Új privát üzeneted érkezett!

Szia Sára!

Köszönöm a sok pozitív energiát, azt hiszem most nagyon rám férne. :cry: Talán tényleg más íze van a tejcsimnek és nem ízlik Ricsinek. :(
Már hívtam egy szopis tanácsadót, de sajna túl sok mindent nem mondott. Próbáljam meg cicire tenni, és kitartás.

Valakinek van ötlete? Nagyon megköszönném. Kész vagyok, teljesen. :cry: :cry:
Pár napja megpróbáltam cumisüvegből lefejt tejcsit adni, de nem fogadta el, sem kiskanállal. Eddig csak cicizett. :roll: Ezt hívnák szopi sztrájknak?

Köszi.

Puszi: Évi

KépKép
ranpo

Sziasztok!

Ranpo, erre sajnos nem nagyon lehet mondani mast a kitartason kivul. Amikor a Micit sovanynak nyilvanitottak, en is megprobaltam lefejt tejet, tapit, mindent mindenhogyan adni, semmit nem fogadott el, csak a cicit. Nagyon keveset eszik, de nem sir, en meg mar nem nyugtalankodom. Probalok enni, inni, ilyen szopis tea meg olyan, aztan csak felno ez a lany! Ha nem ordit Ricsi, akkor szerintem tenyleg probalj Te is nyugodt maradni, es kivarni. Ha meg nagyon ehes, hat csak megeszi a lefejt tejcsit is. (Legalabbis ez lenne a logikus.) A mensi csak par napig tart, utana remeljuk minden visszater a regi kerekvagasba.

Mindenkinek tovabbi szep napot!
P
panzej

Sziasztok!

Ranpo: én is csak kitartást tudok Nektek küldeni!
Az a férjes topik nem is olyan rossz ötlet :lol:

Jövő héten a hétfő kivételével jó mindegyik nap.

Hétfőn elviszem a Norbit a fülészetre.
Szeretnék tanácssot is kérni Tőletek.
Már egy ideje van úgy, hogy semmi előzmény nélkül elkezdi lóbálni a fejét.
És van úgy, hogy nagyon csavargatja az egyik fülét.
De ez nem mindennapos.
Elég sok a fülzsírja is.

A múltkor kérdeztem a doki nénit lehet, hogy a fogától fáj a füle.?
Erre csak annyit mondott, hogy lehet. :wink:

Utána a védőnőt megkérdeztem, honnan lehet tudni, hogy fáj a gyerek füle, erre megmutatta rajtam hol kell megnyomni.
Azt hittem megnézi a gyereken, de nem.

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24

Sziasztok!

Evi, elhiszem, h ez most nagyon nehéz, biztos nem hianyzott! :(
Nekem is csak az jut eszembe, hogy probalkozni kell, hatha elmulik ez a dolog. Ha vége lesz a mensidnek talan jobb lesz, vagy még elötte is rendezödhet a dolog.
Ricsi amugy enne? Tehat éhes csak nem kell neki a cici?
Nalunk 1* volt szopisztrajk. Este 8-tol masnap 13-ig kb. Azota sem tudom, h mitöl, mert csak 4-5 honapra ra jött meg elöször :?. En is teljesen bepanikoltam, aztan szerencsére elmult.
Jutka ugy emlékszem azt mondta, hogy nem eröltette és elég hamar atvalt tapszerre. Aztan mondta, h utolag ugy érzi eröltetni kellet volna kicsit, mert egy ilyen krizis nem feltétlenül jelenti a szopizas végét.

Ne add fel! Ha nem mulik el még mindig ott a tapszer. Ricsi pedig igy is ugy is szépen fel fog nöni, nem sokara ott fog szaladni és meglatod milyen szuper lesz :wink:!

(még egy ötlet: masik szopitanacsadoval nem akarsz probalkozni, hatha többet mond :?)

Sára

Kép

Kép
saara

Evi, egyebkent jol megneztem Ricsit, hat azert van ott meg tartalek!
Hurka itt, hurka ott.. :lol: Ne aggodj! Majd ird meg, mi lett!

Sari, nem frissited Vince kepet? Bar belatom, nehez lehet megvalni ettol, nagyon edi ez a kep!

P
panzej

Szia Panzej, pont akartam frissiteni :)

Maszat kép, de a tiéd akkor is jobb volt :lol:! A mostani is jopofa :)

Sára

Kép

Kép
saara

gabek:
érdekelne ez a szoptanító, nem tudom mennyiért adnád el, de gondolkoztam rajta már én is, hogy lehet, hogy nem ártana. Bár ma már 60 ml-t is evett ciciből, tegnap 40 volt a csúcs....
Ma volt a védőnő, azt mondta, fektessem hason, amikor ébren van, és az ágyban is hetente cserélgessem a fekvőhelyzetét, nehogybeálljon a nyaka..

Párom ma megvette a homeos bogyeszt, este be is szedem, kíváncsi leszek!
Bár tegnap tusolásnál úgy álltak a melleim, hogy mondtam Apának, ha falat kell fúrni, szóljon, a cicijeimmel gyerekjáték lesz! :D

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ranpo:még valami eszembe jutott, hogy a ciciztetés mellett azért fejjél ezerrel, nehogy mellgyula legyen és persze, hogy nehogy elapadj!
Ha megunja a sztrájkot akkor is legyen majd mit ennie.

Kitartás!

dorka24

Sziasztok!

Megint én :oops:

Kicsit tudtam visszaolvasni:
a december eleji hsz-ből.

Hajhullás nálam is volt, a doki azt mondta szedjem az Elevitet.Pár hónap alatt elmút, bár azt hittem kopasz leszek.
Most a Norbi ritkítja :cry:

Siesta cipő:mi is olyat vettünk, 8 eft volt novemberben, de ez nem bélelt.A lakásban és a babakocsiba tökéletes.
A Westendbe is van márkaboltjuk.
De a babaszobán is lehet használtba venni jó áron!

Anid:ha még nem ruháztál be Rubint Rékára, akkor szívesen átveszem neked dvd-re.

Ranpo:nem tudod megpróbálni másnak a tejcsijével, vagy lefagyasztottal?

folyt.köv.

dorka24

Sziasztok!

Műszaki probléma miatt nem voltam egy ideig. De visszatértem.

Hova is tervezitek a talit? (kérdeztem már, de nem kaptam választ. :( ) Csak azért hogy egyáltalán el tudjak gondolkodni, azon hogy tudok e menni. Mert ha nagyon messze van, akkor nem tudok menni.

Ranpo:Nem cicizésre ajna nem tudok megoldást, mert nálunk az mindig megy.

Pici korban való utaztatás: Mi bébihordóba tettük már egy hetes korától a kocsiba. És négy hetesen már 200 km-t mentünk vele.
Akkor még bírta. Most már nem marad el. :(
Hétvégén voltunk ismét vidéken (200km) és majdnem a felét végig ordította. Van valakinek ötlete hogy miért?

Sára: édes Vince új képe.

Mágnes: kitartás a szopihoz. Szép lassan be fog indulni.

Dorka:Nekünk is volt ilyen fül csavargatás és mi is voltunk a fülészeten. Annyit mondtak hogy van olyan babó akinek szűkebb a füljárata és ha víz megy bele, akkor elkezd belül hámlani. És ez viszked nekik.
Mi kaptunk fülcseppet. És ha csavargatja a fülét, akkor cseppentünk bele és utánna már minden renben. :)
Remélem nálatok sincs komolyabb baj.

Mi a héten voltunk négy hós szurin és az adatok: 8700 gramm. 72cm . Még mindig szép nagyok vagyunk. De én már hozzászoktam.

Jah és nem hajlandó a nagyfiú, csak cicizni. Se cumi, se cumisüveg, se pohár. Csak cici. Nem hiába, pasiból van. :lol:

Tündi és Imi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Sziasztok!

A ferjes topik tenyleg nem rossz otlet, az en ferjemnek is nagyon tetszett! :)

Saara, tunderi a kep Vincerol! Barcsak mar en is ilyen maszatos lennek a Micivel!!

Agiboszi, Neked van nagy fiad, legyszi segits, nem tudom hogy lehetne a pelust elhagyni vegre. A te fiad mikor lett szobatiszta? Lacko hebe-hoba raul a wc-re (a bilit kihagytuk mert utalta), neha sikerul is valami, de magatol eszebe nem jutna szolni hogy menni kell vagy ilyesmi. Ti hogy kezdtetek?
panzej

Sziasztok

Dorka
ha szabad megkérdezni, hogy és hol lehet megnézni a gyereken hogy fáj-e a füle?

Mágnes
baba fekvőhelyzete: én míg nem tudott forgolódni addig délelőtt volt az egyik oldalán, délután a másik oldalán, és éjjszaka a hátán, majd később hason aludt.

Manó
utazás - ordítás: én szórakoztatni szoktam - játszani vele, játékok, bohóckodás - teázik - , illetve néha meg kell állni és kivenni, habár ez nem bizti hogy jó ötlet - én nem is szoktam - mert utána még jobban ordítana.

Tali: mi sajna nem tudunk menni hogy végre megismerhessünk titeket, innen messziről nagyon nagyon nehéz lenne, és valszeg mire oda érnénk már fordulhatnánk is vissza, de ha készülnek fotók azokat szívesen megnéznénk. + jó szórakozást a babáknak és a mamáknak!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok lányok!

Ma lettünk 1 évesek, hogy telik az idő. Még csak most született a kis prüntyi és máris 1 éves. Lassan mehetek vissza dolgozni is - na jó addig még van 1 kis idő.

Joe!- ha erre jártok nektek is boldog szülcsinapot!!!

Mi kaptunk egy benti siesta kiscipőt, használtan. Akiktől kaptuk azoknak 3 évet állt fennt a padláson egy parasztházban, jó dohos szaga van, ill. volt, mert most szagtalanítom kisebb- nagyobb sikerrel. Tényleg ha valakinek van valami jó ötlete azt szívesen fogadnám, mert azért kidobni nem akarom- az már luxus lenne. De amúgy én a kintit azt a Vaterán vettem, olyan mintha vadi új lenne.

Az utazások során Luca is ordít néha, ugyanis képtelen megülni a drágám 20 percet egy helyben, ez vonatkozik a babakocsira illetve az autósülésre is. Pedig az autónk már úgy néz ki mint egy játékbarlang.

Ja Luca mostanában nem akar vacsizni csak a kakaót issza meg, nem tudom miért csinálja ezt. Ja és mindig parázok, hogy vajon éhes-e még vagy nem. Ti mit adtok a lurkóknak vacsira? - már amelyik már nem szopizik. Nekem már lila gőzöm sincs, hogy mivel próbálkozzak.

Na megyek mert a kisasszonyt tisztába kell tenni.

Mesa, Luca

Kép
mesa

Sziasztok:)

Megint csak fél perc:)

Manó

a talira magunkat ajánlottam fel, a táblában ott a címem :wink: Amúgy budafok lenne (XXII.ker) vagy amit Lillo mondott az a budaörsi Mcdonalds lenne (a tesco körforgalomnál lévő)

Remélem jövőhét elején végleg gyógyultnak nyilvánitanak minket, mert már tele a bugyrom a náthával :evil:

Az időpont csütörtök jó lenne???

Panzej

Bevallom neked sok fortély nem vetettem be Daninál, ha valaki azt mondja nekem hogy ennyire egyszerű lesz a szobatisztaság, mint ahogy nálunk zajlott akkor kinevetem.

Először azt csináltam hogy többször is mondtam neki a bilit, de a fülebotját se emelte :lol: :lol: , ha kedve volt akkor belepisilt, de kakilni azt az istenért se. Jött a nyár és sokat volt pelus nélkül, akkor a pisi hol ide hol oda sikerült neki, de a kakihoz kérte a pelenkát. Majd itthon volt az apja egy hét szabin és Daninak baromira tetszett hogy mehet vele wcre és együtt pisiltek, nagyon belejött és játéknak tartotta a dolgot. Én meg nagyon örültem neki, volt hogy fél percenként járt oda, ha kellett ha nem, de minden alkalommal megdicsértem érte őt. Majd jött a kritikus dolog, hozta a pelust hogy kakilni kell, adjam rá, én meg mondtam neki, hogy probáljuk meg a wcbe, ő nem akarta , inkább elment tovább játszani, ezt még kétszer eljátszotta egy fél órán belül, majd hirtelen eltünt. Azért motoszkált bennem, hogy nehogy a gardrob sarkába alkosson, igy szépen utánasettenkedtem. Ő ült a wcén, kezében újság és baromira meg volt magával elégedve. Sikerült is neki, nagyon nagyon megdicsértük, ő huzhatta le és onnantól fogva, egy két kisebb balesetet eltekintve a wct használja, szól a kakinál ha végzett, pisilni már magától jár.
Jah és aznap este már éjjelre se engedte a pelenkát, féltem hogy mi lesz, de simán és szárazon végigaludta. Mindez augusztus elején volt, azóta ha jól emlékszem 4 szer pisilt be éjjel, de mindegyik alkalommal jól beszlopált lefekvés elött és nem ment el pisilni :lol:

Azt tudom mondani, hogy nagyon nagyon dicsérjétek meg érte, ha a bilit vagy a wct használja. Nem szabad eröltetni, mindegyik gyerek máskor és másként érik meg rá, egy a lényege, hogy pozitiv tapasztalatai legyenek és élményei. Főleg a nagywcézés az ami nehezebb, mert félnek a "veszteségtől", magukénak tekintik és ha igy látják nehezebben akarják elegedni a kakit.

Tudom hogy ezzel sokat nem segitettem, de nálunk tényleg igy zajlott le, majd kiváncsi leszek, hogy Pepénél mi fog és hogyan történni, bár a kis zsivány mostani kedvenc helye a fürdőben a wc :P :P :P , ahogy résnyire kinyilik az ajtó ő már ezerrel skerázik be és megy oda.

Ranpo Évi

Kitartás, biztos hogy a mensi is bekavart, ne add fel a szopit, inkább hivj még fel szopitanácsadót, ha nemv oltál megelégedve azzal akit hivtál , probáld meg Pelét elérni, ő nagyon profi.

Most mennem kell sajnos, mert éhesek a kölkök

puszi

Ági

Ui: Sára nagyon tuti a kép Vincéről

Ui2: Timi merre jársz??? Gabek mesélj majd milyen a melo :)

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok

Mesa
Nagyon Nagyon Boldog 1-ső Szülinapot kívánunk Lucának!
képet is akartam felrakni, de nem engedi, nincs összeköttetés.
És lesz buli?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Tegnap túlestünk a műtéten.Kiveték Hanna orrmanduláját.Egész jól viselte a drága,az altatás után kicsit sírósan ébredt,de utána nem volt semmi gond.Jó kedvű,étvágya is van,éjszaka is aludt.Egyszóval észre se vette a beavatkozást. :) Remélem most már tényleg elkerül minket a fülfájás és társai.

Olvastam,hogy szó volt a hordozóról...
Én mindegyik gyerekemet-kiv.Ákit-hordozóban vittem haza a kórházból.Sőt Hanna annyira szerette,hogy napközben is sokat volt abban,és semmi baja nem lett tőle.
Pólya:én nekem nem volt és nem is vagyok a híve.Kivétel a koraszülöttek és a kis súlyú újszülötteknél alkalmaznám,de nagyobb babáknak szerintem nincs rá szükségük.Gátolja a mozgásukat.Ez az én privát véleményem.

Kitartás a szoptatós mamiknak,ne adjátok fel!De ha úgy érzitek,hogy már mindent megtettetek és mégsem elég a tejcsi,akkor se keseredjetek el,mert a tápszer adásától sem váltok rossz anyává!Az a fontos,hogy a baba megkapja a szükséges táplálékot,ha nincs már tejcsi akkor a tápszerből.

Mindenkinek kellemes napot!

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

Sziasztok!

Lucának Boldog Első Szülinapot!

Erika: nem tudom pontosan megfogalmazni, úgyhogy ne nevessetek ki.
Szóval van a fül kagyló, a fül nyílása(a hallójárat) és ott van az a kis porc.Annál kell megnyomni a fülnyílást és ha fáj neki jelezni fog.
Remélem érthető :oops:

Tündi: Tényleg hatalmas fiú Imi!
Remélem én is, hogy nem komoly!
Ilyenről még nem is hallottam, hogy hámlik belül a fül.

Olvasok tovább...

dorka24

Halihó!
Jelentem a kicsi párosunk Blankával megérkezett. :) Otthon voltunk anyuéknál pár napot és közben megszületett a legkisebb ugrifüles, azaz bátyámék 3. kisfia, Barnabás. :) Sajnos személyesen már nem volt időnk meglátogatni, mert aznap reggel született, amikor jöttünk vissza, de fényképen láttuk és nagyon formás baba. Szóval lesz játszópajtása Blankának anyuéknál is.

Jó sokat írtatok is, nem tudom tudok-e még hozzátenni valami hasznosat a leírtakhoz, de azért próbálkozom.
Altatás
Nálunk a 3. itthon töltött naptól hason alvás van. A kórházban volt olyan baba, akit már ott hasra tett az egyik nővér a gyerekágyon, miután anyuka már kivolt, amiért nem aludt a pici és ez megoldotta a kérdést. De mindenkinél más jön be, szerintem ki kell próbálni minden pozíciót.
A barátnőm kisfia pl. bukós volt, ezért neki megemelték egy deszkával az ágy fejvégét és azóta is úgy alszik - most 4 hónapos.

Utazás
Blanka elég jól elvan a hordozóban, általában alszik. Ha sírás van, akkor vagy éhes (bár általában kajcsi után indulok csak el vele), vagy kaki. Eddig egyszer volt ok nélküli (?) sírás, akkor kb. 20 perc éneklés után elaludt, de az éneklés amúgy is mindig bejön - csak bírjam torokkal. :wink: (Nekünk amúgy 1 óra 45 perc az út hazáig.)

Ranpo,
Drukkolok, hogy Ricsi átessen a holtponton és újra kérje a cicit. Remélem nem fog nálatok sem tovább tartani a sztrájk, mint Saraéknál. Sajnos ötletem nincs a megoldára. :(
De a férjed topic ötlete nagyon tuti! :wink:

Manó,
Tali ügyben a 2 potenciális helyszín jelenleg a budaörsi Meki illetve Ágibosziék hajléka.

Panzej,
Nem csinálsz vonalzót a lurkóknak? Sosem tudom ki mekkora - bár ez nem csak rájuk igaz. :P

Mágnes,
A kicsi lány a 30-40 ml-es szopikkal nagyevő az én Blankámhoz képest. Mi kb. 1,5 hónapos koráig kb. 20 ml-re voltunk beállva, mindezt kb. 40 perc alatt produkálta. :oops: Azt hittem sosem kezd el hízni, már akkor majdnem sírva fakadtam, ha csak megláttam a doktornőt. :oops: Na de már túl vagyunk rajta. Összességében nekünk az első hónapokban az igény szerinti szoptatás vált be - ha nem volt kakis és nem aludt, akkor szoptattam (bár Tracy Hogg ezt nem értékeli), de nekünk bejött és aztán szépen be is állt a 3 órás menetrend.

Kyra,
Üdv köztünk! :) Ács dokiról én eddig csak jót hallottam és a kórház-beli megnyilvánulásai is pozitívak voltak, amit láttam-hallottam a szobatársaimnál.

Szylett,
Téged is ürdvözöllek! :) Hormonproblémával nem vagy egyedül. Mi is hasonlóan indítottunk, ráadásul nekem kb. napra pontosan ismétlődtek a 2 évvel korábbi események, így még inkább para voltam, de most orvost (és kórházat) váltottam és gyorsban és kaptam hormonpótlást meg volt sok pihi és az eredmény épp nem Én nagyon szeretem a dokimat, emberileg és szakmailag is. Úgy fogta Blankát, amikor találkoztak, mintha a sajátja lenne. Amúgy a Forgácsban is dolgozik.
Szóval drukkolunk és biztos nektek is sikerül majd. A saját dokiját pedig mindenki szvísen ajánlja, úgyhogy nagyon rosszul nem tudsz választani a SOTE II-n. :)

Endy,
Pocakfájás esetén nem árt a babamasszázs mielőbbi elsajátítása sem. Mi nem voltunk ugyan hasfájósak, csak széklet problémásak, de arra nagyon bejött.

Lilló,
Nálunk decemberben kezdődött az éjjel többszöri felkelés és a 7 órai ébredés. Én általában etettem - cicin visszaaludt, aztán elkezdtem olvasni a Suttogót és kidolgoztam a reformot, amivel kb. 1,5 hete élünk. Most általában csak 1x kel hajnali fél 6-6 felé vagy átalussza az éjszakát (mint pl. ma :) ). De most, hogy otthon voltunk volt egy pocsék éjszakánk, akkor én is magam mellé vettem, de csak kivételesen.

Na megpróbálom visszaaltatni a manót, mert különben az usziban akar majd aludni a vízben délután. :)

Szép napot mindenkinek!
Prücs

prucsok

Sziasztok!

Gabek,
minket érdekelne a tejpép, Máté nagyon szereti. Csak nem tudom, tudunk-e menni a talira, mert itthon nem 100% egészséges még mindegyikőnk.

A legújabb, hogy én szédülök a gyógyszertől, amit kapok... bár ma délelőtt mintha nem szédülnék, lehet, hogy mégis a betegség okozta?... Máté meg még mindig szörcsög. Csak nem akarok elmenni a dokihoz, mert megint hülyének néz. Takonyosnak tűnik, de a porszívóval szinte semmi nem jön ki. Valahol hátul liftezik neki a trutyi... remélem nem esztek éppen. :oops:

Lilla,
a Holle pépet hol lehet kapni?
Ja, és nem kellett volna úgy beharangozni ezt a ciklus dolgot... :roll:
Mert ugye mi történt nálunk? Múlt pénteken átaludta a kistündér az éjszakát (mondtam is, hogy majdnem pezsgőt bontottam), na úgy látszik, a Vörös Báró meghallotta dugó pukkanását, és hétfőn meglátogatott..... szóval nekem is megjött. 8) Pedig olyan jó volt arra gondolni, hogy tavaly nyáron volt meg utoljára. :wink: Viszont: gondoljunk csak arra, hogy egészségesek vagyunk, és ez jó. Meg aztán most már van értelem a kistesó projekten is gondolkodni. (Még csak gondolkodni!) :roll:

Na, nem filózofálok nektek itt ilyen hülyeségeken.
Pusza,
R.

Kép

Kép
rita81

Sziasztok

Timi
Hanna-nak gyógymanók mennek azért, hogy továbbra is ilyen jó kedvű maradjon.

Dorka
tehát akkor azt a kicsi porcot kell befelé a hallójárat felé nyomni?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Lucának boldog első szülinapot kívánok!!

Mi ma lettünk 3 hetesek! Ültünk az ágyon, és lestem az órát, vártam a 13 óra 23-at. Aztán szépen visszagondoltam a 3 hete történtekre, és elkezdtem bőgni.. Tiszta hülye vagyok :)

prucsok:
Megnyugtattál az evéssel, bár mostanság van, hogy100-at is beszlopál Panna. És olyan ilyesztő, mert már 2 napja csinálja, hogy kb. negyed órát büfiztetem, jön is a büfi. Aztán berakom az ágyba, és akkor bukik többször is, de van, hogy etetés után 1 órával is...Lehet azért, mert nagyon mohón eszik? Remélem nincs valami baja!

Mostmár tényleg feliratkozom a táblába. Kinek kell megadni az adatok, és mit is? Tudom, hogy kb. huszadjára kérdezem, dehát meszesedek....

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok

Mágnes
nem vagy hügye, miért lennél az?
bukás: nálunk Ákos sokáig bukott így, hogy evés után is akár 1-2 óra múlva is, de azt mondta a dokinéni hogy amíg hízik nincs baj, és ha majd már elkezd rendes ételeket is enni elmúlik, és igaz lett, mióta (a vacsi még tápi) szilárd ételt eszik nem bukik, úgyhogy ne izgulj emiatt.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Mágnes

a nem publikus táblához nekem kell küldeni az adatokat, a kismama/anyuka táblához meg Lillonak.

Üdv az új kismamiknak a fedélzeten, elnézést hogy eddig nem jutottam el ideáig, de mindig csak pár percet tudok a géphez lopni:)
Kérdezzetek bátran, megprobálunk segíteni nektek, ha másnem leirjuk a saját tapasztalatainkat.

Timi
Gyors gyógyulást Hanna babának, és bizzunk benne hogy a ronda bacik ezentúl messzire elkerülnek titeket.

Mesa

Nagyon sok boldog szülinapot kivánunk Lucának:) Majd tegyél fel ilyen volt ilyen lett képet, hadd gyönyörködjünk a gyermekedben.

Prücsök
Gratula a legkisebb ugrifüleshez. Olyan jó mikor egy új kis jövevénnyel szaporodik a család.

Rita

Fel a fejjel, hozzátok is küldjük a gyógyitó manócsapatot. A piros betűs napok miatt meg nagyon megértelek, január első hetén nekem is megjött, pedig nagyon élveztem nélküle a létet, de legalább most tiz és fél hónapig elkerült, anno Daninál már 5 hónapra a szülésre megjött.
Ami meg a dokit illeti, inkább vidd el ha ugy gondolod és magasról tegyél rá hogy mit gondol, mi január óta tuti hogy hetente megjelenünk valamelyik gyerekkel nála, mikor telefonálok már csak azt kérdi, hogy most melyik :P :lol: :lol:

Erika

Nekem anno a gyerekdoki azt mondta hogy folyton a füléhez kapkod akkor kell vele foglalkozni, mert ha fáj neki ahhoz nem kell nyomkodni hogy meggyőzödjünk róla, mert azt alapból ő ugy is jelzi.

Nah megint ennyi időm maradt, mennem kell mesélni :)

puszi

Ági és a fiúk

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok,

34. hétben vagyok és a klinikán fogok szülni.
Szeretném megkérdezni, hogy választottatok-e, érdemes-e választani szülésznőt?
Az orvosom azt mondta, hogy én döntsem el, ha választok, akkor ahhoz Éberling Katalint javasolta. Ismeri valaki?

Köszi előre is a válaszokat,
Emese
mse9

proba

Kép
Kép
panzej

Na, süti, nekem is van vonalzóm!!! :D

Agi, hany eves volt a Dani amikor ezen a csodalatos metamorfozison ment at pisiugyben??

Timiban, ird meg legyszi Nalatok hogyan volt!

Tovabbi szep estet mindenkinek!
P

Kép
Kép
panzej

Sziasztok,

Mse9
Én nála szültem :lol: Nagyon kedves-rendes, mindent elmagyaráz, segít, odafigyel rád, nem alszik ha kell, azonnal indul.
Menj be hozzá amikor ügyeletes és nyugi van, elmond előre mindent, már szinte magad előtt látod a szülésed.
Ha mész majd CTG-re akkor utána is menj be hozzá, kicsit dumáljatok, hogy egymásra hangolódjatok.
Nekem este 11 fele folyt el a magzatvíz, felhívtam megnyugtatott, elmondta mit csináljak. Valahol a világ végén lakik, de hamarabb bent volt mint mi. :) Éjszaka folyamán kb. óránként bejött hozzá, hogy hogy vagyok, vagy csak megigazította a párnám. :P
Nagyon tudom ajánlani, nagyon kedves.
A gyerekágyon is meglátogatott, én nagyon örülök, hogy őt ajánlotta a dokim :lol: :lol:

Rita
A férjed nem tudna eljönni a pépekért? Írok mailt, hogy mikor-hol vagyok.

Mágnes
Neked is írnék, de neked nem tudom mail címed, no de megpróbálom a privát üzenetet, hogy átadhassam a szoptanítót.

Sára
Jó az új kép :P

Mesa
Lucának boldog első szülinapot kívánok :)

Jövő szerdán megyünk agyhártyagyulladásos oltásra. Azt hova adják? Azután is be szoktak lázasodni, vagy annak milyen következménye lehet?

Köszi,

Gabek

Kép

Kép
gabek

Sziasztok,

csak gyorsan válaszolok a kérdésekre, aztán majd jövök valamikor.

Gabek: Agyhártya gyulladás ellenit a combiba adják, ahová az előzőeket. Bálint nem lázasodott be utána, de elég rossz hangulatú volt utána pár napig.

Rita: Holle-t a bioboltokban lehet venni. Elvileg gyógyszertárban is, de nekem mindenhol azt mondták, hogy nem tartanak, mert nagyon drága és nem viszik. :shock: Nálunk most nyílt a szomszéd utcában biobolt, ahol van :) ha jöttök a talira, és szeretnél én szívesen veszek Neked. Most én a kölest próbálom, eddig a rizsest ettük, az nagyon bevált.

mse9: A Kandi féle szülőszoba adásban az Ács doktorosban ő volt a szülésznő, ott meg tudod nézni őt.

Ági: Nekünk jó a csütörtök.

Mindenkinek köszönöm a segítőkész hozzászólásokat nemalvás ügyben! Egyelőre megoldódott a dolog, amint elmúlt a mensim :( Szóval úgy tűnik összefüggés volt a két dolog között. Bí azért nem aludt, mert valamit megérzett az én mensimből. (hormonok, tej...nem tudom!)

Mi volt itt januárban, hogy ennyiünknek jött meg? Most lehet hülye kérdés, de ezt befolyásolhatják a frontok vagy az, hogy ilyen rendhagyó január van?! :roll:

Boldog első szülinapot Lucának! Pirusnak boldog névnapot kívánok! (tényleg, merre vagy Pirus???)

Lilla

lilló

Szia Panzej!

hát lehet,hogy nem sokat tudok ebben a dologban segíteni.
Áki fiam nagyon könnyen szobatiszta lett,igaz két és fél évesen,de egyik napról a másikra.Elkezdett bilizni aztán már magától hozta a bilit.Pár hét után már wc-zett.KB.a nappali szobatisztaság után két hónapra már éjszaka se pisilt be.
Rebi is hamar szobatiszta lett(2 évesen),igaz nem bilizett,egyből wc-re szokott.Hát az éjszakával sok bajom volt,nem akart leszokni a pelusról.5!évesen tudtam elhagyatni vele a pelenkát.Tudatossan pisilt bele.
Zsolti 3 évesen lett szobatiszta,de ő neki van probléma a beszéddel.Még mindig bepisil éjjel-ő nem tudatosan pisil a pelusba,egyszerűen nem ébred fel rá-azt mondta egy gyerekorvos,akinek az a szakterülete,hogy 6!éves korig nem gond.Addig elhagyják,nem számít kórosnak!Mondjuk a Rebi is elhagyta.
Szóval nem igazán tudtam segíteni,ugye?
Én egyik gyereknél sem erőltettem a bilizést,előbb utóbb mindenki szobatiszta lesz :) Nálam inkább utóbb :roll:

Pusz

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

Sziasztok

Ágiboszi
köszi a felvilágosítást
tehát akkor az nem baj ha álmosság esetén v. fürdés után piszkálja, mert amúgy békénhagyja a fülcsijeit

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Most nézem, hogy csütörtökre néz ki a tali. :( Hát szomorú vagyok, mert szívesen mennénk, de aznap délután uszi van, amihez Blankának délelőtt legalább 1,5 órát kell aludnia, így nem valószínű, hogy odaérünk. Hacsak nem Budaörsön lesz, mert akkor beugrunk útban az uszi felé...

LUCÁNAK BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT! :D :D :D

Mágnes,
Nem hiszem, hogy baja lenne a manónak. Én is azt hittem rossz a mérleg, mikor többet kezdett enni Blanka és akkoriban sokat is bukott, győztem törölgetni a tócsákat a padlóról - és bolt, hogy nem is hallottam semmit. :shock: Szóval no para, majd elmúlik ez is. És normális, hogy 1 órával később jön vissza valami, nálunk még most is előfordul.

Jó éjt mindenkinek + ezer-ezer gyógymanó!
Brrr, a holnapra jósolt szélvihartól már most ráz a hideg. Ki sem teszem a lábam a lakásból a tervek szerint. :?

Prücsök

prucsok

Sziasztok!

:D Lucanak nagyon boldog szülinapot kivanunk! :D
Mesa tényleg felrakhatnal par képet! (mondja, aki sosem rak fel :lol:)
Nalunk Sinlac vacsi van. Vince imadja és jo laktato.

Huuu, itt olyan szél fuj, h a tehénröl is leszedi a tulkot! (fura mondat, mi? Francia mondas :lol:) Pont szemböl fuj, mintha betörne mindjart az ablak, nagyon gaz :|

Magnes, nem vagy hülye (vagy akkor ketten vagyunk:))! Szülés utan én szerintem kb 2 honapig minden nap ezen agyaltam egy csomot, a végén mar azt hittem, h betegség :wink: Szerintem normalis. Nekem ez volt a legnagyobb élményem eddig. Gondolom Te is hasonloan érzel :)

Rita, itt meg tudod nézni hol vannak bioboltok, fel is tudod hivni öket, h van-e Holle.
http://tudatosvasarlo.hu/bioboltok/city.php
Jobb oldalt van Bp, kerületekre szedve.
Lilla ugy dicsérte, hogy én is vettem, tényleg szuper. Draga (955 Ft/doboz), de nagyon lassan fogy. ELvezem, hogy nem kell annyi kasat fözni :)!

Nekünk nem tudom jo-e a tali idöpont, Vince most beteg, lazas és köhög, nem tudom rendbe jön-e csütörtökig.... + azt hiszem én is elkaptam. Bar bevettem par oscillococcibigyot és most sokkal jobb a helyzet.

Hadd osszam meg veletek az e heti nagy felfedezésemet :lol:!Honapok ota baromi szaraz a kezem. Hiaba kenem olyan, mint a smirgli. A megoldas........: gumikesztyüben kell mosogatni! Hogy miért nem jutott eszembe hamarabb :roll:

Timi, Agi, Panzej, Kinga, 15 honaposan normalis, hogy a gyerek allandoan kézben akar lenni? Amig nem ment tök jol elvolt. Ezt most betegségtöl függetlenül kérdezem.
Miota megy ugy érzem mindent un, ami lent van és baromira érdekli az, amit nem tud elérni. Mindent mutogat, meg akar fogni. Ha meglat egyböl jelez, hogy vegyem fel (naponta kb 765 ször). Kendöben sem akarom tul sokat cipelni, mert az sem jo, ha megszokja....

Mas: A szobatisztatsag mennyi idös kortol aktualis? 2- 2 és fél éves korban?

Timi, Gabek, meséljetek, milyen ujra dolgozni?

Sára

Kép

Kép
saara

Ja és Prücsök, jo, hogy jelentkeztél! :D

Anid? Toreau??

Sára

Kép

Kép
saara

Sziasztok!

Bekukkancsolok én is hozzátok ezután az át nem aludt éjszaka után. :( :(
Nem tudom, hogy az idő miatt, de a derekam jobb oldalon annyira fáj, hogy alig bírok mozogni néha, olyan, mintha becsípődött volna valami... A bokáim is dagadnak, és fájnak is szóval most nem valami jól érzem magam.
De ez bizti normális így a terhesség vége felé.

Minden betegeskedő Babucinak küldök sok Gyógymanót, tessék minél hamarabb meggyógyulni!!!

Én is a jövő héten megyek a szülésznőhöz, kiváncsi leszek, hogy miket mond, meg milyen a szülőszoba. Én Etát kértem meg előzetesen, de már telefonba is nagyon szimpatikus volt:-)

Olvastam a mensiket: annyira nem hiányzik, olyan jó dolog, hogy nincs nyár óta, és remélem még egy darabig nem is lesz :lol: :lol: :lol:

Jó dolog már így a végén lenni a babavárásnak, de most mintha nem telnének a hetek.. Én már olyan kiváncsi vagyok :lol: :lol: :lol:

Legyen szép napja mindenkinek, remélem az idő is jobbra fordul!

Szilvi

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
b.szilva

Szép jó reggelt:)

Már ha ezt a csúnya időt lehet annak mondani :( grrrrrrrrrr, ha kinézek az ablakon elmúlik még az életkedvem is :(

Sára

Nagyon sok boldog névnapot kívánunk Neked! :)

Ami a kérdésedet illeti a szokásos választ adhatom rá :wink: életkori sajátosság. Mivel mi vagyunk a nagyok és nekünk minden elérhető (mivel ugye magunknak alakitjuk az élettér magasságát) igy minket használnak "liftnek". Valamint várható egy második szeparációs időszak is, úgy mint annak idején Angyalkáéknál is.

Szilvi

Sajnálom a pocsék éjszakát, probáld kipihenni magad napközben. A boka dagadásra és magára a vizesedésre nagyon figyelj oda, nehogy terhességi toxémiád legyen a végére, vérnyomásod rendben van?
Etához sok sikert, élőben is ugyanolyan kedves mint a telefonban volt, jól választottál. (add majd át neki üdvözletem )

Panzej

Nálunk ez a pelusnélküliséges dolog augusztus első hetében zajlott le, akkor volt Dani 32 hónapos.

Erika

Nálunk is szokta Pepe piszkálgatni a fülét, de ahogy megfigyeltem nála ez már azt jelzi hogy nagyon álmos. Ha nálatok ez fürdés után történik, elképzelhető szerintem hgoy néhány csepp víz ment a fülébe és az zavarja.

Emese
Gratula a pocaklakóhoz.
Kérdésedre azt tudom mondani, hogy nagyon jól teszed, ha fogadsz szülésznőt. Ő van veled végig, mig a doki általában a végén van fokozottabban jelen. Ahogy Gabek is irta, jó vele már a ctgés kezdéskor megismerkedni, igy a vizsgálat után neki is érdemes megmutatni az eredményeket. Érdemes irni egy jó kis listát hogy mit szeretnél, hogyan képzeled a szülésed (szülésiterv). Megfogja neked mutatni a vajudót és a szülőszobákat. NAgyon jó szülésznők vannak a klinikán, igy bármelyiket fogadod fel jól fogsz járni.

Lilla

Együtt tudok érezni veled alvás nem alvás ügyben. Én már kezdek igazán zombisodni, amióta betegek a fiúk azóta egyre rosszabban alszanak. Pepe már hónapok óta átaludta az éjszakát, most meg már ott tartunk hogy 3 x is felébred és csak cicivel hajlandó visszaaludni, igy a végén az ágyunkban köt ki és van hogy 4 en alszunk egy ágyban. Mit ne mondjak nem igazán pihentető igy az alvás.

Prücsök

Nekem a szerda is jó talinapnak:)

Mentem kajcsit osztani, éhes a banda:):)

puszi

Ági és a fiúk

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Szia Ági!

Átadom üdvözleted, remélem tudok vele talizni hétfő este, mert már volt egy másik időpont, de akkor megint sok volt a munka odabent, így nem tudtunk talizni.

Vérnyomásom rendben, doki szerint nincs semmi gáz. Csak hát nem épp esztétikus látvány, de ez nem is igazán zavarna, inkább, hogy fáj.
De nem akarok panaszkodni, biztos vannak olyanok, akiknél sokkal rosszabb tünetek jelentkeztek a terhesség alatt, nekem különösebb bajom nem volt (kopp-kopp-kopp)!!

Repülhetnének már a hetek, olyan nagyon várom a nagy találkozást a kisfiammal:-)
Persze még nincs meg minden, szóval ilyen szempontból meg jó, hogy nem szalad az idő, de nem kellenek azért olyan nagy egetrengető dolgok.

Tényleg: orrszívó elvileg mindegyik porszívóhoz csatlakoztatható? Mert néztem a Mária bababolt honlapján, hogy van többfajta, de nem tudom, melyiket vegyem?

Puszi Mindenkinek!

Szilvi

b.szilva

Sziasztok!

Agi, Timi, koszi a valaszokat. Akkor varom en is a csodat, hatha egyszer a Lacko maga szol, hogy akar wc-re menni! En azert eves utan furdes elott raultetem, az ellen nincs kifogasa, de hatha szolni is fog egyszer, hogy akar menni. Remelem.. :roll:

Sari, mi is emelgettuk es emelgetjuk a Lackot, de most mar sokkal ritkabban, mint regen. Regebben imadta fogdosni a csillart, es kiabalt, hogy "nezzetek, milyen magas vagyok!" meg hogy "en vagyok a kisrepulo!!" Amit azonban az elso napok lelkesedese utan en leszogeztem, az az volt, hogy elmagyaraztam neki, milyen nagyon nehez fiu, es a mami nem birja annyit emelgetni. Eloszor kisebb hisztik voltak, de most mar csak az apjahoz megy, hozza is egyre ritkabban. 8)
Az az oscillococc.. bogyo egyebkent szuper, en a kezdodo tuneteknel probaltam ki, es nem is jott ki az influenzam, pedig nagyon kezdodott! Melegen ajanlom mindenkinek!

Szilvi, az orrszivo majdnem mindegyik porszivohoz csatlakoztathato, de pl a Dysonhoz ugy tudom nem. En anno megvettem gondolkodas nelkul, es eddig mindharom porszivonkhoz jo volt, de a baratnom megszivta (hogy stilusos maradjak :wink: ) a Dysonjaval.

Na puszi mindenkinek,

P

Kép
Kép
panzej

Köszi Panzej, akkor én sem vacilálok ezen sokat, nem Dyson porink van, akkor bizti jó lesz. Ha meg nem, akkor veszek másikat, nem egy veszedelmes összeg..
Hogy aztán én is jól megszívjam:-))))) Reméljük nem lesz rá hamar szükség, de inkább beszerzem a szülés előtt, tuti ami fix alapon :lol: :lol:

b.szilva

Sziasztok!
Zsebinek megszülettek ma a babái!!! Mindhárman jól vannak, a manók 2 kiló felett vannak!

A leányzó ma megőrjít! Egyszerűen nem hajlandó aludni! Összvissz aludt idáig kb. fél órát!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Zsebiéknek hatalmas GRATULA!!!!
Sok-sok egészséget és tejcsit!!!

Erika:igen azt a porcot kell megnyomni egy picit.
Nálunk az a baj, hogy nem tudom mihez kötni, csak úgy rájön és csavargatja a fülét.
De majd hétfőn kiderül, mi a ludas.

Lányok: nem kéne csúsztatni a talit?
Csak azért kérdezem, mert elég sokan betegek.
(valami influenza van most a levegőben)

dorka24

Sziasztok!

Zsebinek gratulálok.Sok tejcsit és egészséget kívánok!

Sára boldog névnapot!
timiban

Zsebinek gratula a picikhez. Sok egészséget!

Sára, nagyon boldog névnapot kívánunk!

Sajnos a talira nem hinném hogy el tudunk jutni, mert mind a két helyszín nagyon messze van. BKV-val legalább két óra Zuglóból. És ezt biztos nem bírná ki az én örökmozgó fiam. :-(

Tündi
Kép
Kép
_manó

Nagyon nagy Gratuláció Zsebinek a Picurokhoz!

Jó egészséget, és sok tejcsit küldök Nekik!

Szilvi

b.szilva

Mi is sok szeretettel gratulalunk Zsebieknek! Isten eltesse sokaig a kis Zsebibabakat!!! :D

P

Kép
Kép
panzej

Sziasztok Lányok!

Sajnálom, hogy ilyen hírrel kell jönnöm, de már annyira kivagyok muszáj kiöntenem magamból. Meg egy kis lelki segítség is jól jönne. Botinak 4 napja egyfolytában magas láza van 38,9-38,5 nem reagál a kúpokra, egyfolytában borogatjuk éjjel nappal. Már teljesen kivagyunk apával.39 alá nem is megy. Rettegek a lázgörcstől, annyira féltem. Senkinek nem kívánok ilyen éjjeleket nappalokat. Annyira rosszak az idegeim, nem bírom. Pedig tudom, hogy erősnek kellene lennem. Ma reggel a kórházat is megjártuk, mellkasröntgen, hasi uh, vérvétel, orr-fül-gégészet. Kis piros torok + nyirokcsomói meg vannak duzzadva. Rettegek minden éjszakától, vasárnap óta nem aludtunk, de ez a legkevesebb. Csak szopizni hajlandó, kivannak a bordái is.
Nem tudom mi lesz. Valami vírus, ennyi.

Joe és beteg Boti :cry:

Joe

Kép

Kép
joe

Sziasztok!

Mesa: Lucának így utólag 1. Boldog születésnapot kívánunk.
Kép

Sára: Boldog névnapot!

Panzej: Micinek Boldog 4-hónapos fordulót!

Zsebinek gratulálunk Eszterhez és Balázshoz! Remélem jól vannak mind a hárman, mert láttam, hogy még tegnap este a másik topicban nagyban írogatott. Ez aztán a váratlan és gyors esemény.
Nagyon sok boldogságot és kitartást a szülőknek!
Kép

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánunk!
Ha valakit kihagytam és mostanában lenne vagy volt valamilyen fordulója, akkor elnézést és nekik is gratulálok.

Mi kedden megkaptuk végre a 4 hónapos oltást és az agyhártya gyull. ellennit is. Megnyugodtam, hogy végre nem náthás Anita.
6 hónapos korában kell megkapnia a másig agyh.gyull. ellenni oltást.

Képzeljétek, a kisasszony talán ha háromszor produkálta a hasrafordulást, és aztán abbahagyta. Most éppen hasizom erősítést tart. Szabályos lebegő üléseket csinál. Nem terheli ezzel le a gerincét? Állandóan ülni akar.

Nekünk (vagy is inkább apának) nagyon húzos ez az időszak, így nem tudunk elmenni a találkozóra, pedig szívesen megismerkednénk már veletek személyesen is (mármint Anita és én). Jövőhét szombaton költözünk. Én itthon csomagolok apa meg a háznál takarít és rendezkedik. De ha Érdhez ilyen közeli helyeken lesznek a talik, akkor a következőre megpróbálunk elmenni. Persze csak ha nem tartjátok tolakodásnak.

Valamelyikőtök gyermekével volt olyan, hogy nem záródott be a szívén az a sövény, aminek születéskor be kellenne? (most nem jut eszembe a neve) Anitát febr. 14-én kell visszavinnünk kontrollra, mert 6 hós koráig be kell záródni. Egy kicsit félek, hogy mit mondanak.

Na, ritkán jövök, és akkor is szómenésem van. :lol:

További szép estét és jó hétvégét kívánok mindenkinek!

Kép
educi

Szia Joe!

BOLDOG SZÜLINAPOT BOTINAK!!!!!
Remélem hamar túljuttok a nehezén.Azért ha ma kivizsgálták és nem találtak semmi komolyat akkor talán tényleg vírus van a láz mögött.Rebinek is volt 7 hónaposan,mi be is kerültünk a kórházba,ott vizsgálták ki,de két nap múlva hazajöhettünk,és nem volt semmi komoly baj.

Mesa,
Lucának is boldog szülinapot!

Jó éjszakát

Timi
timiban

Joe!

Egyszerre írtunk.
Sajnos, segíteni nem tudok, mert én nem vagyok nagyon tapasztalt. De azért kellenne aludnod. Apával osszátok fel az éjszakát, és amíg egyikőtök "örködik" addig a másik legalább 2-3 órát aludjon. Gyógyszereket kap? Vérképe is jó lett?

Pedig látom, hogy ma 1 éves a nagylegény. Szegényke. Jobbulást és boldog szülinapot kívánok neki, nektek pedig kitartást.

Talán a tapasztaltabb anyukák tudnak segíteni jó tanácsokkal.

Sok-sok gyógymanót küldünk.
Kép
educi

Sziasztok!

Educi, koszi szepen a koszontest Mici neveben is!

Joe, minden betegseg ellenere is boldog szulinapot Botinak! Es jobbulast, holnapra remeljuk mar tuljut a nehezen. Feljebb mar csak nem megy a laza, es ha eddig nem kapott, most mar szerintem nem is fog lazgorcsot kapni. Es tenyleg, probaljatok azert aludni is!

P

Kép
Kép
panzej

Sziasztok!

Zsebinek és az ikreknek nagy gratula! Ma sok baba született, ugy hallottam :)! Jo egészséget és sok tejcsit kivanunk!
Magnes, többet nem tudsz? Hogyan születtek? De izgi :)

Joe, Botinak boldog szülinapot, sajnalom, hogy betegen tölti be az 1 évet :(
Hütöfürdözni nem probalta'tok? Ez nagyon hatasos. Elöször 37 fokos fizbe kell rakni a gyereket és fokozatosan önteni hozza a hideg vizet. A végén azért ne legyen jéghideg, de ok a langyos. Addig ülhet benne, amig jol érzi magat!
Nem vagy köböl faragva, normalis, hogy igy reagalsz! Tudom, könnyü mondani, de probalj megnyugodni egy picit, mert Botinak sem jo, ha ugy érzi tiszta ideggörcs vagy! Menj ki sétalni egy kicsit, nyisd ki az ablakot és kiabalj egy nagyot :), ilyesmi.... Remélem sikerül aludnod is egy picit majd! Arra gondolj, hogy nincs nagy gond, ha kivizsgaltak és minden rendben talaltak, csak a babak nagyon durvan reagalnak a virusokra, mert még gyenge az immunrendszerük.
SOK-SOK gyogymanot küldünk Botinak!

Köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!

Most mennek kell...

Sára

Kép

Kép
saara

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?