbb lesz,de akkorra meg már lejár szóval én úgy vagyok vele hogy ez egyelőre 90%ban jó üzlet,10%ban tudomány!!ha kell valamilyen műtétre mégis,NE ADJ ISTEN!!másét is felhasználhatod..ezek nem egyszeri felhasználásra vannak!!és akkor csatolod a műtéti milliók mellé ezt a 300.000et!!szóval mindenképp megoldható..
De Betti,ne hidd h nem értek egyet veled m megértem a ti oldalatokat is..és még az is lehet h én is meggondolom magamat :lol:
Szóval sztem mindenki saját maga tudja hogy kell-e neki,megéri-e vagy sem...csak jól utána kell járni.. :)

Kép
nikky
 
 


Hello Lányok!

Mindenkinek szép napot!

Nikole: matrac kérdés... Mivel nálunk is elég kicsi a szoba és egyébként is kaptunk kölcsön egy kiságyat, így a 120x60-as Novotex szivacsmatrac mellett döntöttünk, mely teljesen megfelelő a gerincnek, hypoallergén, atkamentes stb, szóval mindazt tudja amit a kókusz szerintem, a különbség annyi, hogy ez 2500 Ft-ba került... Az igazat megvallva akkor vettünk volna mi is kókuszt, ha átalakítható kiságyunk lenne, mert akkor megéri a befektetést, hiszen akkor használja a baba 4-6 éves koráig. Így viszont 1-1,5 évig használjuk a kiságyat, utána úgy is venni kell olyat amit kamasz koráig fog használni. Na, abba biztos szupi matracot fogok venni. Egyébként meg mi is felnőttünk a szivacsmatracon... :wink:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Sziasztok!

Én még teljesen új vagyok itt nálatok.

Barbamami: Boldog születésnapot,képzeld nekem is pont tegnap volt :D .Nekem a 26.
Az első babámat várom,most vagyok a 30. hétben.
Elvileg április 2.-re vagyunk kiírva.


Sziasztok

Timi
tftimi
 
 


Rekanna: szerintem ne izgasd magadat a baba súlya miatt! Egyáltalán nem pontosak ezek a "saccolások". A barátnőmnek 3,8-ra saccolták a 38 hetes UH-n a gyereket... rá pár napra szült 2,8 kg-val. Sírt hogy milyen pici, mert beleélte magát, hogy sokkal nagyobb lesz. Na erről ennyit, a TE babád pont jó. :wink: egyébként meg a fejecskéjén nem úgy tűnik mintha nem lennének tartalékai. :wink:

Őzi: nagyon örülök Nektek, hogy rendben minden. Persze ha őszinte akarok lenni akkor irigy is vagyok. Na nem a szülésedre, aminek a történetét ráérsz leírni... Férjecskéd meddig tud otthon maradni veletek? ja tegnap azon gondolkoztam, miközben gyönyörködtem Leviben, hogy hogyan férhetett el ez a baba a pocakodban. Nem is volt nagy pocakod...

Bacilivi: mi van Veletek?

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Nikky: itt a kúpot nem is kell kérni, adják és kész!! Nem beöntés van, hanem kúp és itt anno, amikor beöntés volt, akkor sem kérdezték, h akar-e az ember v nem! Legalábbis nekem mindenki ezt mondta! Persze, ha már nincs idő kúpra, akkor biztos nem adnak, Állítólag van, akinek a szülés úgy kezdődik, h a fájások előtt hasmenés és akkor is már minek a kúp? A nevét nem tudom, csak azt, h nagyon hatásos, ezt a szüléselőkészítésen mondták!! :o

Kép
gyanixi
 
 


Barbamami: BOLDOG SZÜLINAPOT! Sajnálom, hogy a gyerkőceid betegek. Az arcüreggyulladás nagyon fájdalmas tud ám lenni. Ezt csak azért írom mert sokan nem gondolnák. Remélem tudtok lámpázni az is sokat segít.

Nanett: akkor kedden szülés??? Nagyon izgi, nagyon fogok drukkolni nektek, főleg azért mert megyek megint CTG re. :wink: Azért nem adtam fel még a reményt, hogy együtt babázunk a szülészeten... és egyébként is ha igaz az álombéli üzenet a Kishercegtől, hogy 24-én fog születni akkor tuti a dolog. Hogy vannak a csontjaid? Jobban vagy már?

Beöntés: nálunk adnak, amit nem bánok és biztos kérnék ha nem adnának automatice. Akivel eddig beszéltem az azt mondta, hogy semmi különös, sőt jobb utána megkönnyebbülni egy gonddal kevesebb...

Anyós témáról nem tudok mit mondani mert nekem sajnos nincs, apósról meg nem akarok. Szerintem minden ember más és más... itt aztán tényleg él a mondás: "A szüleit nem választhatja meg az ember..." a barátait viszont igen.

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Gyanixi: Ti hogy vagytok? Változatlan a helyzet, még mindig sokat kell pihenned? Hogy bírod?

VITTE! JELENTKEZZ LÉGYSZI!

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Sziasztok!

Itt nálunk Borsodban még a beöntést adják. Kapni még nem kaptam de sokat adtam szerintem az a legkevesebb, csak kellemetlen.

Rekanna nagyon cuki a babád.

Elizabeth vagy te vagy a párod jelentkezzen hogy vagytok!

Kép
rena12
 
 


Gabi.baba
Köszi a jó tanácsot, nem is gondoltam volna, hogy vannak dokik, akik hagynak hetekig túlhordani. Na, én hétfőn megyek megint NST-re, akkor megkérdezem, hogy ez az én dokimnál hogy van. Szerintem amúgy sem szülnék olyan későn, mert eddig mindig csak 1-2 nap volt a dátum és a computer között, most lehet, hogy nem is tudta a csaj annyira jól levenni a méreteket, mert hogy alig fért rá a baba a képernyőre.

Zsana
én is kicsit el voltam szontyolódva, mert a múltkori uh-n azt mondták, hogy 3,6 kg-os lesz, most meg olyan kis picurinak tűnt és amikor kihoztak a méretek alapján február végi, március eleji szülés időpontot, tágra nyíltak a szemeim. Na mindegy, mindenesetre most még 2 hétig nem izgatom magam, utána lesz csak kérdéses, hogy mikor indul be vagy indítják be a szülést.

Nikky:
az időjárás is lehet, hogy befolyásolja az állapotod, ma estére vihart mondanak, lehet, hogy meg fog születni egy-két fórumos baba is. Mindenesetre igyál sokat és szellőztess, a friss levegő hátha segít.

Kép

Kép
rekanna
 
 


Zsana, köszi szépen az érdeklődést. Sajnos nem vagyok jobban. Nagyon félek, hogy nem fogom átvészelni a hétvégét, én is hallottam a hétvégi frontokról. Úgy érzem, bennem tombolnak a hormonok. Az előbb bőgtem is egy sort, nem is tudom megmondani, hogy miért. És rettenetesen fájnak a csontjaim. A méhem keményedik állandóan, de görcseim nincsenek. Vagyis jobban mondva nem tudom, melyik már az "igazi" görcs. Éjjel SEMMIT sem aludtam, már előre félek az éjszakától. Hol kiver a víz, hol fázok. Már nem tudom, meddig bírom. Félek, ha hétvégén rohanni kell, teltház lesz és kapkodni kell. Ja, és leginkább semmit sem tudok már csinálni, nézek ki a fejemből, kóválygok meg fekszek.

De megígérem, hogy megpróbálok keddig kitartani és várlak, hogy kövess! Kedden mikor mész CTG-re? Mi reggel 7-re megyünk be.

Barbamami! Boldog szülinapot és jobbulást a gyermekeidnek!

Bocs, ne haragudjatok, hogy másra nem reagálok, de nem bírok tovább ülni.

KépKép
nanett
 
 


barbamami:

még egyben de jól!!kösz.ma a doki aszt mondta hogy hétfőn bekell feküdnöm ha addig nemjön meg a kis tökös de lehet hogy szombaton megkell indítani mert fehérje van a vizeletben meg nagyon nagyon vizesedek és hát a vérnyomásom sem éppen alacsony.majd holnap még kell a laborba pisit vinnem és meglátjuk mit mond a doki szombaton.már bánom hogy nem a 8 órási időpontot kértem hanem a 11-eset.már több mint 25 kilót hiztam de ebből nagyon sok a viz.kb 10 kilóval lenék kevesebb ha nem lenne bennem viz.a lábaim már nemis nagyon birják.öszinte leszek nemmbánám ha szombaton meglene.de majd meglátjuk.
kismama18
 
 


Nanett: nagyon sajnálom hogy ilyen sz..ul vagy! Egyébként ez a hideg kiráz, majd izzadok nekem is ismerős, ja és én is hol itt hol ott fekszem csak kicsit tudok pakolászni a lakásban, de igazából semmihez sincs kedvem. Remélem nem lesz semmi a vihartól a hétvégén, főképp, mert nekünk a dokink Debrecenben lesz... kitartás és amennyit tudsz pihenj, mert kell az energia most már tényleg. Kedden 8-9 között megyek. Akkor Te már anyuka leszel! :lol:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Sziasztok Lányok!

Mennyire megnyugtató lenne, ha Vitte és Elizabeth jelenkeznének!!!!!!!!!!!!!

Babák egyszerűen ÉDESEK!!!!!!!!!!!!!!! Egész nap nézegetnék képeket!!!

Hétfőn megyünk 4D UHra!!! Alig várom... És nem megyek dolgozni hétfőn igy hosszu hétvégém lesz!!! Annyit fogok aludni!!! ANNYIT!!!! juuuuj!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
fenix
 
 


Sziasztok!

Barbamami: Jobbulást a kislányodnak! Írd meg, hogy javult-e az állapota! Remélem, igen. És köszi a tippeket a kenőcsökkel kapcsolatban neked is és mindenkinek.

Őssejt: Mi tervezzük, hogy levetetjük, nagyon hasznos, és az egészség minden pénzt megér. Ez olyan, mint a biztosítás, akkor jó, ha nincs szükség rá, de biztonságérzetet nyújt. Csak a 30.hét után érdemes utána járni, előtte, úgy tudom, nem érdemes szerződést kötni.

Anyós: Szerencsém van az anyósommal, jól kijövünk, szeret engem és segítőkész, jószívű, de azért szeret beleszólni a dolgokba és irányítani a férjemet, úgyhogy egy kicsit félek, hogy mennyire fog belefolyni az életünkbe, ha meglesz a pici, mert ő lesz az első, egyszem unokája, és én is úgy érzem, azt hiszi, hogy neki szülöm. De nem akarom elrontani a kapcsolatunkat semmi durvasággal, mert tényleg nagyon aranyos, sokszor mellém áll, a pártomat fogja és nagyon nagylelkű.

Matrac: Mi kókuszmatracot szeretnék, szerintem az mindenképpen jobban szellőzik, mint a szivacs, bár amit írtatok a szivacsmatracról, elgondolkoztatott. Szerintem lehet a kókuszmatracra műanyag lepedőt teríteni, maximum én úgy csinálnám, hogy nem teljes hosszában, hanem csak az alsó felére, ahol "baleset" várható. Mindenesetre a kókuszmatrac mosható. Tény viszont, hogy sokkal drágább, és tényleg csak 1-2 évig használja a baba. szóval elbizonytalanodtam..

Ágy: Mi a méret miatt csak 120x60-asat tudunk venni. Az egyetlen, aminek leengedhető a rácsa, három fokozatban állítható, ágyneműtartós és alul rácsos, a Brendonban található, persze a legdrágább mind között.

Kép
Vendég
 


Heló CSajok!!

Nem olvaslak most vissza benneteket, csak beugrottam egy percre.
Sajnos az utobbi napjaink felértek egy rémálommal...
Ugye kezdődött a nemkicsit sebes bimbóval, ami egyre csak rossazbodott, bmit csináltam.A bimbóvédőnek az lett a következménye, hogy Dalmi nem tudta rendesen kiszívni a cicit és félóánként rajta lógott..napokig 0 alvás. Aztán sikeresen begyulladt mindkét mellem...láz, meg vörös cici..stb.. :-( Minden szoptatás maga volta RÉMÁLOM.Bementünk az kórházba, kaptam antibiotikumot és kézzel lefejték. Annyira csúnya volt és ödémás, hogy a baba be se tudja kapni és a mellszívó sem szívja ki. Most a felállás az, hogy kézzel fejem napi 6szor 1 órát...Azt a MINIMÁLISAT ami jön (mert persze ezek hatására szépen elapadt a tejem) odaadom neki és utána tápszer :cry: :cry:
Hát ennyi...remélem hamarosan helyrejövünk, de most anon szomorú vagyok emiatt.
Remélem azért itt mndenk jól van!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


:D Sziasztok.

Bacilivi! Nagyon sajnállak, borzasztó lehet, ezt én még nem éltem át és nem is akarom, :( vigyázz magatokra!!!!Anikónak mondtam, hogy megszületett a bébitek nagyon örült és mondta, hogy majd felhív valamikor.

TfTimi: Üdv itt nálunk, nem sokára már te is babázol. :D

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei
 
 


Bacilivi nagyon sajnalom ami tortent veled, kerlek tarts ki es ne gondold, hogy most ezek utan elapadt a tejed, ma a szoptatas eloadason nekunk azt mondtak, hogy ha valami felrecsuszik is, akkor sem szabad feladni a dolgot, probalkozni kell es elobb utobb meggyogyulnak a melleid es ugyanolyan sok tejed lesz mint korabban. Remelem a legjobbakat Neked!

Egyebkent nagyon tetszett, hogy a korhaz ahol szulni fogok nagyon szoptatas centrikus es meg veletlenul sem adnak cukros vizet a csecsemoknek, ha neked veletlenul nincs tejed a korhaznak van "anyatej bankja" es a baba mas anyak tejet kapja. Sztem ez szuper, nagyon menyugtato.

Kicsit felelmetes viszont amit a 2 orankenti szoptatasrol mondtak, hogy ez eltarthat 15 napig, hogy a baba ket orankent szopik. Bacilivi, hogy lehet ilyenkor egyaltalan aludni? Hogy lehet kibirni, hogy az ember egy-egy orat alszik megszakitasokkal??? Nekem tegnap csak 5 orat sikerult egy huzamban aludnom es olyan faradt voltam hogy delutan 3-kor mar agynak estem annyira fajtak a szemeim. Mi lesz velem ha itt a bebi? Ezen most nagyon beparaztam, ne ertsetek felre en mindenkeppen szeretnek szoptatni es annyit amennyit a bebi szeretne, de hogy lehet ezt birni???? Kerlek irjatok akinek mar van tapasztalata ebben! :?

Barbamami: remelem jobban vannak mar a gyerkoceid, nincs rosszabb mint egy elesett, beteg gyerek :(

Ossejt tema: kepzeljetek itt ingyenes, onkentessegi alapon mukodik, de nem garantaljak, hogy a levett ossejteket nem hasznaljak fel mas gyermek gyogyitasara, de termeszetesen a bank legalabb biztosit ossejteket mindenkinek alanyi jogon, ha szukseg van ra. En szivesen adnam a mienket, egyetlen bibi, hogy annyira jol kell beszelned gorogul ehhez, hogy ertsd a jogi szovegeket, tobb oldalas szerzodes, elotte elbeszelgetes az anyaval, nem fogadjak el a ferj vagy akar hivatasos tolmacs forditasat. En meg meg nem tartok itt a gorog nyelvvel... :(

Vitte: hianyzol, kerlek jeletkezz amit tudsz :D

Nanett nagyon ugy tunik, hogy nemsokara babazol :D Kitartas, nincs mar sok hatra, tudom milyen sz..r erzes amikor mindened faj es nem segit semmi de probalj pihenni es elterelni valahogy a gondolataidat. Szoritok erted!

Rekanna, Gabi baba ha tulhordja vki a babat akkor alapbol gyakrabban megvizsgaljak a mehlepeny allapotat nem???

Lanyok aki eddig meg nem irta meg en is nagyon varom a szulestorteneteket!!!! (persze csak ha le tudjatok irni, nem eroszakoskodni akartam :oops: )

Szia Timi gratula neked is a babahoz, gyere gyakran es kerdezz! Budakeszi nagyon szep, szuleim is szerettek volna oda koltozni aztan Telki mellett dontottek..

KépKép
KépKép
pannica
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?