Gina, jó ilyen pozitív sorokat olvasni! Ez az, 1-2 hónap és újra zebrás leszel!
Sunny, 1 hét szerintem nem olyan vészes, főleg ha nem 1500 mg-t szedsz. De lehet, hogy Norkáék mást tudnak, hallgass inkább rájuk, ők a profik
Mandula ügyben még: sokszor azért gyullad állandóan a mandula, mert nem tud ürülni, és újra visszafertőzi önmagát. Nem vagyok füll-orr-gégész, és nincs is műtét-lobbim, deha orvos is tanácsolja, vágja bele a műtétbe!
Kandika, ez vicces, amikor engem műtöttek, volt a szobában egy fiatal anyuka, aki nagyon szenvedett, és amikor azzal próbáltam vígasztalni, hogy gondoljon arra, hogy már 2 szülést átélt, ez ahhoz képest semmi, azt felelte, hogy a szülés jobb volt
Egy bölcsességfog vésésnél viszont a mandulaműtét ezerszer jobb. De az is lehet, hogy a mandula állapota is számít. Bár nekem se voltak valami szépek.
Rambóka, én kértem altatást, mert nagyon féltem, de a doki azt mondta, hogy NEM. Oka? Az altatás után könnyebben hánynak a betegek, az pedig egy torok műtétnél nem éppen ideális. Elfogadtam. Nem mondom, hogy a műtét közben nem gondoltam néha arra, miért nem erősködtem jobban.
Mézespuszi? Ez eszembe se jutott. Rengeteg vizet, teát kell inni, az hihetetlenül gyorsítja a gyógyulást.
Backa, álmosság??? Ez szerinted minek a jele?
Dimet, én is biztos vagyok benne, hogy valami félreértésről van szó! Drukkolok!
Espero, csini a pocid!
Norka, kitartást az anyóshoz.
Ma reggel úgy ébredtem, hogy szabályosan remegtek a kezeim, alig tudtam felállni, vagy 1-2 percig csak ülltem remegő kezekkel az ágyon. Amikor felálltam elsötétült előttem minden aztán szépen lassan kivilágosodott, szédültem kicsit, és tántorogtam. Na ez mi volt?
A metformin a folsav mellett a B12 felszívódását is gátolja. Okozhat annak hiány ilyen állapotot? Vagy csak egyszerűen leesett a cukrom? Lehet, hogy nekem se ártana egy kézi cukor mérő??? Mostanában, ha nem is ilyen dúrván, de többször szédelgek. Próbáltam cukrot nézetni, de az összes útba eső patikában elirányítottak máshová. Így az egyetemen a dokinál próbáloztam, aki közölte velem, hogy nincs cukor mérője, de egyébként is, nem méregetni kell, hanem cukrot enni. Áhh. Azért kíváncsi lettem volna, hogy vajon mitől lettem rosszul, de mindegy...