Új privát üzeneted érkezett!

Kormi, ezt a beszámolót is javaslom forgatókönyvnek, kalandfilm kategóriában ganúsan golden globe esélyes..

Kép Kép
coolasa
 
 


Eszti,
mivel mi holnap nem megyünk, ígyhát: Horrorsztorit!!! Horrorsztorit!!! Horrorsztorit!!!!! :!: :!: :!:

Kép
mancs
 
 


Antivagyok,
boldog tudodmit! :wink:

Kép
mancs
 
 

 
 

Mancs ma a "hivatalos" névnapja van, vagyis a kollégákkal ünnepel, tegnap ezért sütött túrós sütit. A családdal júniusban ünnepli a névnapját, én pedig nov-ben Márton napkor szoktam felköszönteni. :lol: Azért ma elviszem apát a moziba, nem árt egy kis kikapcsolódás.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Miért Márton napon köszöntöd? :roll:

Kép
mancs
 
 


Az a 2. neve és nekem az jobban tetszik, Ő meg utálja. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Horrosztori, de csak Mancs kedvéért és hogy Cool is jól tudjon aludni:

Apósomat tegnap reggel operálták, prosztata gondokkal, délután apukámnak lett kiadva az ukáz, hogy mivel már előzetesen is ő tárgyalt az orvossal, ismerik egymást, és hát ugye mégiscsak kollégák, ő fog érdeklődni. Hát, az orvos nem is titkolózott neki, mondta, hogy nagyon csúnya rosszindulatú tumora van apósomnak, nem fog felépülni már, hetek vannak hátra.
Apám hót kivolt, alig tudta elmondani nekünk ezt kíméletesen, mi pedig annál is nehezebben Peti anyukájának és a bátyjának.
Totál letargia egész éjszaka, nem alvás, nem ecsetelem, gondolhatjátok.
Reggel Peti anyukája hív, hogy felhívta őt most reggel az orvos, és hát elnézést kér, de apukámat is rosszul tájékoztatta, ez a halálán lévő beteg az apósom melletti beteg, apósomnak semmi baja, makk egészséges.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég
 


Vuka, azért nálatok sem eccerűűűű :) :)
Vendég
 


Halihó lányok (és fiúk)!

Mancs, köszi! :wink:

Ma mi is horror-napot tartottunk, mégpedig véreset. Aki nem bírja az ilyet idegekkel, az ugorjon egy bekezdést. :wink: Szóval: Petra 5 perce lefejelte a TV-s szekrényt. Először azt hittük, hogy a homlokán lesz kis púp, azt kész. Ehhez képest fél percre rá dőlt a vér a szájából, mert kiderült, hogy azt ütötte be, és az ajka meg az ínnye is felrepedt.

Szopogattunk egy kis jeget, meg nagyival énekeltünk, úgyhogy mostanra már vigyorogva hurcibáljuk az FP kutyust meg Micimackót, elfelejtve a megelőző szörnyedelmeket.

Kép

Eszti, ez gáz. Ilyenért a nagy vízen túl perelnek nem kis összegre.

Na pusz, várom már a közös hosszú hétvégét. Hajrá, Bubek.

Üdv:

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok
 
 


sziasztok,

Kormi, de jó hogy jöttök holnap!!!! :D :D :D

ja és amíg nem feledem:

Figyelem, aki jön holnap de idén még nem volt klubban, az hozzon lécci magával 1800 Ft-ot. Köszi-köszi.

Ma klikesedtünk Tücsivel és Gergővel... :lol: Annyira jó volt!!! Gergő olyan kis tündérbogár volt, hogy csak na! És még lépegetett is egyedül, és ennek nagyon tudott örülni! Édes volt nagyon!
Tücsi, kösz, hogy jöttetek, gyertek gyakrabban!!!
Néhány pillanat ebből:

Gergőnél C-vitaminos doboz, Marcinál egy kinder buenos zacsi...melyik a nyerő??? :wink:
Kép


Te Anya, Marci ágyának is egész jók a rugói...ki fog bírni, tutkóra...
Kép

Tücsi, majd ezt a képet tedd ki az internetre, jó?
Kép

Anya, nehogy beleigyál abba. Nem otthon vagyunk, ki tudja mi van benne..lehet, hogy nem is víz...
Kép


De jó lesz holnap is!!! Már várom nagyon!
Sajti, hozzál 2. Babatyról UH képet ha van...

Képzeljétek tegnap bent voltunk MArcival de a munkahelyemen, és Marci majdnem lenyúlta a főnök táskáját, amíg ő elment ebédelni... :lol: Mondtam neki, hogy nem kéne, mert még a végén nem mehetek vissza... :wink:
Ráadásul le-föl rohangált másfél órán keresztül csak futottam utána, szét akart szedni minden szg-et, és mindenkivel lepacsizott... :lol: (semmi sírás, vagy vernyogás...egy-két sikítást azért megeresztett, de azért egészen jókisfiú volt. )

Na akkor készüljetek úgy, hogy holnap véglegesen döntsünk a helyről, oké? És akkor pénteken el tudnám intézni a foglalást is.
Eddig:
Keszthely: 2 szavazat (Eszti, Mancs)
Fenyőharaszt: 3 szavazat (Tücsi, Ilba, Cool)

Még kellene szavazzon sokmindenki. Én utoljára szavazok, hogy az enyém legyen a döntő szó... :wink: :lol: (na jó nem, de én szívesen megyek oda, ahova a többség is, bár nekem is a fenyőharaszt is tetszik, de azért a feketevölgy is jó, mert az meg árban király. és ha hó van, akkor tuti nyerő, de ha nincs, akkor nem nagyon lesz más progi, csak a séta az erdőben - bár én azt sem bánnám igazából, mert nagyon régen vágyom egy jót kirándulni.)

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Cool,
holnap elviszitek az ülést?

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Zsódajumam, mi van Dada lábával, kiderült?

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


csak én netezek?

Antivagy, ezt a szájas vérzést ismerem...nekünk egy hónapja volt kábé, Marci arcra esett, és beleharapott a szájába...még jó, hogy nem a nyelvébe...mi nem jegeztünk, csak hideg vízzel mosogattam neki. Hamar eláll ezeknek a gyerkőcöknek a vérzés...sokkal hamarabb mint nekünk felnőtteknek...jó nekik... :roll:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Sziasztok!
Éppen most töltök le 300 valahány képet. Nyugi, nem teszem mind fel a topikra :D
Ma voltunk dokesznál, bizalmat szavaztunk neki, marad a régi mert jobb egy régi megszokott mint egy ismeretlen. Meg volt elégedve Szonjeccel aki, 9,5kg és 77cm. Hivatalosan már nem nagyon hízogat, de 2 hónap alatt 5 centit nőtt! És most még jól is mérték. egy fél mosolyt sem volt hajlandó a dokinénire pazarolni főleg, hogy az még a száját is kipeckelte, hogy meglesse a fogait.

Tyű, akkor ma én is feldobom a kirándulós-szállásos kérdést Szonjaapának bár az is lehet, hogy ketten megyünk Szonjával :roll:

Jumam, egyébként tényleg elég gyakori, hogy egyenlőtlen a lábhossz. Nekünk is van a családban ilyen. Átalában csak azért nem árt figyelni rá, mert a gerinc bánja. Szóval nem árt egy betétes cipő. Persze ha van korrigálási lehetőség akkor inkább az. Kíváncsi vagyok mit mond a dokesz meg megy a drukk!

Eszti, azért ez a diagnózis-közlés nem semmi :twisted: Örülök, hogy apósod jól van!

Már akartam Írni, hogy mostanában nagyon eltűntek az apukák! Pedig igazán nagyszerű amikor ők is irkálnak szerintem :) Antivagyok, boldog Antivagyok napot kívánok :lol:

Mancs, Szonje is most kapta meg a Liberó tekit. De nekünk már van könyvünk. Meg nagyon "diplomatikus" levelezést folytattam a Liberósokkal :evil:

Gyógypuszi Petrának! Meg minden leeső, lebukó, láb-kézbeütős babának. Szonjának is vérzett már a szája, de neki ehez csak sima fejreesés szükséges ami akkor van, amikor nagy lendülettel mászik és összekócolódnak a végtagjai :wink:

Mita akartam még?

Kép Kép
natasa1975
 
 


Bubek, igen-igen, holnap elvisszük az ülést, viszont Nokipap edzése után tudná azt velünk együtt felvenni, így vagy megadom neki a címeteket, vagy addig klikkesedünk veletekm amit már a múltkor pont te javasoltál, csakhogy akkor olyan messze volt az időpont, szóval most még visszavonhatod, lágyszívű vagyok, láthatod... :wink:

Natasa, nem győzöm kapkodni a fejem ennyi hsz-en az eddigi ínséges időszak után, még hozz kell szoknunk, nahát-nahát.

Görgőcske gyanakvóan méregető arckifejezése irtó aranyos.

Petra, ááááááá.

Peszti, áááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááá ááááááááááááááááááááááááááááááááá.
Képzeld, milyen mázli, hogy bennfentesek vagytok, mástól biztos elnézést sem kérnek a végén..... ez most asszem ey 2, születésnap apósodnak, gondolom a család átértékelte egy hangyányit mi fontos az életben és mi nem...

Jumam, mi a vizsgálat eredménye?
(Ha nektek jó, akkor kipróbálnánk ezt a kísértetbuszt holnap, és 12.20 körül találka a Georgina u-ban...hm?)

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

Örömmel értesítek mindenkit, hogy mostantól Pantel felhasználók lettünk. 8) Fele annyiért és dupla sebességgel, mint a T-Com volt.
Már működik minden szuperul. Benit lerakom és jövök.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ma esti termés:
Kép
Kép
Meg utána a szokásos adag babagríz (ma ez volt soron). Apával mi meg indiai csirkét ettünk. Mancs, azt a sörösdobozosat én is ki akarom próbálni. Nekem nincs meg a receptem, de majd a neten megkeresem,....egyszer láttam a TV-ben. Azóta tervezgetem :roll:

Sajt vagy jépatojtában járatos anyucik légyszi Natasának küldjétek el a szupi receptet! Lassan aktuális lesz és addig ki akarok próbálni ezt-azt :lol:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, ugye hogy nyúlt Szonjec, az arcán roppant feltűnő...

íme a jépatojta. Sütni-főzni nem tudok, de legalább a recepteket meg egyéb okosságokat el szoktam menteni azok számára, akik használni is tudják valamire.

Ezt anno Bubek osztotta meg velünk:

Répatorta ahogy Edina írta anno:
50 dkg sárgarépa
8 dkg liszt
8 dkg zsemlemorzsa
6 tojás
20 dkg darált dió
25 dkg cukor
30 dkg porcukor
2 teáskanál sütőpor
1 citrom reszelt héja
1 zacskó vaníliás cukor
1/4 teáskanál őrölt fahéj
csipetnyi só
kikenéshez margarin / vagy sütőpapír

a megtisztított sárgarépát lereszeljük. A tojások sárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a sót, a fahéjat és a citromhéjat. A sárgarépát összekeverjük a dióval, a liszttel, a morzsával és a sütőporral, majd a krémbe vegyítjük. A tojás fehérjét a maradék cukorral habbá verjük, a tésztába keverjük és a margarinnal kikent formába simítjuk.
Előmelegített sütőben 200 fokon kb. 30 percig sütjük. Kihűtjük.
A mázhoz 25 dkg porcukrot kikeverünk 3-4 evőkanál vízzel. A süteményre csorgatjuk, elsimítjuk és hagyjuk megszilárdulni.

Én a cukormáz helyett csoki masszát tettem rá. Lehet kapni Dr. Oetker Dekor tortabevonó néven. Azért volt ilyen csíkos, mert amit Marcipapa vett, az fehér és tejcsoki keveréke volt.

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba, ezt meg sem hallottam! Férjuramtól meg egyszerűen rejtem a hsz-od! Itt ugyanis nem volt választási lehetőség és sajnos nekünk a Chello volt a No1, de az Veresen nincs :cry: Mondjuk ez nekem nem gáz, mert ahoz amit én csinálok ahoz ez is elég gyors csak a kedves kis szakim bánja :(

Cool, unsz? Tudom, tudom utálod, hogy már nem vagyunk Örsiek, mert akkor no problémó, hogy holnap hogy jöjjetek. Hidd el nekem is a szívem szakad :!: Egyébként azt azért jó lenne tudni, hogy noki eddig is kapaszkodott nokiapánál vagy én váltottam ki belőle eme válaszreakciót :?:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, szerintem eddig is kapaszkodott (állítom szemlesütve) :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool kösszencs!
6 EGÉSZ TOJÁS? Te jó ég! Tojásfehérje mérgezést kaptak a gyermekeink és Nokinak én adtam a szájába :shock: :lol: De, örömmel veszem tudomásul, hogy mindneki ép és egészséges némi lefektetési pszichózistól eltekintve :wink:

Ma már tuti Született feleségek. Tehát megyek le kötögetni meg TV-t nézni mint az öreg rövidlátó hangya a kesztyűs mesében :)

Ma Szonjaapa fürdet meg fektet és ez balzsam a lelkemnek :D

Scully-ügynök koromból. De aztán elraboltak az ufók begöndörödtem és senki se vette észre milyen szarul áll a hajam :x Vagy mindenki észrevette :?: :shock: :shock: :shock: Kép

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Hű de jó ez a kép!!!!!!!!! Sandra Bullock rövid hajjal. Vördpísz!

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, NEEEEE! Voltam én már Dobó Kata (anno amikor hosszú volt a hajam) meg Barbara Streisand (így írja?) ,...akkor tuti az orrom dominált. De hogy S. Bulldog :shock: Bocsesz, de nekem nagyon nem az esetem. OK, ki kérdezte!

Ja, egyenlőre (párocska nélkül) nálam Fenyőharaszt vezet, de a Börzsönyit ha nem most akkor a nyáron meglátogatjuk, mert egyébként én az olyan jellegű kirándulós-túrázós helyeket szeretem. Szonja is szereti csak még nem tudja :wink:

Jakuzzi meg nálam annyira nem lényeg, hogy lehet jobban örülök ha nincs mint ha van. Ez van! Solálá :lol:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Ilba titkon azt várja hogy lelépjek vagy éppen lóg a Skype-n csak nem velem :?
Talált? süllyed!

Közben szólok a páromnak, hogy elég a fürdésből, mert úszóhártya nő Szonja ujjai között!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Cool, jó, akkor georgina utcai megálló, 12 20kor. Julcsi már alszik, így van esély rá, hogy nem fél 12kor akarja majd kezdeni a délelőőtti alvását.

Danit holnap mégis heim pálba kell vinni, itt alig-alig nézte meg a doki, holnap ugyanott megnézi jobban, és még azt írták a papírra hogy uh javasolt. a Dg. szerint egyelőre gyulladás.

Még jövök vszínű, addig is pááááá
jumam
 
 


Natasa, na Dobó K nem ugrott be, viszont Sandra B-t kedvelem. Bibiiii

Kép Kép
coolasa
 
 


Ja, és estére már alig-alig fájt Dani lába, már ugrált és szaladgált :D

Natasa, sötétebb lett Szonja haja?? olyan mintha.

Nekem a szállások közül a gyerekek és az apák igényeit is mérlegelve szintén a Fenyőharaszt a nyerő. Viszont ahogy nézegettem a képeket, rájöttem, hogy a Szt Orbánban már voltam, mikor Dani a pocakomban volt. Csak akkor még nem volt meg ez a rönkház, csak a kis sátor-faházak (egyik képen látszanak, onnan jöttem rá). Az tuti csendes, hely, kb 2-3 km erdei úton a hozzá legközelebbi lakott település. Viszont babaágy nem kell az tuti, itthon sem nagyon használjuk :oops:
Szóval egy kis voksot ide is tennék, bár eddig mást nem ragadott meg úgy tűnik.

kinyomtattam a táblázatot, már csak azon kell igyekeznem, h nehogy itthon maradjon
jumam
 
 


Na vagyok. :D
Nem szkájpoltam. Gabinak még mindig nincsen gépe. Viszont lábtörlője se, mert ellopták neki. :shock:
Esti teendőim voltak, de most már ráérek. Na.
Solálá! :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Cool, ha jól értem a hazafuvarozásra már nem tartotok igényt??

Skyperól jut eszembe, az enyém lettner.kriszta , ha valaki bejelentkezik (és beazonosítható :wink: ) szívvesen felveszem a címjegyzékembe.

Mai kérdésünk: mit eszik Szonja?
szerintem répát és hogy még mit, nem tudom :(
jumam
 
 


hahó,
egy gyors kérdés mindenkihez, aki esetleg tudja:

mitől lehet egy gyereknek tehnokolszagú a lehellete? Már többször észrevettem Marcinál (most este is az volt- de szopi után már nem), és Marciapu állandóan azt kérdezi, hogy nem-e cukorbeteg esetleg? Megnézegettem a neten, hogy mik a tünetei, de abból nem nagyon produkál semmit Marci. Kivéve ezt a leheletet.
Gondoltam hátha találkozott már valamelyikőtök ilyennel, és tudja a választ. Ha nem az sem baj, mert jövő héten megyünk agyhártyagyuszis oltásra, és akkor megkérdezem majd a dokinénit is. de ha van ötlet, vagy tapasztalat, azt megköszönöm

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Ja, Cool, igen-igen-igen!!! Klikkesedjünk!!! Mikor van az edzése Nokipapának?

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Natasa, sztem a göndör is, meg a síma haj is nagyon jól áll....de a símahajnál sokkal hosszúkásabbnak tűnik az arcod. de nagyon szép színű a hajad. tényleg! :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Zsódajumam,
azért ez jó, hogy nem fájt annyira Dani lába. Gondoltam rátok du. De azért jó ha megnézik, akár UH-val is, mert hát inkább zárjanak ki mindenféle rosszakat, minthogy esetleg valamit ne vegyenek észre. :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


na mi van mááááááááár????

Ilba, ugye Gabiék is jönnek holnap?

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Ilba, akkor válaszolj csak a native-s kérdésemre! Valld be nyugodtan....

Jumam, engem megragadott a szentorbán, csak olyan időpontra van kizárólag üresedésük, mikor Nokipap edzőtáborozik, ráadásul ez a fogadó csak szobaárat adott meg, per főt 1 személynél nem, szóval ez bonyolítaná a helyzetünket..

Kép Kép
coolasa
 
 


Vanília,
Tegnap kiolvastam a könyved, nagyon tetszett. Ha 14 hónappal ezelőtt olvastam volna, még alkalmaznám is. :wink:
Mert azért kiváncsi lennék, hányan csinálnák végig most ezt a hagyom sírni, nem baj, ha hány, akár 5x is esténkéntet 1 hétiget??? :shock: :shock: :shock: Én erre nem vagyok képes. :oops:

Bubek,
Maradok a szavazatomnál, viszont ha a Fenyőharaszt nyer, akkor nem kérjük a családi szobát, ha Keszthely, akkor viszont igen. :)
Mi amúgy Keszthely fenek vagyunk, minden évben oda járunk nyaranta.
Gépbuherában szólj, ha kell segítség! :wink:

Rémtörténetek elég rémesek … :evil:

Natasa,
A tortába szerintem nem kell ennyi cukor, mi sem tettünk bele és szerintem nagyon fini lett. De próbálkozz. :lol:
Hajad nekem most jobban tecc. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ja Esztinek akartam még:
Hát komolyan mondom, ez a történet...!!!!! Én lehet elindítanék valami fórumot ezzel kapcsolatosan, mert azért lássuk be, nem mindegy hogy egy orvos, aki ORVOS - mit mond, és mit csinál. És ezt ők pontosan kell tudják mérlegelni, amikor leteszik az esküt. Tudom, hogy ők is emberek, és hibázhatnak, de ez...egyszerűen nem találok szavakat. Tévedjen akkor amikor nem a pacienseiről vagy nem betegekről van szó! Mérhetetlenül felháborít, amikor egy egyszerű telefonos bocsánatkéréssel elintéz valaki egy ilyet! Nem biztos hogy ennyiben hagynám.... :oops:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek,
aha, jönnek. És szerintem Coolék megint kapnak 1 szeretetcsomagot, mert érdeklődött, hogy jönnek-e. De lehet, hogy azért mert akkor mégse jönnének? :lol:

Cool,
micsoda szavak! Még jó, hogy nyelvszakos lennék.
Nem, amúgy egy-két jó kis kifejezésen kívül (lsd. solálá :lol: ) nem hoztam semmit otthonról. Egyik nagymamám csak németül tudott, de én őt már nem ismertem. Viszont jó kis nevek vannak anyai ágon, de ezt majd szóban, ha érdekel.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Bubek,
az acetonos lehellet a cukorbetegség egyik jele lehet. De sztem mindenképp kérdezd meg a dokitokat, hogy ő mit mond. A januári Kismamában a Halló, itt Veres doktor c. rovatban van egy acetonos lehelletű babás kérdés. Nyugi! :wink:

Eszti,
köszi a horrort. Mert ez tényleg az. Dokinak az az egy szerencséje, hogy ismerős, ugye? :wink: :shock: Apóséknak elmondtátok utólag a történetet?

Mbá tegnap volt Gabiéknál. Visszavitte a kölcsönkapott kisruhákat. Úgy volt, hogy én megyek, de nagyon nem néztem az órát, és amikor észbekaptam hogy már menni kéne, Petikét kellett táplálnom. Úgyhogy ugrasztottam Mbát. Jól vannak, Livicsek nagy huncut, nincs el egyedül, csinálja a szokásos csínytevéseket :lol:

Kép
mancs
 
 


Bubek,
mennyit iszik Marci 1 nap?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Natasa, de akkor neked dajerolt a hajad, vagy akkor volt kihúzatva?
Fontos kérdés, tűkön ülök, kérlek s.o.s. válaszolj!!!!

Bubek, fél6tól fél8ig van edzése, igazából nem tom, micsináljak hokedlivel, mert nagyon borzasztóan áloms lesz már akkorra...

Jumam, igen, visszafuvart köszönöm nem kérünk, mert gyereküléselhozóban leszünk a Bubekcsaládnál...

Kép Kép
coolasa
 
 


Fenyőharaszt : 5 szavazat, na jó 6 (Tücsi, Ilba, Natasa, Zsódajumam, Cool, Bubek)

Keszthely: 2 szavazat (Eszti, Mancs)

opció :lol: : szt orbán 3 szavazat (Mancs, Zsódajumam, Cool)

opció 2: feketevölgy (Bubek) A feketevölgy nem tecc senkinek? Pedig sztem tök olcsó, és ez is erdő közepén van.. :cry:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Valaki ismeri a Milupa Gabonapelyhek A-Z-ig - et?
Én eddig tartottam ezektől a pépektől, Beni nem is kapott még (csak én :oops: :lol: ), de most ezt adtam neki vacsira a tejcsi előtt és hát nagyon finom. Meg is ette seperc alatt. :)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Marci van hogy 2 decit de van, hogy 3 decit iszik. az sok? :roll:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Jumam,
ha valaki bejelentkezik átküldöd nekem is az azonosítóját? :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ez szopival, vagy anélkül? Mennyi az össz. folyadékbevitele kb?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Holnap nélkülöznötök kell a társaságunkat, ezért rakok fel pár képet, csak hogy ne hiányozzunk annyira :lol: :lol: :lol:

Brühühüüüü
Kép
Apa haja nagyon finom!
Kép
Nem szeret fürdeni, ááááá, nem... :lol: :lol: :lol:
Kép
Dehogy.... :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
mancs
 
 


Bubek, nekem feketevölgy tecCENE, de nem látok a honlapon belső fotókat, és az nálam sokat nyom a latba. (E percben tudta meg Nokipap, hogy végetért a vizsgaidőszaka, így biztos megyünk. Feltéve, ha holnapig sikerül levadásznom lepkehálóval a fellegekből, ahol most röpköd).

Ilba, igen, behajtom rajtad az anyai neveket!

Kép Kép
coolasa
 
 


hááát, a szopikat nem tudom... :oops: szerintem az max napi 2-3 deci lehet, de lehet hogy kicsit több, és az is, hogy kevesebb....amit írtam, az a víz mennyisége, amit ugye az üvegen látok.

Nincs meg a jan-i kismama. :cry: és most elkezdtem aggódni...Mancs, mit írnak abban a cikkben? Köszi

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek, szerintem Ilba ezért kérdezte, mert a cukorbetegség nagyfokú szomjúsággal jár.

Kép Kép
coolasa
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?