sziasztok,
Kormi, de jó hogy jöttök holnap!!!!
ja és amíg nem feledem:
Figyelem, aki jön holnap de idén még nem volt klubban, az hozzon lécci magával 1800 Ft-ot. Köszi-köszi.
Ma klikesedtünk Tücsivel és Gergővel...
Annyira jó volt!!! Gergő olyan kis tündérbogár volt, hogy csak na! És még lépegetett is egyedül, és ennek nagyon tudott örülni! Édes volt nagyon!
Tücsi, kösz, hogy jöttetek, gyertek gyakrabban!!!
Néhány pillanat ebből:
Gergőnél C-vitaminos doboz, Marcinál egy kinder buenos zacsi...melyik a nyerő???
Te Anya, Marci ágyának is egész jók a rugói...ki fog bírni, tutkóra...
Tücsi, majd ezt a képet tedd ki az internetre, jó?
Anya, nehogy beleigyál abba. Nem otthon vagyunk, ki tudja mi van benne..lehet, hogy nem is víz...
De jó lesz holnap is!!! Már várom nagyon!
Sajti, hozzál 2. Babatyról UH képet ha van...
Képzeljétek tegnap bent voltunk MArcival de a munkahelyemen, és Marci majdnem lenyúlta a főnök táskáját, amíg ő elment ebédelni...
Mondtam neki, hogy nem kéne, mert még a végén nem mehetek vissza...
Ráadásul le-föl rohangált másfél órán keresztül csak futottam utána, szét akart szedni minden szg-et, és mindenkivel lepacsizott...
(semmi sírás, vagy vernyogás...egy-két sikítást azért megeresztett, de azért egészen jókisfiú volt. )
Na akkor készüljetek úgy, hogy holnap véglegesen döntsünk a helyről, oké? És akkor pénteken el tudnám intézni a foglalást is.
Eddig:
Keszthely: 2 szavazat (Eszti, Mancs)
Fenyőharaszt: 3 szavazat (Tücsi, Ilba, Cool)
Még kellene szavazzon sokmindenki. Én utoljára szavazok, hogy az enyém legyen a döntő szó...
(na jó nem, de én szívesen megyek oda, ahova a többség is, bár nekem is a fenyőharaszt is tetszik, de azért a feketevölgy is jó, mert az meg árban király. és ha hó van, akkor tuti nyerő, de ha nincs, akkor nem nagyon lesz más progi, csak a séta az erdőben - bár én azt sem bánnám igazából, mert nagyon régen vágyom egy jót kirándulni.)