Sziasztok!
Hát,ma csak most tudtam leülni... Ahhoz képest,hogy ma vagyok
30 éves (TE JÓ éG!!!
),nagyon pocsék napom volt..
Őzi:
Tündéri a kisfiad,olyan mint egy puttó!
Érdekes,nekem is ugyanez volt a szülés előzménye! Egyáltalán nem voltam éhes,nem is ettem egész nap semmit,és én se vettem észre-csak a szülésnél...
Edi:
Én megmondom őszintén,a gyógyszertári dolgokat nem szeretem, leginkább a fürdetőt tartom undorítónak.. Ez egy kenőcsszerű anyag,ami nem oldódik fel a vízben,hanem csak úszkál a tetején..Fuj. Állítólag a mikroban kell egy kis meleg vízzel feloldani,de nekem nem jött össze. A gyerekről se tudtam letörölgetni. Én nem fürödnék ilyen trutyival,az biztos. A Jánosban,és az Istvánban is Johnsons-fürdetővel fürdettek az újszülöttosztályon,én is azt használok kezdettől a mai napig. Eddig ez volt az egyetlen,amitől nem száradt ki a bőrük,a Gabi pl. nem vált be. Popsitörlőnek,samponnak viszont a Nivea vált be a legjobban. És annyira szeretem az illatát...
Popsikenőcs az gyógyszertári,az bevált. Kell otthonra Neogranormon,de azt csak akkor használom,ha esetleg valamiért piros a popsija a babának,nagyon hamar rendbehozza!! De nem kell mindig azt használni..
Dorcacs:
A Dalacin C-t én úgy tudom,terhesek és szoptatósok nem is szedhetik. Nekem anno a fogorvos írta fel,amikor nagyon be volt gyulladva a fogam,de ha jól tudom,az egy antibiotikum,és tényleg marha erős!! A Donalgint viszont felíratom! KÖSZI az ötletet!!!!!!!
Tegnap este át kellett vinnem a lányom a tüdőintézetbe,mert annyira köhögött. Megint antibiotikum..,stb.Kétoldali arcüreggyulladás.
Ma egész délelőtt a Bethesdában voltunk a fiammal, röntgen, vizsgálatok, VÉRVÉTEL (szegénykém,annyira sajnáltam!! És meg se nyikkant,pedig én már majdnem lefordultam a székről!20 hónapos babától 5 kémcső vér!! Ma tiszta száraz volt a pelenkája..) Jobb oldali tüdőgyulladás,kétoldali arcüreggyulladás. Mindez a 2. antibiotikum kúra 8. napján..Ha rosszabbodik,be kell fektetni a kórházba.. És ne idegeskedjek!!
Szegény Bogikámat annyira sajnálom,mostanában nemigen rugdos,csak épphogy mocorog..